| Šta kupovati - Šta prodavati? | |
|
+130Delboj Nina Zeljko Sutra pepermint Aritmeticar losmi Gocili Limited011 zekapeka vladimir85 telux Tomislav Trade Now Tom80 boban75 Boranija tan Smile Tenerife $ FatCat Roman Abramovich MMcorp mili61 Dragan555 Frenky Bojjan Zeljko321 Drasko Ars Vivendi MORNAR Cermet Matans Big Mile Nemesis Nauzika Zlaxx Zoranecc Boby Mivanovic mili21 Maca Nikola Zmajica Fmember Zrimi Taliano Dnenad85 Jerry Springer Ilija Kurajber Boza Belex Momir Dragan11 Drag_Mlad GAGILILI grubi ILoveRoses Aleks C R A Z Y Ceras Rogy BoS Sheriff Miladin Mozartru StM BBrroo Sahbaz Non-ProfitOrganization mr Bean V029 Jegulja Novosadjanin007 RobinHood MYSTIC021 Racunarko Mister No Mira MarkoJTD Zlaxa pepsiman iki Dexiv Lilihip Radasin nepet Atomski mrav KRUSKA Paštrović gogloee MilanLaki pakodazna Ris StefanMR Milica1 Teletrader Dr Zuk Greta IvanV Sasa965 ljupche ALHEMICAR 07 mirami Joca Posmatrač Stenli JMBR Vidovnjak Vlada Mala Lurije Slovenac1 Mima Mc.Intosh Milos86 Albatera kaktusic 1jelena BojanNS Friz hawk Sneki Maxima Dusan Kobe Bryant StefanoProdi Dragan Dex nokidude 134 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
MYSTIC021 Our family
Broj poruka : 210 Points : 745 Datum upisa : 29.06.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Čet Jul 29, 2010 7:34 pm | |
| - Racunarko ::
Od domace berze vredi uzimati jedva 10-ak akcija...
I da je tako (a nije) uvek bi imao veći broj različitih akcija unutar sopstvenog portfolija (minimum 15)! | |
|
| |
RobinHood VIP
Broj poruka : 185 Points : 809 Datum upisa : 20.02.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Čet Jul 29, 2010 8:15 pm | |
| - Mira ::
- dvoumim se koje akcije da kupim ,pa ako moze neki savet,sta vi mislite da li uopste postoje neke akcije na belex-u u koje vredi uloziti,ili mozda neka strana berza(Posto i to sada moze)
ja bi na tvom mestu pazario ENHL. dobri rezultati na polugodju, ocekuje se dividenda, suska se da ce snc lavalin da pazari drzavni deo. i ako moze jedna bancica: AGBN. ok svi sve znamo menadzment na "nivou" i neke druge zamerke. ali uvek je cenom pratila aikb sa izvesnim zakasnjenjem. uvek na jesen belex malo povuce gore. kod agbn zbog trenutno depresirane cene, mozda povuce malo jace. i jedna poslastica BIPB (ne mislim na proizvod vec na akciju). glupo je bilo sta objasnjavati. nekad su je placali stranci po 4.5 eur. nek je sad 4x gora firma to je 1 eur. a ti mozes da je pazaris po 0.3 eur. p.s. da budem jasan, imam sve tri hartije kao i gomilu drugih | |
|
| |
Racunarko VIP
Broj poruka : 612 Godina : 45 Localisation : Beograd Points : 2814 Datum upisa : 22.06.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Čet Jul 29, 2010 8:46 pm | |
| - MYSTIC021 ::
- Racunarko ::
I da je tako (a nije) uvek bi imao veći broj različitih akcija unutar sopstvenog portfolija (minimum 15)! Ok, samo mi, molim te, objasni zasto bi uzeo akcije za koje nisi siguran kako ce se kretati? Rekao sam da ima 10-ak akcija koje vredi uzimati jer je to otprilike broj firmi za koje znam sta ce biti kroz npr 6 meseci. | |
|
| |
MYSTIC021 Our family
Broj poruka : 210 Points : 745 Datum upisa : 29.06.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Čet Jul 29, 2010 9:13 pm | |
- MYSTIC021 ::
- Racunarko ::
I da je tako (a nije) uvek bi imao veći broj različitih akcija unutar sopstvenog portfolija (minimum 15)! Ok, samo mi, molim te, objasni zasto bi uzeo akcije za koje nisi siguran kako ce se kretati? Rekao sam da ima 10-ak akcija koje vredi uzimati jer je to otprilike broj firmi za koje znam sta ce biti kroz npr 6 meseci. Ja nisam vidovit (kao ti) pa stoga moram da investiram na dugi rok i uzdam se u dobro diverzifikovan portfolio! A kamo srece da znam (kao ti) sta ce biti sa 10 domacih firmi za 6 meseci, poceo bi novu godinu kao milioner ;) Za objasnjavanje nemam vremena, idem sutra na more | |
|
| |
Novosadjanin007 Member
Broj poruka : 690 Godina : 47 Localisation : Novi Sad Points : 3232 Datum upisa : 06.12.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Čet Dec 16, 2010 2:07 pm | |
| ja sam uzeo ove, danas su se lepo pokazale. JESV 6.698 4,17 290.690 MTLC 2.123 2,51 721.930 SJPT 874 2,34 86.948 _________________ Tiha voda, breg roni.
| |
|
| |
Racunarko VIP
Broj poruka : 612 Godina : 45 Localisation : Beograd Points : 2814 Datum upisa : 22.06.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Čet Dec 16, 2010 6:57 pm | |
| Na koliko si usao na jedinstvu? | |
|
| |
Novosadjanin007 Member
Broj poruka : 690 Godina : 47 Localisation : Novi Sad Points : 3232 Datum upisa : 06.12.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Čet Dec 16, 2010 9:04 pm | |
| na 6400 al sam drzao cenu 10dana, bilo je tesko kupiti je... _________________ Tiha voda, breg roni.
| |
|
| |
Racunarko VIP
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Dec 17, 2010 5:27 pm | |
| Mozda bi u ovom trenutku trebalo kupiti sto vise Bambija. Pada u istu korpu sa imlekom i mlekarom subotica, a nije tako naglo porasla. Osim toga ima pak akcija sa presekom za 31.12. koje jos mogu da se kupe. | |
|
| |
Novosadjanin007 Member
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Dec 17, 2010 8:24 pm | |
- Mozda bi u ovom trenutku trebalo kupiti sto vise Bambija.
Pada u istu korpu sa imlekom i mlekarom subotica, a nije tako naglo porasla. Osim toga ima pak akcija sa presekom za 31.12. koje jos mogu da se kupe. neka peca ako jos nije kupio! nije ti los predlog! Ako je kupio IMLK i MLSU moj predlog je da ne kupuje BMBI jer ako dodje do titanica sve ce da mu potone! _________________ Tiha voda, breg roni.
| |
|
| |
Jegulja VIP
Broj poruka : 561 Points : 1200 Datum upisa : 18.12.2007
| Naslov: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 1:31 am | |
| - V029 ::
- Nemesis ::
- Koliko mrzim kada ne udjem akcije pre ovakvog skoka...
Šta te sprečava da pratiš trend? Akcije mogu dugo ovako da rastu. Ovo liči na globalni sekularni bull market, a mi smo tu još uvek dosta jeftiniji od ostalih berzi. Pitanje samo za VO29 i Slovenac1. Sta biste sad u ovom trenutku kupili na berzi? Ako mozete voleo bih kada bi iskljucili emocije po pitanju hartija koje posedujete. Cenim vase misljenje i zato pitam... | |
|
| |
V029 Still learning
Broj poruka : 97 Points : 346 Datum upisa : 26.09.2009
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 2:44 am | |
| Ako narod voli crven auto, kupuj crveni da ga lakše prodaš. Kupuj uvek ono što se traži, pogotovu na nelikvidnim tržištima kao što je BB. Ako hoćeš konkretno koje akcije bi kupio, pogledaj prosečne volumene zadnjih meseci, pa biraj ono što stalno ide.
Nisam emotivan kada su akcije koje imam u pitanju, ali teško na to pitanje mogu da ti odgovorim, a da nemam u vidu moj portfolio. Čim počnem da mislim da je neka hartija skupa da je dokupim, to je pravo vreme da je prodam. Zašto držati nešto ako misliš da neće više da raste? Tako da bih u ovom trenutku kupio sve što već imam u portfoliu ili bi prodao ono što ne bih dokupio.
Sada kada hartije maltene neselektivno rastu, odluka šta kupiti nije teška. Prava odluka koju sada treba doneti nije šta da kupiš (to je lakši deo posla), nego kada da izađeš. Sada je lako da te povuku emocije i da počneš da veruješ da berza ide samo naviše. Iako mislim da će ovaj trend rasta dugo da traje (godinama, barem 2), trenutno najviše razmišljam kako da prepoznam zaokret trenda. Isto tako dok je bila kriza tada sam razmišljao šta da kupim. Ako sam u pravu da će ovo potrajati, onda je trenutno mnogo toga jeftino. | |
|
| |
Slovenac1 VIP
Broj poruka : 2522 Localisation : Ljubljana Points : 6094 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 7:37 am | |
| Slažem se sa VO29, kupuj ono što je najlikvidnije jer to če kupovati i strani fondovi, a zna se šta je to AIK, AGBN, SJPT,... Ostale male akcije mogu da poskoče zbog efekta prelivanja para ali to su obično akcije za špekulante. | |
|
| |
mr Bean Still learning
Broj poruka : 49 Points : 233 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 9:07 am | |
- Ako narod voli crven auto, kupuj crveni da ga lakše prodaš.
Kupuj uvek ono što se traži, pogotovu na nelikvidnim tržištima kao što je BB. Ako hoćeš konkretno koje akcije bi kupio, pogledaj prosečne volumene zadnjih meseci, pa biraj ono što stalno ide.
Nisam emotivan kada su akcije koje imam u pitanju, ali teško na to pitanje mogu da ti odgovorim, a da nemam u vidu moj portfolio. Čim počnem da mislim da je neka hartija skupa da je dokupim, to je pravo vreme da je prodam. Zašto držati nešto ako misliš da neće više da raste? Tako da bih u ovom trenutku kupio sve što već imam u portfoliu ili bi prodao ono što ne bih dokupio.
Sada kada hartije maltene neselektivno rastu, odluka šta kupiti nije teška. Prava odluka koju sada treba doneti nije šta da kupiš (to je lakši deo posla), nego kada da izađeš. Sada je lako da te povuku emocije i da počneš da veruješ da berza ide samo naviše. Iako mislim da će ovaj trend rasta dugo da traje (godinama, barem 2), trenutno najviše razmišljam kako da prepoznam zaokret trenda. Isto tako dok je bila kriza tada sam razmišljao šta da kupim. Ako sam u pravu da će ovo potrajati, onda je trenutno mnogo toga jeftino.
Kakav Vam je stav po pitanju AIKBPB? | |
|
| |
nepet VIP
Broj poruka : 413 Points : 1029 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 9:20 am | |
| moja stara dilemasta kupiti/prodati:
aikb ili agbn, imajuci u vidu racija, nacin poslovanja i upravu (pa i dominantne vlasnike)
| |
|
| |
Non-ProfitOrganization VIP
Broj poruka : 210 Points : 600 Datum upisa : 20.08.2007
| |
| |
V029 Still learning
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 10:52 am | |
| @mr bean
AIKBPB više liči na oročenu štednju nego na akciju. Ima manju fluktuaciju cene, manji stepen rizika od obične, a veću dividendu. Dobra hartija, ali ja lično sam stava da je vreme za rizičnije vidove ulaganja, pa u ovom trenutku preferiram AIKB. | |
|
| |
V029 Still learning
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 10:58 am | |
| @Non-ProfitOrganization
Kada se upotrebljava u ekonomiji, vezano za neki trend, sekularni znači dugoročni. | |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 11:32 am | |
- @Non-ProfitOrganization
Kada se upotrebljava u ekonomiji, vezano za neki trend, sekularni znači dugoročni. Kratkoročno ciklusi su prozvani cikličnim a dugoročni su pozvani sekularnima. "Svetovna" tržišta mogu trajati dugo vremena između 10 i 20 godina. Za primer se uzima sekularno tržište između 1982 i 2000 godine koje je bilo u bull tržištu. Imaš i ciklično tržište unutar sekularnog tržišta... itd. _________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
Jegulja VIP
Broj poruka : 561 Points : 1200 Datum upisa : 18.12.2007
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 11:33 am | |
| | |
|
| |
V029 Still learning
| |
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 11:37 am | |
| Lično smatram da je u srpskom jeziku uzraz "dugoročno bull tržište" prikladniji od "sekularnog bull tržišta".
_________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
Sahbaz VIP
Broj poruka : 333 Points : 1288 Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 5:13 pm | |
| - Kobe Bryant ::
- Lično smatram da je u srpskom jeziku uzraz "dugoročno bull tržište" prikladniji od "sekularnog bull tržišta".
Sekularni je benefitniji ako implementiras & preferiras ekscelentan vokabular, nije li? _________________ Ne veruj menadzmentu koji te laze. | |
|
| |
BBrroo VIP
Broj poruka : 585 Points : 1870 Datum upisa : 09.03.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 6:14 pm | |
- ... Prava odluka koju sada treba doneti nije šta da kupiš (to je lakši deo posla), nego kada da izađeš. Sada je lako da te povuku emocije ....
, trenutno najviše razmišljam kako da prepoznam zaokret trenda. Isto tako dok je bila kriza tada sam razmišljao šta da kupim. Ako sam u pravu da će ovo potrajati, onda je trenutno mnogo toga jeftino. Koje su konkretnije naznake kojima dajes znacaj, kako za izalaz, tako i za uočavanje promene trenda ( tu mislim i za njegov zastoj) i kvalifikvanje trenda da je "stabilan". | |
|
| |
StM VIP
Broj poruka : 120 Points : 355 Datum upisa : 19.05.2008
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Pet Jan 21, 2011 8:51 pm | |
| Skoro sve akcije imale su ogroman skok protekle nedelje. Kada pogedate grafikone jedna od malobrojnih akcija koja je ostala na istorijskom minimumu a nema lose rezultate je UNBN. Naravno ovde ne racunam PRGS, BIPB i sl zato sto je to po meni ogroman rizik mada za one kojima to nije strano i veliki moguci dobitak. Sto se UNBN tice jedna od opasnosti koja se vezuje za ovu akciju je sto je to Miskovicev pokrivac za raznorazne poslove na ivici zakona ali sve drugo govori u prilog tome da ova akcija moze realno da duplira vrednost u relativno kratkom vremenu. | |
|
| |
Kurajber Member
Broj poruka : 414 Points : 1092 Datum upisa : 18.12.2007
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Uto Jan 25, 2011 4:20 pm | |
| - Citat :
- just shut up and buy the f*cking dip you f*cking idiot
https://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU | |
|
| |
Atomski mrav Moderator
Broj poruka : 1071 Godina : 46 Points : 1232 Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Uto Jan 25, 2011 4:27 pm | |
| - StM ::
- Skoro sve akcije imale su ogroman skok protekle nedelje. Kada pogedate grafikone jedna od malobrojnih akcija koja je ostala na istorijskom minimumu a nema lose rezultate je UNBN. Naravno ovde ne racunam PRGS, BIPB i sl zato sto je to po meni ogroman rizik mada za one kojima to nije strano i veliki moguci dobitak. Sto se UNBN tice jedna od opasnosti koja se vezuje za ovu akciju je sto je to Miskovicev pokrivac za raznorazne poslove na ivici zakona ali sve drugo govori u prilog tome da ova akcija moze realno da duplira vrednost u relativno kratkom vremenu.
Ne znam da li gresim ali cini mi se da je UNBN jedina akcija kojoj je cena niza nego sto je bila od pocekta bulla u martu 2009. | |
|
| |
Mozartru Our family
Broj poruka : 264 Godina : 44 Points : 486 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Uto Jan 25, 2011 5:18 pm | |
| Pratim UNBN poslednjih dana i cini mi se da je sve manja ponuda, a da se traznja popunjava polako. Ukoliko se nastavi ovakav trend i ociste se nekih 590 kom koliko ima do 5200, mislim da ce UNBN ponovo uci u svoj stari trend velikih dnevnih skokova. Sigurno ovo ide gore .... | |
|
| |
Atomski mrav Moderator
Broj poruka : 1071 Godina : 46 Points : 1232 Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Uto Jan 25, 2011 5:39 pm | |
| - Mozartru ::
- Pratim UNBN poslednjih dana i cini mi se da je sve manja ponuda, a da se traznja popunjava polako. Ukoliko se nastavi ovakav trend i ociste se nekih 590 kom koliko ima do 5200, mislim da ce UNBN ponovo uci u svoj stari trend velikih dnevnih skokova. Sigurno ovo ide gore ....
Da, polako je krenula, i obimi to potvrdjuju ali cena je mizerno niska. | |
|
| |
Miladin Zuti karton
Broj poruka : 137 Godina : 55 Points : 530 Datum upisa : 09.12.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Uto Jan 25, 2011 6:05 pm | |
| BUY: MTBN, PRBN, CYBN, CRFS, SJKS, AMSO, KMBN+PB, INFM, UNBN, VZAS, TGAS, VDAV, AIKBPB - hold Speculative BUY: PRGS, BIPB, GLOS, ENHL, NEOP, IRTL, DNOS SELL: BMBI, IMLK (danasnja cena), CRNX, AIKB, MLSU, MTLC, PUUE, NPRD | |
|
| |
Sheriff Still learning
Broj poruka : 74 Points : 233 Datum upisa : 15.12.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Uto Jan 25, 2011 6:08 pm | |
| Secam se kada smo se pre vise godina lomili po salterima da upisemo dokapitalizaciu Univerzal banke a cena... i bili smo srecni Evo kako jadno deluje nas bankarski sektor danas P/B KMBN 1,04 AIKB 0,97 JMBN 0,85 PRBN 0,61 MTBN 0,53 CCNB 0,47 UNBN 0,45 AGBN 0,38 CYBN 0,35 | |
|
| |
Mozartru Our family
Broj poruka : 264 Godina : 44 Points : 486 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Uto Jan 25, 2011 7:49 pm | |
| Treba racunati i na efekat prodaje Maxija na cenu. Mislim da ce ova godina biti mnogo mnogo bolja za UNBN. | |
|
| |
StM VIP
Broj poruka : 120 Points : 355 Datum upisa : 19.05.2008
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Uto Jan 25, 2011 10:52 pm | |
| - Miladin ::
- BUY: MTBN, PRBN, CYBN, CRFS, SJKS, AMSO, KMBN+PB, INFM, UNBN, VZAS, TGAS, VDAV, AIKBPB - hold
Speculative BUY: PRGS, BIPB, GLOS, ENHL, NEOP, IRTL, DNOS SELL: BMBI, IMLK (danasnja cena), CRNX, AIKB, MLSU, MTLC, PUUE, NPRD Za sve ostalo se manje vise slazem, ali zasto MTLC u SELL. Mozda ja nedovoljno dobro poznajem ovu firmu ali informacije koje imam i koje su mi bile dostupne su potpuno suprotne. | |
|
| |
MilanLaki never learning
Broj poruka : 1047 Godina : 40 Localisation : Haifa Street, Baghdad, Iraq Points : 2437 Datum upisa : 23.06.2009
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Uto Jan 25, 2011 11:15 pm | |
| "Samo kupuj ne pitaj za cenu.... Nista nije skupo kad kraj sebe imas pravu zenu ..." Zeljko Samardzic. | |
|
| |
Non-ProfitOrganization VIP
Broj poruka : 210 Points : 600 Datum upisa : 20.08.2007
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Uto Jan 25, 2011 11:50 pm | |
| - StM ::
- Miladin ::
- BUY: MTBN, PRBN, CYBN, CRFS, SJKS, AMSO, KMBN+PB, INFM, UNBN, VZAS, TGAS, VDAV, AIKBPB - hold
Speculative BUY: PRGS, BIPB, GLOS, ENHL, NEOP, IRTL, DNOS SELL: BMBI, IMLK (danasnja cena), CRNX, AIKB, MLSU, MTLC, PUUE, NPRD Za sve ostalo se manje vise slazem, ali zasto MTLC u SELL. Mozda ja nedovoljno dobro poznajem ovu firmu ali informacije koje imam i koje su mi bile dostupne su potpuno suprotne. kakva bre kupovina prbn-a, pa uveli su im inspekciju iz NBS- poslednji korak pred prinudnu Upravu! | |
|
| |
Miladin Zuti karton
Broj poruka : 137 Godina : 55 Points : 530 Datum upisa : 09.12.2010
| Naslov: Re: Šta kupovati - Šta prodavati? Sre Jan 26, 2011 2:59 pm | |
| - Non-ProfitOrganization ::
kakva bre kupovina prbn-a, pa uveli su im inspekciju iz NBS- poslednji korak pred prinudnu Upravu! Al ode cena gore 3% od juce do danas. Odlicna mogucnost zarade na ovoj hartiji. - StM ::
Za sve ostalo se manje vise slazem, ali zasto MTLC u SELL
Metalac je odlicna firma. Odlicni bilansi. Fokusiran menadzment. Niko ne dovodi u pitanje kvalitet firme, vec cene pred presek za dividendu, koji je pocetkom marta. Sada se cena zagreva i po svom investicionom ciklusu sad treba da dotakne vrh i onda ispumpavanje. A kod MTLC oporavak je spor (tek je sad pregazio cenu koju je imao pre godinu dana). Ne treba ga drzati posle preseka. Bolja je premija na rastu cene posle korekcije nego ocekivati dividendu. A period je isti - godinuy dana. Jednom se omaklo da se MTLC popne do 3000 i izjednaci sa aik bankom po ceni, ali sumnjam da ce imati takav rast sada. | |
|
| |
| Šta kupovati - Šta prodavati? | |
|