BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Agrobanka - AGBN (IV DEO)

Ići dole 
+92
stock
Spejs
Ceras
Infinity
Dalaj Lama
Guverner
Friz
Dragan11
Vlador
Big Mile
bozasine
Dax
Bookmaker
Nikolaj3
Matthew Greenburgh
Aca123
LJUBICHITZA
MORNAR
NEBOJSAe
moj matori
đubretarac
pepsiman
BoS
real_finanza
Miladin
Limited011
RobinHood
Steve McQueen
Teletrader
Jumbo
KRUSKA
DelBoy
Milica1
Prokuplje
Ilija
Nemesis
Dibesto
gogloee
HUACHUMA
Vlada BG
BBrroo
Sutra
LUMTDZOS
Bombica
Herr žika
Lilihip
geogsi
iki
Zoranecc
Momir
C R A Z Y
Lolita
Smile
Zalad
Aleks
Fast
Dejansss
Fmember
Nestrpljivi
Mitar
Racunarko
Poštar
Vladulns
nepet
Magi2
Dosije
Dusan
Drag65
Novosadjanin007
MYSTIC021
ILoveRoses
MilanLaki
Drag_Mlad
Boranija
vajabaja
Popaj
Maca
Josh
Banaćanin
Kobe Bryant
Rogy
Sneki
Aritmeticar
Sofke
V029
Ars Vivendi
Bond
Boby
Slovenac1
Sheriff
JelenaS
Agro
96 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29  Sledeći
AutorPoruka
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13963
Datum upisa : 03.06.2009

Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Empty
PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/26/2011, 16:44

Promene: 25.10. - 26.10.2011. (T-3) ili 20.10. - 21.10.2011.

Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 165promene251026102011
Nazad na vrh Ići dole
BoS
VIP
VIP
BoS

Broj poruka : 479
Datum upisa : 05.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/26/2011, 18:53

@geogsi
"gubitak je oko 2,3 mlrd. din" udrimile

A sad, naravno, sledi podrška Antoniću od države, Slovenaca i ostalih velikih suvlasnika. Mislim, zaslužio čovek - em nikog ne obmanjuje, em uspešno vodi banku, em tek što nije preporodio srpski fudbal,... od
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

Broj poruka : 2522
Datum upisa : 04.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/26/2011, 19:18

geogsi ::
http://www.agrobanka.rs/downloads/Nerevidirani%20finansijski%20izve%C5%A1taji%20za%20III%20kvartal%202011%20god%20.pdf
Najave za BU su se obistinile, gubitak je oko 2,3 mlrd. din. Razlog su prvenstveno Rashodi po osnovu otpisa plasmana i rezerv.
Ipak kao što sam kritikovao neosnovane pohvale na račun prethodnih "uspešnih" kvartala, a koji nisu pokriveni Tokovima gotovine, tako mislim da sada nije sve u minusu na BU. Pogledajte TG i zaključite sami ponešto o poslovanju banke. Ali da je ružno, ružno je. Nadam se da je ovo one-off događaj, usled taktiziranja sa državom. Ali ako se desi još neki šok, ne vidim da stvari mogu da ostanu po starom, bar ne u rukovodstvu

Moje mišlenje je da je to samo jednokratni događaj zbog konverzije duga u kapital. Videčemo u sledečim kvartalima
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/26/2011, 19:22

Da li neko zna šta če se dogoditi sa vanbilansnom pozicijom preuzete buduče obaveze u visini 18 milijardi RSD ako se konvertira ta obaveza u kapital?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/26/2011, 22:27

Pa, posle ovakvih rezultata, sledeci logican korak je ostavka uprave i pokretanje krivicnih istraga...
Nazad na vrh Ići dole
đubretarac
Still learning
Still learning

Broj poruka : 84
Datum upisa : 19.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/26/2011, 22:54

Ja mislim da je sledeci logican korak-dokapitalizacija:-))))
Uostalom i grcke banke ce biti u problemu zbog pada drzavnih obveznica, sto ce puci po leđima banaka, ali kao resenje se spominje dokapitalizacija, pa sto to i ovde ne bi bio slucaj?Prezivela je Agrobanka, zahvaljujuci Antonicu mnoge krize, a upravo su dokapi bili ti koji su je izvukli. Neka prvo drzava uzme svoj deo, pa onda otpis potrazivanja, smanjenje nominale, pa dokap na nekih 2.000.U međuvremenu neka Antonic smeni nesposobni Izvrsni odbor, smanjivanje ekspozitura za 2/3, pod uslovom da NBS ne preuzme sve u svoje ruke i dođe do MTBN scenarija.....
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 09:42

đubretarac ::
Ja mislim da je sledeci logican korak-dokapitalizacija:-))))
Uostalom i grcke banke ce biti u problemu zbog pada drzavnih obveznica, sto ce puci po leđima banaka, ali kao resenje se spominje dokapitalizacija, pa sto to i ovde ne bi bio slucaj?Prezivela je Agrobanka, zahvaljujuci Antonicu mnoge krize, a upravo su dokapi bili ti koji su je izvukli. Neka prvo drzava uzme svoj deo, pa onda otpis potrazivanja, smanjenje nominale, pa dokap na nekih 2.000.U međuvremenu neka Antonic smeni nesposobni Izvrsni odbor, smanjivanje ekspozitura za 2/3, pod uslovom da NBS ne preuzme sve u svoje ruke i dođe do MTBN scenarija.....

I to sve samo zbog otpisa potraživanja u jednom kvartalu i gubitka 2,3 mrd RSD? Samo zbog toga nikakv dokap nije potreban. Banka je po svim standardima još uvek prekapitalizovana. Osim ako ti imaš neki insajd info, ja ga nemam
Nazad na vrh Ići dole
Lilihip
Member
Member
Lilihip

Broj poruka : 838
Godina : 48
Datum upisa : 14.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 09:44

Pinto ::
Pa, posle ovakvih rezultata, sledeci logican korak je ostavka uprave i pokretanje krivicnih istraga...

Meni je blizi scenario MTBN, i ocekujem uskoro neku privremenu upravu NBS sesir
Nazad na vrh Ići dole
Magi2
Our family
Our  family
Magi2

Broj poruka : 323
Datum upisa : 21.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 09:52

Lilihip ::
Pinto ::

Meni je blizi scenario MTBN, i ocekujem uskoro neku privremenu upravu NBS sesir

Zbog toga se izgleda i prof. dr. Backović iznenada razboleo i podneo ostavku na mesto člana Upravnog odbora AGBN police
Nazad na vrh Ići dole
đubretarac
Still learning
Still learning

Broj poruka : 84
Datum upisa : 19.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 10:34

Slovenac,pa taj gubitak ce direktno smanjiti kapital ako se ne varam. A takođe da podsetim da Agrobanka svake godine objavi ekstra rezultate u q3 a onda naprasno na kraju godine to bude prepolovljeno. Istom logikom sumnjam da ce sad na kraju godine gubitak biti mnogo veci nego ovih 2,3 milijarde.

Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 10:47

Slovenac,pa taj gubitak ce direktno smanjiti kapital ako se ne varam. A takođe da podsetim da Agrobanka svake godine objavi ekstra rezultate u q3 a onda naprasno na kraju godine to bude prepolovljeno. Istom logikom sumnjam da ce sad na kraju godine gubitak biti mnogo veci nego ovih 2,3 milijarde.

Naravno da če smanjiti kapital,ali učešče kapitala u bilansu stanja pre ovog gubitka bilo je 31 % tako da samo ovaj gubitak nije toliko kritičan. Novi kkv je oko 19400 RSD. Ali mene više zanima da li možda neče biti profita iz otpisa vanbilansne pozicije zbog konverzije obaveze do države u kapital.
Nazad na vrh Ići dole
geogsi
VIP
VIP
geogsi

Broj poruka : 351
Datum upisa : 14.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 10:58

@đubretarac
E ovo za q3 i kraj godine je da se pokriješ ušima. Toliko o tvojoj dubini razmišljanja.
@Slovenac1
Već sam napisao odgovor na to pitanje i imate i okačenu sliku iznad. Gubitak po osnovu konverzije je nešto manji od 500 mil. dinara. To bi trebalo da se vidi u QIV. Gubitak u IIIQ je po meni posledica kontrole NBS, kao i (mogućeg) taktiziranja sa državom.
Meni sve ovo podseća na 2007. godinu. Ako pogledate tadašnje fin.izveštaje, videćete jako sličnu korelaciju sa ovom. I tada je postignut dogovor sa državom. Bila je i kontrola iz NBS kao i privremene mere(toga trenutno nema). U BU nije bio niti jedan ozbiljniji gubitak za više od 5 kvartala i onda odjednom u qIII minus od 4 mlrd RSD. Na kraju godine je bio -2.0 mlrd. Svaka sličnost je sasvim slučajna ;)
Nazad na vrh Ići dole
nepet
VIP
VIP
nepet

Broj poruka : 413

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 10:58

Slovenac1 ::

Naravno da če smanjiti kapital,ali učešče kapitala u bilansu stanja pre ovog gubitka bilo je 31 % tako da samo ovaj gubitak nije toliko kritičan. Novi kkv je oko 19400 RSD. Ali mene više zanima da li možda neče biti profita iz otpisa vanbilansne pozicije zbog konverzije obaveze do države u kapital.

lepo si rekao, vanbilansna pozicija. ime sve govori.
Nazad na vrh Ići dole
Magi2
Our family
Our  family
Magi2

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 14:55

Beogradska Agrobanka prva je domaća bankarska ustanova koja je objavila rezultate ostvarene u prvih devet meseci, potvrdivši strepnje investitora u vezi sa negativnim krajnjim učinkom.

Agrobanka je objavila gubitak u periodu januar-septembar od 2,3 milijarde dinara što je direktna posledica ogromnog minusa iskazanog na osnovu indirektnih otpisa plasmana i rezervisanja koji je iznosio 4,6 milijardi dinara. Ovi rashodi u prvih devet meseci protekle godine bili su 1,4 milijarda dinara, dok su u prvih šest meseci tekuće godine iznosili 1,3 milijarde dinara.

Prihodi Agrobanke iz osnovnog biznisa su stagnirali u prva tri tromesečja. Prihod od kamata bio je manji za 3,6 odsto i iznosio je 5,1 milijardu dinara dok su prihodi od naknada i provizija porasli 31,4 odsto na 922,1 milion dinara. Bruto profit od kamata bio je 23 procenta manji i iznosio je 2,5 milijardi dinara, dok je zarada po osnovu naknada i provizija bila 32 odsto veća i iznosila je 872,1 milion dinara.

Kada je u pitanju bilans stanja, ukupna aktiva Agrobanke je na kraju septembra iznosila 78,6 milijardi dinara što je rast od početka godine od 5,6 procenata. Sličnu stopu rasta zabeležila je i pozicija plasiranih kredita koja je na kraju devetog meseca dostigla nivo od 47,3 milijarde dinara.

Špekulacije o lošijem poslovnom rezultatu u poslednjih desetak dana snažno su oborile akcije Agrobanke na Beogradskoj berzi. Od početka protekle sedmice ove hartije su izgubile na vrednosti 18,5 procenata, a po poslednjoj ceni od 3.974 dinara tržišna kapitalizacija Agrobanke iznosi 3,14 milijardi dinara (31,4 miliona evra).

Izvor: Sinteza
Nazad na vrh Ići dole
MilanLaki
never learning

Broj poruka : 1047
Godina : 40
Datum upisa : 23.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 21:22

Ovde mora da ide smena celog menadzmenta!
Nazad na vrh Ići dole
Zoranecc
VIP
VIP
Zoranecc

Broj poruka : 209
Datum upisa : 19.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 22:10

Trebalo je biti smene menadzmenta jos odavno ali je nije bilo. Pa ni sada nisam siguran!
Nazad na vrh Ići dole
Jumbo
VIP
VIP
Jumbo

Broj poruka : 424
Datum upisa : 25.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/27/2011, 23:37

Magi2 ::

Agrobanka je objavila gubitak u periodu januar-septembar od 2,3 milijarde dinara što je direktna posledica ogromnog minusa iskazanog na osnovu indirektnih otpisa plasmana i rezervisanja koji je iznosio 4,6 milijardi dinara. Ovi rashodi u prvih devet meseci protekle godine bili su 1,4 milijarda dinara, dok su u prvih šest meseci tekuće godine iznosili 1,3 milijarde dinara.

Ovo je direktan utjecaj kontrole NBSa....što govori da ne treba previše vjerovati izvještajima AGBN, kad ih ne kontrolira NBS
Inače sam dosta dobro upoznat sa pravilima otpisa potraživanja i znam da se često moraju otpisivati potraživanja, koja će 99,9 % biti naplaćena, ali činjenica da su u jednom kvartalu imali povećanje od 3,3 milijarde iupak govori o kreativnom knjigovodstvu svih ovih godina.
Dobra strana što im je sada NBS obračunap sve zaostatke, pa da i rade kontrolu u 4Q iznos ne bi bio puno veći. Stoga sam siguran da će se gubitak smanjiti do kraja godine, ali sve nebrojano definitivno govori da se menadžment mora mjenjati pod hitno.
Nazad na vrh Ići dole
Sutra
PESIMISTA
Sutra

Broj poruka : 1147
Datum upisa : 11.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/28/2011, 00:12

Ne znam za Vas ali slucaj AGBN me je naveo da smanjim ukupna ulaganja na beleksu dugorocnije. Pametnom je jednom dosta, eto mi gluplji smo docekali i drugu veliku kradju na ovoj akciji.

Pogledao sam 10 mojih najvaznijih hartija i video da u 2011. godini 7 imaju losije poslovanje, a samo 3 bolje. A pod losije mislim i one koje kao imaju bolje, ali je neko pokrao novac pre nego sto je stigao do nas malih akcionara.

Nadam se da me necete banovati zato sto cu hejtati beleks u 2012 godini uglavnom. Naravno samo one hartije gde ima razloga za to. AGBN je jedan od glavnih kandidata i planiram do kraja sledece godine skroz da je napustim.
Nazad na vrh Ići dole
Atomski mrav
Moderator
Atomski mrav

Broj poruka : 1071
Godina : 46
Datum upisa : 19.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/28/2011, 00:44

Ovu akciju je trebalo odavno napustiti...
Menadzment se smenjuje vec 4 godine i deluje mi da nikada nece biti smenjen.
Sta reci, osim, moje saucesce...
Nazad na vrh Ići dole
Zoranecc
VIP
VIP
Zoranecc

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/28/2011, 01:08

Hvala. I ja mislim da su oni jednostavno nesmenjivi. Posle ovakve katasrofe njima i dalje ne moze niko nista.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/28/2011, 01:10

@atomski
Molim te, malo optimizma!
Ne moze Antonic da nadzivi bas sve rezime...
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

Broj poruka : 772
Godina : 51
Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/28/2011, 09:49

Mislim totalno suprotno, pa sad treba ulaziti i pojacavati se, prilika je jedanput,... Kako ne vidite to,...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.dekorativniprirodnikamen.com/
Banaćanin
Still learning
Still learning

Broj poruka : 120
Datum upisa : 17.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/28/2011, 10:13

Drag mislim da sad nije vreme za ulaz druge akcije ce sad gore ova ce da stoji ovde treba da se saceka skupstina da se zavrsi sa drzavom pa tek onda razmisliti o ulazu i ja neznam gde je nastao veliki otpis ako je na Srbijanci i ostalim propalim to je moralo da se desi jer su nenaplativi ali bar ce sad biti cistiji bilansi ja cu jos cekati
Nazad na vrh Ići dole
Magi2
Our family
Our  family
Magi2

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/28/2011, 13:42

Beogradsko preduzeće za građevinarstvo, inženjering i proizvodnju, Ferbild, bilo je ubedljivo najveći kupac akcija Agrobanke u proteklih desetak dana, tokom kojih su akcije ove bankarske ustanove izgubile na vrednosti skoro 20 procenata. Ova kompanija, poznata najviše po tome što je većinski vlasnik Vitamina iz Horgoša, kupila je od početka protekle sedmice pola procenta akcija Agrobanke, stigavši u vlasničkoj strukturi do pozicije broj 6 sa 3,1 odsto od ukupnog broja akcija. Najveći prodavci bili su inostrani investicioni fondovi. Akcije Agrobanke okončale su jučerašnje trgovanje na nivou od 3.974 dinara što je pad od 18,5 odsto od početka protekle sedmice. Glavni razlog velike negativne korekcije jesu špekulacije o lošim poslovnim rezultatima što se i obistinilo s obzirom da je objavljen gubitak u prvih devet meseci od 2,3 milijarde dinara.

Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13963

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/28/2011, 17:47

Promene: 26.10. - 28.10.2011. (T-3) ili 21.10. - 25.10.2011.

Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 166promene261028102011
Nazad na vrh Ići dole
Zoranecc
VIP
VIP
Zoranecc

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/28/2011, 20:03

Nezvanicno sam saznao (od mog brokera) da je interesovanje za Agrobanku jakao veliko. Neki investicioni fondovi iz inostrastva traze nekoliko hiljada akcija!!!
Nazad na vrh Ići dole
Kurajber
Member
Member
Kurajber

Broj poruka : 414
Datum upisa : 18.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/28/2011, 22:15

besim kupuje, begajte
Nazad na vrh Ići dole
Slovenac1
VIP
VIP
Slovenac1

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/29/2011, 00:06

Zoranecc ::
Nezvanicno sam saznao (od mog brokera) da je interesovanje za Agrobanku jakao veliko. Neki investicioni fondovi iz inostrastva traze nekoliko hiljada akcija!!!

Moglo bi biti logično jer je cena toliko pala, a u EU banke su raspalile debelo u plus. Naravno cena je jeftina ako prodje skupština i ako neče biti novih gubitaka u q4 kao u q3 zbog otpisa...
Nazad na vrh Ići dole
Zoranecc
VIP
VIP
Zoranecc

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/29/2011, 00:11

Ovaj Besim je neunistiv. Ali stvarno!
Nazad na vrh Ići dole
HUACHUMA
VIP
VIP
HUACHUMA

Broj poruka : 523
Datum upisa : 25.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/29/2011, 00:24

Na temi Info Berza Ekonomija mozete procitati da se priprma novi zakon koji regulise trziste kapitala.
Koliko sam ja razumeo, ovaj zakon je osmisljen sa namerom da osujeti Besomove trgovine i spreci njegov uticaj na svetske berze. U predlogu ovog zakona predlaze se da Besim javno obrazlozi svaku svoju kupovinu ili prodaju na nasoj berzi. Tek onda moze dobiti dozvolu za trgovanje od NBS. U koliko se dokaze da je nekoga od nas Besim ostetio, mozemo naplatiti ostetu i do E20000.'alien'

VIP
VIP
Drag65

Broj poruka : 611
Datum upisa : 12.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/30/2011, 18:13

Koliko pratim, on samo kupuje po izraženo nižim cenama u odnosu na kretanje Belex15 - nisam ga nešto video na strani prodaje, bilo kad.
.
Nazad na vrh Ići dole
Sutra
PESIMISTA
Sutra

Broj poruka : 1147
Datum upisa : 11.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/30/2011, 19:17

@Drag65

Razlog je sto su mu vecina ulaganja otisla u stecaj

udrimile
Nazad na vrh Ići dole
Drag_Mlad
Forumska Legenda
Drag_Mlad

Broj poruka : 772
Godina : 51
Datum upisa : 06.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/30/2011, 22:38

Drag65 ::

Koliko pratim, on samo kupuje po izraženo nižim cenama u odnosu na kretanje Belex15 - nisam ga nešto video na strani prodaje, bilo kad.
.

Iskrcao se iz credy banke na oko 2400, tu je bio dobar nekih 25%, jer je ulazio na 1900, znam jer sam ja isto ulazio po toj ceni,...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.dekorativniprirodnikamen.com/
Sheriff
Still learning
Still learning
Sheriff

Broj poruka : 74
Datum upisa : 15.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/31/2011, 08:44

Kad se za koji dan resi situacija sa Republikom Srbijom i strani fondovi dobiju jos jedno mesto u upravnom odboru, nema razloga da ovo ne bude najtrazenija banka na belex-u sesir
Nazad na vrh Ići dole
Zoranecc
VIP
VIP
Zoranecc

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka - AGBN (IV DEO)   Agrobanka - AGBN (IV DEO) - Page 27 Icon_minitime10/31/2011, 10:25

Iskreno si nadam i ja tom sceneriju!
Nazad na vrh Ići dole

Agrobanka - AGBN (IV DEO)
Nazad na vrh 
Strana 27 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Agrobanka - AGBN (5. DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (II DEO)
» Agrobanka - AGBN (III DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: