BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)

Ići dole 
+62
Zlatni ZUB
nikica37
njegoš
Greta
ntvala
Stenli
Pijacar
o
Shpekulant
chuka011
Mitar
Moschino
ratko3
Atomski mrav
Mc.Intosh
fantom
shema
teja
odisej
Ivona
Dejansss
Shonjo-Shogun
Sare
Poštar
Taliban
tigrovic
Admin
Ivan
MVP
nervozaniglup
Air
BojanNS
AlNik
Grlja
opet ja
Actarus
don aljoša
Feliks Mileker
Dr Zuk
komsinica
milos018
Guverner
milojko
Matthew Greenburgh
Sisoje
erichser
genijeurazvoju
Tihi
Delfin
Kobe Bryant
xj
Rade
Nole
cromodora
Karlito Brigante
milan812
IN&ON
Broker-YU
slalic
Sneki
Milos86
Pendula011
66 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Ivan
Just looking
Just looking

Broj poruka : 8
Datum upisa : 24.05.2007

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Empty
PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/23/2007, 21:40

Jadno, tuzno i bez pomoci. Tvoja patetika u izrazavanju, klinacka prepotentnost i nedostatak kucnog vaspitanja previse govore o tebi kao licnosti. Nadji devojku, ugasi racunar, sredi se, izadji malo na vazduh, nadji zivot.

Prestani da poredis babe i zabe, da koristis lazna poredjenja koja nemaju blage veze jedna sa drugima, da ubacujes djubrad u formule iz prvog poglavlja analize bilansa.

I slobodno pozdravi svog mentora i kucnog prijatelja Antonica. Nisi, niti ces mu mnogo pomoci.

Over&out.
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

Broj poruka : 1578
Datum upisa : 09.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 09:02

Ivan ::
Jadno, tuzno i bez pomoci. Tvoja patetika u izrazavanju, klinacka prepotentnost i nedostatak kucnog vaspitanja previse govore o tebi kao licnosti. Nadji devojku, ugasi racunar, sredi se, izadji malo na vazduh, nadji zivot.

Prestani da poredis babe i zabe, da koristis lazna poredjenja koja nemaju blage veze jedna sa drugima, da ubacujes djubrad u formule iz prvog poglavlja analize bilansa.

I slobodno pozdravi svog mentora i kucnog prijatelja Antonica. Nisi, niti ces mu mnogo pomoci.

Over&out.

Ne pravi se pametan kada svi znamo da si glup...

I treba out... Nisi trebao ni da begin... ;) ;) ;)

Don
Don

Broj poruka : 93
Datum upisa : 07.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 10:23

Matthew Greenburgh ::

Over&out.

Blago tebi kad si spao na to da mozes samo sacicu ljudi (a da se ne lazemo - koliko god da je na economy-u los nivo opsteg znanja iz finansija - ovde je talozno ocajan) da ubedis da je AGBN vredna bacanja para.. U pravu je Ivan - za tebe je ovo mission failed odavno.

I naravno - siguran sam da lazes sve vreme, da veze nemas sa investicionim bankarstvom ili kako vec zelis da se predstavis, i da si neki mali cata ili student koji nema pametnija posla. Sigurno si od neke crkavice kupio 1 ili 2 akcije AGBN i sada places i pokusavas da je spases kako znas i umes.

Koliko zaradjujes kao tetkica u AGBN? 200 evra?

Niko ne trazi da budes tolerantan prema clanovima, ali FORUM moras postovati, od je iznad svega, zbog toga ces neko vreme nositi novu titulu koju ti dodeljulje Big Admin, dok ne uvidis tvoju gresku i iskreno se pokajes...
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 10:32

AlNik ::
U pravu je Ivan - za tebe je ovo mission failed odavno.

Nemam ja rachun nikoga ovde da ubedjujem... Samo dajem svoje mishljenje, koje je naravno ispravno, shto ce se naravno pokazati i u zbilji vrlo brzo.

Moja AGBN misija nije josh ni pochela.

A ti lepo sa glupim Ivanom pod ruku pa analizirajte iskusno kao shto ste do sada uradili da li je g-din Fijaskovic kupio 5 akcija ili prodao 7. To je svakako vrlo bitan pokazatelj. ;) ;) ;) ;)

A da znash samo kad mi uleti bonus za mesec ipo dana u Londonu na rachun. Ufff... Odo' pravo na BARBEJDOUS posle hurricane season!! :afro:

Aj' shitz sad... Ne uznemiravaj "velike".

Admin
Admin
Admin

Broj poruka : 342
Datum upisa : 19.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 10:33

Over&out.

Blago tebi kad si spao na to da mozes samo sacicu ljudi (a da se ne lazemo - koliko god da je na economy-u los nivo opsteg znanja iz finansija - ovde je talozno ocajan) da ubedis da je AGBN vredna bacanja para.. U pravu je Ivan - za tebe je ovo mission failed odavno.

I naravno - siguran sam da lazes sve vreme, da veze nemas sa investicionim bankarstvom ili kako vec zelis da se predstavis, i da si neki mali cata ili student koji nema pametnija posla. Sigurno si od neke crkavice kupio 1 ili 2 akcije AGBN i sada places i pokusavas da je spases kako znas i umes.

Sledeci put kad spomenes rec tipa "sacica ljudi" vezano za ovaj forum ili bili kako uvredis ovaj forum letis...

Ne bi se reklo da si nesto siguran da jesi ne bi bilo toliko "ili", i tetkice nemaju platu 200eur
Nazad na vrh Ići dole
https://www.aikb.net
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 10:35

Admin ::
Sledeci put kad spomenes rec tipa "sacica ljudi" vezano za ovaj forum ili bili kako uvredis ovaj forum letis...

Ne bi se reklo da si nesto siguran da jesi ne bi bilo toliko "ili", i tetkice nemaju platu 200eur

Pusti ga, o Mighy Admine, nismo mi ko onaj retos Ivan sa Fiasconomy-ja... Chim ispadne glup ili ne razume o chemu se pricha pochne da kmechi.

Pusti ga nek pricha gluposti, koga briga... Da pratimo tablu u miru!! ;) ;) ;)

Don
Don

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 11:02

Admin ::

Over&out.

Ovaj forum je kompletan formiran kao kompleksirana tvorevina nekoga ko ne voli economy.co.yu. Cinjenica da ovde ima 100 i kusur ljudi, od cega je aktivno 10, a economy posecuju hiljade govori dovoljno..

Dalje, kompletna poenta ovog foruma je da ti zaradis neku crkavicu od google reklama, a pokusavas da negativnim marketingom pridobijes korisnike.. Glupost.

I ovaj forum i economy pametni ljudi prate samo da bi videli pokoju informaciju koja ce im pomoci u donosenju odluka. Ovde nisam video nijednu jedinu informaciju, samo kompleksiranog Matta kako pljuje.

Navatali ste tetkicu sa AGBNa koja je odslusala Finance 101, i sada ste mu svi seli uz suknju. Njemu godi malo paznje koja mu fali u stvarnom zivotu, a vi imate aduta (koji btw konstantno pljuje akciju zbog koje je i zapocet ovaj forum).

I konacno - neko nepismen je i zapoceo ovaj forum. Aman ljudi, ono sto ste hteli da napisete je FAN CLUB.. FUN CLUB nema nikakvog smisla i zvuci glupavo na engleskom jeziku. Dakle, smejurija teska..
Nazad na vrh Ići dole
slalic
Partner
Partner

Broj poruka : 91
Datum upisa : 20.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 12:20

FUN ili FAN nije toliko važno. Forum je formiran kao mesto gde će se razmenjivati mišljenja, ona koja su neprimerenim ponašanjem opstruirana od strane moderatora Economy foruma. Nažalost, kvalitetnih tekstova uzrokovanih nečijim razmišljanjem na temu je sve manje, kao i ovaj vaš, ali i moj kojim se ništa na temu nije reklo.
Ista je situacija i na Economy forumu, koju grupa ljudi daleko ozbiljnije koristi za vlastitu zaradu.
Nazad na vrh Ići dole
AlNik
Don
Don

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 12:25

slalic ::
FUN ili FAN nije toliko važno. Forum je formiran kao mesto gde će se razmenjivati mišljenja, ona koja su neprimerenim ponašanjem opstruirana od strane moderatora Economy foruma. Nažalost, kvalitetnih tekstova uzrokovanih nečijim razmišljanjem na temu je sve manje, kao i ovaj vaš, ali i moj kojim se ništa na temu nije reklo.
Ista je situacija i na Economy forumu, koju grupa ljudi daleko ozbiljnije koristi za vlastitu zaradu.

FUN ili FAN je vazno, jer je jasno da je nepismeni admin hteo da kaze FAN club, ali mi je engleski slaba strana..

Dalje, ja sam ovde sahranio Mattovu garbage in-garbage out finansijsku analizu, pa sam se nadao da ce ljudi prestati da mu ljube dupe nakon toga. Ali dzaba - ovde nema sagovornika koji umeju da procitaju fin izvestaj, a kamoli da ga razumeju.

Korisnih tekstova na economy-u itekako ima. Ja sam tamo napisao poduzi tekst o tome zasto je TIGR tesko djubre, sve potrkepljeno brojevima. Ovde matt proizvoljno izvlaci brojeve iz dupeta i pise ono sto zeli da proda neobrazovanima.. Nemojte da nasedate budali.
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 12:28

FUN ili FAN je vazno, jer je jasno da je nepismeni admin hteo da kaze FAN club, ali mi je engleski slaba strana..

Dalje, ja sam ovde sahranio Mattovu garbage in-garbage out finansijsku analizu, pa sam se nadao da ce ljudi prestati da mu ljube dupe nakon toga. Ali dzaba - ovde nema sagovornika koji umeju da procitaju fin izvestaj, a kamoli da ga razumeju.

Korisnih tekstova na economy-u itekako ima. Ja sam tamo napisao poduzi tekst o tome zasto je TIGR tesko djubre, sve potrkepljeno brojevima. Ovde matt proizvoljno izvlaci brojeve iz dupeta i pise ono sto zeli da proda neobrazovanima.. Nemojte da nasedate budali.

Ti si sahranio?! Magare glupavo... Sahranili su tebi mozak odavno lol! lol! lol!

Don
Don

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 12:37

Ti si sahranio?! Magare glupavo... Sahranili su tebi mozak odavno lol! lol! lol!

Majmune, nastavi tako i veruj mi da ce ti pad AGBN biti najmanji problem u zivotu.
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 12:39

Majmune, nastavi tako i veruj mi da ce ti pad AGBN biti najmanji problem u zivotu.

:flower1: :flower1: :flower1:

Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 12:59

Investicija u AGBN ce ti sigurno popraviti raspolozenje -- toplo preporuchujem :D :D :D

Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 13:01

Koliko je otishlo na 32k6?

Partner
Partner

Broj poruka : 122
Datum upisa : 23.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 13:17

16 komada na 32,6k...

Matt, ima li komentara na nedavna dogadjanja, bilo sta sto bi smisleno zvucalo?? Ovo, oko rusa, je vec vidjena stvar i cini se da su investitori mnogo oprezniji nego prosli put u decembru - januaru. Ipak, cena ide, polako, gore :cheers: .

Kraj korekcije ili se naslucuje neka druga prica??
Nazad na vrh Ići dole
MVP
Partner
Partner

Broj poruka : 28
Datum upisa : 11.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 15:26

Koliko vidim ovaj forum nema moderatora :!:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 15:51

MVP ::

Ostali smo samo sa kućnim vaspitanjem, što se iz priloženog da videti.
Samo čekamo da nas citiraju mediji iz susedstva, pa da tražimo autorsku nadoknadu
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 16:48

Jelena ::
MVP ::

Ostali smo samo sa kućnim vaspitanjem, što se iz priloženog da videti.
Samo čekamo da nas citiraju mediji iz susedstva, pa da tražimo autorsku nadoknadu

Izvinjenje za moje ponashanje i pljuvanje... Evo od sada vishe necu da ulazim u takve jeftine verbalne masturbacije. ;) ;) ;) ;)

:flower1: :flower1:

Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/24/2007, 16:51

komsinica ::
16 komada na 32,6k...

Matt, ima li komentara na nedavna dogadjanja, bilo sta sto bi smisleno zvucalo?? Ovo, oko rusa, je vec vidjena stvar i cini se da su investitori mnogo oprezniji nego prosli put u decembru - januaru. Ipak, cena ide, polako, gore :cheers: .

Kraj korekcije ili se naslucuje neka druga prica??

Ja mogu da ti kazem da sam ja konkretno prichao sa 7 vrlo relevantnih stranaca. Neki su strateshki, a neki finansijski investitori.

Svi motre situaciju i chekaju razvoj dogadjaja. Neki od njih planiraju sastanke sa vladom da traze njene akcije, a neki razmatraju parcijalne javne ponude.

Shto kazu u Londonu: all these considerations are preliminary and may or may not lead to a transaction or series of transactions... ;) ;) ;)

Interesantan period pred nama u svakom sluchaju!! ;)

Partner
Partner

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/25/2007, 11:09

@Matt

Kako si najavio, bice, izgleda i Q3 bilansi losi!!! Ovo je u listu "Politika" kao mogucnost izneo gospodin Arandjelovic, zamenik predsednika IO, odnosno drugi covek iza Duleta. Inace, doticni gospodin je bio dugugodisnji kadar firme "Progres" koji je, gotovo, na volseban nacin (citaj - pol. podobnost) preskako lestvice u hierarhiji i bio predstavnik ove firme u vise zemalja od kojih se, kao najuspesnije, spominje njegovo bivstvovanje u Rusiji odakle se vratio "puuuuuun ko brod"!!

Kako komentarises ovu najavu loseg poslovanja u situaciji kada je cena pocela da se vraca iz mrtvih a likvidnost da raste?? Ima li skrivenih poruka, da li se pokusava sa kontrolisanjem cene ili je covek, jednostavno, "lupio pa ost'o ziv"??!!
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/25/2007, 11:36

@Matt

Kako si najavio, bice, izgleda i Q3 bilansi losi!!! Ovo je u listu "Politika" kao mogucnost izneo gospodin Arandjelovic, zamenik predsednika IO, odnosno drugi covek iza Duleta. Inace, doticni gospodin je bio dugugodisnji kadar firme "Progres" koji je, gotovo, na volseban nacin (citaj - pol. podobnost) preskako lestvice u hierarhiji i bio predstavnik ove firme u vise zemalja od kojih se, kao najuspesnije, spominje njegovo bivstvovanje u Rusiji odakle se vratio "puuuuuun ko brod"!!

Kako komentarises ovu najavu loseg poslovanja u situaciji kada je cena pocela da se vraca iz mrtvih a likvidnost da raste?? Ima li skrivenih poruka, da li se pokusava sa kontrolisanjem cene ili je covek, jednostavno, "lupio pa ost'o ziv"??!!

Prividno losh Q3 je u skladu sa ochekivanjima. Mislim da to nije mogucnost -- to je realnost situacije. Kazem prividno zbog toga shto ce dobri analitichari znati to separate the wheat from the chaff!! ;) ;) ;)

Imash sluchaj kada si napravio povecanje kapitala (equity transakcija) i aktive za oko EUR 43 miliona, a pri tom je komponenta u aktivi losheg kvaliteta reda velichine 50% koju morash da rezervishesh (P&L transakcija).

Ubedjen sam da je to jedini negativni deo losheg poslovanja u Q3. Ja se nadam da ce menadzment u Q3 uzeti najkonzervativniji moguci approach kada budu rezervisali ovaj broj, tako da Q4 pochnemo sa chistim listom papira i da na kraju godine imamo stvarnu indikaciju koliko je banka profitabilna.

Zavisi kako posmatrash situaciju -- bice i tax benefit za AGBN ako generishe loss zbog rezervisanja i otpisa IBRD iznosa.

Ne znam shta je to pisano u Politici, ne treba uzimati takve izajve at face value. Pogotovu znajuci novinare u Srbiji koji obichno nemaju pojma o chemu se radi, nego se vezuju za momente od kojih mogu da konstruishu senzacije i slichne gluposti.

Nema iznenadjenja zaista -- strpljenje i, ako sve bude ishlo kako treba (a trenutno ne vidim razloge zbog kojih ovo ne bi bio sluchaj), AGBN bi mogla da vidi transakciju na nivou iznad RSD 60,000.

Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/25/2007, 20:25

Dosta solidan intervju je dao Arandjelovic Politici. Sve shto je rekao na mestu, ima vrlo jakih izjava

Nema zime za ovu banku, ali dosta uzbudjenja u narednom periodu!! ;) ;)

Still learning
Still learning

Broj poruka : 126
Datum upisa : 01.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/26/2007, 00:18

Svi Hrvatski invstitori potvrdjeno mi je od mog prijatelja cvrsto vjeruju u AGBN i nemaju namjeru prodavati vec nakon prebacivanja love slijedi dokup.
Us put mi je kazao da dobro znaju da je najpodcjenjenija banka u Srbiji i da ce cekati strpljivo.
Nemam AGBN jer nemam lovu za sve ali citajuci temu na ekonomy primijetio sam dosta pljuvaca bez razloga. Licno se ne bih toliko zamarao ni trosio vrijeme bespotrebno pljujuci bez validnog razloga a postaju smijesne mnoge izmisljene stvari kao i provokacije na ovoj temi.Urazumite se ljudi i postujte jedni druge .
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/26/2007, 10:22

Kako danas stojimo? ;)

Mislim da od sada nema dole... Mozda samo pauze za predah... ;) ;) ;)

VIP
VIP
Tihi

Broj poruka : 26
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/26/2007, 10:31

Merkaju se jarcevi na balvanu.
Ask ne popusta (34898rsd), bid ceka da ovi drugi popuste (33500rsd).

ps dize bid polako 34k
Nazad na vrh Ići dole
Tihi
VIP
VIP
Tihi

Broj poruka : 26
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/26/2007, 10:39

Popustio bid. Otislo po 34898.
Lepo :cheers:
Nazad na vrh Ići dole
nervozaniglup
VIP
VIP

Broj poruka : 55
Datum upisa : 17.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/26/2007, 19:28

tihi ::
Popustio bid. Otislo po 34898.
Lepo :cheers:

Premale su to kolicine. Mislim da su se neki malo istrcali. Ali je lijepo da se zeleni.
Nazad na vrh Ići dole
komsinica
Partner
Partner

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/28/2007, 15:38

Danas, interesantno trgovanje na agbn uz primetno "stelovanje" ponude. U jednom trenutku je ubaceno, gusto spakovanih, desetak naloga od 50 - 150 akcija, ukupno oko 800 komada, kako bi se izvrsio pritisak na strani prodaje a posle pola sata svi su ti nalozi povuceni?? Naravno, sve je uradjeno veoma sinhronizovanao, gotovo u trenutku i to neposredno posle velikog prepakivanja od 2066 akcija na 33.900din. Mozda neko od tehnicara sa foruma objasni ovaj, rekao bih, skolski primer za market makere :study:

Matt, mozda imas neki komentar??

Hvala.
Nazad na vrh Ići dole
Pendula011
Our family
Our  family

Broj poruka : 208

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/28/2007, 17:43

ovaj neuki tehnicar bi rekao bez koriscenja indikatora i oscilatora , da moze doci do stvaranja 123 breakout formacije ukoliko dodje do probijanja ovih 34898 mada mislim(34500) i manje jer je na 34898 trgovano samo 3 komada , sve u svemu ukoliko dodje do toga 123 breakout formacija je jedna od najstarijih tehinka prepoznavanja trend reversala , pa bi mogli ocekivati jedan intermediate uptrend.Naravno ima tu sad i drugih prica sa oscilatorima i indikatorima al da ne sirimo.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.rentapartmani.com
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/28/2007, 18:13

Matt, mozda imas neki komentar??

Hvala.

Ne razumem ovo shto si napisao -- valjda ne poznajem taj trejderski zargon... Sva ta prepakivanja, shtelovanja, sinhronizovane napade... ;) ;) ;)

Mislim da je sve to jedno veliko nishta... Neko manipulishe ne bi li kupio shto vishe pred ono shto predstoji.

Odakle ovima iz AC Brokera EUR 8 miliona profita za punu godinu? ;) ;) ;) Ja ochekujem gubitak od bar EUR 10 miliona.

Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/28/2007, 18:26

Ja samo pricam ono sto "znam", od shtelovanih fundamenata (kakva je vecina) ja jos uvek nisam video vajde. Ako im se hoce, srozace je na 20k, nikakav problem.
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/28/2007, 19:16

Pendula011 ::
Ja samo pricam ono sto "znam", od shtelovanih fundamenata (kakva je vecina) ja jos uvek nisam video vajde. Ako im se hoce, srozace je na 20k, nikakav problem.

Ja samo pricham da ce smeshno izgledati sve ove priche "srozace je na 20k" i "ova banka je djubre" kada se banka bude prodala

Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/28/2007, 20:38

Ja samo pricham da ce smeshno izgledati sve ove priche "srozace je na 20k" i "ova banka je djubre" kada se banka bude prodala

Ja nisam rekao da ce se to desiti , samo kazem da u ovako plitkom trzistu mogu da joj rade sta hoce

a da li ce se prodati , biti hiljadu evra , to mislim da niko ne zna.
Nazad na vrh Ići dole
Matthew Greenburgh
Partner
Partner
Matthew Greenburgh

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/29/2007, 09:28

a da li ce se prodati , biti hiljadu evra , to mislim da niko ne zna.

Niko sem kupca... ;) ;) ;)

Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)   Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO) - Page 11 Icon_minitime9/29/2007, 16:18

Matt , da kazemo da se kupac pojavi sutra ,hoce li on ponuditi na postojecu cenu 100% pride , ili ce doci i dati eventualno 20% i da svi budu srecni zadovoljni da ne kazem prezadovoljni , shto ako nista, nisu u minusu.
Nazad na vrh Ići dole

Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (PRVI DEO)
Nazad na vrh 
Strana 11 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (III DEO)
» Agrobanka a.d. Beograd - AGBN (II DEO)
» Agrobanka - AGBN (III DEO)
» Agrobanka - AGBN (IV DEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: