Broj poruka : 296 Points : 1328 Datum upisa : 15.04.2010
Naslov: Re: Pitanja 8/9/2022, 10:42
Da li vam radi teletrader?
marjanovicgane VIP
Broj poruka : 1037 Points : 2244 Datum upisa : 10.09.2018
Naslov: Re: Pitanja 8/9/2022, 21:35
Zak10 ::
Da li vam radi teletrader?
Nije radio par dana kod mene i ja sam hteo to da pitam ali danas je proradio. Nadam se da sada i kod tebe radi.
Zak10 Our family
Naslov: Re: Pitanja 8/10/2022, 09:40
Sada radi.
AkiTaki Our family
Broj poruka : 340 Points : 743 Datum upisa : 15.12.2019
Naslov: Re: Pitanja 11/4/2022, 11:28
Više ne mogu da se snađem na forumu, gde da postavim pitanje.
Da li teletrader naplaćuje korišćenje fizičkim licima ako se registruju? Hvala na odgovorima unapred.
_________________ Sve što napišem na forumu ne predstavlja niti preporuku za kupovinu te akcije, niti preporuku za prodaju.
marjanovicgane VIP
Naslov: Re: Pitanja 1/5/2023, 12:07
Što ne radi Belex, zna li neko razlog ovako duge pauze
DejanJ VIP
Broj poruka : 179 Godina : 37 Points : 339 Datum upisa : 18.09.2022
Naslov: Re: Pitanja 1/5/2023, 13:31
marjanovicgane ::
Što ne radi Belex, zna li neko razlog ovako duge pauze
Netrgovački dani u 2023. godini:
2 i 3. januar
Nova Godina
4, 5 i 6. januar
Segmentacija hartija od vrednosti i setovanje trgovačke platforme saglasno novodonetim aktima Berze usaglašenim sa novim ZTK / U slučaju da iz bilo kog razloga novodonetim aktima ne počne primena danom primene novog ZTK, izmenom Berzanskog kalendara utvrdiće se novi datum za vršenje posla po ovom osnovu /
15 i 16. februar
Sretenje, Dan državnosti Srbije
14 i 17. april
Vaskršnji praznici
1 i 2. maj
Praznik rada
29. decembar
Setovanje trgovačke platforme i migracija podataka i statistika
marjanovicgane, s.nikolić and Minic like this post
marjanovicgane VIP
Naslov: Re: Pitanja 1/22/2023, 10:18
Može li neko da objasni nedavna hapšenja u vezi sa kriptovalutama u Srbiji. Bar da postavi link koji objašnjava o čemu se radi
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
Naslov: Re: Pitanja 1/22/2023, 16:49
Sasvim prostačka fora: otvoriš lažni sajt i hvataš budale koje hoće da kupe kripto valute preko tebe, a ti stavi lovu u džep.
Reklamama na društvenim mrežama mamili žrtve Kako se precizira u saopštenju, osumnjičeni su koristili reklame na društvenim mrežama kako bi namamili žrtve na sajtove kojima su tajno upravljali kriminalci, a koji su nudili naizgled izuzetne mogućnosti ulaganja u kriptovalute.
"Žrtve, uglavnom iz Nemačke, prvo bi uložile niske, trocifrene sume. Lažna povećanja cena koja su dovela do navodno unosnog profita su ih zatim ubedila da izvrše transfere većih iznosa", ističe se u sapštenju.
_________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
marjanovicgane likes this post
marjanovicgane VIP
Naslov: Re: Pitanja 12/10/2023, 11:44
Čitam Gretine stare poruke i smeta mi što se ne pojavljuje opcija iz koje su godine. Ima tačno vreme, dan, datum ali nedostaje info o godini. Sledio sam uputstva admina, podesio svoju vremensku zonu, sve po PE-ESU ali opet nedostaje info o godini kada je napisana poruka. Znam da je ranije bio taj info. O čemu je reč, može li se nekako popraviti
Friz VIP
Broj poruka : 1684 Godina : 54 Points : 2978 Datum upisa : 16.12.2007
Treba i tu celu temu dobro da pregledas od prvog posta...
_________________ All we need is love
Zak10 Our family
Naslov: Re: Pitanja 1/5/2024, 16:14
Da li se ovo gasi teletrader?
The website www.teletrader.com will be deactivated on January 15th 2024. Please switch to www.baha.com from now on. You can continue using all services and functionality there and you can use the same credentials. If you have any questions or need help, please contact us at support@baha.com.
Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
Naslov: Re: Pitanja 9/24/2024, 19:32
Sta se to danas desava?
Evo sa našeg foruma: Imamo 204 korisnika na forumu: 5 Registrovanih, 0 Skrivenih i 199 Gosta
sve to u 19 časova i 12 min.
EDIT: Ne znam šta se dešava, evo u 19:36 bi me radovalo kada bi bar pola njih kliknulo na ponudu s desne strane ekrana. Admin
Boranija Old member
Naslov: Re: Pitanja 9/25/2024, 21:23
Boranija ::
Sta se to danas desava?
Evo sa našeg foruma: Imamo 204 korisnika na forumu: 5 Registrovanih, 0 Skrivenih i 199 Gosta
EDIT: Ne znam šta se dešava, evo u 19:36 bi me radovalo kada bi bar pola njih kliknulo na ponudu s desne strane ekrana. Admin
I danas ali u 21 sat i 21 minut navala na nas Forum... Imamo 204 korisnika na forumu: 3 Registrovanih, 0 Skrivenih i 201 Gosta
Jel nas neko reklamirao, pomenuo negde ili sta?
_________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
srbinizsubotice Just looking
Broj poruka : 14 Localisation : Novi Sad Points : 31 Datum upisa : 06.04.2024
Naslov: Re: Pitanja 9/26/2024, 17:44
Sta se to danas desava?
I danas ali u 21 sat i 21 minut navala na nas Forum... Imamo 204 korisnika na forumu: 3 Registrovanih, 0 Skrivenih i 201 Gosta
Jel nas neko reklamirao, pomenuo negde ili sta?
Mislim da sam među novijim dnevno aktovnimkorisnicima i da sam mlađi od proseka, smatram da je to ili zbog PPT da su radnici dolazili da vide sta pise ili da su mahom moje generacije polako se krenule interesovati (i ako je nase trziste slabo i slabije raste), posto je na neki nacin najkontretnije jer ti je sve lokalno a da bi investirao u druga trzista sve strano i mutno, odnosno ne znas ni kome da verujes ni odakle da pocnes sa investiranjem. U sustini najlakse je poceti da investiras na nasoj berzi a ovaj formu je dovoljno solidan da bi ispratio desavanja.
s.nikolić likes this post
danica90rbd@gmail.com Gost
Naslov: Pitanje u vezi kriptovaluta 10/2/2024, 11:35
Dobar dan molila bi za pomoc saveta ako moze sta da radim. Pre mesec dana sam ulozila 250e na londonsku berzu u kriptovalute i radila sa finansijskim brokerom. Koji je pokusavao od mene da dobije jos para da ulozim prilikom trgovanja, ja sam rekla da nemam i nije vise insistirao radio je sa onim sto ima. Sad se projekat zavrsio zaradio je preko 100hiljada evra, i trebao je da mi te pare prebaci na kripto novcanik Binance, medjutim nije traze od mene da im uplatim jos novaca od 4hiljade evra da bi mi legle na novcanik. Ja te pare nemam. Nisu mi legle nikakve pare od njih kazu da su zarobljene i da ce ih prebaciti na Engleski porez koji ce traziti od mene ogromne pare od 30hiljada evra do 60hiljada evra. Da li oni mogu da traze te pare od mene da li ja njima moram da platim? Da li oni stvarno postoje. Ili su to isti koji pokusavaju da izvuku jos para. Da li oni mogu da mi skidaju pare sa mog racuna? Tako me broker plasi. Ili je stvarno istina. Znam da sam se upetljala u opsnu igru da sam na sam arena, broker na pocetku nije govorio da cu morati da platim na kraju. Da li mi mogu nesto? Da li da ih prijavim policiji? Bila bi vam veoma zahvalna na brzom odgovoru. Hvala unapred
boban75 VIP
Broj poruka : 810 Localisation : Vojvodina Points : 2718 Datum upisa : 03.01.2014
Naslov: Re: Pitanja 10/2/2024, 12:54
danica90rbd@gmail.com ::
Dobar dan molila bi za pomoc saveta ako moze sta da radim. Pre mesec dana sam ulozila 250e na londonsku berzu u kriptovalute i radila sa finansijskim brokerom. Koji je pokusavao od mene da dobije jos para da ulozim prilikom trgovanja, ja sam rekla da nemam i nije vise insistirao radio je sa onim sto ima. Sad se projekat zavrsio zaradio je preko 100hiljada evra, i trebao je da mi te pare prebaci na kripto novcanik Binance, medjutim nije traze od mene da im uplatim jos novaca od 4hiljade evra da bi mi legle na novcanik. Ja te pare nemam. Nisu mi legle nikakve pare od njih kazu da su zarobljene i da ce ih prebaciti na Engleski porez koji ce traziti od mene ogromne pare od 30hiljada evra do 60hiljada evra. Da li oni mogu da traze te pare od mene da li ja njima moram da platim? Da li oni stvarno postoje. Ili su to isti koji pokusavaju da izvuku jos para. Da li oni mogu da mi skidaju pare sa mog racuna? Tako me broker plasi. Ili je stvarno istina. Znam da sam se upetljala u opsnu igru da sam na sam arena, broker na pocetku nije govorio da cu morati da platim na kraju. Da li mi mogu nesto? Da li da ih prijavim policiji? Bila bi vam veoma zahvalna na brzom odgovoru. Hvala unapred
Koliko sam shvatio, Vi ste, Danice, uložili 250 e u Londonsku berzu (gde je valuta funta) i za mesec dana ste zaradili 100.000 eura. Da li mislite da je ovo realno?
Hitno se obratite advokatu (utrošite ovaj put pametno 250 eura).
Da li će Vas teretiti za neki porez zavisi šta ste potpisali -dali saglasnost.
Napišite koji finansijski broker iz Londona Vam je ovo predložio da bi i ostali forumaši znali.
_________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
A Bird in the hand, is worth two in the bush. - Ezop 600. p.n.e.
If one equity analyst its raining and the other says its sunny... yuor job as an investor is to ignore them both and instead look out the window.
ppetrovic VIP
Broj poruka : 50 Godina : 34 Points : 98 Datum upisa : 27.07.2023
Naslov: Re: Pitanja 10/2/2024, 14:38
250 EUR je jako jeftina škola da se ubuduće ne naseda na ovakve fore i fazone. Ja bih te pare prežalio i jednostavno prekinuo svaku dalju komunikaciju sa prevarantom, 99% su šanse da joj ne mogu ama baš ništa.
Smile Old member
Broj poruka : 1652 Points : 4820 Datum upisa : 04.06.2008
Naslov: Re: Pitanja 10/2/2024, 15:25
boban75 ::
.
Napišite koji finansijski broker iz Londona Vam je ovo predložio da bi i ostali forumaši znali.
Tako je. Prvo se na internetu iz vise izvora morate raspitati koja je i kakva to "brokerska kuća", i ko vam je nju preporučio.
Mnogo je prevaranata, zato i ja mislim da ste naseli na obećanja prevaranata....
Ali, zarad vašeg iskustva, dajte, navedite ime te "brokerske kuće" da bi naše kolege znale da se klone te firme. Bar bi to bila neka korist od vašeg iskustva....
monacco Just looking
Broj poruka : 32 Points : 136 Datum upisa : 05.08.2020
Naslov: Re: Pitanja 10/3/2024, 14:27
Kad posaljes tih 4.000 evra nece ti ni tad uplatiti pare. Tad ce reci da uplatis jos 4.000 na ime nekakvih njihovih troskova.
Boranija Old member
Naslov: Re: Pitanja 10/25/2024, 20:52
citat ss naseg foruma ::
Imamo 237 korisnika na forumu: 2 Registrovanih, 0 Skrivenih i 235 Gosta
Otkud tolka poseta, danas u 20 i 50?
Boranija Old member
Naslov: Re: Pitanja 10/25/2024, 20:55
evo nas u 20 sati 54 i imamo 249 posetilaca??
Minic Just looking
Broj poruka : 25 Points : 75 Datum upisa : 20.06.2022
Naslov: Re: Pitanja 10/26/2024, 00:15
evo nas u 20 sati 54 i imamo 249 posetilaca??
Scraping botovi najverovatnije.
U suštini neko prikuplja podatke sa foruma, sad pitanje je koje podatke i u koju svrhu, ali (opet pretpostavka) moguće je vrlo da je za svrhe chatbotova.
Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
Naslov: Re: Pitanja 10/29/2024, 11:06
danica90rbd@gmail.com ::
Prijavite ih policiji
_________________ Bolje je živeti na nogama nego na umreti na kolenima