BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Energoprojekt - ENHL (II DEO)

Ići dole 
+111
StM
Jegulja
Cope
mikim
pera27
Jaca
Zakasneli
belexovac
LUMTDZOS
gogloee
Isidora
Mrdak
boban75
Deniko
civas
Zidar a slobodan
armando.banja
Zile
Aria
WildCherry
V.I.S. Idoli
Aca123
DocHolliday
Ticket Scalpers
Vladulns
Cicija
Markoni
Draganvi
Strujni udar
Terra Nullius
ima nade
Voiceoflaw
zemunac
Djepeto83
Admin
Kaleopa
duomono
janko
marko kuku
Prijateljica
TomasMasarik
alen0101
MightyZ
Medax
Pljeskovo
Moma & Nedja
Dragan555
Strbac
Sole
Roman Abramovich
Popaj
StariHrast
goxi
capriolo
dragand
Non-ProfitOrganization
BBrroo
Jovan04
Al Kapone
Ceras
Teletrader
MHE kila(H)WATacina
Limited011
Frenky
Sasuolo
faceman
Zexx
Pera Božić
zekapeka
Cucla
Lolo2
Peka
Beli
Trade Now
MORNAR
Prokuplje
bonum.mm
FatCat
Momir
Aca kurbla
Folio
Sneki
Pera Zdera
MarkoJTD
Sutra
Slovenac
Boranija
Stane Dolanc
Kobe Bryant
Dalaj Lama
Mitar
Tenerife
Ars Vivendi
Aritmeticar
Pavle3
mili61
pepermint
Bond
Maca
Matthew Greenburgh
Taliano
Akcionar07
Dragot
MYSTIC021
tandaric
Smile
gaggii
Sikikiki
bboki1
Dragivoje
Big Mile
115 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Jaca
Still learning
Still learning
Jaca

Broj poruka : 74
Datum upisa : 26.07.2008

Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Empty
PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 15:57

Ovako citat ništa ne znači. Daj ceo kontekst ili link.
Nazad na vrh Ići dole
Trade Now
VIP
VIP
Trade Now

Broj poruka : 404
Datum upisa : 13.04.2014

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 16:23

Imas na sajtu berze i energoprojekta misljenje u vezi sa preuzimanjem, koje pocinje sa generalnom napomenom, i to je jedna od stavki koju sam izdvojio pa možeš dow-lodovati.
Nazad na vrh Ići dole
Jaca
Still learning
Still learning
Jaca

Broj poruka : 74
Datum upisa : 26.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 16:31

Vidim.
Da oni bi da se Bojoviću oduzmu akcije, odnosno poništi sva kupovina ili nešto tako, ne navodise konkretno šta.
Suluda ideja.

Uopšte nije nezakonito kupovati akcije, pa čak i kad predješ 25%, jer tek posle toga daješ ponudu, ono jst, Bojević je to malo hteo da sakrije, ali, eto sad će da plati novčanu kaznu, a cena u ponudi je veća nego ona koja bi bila 31. januara. A komisija je rekla da nije bilo manipulacije na tržištu.
Jedino ostaje da se utvrdi ko je Bojoviću dao pare da krene u kupovinu i preuzimanje.

Menađment je očigledno u panici i pušten niz vodu...
Samo treba sačekati i videti da li će država da proda svoj deo.
Nadam se da neće, a to bi bilo dobro za "male" akcionare.
Nazad na vrh Ići dole
MHE kila(H)WATacina
Voli da LAŽE !!
MHE kila(H)WATacina

Broj poruka : 350
Datum upisa : 07.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 16:55

Da li ima bilo kakvih procena ili info koliki je do sad odziv na ponudu tj. koliko je deponovalo do sada._???

Old member
Old member

Broj poruka : 2213
Datum upisa : 25.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 17:00

citat ::
Re: Energoprojekt holding a.d. Beograd - ENHL  
Pon 7 Mar 2011 - 17:50
Aritmeticar
Ja sam se čudio što je ovo ovako metiljava akcija dok nisam jednom prošle godine otišao na skupštinu akcionara. U razgovoru prvo me pitaju gde radim u Energoprojektu, pa kad saznaju da sam akcije kupio na berzi onda dolaze dve recenice. Što nisam prodao pre tri godine? A je li Vi stvarno mislite da može da se zaradi na berzi? Uz jedan značajan pogled. Kao na Imleku i ovde imamo stalnu ponudu trgovanju nespremnih prodavaca sa ponderom nula deprimiranih padom cene usled ekonomske krize.

Sudeći po ovom postu, nepismeni radnici-akcionari će rado prodati svoje akcije i Crnom Djavolu... titanik

VIP
VIP
Trade Now

Broj poruka : 404
Datum upisa : 13.04.2014

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 17:27

MHE kila(H)WATacina ::
Da li ima bilo kakvih procena ili info koliki je do sad odziv na ponudu tj. koliko je deponovalo do sada._???
Slabo pratiš, to nije dobro za tvoje akcije...
Rekao generalni da je do sada, mislim da je to bio četvrtak, deponovao oko 200.000 akcija i da je većina odlučila da ne prihvati ponudu.
Guglaj mrzi me da tražim gde je to pisalo.
Nazad na vrh Ići dole
Aria
VIP
VIP

Broj poruka : 109
Datum upisa : 07.09.2010

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 17:46

Pisalo ovde:

On je rekao da je kod akcionara oko 7.000.000 akcija Energoprojekta, a da je prema nezvaničnim informacijama deponovano, odnosno ponuđeno na prodaju oko 200.000 komada.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Nazad na vrh Ići dole
armando.banja
Just looking
Just looking

Broj poruka : 28
Datum upisa : 17.06.2017

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 19:03

Suština priče, po meni, treba da se ogleda u tome da država preuzme inicijativu tj.da odgovorno vrsi funkciju velikog akcionara da bi štitila svoje interese. To bi moglo da znaci da sada obustavi ponudu, naravno zbog manipulacija koje su de facto postojale, nađje adekvatnog investitora - veliku svetsku kompaniju sa kojom će da odradi dokap ili drugi vid strateškog partnerstva i utiče na to da se Ep promeni nabolje. Da se profiltrira i menadzment i staf i unapredi poslovanje. To bi jedino moglo da zastiti interese malih akcionara jer bi se pod takvim uslovima mogla izdejstvovati fer vrednost i procena ali i dalje interesovanje za kupovinu akcija. Ovako..ako se ova ponuda završi..nema više akcionarstva u Ep.
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
Limited011

Broj poruka : 2052
Datum upisa : 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 19:36

Koja bre crna država?
O čemu ti pričaš?
Ti si vlasnik akcija kao i sama država i svako od vas gleda šta je najbolje za njega.
Država nije tu da štiti tvoje interese, ako misliš da si zakinut ti lepo na sud pa se sudi.
Ovde je već 100 puta objašnjeno da je država samo jedan od akcionara.

Bori se sam za svoja prava! Ne očekuj od države pomoć. Jer to nije njena obaveza.
Sam si kupio akcije ili ih dobio besplatno, pa se sad sam i snadji.....

VIP
VIP
Dragot

Broj poruka : 655
Datum upisa : 16.10.2010

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 20:12

MHE kila(H)WATacina ::
U nadi da ću do isteka ponude uspeti prodati akcije po višoj ceni, od one navedene u ponudi, ja nalog za deponovanje akcija brokeru ispostavljam, obično, zadnjih dana pred istek ponude za preuzimanje.
Lično mislim da je preuranjeno davati čvrste procene o uspešnosti ponude, a na osnovu objavljenog podataka o dosadašnjem broju deponovanih akcija. Naime, država, a i bilo koji drugi akcionar, koji prihvati ponuđenu cenu, može poslednjeg dana trajanja ponude, a to je 31.juli do 12:00 časova, deponovati svoje akcije.
Nazad na vrh Ići dole
armando.banja
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/23/2017, 20:56

Limited011 ::
Koja bre crna država?
O čemu ti pričaš?
Ti si vlasnik akcija kao i sama država i svako od vas gleda šta je najbolje za njega.
Država nije tu da štiti tvoje interese, ako misliš da si zakinut ti lepo na sud pa se sudi.
Ovde je već 100 puta objašnjeno da je država samo jedan od akcionara.

Bori se sam za svoja prava! Ne očekuj od države pomoć. Jer to nije njena obaveza.
Sam si kupio akcije ili ih dobio besplatno, pa se sad sam i snadji.....
Ne znam zašto ne čitaš lepo to sto si komentarisao. Ja se ne uzdam u državu jer očekujem da će pomoći meni, već zato sto je ona najveći akcionar. Da je prava i uredjena, država bi kao i svaki akcionar mislila o tome kako da se zaštiti od ovakvih situacija. Sve i da je Bojovićev put bio legitiman, a nije. Ona je sada preveslana, došla na mesto br.2, a od svojih akcija može da dobije 43 mil EUR. To je za državu sramotni iznos. Da je imala adekvatne aktivnosti ona bi to mogla da naplati možda i 100 mil i više. 

Sto se mene tiče, ja sam kupio po 600 i ova cena mi je sigurna dobit ali mislim da enhl može bolje. I krivo mi je sto je država dopustila da Bojovic nema alternativu.
Nazad na vrh Ići dole
Ars Vivendi
VIP
VIP
Ars Vivendi

Broj poruka : 2817
Datum upisa : 21.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/24/2017, 01:33

Ma pusti državu ona ima svoje interese, mada mslim, samo misliim, da ona neće prodati svoj deo...
Ko zna šta ona smera. Gledaj svoj interes. Šta tebe briga dal država dobija ili gubi?
Ti gledaj dal ti se isplati da prodaš svoje akcje ili ne!
Šta ćeš ako država ne proda svoje akcije?

A za ostale je veoma jednostavno: kome ne valja ovaj menadžment, a misli da će mu biti bolje pod Bojovićem, taj neka proda akcije Bojoviću.

Oni kojima ova cena ne odgovara neka čekaoju Bojovića da još jednu ponudu sa većom cenom.

Ali koliko vidim radnici-akcionari su nepiismeni što se tiče berze pa će opet pogrešti i prodati akcije po 1501 din, a posle će da se žale na državu.
Klasika!

Edit: Hajde malo da se klikne na reklamice s desne strane ekrana, ako vam je ovaj forum dobar i ako želite da nastavi s radom!!
Ništa vas ne košta.
Mod D.  

pera27
Just looking
Just looking

Broj poruka : 1
Datum upisa : 22.05.2017

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/25/2017, 15:19

Bond, da li mogu promene?

Hvala
Nazad na vrh Ići dole
armando.banja
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/25/2017, 19:45

Da li je istina da državica prodaje akcije bananamenu? Jel može da se proveri negde sta sve ide na sledeću sednicu vlade? Uveliko se priča o tome..
Nazad na vrh Ići dole
MORNAR
VIP
VIP
MORNAR

Broj poruka : 709
Datum upisa : 28.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/25/2017, 20:49

Čekaj, pa zar se neprestano ne ponavlja kako država treba što pre da izadje iz svih firmi jer loše upravlja firmama, zar nije opšte prihvaćeno da se država što pre otarasi svega što je u njenom vlasnštvu?
Zar nije preporuka EU da se proda i Telekom i većinski deo EPS-a, i Borski rudnik i Petrohemja itd...?
Navodno država ne ume da upravlja firmama, pa ih treba prepustiti privatnicima....

Šta je tu sad odjednom loše? Šta će državi gradjevinska firma?
To ko je kupac je čak i nevažno, ako ENHL ne valja propašće, što bi država brinula o jednoj firmi, a ne bi brinula o drugoj?

A i ŠTO bi država brinula o malim akcionarima?
Jel cena nekad bila +3k? Jeste, i to na kursu 1 eur = 89 din!
Pa što tada nisu prodali svi ti koji su akcije dobili za dž? Jel im država kriva?
Nije!

A svi ostali koji su sami kupili ovu akciju znali su u kakav se rizik upuštaju.

Ne razumem to stalno pozivanje na državu, o čemu se tu radi?
I ona SAMO je akcionar i gleda svoj interes kao svaki drug akcionar (još je pljuju što ne proda svoje udele), možda ona proda, možda  ne.

Možda iza Bojovića stoji Karić (on ima ozbljnu gradjevinsku firnu u Belorusiji i samoj Rusiji) što ona ne bi prodala čoveku koji je sponzor SNS?
Pa šta? Jel to zabranjeno?
Ništa ona ne radi nezakonito, kao što niko ko proda ili ne proda svoje akcije ne radi ništa nezakonito, kao što ni kupac ne radi ništa nezakonito!

Shvatite već jednom da država nije tu da štiti akcionare na berzi, to ne biva ni u jednoj državi!
Ako ima nekih kriminalnih radnji tu je sud, pa ako dokažete nešto tako dobićete spor.

A ima i onih koji će OVDE pisati da sasvim  IZVESNO ZNAJU (??) da će država prodati svoj udeo (ja nisam siguran, niko to ne zna) da bi što više akcionara prodalo svoje akcije Bojoviću!
ČUVAJTE SE TAKVIH LIKOVA!

EDIT: Kolega Mornar, kao prvo nemoj da se nerviraš love3
A kao drugo: pregledao sam sve postove kolege armando.banja i uz konsultaciju sa Adminom došli smo do zaključka da se radi o čoveku koji možda nesvesno, a možda i svesno postove plasira tako što navija da se akcije što pre prodaju Bojoviću!
Možda grešmo ali mnogo toga u njegovim postovima ima taj prizvuk i posebno njegovo insistiranje na državi "koja treba da reaguje" govori nam da se radi o nečasnom postovanju.
Zato je danas dobio ban na 30 dana!
Mod D.
Nazad na vrh Ići dole
duomono
Just looking
Just looking

Broj poruka : 21
Datum upisa : 13.06.2016

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/25/2017, 21:39

Ne vidim da je to razlog za banovanje..to sto je pisao mi je delovalo korektno. Da li će drazva prodati akcije ili ne - jeste bitan orijentir za male akcionare! Drugo, da li će se uopšte prodati Bojovicu ili ne - pa i to je korektno. O čemu govorimo ako ne o tome, na ovoj grupi?! I ja Smatram da treba prodati. Moji su se u Napredu 7 godina sudili sa Bojovicem, jer je isplatio 7.5 puta manju cenu. Ali je sud utvrdio pravu vrednost, odnosno i tu je moglo bolje, ali je korektnije od onog sto je ovaj prvobitno sam odredio. 

Ne znam..mislim da ovde treba da pomognemo savetima i svako svojim mišljenjem.
Nazad na vrh Ići dole
Boranija
Old member
Old member

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/25/2017, 21:47

A ja necu da prodam, jer miislim da ce dati jos jednu, bolju ponudu u dogledno vreme, a ako bude trebalo icicu i na sud. Kao sto si ti uradio.
To me cak ohrabruje jer mi TVOJ primer govorii da sudovi nisu bas toliko pristrasni i korumpirani koliko se govori.
A slazem se da drzava nije duzna da brine o malim akcionarima.
Sta ce ona sa svojim akcijama to za sada niko ne zna.
Zato je ruzno siriti razne glasine koje nas i onako u svakom pogledu zapljuskuju i zaludjuju, zbunjuju...

Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/25/2017, 21:52

Boranija ::
confused A ja necu da prodam, jer miislim da ce dati jos jednu, bolju ponudu u dogledno vreme, a ako bude trebalo icicu i na sud. Kao sto si ti uradio.
To me cak ohrabruje jer mi TVOJ primer govorii da sudovi nisu bas toliko pristrasni i korumpirani koliko se govori.
A slazem se da drzava nije duzna da brine o malim akcionarima.
Sta ce ona sa svojim akcijama to za sada niko ne zna.
Zato je ruzno siriti razne glasine koje nas i onako u svakom pogledu zapljuskuju i zaludjuju, zbunjuju...
Pa da..ima logike. Ali ključno je pitanje onda da li će država da proda. Jer ako proda, ne znam da li se prelazi prag od 75%?
Nazad na vrh Ići dole
Boranija
Old member
Old member

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/25/2017, 21:57

Pa o tome se i radi, otuda i ban. Ako siris glasine da ce drzava da proda, na neki nacin navijas, a ne navodis izvor tih glasina...
Ne brini modovi, admin i dosta clanova sa ovog foruma su se dobro opekli na jednom drugom forumu i vrlo dobro umeju da prepoznaju o cemu se radi.
NIKO od nas ne zna sta ce drzava da uradi, a glasina ima koliko hoces, cak i da je AV umro veshtica

P.S. Kad napises> moja tetka je cula od komsinice da ce drzava da proda, sve je jasno, ali ako napises SVI govore da ce drzava da proda onda nije jasno sta su tvoje namere i KO su ti SVI!

Old member
Old member

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/25/2017, 22:02

Budi oprezan i sam donesi odluku i stoj iza nje.
Ne dozvoli da ti drugi nametnu misljenje i uticu na tvoju odluku!

Old member
Old member
Smile

Broj poruka : 1653
Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/25/2017, 23:38

Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Karic10

Možda nije slučajno da Blic sutra piše BAŠ o Kariću?

kafa
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
Smile

Broj poruka : 1653
Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/25/2017, 23:49

duomono ::
Ali ključno je pitanje onda da li će država da proda. Jer ako proda, ne znam da li se prelazi prag od 75%?

Ako misliš na prag za prinudni otkup on nije na 75%
kafa
Nazad na vrh Ići dole
duomono
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/26/2017, 08:46

Ne mislim na prinudni otkup? Zar ne postoji obavezna ponuda i na 75%?
Nazad na vrh Ići dole
V.I.S. Idoli
Just looking
Just looking
V.I.S. Idoli

Broj poruka : 3
Datum upisa : 02.06.2017

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/26/2017, 13:10

Ovi idu do kraja, odlučili su sada da izbijaju Bojoviću pare iz džepa,

Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 12310

Od sledeće nedelje ovo udruženje menja svoj naziv u - UDRUŽENJE REAKCIONARA ENERGOPROJEKTA.
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
Limited011

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/26/2017, 13:27

Ako mene pitate bolje će "očuvati svoju imovinu" ako ne deponuju akcije!
Ovo kao "vratiće vam akcije" je po meni čista navlaka, jer ne verujum da će sud poništiti ponudu Bojovića, i sama Komisija je rekla da je sve OK.
Dakle ovo gore obaveštenje je čista navlaka i bajka....

Just looking
Just looking

Broj poruka : 24
Datum upisa : 30.06.2013

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/26/2017, 13:36

Ha ha
Neko je jeo bunike. Kad akcije budu prodate nema vracanja. Njih će možda da kazne ili nešto slično ali vraćanja nema nije to prvii put.
Nazad na vrh Ići dole
MHE kila(H)WATacina
Voli da LAŽE !!
MHE kila(H)WATacina

Broj poruka : 350
Datum upisa : 07.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/26/2017, 18:59

Bitna informacija . Tek sada objavljuju da clanovi NO beze.  15 dana kasne .

[You must be registered and logged in to see this link.] o promenama u sastavu Uprave-SRB.pdf

[You must be registered and logged in to see this link.]

Old member
Old member
Limited011

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/26/2017, 20:09

Ne razumem:
KOGA INTERESUJE OVAJ MENADZMENT ??
Jasno je da su lopovi, a pokazali su se i kao najgore neznalice, kroz svoja "saopštenja" i plaćene tekstove u Blicu.
Pa naravno da beže, jer je jasno da će tu biti i bukagija, a boga mi možda neko i "pogine" u saobraćajnoj nesreći.
Šta je tu novo ili što nismo znali?
E, sad, ako se neko nasladjuje nad tragedijom tog i takvog menadžmenta, onda OK.

P.S. MHE kila(H)WATacina link koji si stavio ne radi...

VIP
VIP
Maca

Broj poruka : 1869
Godina : 47
Datum upisa : 28.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/26/2017, 20:41

Mnogo ste pakosni! od TZV: PAKOSNA SIROTINJA!!!!
Voli Srbin da neko najebe više nego leba da jede! ajkula

Zašto se nasladjujete sudbinom lopovskog menadžmenta, zar ne bi trebalo da brnete o ceni akcija?

Just looking
Just looking

Broj poruka : 18
Datum upisa : 19.03.2016

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/26/2017, 22:19

Juce kod Tesla broker redni broj 2035 akcionara koji su deponovali akcije.Juce i GD deponovao svoje da ne izgubi kapital, toliko o zastiti EP.
Nazad na vrh Ići dole
Aria
VIP
VIP

Broj poruka : 109
Datum upisa : 07.09.2010

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/27/2017, 09:18

Pljeskovo ::
Juce kod Tesla broker redni broj 2035 akcionara koji su deponovali akcije.Juce i GD deponovao svoje da ne izgubi kapital, toliko o zastiti EP.

Koliko je ukupno deponovano akcija i ko je GD?
Nazad na vrh Ići dole
Zakasneli
Just looking
Just looking

Broj poruka : 24
Datum upisa : 30.06.2013

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/27/2017, 09:33

Generalni ako se ja dobro razumem u priču ENHL
Nazad na vrh Ići dole
Pljeskovo
Just looking
Just looking

Broj poruka : 18
Datum upisa : 19.03.2016

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/27/2017, 18:57

Mislim da je kompletan menadjment deponovao akciju u ocuvanju imovine i EP. Prema nezvanicnim informacijama verovatno je deponovano preo 1 000 000 akcija.
Nazad na vrh Ići dole
duomono
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/27/2017, 19:13

Pa nisu valjda oni ludi da zadrze akcije? Takvoj odluci bi se smejao.
Nazad na vrh Ići dole
Markoni
Still learning
Still learning

Broj poruka : 37
Datum upisa : 10.05.2017

PočaljiNaslov: Re: Energoprojekt - ENHL (II DEO)   Energoprojekt  - ENHL (II DEO) - Page 23 Icon_minitime7/27/2017, 19:21

Pljeskovo ::
Mislim da je kompletan menadjment deponovao akciju u ocuvanju imovine i EP. Prema nezvanicnim informacijama verovatno je deponovano preo 1 000 000 akcija.
'ajde da pokrenemo kladionicu. Ja tipujem na do 800.000,00 (do 7%). 

Btw, novo saopštenje za akcionare, investitore, partnere i zaposlene...
Nazad na vrh Ići dole

Energoprojekt - ENHL (II DEO)
Nazad na vrh 
Strana 23 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Energoprojekt - ENHL (II DEO)
» Energoprojekt - ENHL (II DEO)
» Energoprojekt holding a.d. Beograd - ENHL
» ENERGOPROJEKT INDUSTRIJA A.D. - EPIN
» ENERGOPROJEKT OPREMA A.D. - ENOP

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Akcije fun club-
Skoči na: