BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Poliester a.d. Priboj - POLP

Ići dole 
+15
Kobe Bryant
kaktusic
ntvala
gogloee
JMBR
zivorad zivoradovic
Pijacar
komsinica
Albatera
Posmatrač
Rade
MightyZ
groove
mirami
Sneki
19 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

Broj poruka : 5404
Datum upisa : 21.05.2007

Poliester a.d. Priboj  - POLP Empty
PočaljiNaslov: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime5/31/2007, 12:23

Ja gde god vidim Dragijanu (ili njenog muza - kao na STGR) u opste ne oklevam...
Znam da se mnogi gade, al lova i JESTE prljava...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime5/31/2007, 12:26

Sto se gade,fina zena doduse malo se glocnula al dobro konta.
Nazad na vrh Ići dole
mirami
Forum queen
Forum queen
mirami

Broj poruka : 395
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime5/31/2007, 18:03

Sneki idolu moj,usla sam u ovo bas iz tih razloga,mada kada sam kasnije malo prostudirala sve nije lose,prave plasticne camce,protivgradne rakete,velika zemlja u RS koja je proglasena za zonu od nacionalnog iteresa,verovatno kao Perucac nacionalni park ili nesto slicno,pa sve u svemu moje skromno i ne bas strucno misljenje nije lose...
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/1/2007, 23:22

mirami, vreme je za pojacavanje... :pirat:

Ko veruje, ko ne veruje... opet dobro :D
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/2/2007, 14:48

Najbolje je kad prvo unidjes pa posle prostudiras.

Sejo mila znas li ti da u Slobodi u Cacku prave usisivace al kad zavrse svaki lici na pusku jbm. li ga sto.

Ili znas li ti sejo mila onu pricu o tarabi i nacrtanoj rupi.
Nazad na vrh Ići dole
mirami
Forum queen
Forum queen
mirami

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/2/2007, 23:21

Kao prvo nisam ja tebi nikakva "SEJA" ja sam sestra mom bratu i nikome vise,a i sta tebe briga kako ja ulazim u neku akciju,kada je studiram i sta analiziram,koga pratim na spiskovima i kakvu logiku imam!TO JE SAMO MOJA STVAR I NICIJA VISE!!!A sto se taraba tici vidim da si u toj oblasti EKSPERT!

Ovo je poslednji put s moje strane da odgovaram i obazirem se na komentare doticne idiviue.

Sneki ko ima parica pravi momenat :D
Nazad na vrh Ići dole
groove
Just looking
Just looking
groove

Broj poruka : 2
Datum upisa : 05.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/5/2007, 22:55

Sneki ::
Ja gde god vidim Dragijanu (ili njenog muza - kao na STGR) u opste ne oklevam...
Znam da se mnogi gade, al lova i JESTE prljava...

Ćao Sneki! ;) Kako si me samo branila na onom drugom forumu, alal ti vera. Mnogi su rekli i gore nego ja, međutim dirnuo sam u Dragijanu. Šta li je ona našla u ovoj hartiji? scratch
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/5/2007, 23:55

Pozdrav i tebi Groovy, cat

P.S. Vazno je da smo se opet sreli :D

A i Dragijana je s nama :D

.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/8/2007, 21:42

1.100,- din alien
Odlican start za (mrtvi) ponedeljak...

.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/21/2007, 01:01

Vreme je da sunce ogreje i ovu akciju....

Dragijana je ucinila sta je mogla (MV se ucipio)!

.
Nazad na vrh Ići dole
mirami
Forum queen
Forum queen
mirami

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/21/2007, 08:49

Polako,polako ;)
Nazad na vrh Ići dole
mirami
Forum queen
Forum queen
mirami

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/22/2007, 12:01

Veliki imaju najveće šanse
Za sada najviše šansi da započnu proizvodnju delova za „zastavu 10“ imaju Fabrike stakla u Pančevu ili PIKU (Hrvatska). Interesovanje su pokazali i proizvođači guma „Tigar“ i „Trajal“, kao i fabrike akumulatora iz Sombora, Brčkog i Zagreba. Tu su i „Poliester“ iz Priboja, koji je već ušao u pregovore za kupovinu moderne tehnologije za proizvodnju krovnih obloga, zatim Fabrika maziva iz Kruševca, „Gomoflast“ iz Inđije, kao i bivše „Zastavine“ fabrike iz Kragujevca „21. oktobar“ i Tapacirnica.
izvor blic 22.06.2007.

:D
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/25/2007, 11:13

Najbolja ponuda 6.408 kom na 1.400,- :D
Nazad na vrh Ići dole
mirami
Forum queen
Forum queen
mirami

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/25/2007, 12:22

;)
Nazad na vrh Ići dole
MightyZ
VIP
VIP
MightyZ

Broj poruka : 130
Godina : 40
Datum upisa : 28.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/28/2007, 22:40

Samo kad bi znali ko je kupvao ovih dana...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.fantasynova.rs
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/28/2007, 23:28

MightyZ ::
Samo kad bi znali ko je kupvao ovih dana...

Reci ako znas ili cuti za uvek! :?:
Slobodno, ovde nema banovanja, potpuna sloboda! alien
Hajde!

.
Nazad na vrh Ići dole
mirami
Forum queen
Forum queen
mirami

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 08:30

Mani nas tih fora kad bi znali...Sneki slazem se ili reci ili ne spominji!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
MightyZ
VIP
VIP
MightyZ

Broj poruka : 130
Godina : 40
Datum upisa : 28.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 12:04

Pitanje je bilo retoricko,
ne mogu znati odgovor jer nisam blizak
ni crhovu niti menadzmentu ako je on kupovao...
Mada me je iznenadio vas stav;
ili kazi ili cuti doveka...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.fantasynova.rs
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 12:08

MightyZ ::
Pitanje je bilo retoricko,
ne mogu znati odgovor jer nisam blizak
ni crhovu niti menadzmentu ako je on kupovao...
Mada me je iznenadio vas stav;
ili kazi ili cuti doveka...

Pa sta si ocekivao?
Naivcine i skribomane sa Economy-ja?

A ono nije licilo na pitanje, (nema ni znaka pitanja) a s retorikom nije imalo nikakve veze!
Suspect

Poslednji izmenio dana 6/29/2007, 12:16, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 12:12

Ako je neko ljut na mene evo nek IZVINE
Pa i mačićima treba neko vreme da progledaju.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 12:17

Jelena ::
Ako je neko ljut na mene evo nek IZVINE
Pa i mačićima treba neko vreme da progledaju.

OK - ne iskljucujem mogucnost da si zaboravio da stavis znak pitanja na kraju... :shock:

Dobro nam dosao cat
Nazad na vrh Ići dole
mirami
Forum queen
Forum queen
mirami

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 16:24

Spisak od pre nekih mesec dana

1. AKC. FOND REPUBLIKE SRBIJE 67171 29,79300
2. REPUBLIČKI FOND ZA PIO 22152 9,82529
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANK 2605 1,15542
4. MV INVESTMENTS AD 2500 1,10885
5. DUNAV STOCKBROKER AD BEOGRAD 2000 0,88708
6. HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 1092 0,48435
7. RADONJIĆ-PETROVIĆ DRAGIJANA 1000 0,44354
8. ŽIVANOVIĆ JUGOSLAV 800 0,35483
9. STOJANOVIĆ PREDRAG 700 0,31048
10. NOVAKOVIĆ ŽELJKO 520 0,23064

Na danasnji dan

1. AKC. FOND REPUBLIKE SRBIJE 67171 29,79300
2. REPUBLIČKI FOND ZA PIO 22152 9,82529
3. GAVRILOVIĆ SLAĐANA 2901 1,28671
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANK 2605 1,15542
5. ADVERTO DOO 2500 1,10885
6. DUNAV STOCKBROKER AD BEOGRAD 2000 0,88708
7. VIT-BEL DOO NIŠ 1730 0,76732
8. PROMIST D.O.O. 1685 0,74736
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG 1492 0,66176
10. JUBMES BROKER A.D. BEOGRAD 1000 0,44354
11. RADONJIĆ-PETROVIĆ DRAGIJANA 1000 0,44354

Ako nekome znaci ko kupuje ocigledno :D
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 16:39

pod 11. Jel ovo naša Dragijana?
Pa ovo moram da imam
Nazad na vrh Ići dole
mirami
Forum queen
Forum queen
mirami

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 17:49

O Jeco dobar dan :D pa mi o ovome pricamo mesecima,ali nikad nije kasno,nije lose za ulazk ni sada,dobro dosla ;)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 17:50

Meni ovde nije jasno gde nestade MV, niti mi je jasno ko se ovde kome izvinjava i ko je dobrodošao. Ludi, zbunjeni, ...? :clown:
Nazad na vrh Ići dole
Rade
Our family
Our  family

Broj poruka : 269
Datum upisa : 23.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 18:09

treba zabraniti ove privatne poruke.Tamo se oni dogovaraju,a ovamo se izvinjavaju.

Gost

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 18:15

mirami ::
O Jeco dobar dan :D pa mi o ovome pricamo mesecima,ali nikad nije kasno,nije lose za ulazk ni sada,dobro dosla ;)

Ma šalim se.
Kakav  crni POLP, vidiš da ću u garažu zbog AGBN.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 18:16

martha ::
Meni ovde nije jasno gde nestade MV, niti mi je jasno ko se ovde kome izvinjava i ko je dobrodošao. Ludi, zbunjeni, ...? :clown:

Slažem se s pitanjem
Nazad na vrh Ići dole
mirami
Forum queen
Forum queen
mirami

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 19:02

Ocigledno MV presao u Adverto doo,Jeca dobrodosla a ko se kome izvinjava nije bitno,vazno da ne psuju
Nazad na vrh Ići dole
Rade
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 22:06

Ocigledno MV presao u Adverto doo,Jeca dobrodosla a ko se kome izvinjava nije bitno,vazno da ne psuju
što pominješ Adverto?Jesi li ti iz NS?

Gost

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 22:14

Pogledah u Registar - Novi Sad, osnovano 2004 god. Zna li neko nešto o njima?
Kapiram da je Jeca dobrodošla, ali što Sneki citira nju, a obraća se Mighty-u i želi mu dobrodošlicu i što se Jelena izvinjava i što ...
Rade, potpuno si u pravu, treba SVE zabraniti! :flower:
Nazad na vrh Ići dole
Rade
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/29/2007, 22:34

Dodje mi neki put da bacim bombu i da razjebem sve!
Eto kad nema banovanja ni samobanovanja ni izvinjenja ni potiskivanja,sopstvene raspaljene sujete,i ja malo da psujem.Tu sam najjači!Nema ga čovek jači od mene u napušavanju i jebanju svega redom!
Jebeš ga.Od dvajes članova tries sa dvojnim nickovima.Pa malo je i previše.Dodje mi da napravim nik sa pravim imenom i prezimenom i u avatar da stavim sliku cele moje familije sa svim njihovim imenima.Da mu jebem mamu. Mnogi inače znaju ko sam i čime se bavim i kako poostupam u poslu i životu.Naročito oni koji trebaju to da znaju.
Inače sam na ovaj forum došao da podržim ispravnu i poštenu ideju i dam sve od sebe,pa čak i da besplatno objavim društvenu igru,koju sam u medjuvremenu patentirao,ali vidim kuda vodi put,kojim se redje ide.
Ček da stavim malo onoga...jebem,jebem,jebem...itd.
Sad kad popijem ovo pivo,ima da objavim svačija imena.I sa ovog i sa onog foruma i razne afere u pokušaju...i tako.
Svi u kafanče!Naročito neki.
A svi inače možete slobodno da psujete,pošto nema banovanja,da mu ...mamu i tatu!
(Ivo Andrić)

Still learning
Still learning

Broj poruka : 84
Datum upisa : 02.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/30/2007, 20:44

Rade ::
Eto kad nema banovanja ni samobanovanja ni izvinjenja ni potiskivanja,sopstvene raspaljene sujete,i ja malo da psujem.Tu sam najjači!Nema ga čovek jači od mene u napušavanju i jebanju svega redom!
Jebeš ga.Od dvajes članova tries sa dvojnim nickovima.Pa malo je i previše.Dodje mi da napravim nik sa pravim imenom i prezimenom i u avatar da stavim sliku cele moje familije sa svim njihovim imenima.Da mu jebem mamu. Mnogi inače znaju ko sam i čime se bavim i kako poostupam u poslu i životu.Naročito oni koji trebaju to da znaju.
Inače sam na ovaj forum došao da podržim ispravnu i poštenu ideju i dam sve od sebe,pa čak i da besplatno objavim društvenu igru,koju sam u medjuvremenu patentirao,ali vidim kuda vodi put,kojim se redje ide.
Sad kad popijem ovo pivo,ima da objavim svačija imena.I sa ovog i sa onog foruma i razne afere u pokušaju...i tako.
A svi inače možete slobodno da psujete,pošto nema banovanja,da mu ...mamu i tatu!
(Ivo Andrić)

Rade šta je ovo? Ti si razjaren a dan je divan.Čemu to. Evo odma da rečem svuda imam samo jedno ime. Takođe razmišljam da se legitimišem pravim ali još uvek nisam siguran da bi to bilo dobro. Ovo što radimo još uvek je na granici ilegale. Nego šta Ti bi?
Nazad na vrh Ići dole
Rade
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/30/2007, 21:27

Posmatrač ::
(Ivo Andrić)

Rade šta je ovo? Ti si razjaren a dan je divan.Čemu to. Evo odma da rečem svuda imam samo jedno ime. Takođe razmišljam da se legitimišem pravim ali još uvek nisam siguran da bi to bilo dobro. Ovo što radimo još uvek je na granici ilegale. Nego šta Ti bi?
Dobri moj,
hvala ti što onaj moj post nije više poslednji na ovoj akciji.
Praktično sve lepo piše tamo.Pošto si kako vidim od samog početka tu...
Ovde može svakakvo ponašanje da se voza po forumu,ako nisi primetio.Ima na onoj temi,koja se tiče,koga i po kojim pravilima banovati,neki osnov,koji smo predlagali,kako smo hteli,ali pametno.
E to se ne poštuje.Pa ko kažem sebi,da skrenem pažnju javnosti,a pošto je grčka Agora ili rimski Forum,jedna demokratska tvorevina i premisa,pokušao sam da budem ravnopravan.Što važi za jednoga,važi za sve!
Daanas divan dan,a ovo mi nadošlo juče još!
Veliki pozzz.

Forum queen
Forum queen
mirami

PočaljiNaslov: Re: Poliester a.d. Priboj - POLP   Poliester a.d. Priboj  - POLP Icon_minitime6/30/2007, 22:59

što pominješ Adverto?Jesi li ti iz NS?

Ne nisam iz NS vec iz Zemuna ,ali cistim posmatranjem 2500-2500 MV-Adverto,prosto sam zakljucila :?: ,a ti ga Rade bas opsova posteno,mislim stvarno :no:
Nazad na vrh Ići dole

Poliester a.d. Priboj - POLP
Nazad na vrh 
Strana 1 od 3Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
 Similar topics
-
» F.A.P. - FAPP

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: