| Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB | |
|
+63petronije Amater u pokušaju MORNAR Limited011 boban75 C R A Z Y Jegulja philips1 AROI Nikolaj3 galettix MHE kila(H)WATacina Al Kapone Pera Božić Momir Smile gogloee Ars Vivendi Cicija FatCat Boranija Aca123 Joca Zmark mili61 Alonisos Bond Tom80 NewStar Ceras Aca kurbla cukicezar Gocili Kobe Bryant pepermint Deniko marjanovicgane adamm MarkoJTD Zile Big Brle Ivan2211 ima nade Mojzes Roman Abramovich Stane Dolanc Plejade Aritmeticar Cope starter Dejansss Delboj Dragan555 bonum.mm Dalaj Lama Teletrader Maca Nik19 Sneki Popaj Nemesis Big Beast Toplica 67 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Smile Old member
Broj poruka : 1652 Points : 4820 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 16:39 | |
| Ukupna ponuda 3.144 Ukupna tražnja 293
Cena danas dignuta sa 4 kom. akcija. | |
|
| |
Delboj Our family
Broj poruka : 344 Godina : 39 Points : 1239 Datum upisa : 03.12.2011
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 17:12 | |
| Jeste, samo si zaboravio da kazes da do 1500 din imas u ponudi samo 181 akciju. | |
|
| |
Cicija Member
Broj poruka : 895 Points : 2060 Datum upisa : 10.01.2008
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 17:19 | |
| - Dragan555 ::
Ako bi izvlačili neke paralele onda KMBNPB ode na 2600 za koji mesec.
Ako ti poverujem i ovih dana nakupujem jedno 200-300 akcija i ako za "koji mesec" - dakle sredinom oktobra, cena ne bude 2600 din, da li si spreman da mi nadoknadiš razliku, jer vidim da si ti "siguran" da će to biti cena, ako ne i još bolja? @Delboj ako će cena za "koji mesec" na 2600 din. onda bi na tabli trebalo samo da pršti od PC naloga.... | |
|
| |
Dragan555 Old member
Broj poruka : 1489 Points : 3162 Datum upisa : 18.01.2014
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 17:32 | |
| Kolega @Smile da li veruješ da stanje na tabeli oslikava stvarnu ponudu i potražnju? @Cicija naravno da nisam. Opomenut sam od strane administratora za tu poruku i time je sve rečeno. I da plaćaš savetnika ne bi nikakve garancije dobio iz očiglednih razloga. | |
|
| |
Cicija Member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 17:54 | |
| Pa što onda svoje želje ovde prikazuješ kao nešto realno?
Samo navalačiš lakoverne kupce, e da bi ti ostvario što veću dobit, jel to fer?
Opomena je opomena, ali tvoj post zbog zlonamernog pumpanja ove akcije zaslužuje višemesečni ban! To je naravno samo moje mišljenje. | |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 18:00 | |
| | |
|
| |
Delboj Our family
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 18:32 | |
| | |
|
| |
Smile Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 19:31 | |
- Kolega @Smile da li veruješ da stanje na tabeli oslikava stvarnu ponudu i potražnju?
Ako ti nije teško hajde sad ti meni lepo (kao da imam 3 godine) objasni zašto tabla ne odslikava stvarnu ponudu i potražnju? Da li se skrivaju i lažno prikazuju nalozi, ili već šta god? | |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 19:54 | |
| Prvo zato što ako hoću da kupim 10000 akcija po 1300 dinara neću uopšte staviti ponudu. Uvek mogu da počistim ono što se pojavi na tabli po 1300 ako mi ta cena odgovara. A na tabli stavim ponudu za kupovinu od 100 akcija po 1250. Drugi razlog je, od uvođenja Iceberg naloga ne znaš da li je na tabli u ponudi 3000 ili 30000 akcija.
Poslednji izmenio Dragan555 dana 7/24/2019, 19:59, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Smile Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 19:57 | |
| Bato s tobom nešto nije u redu... veruj mi! | |
|
| |
Toplica VIP
Broj poruka : 274 Godina : 36 Localisation : Mauricijus Points : 657 Datum upisa : 17.02.2011
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 20:15 | |
| Uopšte ne znam zasto ovi neki likovi toliko napadaju prioritetnu akciju ako je imate sta znaci pisete protiv sebe, ako je nemate zasto je komentarisete sta vas ona toliko zanima. Ne razumem to je van pameti. | |
|
| |
Cicija Member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 20:29 | |
| A jel treba svi da je hvalimo i pumpamo cenu kao Dragan i da ubeđujemo ljude da što više kupuju istu jer je (navodno) trenutno džabe??
Jel bi te to usrećilo? Jel zabranjeno da se ima i drugačije mišljenje?
Ne zaboravi: ove akcije nema ni država ni fondovi (stranci) koji su prodavci banke!! Prodaju se akcije s pravom glasa, a ove to NISU!!
P.S. Dragan555 što menjaš svoje postove? | |
|
| |
Toplica VIP
Broj poruka : 274 Godina : 36 Localisation : Mauricijus Points : 657 Datum upisa : 17.02.2011
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 20:59 | |
| E bas ce neko sa foruma napumpati neku hartiju. Ok je misljenje ali ako nemas tu akciju zašto bi pisao svoje misljenje onda tom logikom trebas da komentarises i akcije Novosadskog sajma, Instituta za strane jezike... I te akcije verovatno nemas pa tamo ne pises. I kakve veze ima to sto drzava i fondovi nemaju te akcije one su izdate i to je to spadaju u sklopu firme. I dele sudbinu Komercijalne banke. Dobra prodaja je dobra za sve, lošom prodajom lose ce proci i oni koji imaju obicne ma koliko one imale pravo glasa. | |
|
| |
Delboj Our family
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 21:15 | |
| Pisu jer se kaju sto nisu kupili po 600-700 din, a bilo je milion prilika. Ne treba zaboraviti da je na ovoj ceni KMBNPB, sto se tice dividendnog prinosa u nivou prosecnog ocekivanog na AERO, a Komercijalna je pred privatizacijom, a za Aerodrom je prica zavrsena u narednih 25 godina. | |
|
| |
marjanovicgane VIP
Broj poruka : 1037 Points : 2244 Datum upisa : 10.09.2018
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 21:40 | |
- U julu prošle godine kolega Big Male je pisao da je ne bi platio više od 350 dinara. Tada je mogla da se kupi za oko 680. Ako je cilj zarada svakako je pogrešio u proceni buduće vrednosti.
Ovih dana kolega marjanovicgane procenjuje vrednost na oko 650-700. Ako bi izvlačili neke paralele onda KMBNPB ode na 2600 za koji mesec.
Kakva paralela !!! Da znate da ima nekog smisla. PS: Zamolio bih vlasnike foruma da ni u kom slučaju ne banuju kolegu Dragana555.... Ne znam šta ostali forumaši imaju protiv njega, ja lično uživam u njegovim komentarima. Po meni najinventivniji forumaš na beleksu. | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/24/2019, 23:45 | |
| Ljudi šta je vama? Otkud vi znate da li neko ko iznosi svoje mišljenje o bilo kojoj akciji ima te akcije ili nema? Znači li to da sme da se piše samo o akcijama koje poseduješ? Kakav je to glup argument? Svako ima pravo da piše na bilo kojoj temi!!! A rekoh već, otkud znate da li neko ima ili nema tu akciju, potpuno glup argument. _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
Dalaj Lama Member
Broj poruka : 720 Points : 1928 Datum upisa : 30.11.2010
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/25/2019, 15:29 | |
| Imam dobru knjigu za @Dragan555 & Co. Zove se "Meta tajna" u svim knjizarama DELFI !! Evo o čemu govori: Meta tajna je knjiga o Tajni svih tajni. Donosi duboku analizu zakona svemira, uključujući i zakon privlačnosti. Iznosi sveobuhvatne, postupne metode ostvarenja želja koje vam pomažu u stvaranju obilja, ljubavi, zdravlja i sreće o kojima ste oduvek sanjali. Temelji se na stvarnim događajima i poukama koje je autor usvojio prijateljujući s majstorima mudrosti iz celog sveta. Učitelji Metatajne na praktičan i mudar način detaljno govore o nekoliko drugih važnih zakona te raspravljaju o tajanstvenom delovanju svemira. Napokon ste u ruke dobili naš dar – ključ koji otključava malo poznate, tajne i drevne zakone koji se kriju u pozadini zakona privlačnosti, a dosad su bili poznati samo šačici odabranih. Ova je knjiga životni priručnik s prekrasnom, zanimljivom pričom o potrazi jednog čoveka za vrhunskom tajnom, uprkos teškim fizičkim i emocionalnim izazovima s kojima se susreće. Mell Gill je jedan od vodećih svetskih stručnjaka na području ličnog razvoja i mentor je mnogim predavačima, trenerima i poslovnim ljudima širom sveta. Savetnik je na području poslovanja i treninga, a poznat je i kao savetnik direktorima kompanija sa spiska 500 najbogatijih.... _________________ Karma kažnjava sve
| |
|
| |
Bond Moderator
Broj poruka : 13963 Localisation : Novi Sad Points : 52453 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/26/2019, 19:10 | |
| Promene: 21.07. - 26.07.2019. (T-2) ili 17.07. - 23.07.2019. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
boban75 VIP
Broj poruka : 810 Localisation : Vojvodina Points : 2718 Datum upisa : 03.01.2014
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/27/2019, 09:57 | |
| _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
A Bird in the hand, is worth two in the bush. - Ezop 600. p.n.e.
If one equity analyst its raining and the other says its sunny... yuor job as an investor is to ignore them both and instead look out the window.
| |
|
| |
marjanovicgane VIP
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/27/2019, 13:05 | |
| Šta kaže tehnička analiza ? Vidim ovaj oblak (šta je to neki kanal.......). Koji je ovo alat ??? | |
|
| |
Amater u pokušaju Still learning
Broj poruka : 82 Points : 191 Datum upisa : 23.05.2011
| |
| |
marjanovicgane VIP
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/27/2019, 18:26 | |
| Čovek je postavio grafik i šta sad....... Nisam upoznat sa ovim alatom tehničke analize. Šta se ti smeješ, zar nije neki kanal ????....... Ako nije šta je onda ovo......
Ništa ne razumem šta je pisac hteo da kaže. | |
|
| |
boban75 VIP
Broj poruka : 810 Localisation : Vojvodina Points : 2718 Datum upisa : 03.01.2014
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/27/2019, 22:37 | |
| - marjanovicgane ::
- Čovek je postavio grafik i šta sad....... Nisam upoznat sa ovim alatom tehničke analize. Šta se ti smeješ, zar nije neki kanal ????....... Ako nije šta je onda ovo......
Ništa ne razumem šta je pisac hteo da kaže. Ako se stvarno baviš Forexom ovaj grafikon bi trebao da prepoznaš. Čak da daš savet kolegi Draganu 555 i objasniš mu oblake i kanale i još ponešto... Citat sa teme AERO tvoja izjava marjanovicgane Trgujem na osnovu analiza bilanasa, makroekonomskih i forex analiza. Pomažem se intuicijom. Mislim da je intuicija neophodna za trgovinu na berzi. Ako nisi shvatio grafikon onda poslušaj savet Joce sa teme Aerodrom: @marjanovicgane puno toga ti nisi stigao da vidiš i pročitaš a intuitivno osećaš i verovatno tako i trguješ ako trguješ ... ne sviđa mi se ova situacija kod tebe ... jednostavno to ti je recept za katastrofu u trgovini na berzi. [You must be registered and logged in to see this image.]Molim te zaobidji moje postove ubuduće. Pozdrav. _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
A Bird in the hand, is worth two in the bush. - Ezop 600. p.n.e.
If one equity analyst its raining and the other says its sunny... yuor job as an investor is to ignore them both and instead look out the window.
| |
|
| |
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/28/2019, 01:47 | |
| Nemojte tako oštro s @Ganetom i @Draganm, ovaj forum postoji od maja 2007. a pre toga smo (tvrdo jezgro) bili na fijaskonomiju i svašta nešto nam je jasno, a novim ljudima koji misle da je sve jasno i da će ostvariti dobit na jasan i direktan način, možda treba malo neke stvari i objasniti... u koliko neko još ima nerve za to.... Savet kolegama koji su (relativnono) novi na forumu: čitajte, čitajte i čitajte - sve teme i sve poruke na ovom forumu su pregled iz dana u dan stanja i prevara na Belexu!!! Ali SVAKA tema je važna i svaki post, kada sve to pročitate (zanm da nije jednostavno) mnogo toga (ne sve) biće vam jasno!!! I obratite pažnju na teorije zavera s kojima se mod. D. bori na ovoj temi: https://www.aikb.net/t338p210-moderatori#166053Upravo o tome se radi- dolaze i odlaze forumaši, a forum ostaje ON JE SVEDOK SVEGA ŠTO SE DEŠAVALO NA BELEXU!!! Ako ne verujete čitajte redom sve što je pisano.... možete da počnete odavde: https://www.aikb.net/t1237-da-li-komisija-za-hov-zna-za-ovo-ili-se-prave-ludiili odavde: https://www.aikb.net/t855-danko-djunia-veliki-brat-privatizacije-u-srbijiBILO OD koje teme.... sve su važne, čak i one u podforumu Bar street ili one iz Deponije, Arhive (pogotovu).... Sam sam se iznenadio kada sam shvatio da je OVAJ FORUM zabeležio ali baš sve prevare, sve izmene zakona u korist DS oligarha, sve nepravilnosti i jednostavno ISTORIJU trgovanja na Belexu!! Svaka čast!! Svima nama !!! _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/28/2019, 07:36 | |
| Koliko prevara. Čovek mora da bude mazohist da bi trgovao na BG Berzi. Zar nije bolje kupiti akcije nekog svetskog giganta? Njima i kad loše ide uvek ih neko preuzme, nema 100% gubitka. Kad bi neko kpd nas nabrojao sve firme gde su ljudi izgubili 100% čini mi se da bi ih bilo više nego trenutno aktivnih na berzi.
... | |
|
| |
marjanovicgane VIP
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/28/2019, 10:42 | |
| Za g. Limiteda,
Mislim da nema potrebe da me branite od oštrih reči jer se ne ljutim na poštovane kolege šta god da napišu o meni..... Forum je koristan kako bi situaciju na berzi sagledali iz svih uglova. Bavim se i FOREX-om ali zaista ne znam šta je ovo osenčano na grafiku i šta znači, prvi put sada vidim..... zato sam pitao šta je to, ne znam zašto se je neko naljutio povodom toga........ Sada da ne pišem o tome koliko tehnička analiza ima smisla na KMBNPB.... Naravno neću komentarisati ničije postove ako to neko ne želi. Potpuno se slažem da se iz postova na forumu može mnogo toga naučiti. Jedino što me iznenađuje je isuviše trejderski ugao svih forumaša, po meni to nije dovoljno da bi se razumela berza.
Što se tiče kolege Dragana555, njegovo je pravo da piše ono što smatra za potrebno. Ako se išta može naučiti o berzanskim špekulacijama to je moguće učiniti iz njegovih postova. Naravno kao i svaki drugi genije, ostaće neshvaćen od strane većine ljudi. | |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/28/2019, 21:09 | |
| Obrisana poruka i još po neka!
Nemoj lično nikome da se obračaš, oladi malo. Svi znaju šta ti o ovoj akciji misliš i sad pusti da se stvari razviju... Osim ako želiš da budeš banovan? Mod D. | |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/29/2019, 08:27 | |
| Razumeli smo se. Ali zar poruga kolege Smajlija nije lično i uvredljivo obraćanje pa si je ostavio? Zaslužuje ban ali je stari član pa mu je dozvoljeno. Akcija banke koja je pred privatizacijom, koja ima najbolje poslovne rezultate u zadnjih 10 godina i P/B 0.34 je precenjena?! To je moguće samo u Srbiji. | |
|
| |
Amater u pokušaju Still learning
Broj poruka : 82 Points : 191 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/29/2019, 09:47 | |
Razumeli smo se. Ali zar poruga kolege Smajlija nije lično i uvredljivo obraćanje pa si je ostavio? Zaslužuje ban ali je stari član pa mu je dozvoljeno. Akcija banke koja je pred privatizacijom, koja ima najbolje poslovne rezultate u zadnjih 10 godina i P/B 0.34 je precenjena?! To je moguće samo u Srbiji. Нажалост, све је могуће и поред ствари које си напоменуо! Али моје мишљење и интуиција кад је ова акција, мислим на приоритетне, и ова банка да ће бити лепих изненађења. Наравно, остаје да видимо. Колико и шта, можемо процене да правимо и не бих да будем нападан после тога, да не испадне да "пумпам" цену зато што исте поседујем. EDIT: Hajde malo mišem prošetajte desnom stranom ekrana i kliknite malo da vidite šta se tu nudi. Ništa vas ne košta, a forumu je važno. Mod D. | |
|
| |
Momir Old member
Broj poruka : 2084 Points : 5785 Datum upisa : 06.12.2008
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/30/2019, 17:22 | |
| - Gocili ::
- Dragan555: ::
- ...Deutsche Bank izgleda kao odlična prilika.
Sa teme KMBNPB, a vezano za privatizaciju iste... НИЈЕ НИ ЧУДО ШТО СЕ АНГЕЛА МЕРКЕЛ ТРЕСЕ: Америка је уценила Немачку и има је у шаци КАО НИКАДА У ИСТОРИЈИ! https://www.intermagazin.rs/nije-ni-cudo-sto-se-angela-merkel-trese-amerika-je-ucenila-i-ima-je-u-saci-kao-nikada-u-istoriji/?lang=cir | |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/31/2019, 10:31 | |
| - Smile ::
- Bato s tobom nešto nije u redu... veruj mi!
Ne verujem ti. Evo onaj ko je kupio ovih 1110 akcija je upravo uradio kako bi i ja postupio i kako sam opisao. I možda hoće da kupi još 9000 akcija a to se na tabli nigde ne vidi. Naravno da vidljivo stanje na tabeli ne označava ama baš nista. Više iz promena može da se vidi nego iz prikazane ponude i potražnje na tabeli. Hvala Momire znam za ove podatke. Ne mogu akcije takve banke da se kupe po ceni koja je blizu istorijskog minimuma a da to bude bez rizika. Ali ako opstanu i zarada će biti višestruka. | |
|
| |
marjanovicgane VIP
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/31/2019, 10:51 | |
- Ne verujem ti. Evo onaj ko je kupio ovih 1110 akcija je upravo uradio kako bi i ja postupio i kako sam opisao. I možda hoće da kupi još 9000 akcija a to se na tabli nigde ne vidi. Naravno da vidljivo stanje na tabeli ne označava ama baš nista.
Lepo sam rekao da je kolega genije od koga treba učiti a vi ne verujete........ Gde li su sada majstori tehničke analize ????....... Dragane zamolio bih vas da objasnite kako se to neke ponude na tabli ne vide. U vezi Dojče banke moje razmišljanje: 1) ECB nikada neće pustiti niz vodu Dojče banku. 2) Stanje u anglosaksonskim bankama je slično a možda i gore nego u Dojče banci ali niko ne diže dževu zbog toga. 3) Ako cena akcije Dojče banke padne ispod 5 evra to je po meni dobra tržišna prilika za kupovinu. 4) Mada odavno više nije prvoklasna banka po meni Dojče banka i dalje ima potencijala da bude najbolja banka na svetu ako se vrati na principe poslovanja postavljene od strane Bundesbanke 70-tih godina 20-og veka.... što mislim da je jedini izlaz iz ove situacije i da će se neminovno i desiti. | |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/31/2019, 12:53 | |
| - marjanovicgane ::
Dragane zamolio bih vas da objasnite kako se to neke ponude na tabli ne vide.
Sve ponude na tabli osim Icberg naloga se vide ali se namere ne vide. Mozda je akcije po 1350 kupio onaj ko je stavio nalog kupovine 500 akcija po 1280? Mozda je spreman da plati i vise od 1350? Jedini nacin kako se neke ponude na tabli ne vide je preko Iceberg naloga. Mozda to nije nalog za kupovinu 500 nego za 5000 akcija. | |
|
| |
Joca VIP
Broj poruka : 159 Points : 325 Datum upisa : 29.06.2008
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/31/2019, 13:27 | |
Razumeli smo se. Ali zar poruga kolege Smajlija nije lično i uvredljivo obraćanje pa si je ostavio? Zaslužuje ban ali je stari član pa mu je dozvoljeno. Akcija banke koja je pred privatizacijom, koja ima najbolje poslovne rezultate u zadnjih 10 godina i P/B 0.34 je precenjena?! To je moguće samo u Srbiji. Potpisujem! Na žalost nekima stvari postaju jasnije tek kada prođu prilike. Tako je komentarisana i cena od 1.200 rsd ali nema više prodaje po toj ceni. Možete da osporavate pisanje od @Dragan555 koliko god ali sve do P/B 0.5 ovo je zicer cena po meni. Naravno ovo je samo moje mišljenje čisto da se ogradim od dežurnih prozivača. Da su nam isplatili dividende koje nam duguju već par godina, sve bih ih iskoristio za dokup iste ove akcije o čemu sam već i ranije pisao. Ovako mogu samo da gledam kako se stvari odvijaju. | |
|
| |
Tom80 VIP
Broj poruka : 214 Localisation : Europe Points : 339 Datum upisa : 04.03.2012
| Naslov: Re: Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB 7/31/2019, 14:29 | |
| Da su kriminalci isplatil dividende cena bi bila vjerovatno na 2000 din. Nekome je u interesu da se ne isplacuju i da se rusi cena | |
|
| |
| Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB | |
|