BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Komercijalna banka - KMBN 3. deo

Ići dole 
+64
adamm
Nikolaj3
petronije
Bond
gogloee
Delboj
Greta
FatCat
Ars Vivendi
Deniko
MHE kila(H)WATacina
Al Kapone
cukicezar
Aca kurbla
Kobe Bryant
NewStar
Ceras
Sneki
Dalaj Lama
ristavl
Cicija
Joca
Stane Dolanc
mili61
boban75
Big Brle
philips1
Roman Abramovich
C R A Z Y
Amater u pokušaju
Boranija
Momir
trind
Teletrader
Tom80
MarkoJTD
Smile
starter
Fokus
Maca
Jegulja
Beli
Mojzes
ima nade
Cucla
Limited011
Pera Božić
Ivan00
Plejade
Matthew Greenburgh
pepermint
real_finanza
Gocili
Dragan555
Alonisos
Dragivoje
Huls
Popaj
Vladulns
Von Misha
Friz
Cope
serbiaserbia
bonum.mm
68 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Sledeći
AutorPoruka
adamm
Member
Member

Broj poruka : 532
Datum upisa : 07.08.2012

Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/23/2021, 22:29

Gledah malo ovo po CHROV ostalo je svega 200-njak akcionara koji imaju najmanje 100 akcija. Tako da cinjenica da ima nekoliko prodajnih naloga sa po 500+ akcija je iznenadjujuca za mene, s obzirom na mali broj akcionara.

Nakon sagledanog stanja, ipak cu biti uzdrzaniji u kopovnim nalozima. Pretpostavljam da ce cena da padne, tako brzo sa 3315 na 3700, pa cekaj to je 11% vise, katalisti ove vrste mislim da svetske hartije posalju 2-3% visu cenu na berzi, tako da mislim da ce cena da padne na nivo 3380-3540din, ako ne bude drugih pozitivnih katalista.
Nazad na vrh Ići dole
Boranija
Old member
Old member

Broj poruka : 2213
Datum upisa : 25.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 01:37

I gledaj ovaj spot do SAMOG KRAJA i ne nasedaj na ono sto prvo vidis!

I pazi da se ne opeces!

VIP
VIP
Aca kurbla

Broj poruka : 580
Datum upisa : 17.02.2014

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 01:44

adamm ::
Gledah malo ovo po CHROV ostalo je svega 200-njak akcionara koji imaju najmanje 100 akcija.

Za pocetak daj link gde i ostali forumasi mogu da dobiju taj spisak akcionara... kafa
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 08:14

http://www.crhov.rs/?Prikaz=1&odabraniemitentjmb=0D487A0DF887C58B&isin=6F2C06718DF5B682AACE78F8

Ukupan broj akcionara: 768
Ukupan broj ackionara koji imaju najmanje 500 akcija: 96
Ukupan broj akcionara koji imaju najmanje 100 akcija: 276 (trenutno)
Ukupan najmanji broj akcija koji nedostaje NLB-u: negde oko 336700

Da otkupe SVE male osim kastodi i onih medju prvih 20, i dalje nemaju dovoljno akcija.

Zato imam i prodajne i kupovne naloge na berzi. 

Zamolio bih brokere da nam urade uslugu pa ako se pojavi jako veliki prodajni nalog molio bih nekoga da nam javi na forum da ko hoce  stavi i svoj prodajni za dinar ispred velikog naloga  [You must be registered and logged in to see this image.] 

@boranija za razliku od nekih koji kad prodaju deonice ovde pumpaju, ja to ne radim, ja sam ovde obarao time sto sam bio realan (pogledati postove) cenu deonice dok sam prodavao po 3740 (prodao 5 komada), nije mi zadovoljstvo da se neka sitna boranija, tj. mali akcionar opece na forumu.... ako si na to mislio, nisam ja bas tako naivan... hvala na video!
Nazad na vrh Ići dole
marjanovicgane
VIP
VIP
marjanovicgane

Broj poruka : 1037
Datum upisa : 10.09.2018

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 08:28

Ne vidi se ništa... scratch  Ako možeš postavi link pre toga u šta si ušao.
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 08:38

http://www.crhov.rs/?Opcija=1&RadioGroup1=ime&emitent=komerc

pa tu izaberete ISIN pa kad se otvori stranica kliknete na ikonicu dole ispod "Statisticki Prikaz"

Evo screenshots za onoga ko ne ume:
https://ibb.co/0Jhr3V0
https://ibb.co/c2TrS8J
https://ibb.co/NZ5hrXv
https://ibb.co/wcqjVZL
https://ibb.co/xXW1CzT
https://ibb.co/K0zNhMj
https://ibb.co/7R3FMQw
https://ibb.co/68b0dDq
https://ibb.co/8MnKZRw
https://ibb.co/hRfBCjF
Nazad na vrh Ići dole
starter
Still learning
Still learning

Broj poruka : 97
Datum upisa : 08.06.2019

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 08:50

Ovde donekle razumem poziciju Dunav osiguranja tj. zasto nisu prodali. Naime oni imaju obavezu da deo svog portfolija drze u akcijama koje se kotiraju na Belexu a njihova logika je verovatno "ako ovo prodamo gde cemo te pare a da se ne zakopamo u nesto nelikvidno"....
Nazad na vrh Ići dole
cukicezar
Still learning
Still learning
cukicezar

Broj poruka : 113
Datum upisa : 29.01.2016

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 09:00

89 No comments na ovo: "ja sam ovde obarao time sto sam bio realan (pogledati postove) cenu deonice dok sam prodavao po 3740 (prodao 5 komada), nije mi zadovoljstvo da se neka sitna boranija, tj. mali akcionar opece na forumu."
Nazad na vrh Ići dole
NewStar
Still learning
Still learning

Broj poruka : 56
Datum upisa : 27.02.2014

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 12:16

Ima li nekog ko bi mogao da objasni sta se desava ako zalozim akcije za kredit?                                      1.U slucaju prinudnog otkupa, da li mogu da mi oduzmu akcije?                                                            2.Ako ne mogu,da li dobijam dividendu koju odrede sebi?                                                                    3.Posle recimo 10 godina kada istekne kredit,da li bi dividenda uticala na cenu koju bi mi onda prinudno isplatili i koja bi onda cena bila?                                                                                                          Zamolio bih samo da ne pisu oni koji nagadjaju vec oni koji znaju odgovore na moja pitanja.                   Hvala
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
Smile

Broj poruka : 1652
Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 12:59

Imas o tome na temi AIKB evo ovde

https://www.aikb.net/t1831p770-aik-banka-a-d-ni-aikb-10-ideo

pa malo listaj i ispred i iza te stranice.

na pr. https://www.aikb.net/t1831p735-aik-banka-a-d-ni-aikb-10-ideo
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
Smile

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 13:38

Ovde su sve sa foruma proglasili za kriminalce

https://www.kurir.rs/vesti/biznis/2197711/mahinacije-berzanske-mafije-sa-sudijama-i-notarima-iznuduju-milione

a onda su promenili zakon

https://www.danas.rs/ekonomija/promena-propisa-omogucila-mk-grupi-otkup-akcija/

https://www.danas.rs/dijalog/redakcijski-komentar/slucajnost-ili-namera-2/
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
Smile

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 13:42

Nazad na vrh Ići dole
boban75
VIP
VIP
boban75

Broj poruka : 810
Datum upisa : 03.01.2014

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 14:20

NewStar ::
Ima li nekog ko bi mogao da objasni sta se desava ako zalozim akcije za kredit?                                      1.U slucaju prinudnog otkupa, da li mogu da mi oduzmu akcije?                                                            2.Ako ne mogu,da li dobijam dividendu koju odrede sebi?                                                                    3.Posle recimo 10 godina kada istekne kredit,da li bi dividenda uticala na cenu koju bi mi onda prinudno isplatili i koja bi onda cena bila?                                                                                                          Zamolio bih samo da ne pisu oni koji nagadjaju vec oni koji znaju odgovore na moja pitanja.                   Hvala
U slučaju prinudnog otkupa oduzimaju ti akcije bez obzira na zalogu.  Dalje ne treba da ti odgovaram. Pročitaj o AIK banci.

A Bird in the hand, is worth two in the bush. - Ezop 600. p.n.e.

If one equity analyst its raining and the other says its sunny... yuor job as an investor is to ignore them both and instead look out the  window.
Nazad na vrh Ići dole
marjanovicgane
VIP
VIP
marjanovicgane

Broj poruka : 1037
Datum upisa : 10.09.2018

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 16:45

pa tu izaberete ISIN pa kad se otvori stranica kliknete na ikonicu dole ispod "Statisticki Prikaz"
Radi. Nisam znao za ovu ikonicu. Vrlo korisna stvar. sesir
Hvala kolega adamme.

PS:

Da li ovo važi za NIIS. Vidim da nema prikaza za ovu hartiju u CR.
Ako može info za ovo  halil
Nazad na vrh Ići dole
MarkoJTD
VIP
VIP
MarkoJTD

Broj poruka : 1164
Godina : 36
Datum upisa : 19.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 19:28

Dovoljno je odgovoriti na prvo pitanje; S'obzirom da je zakon promenjen pre nekoliko godina, ako je akcija pod zalogom, a vecinski uradi prinudni otkup, sve akcije prelaze u vlasnistvo tog vecinskog. Ostali akcionari dobijaju novac direktno na racun, a akcionaru koji ima zalozene akcije novac od prinudnog ide na specijalan racun, sa kog ne moze da povuce novac dok sudu ne dostavi dokaz da je otplatio dug u potpunosti, (onaj dug za koji su akcije bile zalozene) a potom sud izdaje nalog da se sa tog posebnog racuna novac prebaci na tvoj.

Dakle em sto svakako ostajes bez akcija u prinudnom, em imas duzi i komplikovaniji proces kroz koji moras da prodjes da bi uopste podigao novac od squeez-nutih akcija.

NewStar likes this post

Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 19:41

marjanovicgane ::

Radi. Nisam znao za ovu ikonicu. Vrlo korisna stvar. sesir
Hvala kolega adamme.

PS:

Da li ovo važi za NIIS. Vidim da nema prikaza za ovu hartiju u CR.
Ako može info za ovo  halil
Ne nema,cim nema ikonice,a spisak bi bio previse obiman,to vazi i za AERO
Nazad na vrh Ići dole
NewStar
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 22:59

MarkoJTD ::

Dovoljno je odgovoriti na prvo pitanje; S'obzirom da je zakon promenjen pre nekoliko godina, ako je akcija pod zalogom, a vecinski uradi prinudni otkup, sve akcije prelaze u vlasnistvo tog vecinskog. Ostali akcionari dobijaju novac direktno na racun, a akcionaru koji ima zalozene akcije novac od prinudnog ide na specijalan racun, sa kog ne moze da povuce novac dok sudu ne dostavi dokaz da je otplatio dug u potpunosti, (onaj dug za koji su akcije bile zalozene) a potom sud izdaje nalog da se sa tog posebnog racuna novac prebaci na tvoj.

Dakle em sto svakako ostajes bez akcija u prinudnom, em imas duzi i komplikovaniji proces kroz koji moras da prodjes da bi uopste podigao novac od squeez-nutih akcija.
Hvala svima  na odgovoru.Vidim da cemo ovo jako tesko da sacuvamo.
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 23:11

Jako tesko je bilo i da im ne prodje prva ponuda, pa se ipak desilo. Dunav izgleda nece, prudence barem dize cenu, a ne znam sta je sa drugim vecim akcionarima tj ko ce im prodati da preuzmu jos preko 2÷?
Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 23:18

Citat :

ne bih se slozio,proslo nedeljna tabla je jasno pokazala da preuzimanja nece biti,ne stavljaju se onakvi nalozi na bid da bi se kupile akcije,vec da bi se sprecilo preuzimanje

Limited011 and NewStar like this post

Nazad na vrh Ići dole
NewStar
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/24/2021, 23:32

Aca kurbla ::
Citat :

ne bih se slozio,proslo nedeljna tabla je jasno pokazala da preuzimanja nece biti,ne stavljaju se onakvi nalozi na bid da bi se kupile akcije,vec da bi se sprecilo preuzimanje
Nadam se da si u pravu.Kupovao sam je 2007 god.pa mi ni cena koju sam video prethodne nedelje ne uliva nadu.
Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/28/2021, 21:59

Kao sto rekoh,neki su danas pokazivali misice,tek na cetvrt rukava...

Limited011 likes this post

Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/28/2021, 22:11

Aca kurbla ::
Kao sto rekoh,neki su danas pokazivali misice,tek na cetvrt rukava...

Ja malopre dobio email "Topic Reply Notification". Otvorih to sto si napisao i nista mi nije jasno. Ajd onda kad sam vec izgubio najmanje 30 sekundi da sve ovo napisem, objasni mi sta si mislio? Ko je pokazivao misice i na koji nacin?
Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/28/2021, 22:29

Ako si bio danas na tabli,video si sta je u ponudi na bid/u,...i dalje imas dilema da ce otkup proci na ceni iz ponude?

Limited011 likes this post

Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/28/2021, 22:49

Danas sam bio 1 min na tabli. Stavio svoj nalog da kupujem 7 deonica po 3600 da probam da nadoknadim stetu jer mi je neko kupio 5 deonica po 3740 pre nekoliko dana. 

Samo sam primetio da se povecao broj prodajnih naloga na 3700 u odnosu na predhodni dan, delovalo je sve staticno. Nisam gledao druge bid naloge, moj je bio najjaci  od
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 09:42

Prometovano 117535 deonica, to je najverovatnije prodao onaj ko se dokopao deonica Stankoma u stecaju. 

Treba opet stavljati otpore na 3315+.  Ja nemam kesa do najmanje posle praznika.
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 09:45

Mislim da je znak cim je to prometovano preko berze, da se NLB ne usudjuje da kupi van berze. Moje misljenje da to ne bi bilo legalno po clan 3, Zakona o preuzimanju akcionarskih drustava.

Nadam se da ima zainteresovanih krupnih igraca da postavi otpore na 3315+, ne mogu ja sa 50-100 deonica postaviti otpor NLB-u.
Nazad na vrh Ići dole
Big Brle
Our family
Our  family

Broj poruka : 324
Datum upisa : 10.09.2019

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 09:49

Danas sam bio 1 min na tabli. Stavio svoj nalog da kupujem 7 deonica po 3600 da probam da nadoknadim stetu jer mi je neko kupio 5 deonica po 3740 pre nekoliko dana. 

Samo sam primetio da se povecao broj prodajnih naloga na 3700 u odnosu na predhodni dan, delovalo je sve staticno. Nisam gledao druge bid naloge, moj je bio najjaci  od
Eto danas si kupio tih 7 kom. x 3600, neko se lepo istovario sa 117.535 kom tacno do 3315 i više ih niko ne preskace....NLB kupio 47.485 kom.
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 09:52

Za mene vazi onaj vic:

Šetaju Mujo i Haso po selu i naiđu na govno. Mujo će Hasi:
- Haso, bil ti pojeo ovo govno za 1000 eura?
Misli Haso:
- Jeste gadno, ali malo se potrpim i poslije mi ostane 1000 eura u džepu. Pristajem!
Pojede Haso govno, uzme 1000 eura od Muje i nastave hodati. Opet Haso misli:
- Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je problem da će Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo govno i svi će me zezati do kraja života.
Misli i Mujo:
- E jesam glup! Ovaj se malo potrpio dok je pojeo govno i sada ima mojih 1000 eura. Hodajući tako naiđu na drugo govno i Haso će:
- Mujo, a bil ti pojeo ovo govno za 1000 euro?
- Bih!
I tako Mujo pojede govno i Haso mu dadne 1000 eura. Nastave hodati, kad će Haso:
- E moj Mujo što smo blesavi: obojca smo pojeli po govno, a niko ništa nije zaradio.
- Nema veze Haso, važno je da se pare okreću!

---

Ima li iko da postavi nalog na barem 3316? Ajmo ljudi bitno je da se pare okrecu....

NewStar likes this post

Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 10:18

Ako sad padne nekome na pamet da "kao slucajno" istrese 321600 akcija, ode mast u propast, sad je pitanje da li neko ima volje da postavi bid na barem 300000 akcija....
Nazad na vrh Ići dole
Nikolaj3
Our family
Our  family
Nikolaj3

Broj poruka : 280
Datum upisa : 24.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 11:14

https://www.belex.rs/data/2021/04/00119552.pdf
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 13:06

Razmisljam, ako neko hoce da pokaze misice trebao bi da stavi nalog kupujem 1.000.000 akcija cena 3400din, npr.. 

Kad ce da se znaju promene od danas?
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13963
Datum upisa : 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 13:39

Dva dana posle praznika (utorka)
Nazad na vrh Ići dole
boban75
VIP
VIP
boban75

Broj poruka : 810
Datum upisa : 03.01.2014

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 14:28

Razmisljam, ako neko hoce da pokaze misice trebao bi da stavi nalog kupujem 1.000.000 akcija cena 3400din, npr.. 

Prodavac je verovatno stankom (poklapa se broj akcija prodaje).
Kupce ćemo videti u utorak.

A Bird in the hand, is worth two in the bush. - Ezop 600. p.n.e.

If one equity analyst its raining and the other says its sunny... yuor job as an investor is to ignore them both and instead look out the  window.
Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 15:00

boban75 ::

Prodavac je verovatno stankom (poklapa se broj akcija prodaje).
Kupce ćemo videti u utorak.

Kao(jednog)od kupaca bih tipovao 7/og na spisku akcionara,od januara im slobodno na transakcionom racunu stoji preko 11% celog portfolia, sto je 6% vise od potrebnog za normalno funkcionisanje drustva..
Prevedeno,oko milijardu dinara... sesir
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 16 Icon_minitime4/29/2021, 15:36

Hoces reci da taj kastodi ima kupovnu moc deonica od 8.5 miliona EUR? 

Ako mogu staviti kupovni nalog na jedno 200.000deonica to bi ulilo poverenje, pod pretpostavkom da isto uradi M&V. Tesko ce biti izdrzati jos jedan ovakav udar ili veci, ako ne reaguju. Jos ne znamo tacno sta se desilo u stvari.

Ima i bankarskih kredita za kupovinu deonica, ili obveznica, to najbolje NLB im moze objasniti.
Nazad na vrh Ići dole

Komercijalna banka - KMBN 3. deo
Nazad na vrh 
Strana 16 od 25Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Sledeći
 Similar topics
-
» Komercijalna banka - KMBN 2. DEO
» Komercijalna banka - KMBN 3. deo
» Komercijalna banka - KMBN
» Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB
» Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Banke fun club-
Skoči na: