| Izbori u Srbiji | |
|
+51Prokuplje Steve McQueen Greta ingglick Ceras boban75 bokixxl Kupi akcije Cicija Ivan00 Nikola Zile Dragan555 gogloee Fokus Admin ivan45 Taliano Popaj Zeljko321 Dragot Bojjan Dalaj Lama Ghostface Limited011 Cucla Boranija Igi-bg FatCat MORNAR LUMTDZOS Aritmeticar Fmember Teletrader Light Drasko Drag65 Smile Racunarko Sneki Ars Vivendi ILoveRoses Big Mile Boza Belex Momir JMBR muitobom Djavo Boby Fast Maca 55 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Racunarko VIP
Broj poruka : 612 Godina : 45 Localisation : Beograd Points : 2814 Datum upisa : 22.06.2010
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 3/30/2013, 09:35 | |
| http://www.gdeinvestirati.com/ostale-teme-124/politika-i-drustvo/srbija/12714-istrazivanje-sta-bi-bilo-u-slucaju-vanrednih-parlamentarnih-izbora Evo, izgleda da je Ars delom u pravu. SNS je stvarno oko 44%. Ali ako se prevare u proceni za 1% posto vrlo lako bi bilo da ne mogu u koaliciju sa bilo kim. Jedino ako im u pomoc priteknu stranke manjina koje su uvek u parlamentu, a i u vlasti ili je bar podrze kad god treba. Tada je stvarno moguca Gotovo samostalna vlast SNS-a. | |
|
| |
Drasko VIP
Broj poruka : 281 Points : 837 Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 3/30/2013, 11:31 | |
| Najveci procenat belih listica su upravo bivsi glasaci LDP-a....a druga stvar bilo ko da dodje na vlast nama nece biti bolje,i ovi sto su dosli sada ce da pasu za godinu,dve....stvar je u tome da se promeni SISTEM a ne pojedinac... | |
|
| |
Momir Old member
Broj poruka : 2084 Points : 5785 Datum upisa : 06.12.2008
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 3/30/2013, 21:34 | |
| - Drasko ::
- Najveci procenat belih listica su upravo bivsi glasaci LDP-a....a druga stvar bilo ko da dodje na vlast nama nece biti bolje,i ovi sto su dosli sada ce da pasu za godinu,dve....stvar je u tome da se promeni SISTEM a ne pojedinac...
OK, shvatam. Ti kao neko ko se ovde deklarisao kao LDP glasač danas ne želiš da vidiš ništa dobro u ovoj vladi, pre svega i SNS - shvatam, ali bi trebalo da budeš razuman, realan i shvatiš da nema tog vodje ma kako idealan bio, Kenedi ili Čerčil, ako narod, gradjani ne učestvuju i ne uzmu učešće u promenama i ne podrže želju i napor da se nešto promeni. Bez nas, gradjana ništa neće uspesti. Iluzorno je da čekaš da LDP i Čeda dodju na vlast (jer se to nikada neće desti) već se upitaj šta je to dobro u ovoj vladi i pokušaj da to podržiš, ličnim angažmanom, ličnim primerom, bez obzira kako se zvao taj Vučić ili Kenedi... P.S. LDP (moj lični stav) dokle god je Čeda šef ekipa nema nikakve šanse. Beli listici nisu večinski iz redova LDP, to pouzdano znam, a o "urbanoj" stranci ne treba trošiti reči, jer nisu ušli u beogradsku skupštinu, a u Vojvodinskoj su imali samo jednog predstavnika i to posredstvom direktnih izbora, a vlast imaju samo u jednom gradu Vojvodine, a u Srbiji nigde... Vreme je da promenite šefa ako mislite da budete relevantan činilac u politici Srbije. _________________ “Cash combined with courage in a crisis is priceless.”
| |
|
| |
Momir Old member
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 5/29/2013, 21:41 | |
| Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić najavio je mogućnost izbora u Srbiji, ne precizirajući kada bi to moglo biti. Jovičić je na sastanku s članovima i simpatizerima SNS u Valjevu rekao da ta stranka uživa sve veće poverenje građana zahvaljujući pre svega onom što je do sada uradio njen predsednik Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije.
"Uspon stranke (SNS) potvrđuju lokalni izbori održani posle formiranja Vlade. Nećemo dozvoliti da nas neki iz koalicije sapliću i da nam podmeću nogu", kazao je Jovičić ne precizirajući na koje se to koalicione partnere naprednjaka u Vladi Srbije odnosi.
Potpredsednica stranke i ministarka energetike Zorana Mihajlović je rekla da "neće ministar (finansija i privrede Mlađan) Dinkić odlučivati o merama koje se moraju preduzimati". "To će odlučiti eksperti, tim ljdi", precizirala je Mihajlović i ponovila kako se građanima mora reći istina pošto se sveobuhvatno sagleda situacija u kojoj je Srbija.
_________________ “Cash combined with courage in a crisis is priceless.”
| |
|
| |
Momir Old member
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/1/2013, 11:21 | |
| - Citat :
- Reper za stranke
S podrškom 42,8 odsto građana naprednjaci bi u parlamentu osvojili 134 mandata, a najjača opoziciona stranka bile bi demokrate s 53 mandata na osnovu 17,1 odsto podrške građana. Iza njih bi bili socijalisti sa 11,6 odsto i 36 mandata, dok bi sa 5,7 odsto DSS osvojio 18 poslaničkih mesta.
Kurir je, da podsetimo, objavio svoja saznanja iz vrha vlasti da je gotovo izvesno održavanje vanrednih parlamentarnih izbora na jesen i da to odgovara naprednjacima zato što bi vladu mogli da naprave samo s jednim koalicionim partnerom. Rezultati istraživanja i projekcija sastava budućeg parlamenta potvrđuju takvu mogućnost. Analitičar Branko Radun kaže da projekcije javnog mnjenja variraju, ali da one ipak predstavljaju reper za svaku stranku.
- Odluku o raspisivanju parlamentarnih izbora lideri stranaka doneće kada ocene da je to najbolje za njih. Vrlo je moguće da budu na jesen, a činjenica je da trenutno naprednjaci imaju podršku koliko DS i SPS zajedno - naglasio je Radun.
_________________ “Cash combined with courage in a crisis is priceless.”
| |
|
| |
Teletrader Old member
Broj poruka : 994 Points : 2799 Datum upisa : 05.09.2008
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/5/2013, 15:40 | |
| - Citat :
- Situacija je skoro nepodnošljiva i za Državu i za SNS.
Građani će za tešku ekonomsku situaciju početi da krive SNS kao najjaču stranku, a zapravo Dinkić ili neko iz njegove ekipe kontroliše ekonomiju od 5. oktobra 2000. do danas. U tih 13 godina mnogi su bili žrtve Dinkićeve politike. Izbori su zato dobro rešenje.
Polako se javlja neformalna „koalicija“ protiv ponovnog izlaska na birališta i tu su stranke iz vlasti SPS i URS, kao i opozicioni DS, a verovatno i neki tajkuni kojima ne odgovara dominacija naprednjaka.
A SPS naprasno biva spreman da "razgovara" sa SNS o rušenju Dragana Djilasa...
SPREMITE SE ZA VANREDNE IZBORE!!!!! | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/6/2013, 15:50 | |
| Čudni će ovo izbori da budu: LDP najverovatnije sa URS i SPO u koaliciji - davljenici koji se drža za slamku, a ako udju u parlament svako igra za sebe! Možda čak i Čanak bude u toj koaliciji... Još rasturena DS možda im se i pridruži? Pa onta Petrović sa disidentima iz DS i mrtvi Živković sa svojom strankom... Ovo će biti POKOLJ malih stranaka. Vreme je da se pojavi neka ozbiljna stranka sa novim ljudima, ovako ako ostane ne piše nam se dobro! _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/6/2013, 16:27 | |
| - Maca ::
Vreme je da se pojavi neka ozbiljna stranka sa novim ljudima, ovako ako ostane ne piše nam se dobro! pa pojavila se na prošlim izborima i svi znamo kako se završilo. (mislim na dveri). na sledećem ćemo imati "novu" stranku. nema nikakve neočekivane sile koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, ostaće ovako kako je sada, tj ne piše nam se dobro | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/6/2013, 16:48 | |
| Edit: Dveri idu u koaliciji sa DSS. Oftopic: Fmember nemoj da se trudiš da budeš vickast, ne ide ti. Jednostavo nemaš duha, šarma, šta li već... To ili imaš ili nemaš, ne može da se nauči. Živo me zanima jel si ti glasao i za koga? _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Aritmeticar Moderator
Broj poruka : 725 Points : 2414 Datum upisa : 01.12.2009
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/6/2013, 17:45 | |
| Skupilo se neko društvo i razvila se priča o malim strankama. Izdvojili su se ovi stavovi.
- Male stranke u koalicijama pomažu da jedni druge međusobno kontrolišu. - Velike koalicije do sada su naše vlade činile nefunkcionalnim.
Ovaj drugi rezon mi je bio bliži. | |
|
| |
LUMTDZOS VIP
Broj poruka : 327 Localisation : NBgd Points : 1027 Datum upisa : 28.07.2010
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/6/2013, 17:58 | |
| - Citat :
- pa pojavila se na prošlim izborima i svi znamo kako se završilo. (mislim na dveri).
Sta znamo? Da li se uopste zna koliko su glasova osvojili? Zasto sud ne postupa po krivicnoj prijavi za izbornu kradju? Zasto su svi mediji dobili zadatak da potpuno ignorisu Dveri? Da li je bilo bar vredno posebne analize da se sagleda ko su ti koji izlaze prvi puta na izbore i dobijaju 4,36% glasova (po zvanicnim podacima, bez ukradenih)? Sada je i najvecem laiku jasno zasto je to uradjeno. | |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/6/2013, 18:24 | |
| Dobro, de... Dveri su verovatno "malo" skrajnuti.... Ako stvarno budu išli sa DSS što je po meni greška tuku zajedno jedno 10% ako bude opet "belih listica" i 2-3 stranke koje ne predju cenzus, možda, zbog prelivanja "nevažečiš i bačenih glasova uzmu i jedno 12& i to bi bilo to. SNS-NS jedno 41% pa na to dodati najveći deo glasova ovih koji ne predju cenzus, eto njih na 44-48% ! Pa vi gledajte, gde će biti ostali... A ako ubodu 44% bez dodatka od glasova za stranke koje neće preći cenzus, evo njih i na 50-51% !!
Cenzus ne prelaze SRS, Živković, Petrović, možda čak ni koalicija LDP-U>RS-LVS i nekoliko minornih stranaka...
SPS ide sa "strankom veterana" PUPS, JS i možda Ljajićem i bodu 11-16%, sa svim nevažećim i bačenim glasovima za one ispod cenzusa...
Još gore je po DS ako LDP-URS-SPO i SRS predju cenzus i izlasnost bude velika, tada će se Šuntanovac-Djilas (ako neko od ove dvojice ne bude izbačen iz stranke) boriti za cenzus... A možda se i ŠuNtanovac odvoji od DS, uz pomoć SNS i potpuno upropasi DS... _________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
LUMTDZOS VIP
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/6/2013, 20:20 | |
| - Citat :
- Dveri su verovatno "malo" skrajnuti...
"Malo"? Onaj jadnik iz CESID-a celo izborno vece pa i u 23.30 se obracao novinarima sa "Dobar dan". Bila opsta frka da li ce opravdati dobijenu lovu da se Dveri i SRS izbace iz Skupstine a LDP i URS ubace. Tak kada su stvari odradjene pomenuo ih je da uopste postoje. TV B92 u poslednji cas otkazuje bez obrazlozenja emisiju o izbornoj kradji na kojoj je najavljen kao jedan od gostiju Vladan Glisic. TV Prva prekida emitovanje emisije "Piramida" posto je u njoj Vladan razbijao sve konkurente i isao iz kola u kolo. Za to vreme se kroz razlicite forme provlaci diskvalifikacija Dveri kao "klerofasisticke organizacije", "Djilasovih pudlica", "sekte SPC", "KGB-ovska tvorevina", "preobuceni otporasi",......moglo bi tako jos dugo. Oni koji za Dveri znaju samo iz takvih medija, mogli bi da sagledaju u ovom klipu stvarni razlog za ovakve diskvalifikacije. https://www.youtube.com/watch?v=4bksG_B2eyg | |
|
| |
Fmember VIP
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/7/2013, 00:04 | |
| - Maca ::
Oftopic: Fmember nemoj da se trudiš da budeš vickast, ne ide ti. Jednostavo nemaš duha, šarma, šta li već... To ili imaš ili nemaš, ne može da se nauči.
bio sam mrtav ozbiljan. nema ništa od novih stranaka, bar ne na sledećim izborima, a ne verujem ni na narednim. nije da ja to volim ili ne, ali ubeđen sam da je tako. - Maca ::
Živo me zanima jel si ti glasao i za koga?
jesam, al šta i da nisam? to nije uslov da neko iznese svoje mišljenje. | |
|
| |
Smile Old member
Broj poruka : 1652 Points : 4820 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/7/2013, 00:13 | |
| Ako ti nije teško i mene zanima koja stranka je tebi najbliža, nekako mi vučeš na antiprotivnog - možda rojalistu ili tako neku opskurnu stranku ala Vik Drašković, mada se on okrenuo LDP-u nije bio ove godine ni na Ravnoj Gori? A i ništa ne reče o Dverima?
Poslednji izmenio Smile dana 6/7/2013, 00:14, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Fmember VIP
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/7/2013, 00:14 | |
| - LUMTDZOS ::
-
- Citat :
- pa pojavila se na prošlim izborima i svi znamo kako se završilo. (mislim na dveri).
Sta znamo? Da li se uopste zna koliko su glasova osvojili? Zasto sud ne postupa po krivicnoj prijavi za izbornu kradju? Zasto su svi mediji dobili zadatak da potpuno ignorisu Dveri? Da li je bilo bar vredno posebne analize da se sagleda ko su ti koji izlaze prvi puta na izbore i dobijaju 4,36% glasova (po zvanicnim podacima, bez ukradenih)? Sada je i najvecem laiku jasno zasto je to uradjeno. kako god bilo, da li će biti bitno drugačije na sledećim izborima? čak i da uđu u parlament sa 10% neče moći mnogo da promene, ostaje 90% starih. _________________ Bolje je živeti na nogama nego na umreti na kolenima
| |
|
| |
Fmember VIP
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/7/2013, 00:16 | |
| - Smile ::
- Ako ti nije teško i mene zanima koja stranka je tebi najbliža, nekako mi vučeš na SPO?
A i ništa ne reče o Dverima? Pa ja sam već rekao ovde da sam tvrdo krilo, jedino Vuk A dveri mi nisu zanimljive, nisam tradicionalista. | |
|
| |
LUMTDZOS VIP
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/7/2013, 00:41 | |
| - Fmember ::
- LUMTDZOS ::
-
- Citat :
Sta znamo? Da li se uopste zna koliko su glasova osvojili? Zasto sud ne postupa po krivicnoj prijavi za izbornu kradju? Zasto su svi mediji dobili zadatak da potpuno ignorisu Dveri? Da li je bilo bar vredno posebne analize da se sagleda ko su ti koji izlaze prvi puta na izbore i dobijaju 4,36% glasova (po zvanicnim podacima, bez ukradenih)? Sada je i najvecem laiku jasno zasto je to uradjeno. kako god bilo, da li će biti bitno drugačije na sledećim izborima? čak i da uđu u parlament sa 10% neče moći mnogo da promene, ostaje 90% starih. Greska u koracima. Ne radi se ovde da li ce moci nesto bitno promeniti ulaskom u Skupstinu jer je jasno da nece biti u vlasti. Ali, veoma je bitno da neki novi ljudi koji nisu bili u politici iznesu svoje stavove i da to bude dostupno siroj javnosti. Danas vlada apsolutni medijski mrak i spinovanje o nekom boljem zivotu samo ako se dobije nekakav datum. Dakle, potrebno je da se bar cuju nove ideje da se razbije menjanje na vlasti obih NATO stranaka koje za sicu izvrsavaju sve naloge rasprodaje drzave i vode nas u provaliju. Iskreno, kome god sam citao program Dveri rekao je da je to to ali zasto o tome niko ne govori. Naravno, oni samo gledaju TV i misljenje formiraju na osnovu onoga sto im se kaze u Dnevniku 2 RTS1. | |
|
| |
Smile Old member
Broj poruka : 1652 Points : 4820 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/7/2013, 00:53 | |
| Fmember, ne mogu da verujem Pa SPO je u Zemunu zajedno sa URS imao 535 glasova = 0,8% ! A i ne mogu da shvatim kako možeš da poržavaš SPO koji ide u koaliciju sa LDP ili URS? Tragedija. LUMTDZOS Nije baš tako, ja sam otvorio svojevremeno temu Dveri, a Greta je čitala program i ovde ga na forumu pohvalila, ali su je napuš...li!Treba ovde objasniti program Dveri da bi ljudi počeli da kapiraju... Istine radi... - Greta ::
- pozdrav idss dobro nam došao!
uze mi reč iz usta, baš sam i ja htela da pomenem Dveri.
Oni se mnogo više reklamiraju po unutrašnjosti nego po Beogradu.
Za sve one koji ne žele da glasaju jer smatraju da nemaju za koga da glasaju, predlažem da razmisle o novim strankama i da njima daju šansu.
Ja ću najverovatnije glasati za Dveri, deluju mi pristojno i normalno.
https://www.aikb.net/t1347p49-izbori-2012-za-koga-da-glasam?highlight=izbori | |
|
| |
Fmember VIP
| |
| |
MORNAR VIP
Broj poruka : 709 Points : 1925 Datum upisa : 28.01.2010
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/7/2013, 20:32 | |
| Fmember, divim ti se do imbecilnosti. | |
|
| |
Fmember VIP
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/7/2013, 22:29 | |
| - MORNAR ::
- Fmember, divim ti se do imbecilnosti.
volim i ja vas nego manite se vi mene i mojih političkih uverenja, ja nikog ne ubeđujem da za nekog glasa ili ne glasa, niti će moj glas nešto bitno da promeni na ovim izborima. što je valjda i tema. Ja sam samo dao prognozu da nove stranke neće ništa napraviti na evenutalnim izborima ove godine. Ukoliko ih bude, biće manje više ista situacija kao i sada. al vreme će pokazati da li sam u pravu . | |
|
| |
FatCat Member
Broj poruka : 854 Points : 1943 Datum upisa : 14.12.2008
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/8/2013, 07:04 | |
| Informer piše da će do izbora Vuk Jeremić da se vrati da će zajedno sa Šutanovićem da se pridruži Petroviću i njegovoj stranci. Možda bi oni ipak mogli da predju 5%, ali bi to DS bacilo na ivicu cenzusa. _________________ Dinkić: Drugačije bi sve bilo da sam JA bio premijer !!
| |
|
| |
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/24/2013, 10:00 | |
| ZAJEČAR Cenzus, po svemu sudeći, nisu prešli DSS, koji je osvojio 3,51 odsto glasova, DS (3,23), SRS (1,24), kao i grupe građana „Zaokret - Dragoslav Đokić“ (0,67 odsto) i „Za Zaječar - dr Vlastimir Bađević“ (0,39%).
Prema prvim pokazateljima, SNS će od 50 imati 22 mandata, URS 19, SPS šest, a LDP tri mandata. Inače, na izborima za lokalni parlament u Zaječaru bio je upisan 55.281 birač, a glasalo se na 69 biračkih mesta. _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
Igi-bg Partner
Broj poruka : 218 Points : 483 Datum upisa : 17.11.2009
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/24/2013, 11:48 | |
| Nije ni tako jednostavno sa izborima, jer je za raspuštanje skupštine potrebna apsolutna većina poslanika. Tu onda mali partneri itekako mogu da prave probleme. | |
|
| |
Teletrader Old member
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/24/2013, 16:04 | |
| Tesko da ce male stranke o tome odlucivati. Ne verujem da DS i LDP i DSS smeju da glasaju da izbora ne bude, ako SNS bude za to, a ostali pajaci mogu samo da budu tuzni... | |
|
| |
MORNAR VIP
Broj poruka : 709 Points : 1925 Datum upisa : 28.01.2010
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 6/28/2013, 11:32 | |
| Izbora ove godine neće biti! Neće im dati EU jer ovo što su potpisali u Briselu mora ova ekipa i da "implementira" Tek kad završe taj posao mogu da raspišu izbore ili da ponovo reorganizuju vladu. Zato ne računajte sa izborima pre proleća 2014. | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 7/19/2013, 23:25 | |
| Nema izbora! Iz prve ruke, pošto kupio, po tolko i prodo:
DINKIĆ leti iz vlade, ali Kalanovićka i u na druga debela ostaju....
Namera je da mu se iz ruku izbije državna kasa, tako da nema para za buduće izbore, jer odatle je uzimao koliko mu je trebalo! _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
Drag65 VIP
Broj poruka : 611 Points : 1423 Datum upisa : 12.07.2009
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 7/20/2013, 18:50 | |
| - robinhood518 (na temi VPZR) ::
- Dok radnici prodaju kuce i pokretnu imovinu da bi mogli da daju svojoj deci da jedu ...
Zrenjanin je nekako postao novi horor simbol pljački u Srbiji, tzv. neuspešnih privatizacija, nova "dolina gladi": uništene su mnogobrojne (sve) fabrike, pa i ova firma. Istovremeno, pojedini polit-ekonomisti, u kontinuiranom religijskom maniru propovednika liberal-kapitalizma, sve više pominju, "po ugledu na EU" (što je tačno): "partcipativni menadžment", "saodlučivanje" i dr. A imali smo nešto baš slično. Ono što mi nikako nije jasno, zašto ljudi koji su gradili te firme, "od svojih leđa", dozvoljavaju bilo kome da im ih otima i ne čine apsolutno ništa da ih povrate u svoje vlasništvo - jer to jeste bilo njihovo, a ne državnog aparata. Robin Hud je ipak imao i nešto pristalica, ovde se sve svodi na veoma usamljene pokušaje pojedinaca - a odnosi se na stotine (hiljade) firmi, VPZR je samo jedna od tisuću. Možda me neko prosvetli ... Ili to nema veze sa izborima gde svi nude istu robu kojoj je davno istekao rok upotrebe (prazne priče, ordinarne laži, neopevana lupetanja i trule pogodbe). Možda će nekom pasti napamet da se više isključivo ne okreće ni izdaleka dovoljnim "stranim investicijama", već građanima Srbije, čiji potencijal se ne koristi ni sa 10% - a to je jedina energija koja može stvari pokrenuti nabolje, jedini način kojim se može napredovati. | |
|
| |
Drasko VIP
Broj poruka : 281 Points : 837 Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 7/30/2013, 18:03 | |
| - citat ::
- BEOGRAD -Premijer Ivica Dačić saopštio da predlaže da Vlada Srbije nastavi rad bez URS i Mlađana Dinkića.
Dačić rekao da su zahtevi Mlađana Dinkića bili neprihvatljivi.On je rekao da će predložiti glavnom koalicionom partneru, SNS, da nastave zajedno da rade, iako po ovom pitanju nemaju istovetan stav.
"Ukoliko SNS ne prihvati - opcija su izbori ili nova koalicija bez SPSa", rekao je Dačić.
citat Umesto URS ulazi Petrovic..... | |
|
| |
Drag65 VIP
Broj poruka : 611 Points : 1423 Datum upisa : 12.07.2009
| Naslov: x 7/30/2013, 18:50 | |
| | |
|
| |
Teletrader Old member
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 7/31/2013, 10:33 | |
| Ma kakav Petrovic, imaju vecinu i bez njega, a gomila nezavisnih i sitnih kao SPO jedva cekaju.... Ali mislim da nece nikoga primati zvanicno u vladu. | |
|
| |
Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 9/26/2013, 17:56 | |
| Predsedništvo Demokratske stranke Srbije zatražilo je danas istovremeno raspisivanje vanrednih parlamentarnih i izbora u Beograda i saopštilo da bez izbora neće ući u vlast u glavnom gradu.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/408062/DSS-nece-sa-SNS-traze-vanredne-izbore
_________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
|
| |
Cucla VIP
Broj poruka : 424 Godina : 50 Localisation : BG Points : 1393 Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 9/30/2013, 23:55 | |
| DRUGI PIŠU | PONEDELJAK 30.09.2013 | 21:35 Izbori u Beogradu 16. februara? IZVOR: VEČERNJE NOVOSTI Beograd -- Ako se naprednjaci odluče za istovremene vanredne parlamentarne i izbore u Beogradu, oni bi bili zakazani najverovatnije za 16. februar, pišu Novosti.
Kako se moze odraziti na berzu sve vishe najava da ce vanredni izbori biti u skorijem periodu? | |
|
| |
Momir Old member
| Naslov: Re: Izbori u Srbiji 10/14/2013, 01:24 | |
| Lokalni izbori u Vrbasu SNS preko 40% - prošli put su imali 13% !
LDP zajedno sa Čankom, SRS, DSS, Dveri i URS nisu prešli cenzus.... | |
|
| |
| Izbori u Srbiji | |
|