| Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) | |
|
+62Zlatni ZUB nikica37 njegoš Greta ntvala Stenli Pijacar o Shpekulant chuka011 Mitar Moschino ratko3 Atomski mrav Mc.Intosh fantom shema teja odisej Ivona Dejansss Shonjo-Shogun Sare Poštar Taliban tigrovic Admin Ivan MVP nervozaniglup Air BojanNS AlNik Grlja opet ja Actarus don aljoša Feliks Mileker Dr Zuk komsinica milos018 Guverner milojko Matthew Greenburgh Sisoje erichser genijeurazvoju Tihi Delfin Kobe Bryant xj Rade Nole cromodora Karlito Brigante milan812 IN&ON Broker-YU slalic Sneki Milos86 Pendula011 66 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Matthew Greenburgh Partner
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 05:54 | |
| - Pendula011 ::
- Jeste provalili sta tvrdi BM .Da je Chuburac covek iz Izvrsnog odbora i da je tad prodao akcije znajuci da je to podvala Chuburca tj. pumpanje. Ja samo pitam BM-a kad je bio tako iskren sada , sto to nije bio pre par meseci kad je bio moderator. Ako je istina da je to jedan od clanova izvrsnog odbora onda stvarno to nema nikakvog smisla.
Koji BM? Ovaj klovn sa Fiasconomy?? ;) ;) ;) Dechko je write off -- blage veze sa zivotom nema. Ne troshi vreme pokushavajuci da razumesh shta lupeta... :flower1: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 11:50 | |
| - Matthew Greenburgh ::
- Majstor ::
- Da ali menadzment tu nista ne moze.
Ustvari jedino moze da prestane da laze sopstvene akcionare i da ih ne nervira i ne proziva. Da nije lagao cena nikada ne bi pala ispod 40 k jer bi poverenje i optimizanm drzali cenu ali oni su sitni kokosari navikli da pomalo lage i kraduckaju.
To je njima njina borba dala. Pricha o laganju je bez veze choveche.
Sredice se sve sa AGBN, ja nemam nikakvih sumnji, zaista.
:flower1: Verujem da ce se srediti ali vreme je novac. Proslost kompanijskog poslovanja akcionarima znaci nesto ali buducnost je ta koja ih opredeljuje. Kad sledeci put pozele da komuniciraju sa akcionarima i investitorima reci im to. Ali da ne obecavaju ono sto ne mogu da ostvare ,jer se to kasnije vraca kao bumerang,sto su lepo primetili ali nisam siguran da su i sustinski proniknuli u tajnu bacanja bumeranga :?: Matt ceo text je pravno korektan ali nije od objavljen od srca i motiv objavljivanja se vidi iz aviona,zato nece imati nikakvog odjeka u odnosu na cenu hartije. Poverenje se ne vraca tako brzo i ti to znas.Gradi se godinama a ode niz vodu za jedan dan.Ali ako si genetski osoran i diktatorski nastrojen trziste to prepozna. Nije stvar u rezultatima nego u poverenju,pa ko ce posle svega da donese odluku da investira u ovu kompaniju sa par miliona eura. I sa ovim rezultatima banka moze da se kotira na 35- 38k ali vec rekoh sa ove strane table sede racionalni ljudi koji cekaju ono sto je neminovno. Nek raspisu vanrednu skupstinu i nek provere da li i dalje imaju poverenje akcionara. Ako menadzment to uradi trziste ce odreagovati pozitivno i cena ce doci do 40K za 10 dana. Nikad nije i nikad nece biti drugacije . Ne zelim ni da zamislim scenario u kom bi pala vlada i raspisani izbori pa vakum do juna .Dil sa drzavom u toj kombinaciji bi bio poguban,menadzment bi ostao ,kupca ne bi bilo a celokupna privredna desavanja bi se srozala. Vreme istice i cini mi se da je malo aktera svesno sta sve moze da se desi. A sve moze da se resi u sledecoj nedelji. Eno ga Dinkic u Parizu juri Credi Agricol za Postansku. To lako moze da se pretvori u priliku ako stigne signal da se menadzment AGBN predao i napusti zamak u Sremskoj. Samo tako i nikako. :flower1: |
|
| |
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 13:26 | |
| - Majstor ::
- Samo tako i nikako. :flower1:
Chinjenica je da je banka imala teshku godinu -- nijedna druga banka nije toliko silovana koliko Agrobanka. I to od svih relevantnih autoriteta: pochevshi od drzave pa do centralne banke. I pored svega shto je pretrpela, banka u sushtini nije gubitash, vec je skoro 10% ROE operacija. Chak i sa ovakvim menadzmentom koji je, slazem se, subprime, ali i kao takav uspeo je da izadje na kraj i sa drzavom i sa centralnom bankom. Realno gledano, banka je mogla da bude cela preuzeta od strane Dinkica i Dzambica, i vec je sada uveliko mogla da bude u stranim rukama. Ali ipak nije. Ne tumachi ovo kao hvaljenje menadzmenta, ali ako je ovako fundamentalno unishtenje banke ipak predupredjeno, ja smatram da je to dobar rezultat. Shto se okidacha tiche, budi siguran da ce banka u vrlo bliskoj buducnosti biti preuzeta ili ce, bar, proces preuzimanja otpocheti na ovaj ili onaj nachin. Ja ti ne mogu reci ko ce, kada i na koji nachin ovo uraditi, ali dovoljno pratish market da znash da se Beogradom muvaju banke i fondovi sa ozbiljnom lovom u dzepu za koje je Agrobanka kapljica u moru, chak i na valuaciji od EUR 500 miliona. Oni kupuju OPCIJU na trzishte koje je josh uvek najnerazvijenije u okruzenju i sa ubedljivo najvecim potencijalom za rast profita. Ako sa ovakvim setup-om banka realno generishe oko EUR 15 miliona, ti mi kazi da li nije realno da za tri godine ta platforma napravi EUR 50 do 60 miliona chistog profita sa pravim nivoom fokusa, kompetentnim menadzmentom, rebranding-om i sredjenim expoziturama? Dovoljno je analizirati koliko je novca potrebno da se reshi lidersko mesto u srpskom bankarskom sektoru -- Intesa Sanpaolo je sa Deltom, povecanjima kapitala i Panonskom uposlila oko EUR 700 miliona i pobedila. Pejzaz je naravno mnogo promenjen u poredjenju sa vremenom kada je Inteza gradila poziciju, pa samim tim morash i da pogledash shta je na raspolaganju i sa chime imash dobar udarac da postanesh top 5 banka za nekoliko kvartala. Menadzment je irelevantan -- glupo je troshiti vreme analizirajuci shta su i na koji nachin radili. Promena je neminovna i ona ce se dogoditi isto relativno uskoro. Slozicesh se samnom da je Agrobanka trenutno NAJCHISTIJA pricha od svih banaka koje su raspolozive za kupovinu. Istovremeno, zahvaljujuci svojoj velichini i dinamici oko cena koja je ochigledno veshtachki stvorena, daleko je najpovoljnija za ulaz bilo kom strancu. Sve ostalo shto mozesh da kupish je: a) skupo, b) malo, c) komplikovano u smislu privatizacionih limitacija koje drzava postavlja, d) neflexibilno za brze strukturalne promene i e) praktichno zarobljen kapital. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 13:42 | |
| Vidi ocekivanja su promenljiva kategorija,ako se nastavi negativan makroekonomski trend celo trziste ce pretrpeti jos zesci udarac. U tom smislu me ne bi cudilo da se ne desi ni jedna akvizicija a da se mnoge banke konkretno vrate na 2 P/B.
Gotovo da si u pravu po svim tackama ali to nije dovoljno za pozitivan trend.Slazem se da stranog kupca ne interesuje sta je bilo ali zamisli scenario u kom za mesec ili dva Cvetkovic ne bi bio ministar. Jedina institucija u tom trenutku ostaje NBS na celu sa Jelasicem koji bi sve ucinio da jednokratno i brzo resi problem. To je vrlo realna opcija i trziste se sprema za tu opciju.Vec posle 19 decembra postoji realna mogucnost da Kostunjavi odigra na opciju koja bi mu dala dovoljno vremena dok gora ne ozeleni.
Saberi,pomnozi,podeli i videces sta ostaje. |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 13:45 | |
| Aman, dosta o zaverama i šta bi bilo kad bi bilo !! Dajte nešto što je sada i što nije zavera!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 14:05 | |
- Vidi ocekivanja su promenljiva kategorija,ako se nastavi negativan makroekonomski trend celo trziste ce pretrpeti jos zesci udarac.
U tom smislu me ne bi cudilo da se ne desi ni jedna akvizicija a da se mnoge banke konkretno vrate na 2 P/B.
Gotovo da si u pravu po svim tackama ali to nije dovoljno za pozitivan trend.Slazem se da stranog kupca ne interesuje sta je bilo ali zamisli scenario u kom za mesec ili dva Cvetkovic ne bi bio ministar. Jedina institucija u tom trenutku ostaje NBS na celu sa Jelasicem koji bi sve ucinio da jednokratno i brzo resi problem. To je vrlo realna opcija i trziste se sprema za tu opciju.Vec posle 19 decembra postoji realna mogucnost da Kostunjavi odigra na opciju koja bi mu dala dovoljno vremena dok gora ne ozeleni.
Saberi,pomnozi,podeli i videces sta ostaje. Ja mislim da nece biti nikakvih dramatichnih dogadjaja koji bi doveli do destabilizacije tog kalibra. Precenjuju shta moze Koshtunica da uradi -- nece sebi dozvoliti da ga poistovete sa Slobom (ja se nadam). Chak i ako krene u neke drama poteze, mislim da ce sve brzo zavrshiti, a po njega katastrofalno. Pametniji je on od toga -- Kosovo ce proglasiti nezavisnost... Tamo negde u Martu ili do leta... Posle toga ce muchenici da upadnu u mesece i godine u kojima ce ih Zapad razvaljivati, a Srbija ce imati problem kakav ima i Kipar koji je uveliko sretno i zadovoljno u EU. Tresla se gora rodio se mish. Mnogo je milijardi EU novca ubacheno u Srbiju da bi se sve to sada pustilo niz vodu. Ovo je sve managed process. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 14:11 | |
| Mi smo napravili tromesecni koji kaze stop dok se ne ukaze pravac.
Znas vec,sve na led i cekaj.
Ne bi se kladio da Kostunica voli vlast. |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 14:17 | |
- Mi smo napravili tromesecni koji kaze stop dok se ne ukaze pravac.
Znas vec,sve na led i cekaj.
Ne bi se kladio da Kostunica voli vlast. Pazi samo da vam ne promakne voz. Juche sam sedeo sa likom koji je u Americi maznuo US$ 2 milijarde jer se kladio protiv subprime balona i sada stavlja lovu u Balkan gde ljudi percepiraju velike rizike. Njemu je da stavi u, recimo, Agrobanku US$ 300 miliona smeh -- walk in the park, da koristim njegovu izjavu. Iz priche sa nekim od likova koji drmaju Srbijom i chije se mishljenje slusha, Koshtunica je, rekao bih, sagledao situaciju realno, iako je retorika i dalje suprotna. Koliko vec sledece nedelje ce biti lomova iz kojih ce se videti svetlo na kraju tunela. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Pendula011 Our family
Broj poruka : 208 Points : -42 Datum upisa : 19.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 15:48 | |
| Matt, primetio sam da si vec dva puta vrlo precizno i tacno "predvideo"(sta god to znacilo) poteze menadzmenta koji su se ostvarivali ubrzo po tvom pisanju. | |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 16:20 | |
- Matt, primetio sam da si vec dva puta vrlo precizno i tacno "predvideo"(sta god to znacilo) poteze menadzmenta koji su se ostvarivali ubrzo po tvom pisanju.
Jel ti to neshto insinuirash? Mora da chita Dule forum, pa zapisuje ideje. A? Moze biti. :flower1: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 16:50 | |
| Pa znas kako , ili ja insinuiram (kvalitetno) ili Dule stvarno prepisuje ideje (kvalitetno takodje) :idea:
Pa sad eto na ostalim clanovima foruma kao i na meni je da donosimo zakljucke ko si ti zapravo , ali u sebi(i samo za sebe) , naravno. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 17:01 | |
| Pa znas kako mene nesto i nisu pitali ali ovi nasi spijuni procenjuju da ce to biti regionalni problem sa duzim posledicama. Zato se izlazilo iz nekih pozicija i vracalo u euro.
Sta mislis odkud onaj skok eura,nije sigurno zbog manjka deviza na trzistu vec je traznja bila veca. Vracalo se u euro do nivoa po kom je prodavan pri prodaji.
Naravno ima i ovih koji misle drugacije i koji su preuzeli rizik,videcemo ko je bio u pravu.
Kostunjavi moze da sagledava sta hoce ali ovu igru ne vodi on niti zna gde ce ovo da zavrsi.Uglavnom cela prica ce definitivno da potraje do marta a iskustvo mi govori da to ovde nikad ne zavrsi bez malo :drrr: . Ovolika destrukcija koja je presla u inat a pri tom ne mislim na nase politicare i nasu zemlju nikada u istoriji nije prosla bez duboke krize da ne kazem opsteg picvajza.
Ne znam mozda sam veliki skeptik ali ovde se i za manje stvari seljaci bodu nozevima.
Taj tvoj drugar mora da je na lakim drogama ako je sada ovde dosao po svoj deo.
Ako stavi u AGBN 300 M USD postaje srecni ucesnik :respect: |
|
| |
nikica37 Just looking
Broj poruka : 11 Points : 0 Datum upisa : 25.11.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 19:51 | |
| Moskovska banka uskoro u Srbiji 18:41 | Izvor: B92 Beograd -- Moskovska banka zatražila je od Narodne banke Srbije dozvolu za rad na srpskom tržištu, saznaje B92.
Moskovska banka je saglasnost za kupovinu više od 25 odsto akcija Agrobanke dobila 24. novembra prošle godine kada je cena akcije te srpske banke bila 34.998 dinara. U januaru je akcija te banke vredela i 50.000, da bi danas njena vrednost bila više nego upola smanjena i iznosi 22.000 dinara.
Matt, AGBN opet? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:08 | |
| Zatrazila grinfild licencu.
Zgadno i zajebato. Aj sad reci Rusu njet. |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:17 | |
| - nikica37 ::
- Moskovska banka uskoro u Srbiji
18:41 | Izvor: B92 Beograd -- Moskovska banka zatražila je od Narodne banke Srbije dozvolu za rad na srpskom tržištu, saznaje B92.
Moskovska banka je saglasnost za kupovinu više od 25 odsto akcija Agrobanke dobila 24. novembra prošle godine kada je cena akcije te srpske banke bila 34.998 dinara. U januaru je akcija te banke vredela i 50.000, da bi danas njena vrednost bila više nego upola smanjena i iznosi 22.000 dinara.
Matt, AGBN opet? Sta je ovo , pa rekose da nema grinfilda | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:21 | |
| |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:23 | |
- Nis i gasovod.
Sta? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:25 | |
| |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:27 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:38 | |
| Pa sacinice je zato i traze grinfild licencu.
Il male il velike il skupe il trule . Mozda kasnije nesto i pripoje al sumnjam.
Zgadno,u svakom slucaju vest. |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:42 | |
- A banka ?
Nema ovde priche nikakve, Agrobanka je prevelika za BoM. Niti je BoM zainteresovan za akvizicije. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:49 | |
| Pa iskreno nisam ni mislio da spominjem Agrobanku , nego mogu li oni dobiti grinfild? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:52 | |
| Da je sloge i pameti,dali bi im sutra.
I licencu i NIS za dzabe al ovi nasi spijuni mudroseri ce i to prokockati. |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 20:53 | |
- Pa iskreno nisam ni mislio da spominjem Agrobanku , nego mogu li oni dobiti grinfild?
Dobice je sigurno... BoM je dobra banka, nema razloga da ne dobiju. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Taliban Our family
Broj poruka : 325 Points : 779 Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 21:11 | |
| - taliban ::
- БоМ долази у Србију.
Ускоро ће бити ангажован директор, хедхантован из једне домаће банке. Да цитирам себе. 4. октобар. 27 страница на овој теми ;) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/15/2007, 21:23 | |
| Da sad sam se vratio,bravo na izvoru si.
Daj nam malo hrane da frikombinujemo? |
|
| |
xj Just looking
Broj poruka : 21 Points : 0 Datum upisa : 09.06.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/16/2007, 00:46 | |
| Koliko sam ja pratio, izjava Cvetkovića je bila da ne bi bilo dobro davati greenfield dozvole dok ne prodamo domaće banke, ali pošto se pita NBS tj. G17 tj. One man show Dinkić, čisto sumnjam da će konsultovati gospodu iz DSa po ovom pitanju. - Pendula011 ::
- Pa iskreno nisam ni mislio da spominjem Agrobanku , nego mogu li oni dobiti grinfild?
| |
|
| |
genijeurazvoju Kajmanska ostrva
Broj poruka : 165 Points : -92 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/16/2007, 02:51 | |
| opet Rusiiii
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2007&mm=12&dd=15&nav_id=276710
8) 8) 8) | |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/16/2007, 12:39 | |
| Svakako mislim da i ako dobije grinfild da bi to bilo samo zato sto im treba za sve potrebe okolo gasovoda.Nikakvo otvaranje filijala, expozitura... Mislim da bi jedan deo internog dogovora sa BOM bio da ne ulaze u ostatak privrede i gradjanstvo dok drzava ne proda svoje udele. | |
|
| |
genijeurazvoju Kajmanska ostrva
Broj poruka : 165 Points : -92 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/17/2007, 18:07 | |
| Mett! pitanje za tebe..................Kada INEX MORAVA zavrsi sa rasprodajom svojih akcija,to je za par dana,sta ocekujes da ce se desiti sa AGRO? | |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/17/2007, 22:00 | |
| - genijeurazvoju ::
- Mett! pitanje za tebe..................Kada INEX MORAVA zavrsi sa rasprodajom svojih akcija,to je za par dana,sta ocekujes da ce se desiti sa AGRO?
Nishta narochito ne ochekujem da ce se dogoditi. Njihova aktivnost teshko da moze biti relevantan katalizator. Mislim da bi bilo dobro da se menadzment obrati Komisiji, suspenduje trgovinu i lansira istragu o trgovanju u poslednja tri meseca. Verujem da bi dosta shpekulanata (narochito Slovenaca) zaradilo prilichne kazne, a banka bi dobila na vremenu da izbaci josh neke interesantne materijale u public domain. Bilo kako bilo, ovo je najjeftinija pricha na Balkanu, a i shire. :flower1: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/17/2007, 22:02 | |
| Matt jel mozes ti to za komisiju da shapnesh relavantnim strukturama? | |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/17/2007, 22:03 | |
- Matt jel mozes ti to za komisiju da shapnesh relavantnim strukturama?
Naravno. ;) _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/17/2007, 22:25 | |
| Odlicno , taman da se mi posten svet malo opustimo :sleep: :lol: | |
|
| |
Taliban Our family
Broj poruka : 325 Points : 779 Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/17/2007, 23:42 | |
- ..
Licenca je obezbedjena. Banka otvara i retail department, rad sa stanovnistvom. Centrala u Bg, filijala u Novom Sadu. Planirano da bude u martu. Toliko za sada. Vise kad se vratim sa puta. Inace dresdener bank i allianz se pripremaju za srpsko finansijsko trziste! ;) | |
|
| |
| Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) | |
|