| Sa pepe o ... | |
|
+7Cope Sneki Friz pepsiman Mima Vidovnjak pepeljuga21veka 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
pepeljuga21veka Still learning
Broj poruka : 140 Godina : 52 Localisation : Grocka Points : 28 Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/6/2009, 13:02 | |
| Kako prebroditi recesiju u krevetu Recesija je, čini se, zahvatila i područje seksualnosti. Istraživanja pokazuju da se ljudi manje vode ljubav, a pedeset miliona ljudi upalo je u rutinu kada je seks u pitanju. 'I ekonomija pogađa libido jer su ljudi pod stresom i depresivni su', rekao je doktor, seksualni terapeut Ian Karner. Nemojte dozvoliti da tužna slika stvarnosti utiče i na vaš seksualni život. Neka vam on bude beg i utočište. Kako biste se izvukli iz rutine, oživeli libido i vratili svoj seksualni život, donosimo vam nekoliko korisnih saveta.
Povežite se Radite nešto zajedno s partnerom, važno je povezati se, a kada dođete u krevet, lako emocionalnu povezanost preokrenete u fizičku. Pokušajte zajedničkim izlaskom, hobijem, druženjem uz kafu. Idite u šetnju prirodom, vratićete se pozitivniji i sretni jer ste nešto radili zajedno.
Budite pozitivni U vremenu ekonomske krize retki parovi mogu izbeći svađe zbog finansija. Važno je da se ne ponašate napadački i optužujete jedno drugo. Negativan stav prenećete i u spavaću sobu i ništa od seksa. Istraživanja su pokazala da pozitivan stav može podstaknuti seksualnu želju. Lako je doći kući i žaliti se na kredit, minuse i ostale probleme. Potrudite se naći svetle tačke i biti pozitivni, pa će i druge stvari krenuti nabolje.
Manje tehnologije Opsednuti smo tehnologijom. Parovi provode više vremena na Facebooku, blogu, mailu nego u međusobnoj komunikaciji i druženju. Ne dopustite da vaš BlackBerry ima prioritet pred vezom. Posvetite više pažnje partneru i videćete napredak.
Pazite na zdravlje Zdrav životni stil, verovali ili ne, i te kako utiče na seksualni život. Lako je prepustiti se dobroj klopi, izležavanju. To će vas samo ulenjiti, umoriti i izgubićete libido. Budite zdravi, aktivni, imaćete više samopouzdanja i više ćete uživati u seksu.
Maštajte Važno je znati da je seks, posebno onaj u dugim vezama, stanje uma. Stoga je vrlo važno da znate začiniti stvari. Većina u seksu uvek radi iste poteze, koristi iste poze. Pustite malo mašti na volju, razgovarajte s partnerom. Ako vidite da vam nedostaje žara, eksperimentišite s novim stvarima, a nemojte odmah kritikovati.
Uključite se u poslove Mnogim ženama seks ne pada na pamet jer ih čeka brdo posuđa za oprati, odeće za ispeglati i složiti. Kako bi stvorili atmosferu za seks, muškarci bi trebali uskočiti i pomoći svojoj dragoj. Žena će to ceniti, a i biće odmornija za ljubav.
Stvorite ljubavno gnezdo Soba vam je puna odeće, a spavate na posteljini koje ste kupili još kada ste dobili prvo dete. Dodajte novu energiju u vašu sobu. Stavite novu posteljinu, složite odeću u ormare, upalite sveće, pustite laganu muziku. Kada to napravite, na pola puta ste za nova seksualna uzbuđenja.
Vodite ljubav češće Možda zvuči smešno, ipak čak i ako vam nije do seksa, učinite to. Naime, vaše telo i um se priviklo na to da ima sve manje seksa i to je teško promeniti. Seks je sam po sebi afrodizijak. Što se više vodite ljubav, više ćete hteti. Kada parovi održavaju redovne seksualne odnose, pa bilo to jednom ili dva puta nedeljno, puno bolje su raspoloženi i bolje funkcionišu.
Ovo je samo kopirano za ne daj Boze!Cisto da imate par saveta | |
|
| |
Broj poruka : 140 Godina : 52 Localisation : Grocka Points : 28 Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/7/2009, 11:39 | |
| Sta ce biti sa kupovinom Srpske berze? Koliko citam namerili se da je kupe i to dobrano :D | |
|
| |
Friz VIP
Broj poruka : 1684 Godina : 54 Points : 2978 Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/7/2009, 11:51 | |
| - pepeljuga21veka ::
- Sta ce biti sa kupovinom Srpske berze? Koliko citam namerili se da je kupe i to dobrano :D
Ulica "Belex" i Sneki u borbi protiv sila zemljine teže :P _________________ All we need is love
| |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/8/2009, 12:58 | |
| Lele, kad sam se je videla u kupacem meni zima vec u startu, svaka cast svaka cast na pokazanom junastvu :lol: | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/10/2009, 12:59 | |
| Da castite, pocele su berze da vam rastu,sad taman da prestanete da kukate Pamet u glavu ovog puta i ne zalecite se sa kupovinom pogresnih akcija | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/10/2009, 14:02 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=2G3RNK3k3YY
Pesma za sve hrabre idealiste koji imaju ............. u ovom vremenu da urade nesto vise od ocekivanog za bolje sutra, za osmeh i jedan divan dan | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/12/2009, 18:39 | |
| Strenum - Centar za komunikaciju i savetovanje Vas poziva na seminar pod nazivom
PARTNERSKA KOMUNIKACIJA
Kome je seminar namenjen: Zenama, muskarcima i parovima koji zele da svoj ljubavni zivot ucine kvalitetnijim bez obzira da li su trenutno slobodni, zaljubljeni ili razocarani.
Na ovom seminaru cete saznati:
· Zasto je partnerska komunikacija posebna i drugacija od drugih oblika komunikacije
· Koje igre igramo i zasto to radimo
· Zasto nam se stalno javljaju isti problemi, cak i sa razlicitim parterima
· Kako da poboljsate svoj ljubavni zivot
· Kako da prekinete uzaludne „igre bez granica“
· Kako da vratite romantiku u vasu vezu
· Kako da izrazite bolna osecanja
· Kako da kazete volim te a da vas partner cuje i razume
I još mnogo toga.. Mesto odrzavanja: Novi Sad Vreme odrzavanja: ponedeljkom od 18:30 do 20:30 tokom osam nedelja Cena celokupnog seminara: dve mesecne rate po 2500 dinara (ukupno 5000 dinara)
Svi polaznici dobijaju stampani materijal i sertifikat Strenum – Centra. Autorka i voditeljka seminara: dipl. psiholog Sanja Perkovic – Goga
Informacije i prijave: strenum@gmail.com
060/ 75 705 75 Molimo vas da ovaj poziv prosledite onima koje bi ovaj seminar mogao zanimati. :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
pepsiman VIP
Broj poruka : 1774 Godina : 70 Localisation : Melenci_Banja Rusanda Points : 3428 Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/12/2009, 19:00 | |
| Pa kad bi to zavrsio bio bi savrsen glumac :D
Vise volim sam da improvizujem :lol: | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/12/2009, 19:17 | |
| Predlog je odlican, ali ja sam plavusa Mislim ko ce sve to da zapamti meni je lakse da se nasmejem i zatrepcem ako padne tip, olala mazicu ga tepacu mu i zvacu ga djole mali djole, hranicu ga, kljukati svojim specijalitetima, onda na ekstra brzu dijetu da to sve sagori pa opet nanovo ma ima da uziva a za seminar............... bolje da mi kupi za te pare slatkise da se ja malo ugojim pa nek me juri posle da ja smrsam xexe Sneki saljem dalje pismo sa pozivom, nema brige , znam mnoge kojima ovo treba pod hitno | |
|
| |
Mima VIP
Broj poruka : 218 Points : 90 Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/12/2009, 21:11 | |
| Slusaj pepeljugo, nemoj da ga zoves mali djole, moze pogresno da te shvati, pa da mu nabijes komplekse. Posle ces dzabe da ga mazis, nista ga nece povratiti. :eu: A laz je da velicina nije bitna, itekako je bitna za samopouzdanje :geek: | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/12/2009, 21:56 | |
| - mima ::
- Slusaj pepeljugo, nemoj da ga zoves mali djole, moze pogresno da te shvati, pa da mu nabijes komplekse. Posle ces dzabe da ga mazis, nista ga nece povratiti. :eu: A laz je da velicina nije bitna, itekako je bitna za samopouzdanje :geek:
Sestro slatka, šta da ti kažem... važno je puno toga... :bball: . _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/13/2009, 11:56 | |
| Hm, sestro slatka, ne znam sta da ti kazem, neki se muskarci dovijaju raznim tehnikama, sto se bar velicine tice Palo im na pamet da onu velicinu zamene velicinom auta, pa markom telefona, pa markiranom garderobom ne shvataju da su oni sami po sebi marka i po Tesko je kad muskarac ima kompleks, i kad misli da se svaka lozi na neku velicinu, meni licno vise odgovora sklop licnosti sem svega ovog gore nabrojano Ko zna znanje on zna, ne bitno sa velicinom, samo treba muskarca opustiti da uziva Sad kad ova ekonomska kriza stisla stisli se i oni, znac ostaje nam da cekamo da se malo otkrave od stresa i problema
Cudo da nema muskih da komentarisu nesto vezano za velicinu? | |
|
| |
Vidovnjak VIP
Broj poruka : 280 Localisation : Beograd Points : -80 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/13/2009, 20:05 | |
| :D Ko kaze da nema muskaraca ovde! Navele ste me dame sad na razmisljanje. Hm, zasto je moja devojka bila samnom? Da li zbog moje velicine? :albino: Ako jeste, sumnjam da ce ikada vise biti srecna posle mene :D _________________ EPP http://www.blogger.com/profile/06618273967972866898
| |
|
| |
Mima VIP
Broj poruka : 218 Points : 90 Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/13/2009, 21:37 | |
| Bila? Uh... :shock: Sto li je otisla? Ma, ako je tako kao sto kazes, shvatice ona to vrlo brzo i eto je opet! :cheers: | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/14/2009, 13:20 | |
| Neki danas slave Dan Zaljubljenih, pa eto nje vrlo brzo Nemoj da tugujes, ako ne dodje, doci ce druga | |
|
| |
Vidovnjak VIP
Broj poruka : 280 Localisation : Beograd Points : -80 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/14/2009, 14:48 | |
| Ne tugujem :icecream: _________________ EPP http://www.blogger.com/profile/06618273967972866898
| |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/14/2009, 14:57 | |
| Opa , znaci stigla nova dajka? Lepo lepo Pa uzdravlje :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/18/2009, 12:58 | |
| Kako Fredy rece Sou ide dalje, ili zivot, kako god danas je Sreda, pada sneg, lep je dan i raspolozena sam da pravim sneska belica | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/18/2009, 19:05 | |
| Kad stize poziv za besplatne akcije, odlicno, hvala Adminu, no necu nije da sam nadzak baba ali ne svidja mi se sto je otvoreno do 31.decembra.2012. Zasto? Jednostavno mi se ne svidja datum,ako sam dobro shvatila. Te godine su prorekli smak sveta, dzaba mi akcije ako sve pukne, a da mi to bude ulaznica za new age , tek tu necu komentarisati. Admin, tvoj poziv stoji kod mene na sajtu, i zelim da taj projekat uspe. Ipak sam ja naucila da ono sto zaradim rukama to mi je to. A kako sam ovde naucila da je to sve danas imam sutra nemam, ja cu se drzati po strani.Cokolada za klik stoji :D
Poslednji izmenio pepeljuga21veka dana 2/18/2009, 19:13, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/18/2009, 19:12 | |
| Sta li bi na OVO rekao Roberto Orisni :D Mora da je vec upisao... jer on planira na duuuuugaaaacko, na 30-40 godina :cheers:
. _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/18/2009, 19:15 | |
| Ma on neka kaze sta zeli, u posao necu da mu se mesam, no u nekim diskusijama sam vec dobrano zasla u neke vode, zlupotrebe interneta, ali ovo je tema za caskanje, za savete, recepte i sad kad smo vec kod saveta , ima jedan dobar vezan za zenske grudi. Idem da nadjem novine i da prekucam tekst, za muskarce dusu dalo, pa nek ukombinuju sa malo romantike i eto njima duzeg zivota | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/18/2009, 19:25 | |
| Posle godina istrazivanja u nemackim bolnicama naucnici su utvrdili da gledanje bujnih zenskih grudi( jel su bujne grudi preko 2?) i te kako moze uticati na zdravlje muskarca , odnosno da im moze produziti zivot, cak za 5 godina. Kod muskaraca starijih od 40 godina(taman za razanj) rizik od infarkta i mozdanog udara drasticno se smanjio posto su svakodnevno bar deset minuta gledali fotografije velikih zenskih grudi. Rezulatat je bio iznenadjujuci svima se drasticno smanjio pritisak, poboljsao puls i snizio procenat arterijskoh oboljenja. Pa vi sad gledajte! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/18/2009, 19:53 | |
| Jos jedno zanimljivo istrazivanje proizvodjaca Automobila Oni sa vremena na vreme, vrse ankete medju muskim polom, da bi ispitali da li auto bira zenu, devojku
Mala gradska kola=urbana devojka i prakticna, koja je uvek u nekom svom spydu i koja voli da flertuje
Porodicni automobil= ozbiljna cura, koja zeli stabilnu emotivnu vezu, zeli brak i porodicu
Skupocene limuzine= simbol prestiza odlicno prolaze kod zena koje teze da se bogato udaju( cista glupost)
Kabrioleti i nabudzeni automobili= klinke,zene avanturiste
Dzipovi= dame koje zele da budu sa dominantnim mocnim uspesnim muskarcem, ostvarenim muskarcem
Iz licnog iskustva mogu samo da dodam, dzabe dzip i najnoviji mobilni ako Tip nije sam sobom zadovoljan .Prezirem kada neko gleda auto i na osnovu modela kola, mobilnog ocenjuje osobu Moze da bude direktor banke ali ako je duduk, onda je duduk, pa da ima sve banke ovog sveta | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/19/2009, 12:36 | |
| Sneg pada i dalje, sad mi je bas zao sto nisam negde na planini, i da se sankam, posto ne umem da skijam
Zelim vam lep i prijatan dan,i naravno uspeha u poslu
Poslednji izmenio pepeljuga21veka dana 2/21/2009, 15:56, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/21/2009, 15:48 | |
| Kada sam i najtuznija, meni se peva i ide na muziku sad, posto niko pozvao na lumperaj malo muzike za vas od mene
https://www.youtube.com/watch?v=IPwK9QPEgqY
No coment za pesmu, doslo mi :lol: | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/21/2009, 15:49 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=9p5sda78Gqw
Ne znam sto sam zapela za ovog bas pevaca ali ima neke pedsme da se smrznes, ne treba ti sneg | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/21/2009, 15:55 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=h4WO4_0pY9Y toliko jurimo za nekim stvarima, da pustamo da nam neke druge tako lako pobegnu sa vidokruga, c,c,c,c,,c,c eto Lepa pesma, samo ............ju sto sam danas nesto rapsolozena cudno, vidim da je sneg napolje, haos i kolaps ali neko prolece drma, juju | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/21/2009, 15:58 | |
| Hajde jedno pitanje? Da li kao osoba mogu da stavim nesto na kladionicu? Znaci neku opkladu koja nema veze sa sportom? Moze li mi neko dati odgovor? | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/21/2009, 16:11 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=32b1JjG-Mx0
naidjem na ovaj spot i nisam ali nisam mogla da odolim sem da ga stavim ovde | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/21/2009, 16:21 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=jFHlju-nTgg
nisam majke mi :roll: | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/21/2009, 16:23 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=WNpsAZvBaNk
Ovo je zabranjena pesma , samo u slucaju kada je volan u mojim rukama :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
i jos jedna lepa pesmica
https://www.youtube.com/watch?v=61-RcGX5uAw ;) | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/22/2009, 12:58 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=qKmStP1uWVc dobar dan svima | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/22/2009, 22:46 | |
| ljubi vas vasa pepe, nigde nikog , sve to vec na spavanje sutra pocinje nova nedelja
e pa za dobre rezultate malo muzike da se razdrmate
https://www.youtube.com/watch?v=SOZDqSgImhI | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 2/24/2009, 16:40 | |
| Danas sam u blagoj panici, da li cu sve lepo da zavrsim oko bazara
treba mi lepa muzika pa da krenemo
https://www.youtube.com/watch?v=9xlmZZM2K64
Zelim vam lep dan i uspeha u poslu:) pepe | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa pepe o ... 3/9/2009, 13:34 | |
| bazar sam zavrsila, imala sam neplaniran , hmm kako da ga nazovem nije odmor jer sam radila ali me nije bilo nigde treci dan sam bazar zatvorila, nije bilo posetioca, tako da mi je zao sto neke od vas nisam imala prilike da upoznam:) no idemo dalje | |
|
| |
| Sa pepe o ... | |
|