| AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) | |
|
+64Skrab0fix MarkoJTD Yudejavu Ranko đubretarac Karibor Air HUACHUMA Dax Darko Joe_Allamo Aleks Geco gogloee Teletrader Ars Vivendi Admin Dr.Hik! Lolita Malo_pomalo prevarant Jegulja DI Mikans JovKoNov interista vatreni Mozartru Pekoilic Milica1 Vladulns Bosanac AliAli bez motike iki pepsiman BoS Greta Ivan2211 nepet Moschino geogsi bonum.mm Mr. Price StefanMR Kurajber Ris Kobe Bryant Mitar Sasa965 Boki72 Dusan Dexiv kaktusic Sneki Slovenac1 Zane Milos86 Atomski mrav MilanLaki G.Soros Bond Friz KRUSKA 68 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Atomski mrav Moderator
Broj poruka : 1071 Godina : 46 Points : 1232 Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 13:17 | |
| Dexiv, ne vredi ti sad da se kidas i nerviras, verujem da Aik nece propasti jer bi to bio pokolj za nasu berzu. Probaj da ne gledas par dana, iskljuci se, da prodas sad sve nikako ti ne bih preporucio jer i dalje duboko verujem da je ova cena u krajnju ruku smesna. Mucno je ovo gledati, gubi se zdravlje, znam iz iskustva. Strpljenje, sve ce doci na svoje. | |
|
| |
Slovenac1 VIP
Broj poruka : 2522 Localisation : Ljubljana Points : 6094 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 13:20 | |
| - Dexiv ::
- Slovenac1 ::
Tako je, ako se izvrši taj posao ne bi me iznenadila cena na berzi za novu godinu iznad 4000. Lepo je sto si takav optimista, Slovenac, problem je samo u tome sto je u pitanju optimizam bez pokrica. AIKB 4000 za Novu godinu? Hajde, molim te. Daj Boze da ne bude ispod 2500. Do Skupstine ce kolati glasine, i ti mislis da ce AIKB porasti 100% za deset dana? Ako bi banka otkupila 8,5% od Nicovica verujem u taj scenario do kraja godine. | |
|
| |
Atomski mrav Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 13:41 | |
- Upravo sam razgovarao sa predsednicom Izvrsnog odbora AIKB. Obecala mi je da ce banka hitno reagovati saopstenjem.
Moje misljenje je da nikakvog saopstenja nece biti. To sto je ona obecala nista ne znaci, mozda je to rekla cisto da bi te smirila. Da su hteli da budu koncizni, zasto nisu odmah sve lepo objasnili u predlogu materijala za skupstinu? | |
|
| |
Dexiv Old member
Broj poruka : 1297 Points : 2387 Datum upisa : 27.11.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 13:49 | |
| - atomski mrav ::
Moje misljenje je da nikakvog saopstenja nece biti. To sto je ona obecala nista ne znaci, mozda je to rekla cisto da bi te smirila. Da su hteli da budu koncizni, zasto nisu odmah sve lepo objasnili u predlogu materijala za skupstinu? Ma jasno je to meni sada, Mrave, jasno mi je da je to bila laz, niti ja sta mogu da dokazem, niti ce oni ispuniti ono sto bi bilo ispravno - da svojim akcionarima objasne sta zapravo zele. Ostaje samo obraz, neciji je ocigledno prljav. Da ne gubimo vise vreme u tim raspravama, zao mi je sto sam se zaleteo pa nesto uopste napisao na forumu, trebalo je da mi bude jasno od pocetka. | |
|
| |
Slovenac1 VIP
Broj poruka : 2522 Localisation : Ljubljana Points : 6094 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 13:57 | |
- atomski mrav ::
Moje misljenje je da nikakvog saopstenja nece biti. To sto je ona obecala nista ne znaci, mozda je to rekla cisto da bi te smirila. Da su hteli da budu koncizni, zasto nisu odmah sve lepo objasnili u predlogu materijala za skupstinu? Ma jasno je to meni sada, Mrave, jasno mi je da je to bila laz, niti ja sta mogu da dokazem, niti ce oni ispuniti ono sto bi bilo ispravno - da svojim akcionarima objasne sta zapravo zele. Ostaje samo obraz, neciji je ocigledno prljav. Da ne gubimo vise vreme u tim raspravama, zao mi je sto sam se zaleteo pa nesto uopste napisao na forumu, trebalo je da mi bude jasno od pocetka. Možda bi bilo zanimljivo da je pozoveš opet za par dana i da vidiš njenu reakciju ako neče ništa objaviti. | |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 14:02 | |
| Slovenac, zar zaista mislis da bih dosao u situaciju da ponovo razgovaram sa njom? Ovde se ocigledno presla pa prihvatila razgovor, ne znajuci sta cu pitati (moje inicijalno pitanje je bilo koliko je potrebno akcija za prisustvovanje na Skupstini banke, sekretarica nije znala pa su me prebacili na g-dju Marjanovic, a tek sam u razgovoru poceo pricu o ponistavanju akcija). Znaju oni dobro kako da se brane od pitanja koja ne zele da cuju. | |
|
| |
StefanMR Dr. Economy
Broj poruka : 2983 Points : 2867 Datum upisa : 30.05.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 15:20 | |
| Da li neko može da proveri u zakonu da li je rok za otuđenje akcija koje prelaze 5%, ako su kupljene bez dozvole NBS, u stvari godinu dana? Ako je to tako, i ova skupština je sazvana zbog nekoga (verovatno Nicovića) koji je u proteklih godinu dana nakupio preko 5% bez dozvole, onda ne važi to "zašto bi neko kupovao po 3000 da bi ih prodao posle po 1900...
Moje je mišljenje da treba biti strpljiv, ne nervirati se, i sačekati da se ta epizoda završi... Jedino je pitanje šta će biti sa akcijama dok se ta priča ne završi!
Šta mislite da li bih mogao ja da nađem na spisku nekoga ko ima oko 5000 akcija, pa da okrenem telefonom i predstavim se kao on, i onda da pokušam da izvučem neku informaciju? :) _________________ Forumski portfolio: AGBN (30%), ENHL (30%), TGAS (10%), JMBN (10%), DNOS (10%), SJPT (10%)
| |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 16:18 | |
| - StefanMR ::
Šta mislite da li bih mogao ja da nađem na spisku nekoga ko ima oko 5000 akcija, pa da okrenem telefonom i predstavim se kao on, i onda da pokušam da izvučem neku informaciju? :) Sta ti sada ovo znaci, Stefane? Aludiras na moj poziv AIK Banci? Nisam ocekivao ovu nekorektnost. | |
|
| |
StefanMR Dr. Economy
Broj poruka : 2983 Points : 2867 Datum upisa : 30.05.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 16:57 | |
| Molim te, Dexi, da ne preterujes! Ti si rekao da nećeš više da zoveš, pa pitam da li oni imaju način da provere da li stvarno zove neko sa spiska ili ne i da li mogu neke informacije da se izvuku!
Još jednom, meni nije cilj da tebe ili bilo koga za..jbavam! _________________ Forumski portfolio: AGBN (30%), ENHL (30%), TGAS (10%), JMBN (10%), DNOS (10%), SJPT (10%)
| |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:01 | |
| Ok, ovo je preslo svaku meru. Napustam forum.
EDIT: Nema razloga za to, Stefan je editovao svoj post (bezobrazan deo) a mislim da sa onim pozivom nije aludirao na tebe, već je hteo i on da zove iz zavitlavanja!! Admin | |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:12 | |
- Ok, ovo je preslo svaku meru. Napustam forum.
EDIT: Nema razloga za to, Stefan je editovao svoj post (bezobrazan deo) a mislim da sa onim pozivom nije aludirao na tebe, već je hteo i on da zove iz zavitlavanja!! Admin i ja sam tako razumeo Stefana, nije hteo ništa loše. | |
|
| |
Atomski mrav Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:15 | |
| Nije Stef mislio nista lose, Dexiv, druze, prijateljski ti savetujem da malo zaboravis na akcije. | |
|
| |
Aleks Old member
Broj poruka : 1306 Godina : 71 Localisation : Bezanijska kosa Points : 3868 Datum upisa : 15.05.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:31 | |
| Dexsi nije stef hteo da te uvredi.Dobar si analiticar.
VRACAJ SE. | |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:33 | |
| - StefanMR ::
- Molim te, Dexi, da ne preterujes!
Ti si rekao da nećeš više da zoveš, pa pitam da li oni imaju način da provere da li stvarno zove neko sa spiska ili ne i da li mogu neke informacije da se izvuku!
Još jednom, meni nije cilj da tebe ili bilo koga za..jbavam! Svakako bi bilo dobro da još neko nazove banku i upita jih o dodatnim informacijama, nije to ništa loše. | |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:40 | |
| - atomski mrav ::
- Nije Stef mislio nista lose, Dexiv, druze, prijateljski ti savetujem da malo zaboravis na akcije.
Mrave, druze, prijateljske savete sacuvaj za sebe, a ja cu da mislim o cemu god zelim. Hvala vam svima na saradnji, ne sumnjam da cete se i bez mene odlicno snalaziti. | |
|
| |
prevarant VIP
Broj poruka : 936 Godina : 59 Localisation : Novi Sad Points : 971 Datum upisa : 22.07.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:42 | |
| Mislim da stefan nije mislio ništa loše. Šta više smatram da ako stvarno ne postoji mogućnost da provere ko zove da bi to bio način da se izvrši pritisak na banku da stvarno da neko objašnjnje. čak bi se možda moglo i zapretiti medijima zbog njihovog nekorektnog odnosa prema vlasnicima.
Dexiv znam da ti nije lako i da zbog toga možda ponekad pogrešno protumačiš nečiji post. Nemoj da se ljutiš jer ja stvarno do sada nisam u ničijem postu video lošu nameru. Posebno bi mi bili žao ako se nebudeš javljao na forumu, jer si ti veoma ozbiljan i temeljan analitičar. _________________ Ako se zagledate u daleku budućnost, zapećete za kamen sadašnjosti.
| |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:46 | |
| A sto se tice AIK Banke, vi ste ljudi na sasvim pogresnom koloseku, a Slovenac vam lepo kaze ono sto je u Sloveniji NORMALNO: da se akcionari udruzuju i bore za svoja prava, da ne dopustaju da im neko sedi na glavi za njihove pare, da se organizuju. Da je ovo normalna zemlja, mnogi koji se bave nedozvoljenim spekulacijama na berzi bi sedeli u zatvoru.
Uzgred, za dodatnu informaciju: u mail-u koji sam uputio Kabinetu AIK Banke sam naveo ime, prezime i JMBG. Moj e-mail je registrovan kod Sezampro provajdera, koji o meni ima sve podatke, i taj mail koristim iskljucivo ja. Dakle, nikakve prevare ne moze da bude. Zvao sam ja, kao akcionar, a moj identitet je lako proveriti - obaska sto ga ja ne krijem. | |
|
| |
Atomski mrav Moderator
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:48 | |
- atomski mrav ::
- Nije Stef mislio nista lose, Dexiv, druze, prijateljski ti savetujem da malo zaboravis na akcije.
Mrave, druze, prijateljske savete sacuvaj za sebe, a ja cu da mislim o cemu god zelim. Hvala vam svima na saradnji, ne sumnjam da cete se i bez mene odlicno snalaziti. Eto ti ga sad, moja je zelja bila da ovde napravimo prijateljsku atmosferu i stvarno mislim da nije u redu da ovako pricamo. Ajde, spusti malo loptu, ja vec jesam. | |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:52 | |
| Dobro, Mrave, sada se ja izvinjavam ako sam malo preterao, i lepo je da ovde bude prijateljska atmosfera, ali su meni drage i pare. Ne zelim vise da podnosim bilo sta sto se servira, zato nas i tretiraju kao ovce, kao nule, zato sto ne znamo da se organizujemo i suprotstavimo gadostima. | |
|
| |
Greta VIP
Broj poruka : 1280 Localisation : Bgd Points : 3147 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:53 | |
| Dragi moji, stvarno me duša boli kad vidim ovakve rasprave.. pogotovu kada je reč o dve meni vrlo drage osobe.
Dexiv, Stefane....ovaj forum je forum uzajamne pomoći, nemojte to da zaboravite.
Dexiv, sigurna sam da Stefan nije imao nameru da te povredi.
Ne radi se o "snalaženju", već o tome da svi mnogo gubimo.
Osim toga kako je moguće bilo kakvo udruživanje, ako je jedna varnica dovoljna da bilo ko od nas ode? Ovakve situacije moraju da se prevazidju. _________________ Samo hrabri pobedjuju
| |
|
| |
Dusan VIP
Broj poruka : 5270 Points : 6307 Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:55 | |
- Dobro, Mrave, sada se ja izvinjavam ako sam malo preterao, i lepo je da ovde bude prijateljska atmosfera, ali su meni drage i pare. Ne zelim vise da podnosim bilo sta sto se servira, zato nas i tretiraju kao ovce, kao nule, zato sto ne znamo da se organizujemo i suprotstavimo gadostima.
Dexi, potpisujem sve ovo, samo što ne treba da kanališeš negativnu energiju na forumaše, je ne samo da verujem, nego sam ubeđen da Stefan nije ništa loše mislio. Apel obojici da se smirite. U međuvremenu je Greta bolje rekla nego što sam ja hteo :) _________________ BelexClub na youtube!
| |
|
| |
prevarant VIP
Broj poruka : 936 Godina : 59 Localisation : Novi Sad Points : 971 Datum upisa : 22.07.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:56 | |
| Slažem se sa Gretom
U to ime možda bi trebalo pokrenuti inicijativu za davenje punomoći nekome od nas za predstojeću skupštinu kako bi imali predstavnika na istoj _________________ Ako se zagledate u daleku budućnost, zapećete za kamen sadašnjosti.
| |
|
| |
KRUSKA VIP
Broj poruka : 789 Localisation : bg Points : 1903 Datum upisa : 25.08.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:56 | |
| Pa hajde da se organizujemo,koliko mi se cini na ovoj skupstini akcionara nema praga da bi ucestvovao ,pa to nam je prilika neko sa foruma da nas predstavlja(imali bi smo informacije iz prve ruke).
Prevarant,u isto vreme pisemo istu stvar. :D | |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 17:59 | |
| Bio sam na onom okupljanju, i znate veoma dobro da ste mi svi dragi. Dusana sam (za sada) samo virtuelno upoznao, redovno komuniciramo preko skajpa, uverio sam se da je u pitanju divan momak. Valjda su gubici tako veliki, a sentiment toliko los, da varnice nisu iskljucene. Greta i Dusan su u pravu. Verujem da Stefan nije mislio nista lose.
Zahvaljujem i Adminu. | |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 18:02 | |
| Jedna akcija - jedan glas. Ja imam 2300 akcija, dakle - 2300 glasova. Predlazem da se skupimo, i da vidimo sa koliko glasova raspolazemo. | |
|
| |
Greta VIP
Broj poruka : 1280 Localisation : Bgd Points : 3147 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 18:02 | |
| yes ! :cheers: _________________ Samo hrabri pobedjuju
| |
|
| |
KRUSKA VIP
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 18:05 | |
| Kako da se skupimo?, ili prvo da izaberemo tog sto ce nas predstavljati na onda na PM da mu posaljemo broj akcija.. Treba to da bude neko ko ima najvise akcija a iz ovog se vidi da je to Dexiv | |
|
| |
prevarant VIP
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 18:08 | |
| S obzirom da sam upoznao Dexiva ja sam veoma saglasan da nas (vas jer ja imam skromnu količinu) on predstavalja. _________________ Ako se zagledate u daleku budućnost, zapećete za kamen sadašnjosti.
| |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 18:10 | |
| Ljudi, vi znate da vazi samo punomoc, sudska, za predstavljanje na Skupstini. Treba to jos proveriti. Ja predlazem da nas predstavlja Dusan. | |
|
| |
KRUSKA VIP
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 18:12 | |
| I ja se slazem sa izborom , mislim mozda ce nekome biti glupo da ovako otvoreno pise o broju akcija pa sam mislio da to bude na PM.
A to o punomoci treba proveriti mozda i ne treba da se overava u sudu | |
|
| |
Dusan VIP
Broj poruka : 5270 Points : 6307 Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 18:14 | |
| Da vas odmah presečem :D
Znate vi gde sam ja, a gde je Niš? :) Bolje Dexiv (njegov je interes i najveći) ili nekog ko je već tamo i poznaje bolje situaciju od nas, Miloš (a i on ima solidnu količinu). _________________ BelexClub na youtube!
| |
|
| |
Dexiv Old member
| Ma treba sigurno, jer svako moze doci i reci "ja predstavljam ovog i ovoga". Nece to na Skupstini dozvoliti, a mi ne treba da pred njima ispadamo neobavesteni i neozbiljni. | |
|
| |
prevarant VIP
| U slučaju Globosa sa sajta se skine obrazac popuni i potpiše i to je to. Nema nikakve overe. Treba proveriti na sajtu banke _________________ Ako se zagledate u daleku budućnost, zapećete za kamen sadašnjosti.
| |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 18:16 | |
| Da, gde je Milos? Milos je stari AIKB-ovac. :) On bi nam ovde mnogo dobro dosao. | |
|
| |
Dexiv Old member
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) 11/25/2009, 18:18 | |
| - prevarant ::
- U slučaju Globosa sa sajta se skine obrazac popuni i potpiše i to je to. Nema nikakve overe. Treba proveriti na sajtu banke
Odlicno, da vidimo da li to moze i za AIKB. Ljudi, ja vam sledece predlazem: okrenite sutra broj kabineta AIKB u Nisu. Trazite, pitajte, zahtevajte. Vase su pare u pitanju. Nemojte dozvoliti da vas za vase pare neko zeza. | |
|
| |
| AIK banka a.d. Niš - AIKB (III DEO) | |
|