| Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS | |
|
+118Folio Boby Mistery 011 Steve McQueen Jumbo Rogy Miladin Borodino Fmember Brmbocla Prokuplje Sasa965 C R A Z Y J_stojan nepet Sutra Sahbaz Dragot Mali akcionar mr Bean srbijanac Novosadjanin007 GogaAna Dragan Exciter Hese Josip Enver Hodza Boki72 Boranija Kupi akcije Igor-NS MILAN8888 Bombica Mozart DJO Greta Rasa Centurion Zeljko Drag65 Mira StM Dax sexy jea Polos Jovana2009 Nemesis BBrroo pakodazna Nebojsa Joe_Allamo Aleks Kenzo Kopac Berza011 Karbon MYSTIC021 JelenaS Mister No Gagi Slovenac1 RobinHood AcoMaco bez motike Sofke interista Aca123 Dkolak PailHead KRUSKA JMBR StariHrast Aritmeticar HUACHUMA Teletrader Popaj Ris Maca pepsiman Ivan2211 Racunarko Kurajber Drag_Mlad raspolozen LJUBICHITZA Non-ProfitOrganization Drasko Centrum Milica1 Dnenad85 Frenky gogloee vatreni Mitar DI Vladulns prevarant MarkoJTD Lolita Cicija Mikans BojanNS MilanLaki Djuka NEBOJSAe Momir Bond iki Dusan StefanMR Lilihip Sneki Limited011 BoS Ars Vivendi Kobe Bryant Friz 122 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Colin Farrell Just looking
Broj poruka : 19 Points : 95 Datum upisa : 20.07.2009
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 11:25 | |
| @ Dax
Pitaj brokera koliko se plaća prevremeno saldiranje za više od 5 zaključnica | |
|
| |
Novosadjanin007 Member
Broj poruka : 690 Godina : 47 Localisation : Novi Sad Points : 3232 Datum upisa : 06.12.2010
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 11:57 | |
| koje taktike na belex-u?
Da čovek ne poveruje kojih ima taktičara, sad kupuju sitničavo!!! Neka gledamo ih još par dana, posle će da se saleću nalozi!!! _________________ Tiha voda, breg roni.
| |
|
| |
Novosadjanin007 Member
Broj poruka : 690 Godina : 47 Localisation : Novi Sad Points : 3232 Datum upisa : 06.12.2010
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 12:19 | |
| - JelenaS ::
- Novosadjanin007 ::
- koje taktike na belex-u?
Da čovek ne poveruje kojih ima taktičara, sad kupuju sitničavo!!! Neka gledamo ih još par dana, posle će da se saleću nalozi!!! Berza je mesto gde reagujemo u određenom momentu da bi ostvarili prihod.Izjave tipa ,,Videćemo za par dana... ,,ovde ne prolaze!!!! ja sam reagovao na vreme.....a sad samo posmatram druge....sta čine!!! _________________ Tiha voda, breg roni.
| |
|
| |
Sutra PESIMISTA
Broj poruka : 1147 Points : 4402 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 12:24 | |
| Evo jedne ideje. Opet se potpuno razlikuje od ideje Slovenca1
Ja kazem ako sto vise ljudi i fondova deponuje akcije to znaci da ce ih manje biti na trzistu. Zato je dobro da cena bude sto manja da sto vise ljudi deponuje i ostane manje na berzi. A kada se zavrsi ponuda i bude manje akcija na berzi..............
A i dalje tvrdim da cenu nece vremenom odrediti kupci i prodavci svojim nalozima nego dobit, prihodi, ucesce na trzistu, moguca dividenda u buducnosti. Pregledao sam gomilu naftnih kompanija na svetu i nijedna nije jeftina kao NIIS. Po svim pokazateljima.
Doduse danas JESAM ispao glup ulazeci po 495. Nije prvi ni poslednji put.
| |
|
| |
Rogy VIP
Broj poruka : 517 Points : 2119 Datum upisa : 10.09.2009
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 12:37 | |
| NIS otvorio novo gasno polje .. Kravčenko je naglasio da će NIS ispuniti planove iz strategije razvoja kompanije kao što su rast efikasnosti, proširenje kompanije u Srbiji i van granica naše zemlje - BiH, Rumunije i u drugim zemljama u kojima planira proširenje. .. On je rekao da će rast proizvodnje nafte i gasa pozitivno odraziti na vrednost akcija NIS-a.
NIS u 2011. godini planira proizvodnju nafte od 1,5 miliona uslovnih tona što predstavlja rast od oko 20 odsto u odnosu na prethodnu godinu.
Svečanosti povodom puštanja u rad novog gasnog polja prisustvovali su i pokrajinski sekretar za energetiku i mineralne sirovine Radoslav Striković, izvršni direktor Bloka istraživanje i proizvodnja NIS-a Aleksej Ovečkin, gradonačelnik Zrenjanina Mileta Mihajlov i predsednika opštine Žitište Dragan Milenković. Detaljnije
Nema "velikih faca" na svečanom otvaranju, samo iz NIISa i iz lokale, možda se zato ex ministar Škundrić nećkao 13 sati da napusti fotelju. Slatka je vlast.Vest _________________ .
| |
|
| |
Zmark Still learning
Broj poruka : 78 Localisation : Cacak Points : 255 Datum upisa : 02.09.2010
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 12:47 | |
| - sutra ::
- Pregledao sam gomilu naftnih kompanija na svetu i nijedna nije jeftina kao NIIS. Po svim pokazateljima.
Kazes da je jeftina po svim pokazateljima a kukas da si glupo usao na 495. Mislis da ce biti jos jeftinije iako je tako jeftina kao sto kazes. Ovo mi je kontradiktorno ili ja tebe nisam razumeo. | |
|
| |
DelBoy Still learning
Broj poruka : 54 Godina : 41 Localisation : Beograd Points : 219 Datum upisa : 08.04.2010
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 12:55 | |
| http://www.nis.rs/images/stories/invest_akcionari/ponuda/ponuda-za-preuzimanje-gasprom-nis-skraceni-tekst.pdf Ljudi ajde dobro pogledajte pa mi recite jer negde vidite da je danas poslednji dan za preuzimanje, lepo vam pise da svako moze da deponuje do 16.03 do 12h i nije ovo dividenda pa da treba tri dana ranije da bi bili CRHOV. Svako ko ima akcije NIIS moze da deponuje i posle tri dana ce mu novac leci na racun. | |
|
| |
Sutra PESIMISTA
Broj poruka : 1147 Points : 4402 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 12:56 | |
| - Zmark ::
- sutra ::
- Pregledao sam gomilu naftnih kompanija na svetu i nijedna nije jeftina kao NIIS. Po svim pokazateljima.
Kazes da je jeftina po svim pokazateljima a kukas da si glupo usao na 495. Mislis da ce biti jos jeftinije iako je tako jeftina kao sto kazes. Ovo mi je kontradiktorno ili ja tebe nisam razumeo. Nije kontradiktorno. Jeftina jeste, ali je naravno bolje uci sto jeftinije, ja sam usao ranije po 477 i danas po 495. Nemam vise para inace bih jos ulazio. Kad prodam PKBT mozda ostane nesto i za NIIS. Energetski sektor je trenutno u Srbiji predstavljen jedino sa NIISom, a verujem da u energiji treba da bude solidan deo portfolia, bar 20%. Naravno 20% je mozda puno ako je samo jedna akcija, ali recimo 10%. @Delboy mozes ti da deponujes do 16.3, ali ne ako si kupio od danas pa nadalje | |
|
| |
Greta VIP
Broj poruka : 1280 Localisation : Bgd Points : 3147 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 13:22 | |
| - DelBoy ::
- http://www.nis.rs/images/stories/invest_akcionari/ponuda/ponuda-za-preuzimanje-gasprom-nis-skraceni-tekst.pdf
Ljudi ajde dobro pogledajte pa mi recite jer negde vidite da je danas poslednji dan za preuzimanje, lepo vam pise da svako moze da deponuje do 16.03 do 12h i nije ovo dividenda pa da treba tri dana ranije da bi bili CRHOV. Svako ko ima akcije NIIS moze da deponuje i posle tri dana ce mu novac leci na racun. Juče je bio poslednji dan za kupovinu (ako hoćeš da ti se te akcije upišu u CRHOV do 16. 03), a poslednji dan za deponovanje 16.03 do 12h _________________ Samo hrabri pobedjuju
| |
|
| |
Mira Our family
Broj poruka : 327 Points : 1405 Datum upisa : 20.07.2009
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 13:23 | |
| opustite malo ovu akciu da dise,pa vi u roku samo jednog dana akciju dizete u nebesa ,pa je spustate pa opet.malo pogresno shvatate ovaj forum nadmecete se ko je u pravu a ko u krivu iznosite neke proracune ,ovaj reko ovo onaj reko ono.ljudi vu ste bas pod stresom opusteno malo bas ste pod stresom ...sta ce vam pare ako nemate vremena da uzivate u njima jer od stresa se umire zar ne?vi muskarci bi sve nesto nabrzaka.... | |
|
| |
Zmark Still learning
Broj poruka : 78 Localisation : Cacak Points : 255 Datum upisa : 02.09.2010
| Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 3/11/2011, 13:27 | |
| - sutra ::
- Zmark ::
- sutra ::
Kazes da je jeftina po svim pokazateljima a kukas da si glupo usao na 495. Mislis da ce biti jos jeftinije iako je tako jeftina kao sto kazes. Ovo mi je kontradiktorno ili ja tebe nisam razumeo. Nije kontradiktorno. Jeftina jeste, ali je naravno bolje uci sto jeftinije, ja sam usao ranije po 477 i danas po 495. Nemam vise para inace bih jos ulazio. Kad prodam PKBT mozda ostane nesto i za NIIS.
OK, Ako si siguran u svoju strategiju: (Treba kupovati, odnosno ne deponovati ) onda stvarno ovih 15 -ak din. vise koje si platio ne treba da te brinu, zanemarivi su i brzo ce se nadoknaditi. Bitno da je strategija dobra, ako je dobra ? ------- https://www.aikb.net/viewtopic.forum?t=1261 | |
|
| |
| Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS | |
|