| Vicevi | |
|
+83Momir Boranija Cicija pepermint Big Brle C R A Z Y Roman Abramovich Al Kapone Igi-bg Jegulja Voiceoflaw Dragan11 Dragan555 Zeljko321 Bookmaker Tenerife Bond FatCat Bojjan Nemesis Teletrader real_finanza philips1 Danx Frenky Drag65 Fmember Aleks Boza Belex Steve McQueen Ars Vivendi Sahbaz Drasko Taliano Guinness Racunarko Boby DejanP Bombica Goce Aki MORNAR BoS Popaj Maca Aritmeticar KRUSKA LJUBICHITZA HUACHUMA Pekoilic Bambi Limited011 gogloee MarkoJTD BojanNS Smile Lilihip pionir prevarant Greta Mima pepsiman Milica1 GogaAna Azrael StefanMR Dejansss Skynet Adidas iki Bosanac bonum.mm Gargamel011 Ris EHHO Kobe Bryant Pijacar Dusan kaktusic StefanoProdi Friz Vidovnjak Sneki 87 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
iki VIP
Broj poruka : 1609 Godina : 53 Localisation : NBGD Points : 2429 Datum upisa : 15.11.2007
| |
| |
Bambi Just looking
Broj poruka : 3 Points : 7 Datum upisa : 05.12.2009
| Naslov: Re: Vicevi 2/17/2010, 13:56 | |
| | |
|
| |
iki VIP
Broj poruka : 1609 Godina : 53 Localisation : NBGD Points : 2429 Datum upisa : 15.11.2007
| Naslov: Re: Vicevi 2/17/2010, 15:17 | |
| BASNA
TRČI PUŽ KROZ ŠUMU I SRETNE LISICU
PITA GA ONA GDE ŽURI TOLIKO
PUŽ JOJ KAŽE DA GA JURE DINKIĆ I FINANSIJSKA INSPEKCIJA
PITA GA LIJA ŠTO BI TEBE JURILI A PUŽ KAŽE IMAM JA KUĆU ŽENA KUĆU SIN KUĆU KAD JE LIJA TO ČULA POČELA JE DA BEŽI
TRČI ONA I SRETNE RODU
RODA JE UPITA ZAŠTO TRČI A LIJA KAŽA JURI JE DINKIĆ
PITA JE RODA ZAŠTO JE JURI A ONA KAŽE IMA ONA KRZNO MUŽ KRZNO DECA KRZNO KAD JE TO RODA ČULA POČE ONA DA TRČI
NALETI NA MAJMUNA A ON JE PITA OD KOGA BEŽI
RODA MU KAŽE OD DINKIĆA JER ONA ŽIVI NA VISOKOJ NOZI MUŽ NA VISOKOJ NOZI DECA NA VISOKOJ NOZI
POČE MAJMUN DA TRČI PA GA PITAJU ŠTO TRČI
A ON IM KAŽE UVEK MI GOLOGUZI PRVI NAJEBEMO | |
|
| |
prevarant VIP
Broj poruka : 936 Godina : 59 Localisation : Novi Sad Points : 971 Datum upisa : 22.07.2009
| Naslov: Re: Vicevi 2/23/2010, 21:07 | |
| Da bi ste pravilno shvatili kako funkcioniše berza dobro proučite kako se dolazi do insajderskih informacija. _________________ Ako se zagledate u daleku budućnost, zapećete za kamen sadašnjosti.
| |
|
| |
iki VIP
| Naslov: Re: Vicevi 3/1/2010, 10:30 | |
| | |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi 3/1/2010, 17:49 | |
| Auuu..... IKI, BRATE, DOOOBAR !!! :P _________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
Pekoilic VIP
Broj poruka : 232 Points : 668 Datum upisa : 25.04.2009
| Naslov: Re: Vicevi 3/3/2010, 23:22 | |
| Dolazi otac sa posla i zatice cerku kako se zadovljava sa vibratorom!!!Pa cerko sta se sa tobom desava?Nemam momka ne mogu da ga nadjem,niko me nece...Sutra se cerka vraca iz grada i zatice oca kako sedi za stolom na kom stoji vibrator.Sva zbunjena ga pita sta to radis??? Seo sam da popijem neko pivo sa zetom!!! | |
|
| |
Pekoilic VIP
Broj poruka : 232 Points : 668 Datum upisa : 25.04.2009
| Naslov: Re: Vicevi 3/3/2010, 23:29 | |
| Zove muz zenu preko mobilnog i sav ushicen joj saopstava radosnu vest. Zenooooo!!! pakuj nam stvari,dobio sam sedmicu na lotou.A gde idemo, iznenadjano ga ona upita?TI CES KO MAJKE!!! | |
|
| |
prevarant VIP
Broj poruka : 936 Godina : 59 Localisation : Novi Sad Points : 971 Datum upisa : 22.07.2009
| Naslov: Re: Vicevi 3/15/2010, 18:55 | |
| Kako se na bosanskom kaže Alisa u zemlji čuda?
Fata u Merkatoru. _________________ Ako se zagledate u daleku budućnost, zapećete za kamen sadašnjosti.
| |
|
| |
Greta VIP
Broj poruka : 1280 Localisation : Bgd Points : 3147 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi 3/17/2010, 10:06 | |
| Vozi se Mujo u vozu, a nasuprot njega jedan mladić. U jednom trenutku mladić ga upita koliko je sati. Mujo izvadi iz džepa svoj sat, pogleda u njega, spremi ga i šuti. Nakon nekog vremena upita ga mladić:
"Zašto nećete da mi kažete koliko je sati? "Zato, jer ako ti kažem, ti ćeš meni reći hvala. Ja ću tebi reći nema na čemu. Ti ćeš tada mene pitati kuda putujem, a ja ću tebi reći da idem u Tuzlu. Ti ćeš onda mene pitati koga imam u Tuzli, a ja ću tebi odgovoriti da tamo imam ženu i kćer. Onda ćeš ti mene pitati koliko godina ima moja kćer, a ja ću tebi odgovoriti da ima dvadeset. Onda ćeš ti mene pitati je li moja kćer lijepa, a ja ću ti odgovoriti da takvu ljepoticu malo gdje možeš vidjeti. Onda ćeš ti htjeti da pođeš sa mnom u Tuzlu da ju upoznaš, a ja ću te odvesti kući. Kada ju vidiš ti ćeš ju odmah zaprositi, a ja ću te onda morati poslati u tri p. materine jer j...š zeta koji ni sat nema! Eto". _________________ Samo hrabri pobedjuju
| |
|
| |
Gargamel011 VIP
Broj poruka : 249 Godina : 45 Localisation : belgrade Points : 265 Datum upisa : 24.03.2009
| Naslov: Re: Vicevi 3/18/2010, 18:38 | |
| Dragi potrosaci,
Povodom ucestalih zalbi na cene elektricne energije, kojima nas u poslednje vreme obasipate, javljamo vam se ovim kratkim dopisom.. Potpuno razumemo vasu ljutnju zbog stalnih poskupljenja. Nije ni vama lako... Ipak, moramo da vas podsetimo da nemate drugog izbora. Mi smo veliko javno preduzece, sa potpunim monopolom u zemlji, i placacete onoliko koliko vam kazemo. Drugog izbora i tako nemate: mi imamo struju, a vama ona treba. Sta se tu moze - to je mozda tuzno za vas, ali zato je odlicno za nas!
Molimo da vise ne kukumavcite!
Ne vredi vam.
Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine...
U ime svih radnika EPS-a, zelimo vam sto vecu potrosnju, uz obecanje da cemo sa dosadasnjim trendom poskupljenja uredno nastaviti i u Novoj 2010 godini | |
|
| |
Greta VIP
Broj poruka : 1280 Localisation : Bgd Points : 3147 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi 3/23/2010, 13:26 | |
| Ovo nije vic, nego stvarno.... :joker:
Nemci putuju u Poljsku u potrazi za poslom M.Milikišić/Blic online | 23. 03. 2010. -
Nezaposleni Nemci počeli su da putuju u Poljsku u potrazi za poslom, u neočekivanom preokretu uobičajenog trenda za imigracione radnike, piše "Telegraf".
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/182001/Nemci-putuju-u-Poljsku-u-potrazi-za-poslom _________________ Samo hrabri pobedjuju
| |
|
| |
gogloee VIP
Broj poruka : 1024 Points : 2865 Datum upisa : 10.01.2008
| Naslov: Re: Vicevi 3/25/2010, 11:32 | |
| | |
|
| |
Mima VIP
Broj poruka : 218 Points : 90 Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Vicevi 3/30/2010, 21:04 | |
| Kakvu mi pesmu saljemo na Evroviziju :pig: hahahahahahaha I prosle godine sam mislila da ne moze nize, ali izgleda da moze Svejedno bi bilo koja bi od ove tri isla, sve su podjednako dno ... https://www.youtube.com/watch?v=mr9Ys4RhDd4 | |
|
| |
HUACHUMA VIP
Broj poruka : 523 Localisation : valjevo Points : 1619 Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Vicevi 3/30/2010, 22:12 | |
| Jos je SRAMOTNIJA ona sto pevaju ona dvojica DEDE KOJE NE MOGU DA OSEDE _________________ Bolje je imati akcije na grani nego nekretnine u ruci!
| |
|
| |
HUACHUMA VIP
Broj poruka : 523 Localisation : valjevo Points : 1619 Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Vicevi 3/31/2010, 00:05 | |
| Brega i Cola _________________ Bolje je imati akcije na grani nego nekretnine u ruci!
| |
|
| |
iki VIP
| Naslov: Re: Vicevi 4/9/2010, 07:40 | |
| | |
|
| |
gogloee VIP
| Naslov: Re: Vicevi 4/22/2010, 11:32 | |
| Mozda i nije vic: | |
|
| |
pepsiman VIP
Broj poruka : 1774 Godina : 70 Localisation : Melenci_Banja Rusanda Points : 3428 Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: Vicevi 4/22/2010, 15:59 | |
| Ali se uci od kolevke da se izgovara. | |
|
| |
Dejansss Moderator
Broj poruka : 635 Points : 846 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi 4/23/2010, 01:10 | |
| PIROCANSKI JOINT!!!!!!! _________________ Nije tesko biti fin...
| |
|
| |
iki VIP
| Naslov: Re: Vicevi 4/28/2010, 08:54 | |
| | |
|
| |
prevarant VIP
| Naslov: Re: Vicevi 4/28/2010, 11:42 | |
| Pogled iz drugog ugla _________________ Ako se zagledate u daleku budućnost, zapećete za kamen sadašnjosti.
| |
|
| |
prevarant VIP
| Naslov: Re: Vicevi 4/30/2010, 10:36 | |
| Bearish market _________________ Ako se zagledate u daleku budućnost, zapećete za kamen sadašnjosti.
| |
|
| |
iki VIP
| Naslov: Re: Vicevi 5/2/2010, 20:43 | |
| "Čudotvorna bebi dijeta"!
Sigurno ste primetili da je većina dvogodišnjaka fit. Možda je to zbog njihove ishrane. Ova dijeta nije skupa, nudi raznovrsnu i kvalitetnu hranu, a i ludo ćete se zabaviti!
PRVI DAN Doručak: Kajgana od jednog jajeta. Kriška tosta s marmeladom. Pomoću prstiju pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, zatim razmažite marmeladu po licu i odeći. Ručak: Četiri bojice (bilo koje boje), šaka čipsa i čaša mleka. Potegnite tri gutljaja, a ostatak prolijte. Užina: Grisina, četiri gutljaja ustajalog piva. Večera: Ispržite tost i bacite ga na kuhinjski pod.
DRUGI DAN Doručak: Pokupite jučerašnji tost s kuhinjskog poda i pojedite ga. Ručak: Pola crvenog karmina i cigareta (mora se pojesti, ne popušiti). Jedna kocka leda po želji. Poslepodnevni zalogaj: Ližite lizalicu dok ne postane lepljiva. Izađite iz kuće i bacite je u prašinu. Uzmite je nazad i cuclajte dok ponovno ne bude čista. Zatim je unesite u kuću i bacite na tepih. Večera: Kamenčić koji ste doneli spolja i dooobro ga sakrili. Prelijte pire od krompira ledenim čajem. Jedite kašikom.
TREĆI DAN Doručak: Dve palačinke s mnogo preliva. Jedite prstima, koje obrišete o kosu. Čaša mleka. Popijte pola, zatim čašu napunite palačinkama. Nakon doručka, pokupite jučerašnju lizalicu s tepiha, poližite i sklonite je pod jastuk svog najskupljeg naslonjača. Ručak: Puter od kikirikija i hleb s marmeladom. Između zalogaja pljuckajte na pod. Razlijte času mleka po stolu i poigrajte se baricama. Večera: Činija sladoleda, šaka čipsa, malo vina i kafe.
ZADNJI DAN Doručak: Četvrt tube paste za zube (bilo koji ukus), komadić sapuna, maslina. Prelijte činiju pahuljica čašom mleka i dodajte pola šoljice šećera. Kad su pahuljice omekšale, popijte mleko, a pahuljicama nahranite psa. Ručak: Uzmite jabuku i žvaćite je dok ne razdvojite kožicu od mesa, a onda sve pljunite. Potom pronađite onu lizalicu i dovršite je. Večera: Čaša špageta i čokoladno mleko. Ostavite loptu od testa na tanjiru. Za desert - maskara.
Napomena: Svakim obrokom obavezno usput hranite ukucane, plišane mede svojih klinaca, gumene lutke! | |
|
| |
prevarant VIP
| Naslov: Re: Vicevi 5/8/2010, 14:21 | |
| VOJVOĐANSKI GRUDNJAK _________________ Ako se zagledate u daleku budućnost, zapećete za kamen sadašnjosti.
| |
|
| |
iki VIP
| Naslov: Re: Vicevi 5/12/2010, 06:59 | |
| Luksuzna jahta usidrila se u jednom malom meksičkom ribarskom selu. Vlasnik jahte je bio oduševljen kvalitetom ribe i zapitao ribare koliko im vremena treba da ulove tako dobru ribu. "Ne treba nam dugo" - odgovoriše ribari. "A zašto ne ostanete duže na moru i ulovite još više?" Odgovoriše mu da je ono što ulove sasvim dovoljno za njih i njihove porodice. "Pa šta radite sa tolikim slobodnim vremenom?" "Spavamo, malo lovimo ribu, igramo se sa svojom decom a popodne siestu provodimo sa svojim ženama. Uveče izlazimo u selo, sastajemo se sa prijateljima, popijemo poneko piće i otpevamo par pesama. Naš je život ispunjen." Gospodin turista im predloži: "Diplomirao sam ekonomiju na Harvardu i mogu vam pomoći: lovite ribu duže svakoga dana, prodajte je i tim novcem kupite veći brod." "I šta onda?" "Uz veći brod ulovićete još više ribe, i tim novcem možete kupiti još jedan brod, pa još jedan.čitavu flotu. Umesto da prodajete ribu posredniku, možete pregovarati direktno sa velikim poizvođačima; možete i vi sami postati jedan od njih. Zatim se možete preseliti iz ovog sela u Mexico City, Los Angeles ili čak New York! Iz tih gradova možete voditi svoj veliki novi posao!" "Koliko bi nam vremena trebalo za to?" "Dvadeset do dvadeset pet godina". "I onda?" "Onda? E, prijatelji, sada postaje zanimljivo. Kad vam se posao dobro razgrana, možete početi s prodajom i kupovinom deonica i zaraditi milione!" "Milione? Stvarno? A onda?" "Onda možete otići u penziju, živeti u malom selu na obali, spavati dugo, ići na pecanje, igrati se s unucima, provoditi popodneva sa ženom a večeri s prijateljima uz piće i pesmu." "Svaka čast, gospodine, ali upravo to radimo sada. Zašto bi uzalud potrošili dvadeset pet godina?" - upitaše Meksikanci.
Pouka: U životu uvek moraš znati kamo si se uputio jer, možda si već tamo!!! | |
|
| |
gogloee VIP
| Naslov: Re: Vicevi 5/12/2010, 08:38 | |
| Znate šta se dobije kad se ujedine Srbija i Grčka?
SRČKA!!! | |
|
| |
iki VIP
| Naslov: Re: Vicevi 5/13/2010, 14:33 | |
| Kar* Sasa Matic Mariju Serifovic i posle nekog vremena kaze joj:" A da ipak ti stavis kesu..." | |
|
| |
LJUBICHITZA Just looking
Broj poruka : 20 Godina : 33 Points : 62 Datum upisa : 08.04.2010
| Naslov: Re: Vicevi 5/21/2010, 12:55 | |
| iki - vic je perverzija :-D
Ekonomista - Čovek koji će sutra znati zašto se danas nije ostvarilo ono što je predvideo juče xD | |
|
| |
iki VIP
| Naslov: Re: Vicevi 5/24/2010, 08:58 | |
| | |
|
| |
iki VIP
| Naslov: Re: Vicevi 6/1/2010, 18:56 | |
| Skupstinskog poslanika zove kum iz zavicaja da pita ima li posla za njegovog malog tu u BG-u?!
- 'De si kume, Sta ima?
- Evo nista kume, zivi se, radi se, sve po malo. Kako si mi ti?
- Ja evo dobro nego me ovaj moj mali brine. Znas da mu skola nikad nije isla od ruke, uvek je vukao jedinice, ma ni srednju nije zavrsio......
Pa sam razmisljao dal' bre ima? tu neki poslic za njega u Vladi Srbije, da ne dangubi po ceo dan?
- Kako da nema, mora za kuma da ima, uvek! Zaposlicu ga da mi bude pomocnik, 3500 evra plata, sluzbeni auto, telefon, boli ga uvo!
- Jao kume, nemoj! Mnogo je to, sta ce njemu toliki novac, pomahnitace, znas da je problematican. Daj nesto razumnije...
- Dobro kume, razumem. Neka bude asistent moje sekretarice. Plata 1500 evra , nema kola al' dobice dobar telefon, racun uvek placen, moze i Ameriku da zove, sta ga briga !
- Nemoj da se ljutis kume, ali i to je mnogo, nije ti on za tol'ke pare, skliznuce na neku stranputicu. Daj ako ima neki normalan posao za 200-300 evrica pa da mora malo da razmislja i da se pomuci, ima li tako sta!?
- E, jebi ga kume - za to mu stvarno treba fakultet! | |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Vicevi 6/8/2010, 13:23 | |
| _________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
iki VIP
| Naslov: Re: Vicevi 6/9/2010, 15:42 | |
| | |
|
| |
iki VIP
| Naslov: Re: Vicevi 7/7/2010, 14:42 | |
| [img] [/img] | |
|
| |
KRUSKA VIP
Broj poruka : 789 Localisation : bg Points : 1903 Datum upisa : 25.08.2009
| Naslov: Re: Vicevi 7/9/2010, 10:49 | |
| HELP DESK U BiH - PROVALE
Podrska: Kakav kompjuter Vi imate? Korisnik: Bijeli... --------------------------------- Dobar dan, ja sam Marta, ne mogu da štampam. Svaki put kada pokušam pojavi se poruka "Ne mogu da nadjem štampac". Cak sam podigla štampac i stavila ga ispred monitora, ali kompjuter jos uvijek kaže da ne može da ga nadje... ----------------------------------- Korisnik: Imam ogroman problem. Kolega je postavio skrinsejver na moj kompjuter, ali svaki put kada pomjerim miš, on nestane! --------------------------------- Korisnik: Moja tastatura ne radi uopšte. Podrska: Da li ste sigurni da je utaknuta u kompjuter? Korisnik: Ne. Ne mogu da vidim zadnju stranu kompjutera. Podrska: Podignite tastaturu i napravite 10 koraka unazad. Korisnik: OK Podrska: Da li je i tastatura pošla sa Vama? Korisnik: Da. Podrska: To znaci da tastatura nije prikljucena. Ima li tamo još jedna tastatura? Korisnik: Da, ovdje je još jedna tastatura. Aaaa...ova radi! ----------------------------------- Korisnik: ne može da se "nakaci" na internet. Podrska: Da li ste sigurni da koristite ispravnu lozinku? Korisnik: Da siguran sam. Vidio sam da je i moj kolega unio istu. Podrska: Mozete li da mi kažete koja je vaša lozinka? Korisnik: Pet zvjezdica. ---------------------------------- Podrska: Kliknite na ikonicu "My computer" na lijevoj strani ekrana. Korisnik: Vaše lijevo ili moje lijevo? --------------------------------- Podrska: Dobar dan. Kako Vam mogu pomoci? Korisnik: Zdravo... Ne mogu da štampam. Podrska: Hocete li da klikcete onako kako ja budem i... Korisnik: Slušaj drugar; nemoj da pocinjes strucno sa mnom! Nisam ti ja Bil Gejts! --------------------------------- Korisnik: Imam problem da štampam u crvenoj boji... Podrska: Da li imate kolor štampac? Korisnik: Ne. --------------------------------- Podrska: Šta je sada na vasem monitoru gospodjice? Korisnik: Medo koga mi je moj decko kupio u supermarketu. --------------------------------- Po drska: A sada pritisnite F8. Korisnik: Ne radi. Podrska: Šta ste tacno uradili? Korisnik: Pritisnuo sam F taster 8 puta, baš kao sto ste mi rekli, ali se ništa ne dešava... --------------------------------- Podrska: Vaša lozinka je malo slovo j kao jabuka, i veliko slovo V kao Viktor, i broj 7. Korisnik: Da li je 7 velikim ili malim slovima? ----------------------------------- Po drska: Koji antivirusni program koristite? Korisnik: Netscape. Podrska: To nije antivirusni program. Korisnik: Jao, izvinite...Internet Explorer. ----------------------------------- Podrska: Majkrosoftova tehnicka podrska, mogu li Vam pomoci? Korisnik: Dobar dan! Cekao sam vise od 4 sata na vas. Možete li mi reci koliko dugo treba da cekam prije nego sto budete mogli da mi pomognete? Podrska: Uff..? Izvinite, ne razumijem Vas problem? Korisnik: Radio sam u Word-u i kliknuo na help dugme prije vise od èetiri sata. Mozete li mi reci kada æete konacno moci da mi pomognete? ----------------------------------- Podrska: Kako Vam mogu pomoci? Korisnik: Pišem svoj prvi e-mail. Podrska: U redu, i, kakve vrste je vaš problem? Korisnik: Pa, napisao sam pismo, ali kako da ga ubacim u poštansko sanduce!!
| |
|
| |
| Vicevi | |
|