|
| BIP a.d. Beograd - BIPB | |
|
+122draggon Tenerife MACA23 zbugiyu zekapeka gaggii smele Kosanica vladimir1976 dusan79 tandaric MMcorp piraterija Al Kapone boxxi lazar1988 Bond Popaj Cucla Pekinis Mistery 011 Dragan555 Baki. V Big Mile Sasuolo Nenadnenad67 Optimista Toplica Pripravnik Bombica Gagi Bidza philips1 LUMTDZOS Danx Momir Bojjan Dragot stock Taliban Aleks Mitar Nemesis Ceras Racunarko Fmember Zmark Metatrader Rogy HUACHUMA Josip Steve McQueen Boranija C R A Z Y Miladin Dkolak Polos Ppanic raspolozen Smile Greta ILoveRoses JMBR StariHrast RobinHood Centurion Mbojan78 Dax Mozart MORNAR Admin pakodazna Atomski mrav pepsiman Sasa965 Mozartru Rasa Igi-bg Aritmeticar Drag_Mlad Dnenad85 MarkoJTD Ivan2211 Maca Non-ProfitOrganization AdmiralMarkets Sofke BIPovac StefanMR Bosanac bonum.mm gogloee Petronijevic iki Vladulns GogaAna nepet Teletrader Ars Vivendi Kupi akcije Zane Dusan Dejansss Vidovnjak Mala Kobe Bryant milosstojan Joe srpski_pacijent Friz Kurajber shema Raiden cromodora Sare Drasko Ivona Dr Zuk Milos86 Posmatrač Sneki tigrovic 126 posters | |
Autor | Poruka |
---|
vladimir1976 Just looking
Broj poruka : 3 Points : 15 Datum upisa : 17.10.2014
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 5/29/2015, 11:05 | |
| BIP-ovo pivo u limenci 0,5 l,odlicno pivo. | |
| | | Popaj VIP
Broj poruka : 1168 Localisation : Srbija Points : 3039 Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 5/29/2015, 13:00 | |
| - MORNAR ::
- ...
Obično se na velikim berzama pre same smrti neke akcije (isključenja sa berze) pojavi još jedan "trzaj" - kao poslednji znak života - i onda definitivno izdahne... Mornaru, da li je ovo danas taj poslednji trzaj ? Sve mi se cini da nisi u pravu sto se tice BIP-a. Vreme ce pokazati. Cujemo se posle udaje BIP-a (ili mozda stecaja). | |
| | | Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 5/29/2015, 21:17 | |
| - citat ::
- Po predlogu Ministarstva privrede na spisku 17 preduzeća čija je privatizacija odložena jesu: Fabrika maziva Kruševac (FAM), Fabrika automobila Priboj (FAP), HIP Petrohemija, PKB korporacija, Resavica, Jumko, Trajal korporacija, Galenika, Politika a.d, Ikarbus, RTB Bor, Holding kablova Jagodina, Holding preduzeće Prva petoletka iz Trstenika i četiri njegova zavisna preduzeća - PPT TMO, PPT - Servoupravljači, PPT Kočna tehnika i PPT Zaptivke.
Čak ni tabla nije počišćena... Neko se rešio 5k akcija od 9 miliona istih.... _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
| | | Popaj VIP
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 5/30/2015, 03:14 | |
| [th]BC[/th][th]Bid Size[/th][th]Bid[/th][th]Ask[/th][th]Ask Size[/th][th]AC[/th] - | 1,522 | 41 | 46 | 989 | - | - | 3,670 | 40 | 47 | 127 | - | - | 140 | 31 | 48 | 375 | - | - | 620 | 30 | 49 | 1,031 | -
|
Bid je dobar, a Ask je slab. Zasto da se pocisti tabla kada je na 40din (+ preko 14%) sve pocisceno ? Tek na 46 i vise ima Ask-a. Polako, nigde se ne zurimo. Trenutno jos niko ne zna da li ce biti prodaje ili ne. Sve je otvoreno. Neki iskusniji clanovi pokusavaju da stvore paniku, pa da se natovare na niskim cenama. Pustite ljude neka rizikuju za svoje pare. Mozda se i obogate, a mozda i puknu, videcemo. Ja sam medju onima koji rizikuju da izgube sve na ovoj akciji. Ne dam jeftino. | |
| | | Al Kapone VIP
Broj poruka : 1154 Points : 2806 Datum upisa : 06.12.2011
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 5/30/2015, 03:20 | |
| - Limited011 ::
- citat ::
- Po predlogu Ministarstva privrede na spisku 17 preduzeća čija je privatizacija odložena jesu: Fabrika maziva Kruševac (FAM), Fabrika automobila Priboj (FAP), HIP Petrohemija, PKB korporacija, Resavica, Jumko, Trajal korporacija, Galenika, Politika a.d, Ikarbus, RTB Bor, Holding kablova Jagodina, Holding preduzeće Prva petoletka iz Trstenika i četiri njegova zavisna preduzeća - PPT TMO, PPT - Servoupravljači, PPT Kočna tehnika i PPT Zaptivke.
Čak ni tabla nije počišćena... Neko se rešio 5k akcija od 9 miliona istih.... BIP nije medju tih 17 preduzeca, vec medju onih 40-50 cija se privatizacija odlaze do 31 oktobra. Zasto bi neko cistio tablu i dizao cenu na 50 dinara kad moze da kupi po 40 dinara. Neko je kupio 20k akcija u poslednjih par dana. 20000 akcija x 40 dinara = 800 000 20000 akcija x 50 dinara = 1 000 000 | |
| | | Dragan555 Old member
Broj poruka : 1489 Points : 3162 Datum upisa : 18.01.2014
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 5/30/2015, 08:50 | |
| - Citat :
Ja sam medju onima koji rizikuju da izgube sve na ovoj akciji. Ne dam jeftino. Apsolutno se slazem sa tobom. Ako je neko kupovao ovu akciju po 25-30 dinara i cuvao je dve tri godine sto bi je sad prodavao uz profit od 30-ak posto? Valjda se ovakva akcija i kupuje da rizikujes i zaradis mnogo ili izgubis sve? I sam sam se odlucio za jednu takvu akciju jer smatram da je super kupiti je u "godini raspleta". Mnogo bolje nego onima koji su je cuvali dugo. Isao sam rezonom da sam na svakom automobilu koji sam prodao izgubio od kupovne cene bar trecinu. Onda mogu i ovde da izgubim malo ili dobijem mnogo. Na kraju ako je neko kupio pre dve tri godine on taj novac odavno nema na raspolaganju i moze bez njega.Ja bi taj novac racunao kao otpisan pa kako bude. Svu srecu zelim vama koji imate ovu akciju. Puta 10-20 ako se proda a onda na jesen Karibi jedno 6 meseci pa vam u sred zime posaljem razglednicu ili tako ili Pozdrav od Del Boja | |
| | | zekapeka Still learning
Broj poruka : 93 Points : 340 Datum upisa : 10.10.2014
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 5/30/2015, 09:45 | |
| Ja kada god kupujem neku hartiju ja taj novac smatram nedostupnim i nikako se ne oslanjam na njega. Novac ulozen u berzu smatram vec potrosenim (zato sto tako eleminisem emocije). Vecina portfolia mi je u "sigurnijim" akcijama ali mi je i deo portfolia u visoko rizicnim akcijama, tipa BIP, e sada ako me na tim akcijama ukenja super, a ako puknem nije mi zao jer sam svesno usao u celu ovu pricu.
Samo sto ja na zalost jos uvek baratam sa malom vrednoscu portfolia pa mi je mozda zbog toga i lakse, ali sigurno da necu uloziti 500k-600k din. u visoko rizicne hartije vec "samo" do 100k . _________________ Born stupid? Try Again | |
| | | Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 5/31/2015, 00:41 | |
| - Popaj ::
Neki iskusniji clanovi pokusavaju da stvore paniku, pa da se natovare na niskim cenama.
Dobar vic ili je pumpa? Iskusni ovo ne kupuju ni pod razno!! A i ako si siguran da ces silne milione da zaradis, pa sta ti smeta sto neki to ne vide i ne kapiraju? Pusti ih, bice im zao jednog dana... Na tvom mestu ja bih dokupui i bio srecan sto ima jos po 35 ili 40 din jer koliko shvatam jedna akcija ce uskoro vredeti 100 evra! Krs je krs! _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
| | | Popaj VIP
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 5/31/2015, 21:59 | |
| - Limited011 ::
- Popaj ::
Neki iskusniji clanovi pokusavaju da stvore paniku, pa da se natovare na niskim cenama.
Dobar vic ili je pumpa? Iskusni ovo ne kupuju ni pod razno!! A i ako si siguran da ces silne milione da zaradis, pa sta ti smeta sto neki to ne vide i ne kapiraju? Pusti ih, bice im zao jednog dana... Na tvom mestu ja bih dokupui i bio srecan sto ima jos po 35 ili 40 din jer koliko shvatam jedna akcija ce uskoro vredeti 100 evra!
Krs je krs! Limited011, cenim tvoje misljenje. Ti nisi od juce i mozda si u pravu, ali mozda ipak i gresis. Ovde treba malo srece, pa da se prica lepo zavrsi. E sada, ko zeli da rizikuje, eto mu. Ja ostajem u prici do kraja, pa sta bude. Ako budem dobro prosao, ja te castim, a ti priznas gresku, a ako puknem, nikom nista i ja priznam svoju gresku. OK? | |
| | | Joca VIP
Broj poruka : 159 Points : 325 Datum upisa : 29.06.2008
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 6/1/2015, 01:21 | |
| - Popaj ::
Ja ostajem u prici do kraja, pa sta bude. Ako budem dobro prosao, ja te castim, a ti priznas gresku, a ako puknem, nikom nista i ja priznam svoju gresku. OK? [You must be registered and logged in to see this link.] ne valja ti ta politika. Tako si se i za AGBN 'ložio' pre par godina pa na kraju Antonić preveslao akcionare tako da ni dugmići nisu ostali. PS. Za utehu bio si jedan od mnogobrojnih ali čovek treba da se uči na greškama a ne da ih ponavlja iznova. | |
| | | zbugiyu Just looking
Broj poruka : 29 Points : 145 Datum upisa : 10.11.2014
| Naslov: Re: BIP a.d. Beograd - BIPB 6/1/2015, 11:13 | |
| Najnovije informacije iz BIP-a:Tomić je podneo ostavku,predsednici oba sindikata su se prijavili za socijalni program,radnicima koji su pod raznoraznim ugovorima se isti ne produžavaju jednom rečju raspad sistema. ------- [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | | BIP a.d. Beograd - BIPB | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |