| Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) | |
|
+62Zlatni ZUB nikica37 njegoš Greta ntvala Stenli Pijacar o Shpekulant chuka011 Mitar Moschino ratko3 Atomski mrav Mc.Intosh fantom shema teja odisej Ivona Dejansss Shonjo-Shogun Sare Poštar Taliban tigrovic Admin Ivan MVP nervozaniglup Air BojanNS AlNik Grlja opet ja Actarus don aljoša Feliks Mileker Dr Zuk komsinica milos018 Guverner milojko Matthew Greenburgh Sisoje erichser genijeurazvoju Tihi Delfin Kobe Bryant xj Rade Nole cromodora Karlito Brigante milan812 IN&ON Broker-YU slalic Sneki Milos86 Pendula011 66 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 20:25 | |
| Prvo ,drzava nije pojedinac i zbog agrobanke niko nece u tako da ce cekati da banka ispuni svoju obavezu posto niko nije lud da plati vise od 40600. Kako sta znaci recenica pobogu pa taj dogovor i ta cena su ubili banku. Sta nije tacno ,kako crno rezervisanje pa sta da radi sa sopstvenim akcijama ,oni da mogu da nastancuju jos 50% hartija sutra bi to uradili.Kad bi imalo vise budala koje bi kupovale.Drzava nije naplatila dug dok ne proda te hartije tako da mozes biti uveren da ce to uraditi prvom prilikom sto ovim :indijanac: u banci nikako ne odgovara pa cincaju sa cenom al na nesrecu upali su u zivi pesak i sad :curac: . Buda je :rendeer: .i to nepopravljiv.Zamisli kupis neke akcije pa se posle preko novina zalis sto cena nije veca :hihihi: smeje mu se pola Beograda. Matt se zeza ,da dobije na vremenu dok ne savataju nekog ili ne izmole Ljubisu da :heart: . Cini mi se da bi neki ljudi ovde verovali u ovu banku i kad bi je zatvorili :face: . Bilo bi komentara da sad ce oni ponovo da je registruju pa ce biti najbolja :naghty: |
|
| |
komsinica Partner
Broj poruka : 122 Points : -3 Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 20:32 | |
| Auuuuuu, kakva gomila :lud:
Pa neka ih poniste, imacemo kkv od oko 18.000 i sta tu nije jasno ??
Ma sumnjiv si mi sa tim stalnim spominjanjem Ljubise i :heart: . Ipak si izgleda od ovih modernih :icecream: | |
|
| |
Pendula011 Our family
Broj poruka : 208 Points : -42 Datum upisa : 19.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 20:34 | |
| @majstor
Prepuni ste ad hoc pausalnih izjava pa cu ovde prestati ovu raspravu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 20:47 | |
| Ne stvarno ,nemam ove akcije ali bez zezanja neki ljudi su nepopravljivi optimisti po pitanju ove banke. Nije mi uopste jasno sta ocekuju od nje sa ovolikim kapitalom. To je sustinski mala banka ,zguza napravljena i da Antonic nije bio uporan ko som da spae svoju guzicu do sad bi uvelliko bila bivsa. Mislim ok je to sto se bori za sebe i radnike ali uvukao je masu ljudi u pricu i do te mere je lagao da je poceo da veruje u svoju laz . I sad neki ljudi i dalje nesto tripuju a dosad je masa izivcanila i pogubila silne pare. Gledao sam ljude koji su plakali i prodali stan da bi vratili kredit koji su podigli da bi ucestvovali u dokapu.
Nemoj pogresno da me razumes ja bih voleo da ta akcija bude i 100000 i prvi ni je kupio cim predje 4060 ali ne lipsi magarce do zelene trave. Ne raste cena na kolicinu emocija nego na osnovu realnih rezultata i buducih ocekivanja a oni su ovde devinitivno vezani za kraj 2008 i 2009. Naravno ima velikih igraca kojima to nije mnogo ali ima i ovih koji svaki dan prodaju po 10 ,4,7 37, kom i sve dok ih ima na spisku ovo ce biti groblje za male akcionare.
Umesto da se ljutite trebalo bi svecu da palite svaki put kad se pojavi neki kupac jer samo je to spas.
A Buda ,nesretnik hteo da uproseci a ono akcija jos pala pa sad upo u vrzino kolo :hihihi: . Plako sam od smeha kad god se oglasi. |
|
| |
komsinica Partner
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 21:10 | |
| Majstore, a jel' ti radis i horoskop ili samo u tarot gledas , a?? Ja bi se, na tvom mestu, zabrinuo i oko aika, vidi kako se Nicovic i Nini lagano prazne a dok oni ne izadju kuku i lele za male, ni 2008 i 2009 nece pomoci. I tamo bi trebala sveca al da se trazi izlaz, kakvi crni kupci :smesan si: | |
|
| |
xj Just looking
Broj poruka : 21 Points : 0 Datum upisa : 09.06.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 21:40 | |
| - Majstor ::
Sto lepo ne popises sve banke na trzistu pa bi onda valjda shvatio gde je ova banka u odnosu na intesu,erste,rajf,aik,sosiete,unicredit....
Po tržišnom udelu AGBN je 15.ta sa 2.2% 12.Alpha banke sa 3,4 odsto tržišnog učešća, na 13. mesto plasirala Erste banka sa udelom od 2,4 odsto, odnosno sa zaostatkom od jednog procenta. Slede Pireus banka sa 2,36, Agrobanka 2,20, OTP 2,19 i Meridijan banka sa 2,13 odsto. http://www.bankarmagazin.com/clanak.jsp?articleId=870 | |
|
| |
Matthew Greenburgh Partner
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 23:38 | |
| - Pendula011 ::
- Ovo je ili namerno lupetanje ili neznanje.
Evo da objasnim, da ne bude da pricham napamet. Da, rezultati za 9M izgledaju gadno, dok se ne udje malo dublje u materiju i ne razume shta se dogadja. Ponovicu josh jednom - na operativnom nivou banka dobro posluje. Problem nastaje na liniji rezervisanja. Ako uradite analizu racija ISPRAVKA VREDNOSTI / BRUTO PLASMANI KOMITENTIMA, situacija izgleda ovako: Raiffeisen banka a.d. Beograd 2.34% Hypo Alpe—Adria—Bank a.d. Beograd 2.90% Société Générale Yugoslav Bank a.d. Beograd 2.24% Unicredit Bank Srbija a.d. Beograd 3.63% ProCredit Bank a.d. Beograd 2.24% Poljoprivredna banka Agrobanka a.d. Beograd 11.11% (ISKLJUCHIO SAM IBRD ODAVDE!) Jel treba dalje da objashnjavam? ;) ;) ;) Diskusije su vam niskog kvaliteta - nece niko da pogleda brojeve, to je najveci problem. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 23:40 | |
| - komsinica ::
- @Matthew,
Moze komentar na ovaj clanak a pridruzujem se i pitanju od @Karlito Brigante ?
Bankar Magazin: "Za devet meseci 2007. gubitak je iskazalo 11 banaka u iznosu od 6.264,9 miliona dinara. Od toga više od polovine otpad a na Agrobanku, koja je zabeležila gubitak od 3.894,3 miliona dinara. To je prevashodno rezultat knjiženja gubitka po osnovu preuzimanja obaveze iz sporazuma banke i države, na osnovu kojeg je država sada vlasnik 20 odsto kapitala banke. Aranžman sa državom se može oceniti kao loš za sve učesnike. Nije baš jasno kako su odmereni parametri iz tog sporazuma, niti kako će se akcije države na berzi prodati po 36.000 dinara, a pogotovo kako će banka isplatiti akcije državi koje se ne prodaju na berzi po 40.000. Pad cene akcije Agrobanke na berzi govori da se lako može desiti da ishod tog sporazuma bude loš za sve učesnike pa i samu državu. Moglo bi se ispostaviti da je sporazum bio račun bez krčmara – tržišta, koje će skupo naplatiti učinjene propuste." Vrlo losh komentar i analiza situacije, ochigledno napisana od strane nekoga ko niti ima razumevanje o poslovanju banaka niti razume dinamiku IBRD sporazuma. Write off esencijalno... _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 23:43 | |
- Matt. nisam zlonameran ali oni su teski :indijanac: i :vanzemaljac: i treba samo verovati da ce napraviti bar iole pristojan deal sto se tice buducnosti malih akcionara. Mozda neki reciprocitet iz fuzije :cheers: .
Kakav crni Ljubisha... Nema on pare za Agro, a akcija bi morao da da bar 5.5 da bi Agrobanka uopshte razmatrala deal sa njima Nishta od toga _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 23:43 | |
- Majstore, a jel' ti radis i horoskop ili samo u tarot gledas , a?? Ja bi se, na tvom mestu, zabrinuo i oko aika, vidi kako se Nicovic i Nini lagano prazne a dok oni ne izadju kuku i lele za male, ni 2008 i 2009 nece pomoci. I tamo bi trebala sveca al da se trazi izlaz, kakvi crni kupci :smesan si:
U ovom kontekstu, ne treba zaboraviti National Bank of Greece nikako... :drunken: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/5/2007, 23:45 | |
- Posto sam uveren da nikom sa strane ne pada na pamet da kupi ovu banku a svaka druga kombinacija sa bankama u zemlji ne bi bila profitabilna odokativnom metodom koja je trajala 15 sekundi dosao sam do zakljucka da je jedini spas za Agro da je kupi ili fuzionise Aik .
Kako li si samo doshao do ovog uverenja, Bog sveti zna... :joint: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 00:05 | |
- Rado Sustar, se polako puni i puni i puni i ...
Poslacemo Slovence pravo u penziju... ;) :flower1: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Milos86 VIP
Broj poruka : 2228 Godina : 38 Localisation : Nish Points : 1318 Datum upisa : 20.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 02:03 | |
| Nemoj lebati aik da je kupuje, ako se oporavi onda moze, nek je kupe metals, dr banke, rusi... cincari... | |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 02:29 | |
| | |
|
| |
BojanNS VIP
Broj poruka : 589 Localisation : Novi Sad Points : 691 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 09:54 | |
| - Pendula011 ::
- Cincari :hihihi:
EEEEE.Ovo je vec JULovska retorika.... mora da je sa Mirom zavrsavao poslove oko nosenja gajbi... | |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 12:31 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 17:14 | |
| - Matthew Greenburgh ::
- Majstor ::
- Matt. nisam zlonameran ali oni su teski :indijanac: i :vanzemaljac: i treba samo verovati da ce napraviti bar iole pristojan deal sto se tice buducnosti malih akcionara. Mozda neki reciprocitet iz fuzije :cheers: .
Kakav crni Ljubisha... Nema on pare za Agro, a akcija bi morao da da bar 5.5 da bi Agrobanka uopshte razmatrala deal sa njima
Nishta od toga Matt ,kakve crne pare jel ti znas da je sad oskudacija i da su pare sada skupe Ko je lud da u ovo vreme daje pare,mislio sam na klasicno fuzionisanje i reciprocitet recimo 1:3 ili 1: 2,5 :lol: Al pod uslovom da padne rukoljub Ljubisi :wave1: |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 17:19 | |
| "Država će po isteku sporazuma sa AGBN od godinu dana , početi da ispunjava ugovorne obaveze, koje podrazumevaju prodaju jedne 12-tine državnog udela dobijenog u dokapu i to, svakih 6 meseci !" | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 17:35 | |
| Ako se u medjuvremenu ne pojavi kupac koji bi platio vise od 40600 . |
|
| |
komsinica Partner
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 19:02 | |
| @Sneki
Mozes neki link prema ovoj informaciji koju si preneo. Nista ne povezujem sta je "autor" hteo, ako je ovo Cvetkovic rekao ne znam o kakvim dvanaestinama na po 6 meseci se radi ?? | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 19:08 | |
- @Sneki
Mozes neki link prema ovoj informaciji koju si preneo. Nista ne povezujem sta je "autor" hteo, ako je ovo Cvetkovic rekao ne znam o kakvim dvanaestinama na po 6 meseci se radi ?? Danasnja politika... ekonomija str. 15 8) u istom tekstu i ono o PSBN 8) P.S. Komsinice, ti si akcionar AGBN i imas pravo uvida u sve akte, idi i trazi da ti pokazu ugovor s drzavom, tamo je to verovatno lepo objasnjeno.... | |
|
| |
komsinica Partner
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 19:24 | |
| @Sneki, hvala :flower1:
Ugovor imam kod sebe i nigde se ne pominju sestomesecni intervali. Banka je u obavezi da otkupi akcije od drzave, svakog meseca - dvanaestinu po ceni od 40.600 i to je to. Potrazicu ceo tekst ako negde nadjem sada Politiku, ovako izvuceno iz konteksta mi nema nikakvog smisla i nije mi jasno sta je Cvetkovic hteo da kaze :?:
@Matt
Moze komentar na ovu poziciju iz bilansa banke
30.06. V A N B I L A N S N A A K T I V A 11.805.542 30.09. V A N B I L A N S N A A K T I V A 23.283.412
odakle ovoliko povecanje ??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 19:46 | |
| Cek,cek Matt.. pa nije valjda da planiraju da ucestvuju u dokapu Postanske Pa da posle prebijaju :bangbang: racune auuu pa ne mogu da verujem. Mislim to bi bilo :zszz: ,nadam se da nije tacno :secret: ili ....? Nisi valjda mislio na taj deal ,pa to nije deal to je :guitar: . Izjasnjavaj se odma ? Sad cu bacim na olovku.... :shock: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 19:52 | |
|
Poslednji izmenio dana 12/6/2007, 21:38, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Greta VIP
Broj poruka : 1280 Localisation : Bgd Points : 3147 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 21:20 | |
| Majstore,
Tema je Agrobanka i molim da se drzish teme. Nama, koje ne zanima tvoj sukob sa Sneki, postaje teshko da pratimo temu koja nas zanima.
Sneki pishi preko MP. :bounce: | |
|
| |
Karlito Brigante Don
Broj poruka : 36 Points : 0 Datum upisa : 23.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 23:42 | |
| - Matthew Greenburgh ::
Da, rezultati za 9M izgledaju gadno, dok se ne udje malo dublje u materiju i ne razume shta se dogadja.
Sad si ukopao sam sebe. Osvrni se malo na ono sto si pisao posle treceg kvartala, nemoj da moram traziti postove, pa ces videti i sam da si nam ti i govorio kako su bilansi disaster u najmanju ruku. Sada menjas pesmu i pocinjes sa bajkama. Ajde sada odluci se, ili nam reci za koga radis ili reci da si pogresio (ali takve stvari se ne desavaju investment bankeru) ili priznaj da si ustvari samo nesvrseni student bankarstva i da ovde samo palis masu zato sto ti se svidelo. _________________ If you don't know jewelry, know the jeweller!
| |
|
| |
Taliban Our family
Broj poruka : 325 Points : 779 Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/6/2007, 23:51 | |
| Баш вам је интригантан тај господин!!?
Да сте прави инвеститор, не бисте се освртали на туђа писанија, самим тим вас не би погађали туђи ставови, постови, анализе...
Уложите новце у АГБН, за годину дана ћете бити у великом плусу.
;) | |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/7/2007, 00:26 | |
- @Matt
Moze komentar na ovu poziciju iz bilansa banke
30.06. V A N B I L A N S N A A K T I V A 11.805.542 30.09. V A N B I L A N S N A A K T I V A 23.283.412
odakle ovoliko povecanje ??? To je indirektna komponenta, za koju banka, po Ugovoru o Regulisanju Medjusobnih Odnosa, nije odgovorna, ali je jednostavno pokazuje u vanbilansnoj evidenciji. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/7/2007, 00:46 | |
- @Sneki, hvala :flower1:
Ugovor imam kod sebe i nigde se ne pominju sestomesecni intervali. Banka je u obavezi da otkupi akcije od drzave, svakog meseca - dvanaestinu po ceni od 40.600 i to je to. Potrazicu ceo tekst ako negde nadjem sada Politiku, ovako izvuceno iz konteksta mi nema nikakvog smisla i nije mi jasno sta je Cvetkovic hteo da kaze :?: Odgovor treba potraziti u chinjenici da je chlanak verovatno pisao neki priucheni novinarchic koji je polu-razumeo shta se zapravo zbiva. Ovakve "analize" i "komentari" su, kao shto sam vec rekao, totalni write off... Imash potpisane ugovore ispred sebe -- to je supstanca. Sve ostalo je irelevantno. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/7/2007, 00:59 | |
| - Karlito Brigante ::
- Sad si ukopao sam sebe. Osvrni se malo na ono sto si pisao posle treceg kvartala, nemoj da moram traziti postove, pa ces videti i sam da si nam ti i govorio kako su bilansi disaster u najmanju ruku.
Sada menjas pesmu i pocinjes sa bajkama. Ajde sada odluci se, ili nam reci za koga radis ili reci da si pogresio (ali takve stvari se ne desavaju investment bankeru) ili priznaj da si ustvari samo nesvrseni student bankarstva i da ovde samo palis masu zato sto ti se svidelo. Nema potrebe za ovakvom retorikom. Morash da shvatish da je transakcija public i da analiziramo podatke dinamichki i aktualizujemo analize svaki put kada dobijemo pristup relevantnim dodatnim informacijama. U trenutku objave 9M rezultata, jasno se videlo da se neshto neplanirano dogodilo sa rezervisanjima jer su pojela svu dobit za 9M, pa chak i deo kapitala, i to kada se iskljuchi uticaj IBRD-a koji na ukupni kapital nema nikakav uticaj. Sada imam vishe informacija i znam zbog chega su se ta rezervisanja dogodila i znam koja je dinamika ukidanja istih u poslednjem kvartalu godine. Nemoj populo priche da ispaljujesh -- to je glupo. :flower1: _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/10/2007, 18:17 | |
| Bez zezanja ovde stvarno nije zavidna situacija.Jedan prijatelj koji radi u banci potanko mi je objasnio klimu koja trenutno vlada u samoj kuci. On nije neki sustinski bitan faktor tamo ali nesto se iz toga moze izvuci a to je da banka u stvari nesto ceka.Sta ceka niko ne zna al ceka.
Tehnika i sistem im je jos uvek katastrofa kao i enterijer banke sto upucuje na to da se nista po tom pitanju ne radi .Za kadrove covek smatra da nema gorih i razmazenijih a on ima jedno pedesetak.
Administracija im je kaze cudo i po njemu to je glavni kocnicar promena,covek tvrdi da im polovina filijala radi na ivici egzistencije.
E sad ajde nek mi neko kaze koji deo banke dobro radi ,da li je to samo oficce u Sremskoj ili ima jos nesto sto vuce ovo cudo. |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/10/2007, 19:16 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/10/2007, 19:25 | |
| Sto ga ceka,ustvari sta mislis da ce da doceka? |
|
| |
Pendula011 Our family
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/10/2007, 21:33 | |
| Na ovoj hartiji postoji vise vrsta cekanja. Prvo cekamo da se smiri talas loseg raspolozenja. Drugo , cekamo da izadju cisti bilansi u prvom kvartalu iduce. Trece , cekamo da vidimo sta ce se desiti sa drzavnim delom , i cetvrto ko ce kupiti 50%+ Eto u sustini , sve se to ceka. | |
|
| |
Air VIP
Broj poruka : 63 Points : 30 Datum upisa : 30.05.2007
| Naslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) 12/11/2007, 13:16 | |
| Nemoj Genije, sad ce Matt, da ti sapne nesto lepo | |
|
| |
| Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) | |
|