vranje Just looking
Broj poruka : 9 Points : 0 Datum upisa : 07.10.2007
| Naslov: Re: Ko je Alehin, poznat i kao Sloba P. ?? Ned 21 Okt - 1:21 | |
| Mozemo li saznati i kojom imovinom raspolaze, odnosno na koliko je to procenjeno u parama :study: | |
|
Milos86 VIP
Broj poruka : 2228 Godina : 38 Localisation : Nish Points : 1318 Datum upisa : 20.05.2007
| Naslov: Re: Ko je Alehin, poznat i kao Sloba P. ?? Ned 21 Okt - 1:30 | |
| Ja lichno ne shvatam, sada pricamo ozbiljno, zasto su ovi ljudi toliko vazni? Ko su ovi ljudi? Uostalom kupuju sve neke glupe akcije koje su na gubitku... Zanima me misljenje... | |
|
Sare King
Broj poruka : 165 Points : -154 Datum upisa : 24.09.2007
| Naslov: Re: Ko je Alehin, poznat i kao Sloba P. ?? Ned 21 Okt - 1:39 | |
| - vranje ::
- Mozemo li saznati i kojom imovinom raspolaze, odnosno na koliko je to procenjeno u parama :study:
Cemu zadiranje u tudji dzep, ne vidim razlog za tim! :naghty: Sta to bilo kome od nas znaci da li ima 1 euro ili 1.000.000 eura. Meni nista ... :smokeing: - milos86 ::
- Ja lichno ne shvatam, sada pricamo ozbiljno, zasto su ovi ljudi toliko vazni? Ko su ovi ljudi? Uostalom kupuju sve neke glupe akcije koje su na gubitku... Zanima me misljenje...
Slazem se, mislim da je bolje pozabaviti se tematikom AKCIJA, sta kupiti :cheers: gde uloziti | |
|
Mima VIP
Broj poruka : 218 Points : 90 Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Ko je Alehin, poznat i kao Sloba P. ?? Pet 16 Nov - 21:23 | |
| Vito i Alehin su isto, a ima jos dosta likova se alehinu uvlace u.... pa kao da su i oni isto :heart: veze ih prava ljubav, sve sami pajaci | |
|