BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...

Ići dole 
+52
Berza011
Dr.Hik!
Dragan
bonum.mm
Maynard
GogaAna
Aleks
Bosanac
Non-ProfitOrganization
Nebojsa
zORAn
MarkoJTD
Sasa965
vatreni
Lilihip
Mozartru
HUACHUMA
KRUSKA
nepet
Vladulns
Echo
Ivan2211
Mikans
pepsiman
NEBOJSAe
MilanLaki
Zeljko
DI
Kupi akcije
Bond
prevarant
StefanMR
Ris
iki
Kibicer
Milica1
Ars Vivendi
Atomski mrav
Kobe Bryant
StefanoProdi
BoS
Teletrader
gogloee
Dexiv
Milos86
BojanNS
Dusan
Friz
Greta
m1k4
Sneki
djordje02
56 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

Broj poruka : 1297
Datum upisa : 27.11.2008

USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Empty
PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 16:03

Cim je Wall Street otresao gubitke, isto je uradila i Evropa. Pocne li Dow ponovo let nadole, i Evropa ce.

Kako ono bese? "A Englezi k'o debili slusaju sta kaze Bili..." lol!
Nazad na vrh Ići dole
Ris
VIP
VIP
Ris

Broj poruka : 1997
Godina : 43
Datum upisa : 24.12.2007

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 16:04

joj samo da napravim taj milion, ma moze i dolara i odo negde da jurim zene ili da me jure :D
Nazad na vrh Ići dole
https://www.youtube.com/watch?v=cu_EeCdckgI
Ris
VIP
VIP
Ris

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 16:06

Ovo postaje igra zivaca! :D
Nazad na vrh Ići dole
Zeljko
VIP
VIP
Zeljko

Broj poruka : 375
Datum upisa : 01.06.2009

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 16:09

Dexiv, ne bih se slozio sa tobom.
da li si video reviziju za avg/sep za otkaze.
smanjili su broj otkaza za 91.000 sto je moras priznati veliki broj.
po meni, veliki fondovi su probali da dignu cene roba ove nedelje, ali posto nisu uspeli tamo, akcije su im odlican teren za rast.
meni se to svidja zato sto uz njihov rast vidim i rast naseg belexa.
ali je pravo pitanje koliko je to realno, tj da li nafta moze da se zadrzi iznad 80$.
ocigledno je da samo pumpaju akcije i da im to dobro ide.
ali u jednom trenutku ce to morati da stane, jer je vestacki naduvano.

ovo je samo moje misljenje...

Poslednji izmenio Zeljko dana 11/6/2009, 16:09, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 16:09

To je odavno igra zivaca, Rise... Ko ume bolje to da izdrzi, profitirace. Berza nije za kolebljivce i panicare. Ko ne moze da gleda da mu novac odlazi, nije za ovu pricu.
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 16:14

Zeljko, video sam reviziju, ali ipak ostaje gorak ukus u ustima - 10,2% se predvidjalo tek u aprilu 2010. godine. Koliki je sada peak? Sta ce uraditi FED? Predsednik Obama? Ovo je za njega ogroman pritisak, jer u sustini zahteva jos jednu rundu stimulusa. Sa politicki hostilnim republikancima, niko od demokrata se ni ne usudjuje da izgovori rec stimulus.

Sto se rasta Belexa tice, ja ga ne vidim. Imam gomile akcija, ali ga ne vidim. Prosto, nelikvidnost je suvise porazavajuca. Sta ce/ko ce da podigne Belex? Sa kojim parama?
Nazad na vrh Ići dole
Zeljko
VIP
VIP
Zeljko

Broj poruka : 375
Datum upisa : 01.06.2009

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 16:29

Obama drzi govor u 17.30.
videcemo sta ce da kaze.
realno jeste politicki problem.
ali je wall street pun para, koje ce morati negde da plasira.
po meni jedino imaju prostor na akcijama...
bilo bi ludilo da u momentu kad je toliki broj ljudi bez posla, hrana poskupi...
iskreno mi se mnogo gade, jer su veliko zlo u lepom odelu.
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 16:36

Zeljko, na marginama je nekoliko triliona dolara, ali vec imamo preveliku likvidnost na berzama, jedan ogroman cunami likvidnosti, a ti znas gde to ide... U novi bubble. Dakle, nije stos u tome da se trzista kapitala razidju od realnosti, vec da se nekako usaglase sa ekonomskim rastom. Da bi to uopste bilo odrzivo...

Drugim recima, u aprilu 2007. godine na Belexu je bio poprilican bubble. Za tri meseca je AIKB skocila sa 7000 dinara na preko 15000 dinara. Opet neko moze da napravi novi bubble, ali ce se opet ruzno izduvati. Na Belexu je zbog plitkosti trzista TA neprimenjiva, dakle oslanjamo se na fundamente. Za vecinu kompanija oni su u preseku od 31.12.2008. Dakle, mi ovde kupujemo macku u dzaku. Koliki je sada P/E za AIKB? P/S? Sta o tome znamo? U mraku smo, kupujemo ocekivanja. Ko je video izjavu Univerzal Banke, koju su objavili juce posle trgovanja, zna o cemu govorim.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 17:02

@Dexiv

Koja izjava iz UNBN je u pitanju?
Ako moze neki link?
Hvala
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 17:07

http://www.belex.rs/data/2009/11/00058469.doc

Bazicno, UNBN ocekuje na kraju godine ispod 42% dobiti od 08.
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 17:15

Ris ::
joj samo da napravim taj milion, ma moze i dolara i odo negde da jurim zene ili da me jure :D

A zenu opet dajes za VZAS? E, Rise, ne prave se tako pare...

Sala mala, da ne mislis da ti nesto zameram, ali brate previse panicis. Smiri malo, stani na loptu, jos je mnogo problema ispred nas, nemoj da sagoris.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 18:40

Ris,
Vreme radi za tebe
:D
Nazad na vrh Ići dole
Ivan2211
VIP
VIP
Ivan2211

Broj poruka : 419
Datum upisa : 31.05.2009

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 21:17

Dexiv ::
Cim je Wall Street otresao gubitke, isto je uradila i Evropa. Pocne li Dow ponovo let nadole, i Evropa ce.

Kako ono bese? "A Englezi k'o debili slusaju sta kaze Bili..." lol!

Najbolje je kad čekaju Amere da se otvore, Us u jak minus - Englezi u jak minus, pa kad se Englezi zatvore u Americi izađe PKMNTHV index koji je za 0,00002% bolji od očekivanog i Ameri ispeglaju gubitke i odu u +, a ovi jadni završe na -2,00%. I sutra ih jure da ih stignu pa od pola 4 sve iz početka...

PS Ris se nervira zbog ponedeljka, on i ja smo u istim problemima...razumite čoveka...
Nazad na vrh Ići dole
Sasa965
VIP
VIP
Sasa965

Broj poruka : 192
Datum upisa : 08.05.2008

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 21:27

Ali zato Azija vodi svoju politiku.Nikkei ne prati doslovno.
Nazad na vrh Ići dole
Sasa965
VIP
VIP
Sasa965

Broj poruka : 192
Datum upisa : 08.05.2008

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 21:28

Ali zato Azija vodi svoju politiku.Nikkei ne prati doslovno Americke indekse.
Nazad na vrh Ići dole
StefanMR
Dr. Economy
Dr. Economy
StefanMR

Broj poruka : 2983
Datum upisa : 30.05.2009

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 22:21

I sta bi ovo u Americi danas? Opet lose vesti, a indexi u plusu... Sta mozemo mi da ocekujemo?

Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 22:23

Ivan2211 ::

Najbolje je kad čekaju Amere da se otvore, Us u jak minus - Englezi u jak minus, pa kad se Englezi zatvore u Americi izađe PKMNTHV index koji je za 0,00002% bolji od očekivanog i Ameri ispeglaju gubitke i odu u +, a ovi jadni završe na -2,00%. I sutra ih jure da ih stignu pa od pola 4 sve iz početka...

PS Ris se nervira zbog ponedeljka, on i ja smo u istim problemima...razumite čoveka...

Da, to je hronicitet evropskih berzi, ta vremenska razlika. I vice versa - Ameri se slupaju do kraja dana (EDT, je l tako), a Englezi, Nemci i Francuzi odavno zavrsili u plusu, jer je do 16.30 Greenwich time Wall Street rastao, i tako...
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 22:27

StefanMR ::
I sta bi ovo u Americi danas? Opet lose vesti, a indexi u plusu... Sta mozemo mi da ocekujemo?

Koliko god cudno da zvuci, uopste nisu lose vesti! Pogledaj malo bolje jobs report za oktobar, i ja sam se zeznuo sto nisam pogledao revizije na vreme. U sustini, veoma dobar izvestaj. Zato su se akcije oporavile posle inicijalnog pada. E sada, verujem da ce doci dip u ponedeljak, kada mali investitori pogledaju novine, kazu "Uh, 10,2%, daj da uzmem profit", revizije ih ne interesuju, gledaju broj: 10,2%, najvise u poslednjih 26 godina.

Mi? Zabokrecina, ako se nesto drasticno ne promeni, kao na primer neki fond koji bi krenuo da cascava investitore na Belexu, ali mi se ne javlja takav razvoj dogadjaja.
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 22:33

I jedno malo poredjenje, koliko je jednodnevna panika na Wall Street-u kostala Belex na nedeljnom nivou: Dow Jones je porastao 3% na nedeljnom nivou, a Belex je pao 3,27% na nedeljnom nivou.
Nazad na vrh Ići dole
KRUSKA
VIP
VIP
KRUSKA

Broj poruka : 789
Datum upisa : 25.08.2009

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/6/2009, 23:40

Dexiv ,ima ovde ljudi koji i ne znaju koliki je promet na Wall Street-u , pa da malo napravim komparaciju te dve velicine.Da li mi i koliko zavisimo od njih ne znam , ali znam da je Belex u svojoj najboljoj godini tj 2007. imao promet za godinu dana 165 milijardi dinara sto je otprilike bilo 2 milijarde eura ili nesto manje od 3 milijarde dolara. Jedna malo bolja hartija na Wall Streetu ima taj promet za jedan (1) dan , i o cemu mi ovde pricamo .
Treba da se molimo Bogu da prebace neke mrvice na nasu berzu , a koliko i ko trguje videlo se da su to sve sitni investitori kao mi i sporadicno se pojavi neki fond da zakrpi rupe tajkunima ,.........gladnim i zednim .
Nazad na vrh Ići dole
https://www.youtube.com/watch?v=K1TUlNZd10s&feature=player_de
vatreni
VIP
VIP
vatreni

Broj poruka : 333
Godina : 44
Datum upisa : 06.08.2009

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/7/2009, 06:51

Dexiv, na osnovu čega misliš da je izveštaj o nezaposlenosti bio dobar? Koliko ja vidim procenat je bio iznad i najpesimističnijih očekivanja analitičara, a WS je u plus izvukao GE...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.topholidaydestination.info/
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/7/2009, 07:04

Vatreni, pogledaj revizije za avgust i septembar. Dodato 91000 radnih mesta, sto je mnogo vise od gubitka u oktobru. Broj jeste iznad ocekivanja, ali pozitivne revizije zaista daju drugo svetlo.

A da je Wall Street u plus izvukao General Electric, ne stoji: da su investitori zaista ovaj izvestaj ocenili kao negativan, i General Electric bi potonuo u svetlu opste investicione klime.
Nazad na vrh Ići dole
Ris
VIP
VIP
Ris

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/7/2009, 10:37

Moje laicko misljenje je: da bi belexu trebala da se podigne likvidnost i da krene na gore do naj kasnije 15.11 ! mi uvek kasnimo u svemu a spekosi (veliki) treba da nam se vrnu!
Nazad na vrh Ići dole
StefanMR
Dr. Economy
Dr. Economy
StefanMR

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/7/2009, 13:13

Interesantan blog o tehničkoj analizi!

http://kennystechnicalanalysisblog.blogspot.com/

USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 5019spxdaily

Ars Vivendi
VIP
VIP
Ars Vivendi

Broj poruka : 2817
Datum upisa : 21.01.2009

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/7/2009, 15:28

VAŠINGTON, Berkshire Hathaway, kompanija u vlasništvu poznatog američkog ulagača Warrena Buffetta, u proteklom je tromjesečju utrostručila profit najviše zbog uspješnog trgovanja na tržištu derivativa.
Neto dobit navedene kompanije u trećem je kvartalu skočila na 3,24 milijarde dolara ili 2.087 dolara po akciji, dok je u istom periodu prošle godine poslovala s profitom od 1,06 milijardi dolara ili 682 dolara po akciji. Operativna dobit, koja ne uključuje neke investicije i zaradu od trgovanja derivativima, iznosila je 1.325 dolara po akciji što je više od očekivanja analitičara Bloomberga koji su prognozirali dobit od 1.267 dolara.
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/7/2009, 20:04

Stefi, u sustini blog Roberta Prechtera, coveka koji se silno ispromasivao u primeni Elliotove teorije talasa na Wall Street. Covek je po zanimanju bear. :)
Nazad na vrh Ići dole
Ivan2211
VIP
VIP
Ivan2211

Broj poruka : 419
Datum upisa : 31.05.2009

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/7/2009, 21:16

Dexiv ::
Stefi, u sustini blog Roberta Prechtera, coveka koji se silno ispromasivao u primeni Elliotove teorije talasa na Wall Street. Covek je po zanimanju bear. :)

A ja 2 sata mozgam što je prvi talas stavio baš tu gde je stavio...valjda da pokaže da samo što se sve nije sunovratilo...malo ga je nategao sa talasima...
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/7/2009, 21:54

Ivan2211 ::
A ja 2 sata mozgam što je prvi talas stavio baš tu gde je stavio...valjda da pokaže da samo što se sve nije sunovratilo...malo ga je nategao sa talasima...

Ma da, tvrdi da ce SP500 izbrisati martovsko dno i sunovratiti se do nivoa 550. Inace je 2000.g. tvrdio da ce se Dow Jones 2001. g. srusiti na kotu 1000, sto se naravno nije dogodilo. Zato je i stavio prvi talas tu gde je stavio...
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/7/2009, 22:07

http://www.g20.org/Documents/2009_communique_standrews.pdf

1. We, the G20 Finance Ministers and Central Bank Governors, met at a critical point in
the recovery from the crisis to deliver the work remitted to us at Pittsburgh.
2. Economic and financial conditions have improved following our coordinated response to
the crisis. However, the recovery is uneven and remains dependent on policy support, and
high unemployment is a major concern. To restore the global economy and financial system
to health, we agreed to maintain support for the recovery until it is assured.
Nazad na vrh Ići dole
StefanMR
Dr. Economy
Dr. Economy
StefanMR

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/7/2009, 22:24

Svako ima svoju prognozu... Nas je posao da ih sve pogledamo pa da se odlucimo! :)
Smara me ovo stanje Belexa, jer su se svi ucutali. Nedostaje mi ono druzenje kada su svi euforicni! :)

Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/8/2009, 00:37

Prijatelji me upozoravaju da je stanje u SAD jos uvek lose, ali ja sam resio da kupim nesto u ponedeljak. Vec sam prezalio novac :D
Nazad na vrh Ići dole
vatreni
VIP
VIP
vatreni

Broj poruka : 333
Godina : 44
Datum upisa : 06.08.2009

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/8/2009, 01:00

Dexiv, GE je u petak porastao više od 6% i da do toga nije došlo, Dow bi bio na -1. Ako pogledaš dnevno kretanje Dow-a, videćeš reakciju na objavljivanje podataka o nezaposlenosti. Stoji i to što ti kažeš o revizijama, međutim, problem je druge prirode - prelazak psihološke granice od 10%, što nikako ne valja. Ipak, generalno mislim da ovaj podatak neće imati bitnijeg uticaja na dalje trgovanje, jer ako se pogleda uticaj podataka o nezaposlenosti u poslednjih nekoliko meseci, očito je da nisu imali više od par sati uticaja na kretanje indeksa...mnogo su važniji podaci o rastu proizvodnje u industriji (rast GE), kreditima i nekretninama...tako i mislim da će ova tri aspekta imati ključne uticaje na kretanje američkih indeksa.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.topholidaydestination.info/
Ris
VIP
VIP
Ris

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/9/2009, 21:28

Popizdeli ovi ameri nema zajbncije :D :bounce:
Nazad na vrh Ići dole
Vladulns
VIP
VIP
Vladulns

Broj poruka : 1750
Datum upisa : 02.09.2009

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/9/2009, 22:11

Dow
10,227 204 2.03%
Nasdaq
2,154 42 1.97%
S&P 500
1,093 24 2.22%
GlobalDow
1,946 +42 +2.22%
Gold
1,102 +6 +0.54%
Oil
79.27 2.00 2.59%
Nazad na vrh Ići dole
Dexiv
Old member
Old member
Dexiv

PočaljiNaslov: Re: USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...   USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju... - Page 22 Icon_minitime11/9/2009, 22:16

Sta da se kaze? Dow Jones je podivljao danas, a Evropa je u punoj meri pratila rast Wall Street-a. Belex.... :shock: :no: :pale: affraid
Nazad na vrh Ići dole

USA finansijsko trziste i refleksije na Evropu, Srbiju...
Nazad na vrh 
Strana 22 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» USA finan. trziste i refleksije na Evropu, Srbiju II DEO
» Ko poseduje Srbiju?
» Trziste za beli luk
» Savez za Srbiju
» trziste zalozene/hipotekarne imovine

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: