BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)

Ići dole 
+62
Zlatni ZUB
nikica37
njegoš
Greta
ntvala
Stenli
Pijacar
o
Shpekulant
chuka011
Mitar
Moschino
ratko3
Atomski mrav
Mc.Intosh
fantom
shema
teja
odisej
Ivona
Dejansss
Shonjo-Shogun
Sare
Poštar
Taliban
tigrovic
Admin
Ivan
MVP
nervozaniglup
Air
BojanNS
AlNik
Grlja
opet ja
Actarus
don aljoša
Feliks Mileker
Dr Zuk
komsinica
milos018
Guverner
milojko
Matthew Greenburgh
Sisoje
erichser
genijeurazvoju
Tihi
Delfin
Kobe Bryant
xj
Rade
Nole
cromodora
Karlito Brigante
milan812
IN&ON
Broker-YU
slalic
Sneki
Milos86
Pendula011
66 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Pendula011
Our family
Our  family

Broj poruka : 208
Datum upisa : 19.05.2007

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Empty
PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 00:59

moschino ::
Cena se branila i na zagrebackoj berzi i tamo je lom... :study:

Da jeste lom , al na ovoj hartiji je mesecima unazad lom , ja razumem da se ko Aik (10-12k) drzala na nekim nivoima , pa sad eto malo krize. Ali ovo se ne zna dokle moze da padne .
Uostalom kod Hrvata je i obustavljena na kratko bila trgovina na 20 AD-a
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rentapartmani.com
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

Broj poruka : 1578
Datum upisa : 09.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 07:43

komsinica ::
Met, ja se nisam predao ali nije ni da nisam, pa sta mogu da uradim u ovoj situaciji ??? Da gledam kako mi tone investirano ili da izadjem, to su jedine opcije. Ovo prvo sam "glupavo" gledao od pocetka godine a ovo drugo mi je uvek bilo nekako "jeftina cena" a ispostavilo se da uvek moze jeftinije. Sada placam cenu alavosti i cekam sledecu skupstinu pa da im svima vidimo ledja ako Bog da a slovenci podrze :wave1:

Nego, ono sto hocu da te pitam je kakav je tvoj stav po pitanju toga da je, izgleda, sama banka, preko agrartrade doo ciji je osnivac, pocela da kupuje, ako hoces, da brani cenu. Koliko je ovo praksa poznata na uredjenim trzistima i da li im je to pametan potez koji ce imati nekog efekta, kakva su iskustva ??

Hvala..............

Mislim da ce se do sledece skupshtine mnogo stvari dogoditi, a takodje se ne bih bash kladio da ce ti Slovenci da glasaju da im vide ledja. To je posebna pricha!!

Buyback je najnormalnija pojava medju zapadnim bankama. Ima nekoliko prednosti:

1) Menadzment kapitala: banka ima mandat da dinamichki upravlja svojim kapitalom smanjujuci kada je potrebno i povecavajuci ga opet kada trzishne prilike to zahtevaju;

2) U strateshkim sitaucijama i situacijama odbrane, neshto kao ova trenutna situacija u kojoj se banka nalazi, kupovinom svojih akcija banka: a) odrzava cenu svojih akcija, i b) moze da napravi blok akcija koji kontrolishe menadzment i koji se u nekim odredjenim situacijama napada moze direktno prodati prijateljski nastrojenom akcionaru;

Ja vidim samo pozitivan efekat od buybacka u smislu da kupuju akcije po smeshnoj ceni koje ce posle moci da plejsuju nazad na trzishte po znatno vecoj fer ceni. Pa AIK je radio neshto slichno proshle i pretproshle godine i delimichno tako naduvavao svoj kapital.

Od stranih regionalnih banaka, buyback je praksa koju rutinski rade sve Grchke banka (Alpha je u jednom trenutku imala chak 9% svojih akcija, a proshlog Decembra smo im prodali na Athens Stock Exchange chak 5.5% svojih akcija) i OTP Bank u Madjarskoj.

Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 07:46

Pendula011 ::
Mislim da je Matt potpuno u pravu za ono sto prica o komunikaciji sa akcionarima.

Ne znam zashto ne zele. Da li su zaista glupi pa ne razumeju benefit bolje komunikacije sa marketom ili su mozda u nekoj igri pa im je u interesu da se vrednost banke na taj nachin unishtava -- sve su to pitanja o kojima mozemo mesecima da nabadamo, i sumnjam da bi nashli odgovor.

U svakom sluchaju, ja ochekujem da se stvari poprave veoma brzo.

Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 07:57

Matthew Greenburgh ::
Od stranih regionalnih banaka, buyback je praksa koju rutinski rade sve Grchke banka (Alpha je u jednom trenutku imala chak 9% svojih akcija, a proshlog Decembra smo im prodali na Athens Stock Exchange chak 5.5% svojih akcija) i OTP Bank u Madjarskoj.

Dodao bih josh ovim genijima sa Fiasconomy-ja koji po ceo dan samo shpekulishu da sama banka ne moze da radi buyback jer nema dobit niti pozitivne distributabilne rezerve.

:flower1:

Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 16:12

Ovo ce sada da izgleda smesno al ja moram da prepricam

Pre par meseci kad je cena bila 39-40k sanjam ja , mi akcionari stojimo u nekom hodniku (ima nas dosta ) a kontam Antonic iz tog hodnika ulazi u WC (i kontam u snu da vrsi veliku nuzdu) i pocinje da nam prica iz WC-a o poslovanju banke (kako je sve odlicno i kako nema razloga za brigu ) .Vrlo lepa simbolika.

Posle tog sna sam se vrlo razmisljao dal da rasprodam sve, al reko necu (mada sam pobornik Jungovih teorija) .

Eto ako je nekome zanimljivo : Nocas sam sanjao novu dokapaitalizaciju ...

Videcemo
Nazad na vrh Ići dole
genijeurazvoju
Kajmanska ostrva
Kajmanska  ostrva

Broj poruka : 165
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 20:12

Evo ko je branio cenu i kupovao ovih dana u poslednjem trenutku

DOO AGRARTRADE
Nazad na vrh Ići dole
Shpekulant
Still learning
Still learning

Broj poruka : 42
Datum upisa : 22.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 21:05

Hmm meni totalno nepoznati igraci... scratch
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 21:42

@genijeurazvoju

Od kog datuma ? za petak znamo
Nazad na vrh Ići dole
genijeurazvoju
Kajmanska ostrva
Kajmanska  ostrva

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 22:19

Za ponedeljak
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 22:39

Sta znaci u ponedeljak u zadnjih pola sata samo agrartrade kupovao?
Nazad na vrh Ići dole
genijeurazvoju
Kajmanska ostrva
Kajmanska  ostrva

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 22:56

Tako bi trebalo,videcemo sutra za utorak
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/22/2007, 23:27

OK HVALA
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/23/2007, 13:04

Cisti li se ?
Nazad na vrh Ići dole
genijeurazvoju
Kajmanska ostrva
Kajmanska  ostrva

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/23/2007, 13:08

ne 23002 din strasnooooo dokle ovo
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/23/2007, 13:10

I sada jesmo li ostali bez para za ciscenje il je nesto drugo?
Nazad na vrh Ići dole
genijeurazvoju
Kajmanska ostrva
Kajmanska  ostrva

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/23/2007, 13:17

Broker je pio kafu pa je zaboravio...... :drrr: :drrr: :drrr: :drrr: :ambulance: :ambulance: :smeshan:
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/23/2007, 13:53

Ja bih rekao da su u fazonu da ce u ponedeljak biti jos nize pa ce cistiti tada , sta ima sad dzaba u petak pare da bacaju
Nazad na vrh Ići dole
xj
Just looking
Just looking

Broj poruka : 21
Datum upisa : 09.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/24/2007, 12:18

Sta znaci u ponedeljak u zadnjih pola sata samo agrartrade kupovao?
U utorak ipak nije kupovao AGRARTRADE
PP ASPROM +510
ELTIM D.O.O. BEOGRAD+ 290
MIRAMAR D.O.O. +108
PROINVESTMENTS A.D. +50
Nazad na vrh Ići dole
Atomski mrav
Moderator
Atomski mrav

Broj poruka : 1071
Godina : 46
Datum upisa : 19.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/25/2007, 23:14

Zna li neko nesto o PP "ASPROM"? Nije mala cifra 510 kom
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/26/2007, 00:37

Cini mi se da je pao dogovor( zasto i zbog cega ne znam, niti izmedju koga) da ispod 23k ne moze da ide. I zato je u petak nisu ni cistili. Kad je Antonic kupovao znaci da on sigurno zna zasto je bas sad kupio
Nazad na vrh Ići dole
Atomski mrav
Moderator
Atomski mrav

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/26/2007, 01:19

Cini mi se da je pao dogovor( zasto i zbog cega ne znam, niti izmedju koga) da ispod 23k ne moze da ide. I zato je u petak nisu ni cistili. Kad je Antonic kupovao znaci da on sigurno zna zasto je bas sad kupio

Voleo bih da je tako. Samo smo se mnogo puta opekli sa predvidjanjima tipa, nize ne moze. Definitivno se nesto desava. Plasim se samo da to sto Antonic kupuje nije jos jedna mala njegova prevara jer sta je za njega 3000 e. Mozda pokusava da vrati poverenje u ovu hartiju, licno sam trenutno zadovoljan obimom i malo pojacanim interesovanjem ali svaki put kad bi on nesto "lepo ucinio" za svoju banku cena je isla dole. Nadam se da nisam u pravu, a jos u decembru prosle godine sam imao info da nikako ne treba ulaziti u agro i da ce biti problema ali na nagovor brokera, pojacao sam se. Brokeri, brokeri za koga li radite? Ocekujem ujutru jedan umirujuci post od naseg prijatelja MG-a i radujem se unapred
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/27/2007, 12:38

Sneki jel pecas AGBN kao jednu od ovih ispod 1 P/B scratch
Nazad na vrh Ići dole
Atomski mrav
Moderator
Atomski mrav

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/27/2007, 13:00

Kao sto MG rece bice ovde uzbudljivo. Ovo prevazilazi sve granice normalnog. Kakvi fundamenti, analize, ovo je igra zivaca. Razmisljam da sve sto imam rasprodam i sa svim parama dokupim jer plasim se da nece jos dugo biti dzabe. Mat, ima li te?
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/28/2007, 22:22

atomski mrav ::
Kao sto MG rece bice ovde uzbudljivo. Ovo prevazilazi sve granice normalnog. Kakvi fundamenti, analize, ovo je igra zivaca. Razmisljam da sve sto imam rasprodam i sa svim parama dokupim jer plasim se da nece jos dugo biti dzabe. Mat, ima li te?

Sorry, tu sam, ali sam bash zauzet ovih dana. Ne izbijam iz aviona i sastanaka. ;) ;) ;)

Chitam na Fiasconomy shta lupetaju ljudi... Boze Gospode, da se prekrsti chovek. Onaj lik "gnjavator" je mega sumnjiv, toliko lupeta i fura negativnu prichu o banci, vrlo mi je indikativno. Ono shto on pricha blage veze sa razumom nema, mislim da je ubachen element definitivno. ;) ;) ;)

:flower1:

Just looking
Just looking

Broj poruka : 1
Datum upisa : 18.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/29/2007, 13:10

Kraj teksta iz Tabloida: Krepao kotao, milioni isparili
http://www.tabloid.co.yu/clanak.php?br=142&clanak=11
....

Ali naviru sve novi i novi problemi. Ogromnih razmera, sa novim junacima... Moramo ih pomenuti. To je pre svega cuvena AGRO-BANKA sa još cuvenijim direktorima Dušanom Antonicem i Dubravkom Has. I njih hobotnica, preko Vojina Lazarevica i Slobodana Janjuševica Kirke lako je uvukla u mrežu. Veoma lukavo i spretno.
Vec smo pisali i upozoravali o kriminalu oko: Ugovora o isporuci i montaži kotlova od 140 MW i 160 MW za TO "Novi Beograd" i TO "Voždovac".
Ugovori zavedeni pod br. I-18615 i I-18616 od 30. 5. 2007. koje su potpisali JKP "Beoelektrane", MINEL-KOTLOGRADNJA i KIRKA-SURI, zajedno sa datim garancijama AGROBANKE, Poljoprivredne banke a.d. Beograd br: 01-119/07, 01-118/07, 01-121/07 i 01-120/07 od 15. 6. 2007, mogu potpuno uništiti ugledne karijere bankara Dubravke Has i njenog generalnog direktora Dušana Antonica.
Oni su dali bankovnu garanciju verujuci da ce posao oko isporuke montažnog vrelovodnog kotla kapaciteta 116 MW na TO "Voždovac" biti završen. Prava nocna mora za neoprezne bankare, jer koji nekoliko dana mogu izgubiti više od 5 miliona evra. Pare su potrošene, a kotla nigde nema. Priznacete, prilicno neoprezno.
Pisanje TABLOIDA je nateralo Skupštinu grada Beograda da formira revizionu komisiju. Nastala je opšta panika. Skupština grada Beograda tražice od banke da plati štetu.
Direktor Dušan Antonic dobio je za uslugu davanja bankovne garancije stan od 150 kvadrata sa garažom i bazenom na Zvezdari, u elitnom delu.

Da li ce istražni organi makar krenuti od njega?
Nazad na vrh Ići dole
komsinica
Partner
Partner

Broj poruka : 122
Datum upisa : 23.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/29/2007, 13:38

@o

"TABLOID" kazes?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

Broj poruka : 5404
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/29/2007, 13:39

Kada će već jednom neka dobra vest o AGBN, pa makar i u Tabloidu.... :D
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/29/2007, 13:42

Relativno cesto pratim tabliod , ovaj tekst nisam video. Ne znam sta da mislim jer sam u jednom od tekstova procitao kako se ljudi iz najviseg vrha drzave kao i jedan glumac nalaze u rodnom selu jednog od najvisih zvanicnika zemlje i tamo "rade posao u cetvoro " (a sve je to navodno snimljeno od strane VBA) . Meni je malo bolesno da neko moze to da napise.
Nazad na vrh Ići dole
Taliban
Our family
Our  family
Taliban

Broj poruka : 325
Datum upisa : 26.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/29/2007, 13:48

Хахаха, Таблоид!!!!

Популистичка клозетска новина коју у руке може да узме неко ко нема ни грам мозга.
Nazad na vrh Ići dole
AlNik
Don
Don

Broj poruka : 93
Datum upisa : 07.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/29/2007, 14:03

taliban ::
Хахаха, Таблоид!!!!

Популистичка клозетска новина коју у руке може да узме неко ко нема ни грам мозга.

Ako se ne varam, Tabloid je casopis koji je prvi drznuo da pise protiv Miskovica i jako brzo je stampanje ukinuto na njegove veze i vezice. Sada postoji jos samo na netu.

Zato sam ja sklon da im verujem kada nesto napisu - ako su imali m*da da udare na Miskovica, imaju ih da udare na svakoga i to je odlicno.

Ja im verujem.
Nazad na vrh Ići dole
Taliban
Our family
Our  family
Taliban

Broj poruka : 325
Datum upisa : 26.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/29/2007, 14:56

Принцип непријатељ мог непријатеља је мој пријатељ се одувек доказивао као површан и непримењив.

Веровање жутој штампи много говори о Вашој моћи за правилно расуђивање.

Неко би тако могао да помисли да Мајкл Мур заиста износи прљав веш и указује на пропусте америчког врха, а паметном човеку је јасно да се ради о медијској манипулацији и демонстрацији слободног говора као начелу демократије, који је детљно исцениран и цензурисан.

Доста офф-а. Нећу се укључивати у даљу дискусију која није везана за Агробанку.

Поздрав.
Nazad na vrh Ići dole
Pijacar
VIP
VIP

Broj poruka : 231
Datum upisa : 04.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/29/2007, 23:44

U svakoj "lazi" uvek ima neke istine 8)
Nazad na vrh Ići dole
Tihi
VIP
VIP
Tihi

Broj poruka : 26

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/30/2007, 00:24

Jel ovde cenzura na delu ili mi se cini.
Mislim da je bilo nekih postova (komsinica) koji su volsebno nestali.

Nije lepo... :naghty:
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki

Broj poruka : 5404
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/30/2007, 00:47

Komsinica je obrisao post na moju molbu cat
Pitaj... sve ce ti se reci...
Nazad na vrh Ići dole
Admin
Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 342

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 21 Icon_minitime11/30/2007, 01:15

Samo Admin i autor poruke moze da izbrise poruku, Admin nije...
Nazad na vrh Ići dole
https://www.aikb.net

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)
Nazad na vrh 
Strana 21 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (II DEO)
» Agrobanka - AGBN (III DEO)
» Agrobanka - AGBN (IV DEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: