| Vicevi | |
|
+83Momir Boranija Cicija pepermint Big Brle C R A Z Y Roman Abramovich Al Kapone Igi-bg Jegulja Voiceoflaw Dragan11 Dragan555 Zeljko321 Bookmaker Tenerife Bond FatCat Bojjan Nemesis Teletrader real_finanza philips1 Danx Frenky Drag65 Fmember Aleks Boza Belex Steve McQueen Ars Vivendi Sahbaz Drasko Taliano Guinness Racunarko Boby DejanP Bombica Goce Aki MORNAR BoS Popaj Maca Aritmeticar KRUSKA LJUBICHITZA HUACHUMA Pekoilic Bambi Limited011 gogloee MarkoJTD BojanNS Smile Lilihip pionir prevarant Greta Mima pepsiman Milica1 GogaAna Azrael StefanMR Dejansss Skynet Adidas iki Bosanac bonum.mm Gargamel011 Ris EHHO Kobe Bryant Pijacar Dusan kaktusic StefanoProdi Friz Vidovnjak Sneki 87 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dejansss Moderator
Broj poruka : 635 Points : 846 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi 7/10/2010, 23:43 | |
| "Dragi ja već 2 godine spavam sa tvojim najboljim prijateljem!" Muž dodaje gas.. - "Naravno, razvodim se od tebe. Uzeću vilu, vikendicu i svu ušteđevinu!" Muž dodaje gas.. - "Deca će naravno pripasti meni i mislim da je 10 000 eura mesečno alimentacije dovoljno!" Muž dodaje još gasa..... - "Nego dragi, treba li tebi nešto?" - "Ne, draga, ja imam vazdušni jastuk i to je sve što mi treba." _________________ Nije tesko biti fin...
| |
|
| |
Aritmeticar Moderator
Broj poruka : 725 Points : 2414 Datum upisa : 01.12.2009
| Naslov: Re: Vicevi 8/14/2010, 15:26 | |
| - Kako se zove Kastrova žena? - Fidelinka. | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi 8/17/2010, 18:45 | |
| - iki ::
:twisted: Kod Snekijevog avatara ovo ne moze da se desi!! | |
|
| |
iki VIP
Broj poruka : 1609 Godina : 53 Localisation : NBGD Points : 2429 Datum upisa : 15.11.2007
| Naslov: Re: Vicevi 8/19/2010, 09:23 | |
| Na web stranici Turisticke organizacije Australije pristizu svakakva pitanja. Na kraju je veselim Australijancima prekipilo da ih svako zajebava, i evo kakvi su rezultati:
Pitanje iz Velike Britanije: Duva li ikada vetar u Australiji? Nikada nisam na televiziji video da tamo pada kisa, pa me zanima kako biljke uopste uspevaju...
Odgovor: Mi sve biljke uvozimo potpuno izrasle i onda sedimo i gledamo ih kako umiru.
Pitanje iz SAD-a: Hocu li moci da vidim kengure na ulici?
Odgovor: Zavisi od toga koliko ste popili.
Pitanje iz Svedske: Zelim da pesice predjem razdaljinu od Perta do Sidneja. Mogu li pri tom da pratim zeleznicku prugu?
Odgovor: Svakako, to je samo 3000 milja, ponesite samo malo vise vode...
Pitanje iz Svedske: Je li u Australiji sigurno trcati po grmlju?
Odgovor: Znaci, tacno je ono sto se prica o vama Svedjanima...
Pitanje iz Velike Britanije: Ima li u Australiji bankomata? Mozete li mi poslati popis svih bankomata, ako ih ima, u Brisbejnu, Kernsu, Taunsvilu i Hervej Beju?
Odgovor: Od cega je vas poslednji rob umro?
Pitanje iz SAD-a: Mozete li mi dati neke informacije o trkama nilskih konja u Australiji?
Odgovor: A-fri-ka je veliki trouglasti kontinent juzno od Evrope. Au-stra-li-ja je ono veliko ostrvo usred Pacifika na kojem nema... ma,nije bitno. Svakako, trke nilskih konja odrzavaju se svakog utorka uvece u >> Kings Krosu. Nudistima ulaz besplatan, dodjite goli.
Pitanje iz SAD-a: U kojem smeru je sever u Australiji?
Odgovor: Okrenite se prema jugu i onda skrenite za 90 stepeni. Kontaktirajte nas kad stignete dotle i poslacemo vam ostatak upustva.
Pitanje iz Velike Britanije: Da li smem da unesem escajg u Australiju?
Odgovor: Zasto? Samo jedite prstima, kao i mi.
Pitanje iz SAD-a: Mozete li da mi posaljete raspored koncerata Beckih decaka?
Odgovor: Au-stri-ja je ona simpaticna drzavica koja se granici sa Nemackom, koja je... ma, nije bitno. Svakako, hor Beckih decaka peva svakog utorka uvece u Kings Krosu, odmah posle trka nilskih konja. Dodjite goli, za nudiste je besplatno.
Pitanje iz Francuske: Imate li vi u Australiji parfema?
Odgovor: Ne, MI ne smrdimo.
Pitanje iz Amerike: Razvio sam novi proizvod, izvor mladosti. Mozete li mi reci gde bih u Australiji mogao dobro da ga prodam?
Odgovor: Svuda gde su se Amerikanci okupili u vecem broju.
Pitanje iz Velike Britanije: Mogu li u Australiji nositi cipele s visokom petom?
Odgovor: Vi ste britanski politicar, je li tako?
Pitanje iz Italije: Mozete li mi reci na kojim mestima u Tasmaniji ima mnogo manje zena nego muskaraca?
Odgovor: Da, u gej-klubovima.
Pitanje iz Francuske: Slavite li vi u Australiji Bozic?
Odgovor: Samo na Bozic.
Pitanje iz Nemacke: Ima li u Australiji samoposluzivanja i da li mleko moze da se kupi preko cele godine?
Odgovor: Ne, mi smo miroljubiva civilizacija veganskih lovaca i sakupljaca. Mleko je protivzakonito.
Pitanje iz SAD-a: Molim Vas da mi posaljete popis svih lekara u Australiji koji raspolazu serumom protiv ugriza zvecarki.
Odgovor: Zvecarke zive u A-me-ri-ci odakle Vi dolazite. Sve australijske zmije su neotrovne, potpuno bezopasne i lako ih je pripitomiti.
Pitanje iz SAD-a: Imam pitanje o jednoj poznatoj zivotinji iz Australije, ali sam zaboravio kako se zove. To je neka vrsta medveda koja zivi na drvecu.
Odgovor: Zovu se skocimedvedi. Tako ih zovu jer skacu s grana i pojedu mozak onom ko prodje ispod njih. Mozete ih odbiti od sebe tako sto cete se politi ljudskom mokracom pre nego sto krenete u setnju.
Pitanje iz SAD-a: Bio sam u Australiji 1969. na odsustvu iz vojske, i hteo bih da stupim u kontakt sa curom sa kojom sam se vidjao dok sam bio u Kings Krosu. Mozete li mi pomoci?
Odgovor: Da, ali jos uvek cete morati da je placate po satu.
Pitanje iz SAD-a: Hocu li moci da razgovaram na engleskom u vecini mesta koja planiram da posetim?
Odgovor: Da, ali cete prvo morati da ga naucite.
| |
|
| |
Ris VIP
Broj poruka : 1997 Godina : 43 Localisation : Novi Sad Points : 5019 Datum upisa : 24.12.2007
| Naslov: Re: Vicevi 8/30/2010, 22:43 | |
| Dosao Tito Jovanka Edvard Kardelj i njegova supruga u Kremlje na precednicki rucak. Kada ono zlatni tanjiri i Edvard odma drpi jedan pod sako, a jovanka kada je videla kaze Titu jesi smotan vidis kako to covek radi. A Tito kaze ja cu to elegantnije. Zavrsi se rucak a tito ustane i kaze : sada cu vam jedan trik pokazati, a svi sretni aplaudirase!!! vidite ovaj tanjir? sada cu ga staviti pod sako i nestace abraka dabra!!! Edvarde izvadi tanji ispod sakoa! | |
|
| |
Friz VIP
Broj poruka : 1684 Godina : 54 Points : 2978 Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Vicevi 10/4/2010, 23:58 | |
| Sedi Hasan Dudić ispod duda i jede dudinjke.. Naidje Zemunac i pita ga:
- Ej, kako se zoveš?
- Hasan Dudic!
- Ma, vidim da hasaš dudić, nego te pitam kako se zoveš?
:valjanje: _________________ All we need is love
| |
|
| |
Popaj VIP
Broj poruka : 1168 Localisation : Srbija Points : 3039 Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Vicevi 10/16/2010, 18:02 | |
| Ulovio LALA zlatnu ribicu, a ova ga pita za zelju. Lala : "Jel moze jedan lep auto ?" ribica : "Hoces li na lizing ili na kredit ?" Lala : "A hoces li ti na ulje ili na vatru ?" | |
|
| |
iki VIP
Broj poruka : 1609 Godina : 53 Localisation : NBGD Points : 2429 Datum upisa : 15.11.2007
| Naslov: Re: Vicevi 10/28/2010, 08:49 | |
| | |
|
| |
gogloee VIP
Broj poruka : 1024 Points : 2865 Datum upisa : 10.01.2008
| Naslov: Re: Vicevi 11/8/2010, 14:50 | |
| Copy/paste>
Vraćaju se tri kanibala sa simpozija na temu "Političar na tanjuru - teorija i praksa". Komentiraju. Prvi: "Hej, ljudi ja sam dobio političara iz Bijafre, što je nikakav... neukusan, sama kost i koža!" - Drugi: "A mene je zapao političar iz Njemačke, ugojen, maaaastan...još ga nisam probavio. Samo prdim. Fuj" - Treći: "Meni je bilo super! Dobio sam političara iz Srbije. Krenem ja od glave, kad tamo - putra koliko voliš. Silazim niz leđa - nigdje kosti, divota... beskičmenjak! Kad stigoh do guzice, mljac, nećete vjerovati - tamo još trojica!!!"
| |
|
| |
Dusan VIP
Broj poruka : 5270 Points : 6307 Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Vicevi 11/17/2010, 20:00 | |
| Pita doktor Zemunca:"Kako se danas osecate?"."Ne osecam se krivim!" _________________ BelexClub na youtube!
| |
|
| |
Lilihip Member
Broj poruka : 838 Godina : 48 Localisation : Bugojno Points : 2807 Datum upisa : 14.05.2009
| Naslov: Re: Vicevi 1/10/2011, 13:56 | |
| Dear Children, Santa is mum and dad. Love, Wikileaks
| |
|
| |
HUACHUMA VIP
Broj poruka : 523 Localisation : valjevo Points : 1619 Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Vicevi 1/20/2011, 22:54 | |
| Danas divan intevju sa Ekremom u Vjestima pod naziom: U Njujorku ću biti pet puta duplo popularan
www.vijesti.me _________________ Bolje je imati akcije na grani nego nekretnine u ruci!
| |
|
| |
BoS VIP
Broj poruka : 479 Points : 1359 Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: Vicevi 1/21/2011, 11:18 | |
| Pricaju Amerikanac i Srbin: Amerikanac: "We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash." Srbin: "We have Boris, no Wonder, no Hope and no Cash! | |
|
| |
BoS VIP
| Naslov: Re: Vicevi 1/21/2011, 11:20 | |
| Došao muž kući i pita ženu: Gde su deca? Žena: Na engleskom. Muž: OK, where are the children? | |
|
| |
BoS VIP
| Naslov: Re: Vicevi 1/21/2011, 11:21 | |
| Kako pametni Srbi zovu glupe Srbe? Telefonom iz inostranstva! | |
|
| |
gogloee VIP
Broj poruka : 1024 Points : 2865 Datum upisa : 10.01.2008
| Naslov: Re: Vicevi 1/25/2011, 13:35 | |
| Snizenje u Maxi-ju> | |
|
| |
BojanNS VIP
Broj poruka : 589 Localisation : Novi Sad Points : 691 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi 1/27/2011, 15:59 | |
| Cak Noris moze sakrit' suze ko Marina!
hahahahah | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi 1/28/2011, 14:14 | |
| Taksisti traže: Gorivo bez akciza i obicne tablice? Pa neplacanje PDV-a i izuzece od fiskalnih kasa? I naravno uvoz automobila bez carine... | |
|
| |
HUACHUMA VIP
Broj poruka : 523 Localisation : valjevo Points : 1619 Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Vicevi 2/1/2011, 16:46 | |
| _________________ Bolje je imati akcije na grani nego nekretnine u ruci!
| |
|
| |
BoS VIP
| Naslov: Re: Vicevi 2/2/2011, 10:47 | |
| Pismo srpskog turiste iz Tunisa: Ovde nam je super i osecćmo se kao kod kuće. Doduše, suzavac bi mogao biti jači, a paljevine vidljivije iz svih delova grada. Policija bije, naravno ne tako kao kod kuće, ali se zaista svi trude da nas maksimalno ispoštuju. Ovde smo glavni, jer znamo da uđemo preko reda kad se čekaju namirnice, a imamo i svoje ljude, ako treba da se nabavi nešto "preko veze". Ako izađu tenkovi, uplatićemo još dve nedelje. Pozdrav iz Tunisa, 14.01.2011. godine. | |
|
| |
BoS VIP
| Naslov: Re: Vicevi 2/3/2011, 08:24 | |
| Prolazi upravnik staračkog doma pored staraca koji tu žive. Upravnik: - Gde ste lavovi moji!? Svi: - Ma nismo mi lavovi. Upravnik: - Jeste, kako niste, svaki dan neko rikne! | |
|
| |
BoS VIP
| Naslov: Re: Vicevi 2/3/2011, 08:25 | |
| Razgovaraju dva Cigančića: - E, brate, život ti je do jedanaeste! Posle žena, deca... | |
|
| |
BoS VIP
| Naslov: Re: Vicevi 2/3/2011, 08:25 | |
| Šta na srpskom znači skraćenica DNK? - Da Nije Komšijino? | |
|
| |
BoS VIP
| Naslov: Re: Vicevi 2/3/2011, 08:26 | |
| Kako se zove vepar sa tri noge? - Nepar !
| |
|
| |
Dusan VIP
| Naslov: Re: Vicevi 2/5/2011, 13:52 | |
| Šta je Federer pitao baba-seru kad je posle drugog seta meča sa Đokovićem zatražio pauzu za WC? -Kol’ko košta kad unutra plačem? _________________ BelexClub na youtube!
| |
|
| |
Dusan VIP
| Naslov: Re: Vicevi 2/5/2011, 13:56 | |
| 1. Ukucaj ovaj text u google translate: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm te maiku 2. Stavi prevod English to English 3. Klikni listen...Tako zvuci Yugo kad je -10 _________________ BelexClub na youtube!
| |
|
| |
Maca VIP
| Naslov: Re: Vicevi 2/28/2011, 19:57 | |
| Kako muškarac može usrećiti ženu? ON mora biti njen prijatelj, njen psiholog, ljubavnik, brat, otac, učitelj, vaspitač, vodoinstalater, mehaničar, seksolog, ginekolog, parapsiholog, psihijatar, terapeut... Uz to, ON treba da je dobro organizovan, dobar otac, čist, atletski građen, kavaljer, inteligentan (ali ne previše), pun fantazija, kreativan, sladak, moćan, pun razumevanja, tolerantan, hrabar, pouzdan, pun komplimenata, bogat, nezainteresovan za druge žene. Treba da pokaže da nije ljubomoran, ali ne i nezainteresovan. Mora da se slaže sa svojom familijom, a da joj ne posvećuje previše vremena. Ženi treba da daje puno prostora, a istovremeno i da brine gde je ona.
Kako žena može da usreći muškarca? Izađe iz kupatila gola, usput ponese pivo iz frižidera... | |
|
| |
MORNAR VIP
Broj poruka : 709 Points : 1925 Datum upisa : 28.01.2010
| Naslov: Re: Vicevi 4/7/2011, 12:36 | |
| Otišao Tadić u posetu Švajcarskoj i vidi da oni imaju ministarstvo pomorstva. Pita on njihovog premijera: • Je li, šta će vama ministarstvo pomorstva kad nemate more? • Pa i vi imate ministarstvo finansija... | |
|
| |
Aki Just looking
Broj poruka : 21 Points : 34 Datum upisa : 28.05.2010
| Naslov: Re: Vicevi 5/1/2011, 13:02 | |
| Pita mali Ciga svog oca: • Tatko, a kad ćemo da jedemo bre svež 'leba? • Sine, ćuti i jedi, sada nemamo svežeg 'leba. Sutradan će opet mali Ciga: • Tatko, smučio mi se bre ovaj pokvareni 'leba. 'Oćemo li ikada jesti današnji 'leba? • Da sine, ješćemo, al' prekosutra. | |
|
| |
Aki Just looking
| Naslov: Re: Vicevi 5/1/2011, 13:03 | |
| Dopratio mladic Mujinu cerku do zgrade i stali pred vrata da još malo prodivane. Stoje oni tako i mladic se nasloni na zgradu,pa rece:
• Ajde ga malo po***i, stare ti...
•Š'a ti je,o jes' normalan,more neko naic' -u kaže cura.
•Ma,brzo cemo.Znam ja da ti voliš da ga malo po****š!
•Ma,volim.Nego,naici ce neko od komšija pa ce vidit pa rec' babi.Bruka!
•Ma, hjooj. Haj' stare ti, ocas cu,za sekundu...- opet ce on.
•Ma, nemoj! Rekla sam ti da necu sada - ne da se cura.
U tom se otvaraju vrata od zgrade i Mujina mladja cerka,sva rašcupana,u spavacici kaže:
•Rek'o je babo - jal' da mu ga ti po****š, jal' da mu ga ja po***im,jal' mati da dodje da mu ga po***i,samo nek' skine više ruku s'interfona.:-)))))
| |
|
| |
Aki Just looking
| Naslov: Re: Vicevi 5/1/2011, 13:05 | |
| Eskim popunjava neki obrazac: • Pol? • Severni! | |
|
| |
Aki Just looking
| Naslov: Re: Vicevi 5/1/2011, 13:06 | |
| Upeca zemunac zlatnu ribicu. I ribica mu kaze da ce da mu ispuni jednu zelju ako je pusti. Zemunac: Dobro hocu neka dobra kola! Ribica: Ces na odlozeno placanje ili na lizing? Zemunac: Ces ti na mast ili na ulje?:-))) | |
|
| |
Popaj VIP
| Naslov: Re: Vicevi 5/3/2011, 08:42 | |
| Sedi cuga u cekaonici kod lekara. Nailazi medicinska sestra i pita ga : "Sta vas boli ?" Ciga : "K...c." Sestra : "Ju, pa nemojte biti tako vulgarni. Trebali ste meni reci da vas boli na primer grlo, a kada udjete kod lekara recite mu istinu."
Kroz 3 dana evo cige opet u cekaonici. Nailazi medicinska sestra i pita ga : "Sta vas boli ?" Ciga : "Boli me grlo." Setra: "Je l' kad gutate?" Ciga: "Ma ne, nego kad j...m."
| |
|
| |
Popaj VIP
| Naslov: Re: Vicevi 5/3/2011, 08:49 | |
| Pita najmladja cerka Berluskonija : "Tata, tatice, sta je to ljubav ?" Berluskoni: "To ti je kceri moja, kada upoznas tako malo starijeg gospodina koji ima mnogo (( akcija na berzi, a akcije mu otisle u nebo, pa on ne zna sta ce sa parama)) para, pa te on vodi na skupe prijeme, hotele. kupi ti zlatan nakit sa dragim kamenjem, pa ako je velika ljubav, kupi ti on i auto i stan, ... " Cerka: "Pa dobro tatice, a gde su tu osecanja, strast, pozuda, leptirici u stomaku, ... ?" Berluskoni: "E kceri moja, ne zanosi se, to su izmislili komunisti da bi zabadava jeb..i." | |
|
| |
Goce Just looking
Broj poruka : 9 Points : 16 Datum upisa : 05.10.2009
| Naslov: Re: Vicevi 5/8/2011, 13:31 | |
| Galami nastavnik na Pericu: „Znaš li ti Perice da je Abraham Lincoln u tvojim godinama bio odličan učenik? “ A Perica će: „A znate li vi nastavniče da je Abraham Lincoln u vašim godinama bio predsednik Amerike.“ | |
|
| |
| Vicevi | |
|