|
| Saša Radulović - RESTART! | |
|
+30Fmember Bojjan Maca FatCat Drasko Popaj Sahbaz Folio Prokuplje Cucla Ivan00 Dalaj Lama trind Nikola Fast Momir Smile Zile Limited011 ivan45 Ars Vivendi MORNAR LUMTDZOS ILoveRoses Drag65 Kobe Bryant Sneki Sutra ingglick Boranija 34 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Drag65 VIP
Broj poruka : 611 Points : 1423 Datum upisa : 12.07.2009
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 8/18/2015, 13:50 | |
| Poslednji voz: TVOJA zemlja ili NJIHOVA država? - protiv rasprodaje Srbije - http://dostajebilo.rs/akcije/poslednji-voz/– ЗА ПОТПУНУ транспарентност као лек ПРОТИВ партијског запошљавања и корупције – ЗА ЈАВНО ПОЛАГАЊЕ РАЧУНА као лек ПРОТИВ пљачке и отимања – ЗА независне институције и владавину права ПРОТИВ партијске државе – ЗА Закон о пореклу имовине као лек ПРОТИВ олоша – ЗА стварно процесуирање 1024 пљачкашке приватизације НЕ Вучићеве лажи – ЗА земљу паорима НЕ великим корпорацијама – ЗА извођење Телекома на берзу НЕ продају стратишким инвеститорима – ЗА домаћу привреду, породичне фирме и газдинства НЕ јефтину радну снагу – ЗА смањење пореза и доприноса свима НЕ субвенције политички подобнима – ЗА укидање овере здравствених књижица. Здравствена заштита свим грађанима Србије – ЗА универзалну социјалну заштиту,помоћ свим породицама којима треба – ЗА увођење реда, чисте рачуне и једнаке услове за све – ЗА твоју земљу, НЕ њихову државу http://dostajebilo.rs/akcije/poslednji-voz/ #potpisujem | |
| | | Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 8/18/2015, 17:03 | |
| Liči na komuniostičke proglase iz 30-tih godina..
Nema naše i njihove države, ona je nas svih, nemamo mi dve države.
Čist populizam, gori i od Slobinog, Djindjićevog i Vučićevog - ZAJEDNO!
Bez para ništa od toga ne može da se uradi, pogledaj Sirizu.... _________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
| | | Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 8/18/2015, 19:56 | |
| Mogli su da dodaju i da će kad (ako) dodju na vlast ukinuti porez za sve! Ili da će svakoj neudatoj ženi naći muža.... _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
| | | Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 8/19/2015, 10:35 | |
| - Maca ::
- Mogli su da dodaju i da će kad (ako) dodju na vlast ukinuti porez za sve!
Ili da će svakoj neudatoj ženi naći muža....
ili da ce da uhapse miskovica i beka _________________ Bolje je živeti na nogama nego na umreti na kolenima
| |
| | | Folio VIP
Broj poruka : 276 Points : 1023 Datum upisa : 19.11.2010
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 11/18/2015, 16:46 | |
| Kakvi dugovi aerodromu, Er Srbija lider regiona
Eto ti ga, Vucic kaze da Radulovic laze narod. Bilo bi smesno da nije tuzno. | |
| | | Drasko VIP
Broj poruka : 281 Points : 837 Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 11/18/2015, 18:15 | |
| Vučić je rekao da Radulović ne zna da pročita finansijski izveštaj... A samo pre dve godine je bio ministar u njegovoj vladi... 😭 | |
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 11/18/2015, 20:29 | |
| Radulovic spasilac Srbije? Vučić lažov i izdajnik? _________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
| | | Smile Old member
Broj poruka : 1652 Points : 4820 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 11/21/2015, 00:03 | |
| Ko želi reforme u Srbiji
Ko tera opozicionare da, umesto da se bave životnim temama, infantilno upoređuju dužinu svojih programa? Ko ih tera da budalasto prizivaju staljinizam, titoizam, trockizam i polpotizam? Ko ih tera da povazdan inoviraju mehanizme izbacivanja neistomišljenika? Pa s tim u vezi: ko tera opoziciju da bira mediokritete, neharizmatične, netalentovane i nepametne lidere? Vučić? Duh Hamletovog oca?
Osnovno je pitanje, dakle, ko sprečava razuman i ozbiljan politički dijalog o reformama u Srbiji danas? Vlast? Zašto bi ona to činila? Koja vlast bi odbila da teret bolnih reformi podeli sa ostalim društvenim činiocima, opozicionim strankama, inteligencijom? Zato je bolje pitanje ko danas u Srbiji pokazuje želju da ostvari dijalog o suštinskim reformama potrebnim društvu i ko želi da se dođe do zajedničkog stava?
U isto vreme, pitanje je i ko je spreman za ozbiljnu debatu i doprinos reformama u Srbiji, u atmosferi u kojoj svaki konstruktivan stav, onaj koji u sebi ne sadrži neprijateljstvo i psovku upućenu Vučiću, opozicija i viđeni intelektualci tumače kao izdaju opozicije, a "izdajnici" bivaju označeni i kao Vučićevi plaćenici?
Za kakav su doprinos reformisanju Srbije sposobni i spremni oni koji smisao svog političkog delovanja svode na zakletvu da neće nikad s Vučićem? Oni koji u strahu od etikete "Vučićevih plaćenika" u svakoj svojoj izjavi, kao obavezan umetnički element, ubacuju pogrdu premijeru? Oni koji su politički program zamenili spiskom ličnih uvreda?
Problem je taj što reforme nisu tema koja zanima najprominentnije opozicionare. Oni danas, u Skupštini i drugde, demagoški kritikuju reformske poteze koje su sami do juče činili ili želeli da čine. Oni se ponašaju kao da, u stvari, priželjkuju propast neophodnih reformi kako bi u toj katastrofi za Srbiju uknjižili poene za sebe.
Problem je taj što je licemerje koje dominira našom javnom scenom podignuto na nivo društveno poželjnog ponašanja. Uzmimo za primer opozicione čelnike koji su učestvovali u prodaji NIS-a, ili pokušaju privatizacije Telekoma. Oni danas kao svoj politički zavet objavljuju da neće nikad u koaliciju sa strankama koje se slažu sa prodajom Telekoma. I to nikom nije čudno.
Šalu na stranu, ozbiljno je pitanje - ko danas u Srbiji želi reforme? Osim Vučića. Ima li takvog? Dajte, ako ima - šteta je da to javnost ne zna. Nebojša Krstić | |
| | | Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 2/18/2016, 17:53 | |
| http://dostajebilo.rs/pismo-bivseg-belog-listica/
_________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
| | | FatCat Member
Broj poruka : 854 Points : 1943 Datum upisa : 14.12.2008
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 2/19/2016, 12:39 | |
| 19.02.2016 10:42 Beograd
Radulović najavio raspad SNS-a sledeće godine _________________ Dinkić: Drugačije bi sve bilo da sam JA bio premijer !!
| |
| | | Folio VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 2/19/2016, 16:40 | |
| - FatCat ::
- 19.02.2016 10:42 Beograd
Radulović najavio raspad SNS-a sledeće godine http://dostajebilo.rs/radulovic-novi-izbori-vec-2017-godine-kad-se-raspadne-sns/ | |
| | | FatCat Member
Broj poruka : 854 Points : 1943 Datum upisa : 14.12.2008
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 2/20/2016, 04:15 | |
| Vidim kolega Folijo da si zaljubljenik opcije Radulovića i nj. pokreta, nemam ništa protiv, mada mislim da osim u BG i NS (i na lokalu u opštinama graskim) nema neke velike šanse.... podržavam i da dobije 9-12% samo da više ne gledam Pajtića i DS, kao ni Tadića+Čanak+Čeda.... Oni su izvesno gori čak i od Radulovića i SNS! Zato imaš moju podršku.
Al se nadam da ti je jasno da će SNS ići preko 50%, nek parlament tvore DSS+Dveri i Radulović, uz SPS i SNS, tu može i nešto konstruktivno da se desi, naravno uz Madjare, Albanci su i onako razjedinjeni i neće imati više od jednog predstavnika, a Ugljanin možda može da ima jednog poslanika ako se ne udruži sa DS. Madjari koji idu uz SNS 6-7 poslanika.
Nadam se da ti je sve jasno? _________________ Dinkić: Drugačije bi sve bilo da sam JA bio premijer !!
| |
| | | Folio VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 2/20/2016, 09:59 | |
| - FatCat ::
- Vidim kolega Folijo da si zaljubljenik opcije Radulovića i nj. pokreta, nemam ništa protiv, mada mislim da osim u BG i NS (i na lokalu u opštinama graskim) nema neke velike šanse.... podržavam i da dobije 9-12% samo da više ne gledam Pajtića i DS, kao ni Tadića+Čanak+Čeda....
Oni su izvesno gori čak i od Radulovića i SNS! Zato imaš moju podršku.
Al se nadam da ti je jasno da će SNS ići preko 50%, nek parlament tvore DSS+Dveri i Radulović, uz SPS i SNS, tu može i nešto konstruktivno da se desi, naravno uz Madjare, Albanci su i onako razjedinjeni i neće imati više od jednog predstavnika, a Ugljanin možda može da ima jednog poslanika ako se ne udruži sa DS. Madjari koji idu uz SNS 6-7 poslanika.
Nadam se da ti je sve jasno? Ne znam kako ovaj post da tumacim, kao tvoje glasno razmisljanje ili pitanje meni? | |
| | | Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 3003 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5593 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 3/8/2016, 01:31 | |
| U nekim firmama gde je Radulović bio stecajni upravnik, nije se ni na telefon odazivao poveriocima za obaveze nastale nakon otvaranja stecaja, tj obaveze koje je on napravio i morao da izmiri po odluci stecajnog sudije. Vrhunska nekultura, arogancija, neznanje i nepostenje. Njemu je bilo mesto uz Vucica. Žao mi je što je tako, ali ovo je moje licno iskustvo iz "saradnje" sa njim.
I verovatno će posle kraha DS i Tadića on ostati uz Dačića na sceni i ne bi me čudilo da udje u koaliciju sa AV. Sve smo videli i znamo da je sve moguće, što je dokazala svojevremeno i koalicija DS-SPS! _________________ Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
| |
| | | Folio VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 3/8/2016, 21:23 | |
| - Kobe Bryant ::
- U nekim firmama gde je Radulović bio stecajni upravnik, nije se ni na telefon odazivao poveriocima za obaveze nastale nakon otvaranja stecaja, tj obaveze koje je on napravio i morao da izmiri po odluci stecajnog sudije.
Vrhunska nekultura, arogancija, neznanje i nepostenje. Njemu je bilo mesto uz Vucica. Žao mi je što je tako, ali ovo je moje licno iskustvo iz "saradnje" sa njim.
Kobe Bryant-e ili mozda bolje da te nazovem Zvezdane... Radulović: Vučić je centar korupcije u Srbiji ctrl + F, pa u pretragu uneti: zvezdan zvezdan 17:48 07.03.2016. Za Vucica se slazem potpuno. Medjutim, Radulovic je zadnji covek koji bi trebao da ima obraz da prica o postenju. U nekim firmama gde je bio stecajni upravnik, nije se ni na telefon odazivao poveriocima za obaveze nastale nakon otvaranja stecaja, tj obaveze koje je on napravio i morao da izmiri po odluci stecajnog sudije. Vrhunska nekultura, arogancija, neznanje i nepostenje. Njemu je bilo mesto uz Vucica. Zao mi je sto je tako, ali ovo je moje licno iskustvo iz "saradnje" sa njim. | |
| | | Maca VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 3/8/2016, 21:42 | |
| - citat ::
- Neću glasati za Radulovića!
Nesto fali u njegovoj biografiji. Na izlgled sve idealno,ali nesto tu nije u redu. Em ima Kanadsko drzavljanstvo,em je radio u Simensu. Pitanje,zasto vise ne radi u Simensu i zasto nije u Kanadi.
Ponavljam ,nesto tu nije OK.
A kao vrhunski ing. elektrotehnike? Pa za njim placu u Kanadi i širom sveta, šta on to traži ovde? Ni ja neću izvesno glasati za njega...... Iz protesta zbog toga što nema nikoga ko mi odgovara, mislim da ću IZ PROTESTA i ja kao koleginica Sneki glasati za Madjare! Beli i prectrani listići nemaju NIKAKVOG smisla, ali ako bi Madjari "iznenada" dobili 10% glasova to bi već zabrinulo i uplašilo celu političku scenu u Srbiji, a za nevažeće i precrtane ih baš briga jer oni ne ulaze u Parlament! BTW: Otkud znaš, možda je Kobe na drugom forumu taj Zvezdan? Sve je to anonimno... _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
| | | Maca VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 4/13/2016, 18:37 | |
| KANDIDATI ZA POSLANIKE:
http://dostajebilo.rs/ljudi/ _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
| | | Bojjan VIP
Broj poruka : 348 Points : 869 Datum upisa : 18.04.2012
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 4/13/2016, 20:44 | |
| ovim ljudima svaka cest, ali mislim da je velika vecina clanstva kandidata za poslanike i odbornike dno dna zavrseni privatni fakulteti, vise poslovne. industrijski menadzeri i ostali kupljeni papiri, ali zanimljivo da ima poslanika cije cele familije rade u istom javnim preduzecu, i sad ti isti pricaju o stopiranju burazerskom zaposljavanju, isto slucaj da opstinski odbori kandidate za odbornike biraju po familijama tako se moze nadji da i stricevi i tetke ujaci i ostala bliza familija budu na listama | |
| | | Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 4/14/2016, 09:19 | |
| - Bojjan ::
ali zanimljivo da ima poslanika cije cele familije rade u istom javnim preduzec na koga konkretno mislis? _________________ Bolje je živeti na nogama nego na umreti na kolenima
| |
| | | Folio VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 4/17/2016, 14:22 | |
| Utakmica moze da pocne!
Управни суд усвојио жалбу Доста је било | |
| | | Cicija Member
Broj poruka : 895 Points : 2060 Datum upisa : 10.01.2008
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 4/28/2016, 04:54 | |
| Покрет ДЈБ је очигледно остварио велики успех уласком у покрајински и републички парламент, али и у скупштине више локалних самоуправа, који је тим већи ако се зна да је то учинио деловањем готово искључиво на друштвеним мрежама и у директном контакту с грађанима (без и једне рекламе на телевизији или закупљеног билборда у кампањи). Можда му је помогло и то што је успео да наметне своју причу, а нико није превише тражио да се изјашњавају о великим националним темама, као што су НАТО, Косово, ЕУ.
Ипак, не беже од тога. Професор Душан Павловић, други на републичкој листи ДЈБ, каже за „Политику” да је тај покрет против уласка у НАТО, као и признања Косова.
„Сматрамо да су евроинтеграције важне, али да нису важније од увођења реда у нашој кући. Не желимо да неодговорно понашање и корупцију правдамо евроинтеграцијама. То Влада Србије ради већ 16 година. Погледајте парадокс: у последње четири године ниво медијских слобода видно је опао, извршна власт угрожава независне институције (као што су повереник, омбудсман, РЕМ), сваких шест месеци влада потписује тајни уговор, судије су преплашене да не изгубе посао, изборни процес личи на циркус, а ми континуирано добијамо похвале од ЕУ званичника за такву праксу. То једноставно није нормално”, каже Павловић, наглашавајући да су се евроинтеграције у Србији изврнуле у своју супротност. | |
| | | BBrroo VIP
Broj poruka : 585 Points : 1870 Datum upisa : 09.03.2010
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 4/28/2016, 09:37 | |
| Opa, ovde ste se smestili da diskutujete o politici .... | |
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/9/2016, 01:43 | |
| Meni DJB lici na G14 i ne vidim da su nesto osim interesne grupe...
Morace iyborni yakon iy 1996. god da se sto pre menja. _________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
| | | Folio VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/9/2016, 15:25 | |
| - Boranija ::
- Meni DJB lici na G14 i ne vidim da su nesto osim interesne grupe...
Morace iyborni yakon iy 1996. god da se sto pre menja. Pazi mozda si ti u pravu, to cemo videti tokom vremena, a posebno kad dodju na vlast. Znam samo da je jedna cinjenica je apsolutno tacna, a to je da je SNS dokazana interesna grupa, zato ih i treba menjati. | |
| | | BBrroo VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/9/2016, 16:19 | |
| - Kobe Bryant ::
- ....
Sve smo videli i znamo da je sve moguće, što je dokazala svojevremeno i koalicija DS-SPS! Ovo je apsolutno tacno. Tako da me sada interesuje da li ce SNS sa LDP i LSV u koaliciju. Licno pre verujem da ce sa LSV. A kako po medijima podpredsednici SNSa i SPSa daju izjave , izgleda da SNS nece ni zvati SPS. I jos nesto , nemo ko u Srbiji nije bio na vlasti. Tako da ce doci i red i na Radula i Dveri. | |
| | | Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/13/2016, 19:37 | |
| DS formirao opštinsku vlast sa SRS u Starom gradu (BG) uz podršku SPS!! DJB i SNS opozicija! Radulović kaže: Nova vlast u Starom gradu je formirana jer je predstavnik DS odbio da prihvati "crvene linije" tog pokreta - da se uvede transparentnost trošenja javnog novca i javnog obavljanja vlasti, da se objave svi ugovori sa pravnim i privatnim licima koje je sklopila opština, da se svakog meseca kaže na šta je potrošen svaki dinar". "Zahtevali smo da se jasno napravi podela između političkih funkcija i profesionalnih mesta u javnom sektoru, kao i da se na profesionalne funkcije postavlje kadrovi izabrani putem javnog konkursa. Takođe smo tražili da se izvrši popis opštinske imovine i javno objavi ko je koristi", saopštava DJB. Kako stvari stoje biće cirkus i na Vračaru, jer je tamo DS "osvojio" vlast u koaliciji sa LDP, SDS, Levicom Srbije, Koraćevom strankom, Novom Srbijom..... ALI NEMA VEĆINU! _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
| | | BBrroo VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/13/2016, 20:05 | |
| Bice zajebancije sve dok se ne formira vlada. Ovo je po meni sve ispisvanje pulsa i zauzimanje boljih pozicija, pokazujuci misice na lokalu. I da prostite svi se kurvaju ... | |
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/13/2016, 21:00 | |
| Ne bih rekao. Pre će biti da se DS plaši transparentnosti, odnosno čistih računa, da se prikažu svi ugovori opštine sa privatnicima i državnim firmama. Osim toga: tu ima viška tzv. "partijskih" zaposlenika, koji su u ovom slučaju svi članovi DS.... _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
| | | BBrroo VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/13/2016, 23:23 | |
| - Limited011 ::
- Ne bih rekao.
Sta , da se ne foliraju ili nesto drugo. Limited011 ... Pre će biti da se DS plaši transparentnosti, odnosno čistih računa, da se prikažu svi ugovori opštine sa privatnicima i državnim firmama. Osim toga: tu ima viška tzv. "partijskih" zaposlenika, koji su u ovom slučaju svi članovi DS.... Predpostavljam da je u svim opstinama slicna situacija. | |
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/13/2016, 23:30 | |
| Nije... A ti se malo raspitaj! Da n e bi bio "glup" u društvu!
zna se šta s kim ide, "ulje i voda" ne mogu da se mešaju, osim ako misliš da su SRS i DS "prirodni" saveznici? _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
| | | BBrroo VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/13/2016, 23:48 | |
| - Limited011 ::
- Nije...
A ti se malo raspitaj! Da n e bi bio "glup" u društvu!
zna se šta s kim ide, "ulje i voda" ne mogu da se mešaju, osim ako misliš da su SRS i DS "prirodni" saveznici? Nismo ni ovo dvoje prvo razjasnili, a kamoli da krenemo na trece , ko su prirodni a ko neprirodni saveznici. A sta da se raspitam, da li se partije (ne)foliraju, da li se (ne)mulja po opstinama ili pak da li (ne)ma partijskih zaposlenika ili pak ko su (ne)prirodni saveznici. Prihvatam da budem lud ali ne i glup , zato preciziraj. | |
| | | Maca VIP
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/14/2016, 01:55 | |
| Pokret Dosta je bilo saopštio je uslove za formiranje vlasti u beogradskoj opštini Vračar, među kojima je i da bivši predsednik Opštine Branimir Kuzmanović (DS) ne bude ponovo na toj funkciji.
Posle odluke odbornika DS da u beogradskoj opštini Stari grad formiraju vlast uz pomoć SRS, SPS, Dveri, DSS-a, Socijaldemokratske stranke i Liberalno demokratske partije, pokret Dosta je bilo javno je saopštio svoje uslove za koaliciju u Opštini Vračar.
Pokret Dosta je bilo navodi da je s predstavnicima Demokratske stranke, koja je, zajedno s Novom strankom, SDS, LS, SDU (Korać) i LDP na Vračaru osvojila 17 mandata, razgovarao na sastanku o zajedničkom formiranju skupštinske većine na Vračaru, i predočiom im sve uslove za to.
Kako je navedeno, ti uslovi su poznati i promovisani kao "crvene linije" politike Dosta je bilo, sa kojima je pokret izašao na izbore i za koje je na Vračaru dobio podršku građana i osvojio sedam mandata, i koje ne želi da izneveri, jer su građani za njih glasali.
"Nadamo se da će demokrate sa Vračara izabrati politiku pune transparentnosti koju zahteva Dosta je bilo umesto da, kao na Starom gradu, uplašena zahtevom potpune transparentnosti, dovode na vlast stranke partokratskog, nedemokratskog sistema", navode iz pokreta.
Dostra je bilo zahteva da se uvede potpuna transparentnost trošenja javnog novca i javnog obavljanja vlasti, da se objave svi ugovori s pravnim i privatnim licima koje je sklopila Opština, da se svakog meseca kaže na šta je potrošen svaki dinar i ko ga je dobio. To se, kako ističu, ne odnosi na zaposlene. Transparentnost važi i retroaktivno za postupanje sa opštinskim novcem prethodnih godina. Svi ovi detaljni podaci moraju biti dostupni na sajtu opštine.
Traže da se jasno napravi podela između političkih funkcija i profesionalnih mesta u javnom sektoru. _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
| | | Drag65 VIP
Broj poruka : 611 Points : 1423 Datum upisa : 12.07.2009
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/14/2016, 06:27 | |
| - Maca ::
- To se, kako ističu, ne odnosi na zaposlene.
Nije mi baš logično, to mu dođe kao neka semiprovidnost. Ako već, zašto ne dnevno ili nedeljno ne objavljivati kompletnu "analitiku bilansa", bez prepričavanja. To je i tehnički lakše, jeftinije. Pored kontrole rashoda, možda bi trebalo videti i "prihodnu stranu opštinskog budžeta". Liči da se na Vračaru neobično gazdovalo poslovnim prostorom. Svojevremeno mi se učinilo da su imali više rashoda nego prihoda od izdavanja poslovnog prostora. Naravno ne bi bilo loše ni analizovati besmislenu laptopizaciju školaraca, inače primer koje su mnoge opštine sledile. | |
| | | Momir Old member
Broj poruka : 2084 Points : 5785 Datum upisa : 06.12.2008
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/28/2016, 02:32 | |
| BEOGRAD - Društvene mreže bruje o nepotizmu pokreta Dosta je bilo, jer je lista odbornika za Vračar puna kumovi, supruga i muževa.
Naime, najviše su se komentarisali bračni par Kljajić, jer je on bio na mestu broj dva dok je njegova supruga bila kandidat broj 15.
Takođe, na četvrtom mestu bio je Milenko Petronijević, njegova supruga broj devet, a Petronijevići i Kljajići su kumovi.
Borko Stefanović, lider Levice Srbije, povodom ovog sastava liste izjavio je da je u pitanju neobičan sistem bodovanja.
"Ne želim da kritikujem opozicione partije, ali je jasno da sistem bodovanja vrlo čudno funkcioniše i taj sistem selektivno zahvata kumove, supruge i supružnike, što znači da je u kontrastu sa onim za šta se pokret zalaže", izjavio je Stefanović. _________________ “Cash combined with courage in a crisis is priceless.”
| |
| | | Bojjan VIP
Broj poruka : 348 Points : 869 Datum upisa : 18.04.2012
| Naslov: Re: Saša Radulović - RESTART! 5/29/2016, 20:34 | |
| - Momir ::
- BEOGRAD - Društvene mreže bruje o nepotizmu pokreta Dosta je bilo, jer je lista odbornika za Vračar puna kumovi, supruga i muževa.
Naime, najviše su se komentarisali bračni par Kljajić, jer je on bio na mestu broj dva dok je njegova supruga bila kandidat broj 15.
Takođe, na četvrtom mestu bio je Milenko Petronijević, njegova supruga broj devet, a Petronijevići i Kljajići su kumovi.
Borko Stefanović, lider Levice Srbije, povodom ovog sastava liste izjavio je da je u pitanju neobičan sistem bodovanja.
"Ne želim da kritikujem opozicione partije, ali je jasno da sistem bodovanja vrlo čudno funkcioniše i taj sistem selektivno zahvata kumove, supruge i supružnike, što znači da je u kontrastu sa onim za šta se pokret zalaže", izjavio je Stefanović. o ovome sam pisao post iznad, da su im kandidati za odbornike i poslanike dno dna, | |
| | | | Saša Radulović - RESTART! | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |