Broj poruka : 1037 Points : 2244 Datum upisa : 10.09.2018
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Čet Feb 24, 2022 9:27 pm
Zamolio bih nekog da mi objasni šta je to trejder gate, ima i gettex. Tražio sam na internetu i čini mi se kao da su neke menjačnice deonica koje rade non stop. sNe razumem o čemu se radi.
To su ovi linkovi: https://www.teletrader.com/raiffeisen-bank-internat-ag/stocks/details?symbol=tts-24481611 https://www.teletrader.com/raiffeisen-bank-internat-ag/stocks/details?symbol=tts-74444984
PS:
Nadam se da će rat brzo da se završi, pa da brišemo temu. Dosta je više
s.nikolić likes this post
marjanovicgane VIP
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Pet Feb 25, 2022 2:39 pm
marjanovicgane ::
Zamolio bih nekog da mi objasni šta je to trejder gate, ima i gettex. Tražio sam na internetu i čini mi se kao da su neke menjačnice deonica koje rade non stop. sNe razumem o čemu se radi.
To su ovi linkovi: https://www.teletrader.com/raiffeisen-bank-internat-ag/stocks/details?symbol=tts-24481611 https://www.teletrader.com/raiffeisen-bank-internat-ag/stocks/details?symbol=tts-74444984
PS:
Nadam se da će rat brzo da se završi, pa da brišemo temu. Dosta je više
Je li moguće da niko ne može da mi objasni kako funkcioniše trejdergate i gettex
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Pet Feb 25, 2022 6:04 pm
Mogao si malo i sam da googlas
We offer 30 years of hands-on experience on business locally and internationally, we investigate companies and provides a solution to the specific area that will boost your business to be among the niche market and exceed competitors....
Dakle, radi se o firmi.... MADA NISAM SHVATILA kakve to veze ima sa dolazecom krizom? Sta tvoj post trazi na ovoj temi? Glupiraš se ili šta?
_________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
marjanovicgane VIP
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Pet Feb 25, 2022 7:42 pm
I šta si mi sad objasnila
Lepo sam zamolio da mi neko objasni. Ne znam strane jezike i ne mogu da shvatim kako to funkcioniše. Probao sam da prevodim na guglu i nisam shvatio, ne razumem o čemu se radi.
Ako hoćeš lepo mi objasni ako nećeš, O.K. hvala lepo.
Ovo što si napisala nije kolegijalno.
Pozdrav.
PS:
Pre bih postavio pitanje šta će tvoj komentar na ovoj temi ako nije u vezi sa temom i ako nećeš da pomogneš. Ovo je moja tema ako već nisi primetila, uzgred budi rečeno. Što se mene tiče mislim da je tema "pase" i pripremam novu temu.
s.nikolić and Perapostar like this post
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Pet Feb 25, 2022 8:11 pm
Jbga.... Moram da ti kažem da si ..... izaberi sam! Hej!!! Radi se o firmi kao što je Teletrader, bilo koji trejder, broker, fond itd... šta tu nije jasno?
P.S. Pod hitno ra počneš da učiš bar engleski, ako ne i nemački jezik!!
_________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
FatCat Member
Broj poruka : 854 Points : 1943 Datum upisa : 14.12.2008
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Pet Feb 25, 2022 8:23 pm
Imajući u vidu preovlađujuće tendencije, ne moramo biti proroci da bismo shvatili da se sve ovo neće dobro završiti.
_________________ Dinkić: Drugačije bi sve bilo da sam JA bio premijer !!
marjanovicgane VIP
Naslov: GANE se prepucava s forumašima Pet Feb 25, 2022 8:55 pm
Limited011 ::
Jbga.... Moram da ti kažem da si ..... izaberi sam! Hej!!! Radi se o firmi kao što je Teletrader, bilo koji trejder, broker, fond itd... šta tu nije jasno?
P.S. Pod hitno ra počneš da učiš bar engleski, ako ne i nemački jezik!!
Znam i koristim teletrejder ali na njemu ima trejdergate to me zanima šta je to jer vidim da se na trejder gate menjaju akcije 24 h kao i na gettex - u . Šta je to, jesu li to berze. Na internetu postoji menjačnica deonica trejdergate samo mi nije jasno kakva je to menjačncia. Ako nekom zna neka objasni.
PS:
Da li me zezate, ne razumem u čemu je štos. Stvarno mi nije jasno.
Al Kapone VIP
Broj poruka : 1154 Points : 2806 Datum upisa : 06.12.2011
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Sub Feb 26, 2022 1:04 am
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Sub Feb 26, 2022 9:56 am
Ko je postavio temu mogao je bar da je potpiše.
Što se tiče mene, neću vam više praviti neprilike.
Sve najbolje želim svima.
s.nikolić Still learning
Broj poruka : 79 Points : 280 Datum upisa : 25.05.2020
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Sub Feb 26, 2022 10:22 am
Gane, imaš dovoljno staža na ovom forumu. Vidiš i sam da malo ljudi pokazuje interesovanje za neke teme. Podržavam te u nastojanjima da svojim pitanjima obogatiš debatu na forumu. Nema potrebe da budeš nezadovoljan i da daješ povoda nekim članovima da iskazuju stav usmeren više na tebe, a manje na temu koja te interesuje.
Al Kapone and Perapostar like this post
Perapostar Still learning
Broj poruka : 105 Godina : 36 Points : 272 Datum upisa : 28.05.2021
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Sub Feb 26, 2022 2:21 pm
Gane je jedan od najboljih clanova foruma.. Mnogo korisnih stvari sam naucio citajuci njegove komentare i postove uopste.. 👌👌👌
Al Kapone and s.nikolić like this post
Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Sub Feb 26, 2022 9:21 pm
Gane,ljudi su ti odgovorili, nemaš razloga da se ljutiš i izigravaš uvredjenu mladu... Budi muško!! Padneš, ustaneš, otreseš prašini i nastaviš dalje....
_________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
Dejansss and Popaj like this post
marjanovicgane VIP
Naslov: Re: GANE se prepucava s forumašima Pet Jun 24, 2022 7:33 pm
Ne znam zašto me svi mrze. Šta ja to pišem što nije u redu Može li neko da nabroji šta je kod mene problem.Ne razumem zašto su urednici na forumu postavili ovu temu u moje ime, mogu li da objasne
PS:
Nisam od onih koji kapiraju. Stvarno mi nije jasno o čemu se radi.