Broj poruka : 739 Points : 2460 Datum upisa : 02.10.2013
Naslov: Tenerife razotkriva 4/1/2017, 11:52
Jedni te isti botovi za "vodjom":
_________________ Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem
Turbo folk je gorenje naroda, svako pospešivanje tog sagorevanja je turbo folk, razbuktavanje najnižih strasti kod homo sapiensa
Glasački listić koji omogućuje svakoj budali da ga ispravno popuni je turbo folk
MightyZ VIP
Broj poruka : 130 Godina : 40 Points : 452 Datum upisa : 28.06.2007
Naslov: Re: Tenerife razotkriva 4/1/2017, 14:22
ahhaha, svaka ti cast!
Popaj VIP
Broj poruka : 1168 Localisation : Srbija Points : 3039 Datum upisa : 12.09.2007
Naslov: Re: Tenerife razotkriva 4/1/2017, 16:19
Tenerife, ja te ne razumem. Cas si protiv Vucica, cas za Vucica. Ovde ovaj snimak govori o tome da je Vucic ispravno postupio i prvi priskocio u pomoc coveku koji je pao u nesvest, cak je trazio da se prekine emisija da bi se coveku pomoglo. Svako normalan i plemenit bi to uradio kao sto je AV uradio na tom snimku. Moje pitanje je zasto ga sada favorizujes i hvalis na taj nacin ?
Tenerife VIP
Naslov: Re: Tenerife razotkriva 4/1/2017, 23:00
Nisam ni za jednog, slobodan sam da postavljam gluposti na forumu dok moderator ne zapreti
Kome smeta izvolite na šalter za postove
_________________ Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem
Turbo folk je gorenje naroda, svako pospešivanje tog sagorevanja je turbo folk, razbuktavanje najnižih strasti kod homo sapiensa
Glasački listić koji omogućuje svakoj budali da ga ispravno popuni je turbo folk
Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
Naslov: Re: Tenerife razotkriva 4/2/2017, 02:20
Tenerife ::
Malo si prestrogo ocenio ove ljude koji se pojavljuju sa AV: Oni izvesno nisu "botovi" već ili članovi stranke SNS, ili simpatizeri AV. Svaka stranka ima takve likove iliti članove / simpatizere.
Ništa tu nije neobično ili za podsmeh, a nikako zabranjeno. Ozbiljne stranke imaju svoju infrastrukturu i ljude koji se eksponiraju!
Tako imaš stalno iste likove koji govore na promocijama Sase Jankovica i sl.
_________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
Naslov: Re: Tenerife razotkriva 4/3/2017, 22:15
Vučiću su najveću reklamu napravili najžešći opozicionari
Utisak je da su simpatizeri opozicije više puta besplatno delili Vučićeve spotove na društvenim mrežama nego što je on sam to uradio plativši. Vučić je time postigao ono što i Donald Tramp na američkim izborima - u 100 odsto slučajeva je tema bio on, a ne glavni protivkandidat i njegovi stavovi. Nema para kojima je Vučić mogao da plati takvu propagandu, a dobio ju je besplatno.
_________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
Tenerife VIP
Naslov: Re: Tenerife razotkriva 4/12/2017, 23:23
Za obožavaoce lika i dela svog favorita (16:15 start) - ne znam u kom svojstvu idem u Kinu, samo znam da idem:
Posle vam drugi kriv što njega a i njegove obožavatelje zajebavaju.
Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
Naslov: Re: Tenerife razotkriva 2/6/2018, 16:35
Boranija ::
Tenerife ::
Malo si prestrogo ocenio ove ljude koji se pojavljuju sa AV: Oni izvesno nisu "botovi" već ili članovi stranke SNS, ili simpatizeri AV. Svaka stranka ima takve likove iliti članove / simpatizere. .
Nisu ni botovi, ni članovi stranke, to su "Statisti" sva ona publika na Tv se plaća, mislim svako dobije valjda po 500 din i tako nešto, za spot i film nešto više..
_________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
Igi-bg Partner
Broj poruka : 218 Points : 483 Datum upisa : 17.11.2009
Naslov: Re: Tenerife razotkriva 2/8/2018, 12:33
Malo si prestrogo ocenio ove ljude koji se pojavljuju sa AV: Oni izvesno nisu "botovi" već ili članovi stranke SNS, ili simpatizeri AV. Svaka stranka ima takve likove iliti članove / simpatizere. .
Nisu ni botovi, ni članovi stranke, to su "Statisti" sva ona publika na Tv se plaća, mislim svako dobije valjda po 500 din i tako nešto, za spot i film nešto više..