| Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB | |
|
+63petronije Amater u pokušaju MORNAR Limited011 boban75 C R A Z Y Jegulja philips1 AROI Nikolaj3 galettix MHE kila(H)WATacina Al Kapone Pera Božić Momir Smile gogloee Ars Vivendi Cicija FatCat Boranija Aca123 Joca Zmark mili61 Alonisos Bond Tom80 NewStar Ceras Aca kurbla cukicezar Gocili Kobe Bryant pepermint Deniko marjanovicgane adamm MarkoJTD Zile Big Brle Ivan2211 ima nade Mojzes Roman Abramovich Stane Dolanc Plejade Aritmeticar Cope starter Dejansss Delboj Dragan555 bonum.mm Dalaj Lama Teletrader Maca Nik19 Sneki Popaj Nemesis Big Beast Toplica 67 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dragan555 Old member
Broj poruka : 1489 Points : 3162 Datum upisa : 18.01.2014
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 14:03 | |
| - Nik19 ::
- Do sada je pristupilo vise stotina vlasnika prioritetnih akcija sa ukupno nesto vise od 145000 akcija .
Ovo mi je promaklo. Više stotina? Kako ste došli do njihovih podataka? Na prioritetnim samo 199 akcionara ima više od 100 akcija a sigurno se niste fokusirali na one koji imaju nekoliko akcija ili nekoliko desetina. Procenat koji prvih 199 akcionara ima prevazilazi 80% akcija. Posebno kad je prvi među njima. Ovo je izgleda neki provokator. Mislim da se više neće oglasiti. E sad kakve su mu namere bile? Nešto se iza brda valja? Možda bi mogao i moderator da reaguje? | |
|
| |
Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 14:18 | |
| Možda misli da je napravio lepu šalu? A zamisli da se taj Jovica STVARNO pojavi u centrali KMBN i zatraži spisak akcionara, a oni mu "kao" ne dozvole, "kao" nema pravo - pa SVAKI akcionar ima to pravo, a tek kad bi se on pojavio, dobio bi i spisak i kafu i verovatno bi ga primio i neko od direktora, ako se već ne poznaju.... I što reče kolega philips: na kojoj to skupštini misli da glasa s prioritetnim akcijam? _________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
|
| |
Nik19 Just looking
Broj poruka : 3 Points : 3 Datum upisa : 09.05.2019
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 14:40 | |
| Postovani forumasi, nije moguće dobiti spisak na nacin na koji se apostrofira. Da jeste ne bih se ovde oglasavali! Gospodin Pavlovic radi sa spiskom iz 2011godine do koga je uspeo da dodje, U kojem najveći broj akcija imaju pravna lica koja su u većem delu u drzavnom vlasnistvu i oni nece da ucestvuju u ovoj akciji. Mislim da je svima jasno zašto!Ukupno ima preko 600 vlasnika prioritetnih akcija i vecina su fizicka lica sa malim brojem akcija. Veliki broj od tih vlasnika se odjavio i dao svoju podrsku ideji koja je u interesu svim akvionarima. Skupstinu akcionara prioritetnih akcija i odluke vezano za ovu vrstu akcija mogu doneti iskljucivo vlasnici istih ne i vlasnici obicnih akcija. Dakle ne mogu sazvati skupstinu vlasnika prioritetnih akcija akcionari običnih akcija. Dakle nije nikakva zavera ili spin vec jedan direktan pristup koji ima za cilj da se sustinski zastite prava akcionara prioritetnih akcija. Nemoj da vam bude tesko da posaljete vas mail ili adresu na koji cete dobiti detaljnije razloge ove inicijative.
EDIT: Dragi prijatelju, ako se taj tvoj imaginarni Jovica danas ili sutra ne javi na MOJU e-mail adresu belex.club@aikb.net i NEDVOSMISLENO dokaže da ON stoji iza ove (glupe i tupave) akcije, bićeš banovan. Naravno da sam spreman i LIČNO da ga upoznam. MOŽE I U RESTORANU KUMBARA, nema problema da i tebe o istom trošku upoznam. Sve što si TI napisao je čisto lupetanje i glupiranje!! Admin
Sent from Topic'it App | |
|
| |
Joca VIP
Broj poruka : 159 Points : 325 Datum upisa : 29.06.2008
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 14:55 | |
| @Nik19 Naravno da je u interesu malih akcionara da se zaštite koliko je god to moguće i pozdravljam inicijativu. Ne znam o kakvoj prevari pojedinci pričaju jer ovde niko nije tražio nikakve pare ili kakvu provizuju već jednostavno kontakt radi dalje organizacije. | |
|
| |
Boranija Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 14:59 | |
| Ma vi ne možete da sazivate nikakvu "skupštinu" vi možete da se okupite negde i da eventualno sastavite neku peticiju i tražite isplatu dividendi, mada to odobrava NBS, a ne menadžmet KM!
A za sve drugo se vlasnici prioritetnih ne pitaju, po zakonu i statutu banke.
1) Spisak akcionar može da se dobije, to je zakonom regulisano a ne voljom nekog iz KM. Uzmi zakon pa ga pogledaj malo u vezi s tim, a i u vezi prioritetnih akcija.
2) Takođe ti savetujem da pogledaš i šta piše u Statutu ove banke, biće ti sve jasno.
3) Ne shvatam o kakvoj "zaštiti" malih akcionara govoroiš. Od čega bi da ih zaštitiš? _________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
|
| |
Gocili VIP
Broj poruka : 756 Localisation : Vojvodina Points : 1795 Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 15:01 | |
| Grupa akcionara KB salje dopise na kucne adrese vlasnika prioritetnih akcija KB. Jedino sto je cudno da se sluze spiskom CRhov-a iz 2011 god. Moguce da je njima problem da dodju do adresa i mejlova vlasnika koji se kriju iza kastodija. Ukratko njihova namera je osnivanje udruzenja vlasnika prioritetnih akcija, kako bi mogli da prisustvuju na skupstinama akcionara i ostvare svoja prava, sto im omogucuje institut "specijalne skupstine" kojim se uredjuje pravo akcionara bez prava glasa a gde spadaju vlasnici prioritetnih hov. A za to je neophodno da se akcije svih vlasnika prioritetnih akcija objedine u jednu celinu. Naravno da bi i tako udruzeni imali pravo glasa samo do visine ucesca u ukupnom kapitalu i mogli bi da uticu samo na odluke koje se ticu prioritetnih akcija. Tako da je prava svrha ove inicijative vrsenje pritiska putem medija na donosioce odluka. _________________ Masta je vaznija od znanja. A.Ajnstajn
| |
|
| |
Boranija Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 15:10 | |
| Šta da zaštite i od koga? Sve i da se pojave na pravoj skupštini, i da se baš svi ujedine (što je nemoguće) neće dobiti pravo glasa! O kakvom "donošenju" odluke se ovde govori? U vezi s čim? Mogu samo da se uhvate za uši i da zaigraju kolo.... Ovako nekako: EDIT: oni i sada mogu da prisustvuju skupštini, ali ne mogu da glasaju... _________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
|
| |
Gocili VIP
Broj poruka : 756 Localisation : Vojvodina Points : 1795 Datum upisa : 25.05.2009
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 15:33 | |
| Zaboravila sam jos da napisem da se pozivaju na clan 255 Zakona o privrednim drustvima. A zahtevi su: a) isplata svih kumuliranih dividendi sa zakonskom zateznom kamatom... b) zastita prava vlasnika prioritetnih akcija u procesu prodaje drzavnog paketa akcija. _________________ Masta je vaznija od znanja. A.Ajnstajn
| |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 15:39 | |
| Ništa loše ne može da bude od udruživanja, štete nema. Jesam za ali je pitanje da li je ovo ozbiljna inicijativa ili nečije zezanje? U ostalom administrator im je stavio jasno do znanja šta im se nudi i do kad je rok da dokažu da jesu ti za koje se predstavljaju. Evo ja ću da pošaljem poruku na onaj email šta loše može da se desi? Saglasnost im ne dam dok ne vidim da li je inicijativa u mom interesu. | |
|
| |
Boranija Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 15:48 | |
| @Gocili piše li u pismu koja to prava žele da zaštite? - citat ::
- Član 255
Akcionari sa preferencijalnim akcijama imaju i pravo jednog glasa po akciji na bilo kojoj skupštini akcionara u okviru svoje klase akcija o sledećim pitanjima:
1) povećanju ili smanjenju ukupnog broja odobrenih akcija te klase;
2) izmeni bilo kog povlašćenog prava akcija te klase;
3) utvrđivanju prava imalaca bilo kojih drugih hartija od vrednosti društva na zamenu ili konverziju njihovih hartija od vrednosti u akcije te klase;
4) podeli ili spajanju akcija te klase ili njihovoj zameni za akcije druge klase;
5) novoj emisiji iste klase preferencijalnih akcija, ili izdavanju nove klase akcija koje daju veća prava u odnosu na prava koja daju akcije te klase, ili izmeni prava iz akcija druge klase tako da daju jednaka ili veća prava u odnosu na prava koja daju akcije te klase;
6) ograničenju ili isključenju postojećeg prava prečeg upisa akcija te klase;
7) ograničenju ili isključenju postojećeg prava glasa iz akcija te klase ako je to pravo utvrđeno statutom u skladu sa stavom 2. ovog člana.
Statutom akcionarskog društva može se odrediti da akcionari sa preferencijalnim akcijama koje se mogu zameniti za obične akcije imaju pravo glasa zajedno sa akcionarima koji imaju obične akcije, o svim ili o određenim pitanjima, kada imaju broj glasova jednak broju glasova običnih akcija u koje se mogu pretvoriti.
Statutom akcionarskog društva može se odrediti da akcionari sa preferencijalnim akcijama imaju pravo glasa zajedno sa akcionarima koji imaju obične akcije ako dividenda koja im pripada po odluci skupštine nije isplaćena, do isplate te dividende, srazmerno učešću tih preferencijalnih akcija u osnovnom kapitalu društva. Koliko se iz ovog člana vidi oni su verovatno u tripu da nateraju ostale akcionare da prioritetne pretvore u obične akcije, tako da ne verujem da će se to desiti. Jako je bitno šta piše u statutu banke, jer poslednja dva pasusa nisu obavezna, lepo piše "MOŽE se odrediti" Skoro je bila (i prošla) skupština i niko to nije spomenuo. Sve drugu nije (preterano) interesantno u ovom članu za vlasnike prioritetnih, bar u ovom trenutku. I dalje ostaje nejasno šta žele da zaštite? Možda da i prioritetne budu predmet preuzimanja? . _________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
|
| |
Gocili VIP
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 17:17 | |
| - Citat: ::
- @Gocili piše li u pismu koja to prava žele da zaštite?
Pa, ta sto sam navela pod a i b, nije precizirano. Inace sa e-mail jopac007@gmail.com dobila sam odgovor u veoma kratkom roku, koji je bio potpisan sa Jovica Pavlovic. _________________ Masta je vaznija od znanja. A.Ajnstajn
| |
|
| |
Amater u pokušaju Still learning
Broj poruka : 82 Points : 191 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 17:33 | |
| - Gocili ::
- Citat: ::
- @Gocili piše li u pismu koja to prava žele da zaštite?
Pa, ta sto sam navela pod a i b, nije precizirano. Inace sa e-mail jopac007@gmail.com dobila sam odgovor u veoma kratkom roku, koji je bio potpisan sa Jovica Pavlovic. И ја сам исто веома брзо добио од слања мејла... Изгледа да човек има предосећај(тако ја тумачим) да ћемо бити превеслани уколико се на време не удружимо и барем покушамо да се заштитимо...а његов интерес је и највећи јер је ималац највећег броја акција.. Није ми јасно само зашто не постави садржај писма и овде на форуму ... Ваљда је свим интересу ко год има акције | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 22:07 | |
| Dobila sam i ja odgovor od tzv. JOCE Ništa specijalno, ko voli da se udružuje nek se udruži. Samo je malo čudno da čoveku koji ima 85140 akcija treba udruženje? Meni se nije predstavio, taj Joca, može da bude bilo ko, ko se tako predstavlja, nigde ne vidim čime se bavi, gde živi, nešto što bi se dalo proveriti... ali dobro, nek mu bude. Koliko vidim taj "neko" bi da se udruži i traži zaostale dividende - sasvim legitimno, ali vlasnik 85140 akcija je odavno trebalo da tuži banku i traži dividenu + kamatu. Ali nek mu bude, to je lepa ideja. Ostatak o "zaštiti prava prilikom prodaje banke" je neozbiljno. Verujem da želi da se pioritetne pretvore u obične akcije e da bi i one bile predmet preuzimanja.... Drugo što bi on tražio je da država otkupi prioritetne akcije po (nekoj) ceni, najbolje po 3k po komadu, što je naivno i MAŠTOVITO!! Čini mi se da ovim neko ko ima vremena na pretek, gleda kako da se zabavi i malo "ustalasa" temu / akcionare. Slična obečanja je, koliko se sećam davao i DRAGAŠ stari vaćaroš i prevarant, čak mislim i psihijatrijski slučaj.... Ne vidim šta dobijamo više od onoga što nam pripada ako se udružimo. _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Tom80 VIP
Broj poruka : 214 Localisation : Europe Points : 339 Datum upisa : 04.03.2012
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/25/2019, 22:48 | |
| Mnogo sam zainteresovan za udruzivanje, to nam moze puno pomoci. Cudim se da se to pitanje nije prije poteglo. Neka se razjasni dali Nik19 pise istinu, pa eto mene u kolu.
EDIT: kliknete mišem na spozore s desne strane ekrana!! Ništa vas ne košta, a može da pomogne, vama, a i forumu! Mod. D. | |
|
| |
Tom80 VIP
Broj poruka : 214 Localisation : Europe Points : 339 Datum upisa : 04.03.2012
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/26/2019, 08:27 | |
| Gledam clan 255, imamo prava daleko vise nego sam mislio, jasno pise da imamo i pravo glasa. Ne znam zasto ste pesimisticni. Cak i da Nik19 izmislja. Mi mali akcionari se trebamo udruziti i na sud ako treba. Tko god povede kolo ukljucit cu se, ja ne mogu nista organizirat jer sam iz Hrvatistana. Prevareni smo ko da smo ulozili pare u najgoru drzavu sveta. 100 puta sam gledao kako se u Americi udruzuju kad ih se prevari. Ne budite budale, pridruzite se! Babovic, Dragan555... organizirajte nesta, odite advokatu da vidite sta kaze. Ako od Nik19 nista ne bude. Nisam ni sanjao da imamo tolika prava, davno se je trebalo udruzit
| |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/26/2019, 12:34 | |
| U petak potražnja preko 1100 akcija, danas ni 100. Kako je lako na Beleksu izazvati određenu reakciju. Možda željenu? Jel na kraju Nik19 odgovorio i dokazao administratoru da zastupa prvog po broju akcija? | |
|
| |
Gocili VIP
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/26/2019, 13:11 | |
| - Citat: ::
- U petak potražnja preko 1100 akcija, danas ni 100. Kako je lako na Beleksu izazvati određenu reakciju. Možda željenu?
A nisi premetio da se u petak popodne dogodio globalni sell off? _________________ Masta je vaznija od znanja. A.Ajnstajn
| |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/26/2019, 13:56 | |
| Jesam Gocili ali su danas evropske berze uglavnom u plusu. Mada nasa BG berza koliko sam primetio uvek kasni dan-dva za dešavanjima u svetu. | |
|
| |
Dejansss Moderator
Broj poruka : 635 Points : 846 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/26/2019, 21:46 | |
| Admina i mene tzv. Joca nije ubedio. Nije hteo da nam kaže čime se bavi. Ni šta je do sada radio.
O svojim planovima, osim sudske tužbe za neisplaćene dividende on "misli" da bi i ovo mogao da "izgura":
Da bi što efikasnije i po većoj ceni država prodala svoj većinski udeo ona otkupljuje udele od drugih značajnih akcionara pa je tako pre dva meseca otkupila od dva strana fonda( SIA i DEG ) 6,9 % vlasništva nad KB po ceni od 43,7 miliona eura tj za 13,7 miliona evra većom nego sto su ih ti fondovi stekli ( mada je i sam model sticanja vlasništva tih stranih fondova upitan- ali nije to sada tema).
Kako budući kupac većinskog udela KB nije zakonom obavezan da otkupi akcije vlasnika prioritetnih akcija a kako dosadašnji većinski vlasnik - naša država nije obezbedila isplatu dividende već punih pet godina , logično se postavlja pitanje " zašto bi budući vlasnik u tome bio bolji od države - naprotiv" .
Te, sa tim u vezi mi možemo tražiti od države da otkupi naše akcije po berzanskoj ceni najmanje , pa neka ona pravi aranžmane sa budućim kupcem ,tim pre sto je iznos svih naših akcija jedva 5 miliona evra. To za sve učesnike u tom poslu može biti ekonomski opravdano .
I za kupca ( nema vise obavezu isplate GARANTOVANE dividende, ni permanentne pritužbe u javnosti) ,država može postići bolju cenu a mi po realnoj ceni možemo prodati svoju imovinu koja je evo već punih pet godina " mrtav kapital".
Koliko smo uspeli da proverimo Jocu, on NIJE rukometaš, već poseduje restoran (nekada poznat) a sam tvrdi da je bio predsednik KK Partizan, mada je u doba čoveka koji se zove Joca Pavlović uzet kredit koji je bio problematičan i izazvao dosta zle krvi u klubu - ima o tome na Google.
Ko je on i da li je to baš on - nije nas ubedio. Izvesno je da se čovek koji nam se javio bavi ugostiteljstvom. Toliko o tome. _________________ Nije tesko biti fin...
| |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/26/2019, 22:09 | |
| - Dejansss ::
- Kako budući kupac većinskog udela KB nije zakonom obavezan da otkupi akcije vlasnika prioritetnih akcija...
Koliko smo uspeli da proverimo Jocu, on NIJE rukometaš, već poseduje restoran (nekada poznat) a sam tvrdi da je bio predsednik KK Partizan, mada je u doba čoveka koji se zove Joca Pavlović uzeo kredit koji je bio problematičan i izazvao dosta zle krvi u klubu - ima o tome na Google.
Ko je on i da li je to baš on - nije nas ubedio. Izvesno je da se čovek koji nam se javio bavi ugostiteljstvom. Toliko o tome. Buduci kupac nije u obavezi da otkupi ni obicne akcije. Toplica mi je lepo rekao pred banovanje da se ne raspravljam sa spekulantima. Sve je vise igre i pojavljuju se novi likovi, sve sa namerom da se unese nesigurnost medju vlasnike ove akcije. Ali nekako imam predosecaj da su jako tanki sa vremenom. P.S. Svaka cxast administratorima koji su saznali sve ovo. Posebno ono sto juce nisam razumeo, ponudu za susret u restoranu Kumbara. Pa sam hteo da se nasalim gde ces u Bosnu admine daleko je | |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/26/2019, 22:33 | |
| IMAAAM REEESEEENJJJEEEE. Pade mi na pamet kako moze lako da nas uveri da je on. Neka sutra kupi ili proda 10 akcija i svi cemo u promenama znati da je to on. E onda cu se rado pridruziti. EDIT: Sam sad vidiš da neke stvari ne kapiraš. Tvoja ideja o preuzimanju prioritetnih je luda koliko i od tzv. Joce, mada je tu mrtva trka - ni sam ne znam koja je luđa!!
Čisto ludilo; ti stalno prizivaš neke špekulante: vas dvojica ste špekulanti, ali su vam ideje (pumpa) ludi kao sijalica!!!
Možda ni ovu poslednju rečenicu ne kapiraš - ali te molim da mi ne odgovaraš jer neprestano ti nad glavom visi ban! Opomena (molba) zbog toga što ne znam (a ni ti) šta sve još može da ti padne na pamet!
P.S. I šta ćeš da vidiš ako kupi tih 10 akcija? Šta će to da kaže o njegovom identitetu? Opet se brukaš... Admin | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/27/2019, 00:43 | |
| Odavno sam vam lepo (i dobronamerno) rekla: Pioritetne nisu predmet kupovine prilikom prodaje KMBN!!
Ne zaboravite da je to ČINJENICA, šta god bile vaše želje ili mašta. _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/27/2019, 04:28 | |
| - Dragan555 ::
- IMAAAM REEESEEENJJJEEEE. Pade mi na pamet kako moze lako da nas uveri da je on. Neka sutra kupi ili proda 10 akcija i svi cemo u promenama znati da je to on. E onda cu se rado pridružiti.
P.S. I šta ćeš da vidiš ako kupi tih 10 akcija? Šta će to da kaže o njegovom identitetu? Admin Neću da ti odgovaram osim za ovo što si me pitao. Videću da on jeste taj za koga se izdaje. U tom slučaju ne postoji udruživanje koje je beskorisno. Eto verujem da su određeni učesnici na našoj berzi, ne na forumu udruženi. Nije to ni loše a verujem da je i korisno jer to i jeste svrha udruživanja. Nekoliko zvučnih imena sa naše berze je prisutno na spisku akcionara KMBNPB. Radujem se što su tu i nadam se da ne greše. Maco eto i ti si više puta iznela svoje mišljenje o ovoj akciji. Da sačekamo i vidimo šta će biti? Ako nisi u cajtnotu sa vremenom za kupovinu jer cena uz manje oscilacije konstantno raste | |
|
| |
Roman Abramovich Member
Broj poruka : 686 Localisation : Zemun Points : 1798 Datum upisa : 25.05.2007
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/27/2019, 11:14 | |
| Nije od koristi al ne može da šteti... | |
|
| |
Zmark Still learning
Broj poruka : 78 Localisation : Cacak Points : 255 Datum upisa : 02.09.2010
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/27/2019, 13:44 | |
- IMAAAM REEESEEENJJJEEEE. Pade mi na pamet kako moze lako da nas uveri da je on. Neka sutra kupi ili proda 10 akcija i svi cemo u promenama znati da je to on. E onda cu se rado pridruziti.
Saznacemo iz promena da li kupac navedenih 10 akcija ima vec vise od 80.000 u vlasništvu kako tvrdi i na koga se te akcije vode. Ali neverujem da ce to uciniti, da hoce već bi to učinio na jednostavniji način. | |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/27/2019, 14:42 | |
| Da izgleda da se neko lažno predstavljao. Pitanje je samo kakve su mu namere bile? | |
|
| |
Maca VIP
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/27/2019, 15:16 | |
Maco eto i ti si više puta iznela svoje mišljenje o ovoj akciji. Da sačekamo i vidimo šta će biti? Ako nisi u cajtnotu sa vremenom za kupovinu jer cena uz manje oscilacije konstantno raste Još u maju sam se ja rešila ovog djubreta - akcije koja nikome ne treba. Ovde nemate šta da čekate... _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
pepermint VIP
Broj poruka : 2694 Points : 6094 Datum upisa : 05.02.2014
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/27/2019, 15:31 | |
| Da nikome ne treba, nebi je ni kupovali. Ovi iz Tezoro brokera udaraju lajk na Macin komentar. | |
|
| |
Amater u pokušaju Still learning
Broj poruka : 82 Points : 191 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/27/2019, 15:41 | |
| | |
|
| |
Boranija Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/27/2019, 16:30 | |
Nekoliko zvučnih imena sa naše berze je prisutno na spisku akcionara KMBNPB. Radujem se što su tu i nadam se da ne greše. off topic: Čisto sam znatiželjan koja to zvučna (dakle svima poznata) imena vidiš u spisku akcionara? _________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/27/2019, 19:06 | |
| _________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/28/2019, 02:46 | |
| Ponuda: 3.058 Tražnja: 152 _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
|
| |
cukicezar Still learning
Broj poruka : 113 Points : 286 Datum upisa : 29.01.2016
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/28/2019, 09:08 | |
| Tako je, ponuda za svih 2546 komada je na 1560dinara. To je 13,5% rast cene. | |
|
| |
Cicija Member
Broj poruka : 895 Points : 2060 Datum upisa : 10.01.2008
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 8/28/2019, 10:07 | |
| | |
|
| |
Dragan555 Old member
| |
| |