BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

BIP a.d. Beograd - BIPB

Ići dole 
+122
draggon
Tenerife
MACA23
zbugiyu
zekapeka
gaggii
smele
Kosanica
vladimir1976
dusan79
tandaric
MMcorp
piraterija
Al Kapone
boxxi
lazar1988
Bond
Popaj
Cucla
Pekinis
Mistery 011
Dragan555
Baki. V
Big Mile
Sasuolo
Nenadnenad67
Optimista
Toplica
Pripravnik
Bombica
Gagi
Bidza
philips1
LUMTDZOS
Danx
Momir
Bojjan
Dragot
stock
Taliban
Aleks
Mitar
Nemesis
Ceras
Racunarko
Fmember
Zmark
Metatrader
Rogy
HUACHUMA
Josip
Steve McQueen
Boranija
C R A Z Y
Miladin
Dkolak
Polos
Ppanic
raspolozen
Smile
Greta
ILoveRoses
JMBR
StariHrast
RobinHood
Centurion
Mbojan78
Dax
Mozart
MORNAR
Admin
pakodazna
Atomski mrav
pepsiman
Sasa965
Mozartru
Rasa
Igi-bg
Aritmeticar
Drag_Mlad
Dnenad85
MarkoJTD
Ivan2211
Maca
Non-ProfitOrganization
AdmiralMarkets
Sofke
BIPovac
StefanMR
Bosanac
bonum.mm
gogloee
Petronijevic
iki
Vladulns
GogaAna
nepet
Teletrader
Ars Vivendi
Kupi akcije
Zane
Dusan
Dejansss
Vidovnjak
Mala
Kobe Bryant
milosstojan
Joe
srpski_pacijent
Friz
Kurajber
shema
Raiden
cromodora
Sare
Drasko
Ivona
Dr Zuk
Milos86
Posmatrač
Sneki
tigrovic
126 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Popaj
VIP
VIP
Popaj

Broj poruka : 1168
Datum upisa : 12.09.2007

BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime11/3/2010, 20:09

Djordjevic Petar i Bobnjevic Dragan izgleda bas veruju u ovu akciju.
Da li neko zna ko su oni ? Da li su to nasi spekulanti ili neki insajderi ?
Nazad na vrh Ići dole
Sofke
Our family
Our  family
Sofke

Broj poruka : 330
Datum upisa : 13.11.2009

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime11/3/2010, 20:25

cekaju soma kapitalca,e sad ,mozda i ubodu,...
Nazad na vrh Ići dole
Dkolak
VIP
VIP
Dkolak

Broj poruka : 4077
Datum upisa : 20.08.2009

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime11/5/2010, 08:11

Jednog od njih dvojice poznajem, nije fer da iznosim privatne podatke. Berzanski entuzijasta-amater, sa povremenim viskom para.
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13963
Datum upisa : 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime11/27/2010, 12:54

Promene: 02.11. - 26.11.2010. (T-3) ili 28.10. - 23.11.2010.

BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 20promene021126112010
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime1/3/2011, 13:39

Promene: 26.11. - 31.12.2010. (T-3) ili 23.11. - 28.12.2010.

BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 21promene261131122010
Nazad na vrh Ići dole
Vladulns
VIP
VIP
Vladulns

Broj poruka : 1750
Datum upisa : 02.09.2009

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/2/2011, 12:26

Nesto se ovde kuva ili su neciji poslednji trzaji.... Obim do sada 16.598 akcija.
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

Broj poruka : 772
Godina : 51
Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/2/2011, 13:23

Vladulns ::
Nesto se ovde kuva ili su neciji poslednji trzaji.... Obim do sada 16.598 akcija.

Videcemo za dva dana ko je kupio, a ko je prodao.
Otislo je i 20 akcija na 39,...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.dekorativniprirodnikamen.com/
Kupi akcije
VIP
VIP
Kupi akcije

Broj poruka : 427
Datum upisa : 09.06.2009

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/2/2011, 15:44

sem Investitor d.o.o. , nema krupnih investitora :non: od
Nazad na vrh Ići dole
RobinHood
VIP
VIP
RobinHood

Broj poruka : 185
Datum upisa : 20.02.2010

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/2/2011, 16:48

Drag_Mlad ::

Videcemo za dva dana ko je kupio, a ko je prodao.
Otislo je i 20 akcija na 39,...

probudite me na 100

roshtilj
Nazad na vrh Ići dole
StariHrast
Still learning
Still learning

Broj poruka : 84
Datum upisa : 21.02.2010

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/3/2011, 11:35

Kuva se likvidacija, Litvanci su prodali i žig BIP-a za manje od 2 miliona eura. BIP izgleda više i nema svoje imovine. Baš su ga sredili.
Nazad na vrh Ići dole
Sofke
Our family
Our  family
Sofke

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/3/2011, 13:08

nemojte da me drzite za rec,ali sam cuo da se naslednici sin i kci od bivseg vlasnika bip-a predali tuzbe za povracaj imovine sudu u strazburu,on ima americko a kci francusko drzavljanstvo,tako da su ukljuceni i oni u igru izgleda,sta li ce drzava sada da smisli samo bog zna.pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
Miladin
Zuti karton
Zuti karton
Miladin

Broj poruka : 137
Godina : 55
Datum upisa : 09.12.2010

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/3/2011, 18:45

Naravno da necemo ;)

Ipak, Bip je zlatna koka i zicer za izuzetnu zaradu. Treba videti ko ce biti privatizacioni savetnik. Ako bude Aleksandar Denda ili neko od Ace Vlahovica, ovo ce biti blue chip (iako nece tako izgledati). Firma je debelo potcenjena, bez obzira na gubitke sto bi neko naveo kao argument, ili procenat trzista koji imaju. Malo svezeg kesha i marketing cine cuda, cena piva u zemlji Srbiji je u najmanju ruku luksuzna, tako da penetracija na trziste cenovnom politikom je ovde "must", a posebno sto i politika niskih cena donosi odlicnu neto profitnu marzu. Treba samo neko da ih kupi. Imaju postrojenja, skladista, centralno beogradsku lokaciju u posedu, ako se vrate samo na trziste Bg, eto useravanja od para. A da ne pricamo o jugu Srbije gde se trazi MB, Merak, Master i slicna piva koja ne gaze cenu 40 din/zidarska flasa. Bip ce sve da h srusi. A pored toga ostaje prostor za nove/licencirane marke i tako to,da sad ne duzim.
Ja licno bih voleo da jos padne. Da padne do nivoa kad ne moze vise dole (recimo 4 din po akciji), ali ce biti sasvim ok ako bude i na 30 din, pa neka veca kolicina da se obrne. Kad samo uzmes u obzir da bi npr. po toj ceni mogao uzeti 1% preduzeca za 30.000E, vidis koliko je to dzaba. Jako ce se isplatiti onima koji ovde ulazu. Cena na berzi nije relevantna, jer se formira na osnovu obima koji je jednak parama za uzinu srednjoskolca u Despotovca, a i kad je obim malo "jaci" kao ovo juce ili prekjuce, vidis da se radi o zanemarljivim parama u odnosu na prave obime na drugim hartijama.
Nazad na vrh Ići dole
Dnenad85
VIP
VIP
Dnenad85

Broj poruka : 410
Godina : 39
Datum upisa : 28.01.2010

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/3/2011, 19:30

Ovakav rasplet je ocekivan, to sam vec nagovestio u prethodnim izlaganjima, nebih hteo da sirim mnogo pricu, jos uvek nije kasno da se udje u ovu akciju, ovo je tek pocetak rasta, pravi skok nas ocekuje nakon raspisivanja tendera gde ce akcije bip-a probiti nominalnu vrednost, mislim da sam vam vec sve rekao,..postoje vec i informacije o tome ko su potencijalni ucesnici tendera,.. ali da sacekamo malo,.. otom potom,.. roshtilj
Nazad na vrh Ići dole
C R A Z Y
VIP
VIP
C R A Z Y

Broj poruka : 538
Datum upisa : 19.03.2010

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/3/2011, 20:09

Ја стварно не знам шта се дешава са овом акцијом, али колико видим имала је већи обим па ме занима Бонде да ли можемо испратити те промене :)
Хвала унапред.
Nazad na vrh Ići dole
RobinHood
VIP
VIP
RobinHood

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/3/2011, 20:34

uvazene kolege,
mislim da je u ovom trenutku bipb izrazito i jedino spekulativna hartija.
podseca na fidl.

nisam siguran da bip ima neku sansu u industriji piva. jer jednostavno on vise nije brend. predugo se nalazio na sporednim policama supermarketa. ako ga je uopste i bilo.

kad im covek samo pogleda zgradu, pogon, one rdjave auto-cisterne koje niko nije pomerao deceniju i jace... sve je to jedna velika krntija u centru grada! i pusteno je da postane krntija, jer nekom odgovara. a to nisu smislili mali akcionari ni sitni spekulanti.

pa ta privatizacija sa litvancima. ko li je samo njih nasao? kako se sve zavrsilo.. to je za insajder na b92.

slazem se da za sitne novce moze da se uzme prisojan udeo. ali u cemu?

neko ce reci lokacija. ne zaboravite da za promenu namene zemljista treba debelo da se plati. nije to atraktivno kao 2006-08. sad se pominje i restitucija. koji strani investitor bi se upustio u tako nesto.

bip, njegovi radnici, mali akcionari su samo taoci kriminalnog sistema u kome zivimo.

napomena: imam bipb (nazalost previse)
Nazad na vrh Ići dole
Boranija
Old member
Old member

Broj poruka : 2213
Datum upisa : 25.07.2010

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/3/2011, 20:51

Ma nije ni špekulativna. BIP samo može da nestane... što će se i desiti uskoro.

Inače "Litvance" je svojevremeno doveo "ekspert" Labus!!
Nazad na vrh Ići dole
Kurajber
Member
Member
Kurajber

Broj poruka : 414
Datum upisa : 18.12.2007

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/3/2011, 23:48

likvidacija bipa? pa bip je najjaci, najpopularniji i sve naj brend juzno od beograda! jedini prave dobar kvas.
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

Broj poruka : 772
Godina : 51
Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/4/2011, 07:51

Msilim da je ovo dobra cena za pojacavanja,... mozda je dobro sacekati jos malo da ode dole,...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.dekorativniprirodnikamen.com/
Maca
VIP
VIP
Maca

Broj poruka : 1869
Godina : 47
Datum upisa : 28.05.2007

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/4/2011, 08:44

Kurajber ::
likvidacija bipa? pa bip je najjaci, najpopularniji i sve naj brend juzno od beograda! jedini prave dobar kvas.

U kom se to mestu juzno od Beograda BIP pije u kolicinama???
Mora da si sanjao !
titanik
Nazad na vrh Ići dole
Miladin
Zuti karton
Zuti karton
Miladin

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/4/2011, 10:08

RobinHood ::
...

Analiticko razmisljanje koje pozdravljam, ali sa kojim se ne slazem.
Tesko da ce iko doci do pravilne procene preduzeca na osnovu fasade, starih kamiona i raspalih gajbi.
Sektor - preradjivacka industrija, a Industrijska grana - proizvodnja alkoholnih i bezalkoholnih pica u Srbiji ima ogroman potencijal, koji se oduvek do maksimuma iskoriscavao. Dolazak novog igraca i uvodjenje novih proizvoda bi jos razigrao triste i uneo nove cenovne igre, da ne kazem smanjenje cena (posto su Lav+Jelen) takoreci duopol na nasem trzistu i treba neko da ih razdrma. Donekle to pokusavav cini Heineken sa svojim Amstelom, ali ni blizu da zakuca brend rogonje.
U sustini, asortiman piva u Srbiji je vrlo mali i ogranicen, sa aspekta cenovne diferencijacije. Postoje Lav i Jelen u standardnom segmentu koji je ujedno i najveci deo trzista piva u Srba. Drugi segment cine luksuzna piva – Tuborg, Carlsberg, Efes, Heinken, i neka uvozna piva koja se ne proizvode kod nas. Širenje, odnosno zauzimanje viseg standardnog segmenta takodje rade Carlsberg i InBev, Holstenom i Staropramenom. Na sve to, imamo Amstel i Pils Plus koji sa Nikšićkim pokušavaju da razmrda standardni segment. Lowenbrau je puko jos pre nego se pojavio.
U nizem segmentu su MB, Master, Merak, Zajecarsko, Bg i jos par junk piva.
Ja vidim prostor za novog investitora upravo u tom donjem i standardnom segmentu.
E to je ono gde je potencijal ove firme.
Zemljiste ne – nije njihovo, samo su u posedu i to je jasno kao dan.
Trenutni procenat trzista ne – jer Bip a.d. je go k**** sada
Kamioni, gajbe, avioni – kredit od 2-3 mil € to resava dok trepnes.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

Broj poruka : 5404
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/4/2011, 10:19

Ne mogu da verujem!!??? udrimile

Šta je s vama ljudi? Pa zar je moguće da neko još razmišlja o BIPB??
Pogledajte malo na ovoj temi 3-4 strane unazad... sve lepo piše titanik

Miladin@
Vidim da osim MTBN imaš i BIPB, a verovatno i PRGS... ako ga nemaš OBAVEZNO
ga pazari - da kompletiraš kolekciju! Može malo i TIGR i SIMPO... sesir

I naravno Fidelinku!! Jeste da je nema na Belexu, ali ja ću da ti "sredim" da je vrlo povoljno kupiš! (na moju žalost imam je udrimile )
Sigurna sam da ima još forumaša koji bi ti učinili.... armo

Member
Member
Steve McQueen

Broj poruka : 539
Datum upisa : 30.11.2009

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/4/2011, 12:27

Meni je samo ovaj deo iz prospekta dovoljan da ovu hartiju ni ne gledam, pa
sve ove što prospekte ni ne čitaju da potsetim:

-Друштво је преценило основна средства за износ од 1.291.794 хиљадe динара и обавезе по основу јавних прихода за износ од 652.739 хиљада динара, а потценило губитак текућег периода за износ од 639.055 хиљада динара.
-Друштво je преценило залихе у износу од 16.074 хиљаде динара, а потценило резултат текуће године у истом износу.
-Друштво је потценило остале краткорочне обавезе, односно преценило резултат текуће године за износ од 69.175 хиљада динара.
-У 2009. години Друштво је имало одређених проблема у генерисању новчаних средстава и остваривању нето новчаних прилива довољних да текуће обавезе измирује о року доспећа. Као последица тога, краткорочне обавезе су на дан 31. децембар 2009. године веће од обртне имовине за 1.926.935 хиљада динара, а акумулирани губици износе 4.611.063 хиљаде динара и представљају значајну одбитну ставку капитала Друштва.
-Такође, рачун Друштва је у блокади од 10.12.2008. године, а укупан износ неизвршених налога блокаде до датума ревизије износи 693.623 хиљаде динара.

Ima toga još, a sem toga, sve, ama baš sve što imaju je pod hipotekom.
Kakvu vi tu perspektivu vidite i to pri trenutnoj ceni od 0,7 P/B (doduše nakon revizije)?

Nazad na vrh Ići dole
Miladin
Zuti karton
Zuti karton
Miladin

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/4/2011, 15:10

Treba malo više znanja da bi se bilo ko igrao investitora na berzi. Proceniti hartiju i njen potencijal zahteva strucno i sertifikovano znanje, na osnovu kojeg donosis manje pogresne odluke pri ulaganju na berzi, odnosno vrsis diversifikaciju rizika. Struka ti daje kvalifikaciju da sprecis potencijalni gubitak, odnosno da ga minimiziras, a iskustvo je tu da procenis gde ulazis sa ogromnim mogucnostima.

Vec sam se izjasnio da sam institucionalni investitor i da se grupom strucnih ljudi evaluiram hartije koje treba da rastu. Do sada sam pisao na MTBN, PRBN, KMBN, UNBN, AGBN hartije koje su po neargumentovanoj oceni velikog broja pisačkog i čitalačkog miljea foruma "đubre".
Moje pisanje nije uspelo da napumpa nijednu hartiju, ali je trgovanje na berzi pokazalo da je svako bilo ispravno i tačno.

Prognoze koje experti kao Sneki ovlaš nabacaju su krajnje neozbiljne, a za ovu poslednju smem slobodno da kažem da je totalna obmana samog sebe, pisao on to iskreno ili ne.
I TIGR i SMPO su ziceri, jedan kratkoročniji, a drugi čeka Ikeu.

PRGS je špekulativna hartija sa kojom se nisam hvatao u koštac, ali slobodno smem da kažem da sam imao oportunitetni nedobitak (momenat kad hoćeš da kupiš, a ne kupiš).

Banalizovanje berze na AIKB i SJPT je potpuno omašen koncept, ali ostavimo to neukima.
Nazad na vrh Ići dole
Josip
Just looking
Just looking

Broj poruka : 21
Datum upisa : 27.12.2007

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/4/2011, 15:30

Nemam pojama što se kuha ili ne na BIPB jer nisam iz Srbije.
Imam nekih 6000€ uloženih iz 2008 i ako propadnu sam sam si kriv i ovo mi je velika škola.
Poučen iskustvom najizglednija je likvidacija, ali nadam se nekom novom natječaju od strane države pa da ih i ja utopim po bar euro.
Obično kad na forumu ima toliko katastrofičara i opet toliko pozitivaca (koji iz postova daju naslutiti neke inside informacije - ili se tako tješe) . sredina je uvijek negdje u sredini. e sad ta sredina traje već dugo i ako potraje još godinu - likvidacija je po meni izvjesnija.
jbg - nije sve u lovi,ima nešto u aikb i soji!(čak se rimuje)
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/4/2011, 15:37

Josip ::
Nemam pojama što se kuha ili ne na BIPB jer nisam iz Srbije.
Imam nekih 6000€ uloženih iz 2008 i ako propadnu sam sam si kriv i ovo mi je velika škola.
Poučen iskustvom najizglednija je likvidacija, ali nadam se nekom novom natječaju od strane države pa da ih i ja utopim po bar euro.
Obično kad na forumu ima toliko katastrofičara i opet toliko pozitivaca (koji iz postova daju naslutiti neke inside informacije - ili se tako tješe) . sredina je uvijek negdje u sredini. e sad ta sredina traje već dugo i ako potraje još godinu - likvidacija je po meni izvjesnija.
jbg - nije sve u lovi,ima nešto u aikb i soji!(čak se rimuje)

post2
Nazad na vrh Ići dole
Boranija
Old member
Old member

Broj poruka : 2213
Datum upisa : 25.07.2010

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/4/2011, 17:43

Miladin ::
Struka ti daje kvalifikaciju ...
...da sa grupom strucnih ljudi evaluiram hartije koje treba da rastu.

Will you evaluate this poem please?:
Steve McQueen ::
... акумулирани губици износе 4.611.063 хиљаде динара
89
Nazad na vrh Ići dole
Miladin
Zuti karton
Zuti karton
Miladin

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/5/2011, 11:56

Boranija ::
Miladin ::
Struka ti daje kvalifikaciju ...
...da sa grupom strucnih ljudi evaluiram hartije koje treba da rastu.

Will you evaluate this poem please?:
Steve McQueen ::
... акумулирани губици износе 4.611.063 хиљаде динара
89

Hahahaha, po toj logici je NIS sa svojih 25 mlrd gubitka trebalo da ode u stecaj, pa je eto igrom brojki, kredita i dobri racunovodstvenih manipulacija najavio dobitak od 6 mlrd dinara samo godinu dana posle. Ili je umece ovlascenog racunovodje/revizora bilo u momentu iskazivanja gubitka mozda?
Nazad na vrh Ići dole
HUACHUMA
VIP
VIP
HUACHUMA

Broj poruka : 523
Datum upisa : 25.05.2009

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/5/2011, 12:13

Pa nije bas neko poredjenje, mozda ima neko bolje?

Sa jedne stane MONOPOL KOJI SE BAVI NAFTOM KOJOJ SKACE CENA
Sa druge strane STARA SOCIJALISTICKA FABRIKA KOJA POKUSAVA DA UZME DEO TRZISTA KOJIM SADA VLADAJU SVETSKI OLIGOPOLI
scratch

Pozivam sve investicione kamikaze da uloze malo i u Valjevsku Pivaru. affraid

Zuti karton
Zuti karton
Miladin

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/5/2011, 12:28

To je ipak samo tvoja procena da nije "neko poredjenje", mozda zato sto se i u komentaru ne spominje poredjenje preduzeca, vec mogucnosti manipulacije bilansima i njihovim preokretima za samo jedan reporting period.

Manipulacija - ne znaci mahinacija, vec upravo alokacija obaveza, potrazivanja, i zaduzenosti kako bi se dobio zeljeni rezultat. Smesno je sto ti bilans pokaze sve a ne otkriva nista. U tome je poenta koju nisi bas najbolje protumacio.
Nazad na vrh Ići dole
Dusan
VIP
VIP
Dusan

Broj poruka : 5270
Datum upisa : 23.03.2008

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/5/2011, 13:08

Bip košta 33 RSD, a vredi 0.

Špekulanti mogu raditi na ovoj hartiji, fundamentalni ulagači nemaju ovde šta da traže.

VIP
VIP
RobinHood

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/5/2011, 13:20

Dušan ::
Bip košta 33 RSD, a vredi 0.

Špekulanti mogu raditi na ovoj hartiji, fundamentalni ulagači nemaju ovde šta da traže.

slozio bih se, s tim sto bih dodao da spekulanti mogu mnogo da zarade. izbori se priblizavaju, drzavi treba para. mozda nadje kupca.

a ovaj kvazi stecaj, restruktuiranje, moze da donese i neki obrt. kreativnost ekipe mocnika u srbiji je dokazana.

sve u svemu nadam se da cemo jednog dana dobiti evro za ovu akciju. lale
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/7/2011, 16:48

Promene: 31.12.2010. - 07.02.2011. (T-3) ili 28.12.2010. - 02.02.2011.

BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 22promene31122010070220
Nazad na vrh Ići dole
Sofke
Our family
Our  family
Sofke

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/7/2011, 17:47

bonde nasao sam nesto zanimljivo da li mozes da mi kazes da li ovaj portal bipa je ceo ili ima neki deo u proslosti,ako ima da li hoces da mi kazes gde mogu da ga nadjem,posto od strane br.1 nema datumiranja godine.unapred zahvalan sesir
interesuje me istorijat bip a na ovom forumu od pocetka do sada.

Poslednji izmenio Sofke dana 2/7/2011, 18:42, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Friz
VIP
VIP
Friz

Broj poruka : 1684
Godina : 54
Datum upisa : 16.12.2007

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/7/2011, 18:25

Dušan ::
Datum nameštate u svom profilu.

Kliknete na "profile" pa onda "opcije" i tamo namestite kako vam odgovara:

BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 2coo1v6

coca
[You must be registered and logged in to see this link.]

Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB   BIP a.d. Beograd - BIPB - Page 14 Icon_minitime2/7/2011, 18:51

Sofke ::
bonde nasao sam nesto zanimljivo da li mozes da mi kazes da li ovaj portal bipa je ceo ili ima neki deo u proslosti,ako ima da li hoces da mi kazes gde mogu da ga nadjem,posto od strane br.1 nema datumiranja godine.unapred zahvalan sesir
interesuje me istorijat bip a na ovom forumu od pocetka do sada.

Ono što ja vidim je da je počelo u oktobru 2007. i tu je u celosti.
Nazad na vrh Ići dole

BIP a.d. Beograd - BIPB
Nazad na vrh 
Strana 14 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» BIP a.d. Beograd - BIPB 2. deo
» Luka Beograd a.d. Beograd - LBGD
» PZP Beograd

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Akcije fun club-
Skoči na: