| Naftna Industrija - NIIS 10. DEO | |
|
+111Zile Tihi Cicija larry.flint Jegulja Marioss Amater u pokušaju Nikollla trind milosmiljkovic Bobo011 Tomislav Sneki MightyZ Cucla ajtijevac Stane Dolanc mr Bean arsen123 Aritmeticar Strbac ILoveRoses dejandinic Krkobabic MMcorp Milos86 Prokuplje goxi kaktuss Al Kapone telux Miros Lav C R A Z Y beaglle Von Misha Sutra pepermint Maca Zrimi draggon Nikola MORNAR Roman Abramovich gaggii cikabosko Mirkodz Voiceoflaw Dejansss Taliano Dr. Medax vladimir85 Momir Retenzija Zmark Boza Belex Cermet BojanNS Fokus Limited011 Jerry Springer boban75 Dalaj Lama Boranija Fmember BBrroo Bochek Red max MilanR Taliban mili61 Friz Mistery 011 Ivan2211 Karlo Drag65 Ceras Dragot Zeljko321 Trade Now Aleks govedinho Dragan555 Teletrader Jovan I BoS Kobe Bryant Smile Bond Aca kurbla FatCat LUMTDZOS Bojjan Gocili Ars Vivendi flyer Dragivoje Drasko Big Mile zekapeka Zexx Tenerife MIlanNoviSad Aria bonum.mm Popaj Vladulns Jaca gogloee Frenky malecki 115 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/12/2015, 18:21 | |
| Jel si ti to stvarno umislio da nas sa foruma zanima kada ćeš ti da kupiš neku akciju i zašto? Kupi ili nemoj da kupiš... Šta je to nas briga šta ti sa svojim novcima nameravaš da radiš? Samo se nadam da si punoletan.... _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
|
| |
Fokus Still learning
Broj poruka : 88 Godina : 56 Points : 212 Datum upisa : 12.03.2013
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/12/2015, 18:37 | |
| I kupice mozda pogresnu akciju ali sigurno u pogresnoj zemlji i losoj berzi. Sve zivo pokusava da pobegne-ode iz ove tuge, pa zasto ne bi bar kapital prebacili preko ako vec mi moramo da zivimo ovde? Mnogo je trulezi u Srbiji, ni berza ni akcije nisu postedjene toga, malo je, ako uopste ima kvalitetnih hartija. Na zalost i ja sam jednim delom zaglavio ovde, pa jos uvek pratim dogadjanja i pomalo forum ovde. Ima izreka koja kaze nikad ne reci nikad, ali nikada vise ne planiram da ulazem ovde. Zao mi je ovo je moja drzava, ali ovo sto se desava ovde u odnosu na razvijeni svet je neuporedivo i ne postoje reci razocaranja koje to mogu da opisu ali sa druge strane i bes i ljutnja prema onima koji su doveli do ovoga, ali onda bi ovo pocela da bude i politicka poruka i bolje da prekinem | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/12/2015, 19:14 | |
| He, he... Pa ako si mislio da će Srbija preko noći da postane Engleska, onda si naivan. Pogledaj okruženje ove države, ne može Srbija da bude bitno bolja od Bugarske, Rumunije, Hrvatske, Madjarske, pa čak i Grčke. Mnogo je ljudi poverovalo 5. oktobra da će sutra biti med i mleko, ali jasno je bilo da to nije bilo realno. Žao mi je što si se primio, u toliko si sada više nezadovoljan. Ni ja ne bih o politici i ko je više kriv, dal DS ili SNS, a možda i DSS i SPS? Ako te baš zanima odgovor na moje retoričko pitanje ko je kriv pogledaj malo ovu temu i prisetise kada se to sve dešavalo https://www.aikb.net/t855-danko-djunia-veliki-brat-privatizacije-u-srbiji _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
malecki Still learning
Broj poruka : 60 Godina : 40 Localisation : Salzburg Points : 60 Datum upisa : 28.02.2015
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/12/2015, 22:02 | |
| Po Malteškom memorandumu koji su potpisli stari Buš i Gorbačov 1988. godine kod Malte,,,, odredjena je sudbina celog sveta pa i Srbije. Po tom medjunarodnom dokumentu na zalost ili srecu vreme ce pokazati Srbija nije drzava za razliku od svih ostalih kako u regionu tako i u celom svet,,, Srbija po tom dokumentu je eksperiment društva bez države, na nama će biti prvo probano a već je odavno počela demontaža države, nakon čega će društvo biti organizovano, uredjeno,,,,, bez ikakvog institucionalnog okvira ( pogledajte zakone procedure, Berzu, Skole,,,, ) sve ide ka nestajanju,,, NIIS je naša najbolja kompanija a pogledajte šta radi MMF, uništava je. Po tom planu u Srbiji je strogo zabranjena ekonomija ( sve su firme u stečaju ili pred stečajem) i politika (sve su stanke propale ostao je samo SNS da ovo sve dokrajči), a dozvoljena je samo organska poljoprivreda i još neke stvari o kojima sada nebih a i nemaju veze sa suštinom. Po tom planu Srbiji nije dozvoljen ulazak u EU. Da skratim oblik uredjenja koji mi budemo napravili na ovome terenu biće transplantiran na celo čovečanstvo, ceo svet po tom planu tek čeka raspadanje koje trenutno dozivljava Srbija jer uredjenje društva preko institucija je dotrajao, nagrizaju ga ( korupcija, kopirane diplome...) Želeo sam ovo da kažem da postavim širu sliku dešavanja koju su o nama napravili veliki i koji je sprovode a da nismo ni svesni, samo da mi se nejave teoretičari zavere jer ih ja prvi nepodnosim,,,,, u Srbiji sve propada i to po planu i svako ko u njoj zivi a ja sam ziveo 20 tak godina to može i da vidi. Pre nego što kupite akcije NIIs-a, ili bilo šta da počinjete, dobro znajte da Srbija nije država ( na zapadu država stoji iza vas i štiti vaša prava). Velike kompanije su to saznale, i zato ovde ni nema investicija, ulaganja, i zbog toga što njihova prava, novac neće niko štititi. | |
|
| |
Dalaj Lama Member
Broj poruka : 720 Points : 1928 Datum upisa : 30.11.2010
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/12/2015, 23:12 | |
| Prvo, nije mogao da bude Buš 1988. već su se na Malti i na Islandu sretali Regan i Gorbačov.... Ali dobro, možda si permutovao, mada ne znam gde si našao to o njihovom dogovoru o Srbiji? Jel ima to negde da se pročita, ali na relevantnom sajtu, dakle da nije telepromter ili tabloid?
Rečeno je odavno: Današnjem kapitalizmu demokratija više nije potrebna! _________________ Karma kažnjava sve
| |
|
| |
Aca kurbla VIP
Broj poruka : 580 Points : 1636 Datum upisa : 17.02.2014
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/13/2015, 09:38 | |
| "Dug NIS-u vraćamo u kešu"
Premijer je obavestio poslanike i da će dve trećine duga prema Gaspromu, odnosno prema NIS-u, biti isplaćeno "u kešu do kraja godine".
On je kazao da je dug prema NIS-u bio 496 miliona, ali da je kroz pregovore sveden na 303 miliona evra.
Prema njegovim rečima, u pitanju je zajednički dug za "Petrohemiju" i "Srbijagas" prema ruskoj kompaniji.
"Ruskim partnerima dugujemo još 16 miliona, i to ćemo da isplatimo najkasnije za mesec dana", rekao je Vučić.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=11&dd=13&nav_id=1062532 | |
|
| |
Red max Our family
Broj poruka : 280 Points : 1247 Datum upisa : 09.02.2013
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/16/2015, 10:16 | |
| - Big Mile ::
- Nije Bafet slucajno "BAFET", matori se maestralno izvukao tacno na vreme iz naftnog sektora i još to javno objavio. E sada što neki misle da su veci majstori od Bafeta to ce samo njih lupati po novcaniku.
Baš se nije izvukao na vrijeme,prodao je XOM sa gubitkom,na vrijeme bi bilo da je prodao negdje na proljeće prošle godine kad je nafta bila na 100$ ili tako nešto. To je za mene pravi majstor,koji je mogao predvidjeti takav pad,a ne kao sad kad su svi pametni i tvrde da će nafta na 25$. Ima još toga,prodao je ConocoPhillips sa velikim gubitkom od nekoliko milijardi dolara taman pred sami uzlet kad se cijena više nego udvostručila u nekoliko godina. _________________ Na burzi moraš biti budala da uspiješ,oni najbolje prolaze,jer samo budale kupuju kad pametne glave crnjače o kraju svijeta i ekonomije....
| |
|
| |
Trade Now VIP
Broj poruka : 404 Points : 1837 Datum upisa : 13.04.2014
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/16/2015, 14:21 | |
| - Red max ::
Baš se nije izvukao na vrijeme,prodao je XOM sa gubitkom,na vrijeme bi bilo da je prodao negdje na proljeće prošle godine kad je nafta bila na 100$ ili tako nešto. To je za mene pravi majstor,koji je mogao predvidjeti takav pad,a ne kao sad kad su svi pametni i tvrde da će nafta na 25$. Ima još toga,prodao je ConocoPhillips sa velikim gubitkom od nekoliko milijardi dolara taman pred sami uzlet kad se cijena više nego udvostručila u nekoliko godina. Hvala Red max, da ovo nisi napisao najverovatnije nikad ne bih pročitao. | |
|
| |
Red max Our family
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/16/2015, 16:07 | |
| Na XOM nije puno izgubio,treba to istaknuti.Za razliku od COP.Treba reći da griješe i milijarderi sa iskustvom poput Buffeta koji ima cijelu vojsku analitičara iza sebe,pa kako ne bi i obični mali ulagači. Mislim da još drži SU od naftnih a evo i jedan offtopic koji nije vezan uz naftu,ako netko želi slijediti Buffeta.Poznato je da je on veliki fan IBM,i dok mu investicija prilično roni,s obzirom na njegovu točku ulaza on i dalje dokupljuje. U petak je IBM bio na većem starom sup iz 2011 i čini se da se odbilo,bar za sad.
_________________ Na burzi moraš biti budala da uspiješ,oni najbolje prolaze,jer samo budale kupuju kad pametne glave crnjače o kraju svijeta i ekonomije....
| |
|
| |
flyer Still learning
Broj poruka : 122 Points : 374 Datum upisa : 07.07.2014
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/17/2015, 09:03 | |
| - Aca kurbla ::
- "Dug NIS-u vraćamo u kešu"
Premijer je obavestio poslanike i da će dve trećine duga prema Gaspromu, odnosno prema NIS-u, biti isplaćeno "u kešu do kraja godine".
On je kazao da je dug prema NIS-u bio 496 miliona, ali da je kroz pregovore sveden na 303 miliona evra.
Prema njegovim rečima, u pitanju je zajednički dug za "Petrohemiju" i "Srbijagas" prema ruskoj kompaniji.
"Ruskim partnerima dugujemo još 16 miliona, i to ćemo da isplatimo najkasnije za mesec dana", rekao je Vučić.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=11&dd=13&nav_id=1062532 Ovo je glavni razlog pojave jake kupnje. Ovo ništa drugo ne znači nego da se će NIS sada imati u kešu novih 235 dinara po dionici. Dakle, firma bez tog danas na burzi vrijedi 400 dinara po dionici ;-) | |
|
| |
Jovan I Still learning
Broj poruka : 67 Points : 171 Datum upisa : 23.02.2015
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/17/2015, 11:22 | |
| pretpostavljam da je dug čija je otplata najavljena prethodno otpisan od strane NIS-a, tako da bi njegova stvarna otplata uvećala dobit . Nesto slicno se dogodilo sa Aero. Takodje pretpostavljam da je to posledica nedavne posete Moskvi. Verovatno ce tada i Fiat moci u Rusiju. Ipak, ja samo pretpostavljam
Edit: Hajde malo po ovim reklamicam s desne strane ekran, sa mišem i klik! Posebno gosti iz inostranstva. Mod D. | |
|
| |
Dragan555 Old member
Broj poruka : 1489 Points : 3162 Datum upisa : 18.01.2014
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/18/2015, 17:35 | |
| - flyer ::
Ovo je glavni razlog pojave jake kupnje. Ovo ništa drugo ne znači nego da se će NIS sada imati u kešu novih 235 dinara po dionici. Dakle, firma bez tog danas na burzi vrijedi 400 dinara po dionici ;-) Ubi me radoznalost kako to mislite da NIIS bez tog novca danas vredi 400 dinara? | |
|
| |
flyer Still learning
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/19/2015, 09:16 | |
| Možeš ti meni i na ti...nasam ja tako star, kako avatar izgleda :-)
Radi se o dugu države (tj. polupropalih firmi) za koje se nije sigurno znalo da će biti naplaćeno.
Kad bi NIS dobijenu lovu podijelio svaki bi dioničar dobio 235 dinara po dionici. Znači firma bez te love košta 635-235=400 dinara.
Ili platiš danas 635 dinara dionicu, a znaš da si dobio čistih 235 dinara + NIS bez tog duga po dionici
| |
|
| |
Red max Our family
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/19/2015, 09:48 | |
| Ili još bolje,na ZSE imate ADRS gdje je cijena dionice 370 a casha po dionici 386,61 kn. _________________ Na burzi moraš biti budala da uspiješ,oni najbolje prolaze,jer samo budale kupuju kad pametne glave crnjače o kraju svijeta i ekonomije....
| |
|
| |
Zexx Still learning
Broj poruka : 147 Points : 558 Datum upisa : 27.01.2012
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/19/2015, 10:57 | |
| - flyer ::
- Možeš ti meni i na ti...nasam ja tako star, kako avatar izgleda :-)
Radi se o dugu države (tj. polupropalih firmi) za koje se nije sigurno znalo da će biti naplaćeno.
Kad bi NIS dobijenu lovu podijelio svaki bi dioničar dobio 235 dinara po dionici. Znači firma bez te love košta 635-235=400 dinara.
Ili platiš danas 635 dinara dionicu, a znaš da si dobio čistih 235 dinara + NIS bez tog duga po dionici
Kad bi podelili? Kad bi podelili bilo bi dobro. Problem je u tome sto nece podeliti i ko zna gde ce te pare otici. Ima mnogo firmi na berzi koje imaju mnogo gotovine. Kad bi je podelili akcionarima cena bi verovatno duplo skocila. Problem je u tome sto je nikada nece podeliti. Kao primeri neka posluze TGAS i JESV,ali ima ih jos dosta. | |
|
| |
Al Kapone VIP
Broj poruka : 1154 Points : 2806 Datum upisa : 06.12.2011
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/20/2015, 04:17 | |
| Ovo postaje ko Spansko-Indijska serija
Gasovod "Tesla" na listi prioriteta EU
Tanjug | 20. 11. 2015. - 00:51h | Foto: O. Bunić - ilustracija | Komentara: 0 Evropska komisija (EK) usvojila je listu 195 ključnih infrastrukturnih projekata u oblasti energetike koji su od zajedničkog interesa, a među njima je i gasovod "Tesla" koji bi išao od Turske preko Grčke, Makedonije, Srbije, Mađarske do Austrije.
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/607750/Gasovod-Tesla-na-listi-prioriteta-EU | |
|
| |
Aca kurbla VIP
Broj poruka : 580 Points : 1636 Datum upisa : 17.02.2014
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/20/2015, 23:16 | |
| Ne znam otkud sad toliko cudjenje...
Cak je i dokazano najglupljem predsedniku USA G.Bushu na radnom stolu tokom citavog mandata, stajala zlatna plocica sa ugraviranom recenicom...
It`s all about money,you idiote! | |
|
| |
Tenerife VIP
Broj poruka : 739 Points : 2460 Datum upisa : 02.10.2013
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/24/2015, 15:54 | |
| _________________ Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem
Turbo folk je gorenje naroda, svako pospešivanje tog sagorevanja je turbo folk, razbuktavanje najnižih strasti kod homo sapiensa
Glasački listić koji omogućuje svakoj budali da ga ispravno popuni je turbo folk
| |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/29/2015, 15:08 | |
| Mislim da je sasvim jasno da ce nafte u bliskoj buducnosti redovno biti vise nego potraznje. A to uvek obara cene. http://www.seebiz.eu/gates-osniva-najveci-svjetski-fond-za-cistu-energiju/ar-125112/ | |
|
| |
pepermint VIP
Broj poruka : 2694 Points : 6094 Datum upisa : 05.02.2014
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 11/30/2015, 15:08 | |
| Ruski gigant šokirao: Otkud na kolenima? Profit drugog najvećeg ruskog proizvođača nafte Lukoila je u trećem kvartalu pao više od očekivanja za 62 odsto, jer su globalne zalihe potopile cenu nafte.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=11&dd=30&nav_id=1068954 | |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/1/2015, 12:05 | |
| http://www.blic.rs/Vesti/Svet/610576/MOGUC-SVET-BEZ-NAFTE-Uskoro-snabdevanje-energijom-samo-iz-obnovljivih-izvora Nafta ce ubrzo u istoriju. Vec sada ima elektromobila ispod 30000 eura. Skupo za zemlje treceg sveta ali ne i za razvijene. Svaki novi elektromobil znaci da je na svetu jedan manje koji koristi dizel ili benzin. | |
|
| |
BojanNS VIP
Broj poruka : 589 Localisation : Novi Sad Points : 691 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/1/2015, 12:33 | |
| Što bi rekao Vlado Georgijev "Ljubavi svakoj dodje kraj". Nakon ovog haosa sa dolarom koji izgleda sledi, odlucio sam da se istovarim i prestanem nervirati. Jesam zabelezio po prvi put lep kapitalni gubitak, ali ovome se ne vidi kraj. Srecno ljudi odo da pecam! Mislim neku drugu hartiju ili valutu, ko znaa :) | |
|
| |
Frenky VIP
Broj poruka : 516 Godina : 49 Localisation : Vrbas Points : 1581 Datum upisa : 19.07.2009
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/1/2015, 13:20 | |
| Ovo nije lako gledati kako tone a bice ispod 600din ide u tom pravcu nazalost. | |
|
| |
Tenerife VIP
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/1/2015, 16:40 | |
| Bojane, moje mišljenje je da si trebao da sačekaš 14-15 dana da izađeš ako si već rešio da izlaziš. Uostalom videćemo _________________ Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem
Turbo folk je gorenje naroda, svako pospešivanje tog sagorevanja je turbo folk, razbuktavanje najnižih strasti kod homo sapiensa
Glasački listić koji omogućuje svakoj budali da ga ispravno popuni je turbo folk
| |
|
| |
Jovan I Still learning
Broj poruka : 67 Points : 171 Datum upisa : 23.02.2015
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/2/2015, 09:13 | |
| - Tenerife ::
- Bojane, moje mišljenje je da si trebao da sačekaš 14-15 dana da izađeš ako si već rešio da izlaziš. Uostalom videćemo
Takodje mislim da je trebalo sacekati | |
|
| |
MilanR VIP
Broj poruka : 136 Localisation : Nis Points : 401 Datum upisa : 26.09.2012
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/2/2015, 09:47 | |
| | |
|
| |
Tenerife VIP
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/2/2015, 15:37 | |
| _________________ Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem
| |
|
| |
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/2/2015, 20:40 | |
| Šta se dešava u mozgu akcionara NIS i zašto se BojanNS izlečio, evo šta kaže doktorka Sladjana Velkov:
Istraživala sam tu oblast i po meni ta bolest ima veze sa parazitima, odnosno sa velikim parazitom koji živi u mozgu i kopa kanale po telu. Nisam našla potvrdu o tome nigde na internetu ali sam bila u kontaktu sa bolesnom osobom i detaljno pratila simptome. Da bi se parazit razvio telo mora biti kiselo, odnosno, ishrana je kisela. Treba preci na sirovu hranu, a zatim samo na sokove, najmanje 3 nedelje, gledati u Sunce obavezno i sve drugo iz mojih uputstava.....
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/610902/Sta-sve-NADRILEKARKA-savetuje-Gledajte-u-sunce-klistirajte-se-kafom-batalite-lekove _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
|
| |
Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/3/2015, 00:25 | |
| - Limited011 ::
- gedati u Sunce obavezno i sve drugo iz mojih uputstava.....
jel mislila na Sunce a.d. Sombor? _________________ Bolje je živeti na nogama nego na umreti na kolenima
| |
|
| |
Tenerife VIP
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/3/2015, 18:28 | |
| |
|
| |
flyer Still learning
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/4/2015, 10:01 | |
| Ako neko ima dublju gledalicu. Gdje se nalazi "veći" nalog na asku na NIS-u ? | |
|
| |
Dragan555 Old member
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/4/2015, 10:07 | |
| 630 dinara 12838 komada. Upravo istrgovano 3311 a najveća trenutna ponuda je 748 komada na 610 dinara.
Poslednji izmenio Dragan555 dana 12/4/2015, 10:17, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
flyer Still learning
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/4/2015, 10:15 | |
| | |
|
| |
Tenerife VIP
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/4/2015, 10:31 | |
| Dublja gledalica sa 15min zakašnjenja
http://www.teletrader.com/nis-a-d-novi-sad-obicne-akcije-sa-pravom-glasa/traders/screen/tts-24714388 _________________ Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem
| |
|
| |
Sutra PESIMISTA
Broj poruka : 1147 Points : 4402 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 10. DEO 12/4/2015, 14:20 | |
| dug drzave je po svim knjigovodstvenim pravilima morao biti znatno smanjen protokom vremena. Mislim da ce biti dosta vanrednih prihoda u ove 4 godine do 2018. godine. | |
|
| |
| Naftna Industrija - NIIS 10. DEO | |
|