| BG Aerodrom - AERO | |
|
+108Nikola Taliban Boza Belex Berza011 zeljko76 Jerry Springer Zmajica Dragotdrv Mozart Sebastian Colle Toplica Ceras J_stojan Dragan11 Mrgud Ilija JMBR Aritmeticar Yudejavu Pera Zdera KRUSKA Nauzika Milica1 Astana Amater u pokušaju Igita Sasa_sbbg Fast MatejaR Dr.Hik! Dibesto Dalaj Lama Djavo Bond EVE MYSTIC021 Ivan2211 Dusan Slovenac1 Zeljko AlexBGD Guinness Boby Folio iki Cincinnatus kudrinjo bg MORNAR Taliano Kopac Maca Sasa965 StM Aca123 Mistery 011 Vlada BG Centrum Mira C R A Z Y GogaAna HUACHUMA Big Mile Lord Stem Centurion Fmember bez motike Ars Vivendi Enron Dnenad85 Cucla Kurajber Friz BojanNS mr Bean Racunarko Drag_Mlad Brmbocla Steve McQueen Mary bakarian RobinHood sirGagy gogloee Sutra Prokuplje Novosadjanin007 Nemesis Mitar BoS Dragot Aleks Boranija Dax Djepeto83 Djuka Rogy Lilihip Vladulns Ris pepsiman Limited011 Momir Sahbaz Sneki Greta Teletrader Kobe Bryant 112 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Astana Still learning
Broj poruka : 134 Points : 623 Datum upisa : 17.07.2011
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 8/29/2011, 21:15 | |
| XAXAXAX bar ce da daju dividendu nisu kao ovi iz nisa. Nerazumem se bas u podelu dobiti, sta kazete ako se nastavi ovim tempom valda ce da daju bar 50din sta kazete? | |
|
| |
Sutra PESIMISTA
Broj poruka : 1147 Points : 4402 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 8/30/2011, 02:12 | |
| Mislim da ce biti 35-40 dinara, ali nezahvalno je prognozirati. Mozda nesto i kupim sada kada su postali transparentniji, ali ipak mi je prevelika cena kada se uporedi sa drugim akcijama. Mislim da bi aerodrom mogao do nove godine na 550-600 dindzi, ali tad ko se nadje u njemu trebalo bi da potrazi vrata, posto nema nikakvih naznaka da bi se taj trend nastavio jer profit nece rasti po mom misljenju. Kada bi neko kupovao ceo aerodrom, Turci ili bilo ko drugi, platili bi sigurno PE bar 12, sto bi znacilo najmanje 700 dinara.
Nikad ne kupujem akcije samo da bih ih prodao nekom drugom nego da bi dobijao dividendu, a prodajem kada neko ponudi visu cenu nego sto je cena drugih slicnih akcija iz bilo kog razloga. Javicu vam ako ipak odlucim da udjem po cenama do 500 dinara. | |
|
| |
Astana Still learning
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 8/30/2011, 09:51 | |
| Da li iz aero izlazi jos Citygroup? | |
|
| |
Taliano Forum queen
Broj poruka : 1475 Points : 6231 Datum upisa : 23.02.2011
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 8/30/2011, 19:43 | |
| Puno lepih stvari mi se ispodogađalo na ovoj hartiji.I ponovo,sa istim žarom ulazim ovih dana!!Prosto-mislim da je ovo najperspektivnija akcija na Belexu.Zašto? 1.Apsolutni i ničim niizbliza ugroženi MONOPOL 2.Exremna potcenjenost u odnosu na aerodrome u regionu 3.Prave odličnu dobit,uprkos činjenici da im je menadzment nakaradan,politički postavljen,mnoooogo prekobrojan....Šta mislite koliko bi pravili pravi profesionalci??-barem pet puta više-eto primera NIISa!! 4.Drzava ovo uskoro MORA prodati-Fale im pare i to hitno.Uopšte se nebih iznenadio da ode u paketu sa JATom.Uz malo srece i dobrog domaćina ode ovo visooko!! _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
EVE Just looking
Broj poruka : 32 Points : 77 Datum upisa : 02.04.2011
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 8/30/2011, 23:19 | |
| - Astana ::
- Da li iz aero izlazi jos Citygroup?
Jos uvek prodaju CITY i RBS | |
|
| |
MYSTIC021 Our family
Broj poruka : 210 Points : 745 Datum upisa : 29.06.2010
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 8/30/2011, 23:33 | |
| - taliano ::
- Prosto-mislim da je ovo najperspektivnija akcija na Belexu.
Jel to opet procena tvoje cenjene brokersko-dilerske kuće ili?! | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 8/30/2011, 23:37 | |
| Isključivo lični stav _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/4/2011, 11:45 | |
| Home | Vesti | Radosavljević: Aerodrom “Nikola Tesla” postaje lider u regionu Radosavljević: Aerodrom “Nikola Tesla” postaje lider u regionu 03/09/2011 14:21:00 RTS Veličina slova: Rekordan broj putnika na Aerodromu Generalni direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević izjavio je za RTS da je domaća vazdušna luka za pola godine ostvarila bruto dobit od blizu milijardu dinara, čime je šest odsto premašen plan.
Tokom letnjih meseci zabeležen je i izuzetan porast obima saobraćaja, a u julu Aerodrom je uslužio 384.000 putnika, što je istorijski rekord za taj mesec od osnivanja aerodroma. Očekuje se da će ta brojka već u avgustu biti premašena.
Radosavljević je rekao za javni servis da su pristupanjam naše zemlje sporazumu o otvorenom nebu i liberalizacijom viznog režima stvoreni samo preduslovi za napredak, ali da to nije bilo dovoljno.
"Ključni faktor je stvaranje tržišta i postavljanje jednakih uslova svim aviokompanijama. Ostvarili smo izuzetno aktivan odnos prema avioprevoznicima koji se podstiču da šire svoju ponudu, a vodimo računa o potrebama i željama najrazličitijih klasa putnika", kaže Radosavljević.
Govoreći o tome da li će se Aerodrom "Nikola Tesla" nametnuti i kao najvažnija aviobaza u regionu, Radosavljević kaže da aerodrom već postaje lider u regionu, a da je dobijanje prestižne evropske nagrade za najveći broj novih aviokompanija - najbolji dokaz za to.
"Najbitnije je da se sve većom ponudom i povoljnošću te ponude omogućava našim građanima da više ne moraju da prelaze državnu granicu ka drugim aerodromima, a svoju regionalnu dominaciju prepoznajemo u tome što veći broj putnika iz severoistočnog dela Hrvatske, iz skoro cele BiH putuje preko Beograda", kaže Radosavljević.
Osvrnuvši se na dugoročniji plan za poslovanje aerodroma kako bi se pozitivan trend nastavio, Radosavljević kaže da se strategija i vizija razvoja tog preduzeća odvija u više pravaca. Na infrastrukturnom planu započinje izgradnja proširenja terminalne zgrade čime će se omogućiti daleko veći broj sadržaja za putnike. "Novom stajankom, odnosno platformom veličine četiri fudbalska igrališta mi ćemo proširiti svoj kapacitet", kaže Radosavljević.
Na finansijskom planu cilj je da se sve većom ponudom i sve većim obimom saobraćaja koji postoji stvore mogućnosti da se dalje snižavaju cene usluga, koje Aerodrom naplaćuje aviokompanijama. "Na taj način, dakle stvranjem konkurencije mi posredno doprinosimo da sve veći broj naših građana sebi može da priušti najkonforniji tip prevoza, a to je putovanje avionom", kaže direktor Aerodroma.
Direktor Radosavljević kaže da najviše što beogradski Aerodrom može da doprinese prilikom prenamene vojnih aerodroma je pomoć i korišćenje iskustva, odnosno prenošenje znanja. "Naravno da smo ponosni što trenutno doprinosimo jednom od najvećih investicionih projekata sada u Srbiji, a to je osposobljavanje za civilnu namenu aerodroma "Morava" u Lađevcima kod Kraljeva", rekao je Radosavljević.
_________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/4/2011, 21:01 | |
| KAZU LALE...FALTE ME USTA PODERACU VAS...hvalospev sebi samima...to je sva lepo ali gde je tu dugorocna vizija tipa,ovo ce biti tranzitna raskrsnica ,nekoj velikoj kompaniji,zelimo da preuzmemo primat od tog i tog aerodroma...pravicemo kargo ...ili sta vec,a ne mi cemo povecati br putnika ,lepo je to ,ne kazem imam pozicije ovde,ali dajte nesto ozbiljnije...do 2020.,a ne pravimo ,parking i ti LADJEVCI...malo mi sve to nije za A LISTING...konsultovah se s jednim covekom koji je imao prilike da upozna gdina RADOSAVLJEVICA...kaze da je ok,uliva poverenje,ima i nesto harizme ali ja tu malo osecam nedostatak anbicioznosti,mislim na AERO a ne na gdina direktora...ps izneo sam potpuno licni stav | |
|
| |
Astana Still learning
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 14:39 | |
| Ovde nema govora o kvalitetu ove hartije, ali je problem svetska berza koja nas rastura. Neznam koliko je pametno um ovim momntima biti dugorocni investitior | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 15:24 | |
| A koji bi bio tvoj predlog?Izaci pa uci u zlato i franak?Sve zavisi kako posmatras stvari.Ja sam optimista i mislim da ce se stvari u svetu srediti,a berza i AERO porasti-eto!! _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Astana Still learning
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 16:29 | |
| Vidi ja sam ovde do guse i nije mi dobro. A koji je razlog takvom optimizmu? | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 17:27 | |
| I meni je ovo uz NIIS glavna hartija!!Mislim da treba da stvari posmatras DUGOROCNO!Tada i neće imati puno veze dali si ovde ušao po 5ili po 6eura!!Ako gledaš na kratke staze-ovo nije papir za tebe!!A o potencijalu ove hartije sam pisao detaljno nekoliko postova iznad!!Takođe,možeš naći moje postove gde je pravljena paralela sa aerodromima u okruženju! Jednostavno imaš dobru i vrednu stvar i doneće ti lepu dobit za par godina(otprilike)...a ako dobit želiš odmah-odgovor je: NE MOŽE!! _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Ilija Member
Broj poruka : 480 Points : 1261 Datum upisa : 30.09.2009
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 17:41 | |
| Nema ovde kod nas nikakvog investiranja (bar ne na berzi), ni dugoročnog ni kratkoročnog! Ima samo: spašavaj se ko može. | |
|
| |
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 17:58 | |
| TALIANO,ASTANA...ne mislim da je prica losa,ova objava dana dividende je dobar potez po meni...dalom su kompenzovali budalastine s onim proslim...ali ako je potencijal aero da pomalo podizu broj putnika ...pa nece to u nedogled...meni fali ,kao sto rekoh...nesto da prostite tvrdje...A cela situacija u svetu,ne zelim da mracim...je NEOBECAVAJUCA...mozda sacekati s lovom...bice ovog jeftinije i to dosta jeftinije...ali jednom ce dotaci dno i posle toga ce biti brz rast...i sam sam danas pazario na 490,a u cetvrtak na 500... jebiga...berza je to... | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 18:10 | |
| - Boby ::
- TALIANO,ASTANA...ne mislim da je prica losa,ova objava dana dividende je dobar potez po meni...dalom su kompenzovali budalastine s onim proslim...ali ako je potencijal aero da pomalo podizu broj putnika ...pa nece to u nedogled...meni fali ,kao sto rekoh...nesto da prostite tvrdje...A cela situacija u svetu,ne zelim da mracim...je NEOBECAVAJUCA...mozda sacekati s lovom...bice ovog jeftinije i to dosta jeftinije...ali jednom ce dotaci dno i posle toga ce biti brz rast...i sam sam danas pazario na 490,a u cetvrtak na 500... jebiga...berza je to...
To gde je dno-niko ti ne može reći!! Dali je pravi trenutak za prodaju ili kupovinu- takođe!!Sigurno ti je samo da:Stanje u svetu nije obećavajuće i da AERO ima potencijala:Sve ostalo je percepcija! | |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 18:20 | |
| Nije greska kupovati...samo je pitanje dali ce se moci, uz malo strpljenja kupiti jeftinije...potencijal firme postoji...bice i dividende...hoce biti 20 ili 30 din to je sada irelevantno...I OGROMNO STRPLJENJE.... TO JE POTREBNO...KO sada proda je verovatno u minusu,ili blagom plusu...Ja mogu reci kako cu ja uraditi,kupovacu pomalo do decembra...voleo bih do jedno 1200-1300 kom napabircim... | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 18:23 | |
| Ja do daljnjeg-ćutim!! _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 18:39 | |
| mislim da cu sutra biti nemi posmatrac...ako jako klecne kupovacu | |
|
| |
Ilija Member
Broj poruka : 480 Points : 1261 Datum upisa : 30.09.2009
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 18:47 | |
| I ovde se pravi desno rame. | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 19:01 | |
| Mada nije mesto za ovu priču nemogu a da je ne ispričam u ovom finom društvu:Moj najbolji prijatelj je zdušno od novembra 2010 kupovao akcije NIISa(kao i ja).U martu NIJE deponovao Rusima(ja sam pola).Prodao je SVE kad su uhapsili Mladića-i oročio dinare na mesec dana!!Po isteku oročenja kupio je zlato (da zaštiti dobitak od propadanja)!!!Kurs mu je išao na ruku kao b.ona stvar!!A danas je moj drugar svo svoje tozla,danas-prodao+najavio ulazak u evro!!! I zaradio suma sumarum DUPLO!!!Mnogi bi rekli da je moj prijatelj genije,vizionar...mag!! Ipak,nas dvojica smo svesni da je pre svega SREĆKOVIĆ!!! _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 19:26 | |
| Ovo si tako lepo rekao da ja mogu samo da kazem | |
|
| |
Astana Still learning
| |
| |
Djavo Member
Broj poruka : 395 Points : 1502 Datum upisa : 05.04.2011
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 21:47 | |
| bas ce ti neko prodati po 450 | |
|
| |
Djepeto83 VIP
Broj poruka : 186 Points : 860 Datum upisa : 26.12.2010
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 21:59 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Barcelona’s El Prat airport, valued at 1.6 billion euros by Aena ....Barcelona ranked as the 10th-busiest European airport in 2010, with 29.2 million passengers. A revamped Terminal 1 opened in 2009 and a further satellite will be added next year, giving a capacity of 55 million people. Neka Bgd ima 3.1 miliona putnika to mu dodje oko 170 mln Eura sto i jeste vrlo blisko oko njegove sadasnje vrednosti. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/5/2011, 23:11 | |
| @Djepeto Ja leteo par puta prosle godine. Potpuno neuporedivo, nazalost. Sa druge strane, mozda moze da se kaze da Beograd ima puno prostora za napredovanje... |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/6/2011, 06:47 | |
| Ilija nemoj dva puta da kazes... | |
|
| |
Astana Still learning
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/6/2011, 09:29 | |
| - Djavo ::
- bas ce ti neko prodati po 450
Tako ja sam i ja misloda nikada vise nece pasti isppod 550 pa vidi ada. Berza je to mozda bude losa kupovina i po 450 | |
|
| |
Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
| |
| |
Astana Still learning
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/7/2011, 21:03 | |
| Danas je vreovatno citygroupe izlazio a ko bi moga oda bude kupac? Dali poznavoci tehnicke analize mogu da prokomntarisu ovu hartiju?? Bunima ova crvnea svecica danas da li to moze da bude lose? Hvala unapred. | |
|
| |
Mitar VIP
Broj poruka : 729 Points : 1976 Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/7/2011, 22:28 | |
| | |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/8/2011, 09:48 | |
| Kolege sta kazete na otvaranju novog aerodroma u Skoplju...sto milje je ulozeno,hoce da budu balkanski centar AVIOPREVOZA,turci uleteli sa lovom...A MI LADJEVCI...stavio bih link..ali ne znam | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/8/2011, 10:18 | |
| Mislim da nema nekog uticaja! isuviše su daleko,a putnici koji dole ordiniraju,verovatno su imali biolje opcije nego via BG!Neznam kakve veze imaju Lađevci? _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/8/2011, 10:31 | |
| nikakve...ne svidja mi se projekat...licno
| |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: BG Aerodrom - AERO 9/8/2011, 11:57 | |
| - Boby ::
- nikakve...ne svidja mi se projekat...licno
pa neće ga ni biti!!To da Lađevci budu civil.aero.je žešća utopija!!Kome??Tako isto pričaju za Ponikve-već 30godina A mislim da će doći vreme da se ispita odliv dobiti iz 2010 za "unapređenje" konkurentskih aerodroma!! | |
|
| |
| BG Aerodrom - AERO | |
|