BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Naftna Industrija - NIIS 9. DEO

Ići dole 
+90
Limited011
FatCat
beljic100
Zmark
Dragan11
Karlo
Nikollla
Kobe Bryant
adamm
Bond
draggon
Bojjan
Ivan2211
Aleks
Tom80
trind
Zeljko
Zrimi
Drasko
Bochek
Joca
Fmember
JMBR
BojanNS
zekapeka
Folio
MIlanNoviSad
Zexx
Aritmeticar
Voiceoflaw
flyer
Zeljko321
Motika
Sutra
philips1
Dragivoje
Dalaj Lama
Boza Belex
mr Bean
Dr.
Gocili
malecki
Fast
boban75
gaggii
Jovan I
Friz
Sahbaz
vladimir85
Al Kapone
Zwiebel
Ceras
LUMTDZOS
Popaj
Momir
Boranija
Roman Abramovich
tandaric
Teletrader
Jaca
Trade Now
Maca
Ars Vivendi
pepermint
gogloee
Sasuolo
Racunarko
vladimir1976
ivvan
Sneki
Fokus
MilanR
MORNAR
Dragot
Dragan555
Taliban
Jerry Springer
capriolo
Smile
MYSTIC021
Aca kurbla
Big Mile
Strbac
Tenerife
Frenky
Red max
govedinho
Taliano
Vladulns
Urosk
94 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Sledeći
AutorPoruka
Tenerife
VIP
VIP
Tenerife

Broj poruka : 739
Datum upisa : 02.10.2013

Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 12:42

@Taliano

Ti stvarno imaš problem sa lobotomijom? Ja sam mislio da se samo praviš.

Turbo folk je gorenje naroda, svako pospešivanje tog sagorevanja
je turbo folk, razbuktavanje najnižih strasti kod homo sapiensa

Glasački listić koji omogućuje svakoj budali da ga ispravno popuni je turbo folk
Nazad na vrh Ići dole
Jovan I
Still learning
Still learning
Jovan I

Broj poruka : 67
Datum upisa : 23.02.2015

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 12:51

Sta panika radi ccccc.......
Nazad na vrh Ići dole
Taliano
Forum queen
Forum queen
Taliano

Broj poruka : 1475
Datum upisa : 23.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 12:54

Cccc opet uvrede...u kriticnim momentima svasta isplivava na povrsinu.Shvati berzu na drugi nacin-opustenije,kao igru.Ako imas 4S po Kostolanjiju(spoznaju,strpljenje,sredstva i srecu) a bio bih slobodan da dodam i peto S-stav,nebi trebalo da se toliko uzrujavas.Osim toga i sa zdravstvenog stanovista ti to ne preporucujem-oboleces covece!

Still learning
Still learning
Jovan I

Broj poruka : 67
Datum upisa : 23.02.2015

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 12:57

Taliano ::
Cccc opet uvrede...u kriticnim momentima svasta isplivava na povrsinu.Shvati berzu na drugi nacin-opustenije,kao igru.Ako imas 4S po Kostolanjiju(spoznaju,strpljenje,sredstva i srecu) a bio bih slobodan da dodam i peto S-stav,nebi trebalo da se toliko uzrujavas.Osim toga i sa zdravstvenog stanovista ti to ne preporucujem-oboleces covece!
Nisi bas najbolje shvatio moj komentar, nije bilo uvrede
Nazad na vrh Ići dole
Taliano
Forum queen
Forum queen
Taliano

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 13:10

Odgovor je bio za clana Tenerife-ti si se ubacio u sekundi.

Member
Member
Dalaj Lama

Broj poruka : 720
Datum upisa : 30.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 15:00

3rd Mart 2011
Nerazumem-zaista nema nervoze. Pljuvanje se odnosi pre svega na jadu od drzave u kojoj živimo-nevezano za ličnu korist,koju cu imati na ovoj akciji santa .Što jes-jes više bih voleo da su NIIS kupili Nemci ili Japanci ali jbg šta je tu je.

Uvek je bio zabavan.... RIP

VIP
VIP
BojanNS

Broj poruka : 589
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 17:05

Žao mi je što nisam slikao one skrnave papiriće u pošti koji nas informišu o ceni akcija NIIS i AERO. Slika pre godinu dana i sada bi bila totalno obrnuta :) Što se tiče cene, naravno...
Sve što se dešava trenutno sa cenom akcije je veoma logično. Ja sam takođe u hartiji i nije baš lako gledati, ali sam tu na duži rok. Ciklična kretanja su logična stvar, a svakako su podgrejana geopolitikom. U tom smislu gledam NIS kao modernizovanu kompaniju koja je talac trenutne političke situacije. 
Da bi video dugu, moraš da izdržiš kišu! Možda je u Srbiji i ovo pod znakom pitanja... :)

Pitao bi nekog stručnog da li cena vađenja nafte varira u odnosu na cenu nafte, ili je je uvek približno ista?
Nazad na vrh Ići dole
Popaj
VIP
VIP
Popaj

Broj poruka : 1168
Datum upisa : 12.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 18:45

Ja sam spremio neke parice, pa sada cekam pravi momenat za ulazak u NIIS.
Do kada cu cekati, videcemo. Drugari koji su u akciji, drzite se, posle kise bice i sunca.
Nazad na vrh Ići dole
Sasuolo
VIP
VIP
Sasuolo

Broj poruka : 206
Datum upisa : 07.11.2011

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 18:50

Meni se cini da kod nas posle kise dodje poplava  lale
Nazad na vrh Ići dole
Taliano
Forum queen
Forum queen
Taliano

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 19:11

Bojane, cena vadjenja je stvar unutrasnje strategije onih koji eksploatisu.Ili se plati vadjenje po jedinici mere(bilo unutar svoje firme bilo "podizvodjacu") ili se plati platom zaposlenih uz propisane norme.Oprema takodje moze biti vlasnistvo onog ko exploatise a moze se i angazovati od treceg lica.Ne vidim da ovde moze da ima nekih velikih oscilacija-sve zavisi od ponude i traznje u datom momentu.Ovde je za nas vaznija cena prerade.Takodje,lepo bi bilo videti dijagram NIIS vs INA,pocetak pada cene nafte pa do danas.Rezultati INE sa uticajem na cenu,takodje su interesantni.Ovde bi nam braca Hrvati sa foruma moglu biti od pomoci!?

VIP
VIP

Broj poruka : 140
Datum upisa : 24.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 19:28

"I u našem okruženju pojeftinjenje nafte ugrožava poslovanje kompanija i reflektuje se na celokupne privrede zemalja. Tako je austrijskom OMV-u neto profit u 2014. godini pao za 65 % u odnosu na 2013. godinu (sa 1,16 milijardi evra na 357 miliona evra). Iz OMV-a najavljuju da će ove godine smanjiti investicije sa četiri milijarde evra tokom 2014. na 2,5 do 2,8 milijardi.
Hrvatska INA je u 2014. godini zabeležila neto gubitak od 298 miliona dolara, što je 10 % više nego u 2013. godini a za investicije je izdvojila 294 miliona dolara, odnosno 16 % manje nego u 2013. godine."
http://www.balkanmagazin.net/nafta-i-gas/cid177-110454/tek-otpocelo-prebrojavanje-zrtava-u-ratu-cenama-sirove-nafte
Nazad na vrh Ići dole
Big Mile
VIP
VIP
Big Mile

Broj poruka : 1658
Datum upisa : 19.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 19:28

Baš se sve urotilo protiv ove hartije, nafta opet krenula žešce dole, 45/55 $, dolar skace na EUR + 1.33%, trenutan odnos Eur-$ 1,048, slabija kupovna moc u Srbiji, veci  porezi i akcize... Svi smo se složili da ce q1 biti loš, ali ovaj razvoj dešavanje u svetu ne daje nade ni za q2....
Nazad na vrh Ići dole
Dragan555
Old member
Old member
Dragan555

Broj poruka : 1489
Datum upisa : 18.01.2014

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 20:22

Taliano moram s vremena na vreme da istaknem da sam totalni laik i da moje misljenje nije relevantno. Samo dobronameran savet bezi iz NIIS. A evo zasto tako mislim. Zapad a USA posebno se nece smiriti dok Putina ne skinu sa vlasti a da li ce tad stati ili ce rasparcati Rusiju kao Jugu. Verovatno suvise je velika i oruzano mocna a mogla bi da postane i bogata. Osnivanje BRIKS banke je ne trn nego noz u oku. Clanice BRIKS imaju preko 3 milijarde ljudi. Ako oni odbace Dolar kao rezervnu valutu USA ce gadno da nastrada. Zato ce ici do kraja ma koliko to bolno bilo. Ceo ovaj rasplet vec traje vise od godine a rasplet se ne nazire. Trajace duze od godinu, dve. To je moje vidjenje. Ajmo samo jos pogled iz drugog ugla. Vucic nedvosmisleno zeli u EU. Rusiji se to ne svidja mada to nikad nece javno priznati. Pre neki dan je bilo kako Vucica napadaju svi mediji u Rusiji. Ako Putinu dune koliku stetu moze jednom svojom reci da nanese NIIS? Sve ovo cini akciju NIIS zestoko rizicnom. I evo ponuda ce vec u ponedeljak biti 4 puta vecaod potraznje a panika jos nije ni krenula kao ni pad cene nafte. Izadji ti iz te akcije umesto da dokupljujes pa ako ti je toliko prirasla srcu kupi je opet na 500 ili manje za koji mesec.
Nazad na vrh Ići dole
Dragan555
Old member
Old member
Dragan555

Broj poruka : 1489
Datum upisa : 18.01.2014

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 20:53

Molim te nemoj pogresno da shvatis prethodnu poruku. Od sveg srca vama koji imate akcije NIIS zelim da budete u pravu a da svi ostali ispadnemo ako treba i smesni. Jer vi imate akciju pa jedino vi mozete da budete na dobitku ili steti a ostalima je manje vise svejedno. Ni iz dzepa ni u dzep. To jednostavno vise nije akcija koja se kupuje sa poverenjem. Postala je rizicna i to iz mnogo uglova.
Nazad na vrh Ići dole
Friz
VIP
VIP
Friz

Broj poruka : 1684
Godina : 54
Datum upisa : 16.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 21:55

Kolega Dragan, nemoj mnogo da se sekiraš, mislim da on uopšte ne razmišlja u tim kategorijama, a i ne verujem da shvata o čemu ti pišeš....

Edit: dobro došao!

VIP
VIP
Frenky

Broj poruka : 516
Godina : 49
Datum upisa : 19.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 22:04

Danas brent oil 54.86$ -4.21% ide cena brzo dole cak i brze nego sto se misli .Ako ovako nastavi cena da ide dole niis ce da pravi samo gubitke mislim da sam negde procito da brent oil mora da bude 60$
da bi rafinerija bila rentabilna .Ako bude gubitaka ove godine onda je pitanje koliko vredi akcija kompanije koja pravi gubitke ova godina za niis teska a ko kaze da ce ona tamo biti laka . kafa
Nazad na vrh Ići dole
Friz
VIP
VIP
Friz

Broj poruka : 1684
Godina : 54
Datum upisa : 16.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 22:06

Valjda će i FED da se oglasi tokom leta i da zaustavi ovo ludilo! Ni njma to na duge staze neće da valja, a posebno je loše za nas koji kupujemo gorivo na pumpi, šta vredi što cena nafte pada, kad $ raste, mi skoro da i ne vidimo benefit od pada cene zbog kursnih razlika...

Biće zanimljivo videti kako će se NIS postaviti kad $ počne da pada, što će nas potrošače veoma radovati....

VIP
VIP
Frenky

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePet 13 Mar - 22:23

Friz
Pre neki dan deuche bank dala prognozu da ce do 2017 !euro vredeti=0.85 $
E sada ako u ponedeljak cena NIIS ode dole za 4% koliko i nafta danas to mu dodje minus 25din ispada da u ponedeljak mozemo ocekivati na ceni 630 din.A dno je 1 dinar tako da smo daleko od dna
udrimile
Nazad na vrh Ići dole
Zeljko321
VIP
VIP
Zeljko321

Broj poruka : 497
Datum upisa : 19.01.2013

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimeSub 14 Mar - 8:47

Friz ::
Valjda će i FED da se oglasi tokom leta i da zaustavi ovo ludilo! Ni njma to na duge staze neće da valja, a posebno je loše za nas koji kupujemo gorivo na pumpi, šta vredi što cena nafte pada, kad $ raste, mi skoro da i ne vidimo benefit od pada cene zbog kursnih razlika...

Biće zanimljivo videti kako će se NIS postaviti kad $ počne da pada, što će nas potrošače veoma radovati....

Rat valutama je otpoceo, postoje naznake da FED nece povecavati kamatne stope kako je to ocekivano. Za sada jak dolar pravdaju dobrim stanjem ekonomije. Ako uzmemo sve sto se dogadja u obzir cini mi se da je najbolje sacuvati kes I to u dinarima i eventualno uloziti u obveznice. Potajno se nadam da ce neki viskovi para stici i na nasu berzu jer je situacija katastrofalna i bez NIS-a cini mi se. A sto se tice cena goriva nemamo mi nikakve benefite. Placao sam euro dizel 157 din pre pada cena, a sada je nekih 147 i verovatno ce zbog dolara ici jos gore. Sto se tice same akcije mislim da vise niko ne moze da proceni njenu vrednost jer niko ne zna sta ce biti sa cenom nafte koja je postala orudje za geopoliticko prepucavanje tako da se na ovoj temi zaista vise nema sta reci a da to vec nije napisano
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP
Fmember

Broj poruka : 1630
Datum upisa : 01.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimeSub 14 Mar - 12:48

Frenky ::
Friz
Pre neki dan deuche bank dala prognozu da ce do 2017 !euro vredeti=0.85 $
E sada ako u ponedeljak cena NIIS ode dole za 4% koliko i nafta danas to mu dodje minus 25din ispada da u ponedeljak mozemo ocekivati na ceni 630 din.A dno je 1 dinar tako da smo daleko od dna
udrimile

ne treba slepo verovati svim tim prognozama

evo sta su prognozirali oktobra 2014

USD-crosses Spot Q4 2014 Q1 2015 Q2 2015 Q3 2015 Q4 2015 2016 2017 2018 2019
EUR/USD 1.27 1.25 1.22 1.20 1.18 1.15 1.05 0.95 1.10 1.15
USD/JPY 108 112 114 116 118 120 120 110 100 105
GBP/USD 1.62 1.62 1.61 1.60 1.59 1.57 1.50 1.38 1.38 1.42

http://etf.deutscheawm.com/DEU/DEU/Download/Research-Global/a3da5e39-64a6-4fe5-aada-6ee79604e56c/FX-Forecasts-and-Valuations.pdf

a evo i clanka gde se pominje 0.85 eur za jedan $
http://blogs.wsj.com/moneybeat/2015/03/10/euro-watch-out-below-says-deutsche-bank/

sve su to ipak predvidjanja.

Frenky
VIP
VIP
Frenky

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimeNed 15 Mar - 14:21

Zadnja cetiri trgovacka dana jako malo transakcija od 78-87 transakcija po danu sto je jako malo .Mene interesuje dali su zadnja cetiri dana poste pustale naloge prodaje gradjana ?
Nazad na vrh Ići dole
Taliano
Forum queen
Forum queen
Taliano

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimeNed 15 Mar - 16:02

Verovatno jesu,ali su iznad zone fluktuacije.

VIP
VIP
Zeljko321

Broj poruka : 497
Datum upisa : 19.01.2013

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimeNed 15 Mar - 18:43

Akcijama gradjana se trgovalo uglavnom na otvaranju
Nazad na vrh Ići dole
Frenky
VIP
VIP
Frenky

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 9:11

Flyer
Moze neka slicica da vidimo gde ide ovaj NIIS kafa
Nazad na vrh Ići dole
flyer
Still learning
Still learning
flyer

Broj poruka : 122
Datum upisa : 07.07.2014

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 10:15

Ne treba sličica....Jak otpor je na 631....nadam se da to neće probit....
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP
Fmember

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 10:21

flyer ::

jak otpor?????

bid size bid
7 650
1 648
549 646
38 640
20 627
50 621
40 620
90 612
250 600
0 0

Tenerife
VIP
VIP
Tenerife

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 10:22

Bez uvrede, ali postoji izreka - lepo je nadati se, opasno je zanositi se.

Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 2upfres

Glasački listić koji omogućuje svakoj budali da ga ispravno popuni je turbo folk
Nazad na vrh Ići dole
malecki
Still learning
Still learning
malecki

Broj poruka : 60
Godina : 40
Datum upisa : 28.02.2015

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 10:31

Fmember ::

jak otpor?????

bid size bid
7 650
1 648
549 646
38 640
20 627
50 621
40 620
90 612
250 600
0 0
Mozda Flyer ima neku bolju tablu  od
Nazad na vrh Ići dole
Frenky
VIP
VIP
Frenky

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 10:33

Pade otpor 630 din gde je rezervni polozaj ako ga ima ? udrimile
Nazad na vrh Ići dole
Tenerife
VIP
VIP
Tenerife

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 10:34

WTI (WBS March 2015)/  ICE Europe

Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Hs4y9h

Nazad na vrh Ići dole
Tenerife
VIP
VIP
Tenerife

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 10:36

@Frenky

590 za danas, sutra ćemo videti!  viljuska

Nazad na vrh Ići dole
Voiceoflaw
VIP
VIP
Voiceoflaw

Broj poruka : 541
Datum upisa : 20.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 10:43

Iskrcavao sam se i ponovo ukrcavao sa 30% portfelja.Na kraju balade-zadovoljan.Ako dodje na 650-ukrcavam.Nesto mi je ovde pun brod sveznalica,a obimi malecki.Vise strpljenja preporucujem-i bice sve OK.Nadam se da nema onih koji su kupovali na kredit!!!

Nadamo se da si se ukrcao. ajkula

police
Nazad na vrh Ići dole
Taliano
Forum queen
Forum queen
Taliano

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 10:48

Uzeh malo.

Still learning
Still learning
flyer

Broj poruka : 122
Datum upisa : 07.07.2014

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 10:52

Frenky ::
Pade otpor 630 din gde je rezervni polozaj ako ga ima ? udrimile

To još nije palo...nemoj gledat na dinar...past će ako dođe do 620...sad je još tu i ok je ...još..
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP
Fmember

PočaljiNaslov: Re: Naftna Industrija - NIIS 9. DEO   Naftna Industrija  - NIIS 9. DEO - Page 14 Icon_minitimePon 16 Mar - 11:08

jel se ovo nadas samo za danas ili i za sutra? tj da li ocekujes da je ovo dno?

Naftna Industrija - NIIS 9. DEO
Nazad na vrh 
Strana 14 od 29Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Sledeći
 Similar topics
-
» Naftna Industrija - NIIS 5. DEO
» Naftna Industrija - NIIS 6. DEO
» Naftna Industrija - NIIS 13. DEO
» Naftna Industrija - NIIS 7. DEO
» Naftna Industrija - NIIS 8. DEO

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: AKCIJE NISA - NIIS I ENERGETIKA SRBIJE-
Skoči na: