| Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) | |
|
+62Zlatni ZUB nikica37 njegoš Greta ntvala Stenli Pijacar o Shpekulant chuka011 Mitar Moschino ratko3 Atomski mrav Mc.Intosh fantom shema teja odisej Ivona Dejansss Shonjo-Shogun Sare Poštar Taliban tigrovic Admin Ivan MVP nervozaniglup Air BojanNS AlNik Grlja opet ja Actarus don aljoša Feliks Mileker Dr Zuk komsinica milos018 Guverner milojko Matthew Greenburgh Sisoje erichser genijeurazvoju Tihi Delfin Kobe Bryant xj Rade Nole cromodora Karlito Brigante milan812 IN&ON Broker-YU slalic Sneki Milos86 Pendula011 66 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:22 | |
| E za 60-70K bi morali da igraju sve moguce okretne igre pa cak i ruski rulet.
Sve zavisi od zelje kupca ,bice nezgodno ako neko bude samo zeleo da udje sa 30,40, %. Mislim da banka daje otpor i da trazi vecinskog ili gresim ...
Uglavnom ko zeli 25% vlasnistva taj ne mora da plati vise od 45K. |
|
| |
Matthew Greenburgh Partner
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:26 | |
| - Majstor ::
- E za 60-70K bi morali da igraju sve moguce okretne igre pa cak i ruski rulet.
Sve zavisi od zelje kupca ,bice nezgodno ako neko bude samo zeleo da udje sa 30,40, %. Mislim da banka daje otpor i da trazi vecinskog ili gresim ...
Uglavnom ko zeli 25% vlasnistva taj ne mora da plati vise od 45K. Ja bih rekao da su sve opcije otvorene -- i vecinske i manjinske. Dinamika ce biti interesantna. Ko hoce do 25%, taj moze da prodje i na mnogo nizim nivoima od 45k. Ali ko hoce "2/3 + 1 share", taj ce da bogami morati da plati punu cenu za banku. 4Q ce mnoge ljude da zamisli i mislim da ako se neko ko gleda banku nada niskom buyin-u, morace da krene u akciju mnogo pre publikacije rezultata za punu godinu. Nazalost, vec smo ustanovili da trenutno ponashanje menadzmenta ne ide u prilog interesima akcionara, ali i to se moze brzo promeniti. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Mitar VIP
Broj poruka : 729 Points : 1976 Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:27 | |
| Matt zar ti stvarno mislis da je neko spreman da kupi AGBN i da plati pola mlrd eur - gde ti radis...... | |
|
| |
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:32 | |
| - mitar ::
- Matt zar ti stvarno mislis da je neko spreman da kupi AGBN i da plati pola mlrd eur - gde ti radis......
Treba da gledash na svoje pitanje iz sledeceg ugla -- deo AGBN ce sigurno biti kupovan na nivoima koji bi na 100% bazi dali valuaciju od pola milijarde evra. Shto naravno ne znachi da ce taj kupac toliko da je plati. To je prednost AGBN scenarija -- PUBLIC DEAL, a ne neka bullshit aukcija koju shtimuju Dinketovi klinci. Da li mislish da AIKB treba placati po cenama koje banku vrednuju na izmedju EUR 900 i 1,000 miliona? _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Mitar VIP
Broj poruka : 729 Points : 1976 Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:37 | |
| O AIKB cemo kasnije - AGBN ispod 50% a verovatno i 75% nece niko ozbiljan da razmatra - mozda jedino AIKB bi usao manjinski - mora mnogo toga da se desi pozitivnog da dodjemo do cene od 40k. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:39 | |
| Ne mislim da neki veliki % moze da se nakupi ispod 40600. Ne mislim da moze ni 5 % sve i da se koriste usluge velikih Majstora.
Trziste je napeto i reagovalo bi kao struna,tako da samo dil za stolom moze da bude reper. Zato je sad drzava najbitniji igrac ,ona postavlja visinu. |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:42 | |
| - mitar ::
- O AIKB cemo kasnije - AGBN ispod 50% a verovatno i 75% nece niko ozbiljan da razmatra - mozda jedino AIKB bi usao manjinski - mora mnogo toga da se desi pozitivnog da dodjemo do cene od 40k.
Na osnovu chega dolazish do ovih zakljuchaka? Ja mogu da ti kazem da uopshte nisi u pravu. Od pozitivnih stvari treba da se dogode dve stvari: 1) menadzment prekine sa cutanjem i kaze istinu o banci, i 2) brojevi za punu godinu pokazu masivan profit u poslednjem kvartalu 2007. godine. To bi otprilike bilo to. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:44 | |
- Ne mislim da neki veliki % moze da se nakupi ispod 40600.
Ne mislim da moze ni 5 % sve i da se koriste usluge velikih Majstora.
Trziste je napeto i reagovalo bi kao struna,tako da samo dil za stolom moze da bude reper. Zato je sad drzava najbitniji igrac ,ona postavlja visinu. Drzava ima dosta zavezane ruke jer je manjinski akcionar. Ima podignutu tuzbu za ono shto je uradila i nije u stanju da daje neke velike garancije za svoje akcije. Niposhto potcenjivati bargaining power koji ima menadzment. Postoje metode za akumulaciju po vrlo glupim cenama, sa kojima bi se ovaj Slovenachki glipteraj rasterao u roku od par dana. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
nikica37 Just looking
Broj poruka : 11 Points : 0 Datum upisa : 25.11.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:46 | |
| A zasto Agrobanka prodaje sopstvene akcije po trenutnim cenama? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:51 | |
| Drzava je manjinski-najveci akcionar i nije bitno kakav je njihov status ali svaki ozbiljan kupac ce ih kontaktirati. Ovo je Srbija i svako zna sta sedesava.Naravno da ce ozbiljan kupac prvo ili paralelno da pregovara sa drzavom inace ne bi bio pravi kupac.
Cak sta vise zakon ga tera da prvo pristupi drzavi ,to je neizbezno.
Mislim da tu gresis osim ako ne tipujes na uticaj menadzmenta na drzavu ali to mi se ne cini logicno posle njihovog medjusobnog seksualnog odnosa. |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 22:58 | |
| - nikica37 ::
- A zasto Agrobanka prodaje sopstvene akcije po trenutnim cenama?
Ne bih znao odgovor na to pitanje zaista. Sorry. Ne verujem da je to zato shto veruje da je sadashnja realna cena. Mislim da i nije neki znachajan broj akcija u pitanju, zar ne? Mnogo stvari koje menadzment trenutno radi ne izgledaju bash racionalno, slazem se, ali mislim da sve shto rade ne moze da fundamentalno promeni prichu o banci. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 23:03 | |
- Drzava je manjinski-najveci akcionar i nije bitno kakav je njihov status ali svaki ozbiljan kupac ce ih kontaktirati.
Ovo je Srbija i svako zna sta sedesava.Naravno da ce ozbiljan kupac prvo ili paralelno da pregovara sa drzavom inace ne bi bio pravi kupac.
Cak sta vise zakon ga tera da prvo pristupi drzavi ,to je neizbezno.
Mislim da tu gresis osim ako ne tipujes na uticaj menadzmenta na drzavu ali to mi se ne cini logicno posle njihovog medjusobnog seksualnog odnosa. U pravu si, drzava je vazan akcionar ali ne i kljuchan za ceo proces. Ne zaboravi da drzava nema ama bash nikakav uticaj na svakodnevni menadzment banke i moze da sazna krvnu sliku banke od NBS-a i njihovih kriminalno loshe odradjenih kontrola i audit-a. Menadzment je kljuchan po pitanju relaksacije potencijalnih investitora da u banci ne postoje crne rupe. Menadzment takodje po zakonu mora da da mishljenje o bilo kom public bidu za banku -- svaki ozbiljan kupac nece rizikovati da Antonic kaze da je ponudjena cena losha i da akcionari ne trebaju da prodaju. Drzava bi izgledala kao budala ako bi prihvatila smeshan bid za banku, i zbog toga mora da saradjuje i sinhronizuje sa menadzmentom. Tu je problem i tuzbe koja svakako opterecuje vlasnishtvo drzave prilichno. Ja kad kazem menadzment ja bash to mislim -- menadzment koji radi u interesu akcionara. Budi siguran da Antonic nece smeti da u takvoj situaciji daje bullshit argumente javno, jer ce UO imati gvozdene podatke u svojim rukama o pravoj vrednosti banke. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 23:12 | |
| E to je problem.
Smem da se kladim da na jednoj strani imas drzavu i neke vecinske akcionare a na drugoj menadzment. Verujem da se njhovi odnosi vode na nekoliko paralelnih nivoa i da je to kljuc desavanja u ovoj banci. Naravno svi bi da prodaju skuplje ali drzava ne moze da opravda visoku cenu jer ona je vlasnik iz duga i njeno preveliko dizanje cene bilo bi fakticki na ustrb malih akcionara. A opet ostali akcionar ne mogu da postave precku mnogo vise od nekog ko ima 20% i ko ce na taj nacin obrazovati cenu. Sa gledista kupca on nema dileme sto se tice cene tih 20% i jos kolateralnih 5% ali postavlja se pitane ostalih akcionara. Horizont,rezultati banke sigurno igraju ulogu ali sta ako kupac kaze moja ponuda je 51% 48000. izvolite. |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 23:23 | |
- E to je problem.
Smem da se kladim da na jednoj strani imas drzavu i neke vecinske akcionare a na drugoj menadzment. Verujem da se njhovi odnosi vode na nekoliko paralelnih nivoa i da je to kljuc desavanja u ovoj banci. Naravno svi bi da prodaju skuplje ali drzava ne moze da opravda visoku cenu jer ona je vlasnik iz duga i njeno preveliko dizanje cene bilo bi fakticki na ustrb malih akcionara. A opet ostali akcionar ne mogu da postave precku mnogo vise od nekog ko ima 20% i ko ce na taj nacin obrazovati cenu. Sa gledista kupca on nema dileme sto se tice cene tih 20% i jos kolateralnih 5% ali postavlja se pitane ostalih akcionara. Horizont,rezultati banke sigurno igraju ulogu ali sta ako kupac kaze moja ponuda je 51% 48000. izvolite. Mislim da bi taj koji bi bio spreman da ponudi 48k platio polisu osiguranja od oko 10k koja bi garantovala potpunu saradnju menadzmenta i siguran prelaz preko, ipak, limitirajucih 51% i dostizanje magichnog praga % od 2/3 + 1 share. Sa 48k shaljesh jasan signal da je trenutna cena apsurd, a to bi naravno proizvelo veoma sharene reakcije medju akcionarima, pa je veliki znak ? kakav bi acceptance bio. Ubedjen sam da je menadzment/UO taj koji je u mnogo boljoj poziciji da postavi prechku, a ne drzava. U ovoj transakciji nema mesta za greshku... Svaki dramatichan potez mora da bude vrlo jak i ne sme da ostavi ni trunku neizvesnosti o uspeshnosti bidovanja. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
Poslednji put izmenio dana 12/13/2007, 23:30, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 23:27 | |
| Dok mi ovde debatujemo M&A strategiju, genije sa Fiasconomyja muche jednostavni problemi:
"Jel drzava nama zvanicno oprostila indirektni deo duga ?"
Ha Ha Ha
:lud: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/13/2007, 23:41 | |
| Pa naravno da je cena apsurd,pogotovu za banku.
Pa mnoge kompanije sa vecim dugom se kotiraju bolje a likvidnije zato i kazem da je sto se ono kaze izbila na los glas.
Znas kako ,kod nas se na trziste prenose samo losi svetski obicaji a nikako dobri i korisni.
Kod nas ce se uvek prvo ponoviti Enron pa ce tek onda biti nesto pozitivno.
Kad cujes za Marfijev zakon znaj da je covek nase gore list ,valjda negde od Kragujevca. :D |
|
| |
Pendula011 Our family
Broj poruka : 208 Points : -42 Datum upisa : 19.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 03:04 | |
| Neki je moj utisak da Sasadjak je ok lik i da je korektan.
Sve u svemu neko rece da pitase Jelasica sta sa Agrobankom a on rece da se ne prodaje na ovim cenama !? | |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 10:48 | |
| - Pendula011 ::
- Neki je moj utisak da Sasadjak je ok lik i da je korektan.
Sve u svemu neko rece da pitase Jelasica sta sa Agrobankom a on rece da se ne prodaje na ovim cenama !? FYI Sprema se jedna MEGA komunikacija iz banke. Ko je dao SELL nalog, ja bih preporuchio da isti povuche. :flower1: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 10:48 | |
| - Pendula011 ::
Sve u svemu neko rece da pitase Jelasica sta sa Agrobankom a on rece da se ne prodaje na ovim cenama !? Jelashich je jedan obichan commercial banker... Low impact guy. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 10:52 | |
| - Matthew Greenburgh ::
- Pendula011 ::
Sve u svemu neko rece da pitase Jelasica sta sa Agrobankom a on rece da se ne prodaje na ovim cenama !? FYI
Sprema se jedna MEGA komunikacija iz banke.
Ko je dao SELL nalog, ja bih preporuchio da isti povuche.
:flower1: Chitajte: http://www.agrobanka.co.yu/PDF/Poslovanje_agrobanke.pdf _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
xj Just looking
Broj poruka : 21 Points : 0 Datum upisa : 09.06.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 11:36 | |
| Ajed ukratko prokomentariši za nas koji nismo kod kuće trenutno
FYI
:flower1:[/quote]
Chitajte:
http://www.agrobanka.co.yu/PDF/Poslovanje_agrobanke.pdf[/quote] | |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 11:38 | |
| - xj ::
- Ajed ukratko prokomentariši za nas koji nismo kod kuće trenutno
FYI
:flower1: Chitajte: http://www.agrobanka.co.yu/PDF/Poslovanje_agrobanke.pdf[/quote][/quote] Pa nema mnogo da se komentarishe, sve je jasno iz teksta. Mogli su malo bolje da formatiraju, al' dobro. Jak chetvrti kvartal i otklanjanje svih nejasnoca/neizvesnosti koje su ljudi tipichno imali u vezi sa bankom. Ovo je samo prvi korak u poboljshanju komunikacije. More to come. :flower1: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 12:39 | |
| Pazi ih ovi Slovenci degenerici sa 1,900 u asku. ;) ;) ;)
Al' ce biti pochishceni!! Ha Ha Ha _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
genijeurazvoju Kajmanska ostrva
Broj poruka : 165 Points : -92 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 12:58 | |
| Otkud znas da su to Slovenci? | |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 12:59 | |
| - genijeurazvoju ::
- Otkud znas da su to Slovenci?
:kugla: :secret: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
genijeurazvoju Kajmanska ostrva
Broj poruka : 165 Points : -92 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 13:04 | |
| Imam i ja kuglu koja kaze drugacije......Nisu Slovenci u pitanju! | |
|
| |
Atomski mrav Moderator
Broj poruka : 1071 Godina : 46 Points : 1232 Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 13:15 | |
| Koliko se secam Matt je jos pre priblizno mesec dana najavio ovakve rezultate za kraj godine tako da je sad konacno svim "nevernim tomama" zapusio usta. Takodje je od svog pojavljivanja na forumima govorio da menadzment mora da komunicira sa akcionarima i da iznese pravu istinu jer ce samo tako uspeti da vrati poljuljano poverenje postojecih i uspeti da zainteresuje ostale ucesnike na trzistu. Polako se obistinjuju sve njegove tvrdnje a nadam se i cena. Covek je, bar meni, kao malom akcionaru jedina svetlost koju godinu dana nisam video | |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 13:33 | |
| Pazi onog debiloida BM na Fiasconomy. Shta reci a ne zaplakati? (shto kaze Sneki) ;) ;) ;)
Koja mala sitna neznalica i shpekulant... Terrible!! _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 16:35 | |
| Zna Bad sta prica a i :study: mu nije strana .
Vidi Matt nista novo u odnosu na ono o cemu smo vec pricali ali ima nesto cudno. Da se razumemo podrzavam ovakav pristup menadzmenta mada ne mogu da se otmem utisku da deluje iznudjeno sto me narocito nervira ali obrati paznju na nesto drugo.
Text pocinje otprilike ovako , eto posle svih ovih desavanja resismo da se javimo jer ne mozemo vise da gledamo sta se radi.Mogli smo i ranije al eto ne stigosmo i mozda smo i mi malo krivi za ovo ali to nije nista u odnosu sta nam drugi rade :smesan si: i kolika je njihova krivica.
Elem citamo mi to danas u ofice i tek ce jedan kolega ,citiram " jednom komunista uvek komunista"
Ja ne znam da li mozes da razumes ovaj komentar i da docaras sebi sve sto stoji iza toga ali mogu ti reci da je to direktan pogodak u metu.
U prevodu vozis se u autobusu ciji je vozac mortus pijan ili ti ona narodna <da krava 20 litara mleka pa se ritne i sve prospe.
Fali jedan deo pre cestitke nove godine a to je prica o ceni i vremenu za restituciju banke ili on misli da sa ove strane table sede sve sami nepismeni duduci. Verujem da bi Budi :hihihi: to vise znacilo.
Inace mozda ce ovo nekom da ulije poverenje u banku ,ali ono sto se od menadzmenta sada ocekuje je da izadje i kaze koliko ko nudi za banku i dokle je dosao dil ili cu pomisliti da mu opet ne pada na pamet da proda banku.
Ne zelim da ispadnem nefer ali ovo je trebalo da objavi pre pola godine a ne da se kurva i ceka da ga trziste sahrani.
Sve je to prazna prica jer akcionare samo interesuje ko ce da od njih otkupi akcije i po kojoj ceni.
U prilog tome dodajem da sam danas imao 12 poziva posle ove objave sa tim pitanjem. |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 17:44 | |
| ok , dakle imacemo smanjen book al cemo da iskazemo milijardu i sto miliona plusa. Sve je to ok . A jel moralo da se ceka sahrana cene. Jel nije mogla da se okrene Dostanicka i da joj se kaze za problem koji se navodi u saopstenju Agrobanke , a to su spekulanti. Mada su spekulanti sastavni deo svake berze i njen potpuno legalni ucesnik , u ovako plitkom i nerazvijenom trzistu morao je neko da reaguje odmah pri prvom ocglednom namernom obaranju cene . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 17:59 | |
| Aman Pendula sta to pricas . Pa sta da kaze okrene telefon zovne Dostanicku i zamoli je da se ne trguje akcijama njegove banke jer se ljuti Buda sto je mala cena :hihihi:
Pa AGBN je osnivac i jedan od suvlasnika Berze i dobro zna pravila. To sto se vadi na spekulaciju nije mu bas pametno jer bi neko ko nije zaboravan mogao da ga pita kako nije pominjao spekulaciju sa Lalom kada je cena bila 50.000 RSD.
Sta kao to nije bila spekulacija,kako ono bese kadija te tuzi kadija ti sudi,ono za eru i citap.
Ne znam kako je tacno bilo al znam da je Era na kraju nekog zaje..bo. :lol: |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 18:03 | |
| Pa o tome i pricam , da nije postojala zelja da se spekulise ovo se ne bi desilo . Upravo i kazem to da ta prica o spekulaciji ne drzi vodu . | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 18:11 | |
| Da ali menadzment tu nista ne moze.
Ustvari jedino moze da prestane da laze sopstvene akcionare i da ih ne nervira i ne proziva. Da nije lagao cena nikada ne bi pala ispod 40 k jer bi poverenje i optimizanm drzali cenu ali oni su sitni kokosari navikli da pomalo lage i kraduckaju.
To je njima njina borba dala. |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/14/2007, 21:18 | |
- Da ali menadzment tu nista ne moze.
Ustvari jedino moze da prestane da laze sopstvene akcionare i da ih ne nervira i ne proziva. Da nije lagao cena nikada ne bi pala ispod 40 k jer bi poverenje i optimizanm drzali cenu ali oni su sitni kokosari navikli da pomalo lage i kraduckaju.
To je njima njina borba dala. Pricha o laganju je bez veze choveche. Sredice se sve sa AGBN, ja nemam nikakvih sumnji, zaista. :flower1: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 03:45 | |
| Jeste provalili sta tvrdi BM .Da je Chuburac covek iz Izvrsnog odbora i da je tad prodao akcije znajuci da je to podvala Chuburca tj. pumpanje. Ja samo pitam BM-a kad je bio tako iskren sada , sto to nije bio pre par meseci kad je bio moderator. Ako je istina da je to jedan od clanova izvrsnog odbora onda stvarno to nema nikakvog smisla. | |
|
| |
| Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) | |
|