| BREAKING NEWS | |
|
+103MHE kila(H)WATacina Dalaj Lama Boranija boban75 FatCat Jegulja Limited011 Ars Vivendi Momir Cicija MORNAR Stane Dolanc philips1 Al Kapone Smile Roman Abramovich AkiTaki Gocili marjanovicgane Floxed Nikolaj3 Dragivoje Medax pepermint Zile trind Tenerife milosmiljkovic Jaca Gashi bonum.mm Sikikiki Joca Aca kurbla Vladimirmitr Cucla Vladulns Nikola Zeljko321 ivan45 Dragan11 muitobom Bond Mitar Big Mile Kobe Bryant Bojjan Admin Von Misha Fmember Nemesis Ceras Boza Belex C R A Z Y JMBR Zoranecc Pekoilic Fast Yudejavu Pripravnik Taliano Friz LUMTDZOS Nik ingglick BBrroo iki Boby Steve McQueen real_finanza Pera Zdera Milica1 Igi-bg Sahbaz Atomski mrav Dmitar BoS pepsiman Aleks GogaAna Rogy Tamanend Drag65 kaktusic Drasko Popaj Centurion Milos86 MYSTIC021 Orisni Aritmeticar Novosadjanin007 Prokuplje HUACHUMA Teletrader Ris Greta Maca Sneki ILoveRoses pakodazna MarkoJTD NEBOJSAe 107 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
LUMTDZOS VIP
Broj poruka : 327 Localisation : NBgd Points : 1027 Datum upisa : 28.07.2010
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/6/2011, 23:36 | |
| - Sneki ::
- Da i mene bi zanimali ti linkovi, posebno ako je Vikiliks predvideo i šta će da se desi u budućnosti.
A što se tiće Dačića, ne vidim da je on nešto bolji ili gori od ostalog šljama koji vlada ovom državom? Posebno se bitno razlikuje po svojim izjavama... pogledaj malo šta brbljaju, kao pokvarena ploča Kalanovička, Trivan, Nada Kulundžija (inače član CENTRALNOG KOMITETA nekadašnjeg saveza komunista - dakle: nije bila baš običan član).
Boby@ Evo rešenja za koga da glasamo i da im napravimo problem i pokažemo nezadovoljstvo: https://www.aikb.net/t1347-izbori-2012#91838
Slazem se ako se gleda samo "sljam koji vlada ovom drzavom". Ni gori ni bolji jer sljam je sljam bio bolji ili gori od necega. Ima cela knjiga sa dokumentima ali neke stvari se mogu naci i ovde: http://www.pecat.co.rs/2011/09/vikiliks-americke-depese-i-srpska-politicka-kaljuga/ Moja opaska o Dacicu se odnosila bas na cinjenicu da ponajbolje ume da zavede ljude hiperprodukcijom kontradiktornih izjava i veoma vesto bira trenutke kada ce sta da kaze ( priznajem da odlicno bira tajming.) Ako se pogleda sta pise u Vikiliksu ispada da je samo Kostunica isti i u javnosti i u drugim kontaktima. Kada sam napisao da cemo u Vikiliksu citati i kada je dogovorena nova vlada posle sledecih izbora onda evo: vladu ce ciniti DS i SNS (uz velike pritiske da u nju udje i LDP). Eto, sada ja to napisah a Vikiliks ce samo potvrditi i konkretizovati aktere i vreme "dogovora". | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/9/2011, 13:17 | |
| BRISEL - Evropski savet odlučio je rano jutros da Srbija dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji u martu iduće godine, pod uslovom da ostvari dalji napredak u dijalogu sa Prištinom i pomogne da se omogući slobodno kretanje Euleksu I Kforu, potvrdjeno je iz diplomatskih izvora. Dakle izbori su odmah posle toga... | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/9/2011, 17:33 | |
| BOŽA DJELIĆ dao ostavku na mesto potpretsednika vlade! Ali je ostao ministar... _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/9/2011, 18:29 | |
