BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

NOVI IZBORI, OPET!?

Ići dole 
3 posters

Da li ste za OPET nove izbore?
- da
NOVI IZBORI, OPET!? Vote_lcap12%NOVI IZBORI, OPET!? Vote_rcap
 12% [ 2 ]
- ne
NOVI IZBORI, OPET!? Vote_lcap88%NOVI IZBORI, OPET!? Vote_rcap
 88% [ 15 ]
Ukupno Glasova : 17

Zatvoreno sondiranje

AutorPoruka
Teletrader
Old member
Old member
Teletrader

Broj poruka : 994
Datum upisa : 05.09.2008

NOVI IZBORI, OPET!? Empty
PočaljiNaslov: NOVI IZBORI, OPET!?   NOVI IZBORI, OPET!? Icon_minitime8/24/2015, 21:10

Lično sam za raspisivanje izbora

Na pitanje novinara kada će doneti odluku o prevremenim izborima, Vučić je izjavio da jedino ne želi da ih raspiše zbog toga što se tokom kampanje zaustavi srpska privreda.

"Ovi najuspešniji su se obradovali, kažu da ću se iznenaditi. U politici nema iznenađenja. Ništa nije predvidivo kao rezultat u politici. Kada se raspišu izbori, dok traje kampanja, srpska privreda stane, što je jedini razlog protiv raspisivanja", ističe premijer.
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
Smile

Broj poruka : 1652
Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: NOVI IZBORI, OPET!?   NOVI IZBORI, OPET!? Icon_minitime8/25/2015, 20:50

Meni u opšte nije jasno zašto Pajtić traži nove republičke izbore. Čemu se nada?
Nije valjda sam veruje u svoju izjavu kako će DS osvojiti 20% glasova?
Ako u to veruje, onda je on budala.
Ali ne bi me ni čudilo jer sve što je DS posle gubitka vlasti radio bilo je kontraproduktivnu za tu stranku, jednostavno u njoj su ostale same budale...

Najbolje bi bilo da ugase sami svoju stranku i počnu karijeru u nekoj drugoj, hvala bogu ima ih više nego što nam je potrebno!

Ovako, svi osim SNS i SPS, dakle svi ostali će se boriti za cenzus....
Čiste kamikaze, kao što je to neko svojevremeno napisao za Radulovića i njegov "Dosta je bilo!"
titanik
Nazad na vrh Ići dole
Friz
VIP
VIP
Friz

Broj poruka : 1684
Godina : 54
Datum upisa : 16.12.2007

PočaljiNaslov: Re: NOVI IZBORI, OPET!?   NOVI IZBORI, OPET!? Icon_minitime9/2/2015, 17:58

NOVI SAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će odluku o tome da li će biti raspisani vanredni republički izbori saopštiti do kraja septembra, a strankama koje licitiraju sopstvenim rejtinzima unapred je čestitao izborni rezultat poručivši da su "već pobedili".

Odgovarajući, naime, na pitanja novinara kako komentariše izjavu Bojana Pajtića da DS ima podršku 30 odsto birača, Vojislava Šešelja da SRS ima 20, a Ivice Dačića da SPS ima 15 procenata prodrške, te da zbog toga SNS ne sme na izbore, Vučić je rekao da je onda SNS na "nivou cenzusa" i dodao:

"Ukoliko su ti podaci tačni, onda su oni pobedili na izborima i ja im unapred čestitam izborni rezultat ali ne zaboravite da ih posle izbora podsetite na to šta su govorili, koliku podršku imaju", rekao je Vučić.

NOVI IZBORI, OPET!?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» IZBORI 2016 -2017.
» Izbori u Srbiji
» IZBORI 2020.
» USA izbori 2016
» IZBORI 2022

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Deponija-