| AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) | |
|
+106kristofer018 Tom80 Fokus Cicija Folio boban75 JelenaS Zane Frenky Nebosky Atomski mrav Sir Oliver 69 Matthew Greenburgh KRUSKA ivan45 MMcorp Dragan11 Sebastian Limited011 Anam Racunarko Mr. Price Nikola Zmajica Dusan Drag65 Beli rovadc MORNAR Zwiebel real_finanza ingglick Matans Djavo Stane Dolanc mili61 Tic BiSnet Kupi akcije Prokuplje Josip Dalaj Lama Roman Abramovich RobinHood Tomislav Popaj Zeljko321 mile2012 Pekinis Friz Bidza Cucla Sneki C R A Z Y Mistery 011 Sutra Sahbaz Lolita Ars Vivendi Taliano Dragan Bojjan Maca Djede1 kisko Aritmeticar Ilija Cermet MYSTIC021 Boza Belex Kobe Bryant dejan.dedijer Al Kapone Optimista Aria Facts&Figures Danx Boby Air Taliban Ivan2211 Smile Nemesis Malimis Fmember Gavrec MarkoJTD Zoran1969 Momir BuffetSon Teletrader Boranija Mitar Steve McQueen Fast Milos86 ILoveRoses Zoranecc Dax Voiceoflaw Dragot Bond Big Mile geogsi Ceras Slovenac1 110 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Taliano Forum queen
Broj poruka : 1475 Points : 6231 Datum upisa : 23.02.2011
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/18/2013, 13:13 | |
| Kostić pozajmio od Nemaca 50 mil € Izvor: Tanjug Beograd -- Nemačko društvo za investicije i razvoj (DEG) odobrilo je dugoročni zajam MK grupi u vrednosti od 50 miliona evra. .....Kole kaže da je uzo zbog radi očuvanja životne sredine A ja bih reko da Templeton vrlo brzo neće biti na listi akcionara AIKB. _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Slovenac1 VIP
Broj poruka : 2522 Localisation : Ljubljana Points : 6094 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/18/2013, 14:40 | |
| - Taliano ::
- Kostić pozajmio od Nemaca 50 mil €
Izvor: Tanjug Beograd -- Nemačko društvo za investicije i razvoj (DEG) odobrilo je dugoročni zajam MK grupi u vrednosti od 50 miliona evra.
.....Kole kaže da je uzo zbog radi očuvanja životne sredine A ja bih reko da Templeton vrlo brzo neće biti na listi akcionara AIKB. Uff, sa 50 mio EUR može da kupi pola banke, pre bih rekao da bi to mogle biti pare za isplatu Grka. Ali ne znam kako če to uraditi ako mu NBS ne da dozvolu za preuzimanje | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/18/2013, 17:22 | |
| ....Za početak cca 200.000kom!! _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/18/2013, 18:07 | |
- ....Za početak cca 200.000kom!!
Dragi Taliano, tvoje emocije su čudo, čim kupiš neku akciju ti odlepiš! _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Matthew Greenburgh Partner
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/21/2013, 18:48 | |
| Dramatican UO danas. Oljusteni svi koji su gurali realnu pricu u upravi banke. Bar znamo da je sledeca banka koja ide u merdzer s Postanskom AIK, nakon sto se ugledni privrednik obracuna sa stedisama! _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Milos86 VIP
Broj poruka : 2228 Godina : 38 Localisation : Nish Points : 1318 Datum upisa : 20.05.2007
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/21/2013, 19:30 | |
| | |
|
| |
ivan45 VIP
Broj poruka : 171 Points : 464 Datum upisa : 04.12.2011
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/21/2013, 19:36 | |
| | |
|
| |
Slovenac1 VIP
Broj poruka : 2522 Localisation : Ljubljana Points : 6094 Datum upisa : 04.01.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/22/2013, 10:45 | |
| Mislim stvarno ne razumem u čemu je fora posta Matthewa, ako znaš nešto više onda to napiši, a ne neko pisanje u zagonetkama... A ako več u početku nisi želeo napisati ništa konkretno o UO, opet u čemu je poanta tog posta? | |
|
| |
Beli Our family
Broj poruka : 268 Points : 1168 Datum upisa : 15.02.2012
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/22/2013, 12:18 | |
| Neprovereno Kostic obilazio BAMBI | |
|
| |
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/22/2013, 16:59 | |
| - Beli ::
- Neprovereno Kostic obilazio BAMBI
Prijela se celavom plazmica. Bambi ili kupuju ovi http://www.abris-capital.com/ ili sve propada...i to u narednih par meseci. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/22/2013, 17:00 | |
| - Slovenac1 ::
- Mislim stvarno ne razumem u čemu je fora posta Matthewa, ako znaš nešto više onda to napiši, a ne neko pisanje u zagonetkama... A ako več u početku nisi želeo napisati ništa konkretno o UO, opet u čemu je poanta tog posta?
Cuo sam da odlaze Tesic i Jelica sa IO, i profesor Djukic i Litvinenko sa UO. Pa sad vi tumacite sta se dogadja u banci. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Sutra PESIMISTA
Broj poruka : 1147 Points : 4402 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/22/2013, 19:18 | |
| Retki su ovde na forumu koji se aktivno bave bankarstvom. Nadam se da ce neko sa boljim poznavanjem srpskog jezika objasniti i rastumaciti posledice ovih promena. | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/22/2013, 22:36 | |
| Tresla se gora rodio se miš! Gorepomenuti su se pitali i interesovali za banku,ko Dana Draškovič u UO NIISa _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
| |
| |
Milos86 VIP
Broj poruka : 2228 Godina : 38 Localisation : Nish Points : 1318 Datum upisa : 20.05.2007
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 01:34 | |
| - Matthew Greenburgh ::
- Slovenac1 ::
- Mislim stvarno ne razumem u čemu je fora posta Matthewa, ako znaš nešto više onda to napiši, a ne neko pisanje u zagonetkama... A ako več u početku nisi želeo napisati ništa konkretno o UO, opet u čemu je poanta tog posta?
Cuo sam da odlaze Tesic i Jelica sa IO, i profesor Djukic i Litvinenko sa UO.
Pa sad vi tumacite sta se dogadja u banci. To jesu ozbiljne stvari ako je istina | |
|
| |
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 08:27 | |
| - Milos86 ::
-
- Citat :
- To jesu ozbiljne stvari ako je istina
Istina, istina...evo sad ce za koji dan potvrda, sigurno. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 08:29 | |
- Tresla se gora rodio se miš! Gorepomenuti su se pitali i interesovali za banku,ko Dana Draškovič u UO NIISa
Ne, ti se pitas i interesujes za banku. Lupetas, ne zna se sta je dosta. Samo si nam potvrdio da nemas pojma o cemu pricas...bar u slucaju AIK-a. A vidim i po pitanju ostalih tema, itd. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Zoran1969 Just looking
Broj poruka : 14 Points : 14 Datum upisa : 16.01.2012
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 08:41 | |
| - Milos86 ::
- Matthew Greenburgh ::
Pa sad vi tumacite sta se dogadja u banci. To jesu ozbiljne stvari ako je istina Ajde da opet malo doprinesem, da ne čitam samo tuđe postove :) Čuo sam se sa drugarom koji radi tamo. Sve je 100% tačno. Stigla jutros nova organizacija na mail i obaveštenje da Tešić ide iz banke a da je Jelica smenjena. | |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 12:34 | |
Pa sad vi tumacite sta se dogadja u banci. Ok, ko dolazi umesto njih? | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 12:53 | |
- Taliano ::
- Tresla se gora rodio se miš! Gorepomenuti su se pitali i interesovali za banku,ko Dana Draškovič u UO NIISa
Ne, ti se pitas i interesujes za banku. Lupetas, ne zna se sta je dosta.
Samo si nam potvrdio da nemas pojma o cemu pricas...bar u slucaju AIK-a. A vidim i po pitanju ostalih tema, itd. Ok,ti si expert-ti nam pojasni kakve su bile realne ingerencije smenjenih i šta su to one mogle da odluče bez tvog ljubimca "ćelavog privrednika". Kakav signal po tebi ta smena donosi: a)brod tone-pacovi beže ili b) Banka se prodaje-sklanjaju se nepodobni za tu transakciju. _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Big Mile VIP
Broj poruka : 1658 Points : 6510 Datum upisa : 19.02.2011
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 13:11 | |
| Nisam expert za banke, ali mi tu neke stvari nisu logicne. Možemo mi "Celavog" da volimo ili mrzimo ali njegove firme sve dobro rade. Svi znamo koliko je on para stuko u AIKB i koji mu je ponder, pa mi nešto nelici na njega a i ko bi normalan uništio sopstvenu investiciju. Uostalom tu su i Grci oni još nisu prodali svoj deo. | |
|
| |
Zoran1969 Just looking
Broj poruka : 14 Points : 14 Datum upisa : 16.01.2012
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 14:31 | |
| - Slovenac1 ::
- Matthew Greenburgh ::
Pa sad vi tumacite sta se dogadja u banci. Ok, ko dolazi umesto njih? Nisu im napisali u mailu (BTW ove članove UO - Đukić..itd nije spominjao). Ali je još sa Čupićem došla ekipa direktora raznih sektora, od dna pa do vrha, dal' iz Hypo-a dal'odakle, ne zna čovek da mi kaže jer njih dole i ne zanima mnogo ko ih drnda odozgo. Kako kaže, svi direktori/CEO su sada u BG-u i radi se Totalna (sa velikim T) reorganizacija sektora, službi, direkcja...itd Ljubišina ekipa je ispala iz priče po svemu sudeći a radnici (ovi dole) nemaju pojma kakve su namere novih, samo se nagađa. | |
|
| |
Sutra PESIMISTA
Broj poruka : 1147 Points : 4402 Datum upisa : 11.12.2010
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 15:36 | |
| Da li je toliko tesko nekome da da neku realnu projekciju buducnosti AIK banke, naprimer kao sto ja pisem u ostalim temama u industrijama u koje se razumem.
Ili bar skraceno ICI CE U STECAJ, NECE ICI U STECAJ.
Licno ovde nemam nikakve nade za obicne akcije, ali za prioritetne ne mogu da skapiram kako bi mogao vlasnik da nas zajebe sem da prikazuje minus. AIK do sada nije prikazivao minus.
Pitanje je jako jednostavno: Da li ce nova uprava PRIKAZIVATI MINUS ILI NECE.
@Talijano
Ako se ne razumes, ne vidim svrhu tvog pisanja. Nije ovo NIIS da se navija, ovo je opasna akcija za KOCKARE kao sto sam 100 puta do sada napisao. | |
|
| |
Slovenac1 VIP
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 15:51 | |
| - Sutra ::
- Da li je toliko tesko nekome da da neku realnu projekciju buducnosti AIK banke, naprimer kao sto ja pisem u ostalim temama u industrijama u koje se razumem. (samo ti MISLIŠ da se razumeš, prepusti to drugima da o tebi kažu, ovako je neukusno Mod D)
Ili bar skraceno ICI CE U STECAJ, NECE ICI U STECAJ.
Licno ovde nemam nikakve nade za obicne akcije, ali za prioritetne ne mogu da skapiram kako bi mogao vlasnik da nas zajebe sem da prikazuje minus. AIK do sada nije prikazivao minus.
Pitanje je jako jednostavno: Da li ce nova uprava PRIKAZIVATI MINUS ILI NECE.
@Talijano
Ako se ne razumes, ne vidim svrhu tvog pisanja. Nije ovo NIIS da se navija, ovo je opasna akcija za KOCKARE kao sto sam 100 puta do sada napisao. Mislim da je to baš poanta svega, da niko ovde na forumu nema pojma šte če se desiti | |
|
| |
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 19:02 | |
| - Big Mile ::
- Nisam expert za banke, ali mi tu neke stvari nisu logicne. Možemo mi "Celavog" da volimo ili mrzimo ali njegove firme sve dobro rade. Svi znamo koliko je on para stuko u AIKB i koji mu je ponder, pa mi nešto nelici na njega a i ko bi normalan uništio sopstvenu investiciju. Uostalom tu su i Grci oni još nisu prodali svoj deo.
Ne analiticis objektivno. Svi ti biznisi njegovi koji "dobro" rade je dobio za dzabe, varajuci drzavu u privatizacijama, miteci kojekakve tipove na "lokalu", varajuci Nemce koji su mu i napravili te secerane (jer kakve on veze sa secerom ima, kada je do tada cistio odzake), otimanje iz robnih rezervi da ne spominjem, itd. Na nekim od tih biznisa ima i podosta duga. Konsolidovane bilanse te njegove grupe niko nije ni video, jer i ne postoje u nekom normalnom obliku. AIK je njegovo Kosovo. Jedino je to platio gotovom lovom, i to uglavnom dugom u stranoj valuti. Cak i kada bi se uprosecio sa Grckim akcima (iako nisu velike sanse da ce mu to uspeti), izasao bi na 60-70 evra ulazne cene za AIK. To u transakciji za akcije nece NIKADA dobiti NI OD KOGA. Ja mislim da je on odavno odustao od prica o AKCIJAMA u ovoj banci, i da mu je jedini izlaz da se naplati na neki drugi nacin. Pa je doveo i taj Hipo menadzment, a o njima ne znam sta bih rekao: mozda da citiram jednog uvazenog operativca "u Hipo banci nijedan posten kredit nije napisan". Ove najnovije promene nisu dobre za banku. Ti su ljudi imali dizgine u rukama i znali su sta su rizici. Cela se infrastruktura namerno slabi, ne bi li krenula kreditiranja prijatelja i familije. Po mom misljenju, ova dogadjanja su negativna dugorocno za banku. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/23/2013, 19:28 | |
| Udaju se svakojake štroke(UNBN i CCNB),udaće i Kole svoju mezimicu....pa ćemo svi da .Inače,lepo je čuti da imaš višestruko niži ponder od predsednika UO. P.S. očekujem prodaju velikog 200k komada vrednog paketa. _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
MORNAR VIP
Broj poruka : 709 Points : 1925 Datum upisa : 28.01.2010
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/24/2013, 02:59 | |
| Upravni Odbor
dipl.oec Miodrag Kostić, Predsednik Upravnog odbora, lice sa odgovarajućim iskustvom iz oblasti finansija, Mr.oec Ljubiša Jovanović, član Upravnog odbora, lice sa odgovarajućim iskustvom iz oblasti finansija i nezavisno od Banke Aleksandar Surla član Upravnog odbora AIK BANKE AD NIŠ, koji ima odgovarajuće iskustvo iz oblasti finansija-lice koje ima najmanje tri godine iskustva na rukovodećem položaju u licu u finansijskom sektoru, predstavnik akcionara: JP Elektroprivreda sa P.O. Beograd Srbija. Prof.dr. Đorđe Đukić, Član UO , sa odgovarajućim iskustvom iz oblasti finansija i nezavisno od Banke. Zaposlen na Ekonomski fakultetu Univerziteta u Beogradu Nikola Litvinenko, Član UO koji ima najmanje 6 (šest) godina iskustva na rukovodećem položaju u privrednom društvu. lice nezavisno od banke . Izvršni odbor
Predsednika Izvršnog odbora AIK BANKE ad Niš - VLADIMIR ČUPIĆ, diplomirani ekonomista, Član Izvršnog odbora AIK BANKE AD nadležan i odgovoran za pravne poslove i poslove podrške-Marjanović Jelica, diplomirani pravnik, Član Izvršnog odbora AIK BANKE AD nadležan i odgovoran za upravljanje rizicima, kontrolu rizika i izveštavanja Banke - Ana Marković, diplomirani ekonomista, Član Izvršnog odbora AIK BANKE AD nadležan i odgovornog za upravljanje sredstvima i kapitalom Banke -Siniša Mihajlović, diplomirani menadžer, Član Izvršnog odbora AIK BANKE AD nadležan i odgovoran za poslove stanovništva, platni promet i IT ---Tešić Dejan, doktor ekonomskih nauka,
Još nisu uneli izmene na sajtu banke. Smesno mi je da se ovaj Surla nekašnji Zepterov čovek ugurao ovde. Svojevremeno je Zepterov fond upropastio, to je to veliko iskustvo koje ima...
P.S. Taliano, stvarno bi mogao malo da oladiš...
| |
|
| |
Dusan VIP
Broj poruka : 5270 Points : 6307 Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/24/2013, 09:30 | |
| - MORNAR ::
Smesno mi je da se ovaj Surla nekašnji Zepterov čovek ugurao ovde. Svojevremeno je Zepterov fond upropastio, to je to veliko iskustvo koje ima...
To nije taj Surla. Vladimir Surla je radio u Zepter fondu, ne Aleksandar. _________________ BelexClub na youtube!
| |
|
| |
KRUSKA VIP
Broj poruka : 789 Localisation : bg Points : 1903 Datum upisa : 25.08.2009
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/25/2013, 15:12 | |
| Danas blok transakcija 450k po ceni 1476 | |
|
| |
Big Mile VIP
Broj poruka : 1658 Points : 6510 Datum upisa : 19.02.2011
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/25/2013, 15:40 | |
| Dakle Nacionalna banka Grcke izašla i odavde sa 4,99%, ovde sam vec siguran da je Kole! Zna li neko koliko ovaj lik vec ima % sa svojim satelitima?? | |
|
| |
Taliano Forum queen
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/25/2013, 18:33 | |
| Kao što sam pretpostavio-namenski troši švapski kredit! Sledećo je Templeton! _________________ Istina je-veliki sam fan NIISa. I šta je tu loše? Navijam za njih i to ne krijem!!
| |
|
| |
Teletrader Old member
Broj poruka : 994 Points : 2799 Datum upisa : 05.09.2008
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/25/2013, 18:55 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Ako je ćelavi, onda ide ponuda za preuzimanje, jer ne vidim da je dobio dozvolu od NBS za ovo.... A i za ponudu treba dozvola. Možda su Grci objedinili imovinu? Ne bi me čudilo.
Poslednji izmenio Teletrader dana 10/25/2013, 18:56, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Dragot VIP
Broj poruka : 655 Points : 2873 Datum upisa : 16.10.2010
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/25/2013, 18:56 | |
| Prema dnevnim podacima o trgovanju na berzi ukupan promet od 96,13% ostvarili su strani investitori. Da li apriori, u današnjem trgovanju, Sunoko, MK i Kostića možemo smatrati stranim investitorom. Pošto su povezana lica, kupovina akcija od NBG njihov udeo u valsništvu AIKB diže iznad 25%. Ne znam da li se "custody" smatra strancem. Izvesno je da je prodavac NBG. Nedavno je ostvareno jedno veće blok trgovanje na jednoj drugoj akciji, mislim MLSU, i već je istoga dana CRHoV izvršio saldiranje, te smo brzo saznali ko je kupac, a ko prodavac. Danas to nije slučaj. | |
|
| |
Milos86 VIP
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/25/2013, 20:15 | |
| Dok ne bude Besima na strani kupovine nema brige, a Kole kakav takav je najbolji izbor za banku | |
|
| |
Zeljko321 VIP
Broj poruka : 497 Points : 1462 Datum upisa : 19.01.2013
| Naslov: Re: AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) 10/25/2013, 21:00 | |
| Neko treci? | |
|
| |
| AIK banka a.d. Niš - AIKB (9. IDEO) | |
|