| JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin | |
|
+80contrast poli sale2011 Bond Nelica visibaba nikokaoJA Novosadjanin007 Dmitar vajabaja Dadax71 Dejansss Zeljko Trojan Admin Dnenad85 Sofronije Rogy Bane.bg nomak Popaj Joksim Šerif Florida Dona Sreta Jovan04 Zex983 truba MilaNost milasin Sahbaz Igi-bg baltijon begej B80G Dalaj Lama AAA Bans sljaker rhcp TITO Ronin HUACHUMA Milojka Boranija Magdalena Kupi akcije BBrroo Limited011 Bombica MASTER Hese dragans Ars Vivendi Aleks FatCat Greta Teletrader Lilihip Kmez Momir profesionallac Čovek od reči Smile Goce Petarnov kaktusic Mitar Friz Gargamel011 Kobe Bryant Maca akcionar Dusan pepsiman Skynet Sneki Milos86 BojanNS 84 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 15:48 | |
| - Ronin ::
- Malo pre mi javila pticica da je krenuo net u firmi ali da ne moze dalje od Google-a, ne moze da se dovuce NIJEDAN link iz pretrage.
Verovatno neki amater podešavao zabrane Seljačka posla i VELIKA sramota za Jugoremediju! Držite se ljudi, ne dajte da vas seljaci j... | |
|
| |
MASTER VIP
Broj poruka : 630 Points : 815 Datum upisa : 12.11.2010
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 16:21 | |
| @ronin Net je plaćen, ali zabranjen svima osim šefofima. Sve se prati, ko sa kim priča, ko ide u koje odeljenje, ko se sa kom druži, ovo nikad ranije nije bilo u JGRM, strašno je. Jedva čekam da se prodamo, pa da ova agonija prestane. Preti se otkazima, pokušavaju da otkriju ko su Vikiliksi iz firme. Iznenađeni su količinom i tačnošću informacija, kao i brzinom objavljivanja. Npr., komentarisali su kako si već u 5 ujutru znao za net ?
Sutra će na skupštinu moći da dođu samo "provereni" zaposleni, a svako iz šoljice je dobio zadatak šta i kako da kaže, ne bi li nadglasali neistomišljenike. Pričaju da imaju dovoljno punomoći, ali ne verujem, jer su ih masovno akcionari odbili, naročito penzioneri. | |
|
| |
profesionallac Voli da LAŽE !!
Broj poruka : 168 Points : 251 Datum upisa : 02.04.2010
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 17:35 | |
| MilaNost nisam trazio obrazac ovlascenja nego obrazac punomocja.
Pravilnik o obliku i sadržini zastupničke izjave
Član 3. Zahtev za odobrenje zastupničke izjave Komisiji za hartije od vrednosti (u daljem tekstu: Komisija) podnosi akcionarsko društvo, odnosno lice ovlašćeno za sazivanje skupštine akcionarskog društva, i to 20 dana pre upućivanja pisanog poziva za sednicu skupštine akcionara i zastupničke izjave akcionarima. Pisani poziv za sednicu skupštine se upućuje svakom akcionaru sa pravom glasa u rokovima i na način propisan zakonom kojim se uređuju privredna društva. Zahtev za odobrenje zastupničke izjave sadrži: 1) poslovno ime i sedište akcionarskog društva; 2) dan održavanja skupštine akcionara; 3) spisak dokumentacije koja se podnosi uz zahtev; 4) lično ime, poštanska adresa i telefonski broj osobe za kontakt sa Komisijom za hartije od vrednosti povodom tog zahteva; 5) datum podnošenja zahteva i potpis podnosioca zahteva, odnosno ovlašćenog lica. Uz zahtev iz stava 3. ovog člana se dostavlja: 1) zastupnička izjava; 2) obrazac punomoćja; 3) kopija rešenja o upisu, u Registar privrednih subjekata Agencije za privredne registre, akcionarskog društva na koje se odnosi zastupnička izjava; 4) kopija lične identifikacije, odnosno kopija rešenja o upisu u Registar privrednih subjekata Agencije za privredne registre, lica koja su predložena za punomoćnike; 5) pismena saglasnost lica koje se predlaže za punomoćnika; 6) odluka o sazivanju skupštine; 7) dokaz o uplati naknade Komisiji; 8) druga potrebna dokumentacija kojom se dokazuje tačnost podataka iz zastupničke izjave. Zastupnička izjava se podnosi na obrascu zastupničke izjave (prilog 1) koji je sastavni deo ovog pravilnika. Punomoćje se podnosi na obrascu punomoćja (prilog 2) koji je sastavni deo ovog pravilnika.
http://www.sec.gov.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=163&Itemid=68&limit=1&limitstart=3
Komisija za glasanje
Član 288 (1) Predsednik skupštine akcionara imenuje zapisničara, dva akcionara koji overavaju zapisnik i članove komisije za glasanje, ako osnivačkim aktom, statutom ili drugim opštim aktom društva nije drukčije određeno. (2) Komisija za glasanje koja se sastoji od najmanje tri člana: 1) utvrđuje spisak prisutnih i zastupanih akcionara i njihovih punomoćnika i verifikuje identitet punomoćnika; 2) utvrđuje ukupan broj glasova i broj glasova svakog akcionara i svakog punomoćnika; 3) utvrđuje valjanost svakog punomoćja i uputstva u svakom punomoćju; 4) broji glasove; 5) utvrđuje i objavljuje rezultate glasanja; 6) predaje glasačke listiće arhivi društva na čuvanje; 7) vrši i druge poslove u skladu sa bilo kojim pravilima postupka skupštine akcionara. (3) Komisija za glasanje dužna je da postupa nepristrasno i savesno prema svim akcionarima i o svom radu podnosi potpisani pisani izveštaj koji je dokaz rezultata glasanja skupštine akcionara, ali koji može da ospori bilo koji akcionar ako postupa u dobroj veri. (4) Kod akcionarskih društava koja imaju više od 50 akcionara, članovi komisije za glasanje ne mogu biti direktor ili članovi upravnog odbora, članovi izvršnog odbora, kandidati za nove članove ovih organa, kao i povezana lica u smislu ovog zakona. _________________ "Ne moze da se sedi za trpezom i jede od pomoci akcionara a onda da se ustane i ne plati racun"
| |
|
| |
sljaker Our family
Broj poruka : 185 Points : 227 Datum upisa : 10.12.2010
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 19:03 | |
| - Rogy ::
Drugari koristite netbuk komp sa 3G modemom, košta vas nešto jače od 10k dinara, ali je vrlo zgodan za rad, da ne pričam o novim mobilnima... Ne zavisite od volje pojedinih bravara i sličnih genijalaca. Za razliku od bravara mi znamo da koristimo kompjutere i druge telekomunikacione uredjaje,sto su vec danas neki od nas i potvrdili !!! Tako da od toga sto nam je bravar ukinuo internet slaba vajda ! Informacije ce se objavljivati i dalje,nesmanjenim intenzitetom !!! | |
|
| |
Momir Old member
Broj poruka : 2084 Points : 5785 Datum upisa : 06.12.2008
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 19:30 | |
| Mislim da su sada tek i one koji nisu čitali ovaj forum zaintrigirali! Zabrana je kontraproduktivna! Verica Barać, predsednik Saveta za borbu protiv korupcije, poručila je radnicima i akcionarima da bi za njih bilo bolje da ostanu vlasnici fabrike i upozorila da iza velikih firmi koje dolaze u Srbiju najčešće stoje nepoznate of šor firme koje su u stanju da i dobra preduzeća upropaste. „To je, verovatno, nužna odluka posle toliko problema s prethodnom privatizacijom, ali pitam se koliko je pametna. Očekivala sam da ćete ostati vlasnici jer kada je bilo najteže, niste dozvolili da vas razjedine i potkupe“, rekla je Baraćeva prilikom nedavnog susreta s akcionarima Jugoremedije u Zrenjaninu. A rukovođenje fabrikom povereno je sindikalnom vođi Zdravku Deuriću, koji je započeo proces modernizacije, uz tvrdnju da želi da uveća vrednost fabrike i bolje je proda. U međuvremenu, Deurić i njegovi saradnici, mali akcionari, osnovali su svoje preduzeće - Luksol farmacija unevši kao osnivački kapital akcije Jugoremedije. U industrijskoj zoni kupili su plac i počeli izgradnju fabrike za proizvodnju penicilinskih preparata i ampula, uz obrazloženje da ova proizvodnja mora da se seli iz pogona Jugoremedije. Zrenjaninska policija pokrenula je prošlog leta istragu zbog sumnji da se izvlači kapital iz fabrike i kupuju akcija preko povezanih lica. Predmet je prosleđen Tužilaštvu gde se i sada nalazi, a ishod istrage još se čeka. Deurić je tada izjavljivao da je to pokušaj stvaranja nove afere uoči tenderske prodaje. http://www.danas.rs/dodaci/biznis/druga_sansa_za_jugoremediju.27.html?news_id=211530
Poslednji izmenio Momir dana 4/18/2011, 19:42, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 19:39 | |
| @sljaker Ne zaboravi da nećemo raditi skoro 2 nedelje, do srede 04. maja, tako da nećemo imati šta da objavljujemo. A ne radimo, jer.....nemamo sirovine, i ne možemo da proizvodimo. Sutra će biti borbeno na Skupštini @momir "Dobar i loš scenario Tačno je da niko još nije otkupio tendersku dokumentaciju, ali zainteresovanih - ima. Važno je da kupac bude iz farmaceutske branše, a najgori scenario bio bi da fabrika ne bude prodata. U tom slučaju mi bismo nastavili proizvodnju, a od malih akcionara se očekuje da ostanu složni i da ne otuđuju svoje akcije iz zajedničkog paketa od 50,94 odsto hartija od vrednosti - kaže Zdravko Deurić, direktor Jugoremedije." Pa ostali bi mi vlasnici, kada bi dobijali dividendu. U uređenim zemljama se to tako i radi. Šta bi bilo lepše, nego da nam svake godine kapne koja hiljada evra, milina. "Jedini" problem je u tome što fabrika svakim danom tone sve dublje, a dividenda je misaona imenica. | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 19:43 | |
| @admin Postala sam OUR FAMILY ?! Nisam više JUST LOOKING !!!! Veoma ste me obradovali, baš sam srećna ! | |
|
| |
Milojka Still learning
Broj poruka : 107 Points : 109 Datum upisa : 05.12.2010
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 19:52 | |
| Da li ce mozda biti i video zapisa sa skupstine, da bi akcionari koji nisu u mogucnosti da prisustvuju, videli kako se donose odluke. Ja licno necu biti u Zr pa zato i pitam, i da li se sme snimati skupstina uopste. | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 19:59 | |
| Bile su kamere KTV i Santos-a prošli put, malo snimile, uzele izjave i otišle. Čućeš na forumu šta je bilo. | |
|
| |
Bond Moderator
Broj poruka : 13963 Localisation : Novi Sad Points : 52453 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 20:25 | |
| Imate podršku i od mene.. Istrajte u vašoj borbi. | |
|
| |
pepsiman VIP
Broj poruka : 1774 Godina : 70 Localisation : Melenci_Banja Rusanda Points : 3428 Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 21:47 | |
| Reko ja vama da ce mozda predstavnik drzave glasati( a to potvrdjuje i banovana dama koja to zna unapred) I po meni za vas je najbitnije to sto Profesionalac celo vreme poentira, da zastupnici ne mogu biti iz uprave firme. Naravno da nemaju adekvatnog pravnika da im skrene paznju za nepravilnosti. Ako su krenuli u tu skupstinsku proceduru( pre zavrsetka tendera) onda verovatno imaju saglasnost od drzave. Trebalo bi ta pitanja neko sutra da ih pokrene.
Puna podrska za onog ko bude pokreno ta pitanja. | |
|
| |
Florida Just looking
Broj poruka : 9 Points : 9 Datum upisa : 09.02.2011
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 22:22 | |
| PUNO PODRSKE SA FLORIDE PRED SUTRASNJU SKUPSTINU! | |
|
| |
Ronin Still learning
Broj poruka : 138 Points : 154 Datum upisa : 08.12.2010
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 22:29 | |
| @ MASTER Nemaju oni pojma šta se dešava... :D | |
|
| |
Smile Old member
Broj poruka : 1652 Points : 4820 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 22:35 | |
| - Milojka ::
- Da li ce mozda biti i video zapisa sa skupstine, da bi akcionari koji nisu u mogucnosti da prisustvuju, videli kako se donose odluke. Ja licno necu biti u Zr pa zato i pitam, i da li se sme snimati skupstina uopste.
PAŽNJA, PAŽNJA!! Danas postoje mobilni telefoni kojima može da se snimi ceo tok skupštine - veliki broj mobilnih ima tu funkciju: diktafon, kao prenosni magnetofon!! Lepo bi bilo to snimiti i delove ovde objaviti a valjalo bi imati i za druge stvari. ZATO SE PAZITE: kada je slična gužva bila na skupštini firme Komgrap, mnogi akcionari su to hteli da urada, ali nas je nespremne zatekao zahtev na ulazu u salu u kojoj se održavala skupština!! Svi akcionari su MORALI da ostave svoje mobilne ispred sale!! Menadžment je to organizovao i ko nije hteo nije mogao prisustvuje skupštini. Moguće je da će to i ovde biti slučaj, zato SAKRIJTE MOBILNI u gače ili već gde... i snimite šta se govorilo na skupštini!! Ili još bolje: ponesite 2 mobilna, predajte jedan stari krš, a onaj koji može da snima ... PUNA PODRŠKA OD MENE - Smrt fašizmu, sloboda narodu!!!!! | |
|
| |
sale2011 Just looking
Broj poruka : 12 Points : 40 Datum upisa : 18.04.2011
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 23:14 | |
| "od malih akcionara se očekuje da ostanu složni i da ne otuđuju svoje akcije" Meni je svega dosta, ja bih da otuđim svoje akcije, molim nekog da mi na PM pošalje kako to može da se uradi. | |
|
| |
Ronin Still learning
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/18/2011, 23:26 | |
| Nakon što ste pomenuli mobilne telefone moguće je da će biti oduzimani na ulazu u skupštinu, jer i bravar i ekipa prate ovaj forum... | |
|
| |
Ronin Still learning
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 07:32 | |
| Internet je u firmi i dalje ogranicen, cisto da budete u toku... Hihi, moj slavuj peva jutrom... | |
|
| |
Ronin Still learning
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 09:38 | |
| Nisu dozvolili nikom iz pakeraja da udje na skupstinu, sve su ih vratili u pogon. | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 12:01 | |
| Zna li sa šta se dešava na skupštini ? _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
AAA Still learning
Broj poruka : 91 Points : 163 Datum upisa : 10.12.2010
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 12:04 | |
| Да ли се скупштина завршила? Шта се десило на истој? | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 12:11 | |
| Nema ni glasa od naših kolega forumaša? Da nisu svi pohapšeni? _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Sofronije Just looking
Broj poruka : 8 Points : 9 Datum upisa : 11.03.2011
| Naslov: Plata 4/19/2011, 13:51 | |
| Kad će plata?
Šta ima novo na skupštini. Ja nisam stigao da dođem. :(
| |
|
| |
AAA Still learning
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 14:11 | |
| - Ronin ::
- Nisu dozvolili nikom iz pakeraja da udje na skupstinu, sve su ih vratili u pogon.
Да ли то значи да је скупштина затворена за остале акционаре? | |
|
| |
poli Just looking
Broj poruka : 10 Points : 11 Datum upisa : 18.04.2011
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 15:11 | |
| Nisu dozvolili ??? KO nije dozvolio pakerajcima kada su svi akcionari mogli da prisustvuju skupstini !!! | |
|
| |
contrast Just looking
Broj poruka : 1 Points : 1 Datum upisa : 19.04.2011
| Naslov: Paaaaa?????? 4/19/2011, 17:02 | |
| Bilo bi BAS SUPER da su svi napustili svoja radna mesta i otisli na Skupstinu.... samo da se ne radi! Dovoljno je da ode po jedan covek sa svakog odeljenja kao predstavnik, pa neka prenese ostalima.... Booozeee.... cime se vi ovde bavite.... | |
|
| |
MilaNost Still learning
Broj poruka : 41 Points : 44 Datum upisa : 18.02.2010
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 18:13 | |
| Što su ovaj poli i contrast malo nervozni,iz kog su oni dela JGRM? | |
|
| |
Milojka Still learning
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 18:31 | |
| Da li se zna zasto je skupstina pomerena sa 12h na 9h. | |
|
| |
AAA Still learning
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 18:54 | |
| - Milojka ::
- Da li se zna zasto je skupstina pomerena sa 12h na 9h.
Нисам схватио твоје питање. Да ниси мислила обрнуто са 9:00 на 12:00? Скупштина је у позиву заказана за 9:00! http://www.jugoremedija.rs/skupstina_2011.html - MilaNost ::
- Što su ovaj poli i contrast malo nervozni,iz kog su oni dela JGRM?
Па видиш да су се они појавили после блокирања оне "nikokaoJA". | |
|
| |
poli Just looking
Broj poruka : 10 Points : 11 Datum upisa : 18.04.2011
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 18:55 | |
| Nismo mi nervozni samo je zalosno gledati kako ovde baljezgate i ne razumem pitanje iz KOG DELA JUGOREMEDIJE ? JUGOREMEDIJA JE SAMO JEDNA !!! | |
|
| |
Milojka Still learning
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 19:01 | |
| - AAA ::
- Milojka ::
- Da li se zna zasto je skupstina pomerena sa 12h na 9h.
Нисам схватио твоје питање. Да ниси мислила обрнуто са 9:00 на 12:00? Скупштина је у позиву заказана за 9:00! http://www.jugoremedija.rs/skupstina_2011.html
- MilaNost ::
- Što su ovaj poli i contrast malo nervozni,iz kog su oni dela JGRM?
Па видиш да су се они појавили после блокирања оне "nikokaoJA". Znam da je ranije skupstina uvek bila u 12h | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 19:52 | |
| Vidim da ste se ućutali!! Znači sve je prošlo kako je Deurić hteo. Lepo sam vas ja nazvala "malim, preplašenim miševima" !! Ali to je Srbija dug jezik, brbljanje ali anonimno, a kad treba da se javno nešto kaže ili uradi: muk! I nemoj sad da se vadite kako niste znali dal je skupština bila u 9 ili 12??? | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 20:01 | |
| - contrast ::
- Bilo bi BAS SUPER da su svi napustili svoja radna mesta i otisli na Skupstinu.... samo da se ne radi! Dovoljno je da ode po jedan covek sa svakog odeljenja kao predstavnik, pa neka prenese ostalima.... Booozeee.... cime se vi ovde bavite....
Da, po jedan PODOBAN predstavnik. Kako mene niste poslali ? Ili Ronina ? Ili Milojku ? Šta, mi smo svi bili, a lažemo da nismo ? Skupština je održana pod strogo kontrolisanim uslovima, tačno se znalo ko od zaposlenih sme da prisustvuje. Izostao je dolazak akcionara koji ne rade u JGRM, što je i logično, ljudi su na radnim mestima u 9. Pošto meni NISTE dozvolili da prisustvujem Skupštini, mogu samo da vam prepričam sta sam čula od podobnih koleginica koje su išle. 1.Navodno, nije im potrebna 2/3 većina za ovu odluku, dovoljno je 51 %. Kažem navodno, jer, iako smo tražili, nismo dobili ni jedan dokument AD JGRM, pa ni Statut, tako da ne znamo da li je to tačno ili ne.To su možda rekli zbog punomoćja datih na direktora koji su nevalidna, pa im sada ni ne trebaju. 2.Branko Pavlović je rekao da je SVIM akcionarima dozvoljeno da imaju uvid u dokumentaciju, ali da je akcionari ne koriste ?! Možda on nije upućen da rukovodstvo JGRM pre davanja dokumentacije na uvid odlučuje ko je podoban, a ko ne, što se i videlo iz posta osobe koja je trenutno banovana. 3.Zdravko Deurić je izjavio (GLE ČUDA) , kao će JGRM da se zaduži NOVIH 10 MILIONA EVRA. Toliko o tome kako mi ovde baljezgamo. Tačno je ono što sam objavila. Takođe je objavio da će u najkraćem roku biti OTPUŠTANJA. Od vikenda se šuška o tome kako će pričalice protiv aktuelnog menadžmenta , tj. bundžije biti otpuštene, evo i zvanične potvrde. 4.Nadica Margold je izjavila kako će JGRM izaći u susret svakom zakonitom zahtevu akcionara da se izađe na berzu. Daj Bože da to stvarno urade, već od nedelje će imati priliku. I najbitnije za kraj : Gospodin Deurić je objavio da je tender PROPAO. SUMA SUMARUM : DIŽE SE KREDIT OD 10 MILIONA EVRA, I OTPUŠTAJU SE RADNICI. | |
|
| |
AAA Still learning
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 20:08 | |
| Мастер, јер знаш можда колико су успели да сакупе пуномоћја(процентуално), и да ли је представник државе био присутан на скупштини, да ли је гласао и како? Колико је Југоремедија да сада већ задужена? | |
|
| |
LOLA Just looking
Broj poruka : 2 Points : 4 Datum upisa : 18.04.2011
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 20:38 | |
| - MASTER ::
- contrast ::
- Bilo bi BAS SUPER da su svi napustili svoja radna mesta i otisli na Skupstinu.... samo da se ne radi! Dovoljno je da ode po jedan covek sa svakog odeljenja kao predstavnik, pa neka prenese ostalima.... Booozeee.... cime se vi ovde bavite....
Da, po jedan PODOBAN predstavnik. Kako mene niste poslali ? Ili Ronina ? Ili Milojku ? Šta, mi smo svi bili, a lažemo da nismo ? Skupština je održana pod strogo kontrolisanim uslovima, tačno se znalo ko od zaposlenih sme da prisustvuje. Izostao je dolazak akcionara koji ne rade u JGRM, što je i logično, ljudi su na radnim mestima u 9. Pošto meni NISTE dozvolili da prisustvujem Skupštini, mogu samo da vam prepričam sta sam čula od podobnih koleginica koje su išle. 1.Navodno, nije im potrebna 2/3 većina za ovu odluku, dovoljno je 51 %. Kažem navodno, jer, iako smo tražili, nismo dobili ni jedan dokument AD JGRM, pa ni Statut, tako da ne znamo da li je to tačno ili ne.To su možda rekli zbog punomoćja datih na direktora koji su nevalidna, pa im sada ni ne trebaju. 2.Branko Pavlović je rekao da je SVIM akcionarima dozvoljeno da imaju uvid u dokumentaciju, ali da je akcionari ne koriste ?! Možda on nije upućen da rukovodstvo JGRM pre davanja dokumentacije na uvid odlučuje ko je podoban, a ko ne, što se i videlo iz posta osobe koja je trenutno banovana. 3.Zdravko Deurić je izjavio (GLE ČUDA) , kao će JGRM da se zaduži NOVIH 10 MILIONA EVRA. Toliko o tome kako mi ovde baljezgamo. Tačno je ono što sam objavila. Takođe je objavio da će u najkraćem roku biti OTPUŠTANJA. Od vikenda se šuška o tome kako će pričalice protiv aktuelnog menadžmenta , tj. bundžije biti otpuštene, evo i zvanične potvrde. 4.Nadica Margold je izjavila kako će JGRM izaći u susret svakom zakonitom zahtevu akcionara da se izađe na berzu. Daj Bože da to stvarno urade, već od nedelje će imati priliku. I najbitnije za kraj : Gospodin Deurić je objavio da je tender PROPAO.
SUMA SUMARUM : DIŽE SE KREDIT OD 10 MILIONA EVRA, I OTPUŠTAJU SE RADNICI. *********** Pa red je da se predstavite, pa da Deuric u buduce zna da bi VI zeleli da prisustvujete Skupstini! Ovako, kako on da zna da ste vi sad povredjeni i uvredjeni jer niste bili.... Svi se pravite vazni ovde.... svi ste bitni.... pa hajde ako ste tako hrabri, kazite u oci sta imate... ovo ovde je smesno... MNOOOGOOOO! Nemate pametnija posla? sedite za kompom po ceo dan.... Booozeeee, pogledaj ih! pomozi im!!!! | |
|
| |
MASTER VIP
| Naslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin 4/19/2011, 20:44 | |
| @AAA Nije, niko se iz države već godinama ne pojavljuju, nego je stigao dopis, da se država slaže sa tačkama dnevnog reda. Zaduženi smo oko 14 miliona, plus na to dodaj 6 miliona minusa iz 2010. i 2 miliona iz 2009. , a dobavljačima dugujemo oko 3 miliona i Aventisu između milion i dva, nisam za Aventis 100 % sigurna. | |
|
| |
| JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin | |
|