BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!

Ići dole 
+91
Zak10
Alonisos
Pedja0r
Smile
pepermint
Mister No
Dixi
MMcorp
ILoveRoses
Matans
Beko
Frenky
Tihi
Maxx
Lutvi
Tomislav
Dexiv
Dragot
Nauzika
Tom80
FatCat
Boby
Nemanja1985
Aleks
Jovana2009
Light
Berza011
Folio
Dax
Popaj
Berzanski_Duduk
BojanNS
Mistery 011
JMBR
Firke77
Pera Zdera
Astana
MYSTIC021
Prokuplje
Joe_Allamo
Dragan11
Big Mile
Steve McQueen
Nemesis
Lolita
Fast
Ilija
Sofke
Momir
Tamanend
Zeljko
gogloee
Dejansss
MASTER
C R A Z Y
Drag65
Bopel
geogsi
Rogy
Racunarko
Boranija
GogaAna
Vmackm
Putnik
Polos
iki
MarkoJTD
sam svoj majstor
Teletrader
Greta
pepsiman
Yudejavu
Admin
Milos86
Kupi akcije
bez motike
Gargamel011
Maynard
eQS
Saleub
MilanLaki
Milica1
akcionar
Ars Vivendi
StefanMR
IC.Broker
Kobe Bryant
Dusan
Maca
Friz
CinParadiso
95 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
AutorPoruka
Nemesis
VIP
VIP
Nemesis

Broj poruka : 791
Godina : 41
Datum upisa : 11.02.2010

IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime5/4/2012, 09:16

Jel mi se cini ili QS opet ne radi...Tacnije logovao sam se ali tabla prazna...
Nazad na vrh Ići dole
Lolita
VIP
VIP
Lolita

Broj poruka : 509
Datum upisa : 10.07.2009

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime5/4/2012, 09:46

I kod mene isto, sve pobrljano i prazno.......
Nazad na vrh Ići dole
Prokuplje
VIP
VIP
Prokuplje

Broj poruka : 325
Datum upisa : 19.10.2009

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime5/4/2012, 09:46

Nemesis ::
Jel mi se cini ili QS opet ne radi...Tacnije logovao sam se ali tabla prazna...
Ista stvar i kod mene. Još nisu izgleda otklonili problem.
Nazad na vrh Ići dole
Nauzika
Still learning
Still learning
Nauzika

Broj poruka : 52
Datum upisa : 17.01.2011

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime5/4/2012, 10:15

Kod mene sve ponovo normalno radi...
Nazad na vrh Ići dole
Dragot
VIP
VIP
Dragot

Broj poruka : 655
Datum upisa : 16.10.2010

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime5/4/2012, 10:21

kontaktirao sam i brokera i europoint systems. od 1.aprila berza zahtijeva od brokera da obnove ugovore o korišćenju quotestation platforme, što podrazumijeva i plaćanje takse ili ti provizije. moj broker još nije obnovio ugovor pa ni ja nemam mogućnost korišćenja platforme. neki brokeri su ugovor obnovili, a od svojih klijenata naplaćuju mjesečnu proviziju u iznosu od 2 eura za mjesec dana. za dalje informacije možete koristiti kontakt telefon 011-3340377 (europoint).
Nazad na vrh Ići dole
Greta
VIP
VIP
Greta

Broj poruka : 1280
Datum upisa : 28.05.2007

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime5/30/2012, 10:00

OBAVEŠTENJE OD INTER CAPITALA

Upravo mi se javio Dušan Jovanić iz Inter Capital-a i zamolio me da vas sve obavestim da danas neće moći da primaju naloge za trgovanje jer nemaju struje. Iz istog razloga im ne rade ni telefoni. Znači, ni oni nalozi koje sami postavljamo online neće proći, jer i ti nalozi moraju da budu odobreni od strane Inter Capitala.

Samo da znate o čemu se radi. Čim dobiju struju sve će funkcionisati normalno.

pozdrav sesir

Old member
Old member
Dexiv

Broj poruka : 1297
Datum upisa : 27.11.2008

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime5/30/2012, 13:26

Hvala, Greta, ja sam to saznao oko 8.30.

Nego, taj Dušan Jovanić je sumnjiv čovek. Znam tačno šta je bilo: zvonio je ujutro da bi mu neko otvorio, zvono nije htelo da prestane da pišti, onda je on izvukao da popravi, i tu je nastao kuršlus... i struja i telepheunes.

https://www.youtube.com/watch?v=zfiI9NibBmE
Nazad na vrh Ići dole
Nemesis
VIP
VIP
Nemesis

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime6/13/2012, 08:38

Jel od jutros samo ja ne mogu da se logg-ujem na QS preko IC ili jos neko ima taj problem?
Nazad na vrh Ići dole
Nemesis
VIP
VIP
Nemesis

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime6/13/2012, 09:16

Problem solved!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Firke77
Still learning
Still learning

Broj poruka : 72
Datum upisa : 29.07.2011

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime3/14/2013, 13:23

Jel uspevate da koristite QS preko Inter Capitala ?
Meni je to toliko sporo da je prakticno neupotrebljivo. Da dodam da nije do moje mreze.
Nazad na vrh Ići dole
Lolita
VIP
VIP
Lolita

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime3/14/2013, 14:32

Ja mogu, a da je sporo ...sporo je, cekam po nekoliko minuta 2-3 min. IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 589925
Nazad na vrh Ići dole
Dragot
VIP
VIP
Dragot

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/8/2013, 22:01

Danas, 08.apr 2013, dobio sam obaveštenje o raskidu ugovora o korišćenju Quotestation aplikacije, koje mi je uputila Vojvođanska banka. U obrazloženju se navodi da počevši od 04.05.2013. prestaje sa radom Quotestation web aplikacija Voban Trader. A, baš sam se bio navikao!
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJTD
VIP
VIP
MarkoJTD

Broj poruka : 1164
Godina : 36

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/8/2013, 22:04

Da li su naveli na koju platformu prelaze?
Nazad na vrh Ići dole
Dragot
VIP
VIP
Dragot

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/9/2013, 07:03

Ne, ne spominju platformu, ali obaveštavaju da naloge za trgovanje finansijskim instrumentima mogu ispostavljati na sve druge načine, koje sam naveo u zahtevu za ispostavljanje naloga Vojvođanskoj banci. Po meni to je telefonom, e-mailom i...kurirom.
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJTD
VIP
VIP
MarkoJTD

Broj poruka : 1164
Godina : 36

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/9/2013, 09:15

Uzas...
Nazad na vrh Ići dole
Tomislav
Just looking
Just looking

Broj poruka : 31
Datum upisa : 19.11.2008

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/9/2013, 09:40

I ja sam dobio isto obaveštenje od VOBAN.
Gde sad da se snađemo?
Nazad na vrh Ići dole
Popaj
VIP
VIP
Popaj

Broj poruka : 1168
Datum upisa : 12.09.2007

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/9/2013, 10:29

Kazu da za sada ostaje da se taj servis gasi jer im se ne isplati.
Mozda ce pronaci drugu povoljniju varijantu, ali nije sigurno kada.
Sacekacemo malo, pa da vidimo gde cemo se prebaciti, ako nam ovi iz Voban-a ne ponude alternativno resenje.
Ako se prebacimo npr. u Kombank da li je onda bolje menjati i brokera sa celim portfoliom ? Sta mislite ?
Nazad na vrh Ići dole
Lutvi
Still learning
Still learning
Lutvi

Broj poruka : 71
Datum upisa : 28.02.2012

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/9/2013, 10:32

Isto obaveštenje sam dobio i ja.Očito je da su raskinuli ugovor sa Europointom(vlasnikom aplikacije),nadam se da imaju alternativno rešenje.Što se tiče IC oni redovno rade i ne nazire se išta slično,možda je rešenje sklopiti ugovor sa njima ako VOBAN ne ponudi ništa do pomenutog datuma kao alternativu.
Pozdrav!
Nazad na vrh Ići dole
Ars Vivendi
VIP
VIP
Ars Vivendi

Broj poruka : 2817
Datum upisa : 21.01.2009

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/9/2013, 13:40

Ovde sve funkcioniše kako treba

http://www.intercapital.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=3/

sesir

Lolita
VIP
VIP
Lolita

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 10:24

Bogami danas ni kod IC brokera ne radi a telefoni su im van upotrebe da li neko zna sta se desava? IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 9277
Nazad na vrh Ići dole
Steve McQueen
Member
Member
Steve McQueen

Broj poruka : 539
Datum upisa : 30.11.2009

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 11:51

Parcov pregrizao kabal od struju. IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 38690
Nazad na vrh Ići dole
Greta
VIP
VIP
Greta

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 11:56

Lolita ::
Bogami danas ni kod IC brokera ne radi a telefoni su im van upotrebe da li neko zna sta se desava? IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 9277

Nisam mogla celo prepodne da postavim ni jedan nalog, a na telefone ih je nemoguće dobiti. Zaista očekujem neko objašnjenje i izvinjenje od njih, obzirom na to koliko se ovde reklamiraju.

VIP
VIP
Lolita

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 12:06

scratch a danas bas lep dan za pojedine transakcije
Nazad na vrh Ići dole
Maxx
Just looking
Just looking

Broj poruka : 17
Datum upisa : 10.04.2013

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 12:07

Dobio sam informaciju od kolege da nece imati struju do kraja trgovanja i prema tome nece moci da ubacuju naloge.
Pokusajte da im nadjete ako imate neki broj mobilnog telefona,pa ih zovite.
Verovatno su u nekim porukama koje su vam slali na e-mailove ostavili neki broj sluzbenog mobilnog telefona.
Nazad na vrh Ići dole
Greta
VIP
VIP
Greta

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 12:12

Ako nemaju struje onda ne mogu da postavljaju naloge ni kada ih obavestim preko mobilnog. titanik

Just looking
Just looking

Broj poruka : 17
Datum upisa : 10.04.2013

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 12:47

Najbolje je da ih zoves pa da ih pitas imaju li oni neke rezervne varijante. Nije ovo sigurno prvi put da im nestaje struja.
Ja sam inace trazio i nisam mogao nikakav broj mobilnog da nadjem.
Nazad na vrh Ići dole
Lolita
VIP
VIP
Lolita

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 13:23

Ja sam im poslala e-mail pa su mi sad odgovorili inace po zavrsetku trgovanja etading je proradio IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 270317
Nazad na vrh Ići dole
Tihi
VIP
VIP
Tihi

Broj poruka : 26
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 14:06

Планирана искључења за датум: 2013-04-10

Стари град08:00 - 14:00ЦАРА ДУШАНА: 48-52,58-68,37А-39,43-49А, КАПЕТАН-МИШИНА: 20-22,21-23А, СТРАХИЊИЋА БАНА: 52Б-56В/1,43-43А,47-57А
Nazad na vrh Ići dole
Dragot
VIP
VIP
Dragot

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 16:36

Što se tiče gašenja Voban tradera broker me je uputio na IC brokera, kao najbolju varijantu. Kaže da su uslovi kao i u Voban-u. Kod Kombank tradera problem je u tome što oni zahtevaju da, između ostaloga, otvorite i tekući, ne samo vlasnički račun, u KMBN.
Sa prebacivanjem akcija kod drugog brokera stvar nije baš jednostavna, odnosno jeftina. Menja se depozitar, a time se za svaku hartiju mora platiti provizija. Neki dan sam menjao depozitara za jednu hartiju i provizija je iznosila 5000 dinara. Znam da je kod nekih brokera manje, ali se opet radi o par hiljada dinara po hartiji. I za to postoje rešenja, ali to dodatno komplikuje situaciju i usložnjava čitav proces praćenja stanja i trgovanja.
Nazad na vrh Ići dole
Momir
Old member
Old member
Momir

Broj poruka : 2084
Datum upisa : 06.12.2008

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/10/2013, 21:04

Molim te navedi tog brokera koji traži 5000 din za promenu po akciji. Da svi znaju da se radi o prevarantima.
Kod normalnih brokera promena ne može da košta više od 500 po akciji.

VIP
VIP
Frenky

Broj poruka : 516
Godina : 49
Datum upisa : 19.07.2009

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/11/2013, 08:45

I ja sam dobio na e-mail obavestenje da se gasi voban trade aplikacija ,dali se zna razlog ?
Nazad na vrh Ići dole
Dragot
VIP
VIP
Dragot

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/11/2013, 09:21

Momire, iz moga posta se može zaključiti o kom se brokeru radi, premda mi cilj I nije bio da posebno apostrofiram da je reč o Voban-u. Provizija od 5000 je plaćena na promenu depozitara pri poklonu akcija.
Nazad na vrh Ići dole
IC.Broker
Partner
Partner
IC.Broker

Broj poruka : 43
Datum upisa : 18.06.2009

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/12/2013, 13:30

Grupa InterCapital izrasla je u najveću brokersku kuću u regionu sa godišnjim prometom u trgovanju iznad €500 miliona, a poslovanje u Srbiji je započeto 2007 godine.

U želji da svojim klijentima izađemo u susret i omogućimo lakše trgovanje na Beogradskoj berzi, svakom klijentu pružamo mogućnost da svoje naloge ispostavlja preko aplikacije QUOTESTATION (elektronsko ispostavljanje naloga trgovanja).

Prva smo brokerska kuća koja svojim klijentima pruža mogućnost trgovanja na inostranim berzama (NYSE, NASDAQ, EURONEXT,…).

Prednosti ulaganja na inostranim berzama:
• Dinamična tržišta sa ogromnom likvidnošću trgovanja; možete biti sigurni da u svakom trenutku možete kupiti ili prodati željene hartije.
• Veći izbor: tržista, instrumenata u koja se investira: akcije, opcije, fjučersi, derivati, najniži troškovi trgovanja,
• Konstantno veliki protok informacija i analiza različitih akcija, tržišta,
• Trgovanje u stabilnoj valuti (nema rizika od kursnih razlika),
• Transparentnost izveštavanja: klijent svaki dan putem e-mail-a dobija izveštaj o stanju svojih pozicija.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.intercapital.rs
Maca
VIP
VIP
Maca

Broj poruka : 1869
Godina : 47

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime4/12/2013, 14:55

Lepo zvuči, ali bi za početak mogli da OVDE na forumu najavite kad nemate struje da se ne kidamo bez potrebe!
cekic
Kad se nema struje može poruka da se pošalje i preko mobilnog !!

VIP
VIP
Beko

Broj poruka : 196
Datum upisa : 29.12.2007

PočaljiNaslov: Re: IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!   IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER! - Page 7 Icon_minitime5/15/2013, 11:23

Posle gasenja QS koje servise koristite za pracenje trgovanja?
Hvala
Nazad na vrh Ići dole

IC.Broker - BUDI SAM SVOJ BROKER!
Nazad na vrh 
Strana 7 od 9Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
 Similar topics
-
» Telefon koji bi svaki broker pozeleo
» Pitajte ILIRIKA brokere, Beograd
» budi bik! budi medved! ...samo nemoj biti ovca!
» Afrika se budi!!
» Da li je vreme da promenim svoj avatar?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Deponija-
Skoči na: