BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP

Ići dole 
+91
Zexx
Zcurcic
Amater u pokušaju
Roman Abramovich
Veljko77
Milicas
trind
Delboj
Dkolak
Dragann_bgd
Stane Dolanc
Mikkii
Colin Farrell
kapmark
Zen grej
BojanNS
Matans
Lilibet
Bojjan
Beli
Aria
Greta
Dragan
muitobom
C R A Z Y
Ars Vivendi
kolins
Bond
Zile
Danx
Maca
Facts&Figures
vladimirdns
Peka
Sasuolo
Sahbaz
Smile
Boza Belex
Dmitar
Boby
đubretarac
Teletrader
Dalaj Lama
SabanNonda
Djepeto83
MYSTIC021
Big Mile
Djavo
DelBoy
Fmember
Nemesis
Limited011
Aca123
MORNAR
Momir
Folio
bez motike
Guinness
kudrinjo bg
Dragot
Non-ProfitOrganization
Mitar
Vladulns
Prokuplje
vajabaja
Sofke
raspolozen
Enron
Pera Božić
Steve McQueen
MarkoJTD
Rogy
Boranija
Lolita
bonum.mm
Dnenad85
Friz
GogaAna
Zane
Ris
Gargamel011
Mima
Raiden
Kobe Bryant
Dusan
StefanMR
gogloee
Sneki
Milos86
cromodora
Shkafishkafnjak
95 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Sledeći
AutorPoruka
Bond
Moderator
Bond

Broj poruka : 13963
Datum upisa : 03.06.2009

Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime7/31/2013, 16:44

Promene: 30.07. - 31.07.2013. (T-3) ili 25.07. - 26.07.2013.

Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 214t4w8
Nazad na vrh Ići dole
Dragan
Member
Member

Broj poruka : 413
Datum upisa : 30.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime7/31/2013, 17:16

Lepi prometi predhodnih dana, pakuju se karte za poslednju partiju.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/1/2013, 16:54

Promene: 31.07. - 01.08.2013. (T-3) ili 26.07. - 29.07.2013.

Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 3127qlk
Nazad na vrh Ići dole
vladimirdns
Just looking
Just looking

Broj poruka : 13
Datum upisa : 04.05.2012

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/2/2013, 13:17

Verovatno cu izaci iz ove price do 8og avgusta...Cisto da ne bude posle da ne mogu ni da prodam...ili da me isplate sa 100 din po akciji...
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
Limited011

Broj poruka : 2052
Datum upisa : 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/2/2013, 14:33

Ti to duvas u Neltovu trubu, jer vidim da si do sada pisao samo na ovoj temi?

Ne moze NELT da te plati 100 din, jer ce imati vise od 90% i porace da otkupi ostale akcije po 500 din s tim sto u tom slucaju svi troskovi idu na njihov teret.
Tako da je to bolja kombinacija.

Fmember
VIP
VIP
Fmember

Broj poruka : 1630
Datum upisa : 01.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/2/2013, 15:05

vladimirdns ::
Verovatno cu izaci iz ove price do 8og avgusta...Cisto da ne bude posle da ne mogu ni da prodam...ili da me isplate sa 100 din po akciji...

a ja cu da cekam knjigovodstvenu TUCA
Nazad na vrh Ići dole
http://en.wikipedia.org/wiki/Boycie
vladimirdns
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/2/2013, 15:10

Ne duvam ja ni u ciju trubu sem u svoj dzep...
A dzep mi se sa NEOP-om malo istanjio, al nebitno...

Mislis onda da sacekam da se sve zavrsi pa da me oni isplate prinudnim preuzimanjem? 
500 din danas i 500 din za godinu dana u nasoj drzavi nazalost nije bas isto...

"a ja cu da cekam knjigovodstvenu Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 245191"

E ja bi to cekao koliko god treba, ali ima li osnova za taj optimizam?
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP
Fmember

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/2/2013, 15:19

Mislis onda da sacekam da se sve zavrsi pa da me oni isplate prinudnim preuzimanjem? 

"a ja cu da cekam knjigovodstvenu Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 245191"

E ja bi to cekao koliko god treba, ali ima li osnova za taj optimizam?

pojma nemam.
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
Limited011

Broj poruka : 2052
Datum upisa : 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/2/2013, 15:27

Bice da ipak malo duvas, ili da ne poznajes materiju o kojoj pricas?

Cim steknu vise od 90% imas pravo da podneses zahtev za otkup tvojih akcija i oni su duzni da ih otkupe, valjda 15 dana rok.

Ne moras da cekas da oni daju ponudu za prinudni otkup.

Imas poforum ZAKONODAVSTVO pa malo pogledaj, korisno je!

vladimirdns
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/2/2013, 15:43

Limited011 ::

Bice da ipak malo duvas, ili da ne poznajes materiju o kojoj pricas?

Cim steknu vise od 90% imas pravo da podneses zahtev za otkup tvojih akcija i oni su duzni da ih otkupe, valjda 15 dana rok.

Ne moras da cekas da oni daju ponudu za prinudni otkup.

Imas poforum ZAKONODAVSTVO pa malo pogledaj, korisno je!
Poznajem odlicno materiju, isto tako poznajem i to koliko ljudi je sudski moralo da zavrsava pitanje oko isplate nesaglasnih akcionara. Uostalom na ovoj hartiji nema vecih igraca, a mali akcionari koji su preostali su uglavnom svoje akcije dobili kao bivsi radnici(sem onih koji su u neoplanta zajedno) i ne verujem da bas prate ovaj forum tako da ne znam za koga bi mogao da radim ;)
Nazad na vrh Ići dole
Momir
Old member
Old member
Momir

Broj poruka : 2084
Datum upisa : 06.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/2/2013, 19:21

Sako radi onako kako misli da je bolje za njega.
Ja ću saćekati da me prinudno isteraju.

Možda država ne prihvati ponudu, ko zna....

Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/4/2013, 15:31

Momir ::
... Možda država ne prihvati ponudu, ko zna....

Možda, ali možda prihvati ZMEX doo sa svojih 37.000 akcija.

Verovatno će i bez njega biti dovoljan broj ostalih akcionara.

.
Nazad na vrh Ići dole
Steve McQueen
Member
Member
Steve McQueen

Broj poruka : 539
Datum upisa : 30.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/4/2013, 21:05

Ja im neču deponovati. Neka ih prinudno otkupe. Ako AF deponuje svoje, ionako je svejedno, ako ne, ko zna?
Nazad na vrh Ići dole
Matans
VIP
VIP
Matans

Broj poruka : 243
Datum upisa : 13.12.2012

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/5/2013, 22:38

Ali i dalje kupuju po cenama većim od 500RSD, i to solidni prometi (danas najveći posle IMLK na OPEN-u).
A i KKV su smanjili sa 1600RSD na 1100RSD što nekima možda liči na pripremu za isplatu.
I dalje imam isti stav po ovoj akciji, ako možete da izađete u plusu izlazite, ako ne, čekajte.
Nazad na vrh Ići dole
Dragan
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 10:24

Prinudni otkup nakon sprovedene ponude za preuzimanje

Ako otkupilac putem ponude za preuzimanje akcija poseduje najmanje 90% osnovnog kapitala akcionarskog društva i ima najmanje 90% glasova svih akcionara koji poseduju obične akcije, ima pravo da u roku od tri (3) meseca od dana isteka ponude za preuzimanje akcija sprovede prinudni otkup akcija po uslovima iz ponude za preuzimanje akcija, pod uslovom da je akcije stekao:
- isključivo putem dobrovoljne ponude za preuzimanje akcija koja je upućena svim preostalim akcionarima - stekao najmanje 90% akcija koje su bile predmet te ponude, ili
- da je tu ponudu za preuzimanje sproveo kao obaveznu.

Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP
Fmember

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 10:49

Citat :
Datum zatvaranja ponude:08.08.2013.godine

do kada važi ponuda? tj kada ćemo znati koliko njih je prihvatilo ponudu?
Nazad na vrh Ići dole
vladimirdns
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 12:30

Pa valjda do cetvrtka?

Evo poziva za skupstinu 

A evo i odluke koja ce biti usvojena
Nazad na vrh Ići dole
Mikkii
Just looking
Just looking

Broj poruka : 10
Datum upisa : 25.09.2009

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 12:38

Kupac na Neoplanti je isti onaj Stojanovic,koji je vec kupovao POBH a kasnije JDKI. Ustvari,to je citava ekipa Stojanovica. Oni kupuju akcije iznad cene u ponudi za preuzimanje i traze da im se isplati veca cena,koja se kasnije samim tim isplacuje svim ostalim akcionarima,zbog ravnopravnosti.
     Na POBH dobili su cenu 336 iako je cena u ponudi bila 215.
     Bilo bi dobro da i ovde uspeju da izvuku vecu cenu. Zna li neko kako se zavrsio scenario JDKI,gde su Stojanovici kupovali ogroman broj akcija?
Nazad na vrh Ići dole
Djepeto83
VIP
VIP
Djepeto83

Broj poruka : 186
Datum upisa : 26.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 13:03

Mikkii ::
Kupac na Neoplanti je isti onaj Stojanovic,koji je vec kupovao POBH a kasnije JDKI. Ustvari,to je citava ekipa Stojanovica. Oni kupuju akcije iznad cene u ponudi za preuzimanje i traze da im se isplati veca cena,koja se kasnije samim tim isplacuje svim ostalim akcionarima,zbog ravnopravnosti.
     Na POBH dobili su cenu 336 iako je cena u ponudi bila 215.
     Bilo bi dobro da i ovde uspeju da izvuku vecu cenu. Zna li neko kako se zavrsio scenario JDKI,gde su Stojanovici kupovali ogroman broj akcija?

A na osnovu cega to oni traze (zasto i ostali ne traze) pa onda oni dobiju (pa se dobrom voljom vlasnika tj 'samim tim' isplacuje svim ostalim akcionarima)? Ispada da su oni Robin Hood malih akcionara tj da treba samo njih pustiti i onda svi 'samim tim' dobiju. Znaci li to da cemo i ovde zato i mi da dobijemo? I koliko cemo dobiti tj dal zna neko koliko ce da traze?
Nazad na vrh Ići dole
Stane Dolanc
Our family
Our  family

Broj poruka : 339
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 13:06

Nije dobra volja, vec sudska presuda. Trazi se fer cena.

post od 17. juna
Nazad na vrh Ići dole
Djepeto83
VIP
VIP
Djepeto83

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 14:34

Stane Dolanc ::
Nije dobra volja, vec sudska presuda. Trazi se fer cena.

post od 17. juna

I kako to vazi ovde?

citat ::
Mali akcionari u vanparničkom postupku podneli prigovor( u zakonskom roku) na cenu prilikom prinudnog otkupa akcija .Pogrešno se primenjuje zakon a sve u cilju  otimačine akcija po nižim cenama.Sve to rade ljudi koji su u upravnim,nazornim  odborima potpomognuti sa direktorima u preduzećima koja se prinudno otkupljuju.Tako su radili  u Djuri Strugaru idrugim preduzećima.

Papović Radoslav advokat iz Crvenke ih je zastupao.

Edit: Ako ti ovo nije jasno, pitaj advokata.
Mod D.
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 16:51

Promene: 01.08. - 06.08.2013. (T-3) ili 29.07. - 01.08.2013.

Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 15s4u2o
Nazad na vrh Ići dole
Djepeto83
VIP
VIP
Djepeto83

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 16:52

Jasno mi je da mogu da tuzim koga hocu i trazim sta hocu al' ko izgubi na sudu placa sve troskove.
Ovde je ponuda zbog sticanja akcija iz nove emisije obavezna i tada vazi da 'Ako otkupilac putem ponude za preuzimanje akcija poseduje najmanje 90% osnovnog kapitala akcionarskog društva i ima najmanje 90% glasova svih akcionara koji poseduju obične akcije, ima pravo da u roku od tri (3) meseca od dana isteka ponude za preuzimanje akcija sprovede prinudni otkup akcija po uslovima iz ponude za preuzimanje akcija'
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP
Fmember

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 17:27

Djepeto83 ::
Jasno mi je da mogu da tuzim koga hocu i trazim sta hocu al' ko izgubi na sudu placa sve troskove.
Ovde je ponuda zbog sticanja akcija iz nove emisije obavezna i tada vazi da 'Ako otkupilac putem ponude za preuzimanje akcija poseduje najmanje 90% osnovnog kapitala akcionarskog društva i ima najmanje 90% glasova svih akcionara koji poseduju obične akcije, ima pravo da u roku od tri (3) meseca od dana isteka ponude za preuzimanje akcija sprovede prinudni otkup akcija po uslovima iz ponude za preuzimanje akcija'

ovde je moguce i da ne dobace do 90%, ali samo ako akcionarski fond i neko od prvih 7 akcionara ne prihvati ponudu. 

obzirom da nema tuče oko akcija, izgleda da je sve već dogovoreno. 

da imam oko 1% akcija verovatno bih sad navalio na kupovinu i na taj način pokušao da sprečim prinudni otkup. 

kako nikog iz prvih 7 nema na strani kupovine vec neko vreme, pretpostavljam da su se vec pomirili sa prinudnim otkupom ili im je to i bio cilj.
Nazad na vrh Ići dole
Steve McQueen
Member
Member
Steve McQueen

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 18:39

Sem ako se sudije nisu nešto posebno okomili na Koleta, ne vidim kako bi u ovom slučaju sud mogao doneti drugačiju presudu od onih u slučajevima Djure Strugara i Pobeda Holdinga!? Naravno, ako bude pokušaja prinudnog otkupa i razloga za tužbe. Mislim da treba sačekati i ako bude potrebe, a čini mi se da hoće, povezati se radi daljih zajedničkih koraka, objedinjene tužbe, zajedničkog advokata i slično. Pratio sam sva dešavanja u vezi ponude na POBH, pokušaja prinudnog otkupa po ceni iz ponude, poništavanja svega toga i na kraju isplate po KV i slučaj sa Neoplantom bi morao biti identičan!!
Nazad na vrh Ići dole
Dragan
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 19:23

Steve McQueen ::
... slučaj sa Neoplantom bi morao biti identičan!!

Ne bi morao baš da bude 'identičan', ako budu prešli 90% sa akcijama iz ponude.

Kod Pobede nije uspela ponuda, pa nisu prešli 90% i nisu mogli da koriste opciju:
"da u roku od tri (3) meseca od dana isteka ponude za preuzimanje akcija
sprovede prinudni otkup akcija po uslovima iz ponude za preuzimanje akcija
".
Nazad na vrh Ići dole
Steve McQueen
Member
Member
Steve McQueen

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/6/2013, 23:12

Ne bih da se ovo pretvori u polemiku, ali, na Pobedi su objavili da je ponuda uspela i da su prešli 90%, objavili prinudan otkup, pa objavili da nisu, pa novi krug sa sve prinudnim otkupom, i epilog se zna. Ako si bio akcionar POBH tačno znaš kako je bilo, ako nisi...

Citat :

Većinski plaća 336,59 dinara, a platiće i razliku onima koji su deponovali po 215,00 dinara.

Posebno je ovo interesantno:

Cena akcija utvrđuje se na osnovu knjigovodstvene vrednosti akcija na osnovu finansijskih izveštaja Ciljnog društva na dan 31.12.2012. godine, i ista je viša od cene akcija koju je većinski akcionar bio obavezan da plati preostalim akcionarima u postupku prinudnog otkupa, a po članu 523 Zakona o privrednim društvima. U skladu sa ovim, većinski akcionar će u skladu sa članom 22. stav 6 Zakona o preuzimanju akcionarskih društava isplatiti razliku u ceni od 121,59 RSD po akciji svim akcionarima koji su svoje akcije deponovoali po ceni od 215,00 RSD po akciji (ukupno 26.143 akcije) u ponudi za preuzimanje koja je okončana 10.4.2013. godine.
Nazad na vrh Ići dole
Dragan
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/7/2013, 05:50

Steve McQueen ::
Ne bih da se ovo pretvori u polemiku, ali ...
Nema razloga za neku 'polemiku', jer se slažemo da ponuda
na Pobedi nije bila uspešna, pa su doplaćivali cenu akcija.

Ako ovde predju više od 90%, onda je sasvim druga situacija.
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
Smile

Broj poruka : 1652
Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/7/2013, 13:38

ma hajde neka neko objasni zašto onda ovi kupuju ko ludi na 510-505, da bi prodali po 50?
Šta je to, jel peru pare...
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/8/2013, 17:27

Promene: 06.08. - 08.08.2013. (T-3) ili 01.08. - 05.08.2013.

Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 2mm8mc7
Nazad na vrh Ići dole
Djepeto83
VIP
VIP
Djepeto83

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/9/2013, 15:25

Skupstina 24.08.2013 - u dnevnom redu je i donosenje odluke o prinudnom otkupu akcija.
Nazad na vrh Ići dole
Dragan
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/9/2013, 17:07

Nezvanično : ponuda je prihvaćena sa čak 70.850 akcija

više nego dovoljno, pa sad imaju 90,99% akcija i onda :

Prodao je ZMEX doo, tako da su išli na sigurnu ponudu.
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/9/2013, 17:30

Očekivano.
Iznenadilo bi me da je bilo drugačije. Da nije bilo ZMEX - a, pa da i razmišljamo šta nam je činiti, ovako, sve je bilo izvesno.
Nazad na vrh Ići dole
Dragan
Member
Member

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/9/2013, 17:34

Bond, skini novi spisak, pa da vidimo ko je sve prodao.

.
Nazad na vrh Ići dole
Bond
Moderator
Bond

PočaljiNaslov: Re: Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP   Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Icon_minitime8/9/2013, 17:44

Promene: 08.08. - 09.08.2013. (T-3) ili 05.08. - 06.08.2013.

Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP - Page 16 Ojimtw
Nazad na vrh Ići dole

Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP
Nazad na vrh 
Strana 16 od 21Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Sledeći
 Similar topics
-
» Danubius a.d. , Novi Sad
» SOGAZ ADO NOVI SAD
» VEZR AD NOVI SAD
» Vojvodinaput a.d. , Novi Sad - VPNS

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Akcije fun club-
Skoči na: