BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Agrobanka - AGBN (IV DEO)

Ići dole 
+92
stock
Spejs
Ceras
Infinity
Dalaj Lama
Guverner
Friz
Dragan11
Vlador
Big Mile
bozasine
Dax
Bookmaker
Nikolaj3
Matthew Greenburgh
Aca123
LJUBICHITZA
MORNAR
NEBOJSAe
moj matori
đubretarac
pepsiman
BoS
real_finanza
Miladin
Limited011
RobinHood
Steve McQueen
Teletrader
Jumbo
KRUSKA
DelBoy
Milica1
Prokuplje
Ilija
Nemesis
Dibesto
gogloee
HUACHUMA
Vlada BG
BBrroo
Sutra
LUMTDZOS
Bombica
Herr žika
Lilihip
geogsi
iki
Zoranecc
Momir
C R A Z Y
Lolita
Smile
Zalad
Aleks
Fast
Dejansss
Fmember
Nestrpljivi
Mitar
Racunarko
Poštar
Vladulns
nepet
Magi2
Dosije
Dusan
Drag65
Novosadjanin007
MYSTIC021
ILoveRoses
MilanLaki
Drag_Mlad
Boranija
vajabaja
Popaj
Maca
Josh
Banaćanin
Kobe Bryant
Rogy
Sneki
Aritmeticar
Sofke
V029
Ars Vivendi
Bond
Boby
Slovenac1
Sheriff
JelenaS
Agro
96 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Magi2
Our family
Our  family
Magi2

Broj poruka : 323
Datum upisa : 21.01.2010

Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Empty
PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 09:23

vajabaja ::
Suska se da predstojeca skupstina nije bas samo formalne prirode i da je odlaganje usledilo posle jakog pritiska solvenaca kojima je izgleda doslo iz onoga u ono i sada nastupaju u jakom sastavu praceni pravnim timom. Moguci su lomovi i u UO i u IO a i ova lakrdija od predloga o regulisanju duga prema drzavi nije ni blizu resenja confused

Otkud sad ovakva promena kod slovenaca!? Nisam siguran da je sve ovo tačno. Mislim da je i slovencima u interesu da se konačno i u potpunosti reguliše dug prema državi. Po meni navedeni predlog je korektan i u interesu malih akcionara (i slovenaca) i ja ga podržavam. Ne biraju se sada nikakvi novi organi upravljanja i rukovođenja, pa eventualni "lomovi" mogu biti predmet nekih kasnijih skupština, a ne ove. Možda bi @slovenac mogao da nam pomogne oko razjašnjenja ove dileme slik

p.s. Da li ste primetili da na sinoćnoj fudbalskoj utakmici sa slovencima (po prvi put na gostovanjima) nije bilo reklame Agrobanke
Nazad na vrh Ići dole
MilanLaki
never learning

Broj poruka : 1047
Godina : 40
Datum upisa : 23.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 09:33

Ovo su prazne price! Iza rukovodstva stoji drzava i domaci kapitalisti! Slovenci sa cca 20% ne mogu nista posebno preduzeti!
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

Broj poruka : 2522
Datum upisa : 04.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 10:06

MilanLaki ::
Ovo su prazne price! Iza rukovodstva stoji drzava i domaci kapitalisti! Slovenci sa cca 20% ne mogu nista posebno preduzeti!

Tako je, oduvek je tako i bilo...
Nazad na vrh Ići dole
vajabaja
Still learning
Still learning

Broj poruka : 128
Datum upisa : 08.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 10:56

Videcemo uskoro ko prica prazne price a u medjuvremenu pogledajte tablu i prestanite da uzroke za pad trazite u cunamiju i klizistima na tajlandu nego u situaiji oko Antonica. Da je otpis duga u ovoj suludoj varijanti gotova stvar mislite da bi cena padala od

Slovenac1 ne znam kako moze da prosvetli auditorijum, jedino sto on radi je kad god nesto pada vice da je to trend celog belexa i da je to posledica neceg kosmickog ko zna gde, ne vidim da je ista prognozirao ili dao neki dobar info vezano za banke veshtica

VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 12:54

Videcemo uskoro ko prica prazne price a u medjuvremenu pogledajte tablu i prestanite da uzroke za pad trazite u cunamiju i klizistima na tajlandu nego u situaiji oko Antonica. Da je otpis duga u ovoj suludoj varijanti gotova stvar mislite da bi cena padala od

Slovenac1 ne znam kako moze da prosvetli auditorijum, jedino sto on radi je kad god nesto pada vice da je to trend celog belexa i da je to posledica neceg kosmickog ko zna gde, ne vidim da je ista prognozirao ili dao neki dobar info vezano za banke veshtica

Na osobne diskvalifikacije se niti neču odazivati, a to da je ceo belex (a ne samo AGBN) u k.... može svako sam da vidi....
Nazad na vrh Ići dole
vajabaja
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 14:30

Pa zato i kazem, kad "moze svako sam da vidi", sta je to gde ti pronalazis da su moje price prazne a tvoje "popunjene". Procitaj malo sta sam pisao na AIKB temi gde si oponirao pa pogledaj sada cenu i situaciju oko banke a u svetlu dogadjaja oko putara. Drugo, ta tvoja prica oko slovenaca i da su nemocni - ocigledno jako tanko stojis sa materijom jer je na dve skupstine slovenacki proksi sa oko 120.000 odnosno 180.000 imao kriticnu skupstinsku vecinu da posmenjuje ekipu. Ako su tako nemocni odakle onda onaj fijasko od skupstine pretprosli put kad su bojkotovali Sava Centar. Drugim recima, malo vise argumenta a malo manje price koje "svako moze da vidi" i ovoga na "K" jer to te osobno diskvalifikuje mnogo vise nego da ja ukazujem koliko nemas pojma sta se desava oko AGBN.

Aj, ziveo ti meni cyclops

VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 16:02

Pa zato i kazem, kad "moze svako sam da vidi", sta je to gde ti pronalazis da su moje price prazne a tvoje "popunjene". Procitaj malo sta sam pisao na AIKB temi gde si oponirao pa pogledaj sada cenu i situaciju oko banke a u svetlu dogadjaja oko putara. Drugo, ta tvoja prica oko slovenaca i da su nemocni - ocigledno jako tanko stojis sa materijom jer je na dve skupstine slovenacki proksi sa oko 120.000 odnosno 180.000 imao kriticnu skupstinsku vecinu da posmenjuje ekipu. Ako su tako nemocni odakle onda onaj fijasko od skupstine pretprosli put kad su bojkotovali Sava Centar. Drugim recima, malo vise argumenta a malo manje price koje "svako moze da vidi" i ovoga na "K" jer to te osobno diskvalifikuje mnogo vise nego da ja ukazujem koliko nemas pojma sta se desava oko AGBN.

Aj, ziveo ti meni cyclops

A gde su tebi argumenti, da je samo AGBN u k... a sve ostalo na belexu je ok???? Sve akcije su pale kao zrele kruške. A koliko tvoje priče oko AGBN drže videčemo na skupštini zar ne
Nazad na vrh Ići dole
Friz
VIP
VIP
Friz

Broj poruka : 1684
Godina : 54
Datum upisa : 16.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 16:27

Citat :
BEOGRAD, Beogradska Agrobanka je za 25 miliona dinara kupila dio imovine preduzeća za proizvodnju i promet poliuretana i namještaja “Blagotin” iz Belušića u stečaju, saopštila je danas Agencija za privatizaciju Srbije.
Agrobanka je bila povjerilac “Blagotina” i u julu je spriječila prodaju te fabrike, nezadovoljna početnom cijenom od 20 miliona dinara.

titanik

VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 16:28

Inače samo država, Ferbild, Farmakom i Agrartrade drže 205000 akcija odnosno 26% i zato Slovenci i svi ostali mogu samo da se slikaju
Nazad na vrh Ići dole
vajabaja
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 18:00

Ma sad ne mogu ni da se slikaju, ruzni su ko lopovi, sve ih licno znam love3

Kad sam Sustaru predlagao da se drugacije odrade stvari on je lakonski odgovarao da im je dat zuti karton a za crveni nema potrebe. Tada su slovenci i hrvati bili apsolutni gospodari skupstina AGBN, ovo sto ti pricas je 4 godine kasnije i 4 godine slovenackog glupiranja - ocu piskim, necu piskim. Moji argumenti su vidljivi jer su postovi pokazani kao istiniti u kasnijim posledicama a ti iznova samo lamentiras nad hartijama i ponavljas kako je ceo beleks otisao u onu stvar koja ti nesto stalno u postovima pa se pitam xxxxxxxxxx, mislim u mislima i slicno jer je stalno pominjes. Drugari ovde zaboravite i na FA i na TA i na PB, ROE, PE i slicno i shvatite da se radi o krupnoj muvacini i da je drzava krenula da istiska zivot iz malih akcionara kao na KMBN sto znaci samo jedno - ne dobro !

VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/12/2011, 19:03

Kad sam Sustaru predlagao da se drugacije odrade stvari on je lakonski odgovarao da im je dat zuti karton a za crveni nema potrebe. Tada su slovenci i hrvati bili apsolutni gospodari skupstina AGBN, ovo sto ti pricas je 4 godine kasnije i 4 godine slovenackog glupiranja - ocu piskim, necu piskim. Moji argumenti su vidljivi jer su postovi pokazani kao istiniti u kasnijim posledicama a ti iznova samo lamentiras nad hartijama i ponavljas kako je ceo beleks otisao u onu stvar koja ti nesto stalno u postovima pa se pitam xxxxxxxx, mislim u mislima i slicno jer je stalno pominjes. Drugari ovde zaboravite i na FA i na TA i na PB, ROE, PE i slicno i shvatite da se radi o krupnoj muvacini i da je drzava krenula da istiska zivot iz malih akcionara kao na KMBN sto znaci samo jedno - ne dobro !

Onda piši kao što je fakat, država i Antonić drže sve konce u svojim rukama, a ne Slovenci... A to da je ceo belex krenuo južno ne znam šta tebi nije jasno. Ako je NIS sa 20 milijardi polugodišnjeg profita pao kao kamen onda ne znam šta je dobro na belexu...
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13963
Datum upisa : 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/13/2011, 16:40

Promene: 11.10. - 13.10.2011. (T-3) ili 06.10. - 10.10.2011.

Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 157promene111013102011
Nazad na vrh Ići dole
Popaj
VIP
VIP
Popaj

Broj poruka : 1168
Datum upisa : 12.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/13/2011, 22:51

Danas sam im poslao punomoc za njihovog coveka.
Meni se cini da to sto predlazu da se odradi sa drzavom nije losa varijanta za nas akcionare.
Uskoro ce izbori, mozda se i vlast promeni, pa je bolje da racuni budu cisti, a ne da nam i dalje taj dug visi nad glavom kao giljotina.
Nazad na vrh Ići dole
Jumbo
VIP
VIP
Jumbo

Broj poruka : 424
Datum upisa : 25.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/13/2011, 22:57

Popaj ::
Danas sam im poslao punomoc za njihovog coveka.
Meni se cini da to sto predlazu da se odradi sa drzavom nije losa varijanta za nas akcionare.
Uskoro ce izbori, mozda se i vlast promeni, pa je bolje da racuni budu cisti, a ne da nam i dalje taj dug visi nad glavom kao giljotina.

Dobro, a što oni i tko su oni predlažu? Suspect scratch
Nazad na vrh Ići dole
Guverner
Just looking
Just looking
Guverner

Broj poruka : 23
Datum upisa : 10.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/14/2011, 01:34

Biće to ok za koju godinu.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nekretnine-procena.rs
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/14/2011, 10:39

Guverner ::
Biće to ok za koju godinu.

Zašto baš tad i šta če biti drugačije?
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/14/2011, 16:56

Promene: 13.10. - 14.10.2011. (T-3) ili 10.10. - 11.10.2011.

Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 158promene131014102011
Nazad na vrh Ići dole
Sofke
Our family
Our  family
Sofke

Broj poruka : 330
Datum upisa : 13.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/15/2011, 07:24

Kad sam Sustaru predlagao da se drugacije odrade stvari on je lakonski odgovarao da im je dat zuti karton a za crveni nema potrebe. Tada su slovenci i hrvati bili apsolutni gospodari skupstina AGBN, ovo sto ti pricas je 4 godine kasnije i 4 godine slovenackog glupiranja - ocu piskim, necu piskim. Moji argumenti su vidljivi jer su postovi pokazani kao istiniti u kasnijim posledicama a ti iznova samo lamentiras nad hartijama i ponavljas kako je ceo beleks otisao u onu stvar koja ti nesto stalno u postovima pa se pitam xxxxxxxxxx, mislim u mislima i slicno jer je stalno pominjes. Drugari ovde zaboravite i na FA i na TA i na PB, ROE, PE i slicno i shvatite da se radi o krupnoj muvacini i da je drzava krenula da istiska zivot iz malih akcionara kao na KMBN sto znaci samo jedno - ne dobro !
kako mislis da ce istisnuti zivot malih akcionara na 5 000 din.,ako to uspeju,onda ok bacio sam pare,a to sto je tebi neko isisao pare sa 40.000-50.000 pa si besan,e to je druga stvar,vidi nista licno samo hocu da kazem da ja ovde vidim mesta za zaradu.pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
geogsi
VIP
VIP
geogsi

Broj poruka : 351
Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/15/2011, 08:23

Farmakomu kredit IFC-a od 120 mil.€
Izvor: Tanjug

Beograd -- Međunarodna finansijska korporacija (IFC) odobrila je šabačkom Farmakomu kredit od 120 miliona evra, što je najveća vrednost jednog zajma ove godine u region.

Ugovor o zajmu potpisan je danas, a Farmakomu će omogućiti otvaranje četiri nova rudnika, zapošljavanje više od 500 ljudi i nove investicije u poljoprivredu.
...
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=10&dd=14&nav_id=549546&fs=1
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/15/2011, 10:19

geogsi ::
Farmakomu kredit IFC-a od 120 mil.€
Izvor: Tanjug

Beograd -- Međunarodna finansijska korporacija (IFC) odobrila je šabačkom Farmakomu kredit od 120 miliona evra, što je najveća vrednost jednog zajma ove godine u region.

Ugovor o zajmu potpisan je danas, a Farmakomu će omogućiti otvaranje četiri nova rudnika, zapošljavanje više od 500 ljudi i nove investicije u poljoprivredu.
...
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=10&dd=14&nav_id=549546&fs=1

Šuška se kod nas da je Farmakom zainteresovan da kupi Cinkarnu Celje...
Nazad na vrh Ići dole
MilanLaki
never learning

Broj poruka : 1047
Godina : 40
Datum upisa : 23.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/15/2011, 11:55

Jedno je sigurno, nece preuzeti AGBN.
Nazad na vrh Ići dole
geogsi
VIP
VIP
geogsi

Broj poruka : 351
Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/15/2011, 13:25

MilanLaki ::
Jedno je sigurno, nece preuzeti AGBN.

Možda neće 51%, možda hoće. Ono što jeste sigurno je da je ove godine kupio oko 1.3% banke i da će u budućem periodu biti ekstra likvidan. Nije loše znati finansijsku poziciju top akcionara pre bilo kakve analize same akcije. Pogledajte JMBN i ponašanje Farmakoma, mislim da je jasno šta se tu dešava.
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

Broj poruka : 772
Godina : 51
Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/16/2011, 12:04

Bio sam u banci i potpisao punomocje,.. Ovog puta su me bas fino primili, ponudili me picem i kafom,... Malo sam popricao sa direktorom filijale, nezvanicna informacija koju sam dobio je da ce politika banke biti na strani malih akcionara i da ce ici dividenda svake godine,...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.dekorativniprirodnikamen.com/
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/16/2011, 13:11

Drag_Mlad ::
Bio sam u banci i potpisao punomocje,.. Ovog puta su me bas fino primili, ponudili me picem i kafom,... Malo sam popricao sa direktorom filijale, nezvanicna informacija koju sam dobio je da ce politika banke biti na strani malih akcionara i da ce ici dividenda svake godine,...

Mozda je doslo vreme da i "politika AGBN bude na strani malih akcionara i da dividenda bude svake godine".
Ja prvi verujem u pozitivnu transformaciju, ali racionalno ne bih ocekivao previse...
Nazad na vrh Ići dole
vajabaja
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/17/2011, 21:07

Ako uspeju na 5000 din, Sofke ??!! Ahahaha, pa pogledaj malo tablu laffe, da li primecujes cenu ili vise brines o mom ponderu od

NIsta licno al bolje se mani berze.

PESIMISTA
Sutra

Broj poruka : 1147
Datum upisa : 11.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/18/2011, 00:53

Dividenda svake godine :)

Hriscanski je verovati u mogucnost promene ljudi, ali nikako nije racionalno.

Ja sam i dalje protiv Antonica. Kada bi prag bio kao 2007 imao bi dovoljno da prisustvujem sam i da se malo objasnim s ljudima, ovako me skupstina ne zanima.

Naravno i dalje podrzavam dogovor sa drzavom koji je jedino razuman u celoj ovoj prici.

Ne bih se ni javljao da nemam jos jedan genijalan predlog. Dokapitalizacija koja toliko ocajnicki treba menadzmentu za sirenje po regionu da bude u obliku prioritetnih akcija koje bi isle po kamati od 10% fiksno u dinarima ili 12 mesecna stednja kao kod KMBN ili ponderisana NBS repo stopa. A obicne akcije bi i dalje dobijale dividendu u obliku novih akcija sto je jeftinije po pitanju poreza, ali forsira ulaganje i rast u odnosu na potrosnju malih akcionara.
Nazad na vrh Ići dole
Dalaj Lama
Member
Member
Dalaj Lama

Broj poruka : 720
Datum upisa : 30.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/18/2011, 01:39

Još nisu isplatili novčani deo dividende.
Svaka diskusija se tu završava.

Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/18/2011, 08:30

Kakva, bre, dividenda? Pa el vam se svidja dividenda od ove godine, na pr Suspect ? E, tako "odgovornu" dividendu ce vam deliti dok god je Antonic na celu, dobijes 10% al ti uzmu 30% armo

VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/18/2011, 11:12

Kakva, bre, dividenda? Pa el vam se svidja dividenda od ove godine, na pr Suspect ? E, tako "odgovornu" dividendu ce vam deliti dok god je Antonic na celu, dobijes 10% al ti uzmu 30% armo

Nego reci ti meni da li još uvijek misliš da če skupština pasti?
Nazad na vrh Ići dole
Zoranecc
VIP
VIP
Zoranecc

Broj poruka : 209
Datum upisa : 19.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/18/2011, 11:37

Kako sam ja dobio neke informacije skupstina bi trebalo da prodje.
Nazad na vrh Ići dole
vajabaja
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/18/2011, 16:03

Ja nigde nisam napisao da ce skupstina pasti nego da stvari ne idu tako kako se ovde pise i da slovenci sve jace pritiskaju samo je sada kasno. Za razliku od tebe koji si vidovid retroaktivno ja sam od onih magova koji citaju buducnost. Problem sa drzavom nece biti resen u potpunosti onako kako spekulise forum a spremaju se smene i u UO i u IO. Kako ce se sve zavrsiti zavisi od odnosa snaga u trouglu, Antonic - slovenci - drzava a lobiranje je u toku. Vi mislite da farmakom kupuje jer veruje u hartiju ili veruje u debeli kredit ? Ili sindikalna organizacija AGBN, zar i oni krenuli da budu trejderi ?

VIP
VIP
Jumbo

Broj poruka : 424
Datum upisa : 25.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/18/2011, 16:21

Za razliku od tebe koji si vidovid retroaktivno ja sam od onih magova koji citaju buducnost.

Ovakvi su mi najdraži.

Samo napred majstore....bez tebe bi Forum bio dosadan
Nazad na vrh Ići dole
vajabaja
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/18/2011, 16:42

Dodji kod majstora da i tebe "opravi". MIslim, kad sam ti vec drag suny

Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/18/2011, 16:59

Promene: 14.10. - 18.10.2011. (T-3) ili 11.10. - 13.10.2011.

Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 159promene141018102011
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 22 Icon_minitime10/18/2011, 19:07

Ja nigde nisam napisao da ce skupstina pasti nego da stvari ne idu tako kako se ovde pise i da slovenci sve jace pritiskaju samo je sada kasno. Za razliku od tebe koji si vidovid retroaktivno ja sam od onih magova koji citaju buducnost. Problem sa drzavom nece biti resen u potpunosti onako kako spekulise forum a spremaju se smene i u UO i u IO. Kako ce se sve zavrsiti zavisi od odnosa snaga u trouglu, Antonic - slovenci - drzava a lobiranje je u toku. Vi mislite da farmakom kupuje jer veruje u hartiju ili veruje u debeli kredit ? Ili sindikalna organizacija AGBN, zar i oni krenuli da budu trejderi ?

Ako su država i Antonić usaglašeni onda drže 30% i zato niko ne treba ništa da pita Slovence. To nije trougao, nego samo dvougao
Nazad na vrh Ići dole

Agrobanka - AGBN (IV DEO)
Nazad na vrh 
Strana 22 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Agrobanka - AGBN (5. DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (II DEO)
» Agrobanka - AGBN (III DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: