BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Goša montaža a.d. - GMON

Ići dole 
+79
Nikola
rile68
Pametni
Red max
Fast
pekar
Dragan11
mili61
Jumbo
Big Mile
Teletrader
Boby
Skorpion
Dalaj Lama
Bidza
Boranija
Delboj
Danx
008
Dejansss
Djepeto83
stepopsd
Aca123
Milan1
MORNAR
Popaj
klip
Sasuolo
Rogy
Samaricanin
Nukleo
Nenadnenad67
Dkolak
Momir
Kobe Bryant
Grom
Ars Vivendi
Zare026
Zile
Frenky
Steve McQueen
Prokuplje
oec.Lukic
Dragot
Dejan Stevanovic
Banaćanin
Sneki
BuffetSon
orleanka
Miladin
gogloee
Jovan04
DelBoy
Marqox
Infinity
MarkoJTD
Sahbaz
MatejaR
Pera Božić
Maca
Crazy_Joe
Taliano
Mitar
Sutra
Drag_Mlad
Novosadjanin007
Non-ProfitOrganization
SabanNonda
Bond
Nemesis
Racunarko
Igor-NS
Greta
bonum.mm
Jovana2009
Limited011
raspolozen
Milica1
Dusan
83 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Nenadnenad67
Still learning
Still learning
Nenadnenad67

Broj poruka : 100
Godina : 44
Datum upisa : 27.01.2012

Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime6/27/2012, 08:40

ars vivendi anonimnost nema veze sa GOSOM ili bilo čemu sličnom već samo sa mojom ličnim stavov o ostavljanju ( razni drustveni sajtovi,forumi ... ) i protoku ličnih podataka ( e-mail i sl.) na internetu.
Nazad na vrh Ići dole
Nenadnenad67
Still learning
Still learning
Nenadnenad67

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime6/27/2012, 09:20

ispravka . ipak je bilo uzdržanih i protiv

ZAPISNIK O UTVRDIVANJU REZULTATA GLASANJA

Na osnovu dlana 355 stav 2 tadka 4 i5 Zakona o privrednim druitvima (SluZbeni list RS broj
3611,1, i 99ltI), dostavljamo vam REZULTATE GLASANJA O ODLUCI PO TACKI L8 dnevnog reda
Redovne Sku p5ti ne od rZa ne O9.6.20t2.godine.

]-8. ''DONOSTruIT ODLUKE O STICANJU I RASPOLAGANJU IMOVINOM VELIKE VREDNOSTI
DRUSTVA"

''ZA" navedenu oDLUKU dnevnog reda glasali su akcionari t" | 6422 2 glasova.
"PROTIV" navedene ODLUKU dnevnog reda glasali su akcionari sa 4 I | 7 glasova.
' uzDRzANtH" za navedenut ODLUKU dnevnog reda gtasati ,u uirionJG-a-0-0-6//_gtasova

Na osnovu ovakvih rezultata glasanja Odluka o sticanju iraspolaganju imovinom velike vrednosti,
doneta je veiinom koju propisuje Zakon o privrednim druitvima.

Komisija za glasanje,

Mariola Zlatkovii

Gordana Boikovii

napomena.
postoji na sajtu gose montaže kompletan izvestaj
Nazad na vrh Ići dole
Maca
VIP
VIP
Maca

Broj poruka : 1869
Godina : 47
Datum upisa : 28.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime6/27/2012, 10:52

Nenadnenad67 ::
ars vivendi anonimnost nema veze sa GOSOM ili bilo čemu sličnom već samo sa mojom ličnim stavov o ostavljanju ( razni drustveni sajtovi,forumi ... ) i protoku ličnih podataka ( e-mail i sl.) na internetu.

od
Kako?
Pišeš čoveku na mail i plašiš se da se pretstaviš? tt
A tražiš zvanični stav firme!
Čudna je ovo zemlja kad akcionar ne sme da se pretstavi...
Kako li se dopisuješ s prijateljima? Anonimno?
heng

Still learning
Still learning
Nenadnenad67

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/4/2012, 18:32

citat

''Goša Montaža'', AD
Velika Plana
28. Oktobra 65

daje sledeće

OBAVEŠTENJE O ISPLATI DIVIDENDE

Obaveštavaju se akcionari ''Goša Montaža'' ad iz Velike Plane, da će na osnovu Odluke Redovne skupštine - broj As. 1/12-14 od 09.6.2012. godine o raspodeli dobiti i isplati dividende za 2011 godinu, biti izvršena isplata dividende u dva jednaka dela.

Prvi deo dividende (50%) u bruto iznosu od 167,00 dinara po jednoj akciji biće isplaćen 29.6.2012. godine preko Centralnog registra depo i kliring hartija od vrednosti, Trg Nikole Pašića br.5, Beograd, sa sledećim bitnim elementima:

Naziv emitenta GOŠA MONTAŽA AD Velika Plana
Matični broj 07264399
ISIN broj RSGMONE48287
EX dividend date 30.5.2012. GODINA
Ukupan broj akcija 257.174
Sopstvene akcije 1568
Bruto dividenda po akciji 167,00 dinara
Ukupna neto dividenda 38.823.976,30 dinara.

Isplata dividende akcionarima vrši se na sledećei način:
1. Fizička domaća lica
-broj akcija 223.191 komada u neto iznosu od 150,30 dinara po akciji
2. Domaća pravna lica
- broj akcija 15.940 komada u neto iznosu od 167,00 dinara po akciji
3. Strana fiziča lica
-broj akcija 3.509 komada u neto iznosu od 150,30 dinara po akciji
4. Strana pravna lica
-broj akcija 2.283 komada u neto iznosu od 150,30 dinara po akciji
5.Kastodi lica
- broj akcija 8.440 komada u neto iznosu od 167,00 dinara po akciji
- broj akcija 90 komada u neto iznosu od 141,95 dinara po akciji
- broj akcija 2.153 komada u neto iznosu od 150,30 dinara po akciji

Isplata dividende vrši se na namenske novčane račune akcionara, preko članova Centralnog registra kod kojih akcionari Društva imaju otvorene vlasničke račune HoV. Troškovi obračuna po tarifnom stavu 8/2 od 0.05% biće uplaćeni u korist Centralnog registra od strane izdavaoca ''Goša Montaža'' ad Velika Plana.
Za akcionare koji nisu otvorili vlasničke račune HoV, isplatu dividende vršiće korporativni agent Jorgić broker ad Beograd.

''Goša Montaža'' ad,
Generalni direktor,
Branko Šljivar, dipl.inž.maš.s.r.

tacnije dividenda mi je legla 2.7.2012 iako sam bio nesaglasan ( tj. poslao sam im formular zahteva za ostvarivanje prava na otkup akcija.
znaci ko je ovde slao samo formular izgleda da je dzabe krecio.tj.izgleda da nam nece otkupiti akcije.
ovo je tipican primer nasih mafijaskih firmi koji ne postuju zakon i koji ga tumace kako njima odgovara
Nazad na vrh Ići dole
BuffetSon
VIP
VIP
BuffetSon

Broj poruka : 145
Datum upisa : 18.09.2010

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/4/2012, 22:27

Mozda ja negde gresim ali cini mi se da mi sleduje i dividenda i pravo na nesaglasnog. Na dividendu po akcijama koje sam imao 30.05.Nesaglasan sa odlukom skupstine od 9.06. meni bar prosto...
Nazad na vrh Ići dole
Sasuolo
VIP
VIP
Sasuolo

Broj poruka : 206
Datum upisa : 07.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/4/2012, 22:59

dividenda vam je za 2011 godinu a nesaglasnost je za ovu godinu,tako da dobijate i jedno i drugo piju
Nazad na vrh Ići dole
bonum.mm
Moderator
bonum.mm

Broj poruka : 494
Datum upisa : 28.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/5/2012, 11:51

https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/23/gosa1.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/210/gosa2.jpg/
Nazad na vrh Ići dole
Rogy
VIP
VIP
Rogy

Broj poruka : 517
Datum upisa : 10.09.2009

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/5/2012, 14:53

Jel moguće da su ovo te evropske vrednosti?
Rupa do rupe. I ko je odgovoran? ŠUGAVA KORUMPIRANA VLAST!

VIP
VIP
Nemesis

Broj poruka : 791
Godina : 41
Datum upisa : 11.02.2010

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/5/2012, 14:54

bonum.mm ::

Eto kako se u Srbiji prave zakoni udrimile Svako moze da ga tumaci kako njemu odgovara...Sad Crvenka moze da isplati nesaglasne iako nisu glasali niti dali nekom punomocje a kog Gosa Montaze ne moze...Pravi haos u nasem pravnom sistemu ako on uopste i postoji u nekom obliku!!!!!! lale
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP
Boby

Broj poruka : 2614
Godina : 53
Datum upisa : 04.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/5/2012, 20:54

TREBA DA SE UDRUZIMO I DA IH TUZIMO.
Nazad na vrh Ići dole
BuffetSon
VIP
VIP
BuffetSon

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/5/2012, 21:07

Evo mene za udruzivanje , nemam nesto puno pedesetak komada,i prijatelj pedesetak , ali bas ne bih da ovo prodje ovako.
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP
Boby

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/6/2012, 07:20

Nemesis ::
bonum.mm ::

Eto kako se u Srbiji prave zakoni udrimile Svako moze da ga tumaci kako njemu odgovara...Sad Crvenka moze da isplati nesaglasne iako nisu glasali niti dali nekom punomocje a kog Gosa Montaze ne moze...Pravi haos u nasem pravnom sistemu ako on uopste i postoji u nekom obliku!!!!!! lale
Kod Crvenke ,je eksplicitno napisano da i oni koji nisu prisutni mogu da budu nesaglasni...KOREKTNO I NEDVOSMISLENO...
Ovaj STEVA je bas bitanga,verovatno je i meni stiglo.
Nazad na vrh Ići dole
Zile
VIP
VIP
Zile

Broj poruka : 331
Datum upisa : 29.02.2012

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/6/2012, 08:19

Vec je neko najavio mogucnost ovakvog zapleta. Eto jos jednog izazova za nase akcionarstvo (zaostalo) u razvoju.

Taj STEVA pokusava protumaci zakon na nacin da sacuva svojoj firmi solidnu sumu gotovine, sto , po meni, pre zasluzuje postovanje nego teske reci. Ako on u tome uspe, onda je on osoba kakvu bih ja voleo da imam u svojoj firmi.
S druge strane Crvenka nije jos isplatila nesaglasne pa jos ne mozemo da se pozivamo na to. Tome se s pravom nadamo, ali tek treba da vidimo.

Preostaje da se sa Stevom po'rvemo, pa ko prevagne.

Za pocetak mozda nije lose dobiti tumacenje/misljenje nadleznog ministarstva, KZHOV ili nekog ko treba da 'ima misljenje'.
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
Ars Vivendi
VIP
VIP
Ars Vivendi

Broj poruka : 2817
Datum upisa : 21.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/6/2012, 08:25

Ars Vivendi ::
Citat :
Postovani gospodine,

Da biste dobili tumacenje Zakona o privrednim drustvima, neophodno je da podnesete zahtev Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, sa potvrdom o uplacenoj administrativnoj taksi koja za fizicka lica iznosi 1.070, dok je za pravna lica 10.000 dinara po sledecem uputstvu:

ZR: 840-742221843-57
Model: 97
Poziv na broj: 50-016

SVRHA: Administartivna taksa
KORISNIK: Budzet Republike Srbije

S postovanjem,
Cica Vuckovic
Sektor za upravljanje procesom privatizacije i restrukturiranja

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Ministry of Economy and Regional Development
Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd
Republika Srbija

Tel: +381112855047
Fax: +381112855105
Email: cica.vuckovic@merr.gov.rs
Web: www.merr.gov.rs

tongue

Jedino relevantno mišljenje je mišljenje ovog ministarstva.
Probaj te i telefonom, Cica mi je par puta dala info i telefonom...

Mada kopiju obog Stevinog odgovora bih ja poslao KzHOV i tražio mišljenje.

Boby
VIP
VIP
Boby

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/6/2012, 10:59

Mislim da Steva kupuje vrema.Kada su se suocili s kolicinom nesaglasnih,kaze SLJIVAR STEVI.
Stevooo, bog te j...o,pa mi nemamo love,brzo smisli nesto...i Steva smislio...procice meseci,dobice na vremenu...i pojo vuk magare.
Moram podsetiti da su i prilikom poziva za skupstinu prekrsili zakon NEOBJAVLJIVANJEM procenjene cene....BICE OVDE ZANIMLJIVO.
Nazad na vrh Ići dole
Nukleo
Just looking
Just looking

Broj poruka : 4
Datum upisa : 10.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/6/2012, 12:20

Boby potpuno si u pravu!
Nego da mi poštujemo zakonske odredbe u kom roku treba podneti tužbu!
I to po dva osnova, prvo što nisu radili procenjenu vrednost akcija, drugo što sad ne poštuju prava nesaglasnih akcionara po zakonu (ne mora biti prisutan i glasati, nego samo poslati dopis u roku od 15 dana).
Ako sve bude po Zakonu, moraće da rade i procenjenu, pa ćemo dobiti mnogo više para. Kad-tad.
Nazad na vrh Ići dole
BuffetSon
VIP
VIP
BuffetSon

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/6/2012, 13:14

Pa to je onda ok. Ja se sa tom odlukom i ne slazem . Ali ne moze da stoji odluka a meni ne daju da sam nesaglasan.( A bicu i nesaglasan sa odlukom da se povuce odluka hehe)
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJTD
VIP
VIP
MarkoJTD

Broj poruka : 1164
Godina : 36
Datum upisa : 19.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/6/2012, 14:42

Oni nikako to ne mogu da "povuku" jer je kredit vec uzet, bar je to bio slucaj sa seceranama koje su u trenutku odrzavanja skupstine otplatile vise od pola tog kredita i shodno tome je za njih bilo nemoguce da spronu tacku povuku sa dnevnog reda skupstine.
Nazad na vrh Ići dole
Taliano
Forum queen
Forum queen
Taliano

Broj poruka : 1475
Datum upisa : 23.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/6/2012, 17:31

Zvao sam Stevu,pa on "nije danas radio",pa me uputili na Slađu,pa Slađa"bila u gužvi",pa se dogovorio da se čujemo tad i tad...pa sam zvao u tačno vreme ....pa se nije javila...pa sam zvao centralu.... pa su rekli da je izašla ranije....pa sam ponovo zvao pitao za Stevu,pa su rekli da je "tu negde"......Eto,igrali skrivača.....mnooogo potuljena firma-rekao bih!!

VIP
VIP
gogloee

Broj poruka : 1024
Datum upisa : 10.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/6/2012, 18:52

taliano ::
Zvao sam Stevu,pa on "nije danas radio",pa me uputili na Slađu,pa Slađa"bila u gužvi",pa se dogovorio da se čujemo tad i tad...pa sam zvao u tačno vreme ....pa se nije javila...pa sam zvao centralu.... pa su rekli da je izašla ranije....pa sam ponovo zvao pitao za Stevu,pa su rekli da je "tu negde"......Eto,igrali skrivača.....mnooogo potuljena firma-rekao bih!!

Mozda rade subotom? lale
Tuku turci al tuku i nasi!!!
Nazad na vrh Ići dole
klip
Just looking
Just looking

Broj poruka : 3
Datum upisa : 17.04.2012

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/6/2012, 23:28

Pozdravite Stevu, ne valja mu tumačenje jer čl. 340 Zakona o privrednim društvima one koji su glasali u odsustvu tj. pismenim putem smatra prisutnima na skupštini
Član 340
Akcionari mogu da glasaju pisanim putem bez prisustva sednici, uz overu svog potpisa na formularu za glasanje u skladu sa zakonom kojim se uređuje overa potpisa.
Statutom se može isključiti obaveza overe potpisa iz stava 1. ovog člana.
Akcionar koji je glasao u odsustvu smatra se prisutnim na sednici prilikom odlučivanja o tačkama dnevnog reda po kojima je glasao.
a stav 2 čl. 474 daje pravo na nesaglasnost i onome ko uopšte nije prisustvo skupštini.
Nazad na vrh Ići dole
Ars Vivendi
VIP
VIP
Ars Vivendi

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/7/2012, 08:35

Steva lupa gluposti i pokušava da obmane male akcionare.
Da on ima mišljenje Ministarstva pozivao bi se na njega u svom dopisu i priložio ga uz dopis.
Ovako, jasno je da misli da su akcionari glupa stoka koju treba zajbavati...

Ne razumem da niko od vas neće ili ne sme da piše ili telefonira sa Cicom iz Ministarstva???

Samo nemojte posle da kažete kako ste prevareni i da se ne vredi truditi, a da pri tom ni prstom niste mrdnuli!
Još nije kasno. Ako Ministarstvo donese tumačenje u vašu korist (a mora) i retroaktivno će Steva da se češa tamo gde ga ne svrbi zbog svoje tupavosti i bahatosti.

Ja imam veoma pozitivna iskustva sa pomenutom gospodjom iz Ministarstva.

Poslednji izmenio Ars Vivendi dana 7/7/2012, 08:49, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
BuffetSon
VIP
VIP
BuffetSon

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/7/2012, 08:46

Ja zovem u ponedeljak. posle i pisem da bih imao zvanican stav.
intersuje me koji su datumi sada bitni do kada trebamo da tuzimo, ulozimo zalbu ili sta vec.
Ako neko zna tacno molio bih da napise a ja javljam sta bi sa gdjom Cicom.
Nazad na vrh Ići dole
Skorpion
Still learning
Still learning

Broj poruka : 101
Datum upisa : 13.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/7/2012, 17:46

Ljudi sa njima jedino preko suda inace je igra macke i misa , jer misle da su najpametniji i da niko nista nezna.A toliko su tuzbi izgubili jer nemaju pravu odbranu , nekoliko puta je i bila blokada racuna dok nisu isplatili potrazivanja . Neka potrazivanja tek treba da im stignu , znaci presavijte tabak pa napred jer nisu jaki sa papirologijom. veshtica
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP
Boby

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/7/2012, 18:27

ARS nisam ja lenj, vec sam pravniku iz moje brokerske kuce,poslao ono od STEVE, u ponedeljak ce mi dati tumacenje,inace i ono objavljivanje cene je protivzakonito.NAKON TOGA PISEM CICI....
Nazad na vrh Ići dole
Popaj
VIP
VIP
Popaj

Broj poruka : 1168
Datum upisa : 12.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/7/2012, 19:29

klip ::
Pozdravite Stevu, ne valja mu tumačenje jer čl. 340 Zakona o privrednim društvima one koji su glasali u odsustvu tj. pismenim putem smatra prisutnima na skupštini
Član 340
Akcionari mogu da glasaju pisanim putem bez prisustva sednici, uz overu svog potpisa na formularu za glasanje u skladu sa zakonom kojim se uređuje overa potpisa.
Statutom se može isključiti obaveza overe potpisa iz stava 1. ovog člana.
Akcionar koji je glasao u odsustvu smatra se prisutnim na sednici prilikom odlučivanja o tačkama dnevnog reda po kojima je glasao.
a stav 2 čl. 474 daje pravo na nesaglasnost i onome ko uopšte nije prisustvo skupštini.
Ja sam na vasoj strani, tek da se zna, ali evo malo da se diskusija na tu temu razvije. Nisam danas ponovo citao to sto je Steva pisao, ali koliko se secam on tvrdi da onaj ko nije prisustvovao skupstini i u isto vreme i nije dao punomoc drugome da glasa umesto njega, taj nema pravo da bude nesaglasan. O tome treba obratiti paznju u Zakonu.
P.S. Cica je u C.G. valjda na odmoru, ali sigurno radi tamo i neko drugi kompetentan za odgovor.
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP
Boby

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/8/2012, 12:01

Pitanje je prosto...DA LI NEGLASANJE ZNACI ISTO STO I UZDRZAN...zakon je jasan.NE MOZE SE GLASATI JEDINO ,ZA,
Nazad na vrh Ići dole
Ars Vivendi
VIP
VIP
Ars Vivendi

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/8/2012, 12:27

Od prvog dana je bilo jasno da Steva lupa gluposti. Zakon je jasan, a on pokušava da odbrani što se ne da odbraniti.
Diskusija o ovome je sasvim izlišna.
Da bi i Stevu ubedili treba pribaviti mišljenje Ministarstva ili ga tužiti sudu i time BASTA!

Ili se potrudite zarad odbrane svojih prava ili prestanite da kukate.
Svako dalje naglabanje o ovome je čist spam.

Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

Broj poruka : 5404
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/9/2012, 00:10

Samo napred momci.
Bez da se bunite i pišete predstavke ministarstvu i KzHOV ništa se neće promeniti!
Ako se sami ne borite za svoja prava niko neće!
Bajka o tome da ne se vredi boriti i da "ima ko o tome brine" je čista zabluda.
Uzmite stvar u svoje ruke i borite se, neka vam podstrek bude Zaab sa teme https://www.aikb.net/t372p135-voda-vrnjci-ad-vrnjaeka-banja-vdav#105131
Bandit Gobeljic neće lako da se izvuće, pisalo se o njemu na ovom forumu:
https://www.aikb.net/t1267-zvonko-gobeljia-biznismen-bankar-sa-vezama-u-podzemlju

A ja lično, ničim izazvana, jer nemam akcije AIKB, pripremam dopis KzHOV u vezi vlasničke struktute u AIKBN, nešto mi tu "smrdi" !!!!!
Nazad na vrh Ići dole
BuffetSon
VIP
VIP
BuffetSon

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/9/2012, 10:33

Zva0. Dali mi broj 011/285-5146.Kazu posaljite nama dopis , onda mi trazimo da se izjasne , zatim damo dalja uputstva vama sta da uradite.
Kazu imam prava i ne moram da budem na skupstini *sto je i mojoj babi jasno posle prvog citanja ).
Kaze , mislim da su oni uradili procenjenu vrednost ali vas nisu izvestili.

Ja pisem sutra dopis i nosim do ministarstva.
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP
Boby

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/9/2012, 13:18

BuffetSon ::
Zva0. Dali mi broj 011/285-5146.Kazu posaljite nama dopis , onda mi trazimo da se izjasne , zatim damo dalja uputstva vama sta da uradite.
Kazu imam prava i ne moram da budem na skupstini *sto je i mojoj babi jasno posle prvog citanja ).

bravo...PUSICU TI POLA TROSKOVA ,JAVI SE NA PM
Nazad na vrh Ići dole
Skorpion
Still learning
Still learning

Broj poruka : 101
Datum upisa : 13.07.2011

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/9/2012, 19:37

Gde mogu da se vide zadnje promene
Nazad na vrh Ići dole
MORNAR
VIP
VIP
MORNAR

Broj poruka : 709
Datum upisa : 28.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/9/2012, 21:30

BuffetSon ::

Tako to i treba da funkcioniše - oni su samo servis gradjana, a i platu im mi svi plaćamo kroz poreze i akcize.
Dakle stvari funkcionišu.
Nazad na vrh Ići dole
Jumbo
VIP
VIP
Jumbo

Broj poruka : 424
Datum upisa : 25.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/10/2012, 12:04

Evo dobio dopis od Steve....odbija se jer nisam glasao na Skupštini

....a kad sam vam ja prije par mjeseci pisao da mislim da moraš glasati, jer se u Republici Srpskoj mora glasati, vi me ismijali. Eto vam sad na od ....šalim se.

Tamo u Zakonu jasno stoji da tko ne glasa protiv ili bude suzdržan nema pravo na nesaglasnot, a ovdje je dosta dvojbeno. Rekao bi da je omjer 80/20 da se ne treba glasati, ali tek kad regulator dade svoje mišljenje znat ćemo tko je u pravu.
Nazad na vrh Ići dole
Nukleo
Just looking
Just looking

Broj poruka : 4
Datum upisa : 10.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Goša montaža a.d. - GMON   Goša montaža a.d. - GMON - Page 14 Icon_minitime7/10/2012, 13:50

Sa jedne strane Steva, sa druge Zakon i svi ostali.
Videćemo ko će pobediti.
Nazad na vrh Ići dole

Goša montaža a.d. - GMON
Nazad na vrh 
Strana 14 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: