BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)

Ići dole 
+62
Zlatni ZUB
nikica37
njegoš
Greta
ntvala
Stenli
Pijacar
o
Shpekulant
chuka011
Mitar
Moschino
ratko3
Atomski mrav
Mc.Intosh
fantom
shema
teja
odisej
Ivona
Dejansss
Shonjo-Shogun
Sare
Poštar
Taliban
tigrovic
Admin
Ivan
MVP
nervozaniglup
Air
BojanNS
AlNik
Grlja
opet ja
Actarus
don aljoša
Feliks Mileker
Dr Zuk
komsinica
milos018
Guverner
milojko
Matthew Greenburgh
Sisoje
erichser
genijeurazvoju
Tihi
Delfin
Kobe Bryant
xj
Rade
Nole
cromodora
Karlito Brigante
milan812
IN&ON
Broker-YU
slalic
Sneki
Milos86
Pendula011
66 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Pendula011
Our family
Our  family

Broj poruka : 208
Datum upisa : 19.05.2007

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Empty
PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 16:13

iskreno me vrlo zanima sta to moze u ovoj situacioji biti spektakularnije od dokapa. Minus ce na kraju biti pa biti.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rentapartmani.com
Moschino
Still learning
Still learning

Broj poruka : 89
Datum upisa : 19.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 16:41

mozda se upecao neki strani investitor :bounce: koji ce da prisvoji 20%nase banke :clap: :clap: :clap: :hihihi: :hihihi: :hihihi:
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

Broj poruka : 1578
Datum upisa : 09.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 17:17

komsinica ::
Na zalost, ne vidim nikakav razlog za optimizam jer u situaciji kada svi beze sa berze i povlace svoj novac tesko da ce biti sjajno i za nasu agbn. Nije dobar ni veliki pad aika jer povlaci i sve manje obime pa belex izgleda sve jadnije affraid . Na agro nas vadi preuzimanje, spajanje ili ako Dule toliko naplati od duga i oslobodi rezervisanja da rezultati za 2007 budu "spektakularni" Suspect

MG je potrefio za ddor odnosno imao je dobar info a sta ce biti sa bankom - ko zna ??

Bez brige, sve je pod kontrolom. ;) ;) ;)

Ako, tako i treba: svi placaju ceh svojoj gluposti i neznanju. Agrobanka ce da dodje na 45k+ vrlo brzo, a onda prava bitka pochinje da se dobije prava cena u preuzimanju, a to je 60k+ ;) ;) ;)

:flower1:

Shta li ce da bude sa ovim malim fijsko insurance kao shto su Globos i Takovo? ;) ;) ;) ;)

AHAHHAHA!!

Moderator
Atomski mrav

Broj poruka : 1071
Godina : 46

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 17:33

Matthew Greenburgh ::
komsinica ::
Na zalost, ne vidim nikakav razlog za optimizam jer u situaciji kada svi beze sa berze i povlace svoj novac tesko da ce biti sjajno i za nasu agbn. Nije dobar ni veliki pad aika jer povlaci i sve manje obime pa belex izgleda sve jadnije affraid . Na agro nas vadi preuzimanje, spajanje ili ako Dule toliko naplati od duga i oslobodi rezervisanja da rezultati za 2007 budu "spektakularni" Suspect

MG je potrefio za ddor odnosno imao je dobar info a sta ce biti sa bankom - ko zna ??

Bez brige, sve je pod kontrolom. ;) ;) ;)

Ako, tako i treba: svi placaju ceh svojoj gluposti i neznanju. Agrobanka ce da dodje na 45k+ vrlo brzo, a onda prava bitka pochinje da se dobije prava cena u preuzimanju, a to je 60k+ ;) ;) ;)

Shta li ce da bude sa ovim malim fijsko insurance kao shto su Globos i Takovo? ;) ;) ;) ;)

AHAHHAHA!!

Lepo od tebe sto nas ovako bodris, ali mene su poceli da varaju i obmanjuju od prvog dana kad sam krocio na belex tako da vise nikome ne verujem. Mislim da nije u redu da krenes da pricas o necemu i ne zavrsis. Zato bih te molio za pojasnjenje ovih tvojih tvrdnji
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 17:35

Pendula011 ::
iskreno me vrlo zanima sta to moze u ovoj situacioji biti spektakularnije od dokapa. Minus ce na kraju biti pa biti.

Prvo treba ochekivati neke znachajnije pomake u komunikaciji. :flower1:

Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 17:37

atomski mrav ::
Lepo od tebe sto nas ovako bodris, ali mene su poceli da varaju i obmanjuju od prvog dana kad sam krocio na belex tako da vise nikome ne verujem. Mislim da nije u redu da krenes da pricas o necemu i ne zavrsis. Zato bih te molio za pojasnjenje ovih tvojih tvrdnji

Na zalost ne smem mnogo da kazem, jer sam sada malo dublje zagazio u problematiku. ;) ;) ;)

Samo gledaj fundamente i prati shta se dogadja.

Ne slushaj shta prichaju na Fiasconomy-ju, jer nemaju pojma. Narochito ne slushaj Slovence, a narochito onog debila "gnjavatora" koji je maliciozni degenerik. ;) ;) ;)

Situacija je rovita, priznajem, ali FIXABLE. ;) ;) ;)

Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 17:47

:cheers: alien :icecream: :guitar: :secret: :joint: :sampion: :smokeing: :clap: santa :P :lol: :geek: :icecream: :guitar:
Nazad na vrh Ići dole
Atomski mrav
Moderator
Atomski mrav

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 17:52

Ok, u svakom slucaju hvala na odgovoru. Nadam se da ce se trenutna situacija popraviti i da vise stvarno ne moze dole. Nekako mi danasnje trgovanje uliva nadu u bolje sutra. Pozdrav za sve sapatnike!
Nazad na vrh Ići dole
Moschino
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 18:24

sutra idemo u alien alien alien alien alien alien alien alien jedva cekam sutra bice to lepo :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
Nazad na vrh Ići dole
Sare
King
King

Broj poruka : 165
Datum upisa : 24.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 18:26

moschino ::
sutra idemo u alien alien alien alien alien alien alien alien jedva cekam sutra bice to lepo :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:

Samo bez zurbe, nece bas da eksplodira :D
Nazad na vrh Ići dole
Atomski mrav
Moderator
Atomski mrav

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 18:27

A sto se Slovenaca tice stekao sam utisak da oni u saradnji sa menagmentom namerno obaraju cenu i da su je oni zajedno doveli do ovih nivoa nakon sto je Antonic odlucio da plati "nepostojeci dug" od nasih i slovenackih parica, moguce u saradnji sa drzavom. Namirio drzavu, pa sad namiruje Slovence naustrb malih akcionara i onih kojima pare trebaju za nesto drugo jer im je vise dosta svega sto se moze primetiti iz crhov-a. Samo mali izlaze vec mesecima a veliki kupe li kupe. Valjda cemo se i mi mali namiriti jednog lepog dana a ja sam mlad, mogu da cekam
Nazad na vrh Ići dole
Moschino
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 18:30

neca da eksplodira ali ce da grune :cherry: pa da :guitar: :clap: :clap: :clap:
Nazad na vrh Ići dole
Sare
King
King

Datum upisa : 24.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeUto 20 Nov 2007, 18:33

moschino ::
neca da eksplodira ali ce da grune :cherry: pa da :guitar: :clap: :clap: :clap:

cenim optimizam :cheers: :cheers: :cheers:
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 07:33

atomski mrav ::
Ok, u svakom slucaju hvala na odgovoru. Nadam se da ce se trenutna situacija popraviti i da vise stvarno ne moze dole. Nekako mi danasnje trgovanje uliva nadu u bolje sutra. Pozdrav za sve sapatnike!

Sa AGBN je u kratkom roku najvaznije odbraniti se od niske ponude. Kao shto je bilo i u u Avgustu, ali sad je duplo vaznije.

Odustajanje KBC-a od DDOR-a je vazno, ali moze biti i veoma opasno jer mogu da krenu sa veoma niskom ponudom.

Ovde je najbolji scenario elevacija komunikacije sa trzishtem da svi vide da nema nikakvih zakulisnih radnji (i pored fijasko kvartala) i odlagati/braniti se od preuzimanja dok ne dodje ponuda iznad RSD 60k.

VIP
VIP
Mitar

Broj poruka : 729
Datum upisa : 14.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 08:28

Tesko da bi neko platio AGBN vise od 32.000 RSD u preuzimanju - znaci negde oko 300 mil eur :(
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 09:28

mitar ::
Tesko da bi neko platio AGBN vise od 32.000 RSD u preuzimanju - znaci negde oko 300 mil eur :(

Zato je i odsustvo ponude, za sada, najbolja solucija za akcionare. :flower1:

Moderator
Atomski mrav

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 09:35

Antonic je, bar do sad se pokazalo, bio maher za odbranu banke od preuzimanja. Nadam se da ima dovoljno veliku podrsku da sad ne popusti. Samo da se ne zavrsi kao DDOR
Nazad na vrh Ići dole
chuka011
Just looking
Just looking

Broj poruka : 18
Datum upisa : 17.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 10:14

Ponuda od 40.600 bi bila dovoljno jaka. Tuzno, ali istinito.
Nazad na vrh Ići dole
odisej
Just looking
Just looking

Broj poruka : 18
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 10:31

Meni bi cena od 40 600 savršeno odgovarala.
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 10:32

odisej ::
Meni bi cena od 40 600 savršeno odgovarala.

Ne bi proshla takva ponuda nikako... ;) Ispod 60k nema shta da se pricha.

VIP
VIP
BojanNS

Broj poruka : 589
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 10:36

Meni je takodje veoma zanimljivo sta ce KBC raditi u narednom periodu. Nakon odustajanja od DDOR-a, cini mi se da su paznju usmerili na neko drugo mesto. Ne verujem bas da sede skrstenih ruku... :bball:
Nazad na vrh Ići dole
Milos86
VIP
VIP
Milos86

Broj poruka : 2228
Godina : 38
Datum upisa : 20.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 10:51

Jel ste videli skok sa 24000 na 26199 i posle 1 sek pad na 23000, ma bre nemoj se sprdate zatvarajte berzu

Beogradska berza je prvobitno osnovana 21. novembra 1894. godine, dok su prve transakcije obavljene u januaru 1895. Poslednje transakcije zaključene su u aprilu 1941. godine. Formalno, Berza prestaje sa radom 1953. godine, kao nepotrebna institucija.

Beogradska berza je ponovo osnovana 1989. godine, prvobitno kao Jugoslovensko tržište kapitala, u skladu sa Zakonom o tržištu novca i tržištu kapitala, da bi 1992. godine promenila ime u Beogradsku berzu nastavljajući tradiciju nekadašnje, jedne od največih evropskih berzi.
Nazad na vrh Ići dole
Atomski mrav
Moderator
Atomski mrav

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 11:04

77 komada u ponudi do 26200, neko sve cisti a onda GAME OVER! Idemo sve iz pocetka. Plasim se samo da ne crkne komp
Nazad na vrh Ići dole
BojanNS
VIP
VIP
BojanNS

Broj poruka : 589
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 12:28

@Milose

Samo se ti zezaj, pa bas da vidim sta ces kad zatvore. Nista ja tu ne bi diro... Uostalom "veliki" obim je isao po toj jacoj ceni oko130kom.
STRPLJEN SPASEN lol!
Nazad na vrh Ići dole
komsinica
Partner
Partner

Broj poruka : 122
Datum upisa : 23.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 13:19

@Matt

Pominjes odbranu od niske ponude kao u avgustu. Koliko se secam nikakva ponuda nije doprla do malih akcionara agbn u avgustu iako je u tom trenutku cena bila oko 35.000 sto je u odnosu na danas gotovo SF. Ako na ovaj nacin zele da sprece to "ne-kvalitetno" preuzimanje metod je, u najmanju ruku, cudan :lud:

O komunikaciji menadzmenta sa akcionarima i njenom unapredjenju govori se vec punih 6 meseci ali nista, katastrofa. Jedino ako su krenuli da uce nemusti jezik pa se toliko okasnilo confused

Ja razumem specificnost situacije, politika, kososvo, tranzicija, radikali itd itd ali da se rukovodstvo kompanije sa preko 5.0000 akcionara, koja je uz to i jedan od stubova belexa, ne doseti da lakim marketinskim manevrima i ozbiljnijim PR pristupom relaksira atmosferu i spreci bas ovoliku golgotu - to je no comment.........................................
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 13:35

Cekaj Matt , ti kazes da te samo plasi jeftina ponuda , a sa druge strane kazes da ne mozes da pricas "jer si duboko uleteo u materiju".
Ja sam ti tri puta postavljao pitanje o namenskom obaranju cene da bi se prihvatila vrlo jeftina ponuda , ti si moje pitanje ignorisao.
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 13:42

Pendula011 ::
Cekaj Matt , ti kazes da te samo plasi jeftina ponuda , a sa druge strane kazes da ne mozes da pricas "jer si duboko uleteo u materiju".
Ja sam ti tri puta postavljao pitanje o namenskom obaranju cene da bi se prihvatila vrlo jeftina ponuda , ti si moje pitanje ignorisao.

Nisam ignorisao, ali vi svi prichate kao da je to gotova stvar. Svi se predali i dovidjenja... Ne znam, mozda i jeste namensko obaranje cene (nemam nikakve informacije da 100% potvrdim ovo, sumnje svi imaju).

Ali i dalje postoje svi mehanizmi da se na pravi nachin banka odbrani od takvih ponuda i da se menadzment primora da ne prihvati nijednu nisku ponudu. O tome ja pricham sve vreme.

Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 16:19

Cena se brani i danas, najverovatnije su pregovori u toku jedan paket od 20 etak % bi mogao da dobije jednog vlasnika ali se kupci premisljaju i trce oko banke krug vise,menadjment brani cenu to je ocigledno..bitno je da se zaustavi talas panike :bounce: :clap:
Nazad na vrh Ići dole
Milos86
VIP
VIP
Milos86

Broj poruka : 2228
Godina : 38
Datum upisa : 20.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 17:02

Imam genijalan plan za izlazak iz krize a to je: "Da Aik kupi 20% Agra po 28000" Podici ce cenu i agru a i pametno ce investirati
Nazad na vrh Ići dole
Mc.Intosh
VIP
VIP

Broj poruka : 54
Datum upisa : 29.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 17:11

milos86 ::
Imam genijalan plan za izlazak iz krize a to je: "Da Aik kupi 20% Agra po 28000" Podici ce cenu i agru a i pametno ce investirati

Skupo je to po 28! Ali 22K moze i posle da se to podeli izmedju akcionara Aik-a (dividenda) :joint:
Nazad na vrh Ići dole
Moschino
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 17:12

ova ti nije losa valjalo bi da se spojimo :clap: :respect:
Nazad na vrh Ići dole
komsinica
Partner
Partner

Broj poruka : 122
Datum upisa : 23.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 20:27

Met, ja se nisam predao ali nije ni da nisam, pa sta mogu da uradim u ovoj situaciji ??? Da gledam kako mi tone investirano ili da izadjem, to su jedine opcije. Ovo prvo sam "glupavo" gledao od pocetka godine a ovo drugo mi je uvek bilo nekako "jeftina cena" a ispostavilo se da uvek moze jeftinije. Sada placam cenu alavosti i cekam sledecu skupstinu pa da im svima vidimo ledja ako Bog da a slovenci podrze :wave1:

Nego, ono sto hocu da te pitam je kakav je tvoj stav po pitanju toga da je, izgleda, sama banka, preko agrartrade doo ciji je osnivac, pocela da kupuje, ako hoces, da brani cenu. Koliko je ovo praksa poznata na uredjenim trzistima i da li im je to pametan potez koji ce imati nekog efekta, kakva su iskustva ??

Hvala..............
Nazad na vrh Ići dole
Moschino
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 22:05

Cena se branila i na zagrebackoj berzi i tamo je lom... :study:
Nazad na vrh Ići dole
genijeurazvoju
Kajmanska ostrva
Kajmanska  ostrva

Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeSre 21 Nov 2007, 23:47

Nove promene u CRHOV-u....................................primetim da se jedno fizicko lice pojacalo sa 10 komada...... Dusan Antonic.......... sta li ovo treba da znaci???
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 20 Icon_minitimeČet 22 Nov 2007, 00:52

Mislim da je Matt potpuno u pravu za ono sto prica o komunikaciji sa akcionarima.

Matt, zasto oni , ne zele , nece , stagod da komuniciraju sa akcionarima ?
Zasto se Antonic, Majtorovic, Andjelkovic, Brzulja ko god, ne pojavi na RTS , pa makar to bilo i u "Ovo je Srbija"(uglavnom poljoprivredne teme) ili bilo gde , i ne objasni sta se desava ?

Pa jesmo li mi stvarno dosli dotle ( Ilija Cvorovic) da moramo da ga jurimo po CRHOVU i da nam njegovih 10 kupljenih akcija pokazuje svetlo , ili mrak ?

On se covek pojavio pre par meseci u javnosti poslednji put i rekao da ce cena akcije biti 50k i sad smo kao resili problem.
Nazad na vrh Ići dole

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)
Nazad na vrh 
Strana 20 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (II DEO)
» Agrobanka - AGBN (III DEO)
» Agrobanka - AGBN (IV DEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: