| MHE kila o ENHL | |
|
+12Fmember MYSTIC021 Dragan11 Sneki Maca Matthew Greenburgh Ars Vivendi govedinho philips1 Limited011 Kobe Bryant MHE kila(H)WATacina 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MHE kila(H)WATacina Voli da LAŽE !!
Broj poruka : 349 Points : 1539 Datum upisa : 07.04.2011
| Naslov: Re: MHE kila o ENHL 12/14/2014, 11:37 | |
| - Citat :
Dok si pljackao sa Pirketom i onim mishem Djelicem, nista se nisi zalio, sve ti je bilo taman. Milione ste opljackali, i preprodavali kojekakvom polusvetu...sad se hvatas za kursne razlike na jednom od XYZ projekata, i to nije ni gubitak nikakav u pitanju, nego nemas pojma pa mracis.
Dok je Pirke & gang bio, dividenda u kesu je bila misaona imenica!
O vidi , pa ti sad prizna da tu ima i direktnih kursnih razlika ( znaci ugovarali su u Rubljama bez zastite) THks !! Kao drugo što se pljačkanja tiče pozdravi svog TRVORCA i GURUa Dr.Dekija i objasni forumašima sto se od tog imena ni dan danas neodvajaš - navika ili sto drugo, kad toliko voliš poslove Visokogradnje . Biće da je ovo nešto DRUGO ..... FX,FX _________________ "Umesto retrovizora moramo uzeti u ruke dvoglede" iz ekspozea PM. - E ovo je Aco moj izum !!
| |
|
| |
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: MHE kila o ENHL 12/14/2014, 14:58 | |
| Mislim da je vreme da se za potrebe hejtovanja Miletu otvori posebna tema u podforumu Sve vrste berzanskih analiza. Postaje zamorno. Off topic: Materijalizam i empiriokriticizam od Lenjina? Ili si zadrti marxista-lenjinista ili nisi svestan koliko je to junk "filozofija". - citat ::
- Lenjin je podelio celu zapadnu filozofiju na «materijalizam» i «idealizam» - materijaliste je proglasio društveno naprednima, a idealiste nazadnima.
Uz to je išlo mnoštvo drugih simplifikacija, pokazatelja piščeve nezainteresiranosti za filozofsku problematiku kao takvu. «Materijalizam i empiriokriticizam» je, sudeći po eminentno stručnim kriterijima, bezvredno amatersko djelo. _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
|
| |
| Naslov: x 12/15/2014, 13:18 | |
| Dividenda legla na Komercijalnu Banku pre 11h danas. Thks!!!
Neko od pre rece da je ovo prva cash dividenda u istoriji ENHL. Za one koji "lako" zaboravljaju istine radi stvarnost je ovakva:
Dividende isplacene u novcu:
-krajem 2005 (za 2004) u iznosu od 14 din/akc, bruto -krajem 2007 (za 2006) u iznosu od 20 din/akc, bruto
Podaci proverljivi na sajtu Beogradske berze - izvestaj o bitnom dogadjaju, poslovne vesti _________________ "Umesto retrovizora moramo uzeti u ruke dvoglede" iz ekspozea PM. - E ovo je Aco moj izum !!
| |
|
| |
Stane Dolanc Our family
Broj poruka : 339 Points : 823 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: MHE kila o ENHL 12/15/2014, 20:20 | |
| - govedinho ::
- Stane Dolanc ::
-
- Citat :
AKCIONARSTVO OBAVEZUJE!!! uh uh uh uh UH!
Da pretpostavim: obavezuje bas na nacin kako bi ti zeleo da se glasa na skupstini? Šta li sam ja to Bogu zgrešio? Možda što nemam "papke"? | |
|
| |
| Naslov: Re: MHE kila o ENHL 12/22/2015, 21:13 | |
| - Matthew Greenburgh ::
- MHE kila(H)WATacina ::
- Dalaj nemoj da mantrash nego procitaj malo KAPITAL pa kad se umoris Materijalizam i empiriokriticizam i to dva puta. Pusti Hare Krishna mantre .
Smorio si bre.
Dobija gdin Vlada sve FX razlike nazad od narucioca, neka te neko obavesti.
Dok si pljackao sa Pirketom i onim mishem Djelicem, nista se nisi zalio, sve ti je bilo taman. Milione ste opljackali, i preprodavali kojekakvom polusvetu...sad se hvatas za kursne razlike na jednom od XYZ projekata, i to nije ni gubitak nikakav u pitanju, nego nemas pojma pa mracis.
Dok je Pirke & gang bio, dividenda u kesu je bila misaona imenica!
Evo prodje godinu dana od ove ekspertske izjave. Uskoro ce se videti ko je u pravu..... _________________ "Umesto retrovizora moramo uzeti u ruke dvoglede" iz ekspozea PM. - E ovo je Aco moj izum !!
| |
|
| |
| Naslov: Re: MHE kila o ENHL 7/30/2017, 02:12 | |
| _________________ "Umesto retrovizora moramo uzeti u ruke dvoglede" iz ekspozea PM. - E ovo je Aco moj izum !!
| |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: MHE kila o ENHL 7/30/2017, 08:12 | |
| Da li ovo ima veze sa ENHL . Sve ljudi iz Sistema Energo Vlasništvo MHE Čiflik d.o.o. Prvog GD optužuje da je dao pare Bojovicu ( kumu svome) za kupovinu ENHL-a a broj 2. S.J. je Član NO ENHL-a a br.3. Ž.Z. je lični specijalni savetnik GD Vlade Milovanovića. Ko ovde koga radi ... izgleda svi male akcionare. Naziv vlasnika | Udeo | Stefan Babović | 19.5 | Slobodan Jovanović | 15.5 | Žarko Zečević | 15.5 | Milan Spasojević | 15.5 | Aleksandar Ćirilović | 15.5 | Đorđe Milosavljević | 15.5 | Vladimir Miletić | 3 | _________________ "Umesto retrovizora moramo uzeti u ruke dvoglede" iz ekspozea PM. - E ovo je Aco moj izum !!
| |
|
| |
| MHE kila o ENHL | |
|