| ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN | |
|
+59philips1 Big Beast boban75 Kobe Bryant ASAS Delboj GogaAna Trade Now Roman Abramovich malaga Smile Zalad Cucla Non-ProfitOrganization Pera Božić Alonisos goldmaker Boki72 Aca123 bonum.mm Aria Pripravnik Ars Vivendi Cicija mikim kaktuss bboki1 BBrroo rovver gaggii Isidora Zile Stane Dolanc Markoni Big Mile Nisimo23 duomono maxxxii Sikikiki goxi Momir Al Kapone C R A Z Y Maca Orient pepermint Bobo011 faceman Folio Moma & Nedja dunjica Lucca Brazzi Boranija Dragivoje Peka boxxi Dragot Matthew Greenburgh MHE kila(H)WATacina 63 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Markoni Still learning
Broj poruka : 37 Points : 181 Datum upisa : 10.05.2017
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/1/2018, 13:51 | |
| @Matthew
Ima li kakvih informacija u vezi sa ENHL namerom o preuzimanju EPEN? Ako me sećanje dobro služi, danas je "zakonski" rok za donošenje odluke od strane CRHOV? | |
|
| |
Matthew Greenburgh Partner
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/1/2018, 14:00 | |
| - Markoni ::
- @Matthew
Ima li kakvih informacija u vezi sa ENHL namerom o preuzimanju EPEN? Ako me sećanje dobro služi, danas je "zakonski" rok za donošenje odluke od strane CRHOV? Pojma nemam,...cuo sam da je opet nudio neku besmisleno nisku cenu, valjda ovu sto fingiraju njegovi sateliti loptanjem na berzi. Ne znam kako bi Komisija za HoV mogla da odobri takvu ponudu posle svih onih odbacivanja gde su i oni sami napisali da je cena iznad 20.000 po akciji, ali Srbistan je ovo: sve je moguce - ipak je sav rukovodeci "mudri" kadar uglavnom iz Niksica, Berana, Andrijevice, i sl. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/1/2018, 14:50 | |
| . [You must be registered and logged in to see this link.]option=com_content&view=category&layout=blog&id=58&Itemid=94&lang=sr Vesti za akcionare IZMENJENI SAZIV 27. REDOVNE SEDNICE SKUPSTINE ENERGOPROJEKT ENTEL A.D.Za više informacija: [You must be registered and logged in to see this link.]Izmenjeni%20saziv%2027%20%20redovne%20sednice%20skupstine.pdf _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Pripravnik VIP
Broj poruka : 93 Godina : 40 Localisation : Beograd Points : 358 Datum upisa : 13.11.2007
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/12/2018, 21:47 | |
| Ima li nekog da je bio na Skupštini da nas izvesti kako je protekla? | |
|
| |
mikim Just looking
Broj poruka : 30 Points : 150 Datum upisa : 27.07.2017
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/14/2018, 22:47 | |
| - Pripravnik ::
- Ima li nekog da je bio na Skupštini da nas izvesti kako je protekla?
OBAVEŠTENJE O NEDOSTATKU KVORUMA NA 27. SEDNICI SKUPŠTINE ENERGOPROJEKT ENTEL A.D: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
ASAS Just looking
Broj poruka : 21 Points : 105 Datum upisa : 12.02.2018
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/15/2018, 12:23 | |
| OBAVEŠTENJE O NEDOSTATKU KVORUMA NA 27. SEDNICI SKUPŠTINE ENERGOPROJEKT ENTEL A.D: [You must be registered and logged in to see this link.]Da li to znači da su Bojovićevi sateliti u većini i među malim akcionarima? | |
|
| |
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/16/2018, 18:23 | |
| Ne znači.
Znači da pokušavaju da sabotiraju manjinske akcionare, tako što neće da im priznaju punomoćja za glasanje.
Neće im to uspeti. Biće dividenda izglasana: čak i ako bude potrebna putem suda.
_________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Markoni Still learning
Broj poruka : 37 Points : 181 Datum upisa : 10.05.2017
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/19/2018, 11:05 | |
| poziv za ponovljenu skupstinu akcionara | |
|
| |
boban75 VIP
Broj poruka : 810 Localisation : Vojvodina Points : 2718 Datum upisa : 03.01.2014
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/20/2018, 21:49 | |
| FORMULAR ZA GLASANJE U ODSUSTVU Na ponovljenoj redovnoj sednici Skupštine akcionara ENERGOPROJEKT ENTEL AD
EDIT: Ostavi link gde ima taj formular, obrisano jer narusava zadate dimenzije! Mod D. _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
A Bird in the hand, is worth two in the bush. - Ezop 600. p.n.e.
If one equity analyst its raining and the other says its sunny... yuor job as an investor is to ignore them both and instead look out the window.
| |
|
| |
boban75 VIP
Broj poruka : 810 Localisation : Vojvodina Points : 2718 Datum upisa : 03.01.2014
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/21/2018, 14:34 | |
| Nema linka. To je bila moja pomoc malim akcionarima Entela. Ako nedozvoljavas Admine u redu obrisi. Pozdrav.
_________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
If one equity analyst its raining and the other says its sunny... yuor job as an investor is to ignore them both and instead look out the window.
| |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/21/2018, 16:33 | |
| Valjda dobjaju taj formular uz poziv za skupstinu? _________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
|
| |
boban75 VIP
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/21/2018, 21:08 | |
| Kobe citat: Valjda dobjaju taj formular uz poziv za skupstinu?
Kao što je Bojović dao ponudu za preuzimanje.
Što kaže Matthew: Znači da pokušavaju da sabotiraju manjinske akcionare, tako što neće da im priznaju punomoćja za glasanje.
Neće im to uspeti. Biće dividenda izglasana: čak i ako bude potrebna putem suda. _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
| |
|
| |
boban75 VIP
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/23/2018, 11:17 | |
| Juče, dok sam spemao slanje glasanja u odsustvu, pozovem centalu Entela 011/310-1200 da se raspitam o glasanju na skupštini. Javi se ljubazni ženski glas i kaže mi da je skupština održana i da netreba da se glasa jer je sve završeno. Kad sam je upitao a zašto se onda ponavlja skupština? Počela je da muca, izbegava odgovor i dala mi je broj pravnika Momčila Jeftića 011/310-1076. Naravno, na taj broj se niko nije javljao, a pokušao sam više puta. Ovo sam napisao da bi drugi akcionari izbegli ove neprijatnosti. Inače, glasao sam u odsustvu, uz overu potpisa kod notara. Glasao sam Za dividendu (tačka 3 - predlog manjinskih akcionara) i glasao Protiv izbora Bojovića u Nadzorni odbor (tačka 6 - prikriveno i zamaskirano). Ako Vam na bilo koji način treba moja podrška (manjinskim akcionarima) možete me kontaktirati na PM Messages (gore levi ugao ovde na stranici foruma). Pozdrav i srećno 28.06.2018. _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
| |
|
| |
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/28/2018, 14:45 | |
| Izglasana dividenda, 1185 din po akciji (bruto). Bojovic nije izabran u Odbor direktora drustva.
_________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
boban75 VIP
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/28/2018, 15:01 | |
| MATTHEW Citat: Izglasana dividenda, 1185 din po akciji (bruto). Bojovic nije izabran u Odbor direktora drustva. SVAKA ČAST !!! Sad kad bi još izabrali novo rukovodstvo umesto ovih koji su za Bojovića. Ja sam tu u svakom slučaju da pomognem ako treba. _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
| |
|
| |
Aria VIP
Broj poruka : 109 Points : 399 Datum upisa : 07.09.2010
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/28/2018, 19:59 | |
| - boban75 ::
- Juče, dok sam spemao slanje glasanja u odsustvu, pozovem centalu Entela 011/310-1200 da se raspitam o glasanju na skupštini. Javi se ljubazni ženski glas i kaže mi da je skupština održana i da netreba da se glasa jer je sve završeno. Kad sam je upitao a zašto se onda ponavlja skupština? Počela je da muca, izbegava odgovor i dala mi je broj pravnika Momčila Jeftića 011/310-1076. Naravno, na taj broj se niko nije javljao, a pokušao sam više puta.
Ovo sam napisao da bi drugi akcionari izbegli ove neprijatnosti. Inače, glasao sam u odsustvu, uz overu potpisa kod notara. Glasao sam Za dividendu (tačka 3 - predlog manjinskih akcionara) i glasao Protiv izbora Bojovića u Nadzorni odbor (tačka 6 - prikriveno i zamaskirano).
Ako Vam na bilo koji način treba moja podrška (manjinskim akcionarima) možete me kontaktirati na PM Messages (gore levi ugao ovde na stranici foruma).
Pozdrav i srećno 28.06.2018. Napisao si da si glasao u odsustvu uz overu potpisa kod notara. Pretpostavljam da si došao do glasačkog listića, popunio ga (glasao), overio potpis na glasačkom listiću kod notara i zatim ga poslao poštom. Je li tako? Da li si možda lično odneo tako popunjen glasački listić u sedište društva? Kako si došao do glasačkog listića? | |
|
| |
goxi Our family
Broj poruka : 216 Points : 816 Datum upisa : 03.03.2011
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/29/2018, 07:16 | |
| Ovo je jedna od najboljih vesti koje sam cuo u poslednje vreme ! Svaka cast akcionarima koji su skupili 5%. Ziveli ljudi. Ovo treba proslaviti !! | |
|
| |
MHE kila(H)WATacina Voli da LAŽE !!
Broj poruka : 349 Points : 1539 Datum upisa : 07.04.2011
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 6/29/2018, 10:20 | |
| Evo promene izmedju dve Skupstine : Redovane i ponovljene Kupovina | Prodaja | Akcionar | Staro | Novo | Razlika | Akcionar | Staro | Novo | Razlika | TEZORO BROKER AD - ZBIRNI RAČUN | 10779 | 10789 | 10 | JASNIĆ MIHAJLO | 28 | | -28 | ČUČKOVIĆ MILOŠ | | 10 | 10 | ILIĆ SRBISLAVA | 10 | | -10 | ČUČKOVIĆ RADOŠ | | 10 | 10 | OPANKOVIĆ DRAGAN | 45 | 44 | -1 | JASNIĆ DANICA | 11 | 19 | 8 | ILIN ALEKSANDAR | 1 | | -1 | ĐORĐIĆ ACO | 2 | 4 | 2 | | | | | _________________ "Umesto retrovizora moramo uzeti u ruke dvoglede" iz ekspozea PM. - E ovo je Aco moj izum !!
| |
|
| |
boban75 VIP
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 7/4/2018, 10:00 | |
| Entel isplaćuje pola milijarde dinara za dividende? Na ponovljenoj sednici Skupštine akcionara Energoprojekt Entela 28. juna, manjinski akcionari izglasali su isplatu više od pola milijarde dinara na ime dividende. 0Piše: M. Obradović03. jula 2018. 21.18 Prema rešenju Komisije za hartije od vrednosti na ovoj sednici nije imao pravo glasa većinski akcionar, Energoprojekt holding. S obzirom na to da 86,26 odsto dividende ide Energoprojekt holdingu ovo znači da bi i akcionarima ove kompanije, među kojima je i Republika Srbija sa 33,5 odsto, mogla biti isplaćena veća dividenda. Na ovoj sednici izglasano je i da Dobroslav Bojović, većinski vlasnik Holdinga ne bude izabran za člana Odbora direktora društva. Zanimljivo je da je 1.185 dinara, koliko iznosi dividenda po jednoj akciji Entela, čak 52 odsto vrednosti akcije na berzi. List Danas objavio: [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
| |
|
| |
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 7/4/2018, 10:13 | |
- Zanimljivo je da je 1.185 dinara, koliko iznosi dividenda po jednoj akciji Entela, čak 52 odsto vrednosti akcije na berzi.
Ovde su se zeznuli. Zbir izglasane dividende za 2017 i iznosa preostale nerasporedjene dobiti grupe Entel (po akciji), iznosi 52% od trenutne cene akcije. Ali je pozitivno da su objavili. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 7/10/2018, 16:55 | |
| - goxi ::
- Ovo je jedna od najboljih vesti koje sam cuo u poslednje vreme ! Svaka cast akcionarima koji su skupili 5%. Ziveli ljudi. Ovo treba proslaviti !!
Odluka o raspodeli dobiti - Energoprojekt Entel a.d. , Beograd[You must be registered and logged in to see this link.] _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Popaj VIP
Broj poruka : 1168 Localisation : Srbija Points : 3039 Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 7/10/2018, 23:53 | |
| - Matthew Greenburgh ::
- goxi ::
- Ovo je jedna od najboljih vesti koje sam cuo u poslednje vreme ! Svaka cast akcionarima koji su skupili 5%. Ziveli ljudi. Ovo treba proslaviti !!
Odluka o raspodeli dobiti - Energoprojekt Entel a.d. , Beograd
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ovo je odlicna vest. Hvala Matthew Greenburgh, sreca je da te imamo ovde na forumu.Visina dividende je manja od 10% na cenu akcije ? | |
|
| |
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 7/11/2018, 07:31 | |
| - Popaj ::
Visina dividende je manja od 10% na cenu akcije ? Pa jeste manje od 10%. 1185/13807, ispadne prinos oko 9%. Preostali iznos nerasporedjene dobiti je 43% od trenutne cene, ili 5970 din po akciji. U narednom periodu ce biti borba da se i taj iznos isplati. Samo u nerasporedjenoj dobiti je bilo 7155 din po akciji, pre ove dividende. Tu se vidi pravi stepen otimacine koju pokusavaju ponudom od 13805 din da postignu. Prakticno sa parama Entela da preuzmu preostale akcije, bez da se uopste uzima u obzir biznis koji godisnje generise $7 miliona EBITDA, i to bez duga. Al' to nema sanse da im prodje; jos malo, pa ce i u parnicama na sudu da se prikazu prave vrednosti Entela: mislim da KHoV to i ceka - da sudovi izadju sa fer cenom, pre nego sto se odobri neka ponuda za preuzimanje. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
boban75 VIP
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 7/21/2018, 01:56 | |
| Utvrđuje se dan 14.11.2018. kao dan isplate dividende. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
| |
|
| |
MHE kila(H)WATacina Voli da LAŽE !!
Broj poruka : 349 Points : 1539 Datum upisa : 07.04.2011
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 8/9/2018, 20:30 | |
| Promene u avgustu do sada Kupovina | Prodaja | Akcionar | Staro | Novo | Razlika | Akcionar | Staro | Novo | Razlika | TEZORO BROKER AD - ZBIRNI RAČUN | 10820 | 10890 | 70 | NIKOLIĆ SNEŽANA | 100 | 60 | -40 | VOJVODJANSKA BANKA AD NOVI SAD - KASTODI | | 22 | 22 | OPANKOVIĆ DRAGAN | 44 | 8 | -36 | | | | | ČUČKOVIĆ MILOŠ | 10 | | -10 | | | | | KARIĆ DRAGOBRAT | 23 | 17 | -6 | _________________ "Umesto retrovizora moramo uzeti u ruke dvoglede" iz ekspozea PM. - E ovo je Aco moj izum !!
| |
|
| |
boban75 VIP
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 8/23/2018, 16:44 | |
| 16.08.2018. Уписује се у Регистар привредним субјеката забележба спора за побијање одлуке скупштине ENERGOPROJEKT ENTEL A.D. BEOGRAD о именовању члана Одбора директора ENERGOPROJEKT ENTEL A.D. BEOGRAD, а која одлука је донета у оквиру тачке 6 дневног реда 27. поновљене редовне седнице скупштине ENERGOPROJEKT ENTEL A.D. BEOGRAD која је одржана 28. јуна 2018. године. Спор се води пред привредним судом у Београду, Масарикова 2, 11000 Београд, под бројем 9 П-4047/2018. _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
| |
|
| |
boban75 VIP
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 9/5/2018, 23:15 | |
| Ovde su akcionari pokrenuli sudski postupak za otkup akcija.
Da li zna neko koji je broj tog predmeta? _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
| |
|
| |
boban75 VIP
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 9/18/2018, 23:26 | |
| Poskočila cena danas na 14.000 din. _________________ Loša vest je da vreme leti. Dobra vest je što ste Vi pilot. - Majkl Altšuler
| |
|
| |
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 9/19/2018, 09:38 | |
- Poskočila cena danas na 14.000 din.
Jebesh berzu,...umrtvljena akcija, vise nista ne znaci trgovina. Entel je situacija koja ce se resiti na sudu, a ne na berzi. Kao i Oprema,...kao i Industrija. To treba onom retardu sa berze objasniti, koji kenja o IPO ne bi li jos kojoj naivcini maknuli kintu iz dzepa: sveli su situaciju na to da se kupuje na berzi, a prodaje u sudskom postupku. Cirkus ! Al' polako,… biju kamate na tuzbene zahteve, a Entel i dalje odlicno radi. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
ASAS Just looking
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 9/19/2018, 14:54 | |
| A da li će i sud baš sve to rešiti? Kada će tužioci i od koga dobiti pare (tuženik je samo Napred razvoj a.d, bar u slučaju Opreme) i kada presuda bude konačna? Da li su mali akcinari Napreda dobili pare po presudi? | |
|
| |
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 9/20/2018, 14:01 | |
| - ASAS ::
- A da li će i sud baš sve to rešiti? Kada će tužioci i od koga dobiti pare (tuženik je samo Napred razvoj a.d, bar u slučaju Opreme) i kada presuda bude konačna?
Savetujem ti da uzmes advokata, pa ce da ti objasni sve. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
ASAS Just looking
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 9/26/2018, 22:10 | |
| - Matthew Greenburgh ::
- Savetujem ti da uzmes advokata, pa ce da ti objasni sve.
Hvala ti na savetu, BAŠ si mi puno pomogao! ;-) A šta je sa pitanjem: „Da li su mali akcionari Napreda dobili pare po presudi?“ – da li da i to da pitam advokata? | |
|
| |
Pripravnik VIP
Broj poruka : 93 Godina : 40 Localisation : Beograd Points : 358 Datum upisa : 13.11.2007
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 11/14/2018, 10:02 | |
| Danas leže dividenda, prvi neka javi kad mu legne na račun. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Pripravnik VIP
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 11/14/2018, 14:16 | |
| Upravo legla dividenda. 😉 | |
|
| |
ASAS Just looking
| Naslov: Re: ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN 2/4/2019, 23:37 | |
| A šta se ovde dešava? Ništa novo - znači idila? Da li ipak neko nešto korisno zna? | |
|
| |
| ENERGOPROJEKT ENTEL a.d. - EPEN | |
|