| Da smo neka normalna zemlja, danas bi vlada dala ostavku i raspisala nove izbore! Ovo je fijasko njihov - nema opravdanja, sve su stavili na jednu kartu i izgubili! Nevažno je šta će biti u martu, nisu hteli sa opozicijom da se konsultuju, da podele odgovornost - želeli su da SVA SLAVA njima pripadne, ali nije im se ispunio san, svi znamo da je samo DATUM o početku pregovora NEŠTO, što može da nam da nadu... SRAMOTA !! | |
|
| |
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/9/2011, 21:07 | |
| PA ISKRENO GOVORECI, MISLIM da oni nisu ovim nista izgubili...da smo sada dobili ovo bi se stisalo do izbora,vidite i telekom i ovo se pomera za to neko prolece,odmah posle ce izbori...oni se nadaju da tako imaju sanse,licno mislim da nemaju,cak ni tako... | |
|
| |
Fast VIP
Broj poruka : 745 Points : 2372 Datum upisa : 21.04.2011
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/9/2011, 21:16 | |
| - Boby ::
- PA ISKRENO GOVORECI, MISLIM da oni nisu ovim nista izgubili...da smo sada dobili ovo bi se stisalo do izbora,vidite i telekom i ovo se pomera za to neko prolece,odmah posle ce izbori...oni se nadaju da tako imaju sanse,licno mislim da nemaju,cak ni tako...
To je caka, samo što se mnogo stvari tempira za prolece. Ne znam samo koliko će ta strategija da bude efikasna jer se narodu previše tanje živci. | |
|
| |
Taliano Forum queen
Broj poruka : 1475 Points : 6231 Datum upisa : 23.02.2011
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/9/2011, 22:25 | |
| - Kobe Bryant ::
- Da smo neka normalna zemlja, danas bi vlada dala ostavku i raspisala nove izbore!
Ovo je fijasko njihov - nema opravdanja, sve su stavili na jednu kartu i izgubili! Nevažno je šta će biti u martu, nisu hteli sa opozicijom da se konsultuju, da podele odgovornost - želeli su da SVA SLAVA njima pripadne, ali nije im se ispunio san, svi znamo da je samo DATUM o početku pregovora NEŠTO, što može da nam da nadu... SRAMOTA !! Dao je Đelić(ali, kao mogu da mu ne prihvate-mnoooogo je jak kadar-i ima jake zasluge:od: ).A Tadija kaže da ga je neko tu debelo izlagao-ali o tome će s njim u 4 oka Ne ljudi,stvarno-kad oni kandidaturu neće da daju,koja ne znači bukvalno ništa-čemu se onda nadati.Idu sumorni dani sa ovom vladom,a bogami i opozicijom! Ima li tu neko čestit i mudar-da povede ili nema?! _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Big Mile VIP
Broj poruka : 1658 Points : 6510 Datum upisa : 19.02.2011
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/10/2011, 14:38 | |
| Nema, bio jedan al sad nije tu, eno ga u Sloveniji pokušace da reši njihove probleme, i tamo se narod zasitio istih politicara i istih obecanja i prica ( citaj magle ) | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/10/2011, 19:15 | |
| - Citat :
- Državni vrh privrednicima: Situacija je ozbiljna
Najviši državni zvaničnici počeli su sastanak sa guvernerom Narodne banke, bankarima i privrednicima upozorenjem da je 'ekonomska situacija ozbiljna' i da se Srbija suočava sa 'komplikovanim političkim izazovima'.
Po završetku sastanka koji je zatvoren za javnost, očekuju se izjave učesnika razgovora.
Sastanku prisustvuju i guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić, ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić i ministar poljoprivrede, trgovine šumarstva i vodoprivrede Dušan Petrović.
Privrednike predstavljaju vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković, vlasnik "MK grupe" Miodrag Kostić, čelnik Pokreta za preokret i vlasnik preduzeća "Farman" Branislav Grujić, kao i predsednik Srpske asocijacije menadžera Bojan Radun.
Na sastanku, pored čelnika sedam banaka su i predstavnici javnih preduzeća, direktori "Elektroprivrede Srbije" Dragomir Marković, "Telekoma Srbije" Branko Radujko i "Srbija gasa" Dušan Bajatović.
Ne goji se prase pred izbore, Tadićuuu... Tadićuuuu, ubij se i spasi Srbiju !!! | |
|
| |
Dmitar Our family
Broj poruka : 188 Points : 567 Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: t 12/11/2011, 20:08 | |
| Predsednik i premijer, Boris Tadić i Mirko Cvetković, razgovarali su juče sa guvernerom Narodne banke Srbije (NBS) Dejanom Šoškićem, privrednicima i bankarima o merama za smanjenje nelikvidnosti preduzeća. Privrednike su predstavljali vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković, vlasnik "MK grupe" Miodrag Kostić, vlasnik preduzeća "Farman" Branislav Grujić, direktor "Nektara" Bojan Radun, predsednik prave "Metalca" Dragoljub Vukadinović, vlasnik "Fešn kompani" Milija Babović, predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin, generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović, generalni direktor "Telekoma" Branko Radujko.
Kakva ekipa. | |
|
| |
Pekoilic VIP
Broj poruka : 232 Points : 668 Datum upisa : 25.04.2009
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/12/2011, 00:50 | |
| - Dmitar ::
- Predsednik i premijer, Boris Tadić i Mirko Cvetković, razgovarali su juče sa guvernerom Narodne banke Srbije (NBS) Dejanom Šoškićem, privrednicima i bankarima o merama za smanjenje nelikvidnosti preduzeća. Privrednike su predstavljali vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković, vlasnik "MK grupe" Miodrag Kostić, vlasnik preduzeća "Farman" Branislav Grujić, direktor "Nektara" Bojan Radun, predsednik prave "Metalca" Dragoljub Vukadinović, vlasnik "Fešn kompani" Milija Babović, predsednik Privredne komore Srbije Miloš Bugarin, generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović, generalni direktor "Telekoma" Branko Radujko.
Kakva ekipa. sve moj do mojega | |
|
| |
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/16/2011, 17:44 | |
| Banke blokirale kartice da spreče zloupotrebe - hakeri upali u sistem! BEOGRAD, 16. decembra 2011. (Beta) - Unikredit banka Srbija i Hipo Alpe Adrija banka potvrdili su u petak da su preventivno blokirali jedan broj platnih kartica da bi sprečili eventualne zloupotrebe. To su do sada učinile Hipo Alpe Adrija banka, Rajfajzen banka i Unikredit banka, dok su iz Komercijalne banke saopštili da je 1.8000 kartica u režimu nadgledanja, ali da ih klijenti mogu slobodno koristiti. U tim bankama kažu da su to uradili na osnovu informacija dobijenih od medjunarodnih kartičarskih organizacija da su podaci sa kartica odredjenog broja klijenata kompromitovani i da postoji sumnja da mogu biti zloupotrebljene. http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=12&dd=16&nav_id=566251 | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/20/2011, 21:32 | |
| Po Beogradu se šuškugovorio a da je Delez već prodaju (možda i završio) Maxi ili Pekabetu nemačkoj firmi LIDL !!
Mislim da će i Kole, MK-Kostić uskoro prodati nekome CArnex, a da je samo bio posrednik u trgovini. | |
|
| |
Ris VIP
Broj poruka : 1997 Godina : 43 Localisation : Novi Sad Points : 5019 Datum upisa : 24.12.2007
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/20/2011, 22:17 | |
| moje su info. da Koletu treba samo zemlja. | |
|
| |
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 12/21/2011, 19:30 | |
| znas li koliko mk ima na racunima...punooooo...moze on vise nego sto mi mislimo...njemu treba sve sto moze da okrene...zemlja mu treba dugorocnije | |
|
| |
Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 1/24/2012, 18:11 | |
| Moguće da država kupi Železaru?
Potpredsednica Vlade Verica Kalanović najavila je ranije da postoji mogućnost da država kupi udeo u Železari. Država se prilikom eventualne kupovine Ju es stila Srbija neće dodatno zaduživati, već će novac biti obezbeđen preraspodelom u budžetu, izjavila je ona danas.
Željezara je svojevremeno prodata po besmisleno niskoj ceni uz izgovor da država više ne može da je subvencioniše! Danas USS očekuje pomoć od srpske države, od bankrota može da ih spase 500 miliona dolara koliki je ukupni gubitak u poslednje 3 godine!!
| |
|
| |
MORNAR VIP
Broj poruka : 709 Points : 1925 Datum upisa : 28.01.2010
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 1/29/2012, 09:44 | |
| Sudeći po najavama u finansijskom svetu, najpopularnija društvena mreža Fejsbuk izlazi uskoro na berzu. Kao najverovatniji datum je označen 1. februar.
Za sada se još uvek zvanično ne zna koji procenat akcija bi mogao da bude ponuđen potencijanim investitorima, što samo povećava špekulacije o vrednosti kompanije.
Naime, očekuje se da to bude najveća inicijalna ponuda akcija (IPO) neke tehnološke kompanije ikada, a procenjuje se da će Fejsbuk tim putem prikupiti do 10 milijardi dolara.
Fejsbukov IPO bi mogao da bude višestruko vredniji od Guglovog 2004. godine, kada je ta kompanija ukupno prikupila 1,9 milijardi dolara.
Takođe, procenjuje se da će ovaj IPO vrednost čitave kompanije proceniti na između 75 i 100 milijardi dolara. Time bi se Fejsbuk po vrednosti smestio uz kompanije kao što su MekDonalds, Sitigrup, Amazon i Benk od Amerika, i bio bi gotovo duplo vredniji od HP-a.
Istovremeno, izlazak kompanije na berzu, uz očekivano visoku vrednost njenih akcija, pretvorio bi veliki broj njenih zaposlenih koji su za svoj rad dobijali i akcije kompanije u instant-milionere.
| |
|
| |
Teletrader Old member
Broj poruka : 994 Points : 2799 Datum upisa : 05.09.2008
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 1/30/2012, 19:28 | |
| - Boranija ::
- Moguće da država kupi Železaru?
Potpredsednica Vlade Verica Kalanović najavila je ranije da postoji mogućnost da država kupi udeo u Železari. Država se prilikom eventualne kupovine Ju es stila Srbija neće dodatno zaduživati, već će novac biti obezbeđen preraspodelom u budžetu, izjavila je ona danas.
Željezara je svojevremeno prodata po besmisleno niskoj ceni uz izgovor da država više ne može da je subvencioniše! Danas USS očekuje pomoć od srpske države, od bankrota može da ih spase 500 miliona dolara koliki je ukupni gubitak u poslednje 3 godine!! Prica oko Sartida po gradu izgleda ovako: ameri su to hteli da prodaju i to Kinezima, ali su njihovi politicari rekli da ne valja da ameri prodaju Kinezima, pa su Srbi sad nekakav posrednik, ko ce dobiti pare od Kineza to nije receno. Zato vec danas Boris se hvali da pregovara sa investitorima? Videcemo, ameri u utorak saopstavaju sta su resili.. | |
|
| |
Zoranecc VIP
Broj poruka : 209 Points : 587 Datum upisa : 19.11.2010
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 1/30/2012, 19:53 | |
| - Teletrader ::
- Boranija ::
- Moguće da država kupi Železaru?
Željezara je svojevremeno prodata po besmisleno niskoj ceni uz izgovor da država više ne može da je subvencioniše! Danas USS očekuje pomoć od srpske države, od bankrota može da ih spase 500 miliona dolara koliki je ukupni gubitak u poslednje 3 godine!! Prica oko Sartida po gradu izgleda ovako: ameri su to hteli da prodaju i to Kinezima, ali su njihovi politicari rekli da ne valja da ameri prodaju Kinezima, pa su Srbi sad nekakav posrednik, ko ce dobiti pare od Kineza to nije receno. Zato vec danas Boris se hvali da pregovara sa investitorima? Videcemo, ameri u utorak saopstavaju sta su resili.. Ako je to tacno, onda je to strasno.Kinezi bi otpustili bar jos 2000 radnika i smanjili plate najmanje 30%. Samo ne oni! | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/4/2012, 13:45 | |
| Društvo, u Beogradu haos i bezumlje po samiškama! Narod navalio da kupuje zalihe. Ako se ovako nastavi, do večeras će radnje biti poluprazne! _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Drag65 VIP
Broj poruka : 611 Points : 1423 Datum upisa : 12.07.2009
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/4/2012, 14:12 | |
| - Sneki ::
- Društvo, u Beogradu haos i bezumlje po samiškama!
Narod navalio da kupuje zalihe. Ako se ovako nastavi, do večeras će radnje biti poluprazne! Narod slusa glas zdravog razuma: ne izlazi iz kuće bez preke potrebe. Pijace skoro da ne rade, mlogo ladno. Nema šanse za pražnjenje radnji - prosto, narod nema para. Sad bio u samiški, jes red do bola, ali korpe male. | |
|
| |
Aritmeticar Moderator
Broj poruka : 725 Points : 2414 Datum upisa : 01.12.2009
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/5/2012, 13:10 | |
| Ja sam se bogami natovario. Bolje da izlazim iz kuće jednom nego sedam puta. | |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/5/2012, 19:16 | |
| AUUUU,BEOGRADJANI ,MNOGO STE MI RAZMAZENI...ja setam pored Tise,smrznem se cistim sneg,deca prave iglo i vesele se jer nema skole ,sutra trgovanje...ura...jedino da curke ne pocnu da mi POSRCUUU,od zime i bice sve super,ide prolece ko vatra ziva u 5 jos dan...na aute sam nabacio lance prolazim i gde bager nece IDILAAAA...SAD CE PROCI JOS NEDELJU DANA I ENDE | |
|
| |
Rogy VIP
Broj poruka : 517 Points : 2119 Datum upisa : 10.09.2009
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/5/2012, 20:04 | |
| Grčki ministar finansija: "Ostalo nam je par sati za spas Grčke"Kako prenosi Reuters, u Grčkoj danas vlada panika - grčki premijer nastoji po svaku cenu da uveri političare i kreditore da se Grčkoj odobri "finansijski paket spasa" u iznosu od 130 milijardi evra. Grčki ministar financija izjavio je juče kako je "preostalo svega nekoliko sati za spas Grčke pre no što eurozona prepusti zemlju svojoj sudbini". Prema njegovim rečima Grčka ima još jako malo vremena, tačnije - do danas uveče. "Ovo je taj ključni trenutak - nalazimo se na samoj ivici oštrice noža" - izjavio je ministar financija Evangelos Venizelos. Podsetimo, za premijera Grčke prošlog novembra postavljen je tehnokrata Lukas Papademos. Danas Papademos tvrdi kako bi potencijalni bankrot izazvao haos u Grčkoj. Naime, Grčka nema novca za isplatu novih rata kredita, jedini spas od bankrota bio bi izdavanje navedenog finansijskog paketa pomoći od 130 milijardi evra. Jedini način da Grčka zaista i dobije taj novac je da grčki premijer Papademos pristane na sve uslove koje zahteva "trojka" (MMF, Evropska centralna banka i Evropska komisija). ... Izvor Ucena veka _________________ .
| |
|
| |
JMBR VIP
Broj poruka : 140 Points : 489 Datum upisa : 24.11.2007
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/5/2012, 20:09 | |
| - Boby ::
- ...na aute sam nabacio lance prolazim i gde bager nece IDILAAAA...
Boby, kakvi bre lanci, pogledaj ovo https://www.youtube.com/watch?v=4GNt4NaRhQc&feature=player_embedde Inace na teritoriji Srbije proglaseno vanredno stanje http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:365067-Proglasena-vanredna-situacija | |
|
| |
Zoranecc VIP
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/5/2012, 23:41 | |
| - JMBR ::
- Boby ::
- ...na aute sam nabacio lance prolazim i gde bager nece IDILAAAA...
Boby, kakvi bre lanci, pogledaj ovo https://www.youtube.com/watch?v=4GNt4NaRhQc&feature=player_embedde
Inace na teritoriji Srbije proglaseno vanredno stanje http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:365067-Proglasena-vanredna-situacija Veruj mi ni moj A6 Quatro nije ni malo losiji! | |
|
| |
Zoranecc VIP
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/13/2012, 00:25 | |
| Grcki parlament odobrio novi plan stednje!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/15/2012, 22:02 | |
| Hilari Klinton čestitala Srbima Sretenje: "Znajte da su vam SAD partner i prijatelj"
_________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
|
| |
Rogy VIP
Broj poruka : 517 Points : 2119 Datum upisa : 10.09.2009
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/18/2012, 23:03 | |
| Iranski ratni brodovi u Sredozemnom moru TEHERAN, 18. februara 2012. (Beta-AFP) - Iranski ratni brodovi ušli su u subotu u Sredozemno more, pošto su prošli kroz Suecki kanal, saopštio je glavni komandant iranske mornarice, admiral Abibolah Sajari, a prenela državna novinska agencija Irna.
Sajari nije naveo detalje o broju brodova koji učestvuju u operaciji, čiji je cilj, kako je rekao, "poruka mira i prijateljstva zemljama u regionu", ali i "da se pokaže moć Islamske republike Iran".
Operacija u subotu je druga te vrste za poslednjih godinu dana. Takvu akciju je Iran, prvi put od 1979. godine, preduzeo u februaru prošle godine, što je izazvalo oštre reakcije Izraela i SAD.
Tokom akcije u februaru 2011., dva iranska broda su došla do Sirije i zaustasvila se kod luke Latakija, posle čega su se vratili u Crveno more i u Iran. To je izazvalo oštre reakcije Izraela, koji je akciju Irana nazvao "provokacijom", i svoju mornaricu stavio u stanje pripravnosti.
(Beta, 18.02.2012)
Oćel bit rata? Bogami baš zveckaju i ameri i ovi. _________________ .
| |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/19/2012, 15:04 | |
| 100 posto ,jedino je pitanje ,kada...mislim da ce Izrael biti perjanica ovog puta...oni su već hteli da udare prošle godine,ali su ih saplaisali,čitaj, obuzdali... | |
|
| |
Taliano Forum queen
Broj poruka : 1475 Points : 6231 Datum upisa : 23.02.2011
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/21/2012, 18:51 | |
| Dow srušio otpor na 13.000!!!
http://www.marketwatch.com/story/us-stocks-mildly-off-after-greece-deal-2012-02-21 _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
C R A Z Y VIP
Broj poruka : 538 Points : 1953 Datum upisa : 19.03.2010
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/22/2012, 00:12 | |
| Kad smo već kod otpora i podrške, meni više deluje da će gledajući sa aspekta poslednjih 5 godina na DOWu da se desi Double Top.
Ništa ovaj deal sa grčkom nije rešio iako mnogi misle da jeste. | |
|
| |
Ris VIP
Broj poruka : 1997 Godina : 43 Localisation : Novi Sad Points : 5019 Datum upisa : 24.12.2007
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/24/2012, 13:36 | |
| http://www.blic.rs/Vesti/Politika/308751/Postignut-dogovor-Pristina-ce-biti-predstavljena-uz-Rezoluciju-1244 Sada ako nedobijemo status i berza ne odraguje majkemi. | |
|
| |
Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/24/2012, 13:41 | |
| Možeš odmah da jer ništa ne znaći kandidatura bez datuma samo daje vetar u jedra Tadiću i DS za izbore. Mislim da neće bitno uticati na Belex. | |
|
| |
Ris VIP
| Naslov: Re: BREAKING NEWS 2/24/2012, 13:46 | |
| ma mora bar malo... A kada se datum dobija znali se? | |
|
| |
| BREAKING NEWS | |
|