| Dačiću imaš li MUDA..? | |
|
+25Fmember JMBR Drag65 Smile Kobe Bryant bokixxl Teletrader ivan45 MORNAR Dalaj Lama Mitar Boranija Limited011 Bookmaker Momir Irena777 Sneki Ars Vivendi Igi-bg Dejansss C R A Z Y Fast Petar Pan Admin Boby 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Dačiću imaš li MUDA..? 7/31/2012, 08:07 | |
| Admine,znam da ga volis,ali pogledajte,drage kolege izjavu Dacica posle sastanka s gostom iz Italije,pa mi recite da covek nije pijan.... | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 342 Points : 745 Datum upisa : 19.05.2007
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 7/31/2012, 12:29 | |
| - Boby ::
- Admine,znam da ga volis,ali pogledajte,drage kolege izjavu Dacica posle sastanka s gostom iz Italije,pa mi recite da covek nije pijan....
Pijan ili ne, sve jedno je. Ja ću dobiti opkladu pa ti vidi. Što se mene tiče, možemo da otvorimo i forumsku kladionicu. Možda se i drugi priključe? _________________ BELEX Club je forum slobodnih ljudi koji podržava slobodu govora.
| |
|
| |
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| |
| |
Boby VIP
| Naslov: kladionica 7/31/2012, 19:30 | |
| POSTOVANI FORUMASI Prosle nedelje na forumskom druzenju,opkladio sam se s gospodinom ADMINOM. Moja tvrdnja je da nece biti ozbiljnijeg hapsenja od strane nove vlade. Njegova,da ce biti KRUPNOG HAPSENJA. Rok za to je 1. oktobar. MOLIM FORUMASE DA SE UKLJUCE U KLADJENJE. | |
|
| |
Petar Pan Just looking
Broj poruka : 27 Points : 108 Datum upisa : 29.07.2011
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 7/31/2012, 20:57 | |
| Ne verujem, kako do 1.09. pa ni posle.
Najkrupnije je za ovog što je ukrao Japancu biciklo.
| |
|
| |
Fast VIP
Broj poruka : 745 Points : 2372 Datum upisa : 21.04.2011
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 7/31/2012, 22:25 | |
| Narod je zedan krvi, jer se igara nagledao, tako da ako ne bude klanja tresnuce na sledecim izborima kao lajsna | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 342 Points : 745 Datum upisa : 19.05.2007
| Naslov: Ivice hoćeš li ili ne....? 8/1/2012, 01:07 | |
| Istine radi.... Dakle, opklada je pala izmedju mene i novog ZLOG moda koji još ne ume ni da otvori novu temu je bila kao sledeća: Ja tvrdim da će neko od važnih DS ili sličnih biti do kraja oktobra uhapšen, a naš novi mod koji ni novu temu ne ume da otvori tvrdi da od toga mema ništa! Sve se to desilo na našem redovnom, godišnjem sastanku u kafani Šansa, na Tašmajdanskom parku i pošto nismo bili sami, bilo je tu i doktora fizike i svašta nešto, asistenata sa fakulteta, biznismena... umešao se i koliga Dmitar, koji se javio da plati SVO piće koje se tom prilikom popije, kao i sve slatkiše, štrudle, palačinke i ostalo... - bilo ko da pobedi! Dakle: ovde je pitanje ko se kladi na MENE ili na zlog, malog, debelog novog moda (ljubitelja LSV=Čanaka) koji se usudio da se kladi protiv MENE, velikog admina?? I sad on očekuje da stanete na njegovu ZLU i pogrešnu stranu, a ja vam kažem da je to bez veze ...i da se manete ćorava posla, a i platiću piće svima koji su na mojoj strani! Hajde, baš da vidimo, evo ga oktobar 1. samo što nije... Svi koji misle da se radi o ljubavi prema Dačiću i SNS, na pogrešnom su putu! Mada je jasno da ZLI, mali, debveli novi mod obožava Tadića, Šutanovca i Čanka... Pa vi sad vidite za koga ćete da date glas? _________________ BELEX Club je forum slobodnih ljudi koji podržava slobodu govora.
| |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/1/2012, 10:36 | |
| Admine,zloupotrebljavas poziciju,J..O te NENAD CANAK... A najescu se pa da budem jos deblji samo da te finansijski osakatim... KO GLASA ZA MENE SALAS 137,JAHANJE,KLOPA I SMESTAJ... | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/1/2012, 10:37 | |
| - Citat :
- "Štrudlijada" biće održana u Novom Miloševu od 1. do 4. avgusta, najavila je Skupština opštine Novi Bečej.
Glavni događaj biće održan u subotu, 4. avgusta, kada će u zanimljivoj rustičnoj atmosferi u toku celog subotnjeg dana svi gurmani moći da probaju najrazličitije vrste štrudli.
Svi zainteresovani će na licu mesta moći da prate pripremanje najduže štrudle, koja će se i ove godine takmičiti za ulazak u Ginisovu knjigu rekorda. Na programu koji obiluje etno motivima naći će se i raznolike folklorne igre i pesme kao i takmičenje u brzom jedenju štrudle.
Za Bobija, ako vodi na štrudlu! I ja ne verujem da će da hapse ozbiljo, biće to više "sportski"! _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
C R A Z Y VIP
Broj poruka : 538 Points : 1953 Datum upisa : 19.03.2010
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/1/2012, 20:25 | |
| Dal će da hapse ne znam, stvarno nisam upućen u stranačke niti u državne poslove, al da podržavam te štrudle to sigurno | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/2/2012, 00:48 | |
| Strudle su strudle, ali ako ne uhapse nekog zvucnog ode njihov kredibilitet boraca protiv korupcije. Boby, sorry... priklanjam se starijem (autoritetu). |
|
| |
Dejansss Moderator
Broj poruka : 635 Points : 846 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/2/2012, 08:56 | |
| Nema nista od velikog hapsenja. Strudle su prava stvar. _________________ Nije tesko biti fin...
| |
|
| |
Igi-bg Partner
Broj poruka : 218 Points : 483 Datum upisa : 17.11.2009
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/2/2012, 11:23 | |
| Da li može konačna verzija opklade? Do sada su pominjana tri datuma (1.9, 1. oktobar, kraj oktobra). I definicija "krupnog" hapšenja? | |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/2/2012, 11:39 | |
| - Igi-bg ::
- Da li može konačna verzija opklade? Do sada su pominjana tri datuma (1.9, 1. oktobar, kraj oktobra). I definicija "krupnog" hapšenja?
KRUPNA HAPSENJA Sutanovac,Sapcanin,Vlahovic,Danko,Malovic,Dulic....Znaci sam politicki vrh,i oko njega,ali ne neko kao direktor ili ti vd JUGOREMEDIJE. DATUM 1. OKTOBAR,to sam ja dao ADMINU,velikodusno,on je trazio krace vreme... i onako gubi. | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/2/2012, 11:48 | |
| - Citat :
- Sada će biti da su za sve odgovorni oni koji više nisu na vlasti?
Ako me pitate, mislim da je Aleksandar Vlahović kriv.
I?
I Vlahović treba da ide u zatvor. Kao i svi ostali koji su odgovorni za prodavanje imovine u bescenje i uništavanje privrede.
To nije obračun sa političkim oponentima?
Naravno da nije, to je mišljenje Aleksandra Vulina, konačnu reč će dati sudovi.
Mislite da će sudovi raditi bez političkih pritisaka, da neće biti revanšizma i kompromisa zbog toga što neko sada sedi u vladi?
Vučić je više puta rekao da nećemo biti u vladi ukoliko bude prepreka u borbi protiv korupcije. Nema potrebe da sumnjam u njegove reči.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=08&dd=02&nav_id=631580 Ako ne požure, onda će imati jedva 5% na vanrednim izborima! Boby zaboravio si Nikeziće, Cvetkovića, Šapera, Djilasa.... _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
Igi-bg Partner
Broj poruka : 218 Points : 483 Datum upisa : 17.11.2009
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/2/2012, 11:55 | |
| - Boby ::
- Igi-bg ::
- Da li može konačna verzija opklade? Do sada su pominjana tri datuma (1.9, 1. oktobar, kraj oktobra). I definicija "krupnog" hapšenja?
KRUPNA HAPSENJA Sutanovac,Sapcanin,Vlahovic,Danko,Malovic,Dulic....Znaci sam politicki vrh,i oko njega,ali ne neko kao direktor ili ti vd JUGOREMEDIJE.
DATUM 1. OKTOBAR,to sam ja dao ADMINU,velikodusno,on je trazio krace vreme...
i onako gubi. Ne verujem da će neko tog kalibra da nastrada, mada se pominje Mirko Cvetković u vezi afera Ces Mekaona. Dakle, u porciju slatkuh palačinki i pola litre piva da neće biti krupnih hapšenja. | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1869 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5160 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/5/2012, 13:57 | |
| - Citat :
- BEOGRAD - Uskoro hapšenja!
Već sledeće nedelje mogao bi da bude uhapšen jedan bivši ministar iz Demokratske stranke zbog malverzacija i korupcije, saznaje Kurir od funkcionera iz vrha sadašnje vlasti.
- Mogu da kažem da će to biti prilično spektakularna vest. Odlučni smo da se uhvatimo u koštac sa organizovanim kriminalom. To će biti bivši ministar i funkcioner DS, ali u ovom trenutku ne mogu da otkrijem njegovo ime. Poznato je svima da ima putera na glavi, i to znaju i ljudi iz DS. Razumljivo je da o imenima još uvek ne može javno da se priča, ali tužilaštvo i policija već dugo imaju sve podatke - ispričao je izvor Kurira, koji - kako je rekao, iz opravdanih razloga - nije želeo da otkrije identitet.
_________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/8/2012, 16:51 | |
| - Citat :
- BEOGRAD - Agencija za borbu protiv korupcije podnela je danas krivičnu prijavu protiv bivšeg ministra odbrane Dragana Šutanovca jer nije prijavio imovinu.
Agencija je, kako se navodi u saopštenju, utvrdila da bivši ministar odbrane nije prijavio da su on i njegova supruga stekli vlasništvo nad po 1/10 idealnog dela stana od 63 kvadratna metra u Skerlićevoj 20 na Vračaru.
Sumnja se da je time što nije prijavio imovinu izvršio krivično delo iz člana 72. Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije.
Agencija je podnela krivičnu prijavu protiv Šutanovca koji je i potpredsednik Demokratske stranke, postupajući po prijavi koja je protiv njega podneta.
Biće oko ove budaletine koji se vozika u A8 još posla, toliko je glup da ne mogu da opišem... _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/8/2012, 21:19 | |
| Boby & Co., bojim se da ćeš ovu opkladu izgubiti! Ako klopa bude u nekom eminentnom BG lokalu, nadam se da sam dobrodošla? | |
|
| |
Dejansss Moderator
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/8/2012, 21:33 | |
| - Sneki ::
- Boby & Co., bojim se da ćeš ovu opkladu izgubiti!
Ako klopa bude u nekom eminentnom BG lokalu, nadam se da sam dobrodošla?
Neces se ti leba najesti... _________________ Nije tesko biti fin...
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/8/2012, 21:41 | |
| Deki bumo videli... Cenim tvoju rezigniranost, em skepsu, daj nam malo vremena! Ako bude hapšenja očekijem da me vodiš na kolače u Hotel Moskvu, jel se važi? _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Dejansss Moderator
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/8/2012, 21:48 | |
| Ne znas sta valja... . Naravno da vazi. _________________ Nije tesko biti fin...
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/8/2012, 21:55 | |
| OK... _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/8/2012, 22:24 | |
| - Citat :
- Policija uhapsila i Antonića
Bivši predsednik izvršnog odbora "Agrobanke" Dušan Antonić uhapšen je večeras na graničnom prelazu Sremska Rača, potvrdio je premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
Dakle, nadam se dragi Deki da su kolači moji!! A tek kad Antonić krene da peva... ihaj!! Ima da bude hapšenja samo tako, a on ako zaglavi "svedok saradnik" može i do Tdića da dodje... Dakle? Ja bih sutra na kolače! Javi kada.... _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Maca VIP
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/8/2012, 23:42 | |
| Ode....... opklada! Bobi i ja bih na rucak! | |
|
| |
Irena777 Just looking
Broj poruka : 4 Points : 4 Datum upisa : 07.03.2012
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/9/2012, 08:33 | |
| Stiti ih sve poslanički imunitet | |
|
| |
Momir Old member
Broj poruka : 2084 Points : 5785 Datum upisa : 06.12.2008
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/9/2012, 13:42 | |
| - irena777 ::
- Stiti ih sve poslanički imunitet
Poslanički imunitet se lako skida ako imaš večinu u parlamentu. Samo prvo sud mora to da zatraži... _________________ “Cash combined with courage in a crisis is priceless.”
| |
|
| |
Irena777 Just looking
Broj poruka : 4 Points : 4 Datum upisa : 07.03.2012
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/9/2012, 14:17 | |
| Pa,sad..Administrativna komisija skida imunitet, a u administrativnu ulaze iz svih klubova, tako da si u pravu za vecinu, ali ja ne verujem da ce se to desiti..
Meni je zanimljivije sto imunitet stiti za dela do 5 godina.. | |
|
| |
Bookmaker Still learning
Broj poruka : 149 Points : 398 Datum upisa : 23.09.2009
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/9/2012, 14:23 | |
| - Sneki ::
Ako bude hapšenja očekijem da me vodiš na kolače u Hotel Moskvu, jel se važi?
Ja bih sutra na kolače! Javi kada....
'' Moskva šnit'' ili ''Aleksandar šnit'' pitanje je sad - biti il' ne biti !? _________________ Tempus et meum jus
| |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/9/2012, 19:10 | |
| Nije mi jasno gde zurite,Antonic nije usao u opkladu,smatram ga antipaticnim pijunom,nista vise. Od opklade ne bezim,Moskva mi je daleko,ali salas 137,je izmedju mene i vas. Ja i dalje mislim da ce biti sve KOZMETIKA. Aaaaaa da IVICA NEMA MUDA,IMA SECER. | |
|
| |
Limited011 Old member
Broj poruka : 2052 Points : 5499 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/11/2012, 01:45 | |
| Boby ko je sledeći? _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/11/2012, 17:25 | |
| Pa posto je on pijanac ,a rekao je na saboru,gde niko nije trezan,procenite sami... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/11/2012, 19:12 | |
| Boby, Znas kako kazu: In vino veritas. |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/12/2012, 17:20 | |
| Jesi ti PINTO,video nekog da pije vino u Guci...bice s tim malim nevolje,VIDECETE. | |
|
| |
Boranija Old member
Broj poruka : 2213 Points : 6106 Datum upisa : 25.07.2010
| Naslov: Re: Dačiću imaš li MUDA..? 8/16/2012, 14:22 | |
| - Citat :
- Dačić je rekao da niko neće biti pošteđen ako se posumnja u krivičo djelo, pa čak ni neko blizak njemu.
On je rekao novinarima da ova istraga ne treba plašiti druge banke u Srbiji, navodeći da će obuhvatiti sve one slučajeve gdje je bilo korupcije i kriminala.
Govoreći o spisku od 27 sumnjivih privatizacija koje je označio ministar odbrane Aleksandar Vučić, Dačić je rekao da ga ne zanimaju spiskovi i da se “golim okom može vidjeti da je nešto bilo lopovska privatizacija”, te dodao da je 90 odsto privatizacija u Srbiji bilo pljačkaško.
_________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
|
| |
| Dačiću imaš li MUDA..? | |
|