BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze

Ići dole 
+55
Aleks
Boby
Bookmaker
Frenky
Nikolaj3
Zoranecc
Zalad
Ars Vivendi
Drag65
Big Mile
Novosadjanin007
C R A Z Y
Zeljko
Drasko
Sahbaz
Zak10
Strbac
Opalac
Greta
Berza011
Aritmeticar
NEBOJSAe
StM
FatCat
HUACHUMA
Niche
Dkolak
iki
Sasa965
Mali akcionar
BoS
Mister No
Sneki
pakodazna
kaktusic
MarkoJTD
prevarant
Mikans
Bond
vatreni
Atomski mrav
pepsiman
Mima
Slaskovic
Dragan
GogaAna
Yudejavu
nepet
KRUSKA
StefanMR
Dusan
Kobe Bryant
Admin
Friz
Djelovic
59 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
AutorPoruka
MarkoJTD
VIP
VIP
MarkoJTD

Broj poruka : 1164
Godina : 36
Datum upisa : 19.10.2009

Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/16/2009, 11:33

Hvala :D
Nazad na vrh Ići dole
KRUSKA
VIP
VIP
KRUSKA

Broj poruka : 789
Datum upisa : 25.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/16/2009, 11:36

Ja mislim da nema velike table vec samo otvoris "cene"i tu ukucavas hartije koje zelis ,pa onda ih on azurira , a ako nece ti onda to sam uradis ,...mozda gresim ne znam

Dok ja otkucah poruku Atomski ti je vec objasnio ,ali generalno smo isto napisali :D
Nazad na vrh Ići dole
https://www.youtube.com/watch?v=K1TUlNZd10s&feature=player_de
Dkolak
VIP
VIP
Dkolak

Broj poruka : 4077
Datum upisa : 20.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/16/2009, 13:36

Kod mene to plavo polje nije aktivno.
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJTD
VIP
VIP
MarkoJTD

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/16/2009, 13:42

Ne mora da bude, samo klikni na njega i ukucaj npr. ENHL i izaci ce.
Nazad na vrh Ići dole
Dkolak
VIP
VIP
Dkolak

Broj poruka : 4077

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/17/2009, 08:12

Hvala Marko. Sta ti je navika, ocekivao sam da polje treba biti aktivno.
Nazad na vrh Ići dole
Slaskovic
Partner
Partner

Broj poruka : 12
Datum upisa : 06.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/17/2009, 10:45

Dkolak ::
Hvala Marko. Sta ti je navika, ocekivao sam da polje treba biti aktivno.

Pritiskom na F2 (kao u Excel-u) polje će postati "aktivno" pa se može editovati, ako nekome tako više odgovara. Ali kao što je Marko rekao to nije neophodno. Dovoljno je početi unos simbola tastaturom i selektovano (plavo) polje će se automatski aktivirati i unos teksta će biti usmeren u njega. U tabeli pored postojećih redova sa simbolima uvek postoji jedan dodatni prazan red gde je moguće uneti novi simbol. Unos novih simbola je maksimalno pojednostavljen otvorite novi Quotes/Cene prozor ili tab i odmah pocnete da kucate simbol, na primer ENHL, lupite enter, kucate sledeci simbol, npr. AIKB, lupite enter i tako dalje.
Nazad na vrh Ići dole
Niche
Just looking
Just looking

Broj poruka : 31
Datum upisa : 16.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/21/2009, 23:25

eee, pa koliko ja znam kod InterCapital-a je u potpunosti besplatan eTrading sa real-time podacima sa trzista... uz to krecu sa apijem i imaju najpovoljnije i najprofesionalnije uslove... cemu sve ovo?
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

Broj poruka : 5404
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/21/2009, 23:30

Čekaj, osim što si (očigledno) zaljubljen u nekog tamo brokera (mada za moj ukus tamo nema šta da se probere) :) jel ti želiš da nam saopštiš da i IC broker daje table za dž??
Meni se čini da je to samo za decembar... :study:

Just looking
Just looking

Broj poruka : 31
Datum upisa : 16.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/21/2009, 23:34

da mi admin ne bi spamovo poruku, izrazicu se pristojnije... PUCA MI K za njih, ali dok je meni bolje imam razloga da ih podrzavam! danas smo se culi i generalno ce za sve klijente u IC biti free, ceka se jos samo zvanican potpis... tako je meni preneto!
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJTD
VIP
VIP
MarkoJTD

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/22/2009, 00:56

Niche ::
cemu sve ovo?

To je kao da pitas "cemu konkurencija na trzistu?".
Nazad na vrh Ići dole
nepet
VIP
VIP
nepet

Broj poruka : 413
Datum upisa : 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/22/2009, 11:26

za autore programa tick tail:

ne vidim ceo grafikon, nego moram da razvlacim prozor po sirini, sto priznacete i nije najsrecnije resenje. radim na wide screen-u 1440x900, pa opet ne moze da stane.. jel moze da se ugradi neki klizac, pa da mozemo da scrollujemo. hvala. pozdrav.
p.s.
ako vam je cela ideja upola dobra kao sto meni ovaj program znaci, zaradicete veliku lovu :)
Nazad na vrh Ići dole
Slaskovic
Partner
Partner

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/22/2009, 12:28

nepet ::
za autore programa tick tail:

ne vidim ceo grafikon, nego moram da razvlacim prozor po sirini, sto priznacete i nije najsrecnije resenje. radim na wide screen-u 1440x900, pa opet ne moze da stane.. jel moze da se ugradi neki klizac, pa da mozemo da scrollujemo. hvala. pozdrav.
p.s.
ako vam je cela ideja upola dobra kao sto meni ovaj program znaci, zaradicete veliku lovu :)

Grafikon se može skrolovati tako sto se "uhvati" (klikne levim tasterom i drži) i pomera levo ili desno.
Takođe se citava vremenska skala može sabijati/razvlačiti, verovatno si primetio da se kursor misa promeni kada se pređe preko vremenske skale, dakle "uhvatiš" skalu i pomeranjem u desno se skala sabija, pomeranjem u levo se skala razvlači.
Još nešto, dupli klik na skalu je vraća na default (ako je predhodno bila razvučena ili sabijena)
Nazad na vrh Ići dole
StefanMR
Dr. Economy
Dr. Economy
StefanMR

Broj poruka : 2983
Datum upisa : 30.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime12/22/2009, 13:22

Niche ::
da mi admin ne bi spamovo poruku, izrazicu se pristojnije... PUCA MI K za njih, ali dok je meni bolje imam razloga da ih podrzavam! danas smo se culi i generalno ce za sve klijente u IC biti free, ceka se jos samo zvanican potpis... tako je meni preneto!

Složio bih se da je stvar u konkurenciji, pa će se drugi provajderi potruditi da ponude bolje i naravno JEFTINIJE usluge!
Ali je stvar i u novom igraču na tržištu koji se za sada prilično trudi da odgovori na ZAHTEVE korisnika!
Čini mi se da ćemo tek videti promene koje će nastati zbog ovog novog igrača...

HUACHUMA
VIP
VIP
HUACHUMA

Broj poruka : 523
Datum upisa : 25.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime1/25/2010, 18:22

Mnogo hvala autorima programa

Zadnjih par nedelja sam trgovao i Tick Tail mi je mnogo pomogao.

Pitanje (ne znam da li je vec neko pitao) - da li ovo moze nekako da radi na LINOXu ?

Bolje je imati akcije na grani nego nekretnine u ruci
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJTD
VIP
VIP
MarkoJTD

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime1/25/2010, 18:45

Vec duze vreme koristim ticktail i imam samo reci hvale. Evo samo nekih stvari koji ovaj program cine jedinstvenim:

+ne trepere puno promene na velikoj tabli kad neko stavi ponudu ili proda akcije, to ne bi bilo lose sa estetskog gledista ali zna da skrene paznju, tako da je sasvim dobro ovako kako je
+dostupnost informacija sa tabli i nakon 13h
+lakoca u radu sa programom
i najveci plus je za nacin na koji su prikazane table za pojedinacnu akciju, tj. dostupnost onog grafikona sa svim cenama i obimima i lakoca upravljanja njime.

Neki od predloga bi bili uvodjenje T&S info tabli i da na velikoj tabli postoji prikaz prometa po turnover-u. Ali i bez toga program je odlican.

Jos jednom sve pohvale,
Nazad na vrh Ići dole
GogaAna
VIP
VIP
GogaAna

Broj poruka : 506
Datum upisa : 16.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime1/25/2010, 20:10

Sve pohvale stoje ali ima i mana.
--- tržišni nalozi se uopšte ne vide,tako da nama koji trgujemo na MPC to pravi dosta problema.

Inače program je odličan ipregledan.
Nazad na vrh Ići dole
FatCat
Member
Member
FatCat

Broj poruka : 854
Datum upisa : 14.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/2/2010, 06:48

zapazio sam jedan mali nedostatak, na tabli se tržišni nalozi ne registruju ni u jednoj koloni, jednostavno se nigde nevide ni po dubini ni u ukupnom zbiru naloga. Neki dan sam na jednoj slabo likvidnoj hartiji dao tžišni i uopšte ga nisam video, zovem brokera da vidim štaje kad mi on kaže da na Q-stejšn on vidi naloge i da su svi tržišni, a kod mene je bilo O kom. Bilo bi dobro ako tu nešto može da se poboljša jer to može ponekad da napravi velik belaj. Cini mi se da je prtekle sedmice bilo nekoliko nelogicnih MPC trgovanja na kojima su radili tržišni nalozi a koje nisu svi ucesnici trgovanja videli pa su se prebrojali i naravno istumbali cene.
Nazad na vrh Ići dole
Sasa965
VIP
VIP
Sasa965

Broj poruka : 192
Datum upisa : 08.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/2/2010, 10:51

Imam problem sa ticktail ne ucitava mi podatke
Nazad na vrh Ići dole
StM
VIP
VIP
StM

Broj poruka : 120
Datum upisa : 19.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/2/2010, 13:08

Servis je bez problema radio do pre 10-ak dana. Od tada imam problem jer trazi posebnu proceduru ako se konektujes preko proxy servera. Da li je ova varijanta trajna ili mozemo da ocekujemo da aplikacija radi kao i ranije. (A radila je odlicno)
Nazad na vrh Ići dole
Sasa965
VIP
VIP
Sasa965

Broj poruka : 192
Datum upisa : 08.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/2/2010, 16:04

Danas kod konektovanja prijavi mi novu verziju programa,instaliram i od tada niti se pokrece program niti moze da se obise i reinstalira.Gde je problem?
Nazad na vrh Ići dole
Djelovic
Partner
Partner
Djelovic

Broj poruka : 43

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/3/2010, 11:31

Sasa965:

Molim te da mi posaljes mail na dejan.jelovic@ticktail.com kako bi stupili u kontakt, da vidimo šta je problem i to sredimo.

Hvala,
Dejan
Nazad na vrh Ići dole
http://ticktail.com
Slaskovic
Partner
Partner

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/4/2010, 22:17

GogaAna ::
Sve pohvale stoje ali ima i mana.
--- tržišni nalozi se uopšte ne vide,tako da nama koji trgujemo na MPC to pravi dosta problema.

Inače program je odličan ipregledan.

Svesni smo ovog problema, verzija sa ispravkom se trenutno testira, uskoro ćemo je staviti u produkciju.
Nazad na vrh Ići dole
Slaskovic
Partner
Partner

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/8/2010, 01:10

Trebalo bi da je ovaj problem sada rešen, kolone 'Σ Bid Size' / 'Σ Ask Size' ( 'Σ Tražnje' / 'Σ Ponude') u Quotes prozoru će sada prikazivati ukupnu tražnju i ponudu a ne samo sumu najboljih 10 nivoa. Tu će takođe biti uračunate i kolicine tržišnih naloga.
U najnovijoj verziji 1.0.54, u depth prozoru, u quote liniji će takođe biti prikazana ova dva polja.
Nazad na vrh Ići dole
Slaskovic
Partner
Partner

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/8/2010, 10:01

Nažalost, zbog nekih problema smo vratili prethodnu verziju servera, tako da prethodna poruka ne stoji.

Još uvek poja 'Σ Bid Size' / 'Σ Ask Size' ( 'Σ Tražnje' / 'Σ Ponude') predstavljaju sumu najboljih 10 nivoa.
Nazad na vrh Ići dole
NEBOJSAe
Member
Member
NEBOJSAe

Broj poruka : 583
Godina : 44

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/8/2010, 10:07

zastp menoi ne radi tiktail? sta treba da uradim
Nazad na vrh Ići dole
KRUSKA
VIP
VIP
KRUSKA

Broj poruka : 789
Datum upisa : 25.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/8/2010, 10:14

NEBOJSAe ::
zastp menoi ne radi tiktail? sta treba da uradim

Ako ti uopste ne radi mozda nemas framework 2.0 ,probaj da ga skines sa sajta Microsoft-a, i mene je to mucilo na pocetku.
Nazad na vrh Ići dole
https://www.youtube.com/watch?v=K1TUlNZd10s&feature=player_de
Slaskovic
Partner
Partner

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/8/2010, 10:17

Jel možes da posalješ email na account@ticktail.com sa opisom šta tačno ne radi pa da pokušamo da rešimo problem. (podrazumeva se da to pošaljes sa email naloga sa kojim si se registrovao na ticktail.com sajtu)
Nazad na vrh Ići dole
Slaskovic
Partner
Partner

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/9/2010, 11:04

Slaskovic ::
Nažalost, zbog nekih problema smo vratili prethodnu verziju servera, tako da prethodna poruka ne stoji.

Još uvek poja 'Σ Bid Size' / 'Σ Ask Size' ( 'Σ Tražnje' / 'Σ Ponude') predstavljaju sumu najboljih 10 nivoa.

Nove verzije servera su podignute i problemi otklonjeni.
Kolone 'Σ Bid Size' / 'Σ Ask Size' ( 'Σ Tražnje' / 'Σ Ponude') sada prikazuju ukupnu tražnju i ponudu a ne samo sumu najboljih 10 nivoa.
Nazad na vrh Ići dole
Aritmeticar
Moderator
Aritmeticar

Broj poruka : 725
Datum upisa : 01.12.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/10/2010, 19:54

Radio je do pre nekoliko minuta, a onda odjednom kaže da ne može da se poveže sa serverom.
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJTD
VIP
VIP
MarkoJTD

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/10/2010, 19:58

To i meni pokazuje ali obicno u ove "kasne sate". verovatno se gasi konekcija posle nekog vremena.
Nazad na vrh Ići dole
Slaskovic
Partner
Partner

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/10/2010, 23:44

Povremeno u kasne sate servis nije dostupan jer se instaliraju update-ti, ili nova verzija servisa, ili se restartuju serveri. To uglavnom nije duže od pola sata.
Nazad na vrh Ići dole
BoS
VIP
VIP
BoS

Broj poruka : 479
Datum upisa : 05.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/22/2010, 12:55

Svaka vam čast, baš se trudite!
Najnovija verzija Tick Tail-a je još preglednija (porast-zeleno, pad-crveno), a ima i tekući VWAP.
Nazad na vrh Ići dole
Djelovic
Partner
Partner
Djelovic

Broj poruka : 43

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/22/2010, 13:13

BoS ::
Svaka vam čast, baš se trudite!
Najnovija verzija Tick Tail-a je još preglednija (porast-zeleno, pad-crveno), a ima i tekući VWAP.

Hvala BoS.

Za jedno mesec dana bi trebali da dodamo i sve ostalo što su nam ljudi tražili, kao i mogućnost kačenja na naše servere za one koji su na poslu iza restriktivnih firewalla, to nam je trenutno najveći trn u oku.
Nazad na vrh Ići dole
http://ticktail.com
Berza011
VIP
VIP
Berza011

Broj poruka : 197
Datum upisa : 25.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/22/2010, 13:51

I ja bih hteo da pohvalim novi TickTail! Zaista mnogo lepse izgleda. Samo napred!
Nazad na vrh Ići dole
Greta
VIP
VIP
Greta

Broj poruka : 1280
Datum upisa : 28.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze   Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze - Page 4 Icon_minitime2/25/2010, 21:14

Ja koristim QS, ali ponekad svratim i na Tick Tail da vidim kako napreduju... :)

Moj predlog je da naprave nešto što drugi nemaju. Konkretno, live feed, barem sa
najosnovnijim podacima (cena, obim) za mobilne telefone.

Koliko je meni poznato ovu uslugu nudi samo beogradska berza i to baš i nije jeftino...
ako uspete nešto da uradite po ovom pitanju, mislim da će te imati mnogo srećnih
i zadovoljnih korisnika santa

Besplatni real-time podaci sa Beogradske Berze
Nazad na vrh 
Strana 4 od 7Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
 Similar topics
-
» 12. Konferencija Beogradske Berze - 2013god
» Ogroman pad Beogradske berze...sta raditi u ovom trenutku???
» BESPLATNI OGLASI !!!
» BESPLATNI KURS O FOREXU
» Krah Berze?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: