Hronika do sada nezabeležen medicinski fenomen Miloš A., student iz Niša, pronađen sa 0.51 posto alkohola u krvi Autor: N. Popović | Foto: M. Anđelić | Sreda, 1. April 2009.
Miloš A., student iz Niša, pronađen je jutros oko 6 časova u nesvesnom stanju na savskom keju u Beogradu. Prema nalazima laboratorijske analize u MUP-u Srbije, A. je u krvi imao čak 0,51 posto alkohola, što je do sada najveća zabeležena vrednost u domaćoj medicinskoj praksi. A. je pronađen jutros bez svesti na beogradskom savskom keju, između Brankovog i železničkog mosta. Prvi su ga primetili meštani obližnjeg romskog naselja, koji su odmah pozvali hitnu pomoć.
U policiji navode da ovakav slučaj još nisu imali, jer količina alkohola od 0,51% koju je Miloš imao u krvi daleko prevazilazi najveće vrednosti sa kojim su se susretali domaći lekari.
Da podsetimo, dozvoljena količina alkohola u krvi tokom vožnje je 0,05%, a već preko 0,2% čovek počinje da gubi razum i svest. – Videla sam tog gospodina rano jutros, kad sam prostirala veš – kaže Šakira Halilović, majka osmoro dece iz obližnjeg romskog naselja, i nastavlja:
– Još je bio svestan kad sam mu prišla, taj A.. Pitao me da li sam videla neke tablete u vazduhu... tablete na struju, tablete-baterije, tako je nešto mrmljao... Kakva struja, pa mi ovde ni struju ni vodu nemamo, rekla je Šakira našem novinaru.
A. je zadržan u Kliničkom centru radi daljih ispitivanja, a lekari kažu da mu život, i pored ogromnog trovanja alkoholom, nije u opasnosti.
Nisam bio :) ali planiram strasnu turu u svojoj organizaciji :) Sirija, Jordan i Liban a jednoga dana i ovo http://www.sandlover.org/Route.html ali prvo da nadjem nekog sto ce da mi napravi dobar sajt pa cu da pravim dobre ideje :) hehe sta se radi drugo??
Dusan VIP
Broj poruka : 5270 Points : 6307 Datum upisa : 23.03.2008
Milose, imam druga koji je odlican "sajdzija" :) pa kad budes zainteresovan mogu te povezati s njim. Samo se nadam da ce do tad aik otici na bar 15000 kako bi mogao da prodas neku akciju da isplatis coveka. :)
Milos86 VIP
Broj poruka : 2228 Godina : 38 Localisation : Nish Points : 1318 Datum upisa : 20.05.2007
Hehehe pa ko jos danas prima platu za svoj rad? A kuku majko nadam se da se to nece promeniti kad ja otvorim neku firmu. Svi idu na posao iz hobija koliko ja znam :)
Znas sta mi je ideja? da preko sajta skupim donacije za neku nenormalno ludu i neizvesnu turu :) mada i vi se spremajte ne idem ja sam :) za god dve pakujte kofere da kruzimo svet :)
Nebojsa Still learning
Broj poruka : 138 Godina : 38 Localisation : Novi Beograd Points : 35 Datum upisa : 27.12.2007
Nisam bio :) ali planiram strasnu turu u svojoj organizaciji :) Sirija, Jordan i Liban a jednoga dana i ovo http://www.sandlover.org/Route.html ali prvo da nadjem nekog sto ce da mi napravi dobar sajt pa cu da pravim dobre ideje :) hehe sta se radi drugo??
Preskočio si Somaliju i Adenski zaliv :)
Broker-YU Forum DJ
Broj poruka : 97 Points : -6 Datum upisa : 22.05.2007