BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Agrobanka - AGBN (5. DEO)

Ići dole 
+108
C R A Z Y
Nikola
Zwiebel
Cucla
Stockbroken
Savatije
Nik
Bulat
MORNAR
Jelena123
gogloee
Sax
MYSTIC021
Tjuric
Rogy
Eliot Ness
Fmember
Djuro
GogaAna
Paja011
Zopr
Kupac
grubi
Stefanakuv
Dnenad85
Smile
Greta
vajabaja
Nemesis
Mica
Folio
Friz
Guverner
BojanNS
DJ03811
Teletrader
Zvezdica9
Josh
Maca
Sasuolo
Momir
Limited011
NEBOJSAe
Taliano
Spejs
JMBR
Frenky
Milica1
Radoznalac
Mendo
Bookmaker
pepsiman
E.T.
Matthew Greenburgh
Mistery 011
sexy jea
Sneki
shunjalo
Aleks
Milos86
Vlada BG
Berza011
Toplica 1
Vladulns
Dax
Kobe Bryant
geogsi
Miladin
Dusan
LUMTDZOS
Zane
BoS
Sofke
Ris
nepet
Big Mile
Jumbo
Goast
Prokuplje
iki
ILoveRoses
Ilija
Popaj
MilanLaki
Fast
Pekoilic
Mitar
Ceras
Sheriff
flash
Lolita
Moma
Drag_Mlad
Magi2
Dalaj Lama
Aritmeticar
Zoranecc
Sutra
moj matori
Bond
Banaćanin
Slovenac1
đubretarac
Lilihip
Boranija
Steve McQueen
Ars Vivendi
Kurajber
112 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Sledeći
AutorPoruka
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

Broj poruka : 2522
Datum upisa : 04.01.2008

Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/8/2012, 15:44

đubretarac ::
A kako se racuna KKV kada je gubitak veci od kapitala za recimo 2-3 puta?

Ti to hočeš da kažeš da je gubitak za prošlu godinu od 40 do 60 miljardi RSD? Pa verovatno bi kod takve situacije bez dokapitalizacije bio stečaj, ne znam šta bi drugo moglo biti
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/8/2012, 16:57

Ali ako bi bio gubitak za 200-400 mio EUR veči od kapitala onda ni pominjanih 100 mio EUR ništa ne znači, tako da ne verujem u nešto takvo....
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13963
Datum upisa : 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/8/2012, 17:03

Promene: 07.02. - 08.02.2012. (T-3) ili 02.02. - 03.02.2012.

Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Dqkok0
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/8/2012, 22:09

Koji je ovaj Nikolić, dobro se krca u poslednjim danima?
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

Broj poruka : 772
Godina : 51
Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 00:19

Slovenac1 ::
Koji je ovaj Nikolić, dobro se krca u poslednjim danima?

Kako neznas ko je, pa prle, njega smo vidjali ranije i na drugim hartijama,...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.dekorativniprirodnikamen.com/
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 00:29

Danas sam bio u banku ne vezano za akcije, ali sam se usput raspitao o trenutnoj situaciji,...

Ono sto mi je receno, da je drzava isla na to da skloni postojece rukovodstvo i da je nbs znala za lose plasmane u najmanju ruku zadnjih 5 godina, ali su cekali pogodan momenat da to urade. Takodje mi je receno da su sklonili antonica jer je hteo da proda banku mimo drzave i da tu za sebe uzme odgovarajuci procenat,... Ono sto mi je bilo interesantno u toj prici je da drzava priprema teren za razbvojnu banku,.. Takodje mi je receno da se ukrcavam,.. Ovu informaciju ne morate da shvatite zdravo za gotovo.

Taj izvor mi je ranije davao negde oko 80% tacne informacije,...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 00:34

@Drag_Mlad
Je li taj izvor cuvena bankarka, koja po kucama pohodi u potrazi za potpisima i ovlascenjima? Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 589925
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 00:49

Pinto ::
@Drag_Mlad
Je li taj izvor cuvena bankarka, koja po kucama pohodi u potrazi za potpisima i ovlascenjima? Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 589925

Nebih da je imenujem, jer je kod njih sad vruce, nova uprava i tako to,...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 00:52

@Savatije
Da nas Slovenac1 ima, recimo, akcije Applea umesto Agrobanke verovao bi da Steve Jobs, ziv i zdrav, na Kubi ispija koktele.
Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 145841

Kada je rec o regulativi, prema Bazel II standardima, u Tier 2 se svrstavaju samo subordinirane obaveze koje, po sebi, ne mogu imati obezbedjenje. Drugim recima, ako banka emituje subordinirane obveznice i drzava ih kupi, to je relevantno za kapital. Ako banka emituje obveznice obezbedjene tesko naplativim potrazivanjima, to nije subordinirana obaveza i, samim tim, nije relevantno za kapital.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 00:55

Drag_Mlad ::
Pinto ::
@Drag_Mlad

Nebih da je imenujem, jer je kod njih sad vruce, nova uprava i tako to,...

Nudge, nudge, wink, wink, say no more Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 494901
Nazad na vrh Ići dole
Sutra
PESIMISTA
Sutra

Broj poruka : 1147
Datum upisa : 11.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 04:38

Potpuno besmisleno pricati o kapitalu za koji niko ne zna da li postoji ili ne.
Ali mozemo da pricamo o kapitalizaciji naspram aktive (kakva god da je)

AGBN 2%
UNBN 2.5%
KMBN 7.5%
AIKB 10%

Ovde AIK izgleda najskuplji, a tako i jeste iz razloga sto je najvise zaradjivao na aktivu. Videcemo uskoro da li ce isplatiti dividendu za prioritetne, tojest da li ce dobiti dozvolu NBS za isplatu. To ce pokazati pravac akciji u narednim mesecima.

Mi koji smo izgubili preko 80% vrednosti AGBN stvarno nemamo nekog razloga da prodamo sada. Mozemo da nastavimo da navijamo. Ali oni koji su spekulisali pre par nedelja i u velikom su plusu nemaju nikakvog razloga da nastave sa rizikom. Cena ce jos malo da stigne cenu pre prinudne uprave.
Nazad na vrh Ići dole
Eliot Ness
Just looking
Just looking

Broj poruka : 12
Datum upisa : 14.01.2012

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 09:06

IZVEŠTAJ
O BITNOM DOGAĐAJU

ODRŽANOJ XLI SEDNICI SKUPŠTINE
PRIVREDNE BANKE BEOGRAD, A.D., BEOGRAD

XLI VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE
PRIVREDNE BANKE BEOGRAD, A.D.
održana je 06. februara 2012. godine
Na sednici Skupštine Banke su donete sledeće odluke:

1. Usvojen je predloženi dnevni red, izvršen je izbor Radnog predsedništva i imenovani su članovi Komisije za glasanje.
  2. Usvojen je Izveštaj Komisije za glasanje.
  3. Usvojen je Zapisnik sa XL sednice Skupštine Banke održane 28.04.2011. godine.
  4. Usvojena je Informacija
    o finansijskom rezultatu Privredne banke Beograd, a.d. na dan
    30.11.2011. godine, sa predlogom za dokapitalizaciju Banke.
  5. Usvojen je Program stabilizacije Privredne banke Beograd, a.d.
  6. Doneta je Odluka o podnošenju Zahteva Vladi Republike Srbije za pristupanje „Programu mera za očuvanje finansijske stabilnosti banaka”, radi dokapitalizacije.
  7. Doneta je Odluka o usvajanju Sporazuma o realizaciji Programa stabilizacije Privredne banke Beograd, a.d.
ovo je scenario koji sleduje AGBN.
Srdacan Pozdrav
Eliot Ness
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 09:27

To je nešto drugo nego ono što si napisao pre dva dana. Dokapitalizacija i obveznice nisu jedno te isto.
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 09:30

Danas sam bio u banku ne vezano za akcije, ali sam se usput raspitao o trenutnoj situaciji,...

Ono sto mi je receno, da je drzava isla na to da skloni postojece rukovodstvo i da je nbs znala za lose plasmane u najmanju ruku zadnjih 5 godina, ali su cekali pogodan momenat da to urade. Takodje mi je receno da su sklonili antonica jer je hteo da proda banku mimo drzave i da tu za sebe uzme odgovarajuci procenat,... Ono sto mi je bilo interesantno u toj prici je da drzava priprema teren za razbvojnu banku,.. Takodje mi je receno da se ukrcavam,.. Ovu informaciju ne morate da shvatite zdravo za gotovo.

Tu mi ne ide zajedno preporuka da se ukrcavaš i da država priprema teren za razvojnu banku u koju bi očigledno uključila i AGBN. Kakva je tu veza?
Nazad na vrh Ići dole
Eliot Ness
Just looking
Just looking

Broj poruka : 12
Datum upisa : 14.01.2012

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 09:51

@ slovenac1
Naveo sam u komentaru na kraju mog posta da je to scenario koji ce se desiti u smislu da su to koraci koje moraju akcionari da preduzmu u obliku odluka koje moraju da se donesu.

Drzava je vec pristala da dokapitalizuje PRBN sa 15 mil.

To je daleko od 100 mil koliko je potrebno za AGBN.

Predlog radne grupe AGBN da se nenaplativa potrazivanja prebace Drzavi ce se verovatno odvijati tako sto ce se ta potrazivanja prebaciti na Agenciju za Osiguranje Depozita.

Kakve ce Obveznice za to morati banka da izda, videcemo.

Imajuci u vidu da para nema ni za lekove veliko je pitanje dali ce banka uopste dobiti bilo kakva sredstva.

Ovde ce se raditi verovatno samo knjigovodstvene promene.

Ono sto je meni sada ocigledno je da niko nece za ovo odgovarati.

Eliot Ness
Nazad na vrh Ići dole
Jelena123
Just looking
Just looking

Broj poruka : 20
Datum upisa : 05.02.2012

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 09:55

LOse vesti idu upravo pred pocetak trgovanja ali uvek Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 202786
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 10:00

Jelena123 ::
LOse vesti idu upravo pred pocetak trgovanja ali uvek Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 202786

Nema ponude uopste,.. ja hteo da kupim, ali sta,...
Nazad na vrh Ići dole
Jelena123
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 10:02

To je dobro vrlo dobro Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 145841
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 10:06

A to da su se ukrcavali na 1500 ljudi iz banke odmah sam napisao na forum, sumljivo je bilo toliko fizičkih lica
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 10:07

Slovenac1 ::

Tu mi ne ide zajedno preporuka da se ukrcavaš i da država priprema teren za razvojnu banku u koju bi očigledno uključila i AGBN. Kakva je tu veza?

Samo sam preneo informaciju,..
Nazad na vrh Ići dole
Magi2
Our family
Our  family
Magi2

Broj poruka : 323
Datum upisa : 21.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 10:18

" ... Kako je izvestila Razvojna banka Vojvodine (RBV), skupština akcionara ove banke usvojila je odluku o izdavanju običnih akcija XXVIII emisije radi povećanja osnovnog kapitala kvalifikovanom investitoru (AP Vojvodina), a postojeći akcionari neće imati prava preče kupovine.

Planirani obim emisije je 1.000.000 komada (92,4 odsto na postojeći broj običnih akcija), a emisiona cena će biti kao i u ranijim dokapitalizacijama daleko iznad tržišne vrednosti i iznosiće 5.500 dinara što je nominalna vrednost akcija ove banke.

Takođe, usvojen je Program stabilizacije poslovanja RBV-a, koji bi trebao da prati i prenos loše aktive na Agenciju za osiguranje depozita. Uprava RBV-a je identifikovala lošu aktivu od oko 10 milijardi dinara koju će zameniti dugoročne obveznice AP Vojvodina. ..."

Meni je za AGBN mnogo izvesniji scenario dešavanja RBV-a (MTBN) nego PRBN.Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 589925
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 10:34

Magi2 ::
" ... Kako je izvestila Razvojna banka Vojvodine (RBV), skupština akcionara ove banke usvojila je odluku o izdavanju običnih akcija XXVIII emisije radi povećanja osnovnog kapitala kvalifikovanom investitoru (AP Vojvodina), a postojeći akcionari neće imati prava preče kupovine.

Planirani obim emisije je 1.000.000 komada (92,4 odsto na postojeći broj običnih akcija), a emisiona cena će biti kao i u ranijim dokapitalizacijama daleko iznad tržišne vrednosti i iznosiće 5.500 dinara što je nominalna vrednost akcija ove banke.

Takođe, usvojen je Program stabilizacije poslovanja RBV-a, koji bi trebao da prati i prenos loše aktive na Agenciju za osiguranje depozita. Uprava RBV-a je identifikovala lošu aktivu od oko 10 milijardi dinara koju će zameniti dugoročne obveznice AP Vojvodina. ..."

Meni je za AGBN mnogo izvesniji scenario dešavanja RBV-a (MTBN) nego PRBN.Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 589925

Dokap po nominali kod AGBN bio bi ok, ako bi se kasnije tražilo strateškog partnera
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 10:35

Znači Antonić je ipak hteo da proda banku, zanimljivo
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 10:55

Optimistični scenario: država očisti banku nenaplativih potraživanja, dokapitalizira po nominalnoj vrednosti i kasnije čistu banku proda strateškom partneru za 15.000 RSD po akciji napr. Da to nije čista fikcija govori izjava državnog sekretara koji pominje takvu mogučnost
Nazad na vrh Ići dole
Ars Vivendi
VIP
VIP
Ars Vivendi

Broj poruka : 2817
Datum upisa : 21.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 11:02

Čekaj, ako ide dokap da li je ok da akcionari budu nesaglasni i da traže da budu isplaćeni po KKV? Nov zakon...

Ili će se smisliti neka druga varijanta da bi se to izbeglo?

https://www.aikb.net/t1359-zakon-o-privrednim-drustvima-na-snazi-od-122012#95348
Nazad na vrh Ići dole
Paja011
Just looking
Just looking
Paja011

Broj poruka : 14
Datum upisa : 18.12.2011

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 11:14

Ars Vivendi ::
Čekaj, ako ide dokap da li je ok da akcionari budu nesaglasni i da traže da budu isplaćeni po KKV? Nov zakon...

https://www.aikb.net/t1359-zakon-o-privrednim-drustvima-na-snazi-od-122012#95348

Super!!! Isplatice nas onda 22.253,8 RSD po akciji!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 11:24

Ars Vivendi ::

[url=https://www.aikb.net/t1359-zakon-o-privrednim-drustvima-na-snazi-od-122012#95348
https://www.aikb.net/t1359-zakon-o-privrednim-drustvima-na-snazi-od-122012#95348[/quote[/url]]

KKV če verovatno mnogo pasti posle objevae rezultata za 2011...
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/9/2012, 17:05

Promene: 08.02. - 09.02.2012. (T-3) ili 03.02. - 06.02.2012.

Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Hwdfm0
Nazad na vrh Ići dole
Jumbo
VIP
VIP
Jumbo

Broj poruka : 424
Datum upisa : 25.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/10/2012, 11:45

Koliko vidim još jučer je Agrobanka bila ludilo, prva liga, superpovoljna prilika, a evo danas je zadnje smeće, niškorist, žali bože Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 270317
Nazad na vrh Ići dole
Jelena123
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/10/2012, 14:35

JUmbo mozda iritiras hrabre ulagace koji zele da zarade neki dinar,nije lepo smejati se tudjoj muci>
Nazad na vrh Ići dole
Spejs
Still learning
Still learning
Spejs

Broj poruka : 131
Datum upisa : 02.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/10/2012, 14:43

Jako je plitko ovde pa stoga i ove oscilacije. Posle ozbiljnog pada investitori su se malo osokolili, ali optimizam bi kratkog daha.

Ocigledno je dovoljno njih videlo dno na 1200+ .... ili im je to bilo jeftino, bez obziran na trenutne probleme u banci.
Nazad na vrh Ići dole
đubretarac
Still learning
Still learning

Broj poruka : 84
Datum upisa : 19.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/10/2012, 16:09

Izgleda niste gledali Grubjesicku sinoc. Rekla je da ce Agrobanka puci kao balon! Ako se uzme da je iz iste stranke kao prinudni upravnici...........
Nazad na vrh Ići dole
Jelena123
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/10/2012, 16:51

Djubretarac za takvu informaciju moras izneti relevantne cinjenice stoga te pitam da li znas da svesno ili nesvesno stvaras paniku i zbunjenost kod odredjenog broja akcionara.
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/10/2012, 16:52

Promene: 09.02. - 10.02.2012. (T-3) ili 06.02. - 07.02.2012.

Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 14ki8vk
Nazad na vrh Ići dole
Spejs
Still learning
Still learning
Spejs

Broj poruka : 131
Datum upisa : 02.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (5. DEO)   Agrobanka - AGBN (5. DEO) - Page 26 Icon_minitime2/10/2012, 17:03

Jelena123 ::
Djubretarac za takvu informaciju moras izneti relevantne cinjenice stoga te pitam da li znas da svesno ili nesvesno stvaras paniku i zbunjenost kod odredjenog broja akcionara.

Da mozda NE od sinoc ... stvaro je to rekla
Nazad na vrh Ići dole

Agrobanka - AGBN (5. DEO)
Nazad na vrh 
Strana 26 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Agrobanka - AGBN (IV DEO)
» Agrobanka - AGBN (III DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (II DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: