| ŠALE - njuz.net | |
|
+4MarkoJTD Popaj Zeljko321 Vladulns 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Vladulns VIP
Broj poruka : 1750 Localisation : novi sad Points : 6154 Datum upisa : 02.09.2009
| Naslov: Re: ŠALE - njuz.net 1/6/2015, 18:35 | |
| Država povećala akcize na gorivo kako bi održala stabilnost cena
BEOGRAD, 6. januar 2015, (Njuz) – Niska cena nafte na svetskim berzama neće ugroziti stabilnost cena u Srbiji jer je vlada pravovremeno reagovala i povećala akcize na sve vrste goriva.
U vladi smatraju da je ovaj potez najbolji način da se spreči preveliki šok koji bi među građanima mogle izazvati niže cene goriva.
Cene nafte na berzama su dostigle istorijski minimum i vlada je pravovremeno reagovala kako bi sprečila destabilizaciju cena na domaćem tržištu naftnih derivate – kaže ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić -
Povećanje akciza je potez koji, pre svega, obezbeđuje stabilnost i sprečava velike i nagle promene u standardu naših građana. Pored građana, korist od ove mere imaće i državni budžet koji će se bolje i efikasnije puniti – objašnjava ministar.
Ljajić tvrdi da je na ovaj način sprečen i domino efekat koji nastaje prilikom promene cene naftnih derivata i neutralisan negativan uticaj koji ovo kolebanje može imati na cene drugih proizvoda.
-Srpsko tržište je izuzetno stabilno i vlada će učiniti sve da tako i ostane. Ako pogledate zemlje u okruženju videćete da su cene goriva kod njih znatno podložnije promenama što stvara utisak nesigurnosti među njihovim građanima. Vlada Srbije nastaviti sa sprovođenjem reformi i odgovornom ekonomskom politikom koja će uspešno sprečiti sva dramatična pojeftinjenja – obećava on.
Ja nemam nikakav komentar, mislim da je suvisan.............. U zivotu nisam gluplja objasnjenja cuo, zasto npr. ne bi trebalo da pojeftini gorivo i kako bi takvo grozno pojeftinjenje nama svima ugrozilo standard i kvalitet zivota a nedavno su masakrirali penzionere i javnu upravu sa famoznih 10% dok npr. VD direktora EPS-a fura satove od 50.000 eura............. http://www.njuz.net/drzava-povecala-akcize-na-gorivo-kako-bi-odrzala-stabilnost-cena/
| |
|
| |
Zeljko321 VIP
Broj poruka : 497 Points : 1462 Datum upisa : 19.01.2013
| Naslov: Re: ŠALE - njuz.net 1/6/2015, 19:14 | |
| Mislio sam da sam se naslusao gluposti ali uvek ispadne neka nova, onako u centar. Morao sam da citam dva puta, nisam mogao da verujem sta budala izjavljuje | |
|
| |
Popaj VIP
Broj poruka : 1168 Localisation : Srbija Points : 3039 Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: ŠALE - njuz.net 1/6/2015, 19:24 | |
| Tako bezobrazno pljackaju ovaj narod i nije ih sramota. Pa logicno je da treba spustiti cene goriva, a ne povecavati akcize. Ovaj Ljajic bolje da je sve precutao, nego sto takve nebuloze plasira u medije. Sta reci, a ne zaplakati ? | |
|
| |
MarkoJTD VIP
Broj poruka : 1164 Godina : 36 Points : 3673 Datum upisa : 19.10.2009
| Naslov: Re: ŠALE - njuz.net 1/6/2015, 19:35 | |
| njuz.net ljudi... njuz.net | |
|
| |
Tenerife VIP
Broj poruka : 739 Points : 2460 Datum upisa : 02.10.2013
| Naslov: Re: ŠALE - njuz.net 1/6/2015, 19:46 | |
| Valjda ovaj tekst treba da ima smisla kada bi gorivo poskupelo a da se akcize smanje radi očuvanja stabilnosti cena?
Jedno je jasno, niže cene - manje naplaćenog poreza, mnogo zavisan budžet od akciza i poreza na gorivo koje se vadi u srbiji. Dakle rebalans rebalansa! _________________ Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrašnjim sagorevanjem
Turbo folk je gorenje naroda, svako pospešivanje tog sagorevanja je turbo folk, razbuktavanje najnižih strasti kod homo sapiensa
Glasački listić koji omogućuje svakoj budali da ga ispravno popuni je turbo folk
| |
|
| |
Zeljko321 VIP
Broj poruka : 497 Points : 1462 Datum upisa : 19.01.2013
| Naslov: Re: ŠALE - njuz.net 1/6/2015, 21:01 | |
| Hm, njuz net,a ja kao hepok kockica. ali to je sve zbog dugogodisnje alergije na vlade ministre I njihovo ispiranje mozga | |
|
| |
Joca VIP
Broj poruka : 159 Points : 325 Datum upisa : 29.06.2008
| Naslov: Re: ŠALE - njuz.net 1/6/2015, 22:55 | |
| Indeed zamisli da je je ova vest tačna Ukraden Most na Adi | |
|
| |
Popaj VIP
Broj poruka : 1168 Localisation : Srbija Points : 3039 Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: ŠALE - njuz.net 1/7/2015, 10:43 | |
| Bravo MarkoJTD, dobro si primetio. A Vladuins izgleda "naseo" kao i mi. Ali gde ima dima ima i vatre. | |
|
| |
Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: korist 3/7/2015, 12:28 | |
| - Momir ::
- citat ::
- Nebojša Krstić
Dva Vučića
Razmišljajmo o tome.
Nebojša Krstić objavljeno: 07.03.2015.
CEO TEXT na http://www.politika.rs/rubrike/Komentari/Dva-Vucica.lt.html http://www.njuz.net/njuz-galerija-19-istih-fotografija-aleksandra-vucica-i-jedna-razlicita/ _________________ Bolje je živeti na nogama nego na umreti na kolenima
| |
|
| |
Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: ŠALE - njuz.net 3/12/2015, 14:11 | |
| - Maca ::
Edit: a ni Vuk Drašković, da odmah eliminišemo ovog Fmembera iz naše daljnje konverzacije.... Nema ko drugi osim Vučića! ps Čujem da se za hvaljenje SNS-a i Vučića plaća dnevnica 1500 din plus sendvič i sok. Kome mogu da se preporučim? Kolko daju drugi? Ja se kod ovog mog Vuka nisam nesto ovajdio. _________________ Bolje je živeti na nogama nego na umreti na kolenima
| |
|
| |
Igi-bg Partner
Broj poruka : 218 Points : 483 Datum upisa : 17.11.2009
| Naslov: b 3/12/2015, 15:30 | |
| | |
|
| |
| ŠALE - njuz.net | |
|