BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin

Ići dole 
+80
contrast
poli
sale2011
Bond
Nelica
visibaba
nikokaoJA
Novosadjanin007
Dmitar
vajabaja
Dadax71
Dejansss
Zeljko
Trojan
Admin
Dnenad85
Sofronije
Rogy
Bane.bg
nomak
Popaj
Joksim
Šerif
Florida
Dona
Sreta
Jovan04
Zex983
truba
MilaNost
milasin
Sahbaz
Igi-bg
baltijon
begej
B80G
Dalaj Lama
AAA
Bans
sljaker
rhcp
TITO
Ronin
HUACHUMA
Milojka
Boranija
Magdalena
Kupi akcije
BBrroo
Limited011
Bombica
MASTER
Hese
dragans
Ars Vivendi
Aleks
FatCat
Greta
Teletrader
Lilihip
Kmez
Momir
profesionallac
Čovek od reči
Smile
Goce
Petarnov
kaktusic
Mitar
Friz
Gargamel011
Kobe Bryant
Maca
akcionar
Dusan
pepsiman
Skynet
Sneki
Milos86
BojanNS
84 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
sljaker
Our family
Our  family
sljaker

Broj poruka : 185
Datum upisa : 10.12.2010

JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Empty
PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 17:22

Ronin ::
... s tim da je postupak trenutno pauziran dok se ne proda fabrika - da li se samo meni čini da "neko" to zna i korist? udrimile

Dobro ti se cini. A od prodaje fabrike nema nista,bar u skorije vreme. Fabrika se nece prodati dok tzv. "soljica" ne napravi sebi novu fabriku. Zivi bili pa videli. Budite sigurni da prvi tender pada u vodu ! Vreme ce mi biti svedok da sam u pravu! Nazalost. Svako ko je upucen u desavanja u Jugoremediji od samog pocetka to moze da zakljuci kad sabere 2+2.
Nazad na vrh Ići dole
rhcp
Just looking
Just looking

Broj poruka : 12

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 18:41

Izvinjavam se na losoj informaciji.Sinoc sam skoknuo do bankomata i tamo sam video da plata nije prosla.Danas sam zvao banku da pitam sta se desava i oni su mi rekli da su sredstva za platu uplacena ali da se to desilo posle radnog vremena u Jugoremediji pa u banku nisu stigli platni spiskovi i da ce plata biti u ponedeljak.Ako banka laze mene i ja lazem vas.
Sto se tice bivsih radnika Remevite - velicinu plata vam je odredio Nini a koliko znam onda se niste bunili.Drugo : zar mislite da je Nini toliko brinuo za radnike Remevite pa je i o njima pregovarao u vansudskom poravnanju ( on je mogao jednostavno da ih se resi na taj nacin sto je sediste Remevite bilo vec prebaceno u Nis pa ko od zaposlenih zeli da i dalje radi nek izvoli u Nis)
Sto se tice ljudi koji su deo ptice o Luxol farmaciji stvari stoje ovako:znam ih sve licno i znam da niko od njih nije nikada dobio ni dinar za svoj rad na gradilistu, a zar vi mislite da je lako provuci kroz papire sumu novca za 46 plata a da se to ne vidi.Deuric bi bio odmah uhapsen kada bi to uradio.I zar mislite da plata moze da se deli parcijalno nekome da se da a nekome da se ne da.I jos nesto u vezi ovog da se sredstva iz Jugoremedije prelivaju u Luxol farmaciju - zar mislite da bi buduci gazda ( a pogotovu ako su ovi iz Nelta ) mirno posmatrao kako se to radi?

Nazad na vrh Ići dole
sljaker
Our family
Our  family
sljaker

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 19:21

rhcp ::
ISto se tice ljudi koji su deo ptice o Luxol farmaciji stvari stoje ovako:znam ih sve licno i znam da niko od njih nije nikada dobio ni dinar za svoj rad na gradilistu, a zar vi mislite da je lako provuci kroz papire sumu novca za 46 plata a da se to ne vidi.Deuric bi bio odmah uhapsen kada bi to uradio.

Znamo da nije lako provuci toliku sumu novca kroz papire,a da se to ne vidi.Zato ih isplacuje u kesu,ali to nisu neki veliki iznosi.I znamo da je svima povecao koeficijent na platu,mislim svima iz te "soljice" tj. luxol farmacije. Eto,tako na legalan nacin isplacuje svoje poltrone.
Nazad na vrh Ići dole
profesionallac
Voli da LAŽE !!

Broj poruka : 168
Datum upisa : 02.04.2010

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 19:23

sljaker ::
Fabrika se nece prodati dok tzv. "soljica" ne napravi sebi novu fabriku. Zivi bili pa videli. Budite sigurni da prvi tender pada u vodu ! Vreme ce mi biti svedok da sam u pravu! Nazalost. Svako ko je upucen u desavanja u Jugoremediji od samog pocetka to moze da zakljuci kad sabere 2+2.

Evo ja kazem da ce prvi krug tendera biti uspesan,pa da vidimo ko je u pravu.
Nazad na vrh Ići dole
sljaker
Our family
Our  family
sljaker

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 19:51

profesionallac ::
Evo ja kazem da ce prvi krug tendera biti uspesan,pa da vidimo ko je u pravu.

Ok.Saznace se uskoro. smoke
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP
Kobe Bryant

Broj poruka : 3003
Godina : 48
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 19:55

sljaker ::

Znamo da nije lako provuci toliku sumu novca kroz papire,a da se to ne vidi.Zato ih isplacuje u kesu,ali to nisu neki veliki iznosi.I znamo da je svima povecao koeficijent na platu,mislim svima iz te "soljice" tj. luxol farmacije. Eto,tako na legalan nacin isplacuje svoje poltrone.

Izvinjavam se što upadam, ali samo da vam skrenem pažnju da keš ne može tek tako da se skine sa računa da bi se nekome podelio....

VIP
VIP
MASTER

Broj poruka : 630
Datum upisa : 12.11.2010

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 19:59

@RHCP i Kobe Kako ? Kako se skidaju pare, pa evo npr OVAKO.
Veletrgovine uplacuju neke od racuna Jugoremedije, posto smo mi u blokadi, kao npr. carinu za sirovine. Medjutim, umesto da se ocarini sirovina koja je jako bitna za proizvodnju odredjenog leka, ne bih da imenujem, Zdravko je svom Dragulju Ankici M. direktorki proizvodnje preko veletrgovine ulpatio 200000 dinara, dok za nas plate NEMA. To joj je uplaceno, naravno za zasluge oko Luxol farmacije. I sve bi bilo u redu i ne bi se to ni saznalo ( odmah ) da ona nije pokusala da prevari Danijelu Santrac, isto Zdravkovog coveka. Naime, trebalo je da njih 2 podele sumu , svaka da uzme po 100 hiljada, za svoje velike zasluge, dok ostatak kolektiva sanja platu, ali je pukla tikva kada je Danijela digla dzevu u stilu "Necete me prevariti-Hocu SVOJ DEO".
A protiv Zdravka i Ankice i soljicara su prijave u tuzilastvu i stopirane su dok se ne prodamo. Ako ne verujete, ne morate, videcete. A i ovo sve cita privredni kriminal, ne brinite, znaju oni sve. Posto se tender objavljuje za 10-tak dana, sacekace ljudi dok se ne prodamo, pa ce ih sve pohapsiti. Kako je ko radio, tako ce i proci.
Ja svatam da si i ti Zdravkov covek, i drago mi je sto vidim da ste se umesali, jer to znaci da ste stvarno u panici! Pozivam SVE kolege koji na kolegijumima sapucu da ovde iznesu sta imaju, pa ovde smo bar anonimni, pa da vidimo kada svakodnevno pocnu da se iznose vase brljotine, kako cete se onda odbraniti. A nije mi jasno kako ce u ponedeljak Danijela S. i Ankica M. da pogledaju radnicima u oci. Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP
Kobe Bryant

Broj poruka : 3003
Godina : 48
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 20:04

Izvinjavam se, opet, ali kako misliš da se pare dignu sa "računa za carinjenje"?
Tako što dodje direktor i "digne"? Pa ne ide to baš tako...

!Uplata na nečiji račun, to da, ali mora da se navede neki razlog uplate....
i da se ima bar neki papir koji će biti osnov za tu uplatu.

Still learning
Still learning

Broj poruka : 54
Datum upisa : 17.11.2009

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 20:08

MASTER ::
@RHCP i Kobe Kako ? Kako se skidaju pare, pa evo npr OVAKO.
Veletrgovine uplacuju neke od racuna Jugoremedije, posto smo mi u blokadi, kao npr. carinu za sirovine. Medjutim, umesto da se ocarini sirovina koja je jako bitna za proizvodnju odredjenog leka, ne bih da imenujem, Zdravko je svom Dragulju Ankici M. direktorki proizvodnje preko veletrgovine ulpatio 200000 dinara, dok za nas plate NEMA. To joj je uplaceno, naravno za zasluge oko Luxol farmacije. I sve bi bilo u redu i ne bi se to ni saznalo ( odmah ) da ona nije pokusala da prevari Danijelu Santrac, isto Zdravkovog coveka. Naime, trebalo je da njih 2 podele sumu , svaka da uzme po 100 hiljada, za svoje velike zasluge, dok ostatak kolektiva sanja platu, ali je pukla tikva kada je Danijela digla dzevu u stilu "Necete me prevariti-Hocu SVOJ DEO".
A protiv Zdravka i Ankice i soljicara su prijave u tuzilastvu i stopirane su dok se ne prodamo. Ako ne verujete, ne morate, videcete. A i ovo sve cita privredni kriminal, ne brinite, znaju oni sve. Posto se tender objavljuje za 10-tak dana, sacekace ljudi dok se ne prodamo, pa ce ih sve pohapsiti. Kako je ko radio, tako ce i proci.
Ja svatam da si i ti Zdravkov covek, i drago mi je sto vidim da ste se umesali, jer to znaci da ste stvarno u panici! Pozivam SVE kolege koji na kolegijumima sapucu da ovde iznesu sta imaju, pa ovde smo bar anonimni, pa da vidimo kada svakodnevno pocnu da se iznose vase brljotine, kako cete se onda odbraniti. A nije mi jasno kako ce u ponedeljak Danijela S. i Ankica M. da pogledaju radnicima u oci. Suspect
A kako cete vi pogledati te ljude u oci kada se dokaze da su u pravu,a vi ste ih ovde pljuvali???Rekli ste da ste veoma obrazovani,sa fakultetskom diplomom...Pa neko takav sebi ne bi dopustio da iznosi lazne informacije o ljudima koji na POSTEN nacin hoce da urade nesto od svog zivota...A vi takvi kao sto jeste,mozete sa svojom diplomom da obrisete zadnjicu...
Nazad na vrh Ići dole
MASTER
VIP
VIP
MASTER

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 20:49

@Kmez Jasno je da ste vi u soljici, i vama lezu $ na racun. Ja bih jako volela da nisam u pravu i da Jugoremediju niste pokrali. Sve ce se videti, ne brinite. Pravda je spora ali dostizna. :bla:
Nazad na vrh Ići dole
Bans
Still learning
Still learning
Bans

Broj poruka : 141
Datum upisa : 11.12.2010

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 22:39

MASTER ::
@Kmez Jasno je da ste vi u soljici, i vama lezu $ na racun. Ja bih jako volela da nisam u pravu i da Jugoremediju niste pokrali. Sve ce se videti, ne brinite. Pravda je spora ali dostizna. :bla:

Svi pošteni a para nema!
Nazad na vrh Ići dole
MASTER
VIP
VIP
MASTER

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/11/2010, 22:50

post2
Nazad na vrh Ići dole
Ronin
Still learning
Still learning

Broj poruka : 138
Datum upisa : 08.12.2010

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 01:18

Odakle ti ideja da će ikome pogledati u oči?! suny
Nazad na vrh Ići dole
MASTER
VIP
VIP
MASTER

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 09:16

@Ronin Te dve nece imati sta da traze u Jugoremediji posle prodaje. A kako ce opstati u kolektivu do tada, i to je pitanje. Ankica je vec prestala da dolazi na kolegijume, jer ne zna ni jedan odgovor da da ZASTO nema para, i kako misli da fabrika radi bez dinara. Ona je vec poznata po fantasticnom upravljanju finansijama-upropastila je Naftagas Montazu, za dlaku i Jugoremediju.
Nazad na vrh Ići dole
rhcp
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 11:11

Master , ronin i slicni.

Ako vec zelite da pisete na ovom forumu trebalo bi da se elementarno upoznate sa temom o kojoj pisete a ne da trujete narod sa neistinama.Prvo Ankica nije direktor proizvodnje, a osim toga direktor proizvodnje bas i nema mnogo veze sa finansijama.Da ste citali moje i jos neke prethodne postove saznali bi zasto je Jugoremedija u finansijskim problemima ( kao i druge farmaceutske kuce) i zasto nije bas tako jednostavno i bez rizika ukrasti pare iz bilo koje firme pa i Jugoremedije.Osim toga pre bi se reklo , sudeci po vasim postovima , da ste vi u panici verovatno zbog dolaska novog gazde ( jer vam zbog Deurica nije falila ni dlaka sa glave ), a nemate hrabrosti da nesto sami uradite sa svojim zivotima.
Nazad na vrh Ići dole
Bans
Still learning
Still learning
Bans

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 11:22

Master , ronin i slicni.

Ako vec zelite da pisete na ovom forumu trebalo bi da se elementarno upoznate sa temom o kojoj pisete a ne da trujete narod sa neistinama.Prvo Ankica nije direktor proizvodnje, a osim toga direktor proizvodnje bas i nema mnogo veze sa finansijama.Da ste citali moje i jos neke prethodne postove saznali bi zasto je Jugoremedija u finansijskim problemima ( kao i druge farmaceutske kuce) i zasto nije bas tako jednostavno i bez rizika ukrasti pare iz bilo koje firme pa i Jugoremedije.Osim toga pre bi se reklo , sudeci po vasim postovima , da ste vi u panici verovatno zbog dolaska novog gazde ( jer vam zbog Deurica nije falila ni dlaka sa glave ), a nemate hrabrosti da nesto sami uradite sa svojim zivotima.

A šta ste pa vi uradili sa svojim životom,kada tako pričate?Molim odgovor
Nazad na vrh Ići dole
MASTER
VIP
VIP
MASTER

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 11:29

@rhcp
Da, izvinjavam se, lapsus. Ankica je direktor finansija. A uzela je te pare, i to i vi znate. A njenom muzu, vlasniku TV Santosa, se svakog meseca uplacuje 500000 dinara, da ne bi objavljivao istinu o Jugoremediji. A i eskontovala je menice da bi pokrila blokadu Santosa od milion i po dinara, tj. platila je Jugoremedija njegov dug. ( pre par meseci) A on je jedan od prvih akcionara, ima preko 4000 akcija, koje je kupovao parama od Jugoremedije. Ankica je dobila bespovratna sredstva da kupi stan u Novom Sadu. Trako da vas molim da vi iznesete "istinu" GDE SU PARE! A kod Deurica nam fali toalet papira, dezinfikaciong sredstva (u farmaceutskoj kompaniji! ) i sl.U medjuvremenu se kupujuje sirovina za proizvodnju Cliacil-a, kao i ambalaza, a taj lek Jugoremedija vise ne proizvodi, ali proizvodice Luxol farmacija.
A najvise nam fali PLATA. Tj. ne svima, njegovi miljenici imaju sve. Videcemo na kraju ko je bio u pravu.
Nazad na vrh Ići dole
rhcp
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 12:46

master

Ovo je vec zamorno.Opet " lapsusi".Ne ne znam da je uzela te pare.Ne , vlasnik Santosa nije Ankicin muz.Koliko Deuric placa sve velike medije kada ni u njima nema vase istine o Jugoremedije.Ne ( posto i ja radim u Jugoremediji ), u Jugoremediji ima toalet papira i dezinfekcionih sredstava.Pouzdano znam da nije kupovana sirovina i ambalaza za Cliacil.Po ko zna koji put - pare su tamo gde su pare ostalih farmaceutskih firmi.Posto ovo gubi smisao vise necu odgovarati na vase " lapsuse".

bans

Najzad pravo pitanje .Mislim da bi to mogla biti prava tema za ovaj forum.Sta mali akcionari treba da urade sa svojim akcijama?Da li da prodaju svoje akcije , dobiju pare ,dobiju otkaz, potrose pare na golo prezivljavanje i posle nekoliko godina ostanu gladni.Ili da akcije ili dobijene pare uloze u neki posao .Ja sam ulozio akcije u posao, sto ne znaci da na kraju necu ostati gladan ali sam bar pokusao nesto da uradim ( Uostalom kako kaze Delboj : ko reskira- profitira)
Nazad na vrh Ići dole
Milojka
Still learning
Still learning
Milojka

Broj poruka : 107
Datum upisa : 05.12.2010

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 13:33

Pa sto ne rece da si kolega iz soljice a mi te napadamo bez veze, pa naravno da ima i toalet papira i dezinfekcionih sredstava, ima i plate, kao i 100+ paleta cliacil bocica u luxolu koje su kupljene a znalo se da se cliacil nece proizvoditi vise u krugu fabrike.
Nazad na vrh Ići dole
sljaker
Our family
Our  family
sljaker

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 14:02

Master , ronin i slicni..Osim toga pre bi se reklo , sudeci po vasim postovima , da ste vi u panici verovatno zbog dolaska novog gazde ( jer vam zbog Deurica nije falila ni dlaka sa glave ), a nemate hrabrosti da nesto sami uradite sa svojim zivotima.

Znamo mi sta da radimo sa nasim zivotima,samo vas molim da vi lopovi prvo prestanete da se mesate u njih !!!

...i zasto nije bas tako jednostavno i bez rizika ukrasti pare iz bilo koje firme pa i Jugoremedije.

Kao sto si sam rekao ko reskira profitira !Samo sto ce mu se taj rizik obiti o glavu,jednog dana, dok bude vukao recke u kp domu! armo
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
Limited011

Broj poruka : 2052
Datum upisa : 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 14:12

Jel neko od vas razmišlja šta će s parama od prodatih akcija?

Nemojte da ponavljate greške radnika iz Apatina, Beočina i K.Miloša.

Oni su sve pare potrošili na stanove, belu tehniku, automobile, alkohol, garderobu.

Jedina ideja o bizmisu je bila da otvore taxi i to tek kada su skoro sve pare potrošili!

Glavno pitanje je šta s parama?
Razmišljajte da s tim kapitalom pokrenete neki privatni biznis, neka firmica, proizvodnja, trgovanje...

Jedan deo tih para uložite i u budućnost u AKCIJE drugih firmi na berzi.
U akcije banaka i još po neku!
Pogledajte malo i druge teme na ovom forumu!!!
https://www.aikb.net/akcije-fun-club-f1/
Nazad na vrh Ići dole
rhcp
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 14:21

O milojka pa tuli si.I ti li si ukapirala e bas mi je drago .Da li mislis na one bocice sto ih je jos Nini kupio da bi ih punio kontaminiranim antibiotikom .Onda se nesto nisi bunila.

Ne razumem otkud toliko zuci prema ovim ljudima koji su SVOJE akcije i SVOJE pare ulozili u neki posao.Zasto su oni krivi sto odbijaju da budu ovce u redu ispred klanice.
Uzgred budi receno sta si ti uradila sa svojim akcijama ?Hoces li ih jos jednom pokloniti svom ljubimcu Niniju.

( Da pojasnim za one koji nisu u materiji - Nini je pod pretnjom otkaza kupovao od radnika akcije po ceni od 2,5 evra a kada su Deuric i kompanija oborili prvu privatizaciju te akcije su ponovo upisane na prvobitne vlasnike.Tako da su te akcije vracene radnicima ali oni nisu vratili pare Niniju.Sada ce oni ponovo da prodaju te akcije ali po ceni od 15 evra i uopste im ne smeta da pljuju onog sto im je to omogucio).

Bravo za limited011.Najbolje bi bilo da diskusija krene u tom smeru .

.
Nazad na vrh Ići dole
Milojka
Still learning
Still learning
Milojka

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 14:30

O milojka pa tuli si.I ti li si ukapirala e bas mi je drago .Da li mislis na one bocice sto ih je jos Nini kupio da bi ih punio kontaminiranim antibiotikom .Onda se nesto nisi bunila.

Ne razumem otkud toliko zuci prema ovim ljudima koji su SVOJE akcije i SVOJE pare ulozili u neki posao.Zasto su oni krivi sto odbijaju da budu ovce u redu ispred klanice.
Uzgred budi receno sta si ti uradila sa svojim akcijama ?Hoces li ih jos jednom pokloniti svom ljubimcu Niniju.

( Da pojasnim za one koji nisu u materiji - Nini je pod pretnjom otkaza kupovao od radnika akcije po ceni od 2,5 evra a kada su Deuric i kompanija oborili prvu privatizaciju te akcije su ponovo upisane na prvobitne vlasnike.Tako da su te akcije vracene radnicima ali oni nisu vratili pare Niniju.Sada ce oni ponovo da prodaju te akcije ali po ceni od 15 evra i uopste im ne smeta da pljuju onog sto im je to omogucio).

Bravo za limited011.Najbolje bi bilo da diskusija krene u tom smeru .

.
Nije NINI kupio bocice nego cika Bora :bla: i to namenski za vas
Nazad na vrh Ići dole
sljaker
Our family
Our  family
sljaker

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 14:46

Prvo da razjasnimo nesto ! Kako to mislis svoje pare ?! Da li pod pojmom svoje pare smatras to, da je svako od vas uzeo kredit,a onda vam Deuric povecao koeficijent plate onoliko kolika vam je rata za kredit ??? Nama plata kasni,a vama na racun "leze" uplata redovno na datum otplate kredita ?! To znaci da vase kredite u stvari vraca Jugoremedija !!!
Nazad na vrh Ići dole
Ronin
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 14:59

@rhcp
Ne bojim se otkaza jer se ne plašim rada pa ću naći drugi posao, štaviše ako se situacija produži neću se uopšte dvoumiti da sam odem. Sa druge strane, ne bih bi bio ni u Jugoremediji zaposlen da ne radim svoj posao kako treba.

A akcije nemam i nisu mi bitne, ali mi je bitna činjenica da je plata tebi legla a meni nije, pa još iz razloga koje je Šljaker naveo.
Nazad na vrh Ići dole
rhcp
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 17:59

Ovo stvarno vredja inteligenciju svih forumasa.Nini jeste kupio bocice koje jos uvek stoje neupotrebljene.Ronin da si procitao sve moje postove znao bi da i ja nisam dobio platu.Zasto pricas stalno jednu istu laz - svako ko prelista temu ce odmah videti da ne govoris istinu. Sljakeru da bi nekom bila povecana plata mora da postoji neka odluka od nekog od organa upravljanja a takva odluka ne postoji ni za jednog clana soljice.Ako si je ti video sigurno mozes da dodjes do nje pa je okaci na net.
Nazad na vrh Ići dole
sljaker
Our family
Our  family
sljaker

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 18:25

Sljakeru da bi nekom bila povecana plata mora da postoji neka odluka od nekog od organa upravljanja a takva odluka ne postoji ni za jednog clana soljice.Ako si je ti video sigurno mozes da dodjes do nje pa je okaci na net.

Ajde lepo ! Sta se pravis mutav ?! Svi ste potpisali drugi ugovor o radu sa izmenjenim koeficijentom !!! A te ugovore krijete u pravnoj sluzbi kao zmija noge !!! Kada vam bude stigla inspekcija onda ce se obelodaniti !!! od
Nazad na vrh Ići dole
Milojka
Still learning
Still learning
Milojka

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 18:29

Bocice kupljene 2007, 2008, nisam znala da je ih Nini finansirao, izvinjavam se stvarno sam neupucena. Like a Star @ heaven
Nazad na vrh Ići dole
Bans
Still learning
Still learning
Bans

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 22:00

master

Ovo je vec zamorno.Opet " lapsusi".Ne ne znam da je uzela te pare.Ne , vlasnik Santosa nije Ankicin muz.Koliko Deuric placa sve velike medije kada ni u njima nema vase istine o Jugoremedije.Ne ( posto i ja radim u Jugoremediji ), u Jugoremediji ima toalet papira i dezinfekcionih sredstava.Pouzdano znam da nije kupovana sirovina i ambalaza za Cliacil.Po ko zna koji put - pare su tamo gde su pare ostalih farmaceutskih firmi.Posto ovo gubi smisao vise necu odgovarati na vase " lapsuse".

bans

Najzad pravo pitanje .Mislim da bi to mogla biti prava tema za ovaj forum.Sta mali akcionari treba da urade sa svojim akcijama?Da li da prodaju svoje akcije , dobiju pare ,dobiju otkaz, potrose pare na golo prezivljavanje i posle nekoliko godina ostanu gladni.Ili da akcije ili dobijene pare uloze u neki posao .Ja sam ulozio akcije u posao, sto ne znaci da na kraju necu ostati gladan ali sam bar pokusao nesto da uradim ( Uostalom kako kaze Delboj : ko reskira- profitira)

Izvinjavam se što moram da pitam,gde će drugi akcionari moći da ulože svoje akcije,kad je u media centru postavljeno pitanje da se i drugi akcionari pridruže akcionarima Luxol Farmacije,i odgovor je bio da nemože.Znači li to da će morati da ih prodaju Vama,dobiju keš,a akcije se množe ....
Nazad na vrh Ići dole
Ronin
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 23:02

Za sljakera i ronina : Ocigledno da niste procitali moj prvi post jer ste tu mogli procitati zasto u Jugoremediji kasni plata ( uzgred budi receno danas je prosla plata ).Sto se tice onog " da se Luxol farmacija gradi tudjim parama" slobodno presavi tabak i tuzi

Kao što rekon, tebi je prošla plata, meni nije... Uporno pričaš o svom prvom postu, a deluje mi da se ni ne sećaš šta si rekao u drugom... Toliko o vređanju inteligencije. :bla:
Uzgred, da se menadžment bavio napretkom POSLOVANJA fabrike kad je trebalo, umesto da planira da gradi "svoju" fabriku, ne bi ni bilo ove priče, kakva god kriza u farmaceutskoj industriji u Srbiji bila.
Nazad na vrh Ići dole
Bans
Still learning
Still learning
Bans

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 23:43

Za sljakera i ronina : Ocigledno da niste procitali moj prvi post jer ste tu mogli procitati zasto u Jugoremediji kasni plata ( uzgred budi receno danas je prosla plata ).Sto se tice onog " da se Luxol farmacija gradi tudjim parama" slobodno presavi tabak i tuzi

[i]Kao što rekon, tebi je prošla plata, meni nije... Uporno pričaš o svom prvom postu, a deluje mi da se ni ne sećaš šta si rekao u drugom... Toliko o vređanju inteligencije. :bla:
Uzgred, da se menadžment bavio napretkom POSLOVANJA fabrike kad je trebalo, umesto da planira da gradi "svoju" fabriku, ne bi ni bilo ove priče, kakva god kriza u farmaceutskoj industriji u Srbiji bila.
[/i]

Da stvarno uporno čekam izveštaj iz banke,kad ono nema ništa!
I jedno pitanje za rhcp:Kad već gradite fabriku od svojih para i svojih akcija,što onda radite u Jugoremediji i dalje primate platu od te iste dobre Jugoremedije?Dajte sebi otkaz pa sami sebi davajte platu,a na vaša mesta neka dođu neki novi ljudi koji će i svojim prisustvom i svojim radom da zarade svoju platu!
Nazad na vrh Ići dole
BojanNS
VIP
VIP
BojanNS

Broj poruka : 589
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/12/2010, 23:54

Pre pola sata u centru sam se setao sa devojkom. Setamo tako i vidim ispred sebe starijeg coveka koji se spremao da mi trazi nesto sitno. Dao sam mu 20din metalurgije. Rekao mi je:

"Cuvaj je! Od nas je i Bog digao ruke! "

Tako me je pogodilo, da ni sad ne mogu da dodjem sebi! Preporucujem ovima sa par hiljada akcija da beze iz ove zemlje sto pre, koliko ih noge nose!
Bolji savet tesko da cete dobiti! Pa nek Vas muche tudji a ne nasi. Nece toliko da boli!
Nazad na vrh Ići dole
AAA
Still learning
Still learning
AAA

Broj poruka : 91

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/13/2010, 00:18

Grupa koju "predvodi" Master i njoj slicni, kazu ovim drugima (raznorazni pseudonimi) da su neposteni (da ne kazem neku tezu rec), a i oni nisu ni malo bolji nego ovi drugi, koje nazivaju nepostenima (moja zapazanja). Sve u svemu, mrze se kao da su jedni drugima klali decu (daleko bilo).
Mislim da treba sve vas koji radite u Jugoremediji i na ovom forumu pljujete jedni na druge (a kolege ste) otpustiti (razlog poremeceni medjuljudski odnosi i stvaranje grupa jednih protiv drugih iz sebicnih interesa). Ima puno mladog sveta kome je potreban posao. Sudeci po ovome sto ovde pricate vi i onako u Jugoremediji ne radite nista, osim sto tracarite (jedni protiv drugih). U svakom postu je sve vise bljuvotina. Kao da ce nekome biti bolje od svih vasih prica. Koliko je ko pokrao ili kako je sadasnje rukovodstvo zlatno.
Vi koji ste uvereni da kradje nije bilo (da je rukovodstvo zlatno), pomislite koje je to rukovodstvo posteno (da nesto ne radi ispod zita)?
A vi koji tvrdite da je kradje bilo, i sami pisete da ste otkupljivali od kolega akcije po bagatelnoj ceni! I to je prevara (vasih kolega). Jos da se zapitam dakle vam pare da otkupljujete akcije (plate vam debelo kasne a i imate male koeficijente na njih)? :non:
Nazad na vrh Ići dole
Ronin
Still learning
Still learning

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/13/2010, 06:32

da se menadžment bavio napretkom POSLOVANJA fabrike kad je trebalo, umesto da planira da gradi "svoju" fabriku, ne bi ni bilo ove priče, kakva god kriza u farmaceutskoj industriji u Srbiji bila.

Nazad na vrh Ići dole
Dalaj Lama
Member
Member
Dalaj Lama

Broj poruka : 720
Datum upisa : 30.11.2010

PočaljiNaslov: Re: JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin   JUGOREMEDIJA A.D.  Zrenjanin - Page 12 Icon_minitime12/13/2010, 07:03

A ko je vas ostale sprecavao da osnujete novu firmu?
Niste imali hrabrosti?

JUGOREMEDIJA A.D. Zrenjanin
Nazad na vrh 
Strana 12 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Jugoremedija AD Zrenjanin
» JUGOREMEDIJA AD Zrenjanin - JGRM (II DEO)
» LUXOL AD ZRENJANIN - LUXL
» Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-
Skoči na: