|
| Vicevi | |
|
+83Momir Boranija Cicija pepermint Big Brle C R A Z Y Roman Abramovich Al Kapone Igi-bg Jegulja Voiceoflaw Dragan11 Dragan555 Zeljko321 Bookmaker Tenerife Bond FatCat Bojjan Nemesis Teletrader real_finanza philips1 Danx Frenky Drag65 Fmember Aleks Boza Belex Steve McQueen Ars Vivendi Sahbaz Drasko Taliano Guinness Racunarko Boby DejanP Bombica Goce Aki MORNAR BoS Popaj Maca Aritmeticar KRUSKA LJUBICHITZA HUACHUMA Pekoilic Bambi Limited011 gogloee MarkoJTD BojanNS Smile Lilihip pionir prevarant Greta Mima pepsiman Milica1 GogaAna Azrael StefanMR Dejansss Skynet Adidas iki Bosanac bonum.mm Gargamel011 Ris EHHO Kobe Bryant Pijacar Dusan kaktusic StefanoProdi Friz Vidovnjak Sneki 87 posters | |
Autor | Poruka |
---|
gogloee VIP
Broj poruka : 1024 Points : 2865 Datum upisa : 10.01.2008
| Naslov: Re: Vicevi 12/15/2013, 22:33 | |
| Bugar srušio kuću pod hipotekom i istovario je pred banku http://www.nicijazemlja.net/portal/webcafe/web-cafe/2186-bugar-sruio-kuu-pod-hipotekom-i-istovario-je-pred-banku.html | |
| | | Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vicevi 12/16/2013, 17:47 | |
| Стефановић: Због нерегуларности потребни страни посматрачи БЕОГРАД – Функционер Демократске странке (ДС) Борислав Стефановић оценио је данас да ће због нерегуларности на јучерашњим локалним изборима, пре свега у Оџацима, на сваком будућем гласању у Србији бити неопходно присуство међународних посматрача. „Мислили смо да је Србија изашла из тог периода. Ови избори, нарочито у Оџацима, показују да то није тако”, казао је Стефановић новинарима у Скупштини Србије. Локални избори јуче су одржани у београдској општини Вождовац, Оџацима и Костолцу. Као проблеме у изборном процесу Стефановић је навео „ужасну ситуацију и контролу власти над медијима, људе с капуљачама испред бирачких места, и 10.000 до 16.000 динара по гласу”. „Реч је о апсолутном убијању сваке информације која је супротна ономе што власт жели да чује”, рекао је Стефановић. _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
| | | Bond Moderator
Broj poruka : 13963 Localisation : Novi Sad Points : 52453 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: Vicevi 12/17/2013, 12:09 | |
| Svađaju se dva klinca, pa jedan kaže:
'Moj tata je bolji od tvog!'
'E pa, moja mama je bolja od tvoje!'
'Znam, to kaže i moj tata.'
| |
| | | Bond Moderator
Broj poruka : 13963 Localisation : Novi Sad Points : 52453 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: Vicevi 12/17/2013, 12:12 | |
| Zaposlio se Mujo kao vozač autobusa. Na raspodeli zadataka šef mu kaže: • Mujo, moraćeš i voziti i naplaćivati karte. Mujo kaže: • Nema problema. Istog dana Mujo se strmoglavi u neku provaliju i slupa autobus u komade.
Dođe šef u bolnicu da ga obiđe i pita ga kako je došlo do udesa. Mujo odgovori: • Nemam ti ja blage veze, ja sam bio u zadnjem djelu i naplaćiv’o karte.
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 12/17/2013, 12:13 | |
| Peče Mile rakiju. Dođe mu komšija da pogleda kako ide i pita: - Jel jaka? Kako baca? -Tatu smo našli preko plota, a dedu još tražimo.
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 12/23/2013, 09:22 | |
| Dolazi Mujo ranije kući s posla, ulazi u spavaču sobu, kad tamo Fata leži na krevetu, sva crvena i zadihana. Mujo je pogleda i zabrinuto upita: - "Fato, šta ti je, što tako teško dišeš?" Fata jedva promumlja: - "Infarkt, Mujo, čini mi se da je infarkt..." Mujo se unervozi, rastrči po sobi i zgrabi telefon da nazove Hitnu, kad u sobu uleti mali Mujica i kaže: - "Babo, babo, eno neki čovjek u ormaru!" Mujo otvori ormar, a u njemu Haso, potpuno gol. Mujo ga ošine ljutitim pogledom i izdere se na njega: - "Haso, bolan, konju jedan, Fata dobila infarkt a ti se tu igraš žmurke s djetetom!" | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 12/23/2013, 09:23 | |
| Baba i deda, stari po 100 godina, hoće da se razvedu. Na sudu ih pita sudija: - Pa što u stotoj godini da se razvodite? - Čekali smo da nam deca pomru, da se ne sekiraju!
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 12/26/2013, 08:09 | |
| Oče,zgrešio sam... -Bog će ti oprostiti, ispričaj mi... -Juče sam pokupio stoperku, bila je tako oskudno obučena...smeškala mi se...pohotljivo me je gledala...dao sam gas i brzo je odvezao tamo gde je krenula! -Sine,kako si zgrešio? -U mislima,oče, u mislima... -Dobro,svako jutro i veče ćes popiti po kofu vode i Bog će ti oprostiti... -Ali zašto toliko, ko još pije toliko vode? -VO sine.....VO.
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/3/2014, 07:52 | |
| Deda savetuje svog unuka: • Nemoj ženiti udovicu, sahranila je muža a sahraniće i tebe. Nemoj ženiti raspuštenicu, nije odgovarala njemu, neće ni tebi. I nemoj ženiti devojku, da je vredela, već bi se udala. • Pa dobro deda, koju onda da ženim? • Ženi udatu, ako odgovara njemu - odgovaraće i tebi!
| |
| | | Sahbaz VIP
Broj poruka : 333 Points : 1288 Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Vicevi 1/5/2014, 13:58 | |
| Evo i od mene jedan copy/paste:
Uhvatio pop zlatnu ribicu. Ribica zavapi: - Ako me pustis, ispunicu ti dve zelje! Pop pristane i rece: - Moja prva želja... necu više da budem svestenik! U tom trenu ribica mu uzme mantiju, baci je, pa kaže: - Dobro, više nisi svestenik, hajde, reci mi drugu želju! Pop: - Hocu da imam puno para, da ništa ne radim, samo da uživam... Tad ribica uzme nazad mantiju, vrati mu je i drekne: - Daj, koga ti zajebavaš?!
Tri zene dolaze pred vrata Raja. Nakon što je jedna stidljivo pokucala, Sv. Petar, licno, otvori vrata i upita prvu: - Za šta si ti koristila svoj polni organ za svog zemaljskog života? Ona ce: - 80% za sex, a 20% za piškiti. - Onda udji, ti si dobrodošla. - kaže Sv. Petar. Onda se obrati drugoj ženi: - Za šta si ti koristila svoj ženski organ za svog zemaljskog života? Ona ce: - 50% za seks, a 50% za piškiti. - Vrlo dobro, ulazi! - kaže Sv. Petar. Na kraju, upita i trecu: - A ti? - Sv. Petre, ja sam svoj organ koristila 90% za piškiti, a 10% za sex! A Sv. Petar ce na to: - Ako je tako, žao mi je, ali onda moraš otici, ja te ovde ne mogu primiti. - ..... ali iz kog razloga Sv. Petre? - Draga moja, ovo ovde je raj, a ne WC...!
BIROKRATIJA Pitagorina teorema: 24 reci. Molitva Oce naš: 66 reci. Arhimedova teorema: 67 reci. 10 zapovedi: 179 reci. Americka Deklaracija nezavisnosti: 1.300 reci. Americki Ustav sa sve 27 izmene i dopune: 7.818 reci. Propisi EU o prodaji kupusa: 26.911 reci. _________________ Ne veruj menadzmentu koji te laze. | |
| | | Sahbaz VIP
| Naslov: Re: Vicevi 1/5/2014, 14:17 | |
| Ovi, kao i prethodni su puni gresaka, ali me mrzi da ispravljam, ipak su to samo vicevi...
Sedi haker na aerodromu, a pored njega gradevinski radnik. Gleda haker gradevinca, i kako se osetio superiornim, upita ga da li bi hteo da igraju jednu zanimljivu igru. Gradevinac bi onako umoran hteo da ga izbegne, medutim ovaj insistira: - Postavicu ti pitanje i ako ne znaš platiš mi 5 evra. Zatim ti meni postaviš pitanje i ako ne znam platicu ti 500 evra! Pošto je bio dosadan, na kraju gradevinac prihvati. Prvo pitanje hakera: - Koliko je rastojanje od Zemlje do Meseca? Gradjevinac cutke izvadi 5 evra i plati. Sada je njegov red i on postavlja pitanje: - Šta je to što se penje na planinu sa 3 noge, a silazi sa 4? Haker nadmocno otvara svoj Notebook, ulazi u Wikipediju, Google, Yahoo, Bing, Ask... ali bez ikakvih rezultata. Posle sat vremena se predaje i placa 500 evra gradevincu. Ovaj ih uzima i sprema se da odrema. Haker vrlo ljut budi ga i pita: - Pa dobro, šta je to što se penje sa 3 noge na planinu a silazi sa 4? Gradevinac cutke vadi 5 evra iz džepa, i placa.
Pita nastavnica malog cigu: - "Gdje si nabavio taj sat?" - "Na popust nastavnice." - "Kakav popust?" - "Popustila pažnja trgovcu."
Srela se dva drugara iz srednje škole na pijaci. - Gde si, bre, nisam te video sto godina! Jesi ti beše završio medicinu? - Jesam, jesam. prosek 9,8! - Svaka cast, uvek si bio mozak! A pošto su ti krastavci? _________________ Ne veruj menadzmentu koji te laze. | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/6/2014, 08:27 | |
| Pričaju dva Crnogorca: - Znaš li mrčo da smo zaratili sa Kinezima? - Znam. A kol'ko ih ima? - Millijardu i trista miliona. - Kuku nama! Pa đe ćemo sahranit' tolike ljude?
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/6/2014, 08:28 | |
| Ide Crnogorac sa devojkom preko mosta i kaže joj: - Ovde se jedna zbog mene bacila. - Je l' iz depresije? - Nije jadna, no iz Nikšica! | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/9/2014, 07:48 | |
| Oženio se Mujo, prošla prva bračna noć i ujutru vidi Mujo piše Fata nešto u tefter. - Šta to pišeš? - Ocjenjujem te, dobio si dvojku. Mujo sutradan zapeo k’o sivonja i kada je Fata uzela tefter, pogleda joj preko ramena da vidi koju je ocenu dobio, kad ono 3+. Uzme Mujo patike, trenerku, pa – trčanje: vrelo Bosne… sutra – Trebević, tegovi.. opet trčanje. I tako mjesec dana, nabildovao se k’o Švarceneger. Kad se dokop’o Fate, satima je nije puštao, i sutra u tefteru – čista pe...tica. Sutra Mujo ne prilazi Fati. Ni prekosutra. Ni za mjesec dana. Dva mjeseca. Najzad će Fata: - Mujo, šta je, bolan?! Ka’ćemo opet? - Bjež’, bona, ne budali! Ko će da kvari zaključenu ocjenu. | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/17/2014, 08:20 | |
| Kupio Mujo burek za poneti. Samo što ga je probao vrati se u buregdžinicu i upita buregdžiju: - Je li, bolan, gde ti držiš meso? Ovaj ga zbunjeno pogleda i odgovori: - U frižideru, gde bi drugo... Mujo će na to: - Pa stavi malo i u burek, matere ti...
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/17/2014, 08:22 | |
| Došla lezbejka u policijsku stanicu i hoće da registruje auto. Kaže policajcu na šalteru: - Molim vas, ja sam lezbejka i želim roze tablice! - E pa neće moći, sve tablice su bele boje. - Ali ja sam lezbejka, jel čujete i želim roze tablice! - NE MOŽE! Nema rozih!, zaključi policajac. - A kako vi pederi možete imati plave??
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/17/2014, 08:26 | |
| Vozi se Crnogorac u autobusu ali je prevelika gužva pa vozač zamoli putnike da se malo pomere unazad. Crnogorac pogleda preko oka, ali pomeri se.. Posle nekoliko sekundi vozač će opet: "Molim vas samo malo nazad." Tek će Crnogorac: "Je li, avetinjo, jel sam ja dao pare da se vozim il da idem peške!"
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/17/2014, 08:28 | |
| Učiteljica prvom razredu da zadatak, ko će se setiti imena stvari koje se završavaju sa "-tor", a koje nešto jedu. Mali Pepec veli:- Aligator. - Bravo Pepec, to je teška reč. Ivek veli:- Predator. Opa- Još jedna velika reč, Odlično Ivek. Štefek veli:- Vibrator! Učiteljica samo što nije pala sa stolice. Kad se sabrala, ozbiljnim glasom kaže: - I to je velika reč, ali mislim da je ne možemo uzeti u obzir, jer on ništa ne jede. - A Štefek: Ja ne znam, al moja mama veli da njezin jede baterije kao da su badava.
| |
| | | Sahbaz VIP
| Naslov: Re: Vicevi 1/17/2014, 17:16 | |
| Dva japanska paintball tima su se igrali rata izmedju Hrvata i Srba, slicno kao nekad kad smo se mi igrali kauboja i Indijanaca. Tako se sad i oni igraju nekih "balkanskih kauboja i Indijanaca"... Stvarno su isli u detalje... Tu je i Cica Draza... _________________ Ne veruj menadzmentu koji te laze. | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/21/2014, 07:50 | |
| Pri pregledu pacijentkinje doktor kaže: - Vaša, pluća, otkucaji srca i pritisak su u redu. A, sada ćemo da pogledamo kako je vaša mala stvar zbog koje žene imaju sve vrste problema. Žena je počela odmah da se svlači... Doktor je u tome spreči, govoreći: - Ne, nee.. Obucite haljinu! Samo mi pokažite Vaš jezik...
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/21/2014, 07:52 | |
| Muž kaže svojoj ženi: • Ti si k'o droga! • Beži bre, znam tu foru, kao jako ti falim, ne možeš bez mene i tako to... • Ma neeee, nego si mi uništila život! | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 1/27/2014, 08:23 | |
| Suljo i Fata nisu mogli imati dece i odu na pregled. Lekar im saopšti da će lečenje koštati 10.000 evra. Oni uzmu kredit na 5 godina, odu na lečenje i nakon toga Fata rodi sina. Posle četiri godine Suljo šeta s malim po parku i jedan prolaznik sav oduševljen pita: »Jooj, kako lep dečačić, čiji je?« Suljo: »Još godinu dana i biće moj.«
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 2/10/2014, 08:21 | |
| Došao Mujo na blagajnu i plaća s karticom. Każe mu blagajnica sad ukucajte pin i enter. Każe Mujo: Znam koji je pin ali ne znam koji mi je enter?
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 2/18/2014, 08:03 | |
| Rodi žena riđokoso dete. Zabrinuta, ode kod doktora: - Doktore, kako je moguće da je dete riđe, kad smo i muž i ja plavi? -Imate li crvenokosog rođaka? - Ne. - Često ste vodili ljubav? - Pa i ne baš... jednom godišnje. - Aha, to je to! Od rđe gospođo, od rđe.
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 2/19/2014, 07:59 | |
| Seli muž i žena u elitnom restoranu da večeraju. Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi full riba, i pravac mužu u krilo: - Pa gde si ti ljubavi, nema te da se javiš 7 dana, nisi svratio ne pamtim, kada ćemo da se vidimo? Zovi me obavezno… Ustane i ode, a žena pita muža: - Koja ti je ova? Muž mrtav hladan odgovara: - Švalerka. Žena zgranuta: - Đubre jedno, zar na moje oči? Sutra tražim razvod braka, da se goniš u 3 lepe!!! A na to će muž: - OK! Sutra dobijaš razvod braka, ali shvati sledeće, kada se razvedeš: nema letovanja po Grčkoj, Španiji, Egiptu, Havaijima, Karibima, nema zimovanja na Alpima, na Zlatiboru, Kopaoniku… Nema skupih kola, skupih jahti, šopinga, skupih haljina, nakita, šminke, večera po skupim restoranima itd… Žena se ućuta. Nakon par minuta u restoran ulazi njihov oženjeni poznanik, ali ne sa ženom, već sa full ribom! Kada ga je videla, žena upita muža: - Je li, koja je ona sa njim? Muž reče: - Njegova švalerka! A na to će žena: - NAŠA JE LEPŠA!
| |
| | | Drag65 VIP
Broj poruka : 611 Points : 1423 Datum upisa : 12.07.2009
| | | | Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vicevi 2/25/2014, 10:04 | |
| - DJILAS ::
- On je rekao da se nijedna "dobra stvar" nije desila u našoj zemlji, a da u njoj nije učestvovala DS.
_________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 2/26/2014, 08:01 | |
| Upišite Vaš password: sarma Žao nam je, password mora da sadrži više od 8 znakova: kuvana sarma Žao nam je, password mora da sadrži bar jednu brojku: 1 kuvana sarma Žao nam je, password ne sme sadržavati razmake: 5jebenihkuvanihsarmi Žao nam je, password mora sadržavati bar jedno veliko slovo: 5jebenihKUVANIHsarmi Žao nam je, password ne sme sadržavati više od jednog velikog slova uzastopce: 5jebenihKuvanihsarmi, i da se nosiš u pizdu materinu Žao nam je, password ne sme sadržavati interpukcijske znake: 5jebenihKuvanihsarmi nabijem te na k... i tebe i tvoj password Žao nam je, taj password se već koristi.
| |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 2/27/2014, 08:57 | |
| Ode muškarac kod doktora pa se žali da sa ženom već duže vreme nema nikakav odnos. Sutradan doktor zove ženu u ordinaciju pa je pita za razlog zašto nema odnos sa mužem. Na to ona će ona: - Doktore da budem iskrena, svako jutro se uspavam pa za posao pozovem taksi, naravno novčanik zaboravim. Taksista me upita da li da zove policiju, ili da rešimo na drugačiji način? Mi rešimo na drugi način, pa zakasnim na posao, tamo me šef upita isto. Naravno rešimo drugačije, ali pošto šef jedino uveče ima vremena, ja opet taksi, naravno para nema pa opet rešimo drugačije. Kada stignem kući mrtva umorna i samo spavati mogu. Na to će doktor: - Da ovo sve ispričam Vašem mužu ili da rešimo drugačije?
| |
| | | Bojjan VIP
Broj poruka : 348 Points : 869 Datum upisa : 18.04.2012
| Naslov: Re: Vicevi 3/2/2014, 21:59 | |
| Tomi zvoni mobilni.
VUCIC: Tomo! Uh, uh... Tomo moooooooooj! TOMA: Aco, covece, sta ti je? VUCIC: Sanjao sam... sanjao... joooooooooj... sanjao sam... TOMA: Sta, Aco, sine? Reci... VUCIC: Sanjao sam da... da... da se Voja vratio! TOMA: Kostunjavi? Pa sta? VUCIC: MA NE KOSTUNJAVI! SESELJ, EEEEEEEJ, SESELJ! TOMA: U, xxxx ti! Kad se vratio? VUCIC: Nije se stvarno vratio... sanjao sam da se vratio... TOMA: Jesi siguran da si sanjao? Dragiceeeeeeeeeeee, pakuj stvari.... VUCIC: Siguran sam... ne znam... jesam... ne znam... valjda sam sanjao... TOMA: Slusaj, ja odoh u Bajcetinu! Dragiceeeeeeeeeeeeeeee... VUCIC: Tomo??? A ja? TOMA: Ti sacekaj da vidis da li si sanjao! VUCIC: Tomo??? Ne ostavljaj me... TOMA: Ne boj se... tu je policija... imamo i nesto vojske... VUCIC: Slusaj, moras da ucinis nesto... TOMA: Ej, Acika, na vratima sam... cujemo se... ako se cujemo...
Dacicu zvoni mobilni.
VUCIC: Ivice! DACIC: Aco? VUCIC: Slusaj, preuzmi sve funkcije! Sve ti prepustam! DACIC: Sta ti je? Sta je bilo? VUCIC: Moram da bezim! DACIC: Zasto, pobogu? VUCIC: VRATIO SE! DACIC: Ko? VUCIC: ON! SEF! DACIC: Jebote! Jesi siguran? VUCIC: Ne znam! Mislim da sam sanjao, ali... svejedno... bezim! Toma je vec otisao za Bajcetinu! DACIC: A sta cu ja? VUCIC: Ne znam... izvini, stiglo mi je vozilo... ako se ikad cujemo - cujemo se! DACIC: Ali, Acoooooooooooo!
Mrkonjicu zvoni mobilni.
DACIC: Mrko! MRKONJIC: E, 'de si debeli? DACIC: ne pričaj svašta SAD! FRKA JE! MRKONJIC: Sta je, koju picku materinu? DACIC: VRATIO SE! MRKONJIC: Ko? DACIC: STA KO? MILOSEVIC! MRKONJIC: Milosevic? Kako? Jesi siguran? Odakle ti to? DACIC: Zvao me Aca Vucic i rekao mi da se vratio Sef... MRKONJIC: Jebote! Ali... on je mrtav! DACIC: Ja odlazim u Zitoradju! Mozda i dalje... MRKONJIC: Cekaj, smiri se. Sredicemo. Ti znas da sam ja nastavio da lizem bulju celoj familiji. Meni nece nista... DACIC: NECE, ***! PAKTIRAO SI SA NJEGOVIM NEPRIJATELJIMA! MRKONJIC: To je bila politicka nuznost! DACIC: BOLE NJEGA ***! IZDAO SI STVAR! MRKONJIC: Ti si izdao! DACIC: Ma, mars u picku materinu! MRKONJIC: Mars, ti!
Dinkicu zvoni mobilni.
MRKONJIC: Mladjo! DINKIC: Kazi, Mrko... MRKONJIC: Desilo se nesto neverovatno... DINKIC: Narod me zavoleo? MRKONJIC: E, jebiga, ne bas toliko neverovatno... DINKIC: Pa, sta je? MRKONJIC: Vratio se! Iz mrtvih... DINKIC: Ko? MRKONJIC: ON, BRE! BIVSI SEF! DINKIC: Kako, jebote? Pa, licno sam ga oterao... MRKONJIC: Ne znam nista... ja bezim! Poljubi mi moju Anu... DINKIC: Uh, jebote, ne mogu... matoro je to za mene... MRKONJIC: BOLJE TI JE DA SE NE ZAJEBAVAS! I TI SI NA SPISKU ZA ODSTREL! DINKIC: Uh. U pravu si. Sta da radim? MRKONJIC: Ne znam... ja bezim negde na selo... DINKIC: Ja odoh na Kipar po one pare sto ih Velja i ja nismo nasli... MRKONJIC: Mladjo, zbogom. Bio si mi drag...
Velji zvoni mobilni.
DINKIC: Veljo! VELJA: E, Dinkicu, picko stara! DINKIC: ne pričaj svašta! Vratio se Labus! VELJA: Jel me jebes? DINKIC: Ne. Sad mi Mrka javio... VELJA: Ma jesi siguran? Ja sam mislio da si ga ti oterao zauvek... DINKIC: I ja sam mislio... kaze on... vratio se bivsi Sef! VELJA: Pa sta nas bole ***, bre, e? DINKIC: Ti znas da on sve zna... za Kipar... za lovu... VELJA: Jes, metnem ti ga babi... sta da radimo? DINKIC: Ja odoh na Kipar po lovu... ti - radi sta znas! VELJA: Pusi, bre, ***! Te pare su i moje valjda? DINKIC: Ja bezim... a ti kako hoces... VELJA: Mladjo, ne zajebavaj se... nemoj da... vidi, prekide mi vezu!
Vucicu zvoni mobilni.
VELJA: Aco? VUCIC: Veljo, nemam vremena... VELJA: Slusaj, vratio se Labus... VUCIC: Ma zabole me za Labusa... VRATIO SE SESELJ! VELJA: Kako? Alo.... Alo.... prekide mi...
Dacicu zvoni mobilni.
VELJA: Ivice! DACIC: Veljo, odjebi... u bekstvu sam! VELJA: Vratili se Labus i Seselj! DACIC: Jebe mi se za njih! VRATIO SE MILOSEVIC! VELJA: Pa sta da... alo... alooooooooo...
Vulinu zvoni mobilni.
VELJA: Vuline! VULIN: O, Veljo... izvini, ja spavao... zamisli sta sam sanjao... VELJA: Bole me *** sta si sanjao! Slusaj, vratili su se Milosevic, Seselj i Labus... VULIN: A Mira? VELJA: Ne znam... verovatno... VULIN: Jebote! Ja bezim... VELJA: I ja bezim... VULIN: A ja taman sanjao da mi je krenulo... VELJA: E, pa, sto si sanjao - sanjao si! | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 3/17/2014, 08:05 | |
| Pita učiteljica Pericu: - Perice, šta nam daje kokoška? - Jaja. - Bravo. A šta drugo? - Još jaja.... - Dobro, a na čemu ti spavaš? - Na krevetu. - A šta ti je pod glavom? - Ruke. - Hmm… Da probamo drukčije. Na čemu spava tvoj otac? - Na mami. - A kad ti mama nije tu? - Na komšinici. - A kad nema komšinice? - Tad nema ni tate. - Jaooo… Ajmo ovako, na čemu spava tvoj deda? - Na krevetu. - I šta stavlja pod glavu? - Jastuk. - Ako udarimo jastuk, šta dobijemo? - Prašinu! - A ako ga udarimo jače? - Vaške! - A ako uzmeš nož i isečeš jastuk, šta dobiješ? - Šamar od dede! - Dobro, šamar, šta još? - Perje. - Eee, konačno! I znači, šta nam daje kokoška? - Pa rekao sam vam – jaja! | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 3/18/2014, 08:14 | |
| Došao čovek na biračko mesto, da glasa. Po završenom glasanju, zatraži od ljudi iz komisije da mu daju stolicu da sedne.
• Izvolite stolicu, da li Vam je dobro, gospodine? • Ma dobro mi je, samo hoću da sačekam oca da dođe na glasanje. • Pa doći će Vam otac kući posle glasanja? • On ne dolazi kući, evo ima već 10 godina, jer je umro, ali redovno izlazi na izbore, pa rekoh da ga vidim... | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 3/24/2014, 10:05 | |
| Počasti žena sebe faceliftingom za rođendan i bude sasvim zadovoljna rezultatom. Na putu kući zaustavi se u butiku, pa na izlazu upita prodavca: - "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali šta mislite koliko imam godina?" Prodavac odgovori: - "35", a žena kaže: - "Zapravo, imam 47", i sva zadovoljna izađe iz butika. Skoči zatim do McDonaldsa i nakon što naruči jelo, upita čoveka za kasom: - "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali šta mislite koliko imam godina?" Tip odgovori: - "29". Žena kaže: - "Zapravo, imam 47" i izađe sva srećna i zadovoljna. Dok je na stanici čekala autobus, priupita jednog starca isto pitanje. Starac će: - "Ja imam 85 godina, pa moj vid nije kao što je nekad bio, a kad sam bio mlađi imao sam vatreni način za određivanje koliko imate godina, samo bi u tom slučaju morao zavući ruku u vaše gaće". Kako nije bilo nikog uokolo, a znatiželja čini svoje, žena pristane. Stari zavuče ruku u njene gaće, nežno ispipka jedno 5 minuta, zatim izvadi ruku napolje pa reče: - "47." Žena zapanjena uzviknu: - "Pa to je neverovatno. Kako ste pogodili?!" Stari odgovori: - "Bio sam iza Vas u McDonaldsu!" | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 3/26/2014, 11:32 | |
| Muškarac ulazi u turističku agenciju. Muškarac:”Želim da odem negde, ali ne znam gde”. Turistički agent: “Kipar, ‘all inclusive’, avionom?” Muškarac: “Nije bezbedno, avioni padaju”. Turistički agent: “Sunčana Grčka, brodom?” Muškarac: “Nije bezbedno, brodovi tonu”. Turistički agent: “Autobusom kroz Evropu, specijalna tura za Vas?” Muškarac: “A šta sa nesrećama na putevima?” Turistički agent: “Onda može ovako, pešačka tura sa seksualnom konotacijom.” Muškarac: “O, to mi odgovara!” Turistički agent: “Idite i jebite se!” | |
| | | Bond Moderator
| Naslov: Re: Vicevi 3/26/2014, 11:33 | |
| Zamisli ženo, već šesti dan ležim u štali kraj krave očekujući da se oteli i ništa! - kaže Mujo Fati... - Kada te vidi kraj sebe, sigurno pomisli da se otelila! - odgovori Fata... | |
| | | | Vicevi | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |