BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Komercijalna banka - KMBN 3. deo

Ići dole 
+64
adamm
Nikolaj3
petronije
Bond
gogloee
Delboj
Greta
FatCat
Ars Vivendi
Deniko
MHE kila(H)WATacina
Al Kapone
cukicezar
Aca kurbla
Kobe Bryant
NewStar
Ceras
Sneki
Dalaj Lama
ristavl
Cicija
Joca
Stane Dolanc
mili61
boban75
Big Brle
philips1
Roman Abramovich
C R A Z Y
Amater u pokušaju
Boranija
Momir
trind
Teletrader
Tom80
MarkoJTD
Smile
starter
Fokus
Maca
Jegulja
Beli
Mojzes
ima nade
Cucla
Limited011
Pera Božić
Ivan00
Plejade
Matthew Greenburgh
pepermint
real_finanza
Gocili
Dragan555
Alonisos
Dragivoje
Huls
Popaj
Vladulns
Von Misha
Friz
Cope
serbiaserbia
bonum.mm
68 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Sledeći
AutorPoruka
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

Broj poruka : 580
Datum upisa : 17.02.2014

Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Empty
PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 10:27

boban75 ::
adamm ::
ZA @Big Brle i ostale Zakon o preuzimanju akcionarskih drustava,

Član 1
Ovim zakonom uređuju se uslovi i postupak za preuzimanje akcionarskih društava čije je sedište u Republici Srbiji (u daljem tekstu: Republika), prava i obaveze učesnika u postupku preuzimanja i nadzor nad sprovođenjem postupka preuzimanja akcionarskih društava.

Opšta načela
Član 3
Opšta načela ovog zakona su sledeća:
1) svi akcionari ciljnog društva imaju ravnopravan položaj u postupku preuzimanja;
---

Da li na osnovu clana ovog zakona, oni ne mogu sad otkupiti od nekih velikih po npr. 3900din, pa onda od malih po 3315?

Ako razumem nacelo ravnopravnosti, onda bi i malima morali platiti 3900din?
Neće ti otkupljivati po većoj ceni. Otkupljivaće po 3315,00

pec
Ali da bi to uspeli,mora neko prvo da im pocisti tablu sa 730 000 akcija,tako bi oni ispunili uslov za 90% i nacelo ravnopravnosti...
Lepo je Big brle objasnio,ne mogu kupovati preko te cene ako misle da izvrse prinudni otkup po 3315

boban75 likes this post

Nazad na vrh Ići dole
boban75
VIP
VIP
boban75

Broj poruka : 810
Datum upisa : 03.01.2014

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 10:32

Fokus ::
Ali mora da postoji neki vremenski limit (koji je valjda prekoračen) u kome može da se kupi po 3315. 
Imali su mogućnost, nisu uspeli da kupe i šta sad? Pa neće valjda u narednih 100 godina da bude limit 3315?
Ima limit nije prekoračen (čitaj zakon lepo piše). Posle toga mogu kupovati po većoj ali i po manjoj ceni od one iz ponude(3315).

A Bird in the hand, is worth two in the bush. - Ezop 600. p.n.e.

If one equity analyst its raining and the other says its sunny... yuor job as an investor is to ignore them both and instead look out the  window.
Nazad na vrh Ići dole
Big Brle
Our family
Our  family

Broj poruka : 324
Datum upisa : 10.09.2019

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 10:34

ZA @Big Brle i ostale Zakon o preuzimanju akcionarskih drustava,

Član 1
Ovim zakonom uređuju se uslovi i postupak za preuzimanje akcionarskih društava čije je sedište u Republici Srbiji (u daljem tekstu: Republika), prava i obaveze učesnika u postupku preuzimanja i nadzor nad sprovođenjem postupka preuzimanja akcionarskih društava.

Opšta načela
Član 3
Opšta načela ovog zakona su sledeća:
1) svi akcionari ciljnog društva imaju ravnopravan položaj u postupku preuzimanja;
---

Da li na osnovu clana ovog zakona, oni ne mogu sad otkupiti od nekih velikih po npr. 3900din, pa onda od malih po 3315?

Ako razumem nacelo ravnopravnosti, onda bi i malima morali platiti 3900din?
Mnogo se ti praviš naivan, neznaš da razlika može da se reši i na drugi nacin, ima više varijanti....
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

Broj poruka : 532
Datum upisa : 07.08.2012

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 10:37

Pa koliko ja razumem zakone sad se moze gledati da li je akcija postala nelikvidna, prosecna 6M cena na berzi, i po kojoj ceni oni kupuju van berze. 

Na to se moze igrati ako bi doslo do sudskog postupka, u kome ishod nije potpuno izvestan, ali sto bi sud proglasio da nije prekrsen clan 3, stavb, 1, tacka 1, zakona o preuzimanju, ili nesto drugo, pa jeli posteno da otkupe od nekoga po 3900din a onda u roku manjem od 12. meseci od drugog po 3316 dinara?

Nazalost Zakon o preuzimanju akcionarskih drustava ne definise sta je to "preuzimanje akcionarskog drustva", tako da ishod sudskog procesa bi bio neizvestan, ima dosta nepreciznog definisanja u zakonima.
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 10:42

@Big Brle pretpostavka je da ce NLB igrati fer i postenu igru, a ako hoce da gledaju da z..... male akcionare sigurno je da postoje nacini jer su zakoni supljikavi

Pre nekoliko meseci pricao sam sa Jovicom Pavlovicem (najvecim akcionarom KMBNPB) i ako me secanje dobro sluzi on je misljenja da se NLB ne bavi nelegalnim radnjama.

Znaci, nadam se fer i postenom odnosu. Sto definitivno nije otkupi od nekoga po 3900 a onda prisilom od drugih po 3315 dinara.

Mislim da nalog na berzi kupujem 5000 deonica po 3320, najbolje pokazuje da cena za male moze da ode gore.
Nazad na vrh Ići dole
Fokus
Still learning
Still learning

Broj poruka : 88
Godina : 56
Datum upisa : 12.03.2013

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 10:55

Ja nisam pravnik, samo zdravorazumski razmišljam: ako neko sada kupi po 3xxx, 4xxx, xx.xxx dinara  akciju, plati više od 3315,jer niko nije hteo da je proda banci u ponudi po toj ceni, oni ipak mogu tu  SVOJINU LEGALNO KUPLJENU da je preotmu po manjoj ceni i nikom ništa, da sud u eventualnoj parnici ne bude na strani vlasnika akcije? Onda ne bi trebalo ni da se dozvoli više kupovina na berzi nikom osim većinskom vlasniku,jer bi u tom slučaju svi koji su je kupili mogli biti oštećeni ako je plate više od 3315?
Nazad na vrh Ići dole
C R A Z Y
VIP
VIP
C R A Z Y

Broj poruka : 538
Datum upisa : 19.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 11:04

NLB ne može nikom da preotme akcije! Može da ih otkupi prisilno ako pređe 90%. To mogu u budućnosti da urade na dva načina: novom ponudom ili kupovinom na berzi. 

Za ponudu se zna koji su uslovi, tj minimalna cena koja mora da se plati. Ako mali akcionari budu sad gurali cenu na gore, nateraće NLB da u budućoj ponudi plati više od 3315. Ako pomoću te buduće ponude pređu 90% moraće svima koji ne prodaju svoje akcije da otkupe prisilno po ceni najmanje koju su platili u toj budućoj ponudi. Opet ponavljam, ako mali budu gurali cenu na gore i njima budu izmicale akcije onda će ta cena biti viša od 3315 i mali neće biti u gubitku.

Ako se odluče da kupe na berzi onda srećno. Jer da bi kupili toliki broj akcija na tržuštu svakako će morati da podignu cenu ili čekaju jako jako dugo na ovoj ceni.

hund likes this post

Nazad na vrh Ići dole
Fokus
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 11:06

Izvinjavam se,pogrešan termin sam koristio nije otimanje već prisilan otkup.
Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 11:09

Aman zaman..

trguje se vec sad po vecoj ceni i trgovace se,niko ti nece vracati novac ni sud,ovo je berza  ako vise vecih igraca resi da izadje i pocisti tablu Ali samo u tom slucaju ce svi ostali koji su kupovali po vecoj ceni izvisiti,svi racunamo da do toga nece doci,jer se vidis veliki ne javljaju...

Na kraju krajeva mnogi mogu i dalje da kupuju po vecim cenama jer im je ponder daleko ispod 3315
Nazad na vrh Ići dole
Fokus
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 11:21

Znači, neko sada pokupuje sve ovo što ima sada od 3740 do 4200 u ponudi, a banka nađe način negde da doglavi do 90% po 3315 i prisilno otkupi od ovog kupca po 3315 i otera ga u milionske gubitke i nikom ništa iako je on legalno kupio po višoj ceni? Meni se čini vrlo nepravično i nelogično da se onda trguje i dalje akcijom ako postoji opasnost da se prisilno otkupi. Jeste da je berza rizik ali ako padne cena, propadne akcija ali na ovaj način da te neko otera u gubitke nije ok. Onda nije dobar zakon. Sa ovim završavam i želim svima nama malim akcionarima puno sreće sa Kom bankom.
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 11:22

Mislim da mozda postoji zakonska mogucnost da ako neko placa vise preko berze da dobije to sto je platio (ta osoba). Ali to bi trebalo proveriti sa advokatima.

Za sada, ostaje neizvesnost, pa ne treba ocekivati veliki rast cene akcije. Postoji i teoretska mogucnost da se pojavi veci igrac i izvrsi tipa buy 10000 deonica limit 4200din, al ne verujem pre augusta da ta teorija ima ikakvu verovatnocu ako taj igrac ne bude bio NLB.
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13963
Datum upisa : 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 19:11

Promene: 15.04. - 21.04.2021. (T-2) ili 12.04. - 16.04.2021.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 19:43

Eto,i kastodi racun kupuje po visoj ceni od otkupne...   love3

adamm likes this post

Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP
Kobe Bryant

Broj poruka : 3003
Godina : 48
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 20:21

Fokus ::
Znači, neko sada pokupuje sve ovo što ima sada od 3740 do 4200 u ponudi, a banka nađe način negde da doglavi do 90% po 3315 i prisilno otkupi od ovog kupca po 3315 i otera ga u milionske gubitke i nikom ništa iako je on legalno kupio po višoj ceni? Meni se čini vrlo nepravično i nelogično da se onda trguje i dalje akcijom ako postoji opasnost da se prisilno otkupi. Jeste da je berza rizik ali ako padne cena, propadne akcija ali na ovaj način da te neko otera u gubitke nije ok. Onda nije dobar zakon. Sa ovim završavam i želim svima nama malim akcionarima puno sreće sa Kom bankom.

Kakav je ovo "biser" od posta, skoro nije bilo ovakvih ludovanja na nekoj temi...
Ne znam dal da se smejem il plačem?
titanik

Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 20:21

Wow, kakvo pozitivno iznenadjenje, ima osecaja za bisnis neko iz ovog cuvenog kastodi...

Skinuo sam prodajni nalog osim na 4xxx dinara, ipak mozda uleti ubrzo veliki igrac sa buy nalogom... 

Ajmo veliki, ajmo D.... P...., go go go, 

I hope you'll clean it all baby .... 

Mislim da je vreme za povlacenje malih sa naloga bice vremena za prodaju....

Poslednji izmenio adamm dana 4/21/2021, 20:24, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 20:23

Aca kurbla ::
Eto,i kastodi racun kupuje po visoj ceni od otkupne...   love3

Ekstremno bitna informacija, veliki ulaze na  teren!

bom post2
sesir
Nazad na vrh Ići dole
Stane Dolanc
Our family
Our  family

Broj poruka : 339
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 21:19

Ulaze sa po 5 akcija??!!
Ti ovu igranku izgleda uopšte ne kapiraš....
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 21:28

Pa Stane, da vidimo, neko postavi nalog kupujem 5000 akcija, neko kupi 5 akcija da opipa ko je s druge strane naloga...

Ako ne razumem igranku, onda mozda mozes da objasnis...
Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 21:47

Ne uzbudjuj se adamm,ovo je samo zezanje,ali moze da bude i pokazna vezba (kao rampa od 5k)da ce uvek biti nekih koji ce da ciste ispred,jer za velike nije poenta trenutno u dizanju cene,jer poenta i nije u ceni

Poenta je da NLB nikad ne dohvati 90%
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 22:18

Da su veliki hteli da ne dopuste NLB da dohvati 90%, mogli su malo vise da se potrude pre ponude za preuzimanje, kupovinom na berzi, realno.  Vise mi deluje kao reakcija na to da oni nisu voljni da prodaju po 3315. 

Pokusacu i ja da postavim neke male linije otpora kad budem bio u prilici, tj. kesa na racunu...
Nazad na vrh Ići dole
FatCat
Member
Member
FatCat

Broj poruka : 854
Datum upisa : 14.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 22:30

Brate, hajde malo se informiši, isčitaj postove na mnogim akcijama i onda diskutuj.
Ti pojma nemaš o čemu se ovde radi.

A možda i dalje navijaš za Janeze?

Still learning
Still learning

Broj poruka : 82
Datum upisa : 23.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 22:33

https://rs.n1info.com/biznis/buduca-saradnja-na-salterima-poste-i-poslovi-komercijalne-banke/
Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/21/2021, 22:37

Da su veliki hteli da ne dopuste NLB da dohvati 90%, mogli su malo vise da se potrude pre ponude za preuzimanje, kupovinom na berzi, realno.  

Uopste nije realno,opet si zalutao...kupovinom na berzi se ne bi postiglo mnogo, efekti minorni uz skok cene, a rezultat svega neizvestan..
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/22/2021, 07:27

@Fokus  mislim da na osnovu Clan 3 zakon o preuzimanju akcionarskih drustava, svi akcionari moraju biti ravnopravni, tako da mislim da ne bi trebalo biti legalno da sada NLB kupi van berze ili van ponude za preuzimanje kao sto je vec napisao @C R A Z Y. Tako da mozda nije sve tako crno, al kupovina je i dalje nesigurna... Samo da napomenem ako ostane ista ili slicna situacija, u buducnosti planiram ozbiljniju kupovinu ovih deonica po ceni ispod 4000din.

@Aca kurbla Moglo je da se kupuje po ceni ispod 3300 i to oho-ho deonica. To ne bi diglo cenu, neki su sigurno kupovali po 32xx da bi prodavali NLB po 3315 i usicarili nesto sitno. Tako da to ne pije vodu, ionako je sada cena deonice visa

Ne znam ja ko na berzi igra koju igru, ja posto sam "zalutao" ne verujem nikome. 

Svatih jutros kad sam se probudio da sam jedan scenario zaboravio da razmotrim, zbog tog scenarija vracam prodajni nalog ispod 4xxx ali bar danas cu gledati da pustim druge da trguju pre mene ako zele.

Samo da kazem, za razliku od nekih koji kupuju jer zele da prodaju, ja stavljam prodajne naloge  jer zelim da kupujem, vrlo apsurdno zar ne?

Zalutao co'ek sta cete...
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13963
Datum upisa : 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/22/2021, 17:27

Promene: 21.04. - 22.04.2021. (T-2) ili 16.04. - 19.04.2021.

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
boban75
VIP
VIP
boban75

Broj poruka : 810
Datum upisa : 03.01.2014

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/22/2021, 17:48

adamm Citat:
Svatih jutros kad sam se probudio da sam jedan scenario zaboravio da razmotrim, zbog tog scenarija vracam prodajni nalog ispod 4xxx ...

Misliš na dokapitalizaciju kafa

A Bird in the hand, is worth two in the bush. - Ezop 600. p.n.e.

If one equity analyst its raining and the other says its sunny... yuor job as an investor is to ignore them both and instead look out the  window.
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/22/2021, 18:02

Pomislio sam i na dokapitalizaciju, ali to bi moglo biti  protiv pravno ako ne postoji realna potreba za kapitalom nego samo da se istisnu mali akcionari.

Trenutni visok spread je odlican za daily trading, ali me plasi mogucnost da neko proturi kroz berzu veliku kolicinu dogovorom, pa da zakinu male. 

Mada mislim da se nece sluziti time, lobiranjem, niti bilo cime sto nije normalna poslovna praksa. Imali oni 100÷ ili 88÷, njihovim investitorima ne menja mnogo. Oni koji upravljaju NLB-om rade za pare, nisu oni vlasnici. I pretpostabljam da nemaju razlog da nesto sad muljaju...
Nazad na vrh Ići dole
Dalaj Lama
Member
Member
Dalaj Lama

Broj poruka : 720
Datum upisa : 30.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/22/2021, 21:20

Na skupstini uvek moze da se donese odluka o dokapitalizaciji.
Obrazlozenje lako naci...

Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/22/2021, 21:31

Ako ce da se mulja, prostora ce se u Srbiji uvek naci..
Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/22/2021, 22:07

Dalaj Lama ::
Na skupstini uvek moze da se donese odluka o dokapitalizaciji.
Obrazlozenje lako naci...
Bas bi me zanimalo takvo obrazlozenje...na tabli imaju 21 mil eu   udrimile

Zile and adamm like this post

Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/23/2021, 10:40

Ma mislim da je jedini legalan nacin je da daju novu ponudu za preuzimanje ili kupuju na berzi.

Kako sad nema mnogo berzanske trgovine, bolje da pozure sa novom ponudom pre nego sto akcija postane nelikvidna. 

Kako su se stisli prosli put sa KMBNPB ne bi me cudilo da se i sad stisnu, tipa ponude 6M prosecnu za KMBNPB a za KMBN 3500din lol 

Ali ako hoce da im to mozda prodje, KMBN 3750, ako ostane ista situacija na tabli.

Ako hoce da budu sigurniji 3800, mislim da bi to proslo.

Meni to ne odgovara, ali i to je bolje nego 3315...
Nazad na vrh Ići dole
petronije
Our family
Our  family

Broj poruka : 220
Datum upisa : 02.10.2019

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/23/2021, 10:42

mnogima bi odgovaralo i 4300 .......
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/23/2021, 10:51

Slazem se, ali za bankare tj. banke vazi da su najgori klijenti. 

Mnogo se cenjkaju, gledaju da plate sto manje.

Barem sam tako cuo dok sam radio u medjunarodnoj firmi koja posluje u  finansijskom sektoru.
Nazad na vrh Ići dole
Aca kurbla
VIP
VIP
Aca kurbla

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/23/2021, 11:14

Ma kakav otkup,ne treba pristajati ni na kakvu ponudu, neka ostanu ispod 90%,Pa ce dogodine biti i dividendica.. kafa
Nazad na vrh Ići dole
adamm
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Komercijalna banka - KMBN 3. deo   Komercijalna banka - KMBN 3. deo - Page 15 Icon_minitime4/23/2021, 11:29

Pa zbog toga sam i kupovao, sta god sad bude ja ne pristajem, al bojim se neki ce pristati...
Nazad na vrh Ići dole

Komercijalna banka - KMBN 3. deo
Nazad na vrh 
Strana 15 od 25Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25  Sledeći
 Similar topics
-
» Komercijalna banka - KMBN 2. DEO
» Komercijalna banka - KMBN 3. deo
» Komercijalna banka - KMBN
» Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB
» Komercijalna banka (prioritetne) - KMBNPB

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Banke fun club-
Skoči na: