|
| www.WAZZUB.com | |
|
+4Fmember Ars Vivendi pepsiman MORNAR 8 posters | Autor | Poruka |
---|
MORNAR VIP
Broj poruka : 709 Points : 1925 Datum upisa : 28.01.2010
| Naslov: www.WAZZUB.com 3/12/2012, 21:06 | |
| Dragi moji prijatelji, pa da probamo, ništa nas ne košta a možda i zaradimo i koju kintu, ko zna?!
od 09.04.2012.g. kompanija GOOGLE koja zaradjuje stotine miliona dolara mesecno od reklama dobija izuzetno jaku konkurenciju-kompaniju WAZZUB. Kompanija Wazzub namerava da ima isti princip poslovanja kao i Google sto ce joj omoguciti da ostvaruje milionski profit,ali jedina i NAJVECA RAZLIKA je u tome sto ce Wazzub 50% svoje zarade deliti svojim CLANOVIMA. Vecina nas koristi Google kao pocetnu stranu naseg pretrazivaca ali nikada nismo imali koristi od toga, dok je Google zaradjivao NEVEROVATNU kolicinu novca (u 2010. godini je zarada bila oko 30 milijardi dolara) od reklama upravo ZBOG NAS - ogromnog broja KORISNIKA koji imaju dodir sa tim reklamama. Ako je ovo tacno, WAZZUB ce polovinu zarade da deli svojim clanovima, sto i nije lose da privuce korisnike i da i oni sami profitiraju. Ukoliko postanemo clan (akcionar) Wazzub kompanije u periodu do 09.04.2012.g. sticemo pravo da ostvarimo STALNU mesecnu zaradu. Za one koji su optimisti i u bilo kojoj meri veruju u ove reci, treba da ucine PRVI KORAK: Prijavite se putem linka: http://signup.wazzub.info/?lrRef=f1d42f6e (Napomena: Za one koji ne veruju, bice dato objasnjenje na kraju) DRUGI KORAK: Nakon toga cete dobiti link na mail da potvrdite svoj nalog (account). Ucinite to. TRECI KORAK: Ulogujte se i videcete sve detalje, kalkulator zarade, koliko imate vasih kontakata i VASLINK koga saljete svojim ljudima uz ovaj ili slican tekst, SAMO PROMENITE LINK, UMESTO MOGPOSTAVITE SVOJ. Broj prikljucenih osoba nije ogranicen i poenta je sto vise to je veca zarada. Treba pozuriti, jer oni koji se ranije ukjljuce, uvecavaju mogucnost zarade. Ako budu od reci, a trebalo bi, jer sam po internetu trazio kako se kotiraju i prema tome, ovo ne bi trebalo da bude jedna od prevara, pogotovo sto je poznat njihov motiv. Takodje tvrde da ukoliko se preko Vas uclani vise od 3 osobe, sticete pravo na isplatu. Ove osobe ne morate uclanjavati direktno, vec se Vama racunaju i osobe iz sledecih nivoa (genracija). Ako uclanite samo jednu osobu koja ce rasiriti veliki lanac, navodno za svakog iz tog lanca cete imati po 1 dolar. Jedina stvar sto se trazi od nas je da 09.04.2012.g. kada kompanija startuje sa radom POSTAVIMO NJEN PRETRAZIVAC NA POCETNU STRANU NASEG KOMPJUTERA UMESTO GOOGLA-a. Ja cu to svakako uraditi na pocetku cisto iz zanimacije da uporedim sa googlom, i da vidim da li radi, tj da li cu dobiti nekakav NOVAC. Prva isplata zarada je 15.05 2012.g. Isplata iz inostranstva vise nije nikakav problem. Potrebno je otvoriti u bilo kojoj banci devizni racun. Posto se do sada uclanilo oko 2 miliona clanova na Svetu, a ukupan broj korisnika interneta je oko 2 milijarde, smatram da sam se registrovao na pocetku, a tako se stice ogromna prednost. Kad se i Vi registrujete, mozete slati mejlove na adrese svojih priatelja. OBJASNJENJE Prema dosadasnjem rastu broja uclanjenih, predvidja se da ce do 09.04.2012. godine (kada se prekida uclanjavanje) biti ukupno oko 5 miliona uclanjenih. 15.05.2012. godine, WAZZUB bi trebao isplatiti tom broju uclanjenih ukupno 25 miliona dolara (za svakog novouclanjenog kompanija daje po 1dolar za po 1 clana u 5 generacija ), sto i nije neko veliko ulaganje za one koji sutra mogu konkurisati GOOGLE-u i ostvariti zaradu koja se meri milijardama dolara. Ukoliko WAZZUB bude privukao samo desetinu korisnika Interneta, (sto je veoma moguce) koji trenutno kao pretrazivac koriste Google, to znaci da ce ostvarivati godisnji profit od oko 3 milijarde dolara. Polovinu ovog profita WAZZUB namerava deliti svojim clanovima.
IMPORTANT: WAZZUB STAYS FREE FOREVER! YOU NEVER HAVE TO PAY US A SINGLE DOLLAR! | |
| | | pepsiman VIP
Broj poruka : 1774 Godina : 70 Localisation : Melenci_Banja Rusanda Points : 3428 Datum upisa : 05.01.2008
| | | | Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2817 Points : 8028 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/12/2012, 23:08 | |
| Ja sam se registrovao. Treba razbiti Googe monopol! Pokusao sam gornji post da posaljem mojim prijateljima, ali sam iz nepoznatih razloga uvek dobijao odgovor: Ovo je sistemski generisano obaveštenje. Pri pokušaju da isporuči vašu poruku: sistem je naišao na grešku | |
| | | Fmember VIP
Broj poruka : 1630 Points : 5176 Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/13/2012, 01:02 | |
| oprez!
mozda je u pitanju obicna prevara sa ciljem da se kupi sto vise validnih email adresa ili neki drugi scam
http://www.scam.com/showthread.php?t=147031
http://jefferydawson.com/wazzub-review/
http://jensholvoet.com/wazzub-review-the-reasons-why-you-shouldnt-join-wazzub/
ako bas ne mozete da odolite, napravite novi gmail nalog samo u svrhu prijavljivanja na wazzub.
_________________ Bolje je živeti na nogama nego na umreti na kolenima
| |
| | | FatCat Member
Broj poruka : 855 Points : 1944 Datum upisa : 14.12.2008
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/13/2012, 01:10 | |
| Čini mi se da u ovoj oblasti prestoji velika borba za klijente. Ne čudi me da će Google učiniti sve samo da ubije konkurenciju. Registracija je način da se iskaže protest. Google je stvarno monopolista koji često manjim sajtovima (moj slučaj) ne želi da isplati čak ni 100 $ kada se nakupe na google adds. Sve pod izgovorom da to nije po njegovim pravilima uradjeno, a njegova pravila podrazumevaju da JA ko vlasnim sajta prijavim korisnike koji su više od 3-4 puta kliknuli na njegove reklame? Znači: balkanski špijun! Ko može da kontroliše šta posetioci nekog sajta rade, ili na koju reklamiu kliknu? Ja sam se registrovao!! SMRT GOOGLU ! | |
| | | Fmember VIP
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/13/2012, 01:29 | |
| - FatCat ::
- Čini mi se da u ovoj oblasti prestoji velika borba za klijente.
Ne čudi me da će Google učiniti sve samo da ubije konkurenciju. Registracija je način da se iskaže protest. Google je stvarno monopolista koji često manjim sajtovima (moj slučaj) ne želi da isplati čak ni 100 $ kada se nakupe na google adds. Sve pod izgovorom da to nije po njegovim pravilima uradjeno, a njegova pravila podrazumevaju da JA ko vlasnim sajta prijavim korisnike koji su više od 3-4 puta kliknuli na njegove reklame? Znači: balkanski špijun! Ko može da kontroliše šta posetioci nekog sajta rade, ili na koju reklamiu kliknu? Ja sam se registrovao!! SMRT GOOGLU ! Razumem da je neko kivan na google i njegov de facto monopolski položaj, ali google nije jedini search engine koji postoji. tu su i yahoo, msn ... velke i ozbilnje firme koje se bore za deo tržišta već godinama i troše na to milijarde $. ako se neko nada da će ovakvi šalabjzeri kao što je wazzub ugroziti google ... | |
| | | FatCat Member
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/13/2012, 01:46 | |
| Nemoj tako... i ovaj forum je krenuo sa 10-20 članova, a danas nas je 3000, a konkurancija koja je u to doba delovala čvrsto kao kineski zid, danas ne postoji!! ništa nije završeno i niko nije večni monopolista, živimo u doba kada se stvari veoma brzo menjaju...
Nejasno mi je što si toliko negativan prema ovoj ideji, akciji? Ako nećeš da učestvuješ, to je ok, ali ne verujem da imaš akcije Googlea pa da ih ovoliko hvališ? _________________ Dinkić: Drugačije bi sve bilo da sam JA bio premijer !!
| |
| | | Fmember VIP
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/13/2012, 02:23 | |
- Nemoj tako... i ovaj forum je krenuo sa 10-20 članova, a danas nas je 3000,
a konkurancija koja je u to doba delovala čvrsto kao kineski zid, danas ne postoji!! ništa nije završeno i niko nije večni monopolista, živimo u doba kada se stvari veoma brzo menjaju...
Nejasno mi je što si toliko negativan prema ovoj ideji, akciji? Ako nećeš da učestvuješ, to je ok, ali ne verujem da imaš akcije Googlea pa da ih ovoliko hvališ? nisam negativan već skeptičan :) kao prvo nismo videli nikakav search engine niti bilo koji drugi proizvod koji wazzub nudi. jedini podatak koji se traži prilikom registracije je email adresa. verifikovana email adresa je vredan resurs koji na tržištu spamera ima svoju cenu. prvi utisak kada sam otišao na njihov sajt bio je da su u pitanju obični amateri. kad god vidim reklamu sa ovakvom slikom "znam" da je u pitanju prevara sve što nudi leba bez motike je prevara, kao, na primer ovaj sajt koji nudi "siguran" sistem za dobitak na ruletu. ovde radi se o staroj dobro poznatoj progresiji, koju vlasnici kockarnica obožavaju. igraš na boju i svaki sledeći put dupliraš ulog, kad se na kraju padne tvoja boja, imaćeš početni ulog kao siguran dobitak, samo ima jedan mali problem, a to je sto velika verovatnoca da ce se barem jednom pasti niz od 15ak uzasopnih bacanja iste boje. ako igras crveno i 15 puta se padne crvena tvoja zarada je 15 $, ako se 15 puta padne crna, onda je gubitak 16000. | |
| | | FatCat Member
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/13/2012, 02:28 | |
| Lepo piše od 09.04.2012 krećemo! Registruj se druže, ništa ne košta, a novac čak nije bitan, treba se boriti protiv monopola!!Google je stvarno postao monopolidsta koji debelo zaradjuje na nama. On je javno priznao da prodaje naše e-mail adrese i naše surfovanje po internetu komercijalnim firmama. Ovi TVRDE da to neće raditi! Spor se priprema pred EU sudovima, jer to sve nije naša želja, a njemu puni džepove! Šta misliš da je 50% dobiti koje njima ostaje malo? Biće još ovakvih ponuda, zarada sa reklamama koje nam niude je velika, u milijardama... Kad se registruješ od tada imaš pravo da kritikuješ, ovako je to salonsko razglabanje! _________________ Dinkić: Drugačije bi sve bilo da sam JA bio premijer !!
Poslednji izmenio FatCat dana 3/13/2012, 02:34, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Fmember VIP
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/13/2012, 02:33 | |
- Lepo piše od 09.04.2012 krećemo!
Registruj se druže, ništa ne košta, a novac čak nije bitan, treba se boriti protiv monopola!! Kad se registruješ od tada imaš pravo da kritikuješ, ovako je to salonsko razglabanje! hehe ja sam se već regisrovao, nema potrebe da me ubeđuješ, stvarno ništa ne košta osim malo vremena koje mi je bilo potrebno da napravim novi gmail nalog i popunim obrazac. Ali stvarno ne verujem da će ovo uspeti, čak i ako nije prevara i imaju iskrene namere ne verujem da su sposobni da zarade više od par hiljada $, a kad se to podeli na 3000000... | |
| | | FatCat Member
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/13/2012, 02:36 | |
| Ne budi mrgud, ili naš čuveni član Sutra Veruj u nešto, lako ćemo da se otrgnemo iz čeljusti zlih ... Ali borba protiv monopola valjda je svima nama u srži? Niko nije verovao ni da će ovaj forum uspeti... http://signup.wazzub.info/?lrRef=f1d42f6e _________________ Dinkić: Drugačije bi sve bilo da sam JA bio premijer !!
| |
| | | Ilija Member
Broj poruka : 480 Points : 1261 Datum upisa : 30.09.2009
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/13/2012, 07:45 | |
| Kad dobijete neke pare pričajte nam... | |
| | | Zmark Still learning
Broj poruka : 78 Localisation : Cacak Points : 255 Datum upisa : 02.09.2010
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/13/2012, 09:48 | |
| - Fmember ::
- FatCat ::
- Lepo piše od 09.04.2012 krećemo!
Registruj se druže, ništa ne košta, a novac čak nije bitan, treba se boriti protiv monopola!! Kad se registruješ od tada imaš pravo da kritikuješ, ovako je to salonsko razglabanje! hehe ja sam se već regisrovao, nema potrebe da me ubeđuješ, stvarno ništa ne košta osim malo vremena koje mi je bilo potrebno da napravim novi gmail nalog i popunim obrazac.
Ali stvarno ne verujem da će ovo uspeti, čak i ako nije prevara i imaju iskrene namere ne verujem da su sposobni da zarade više od par hiljada $, a kad se to podeli na 3000000... Ako bude 3 mil. clanova kao sto si napisao i svi budu koristili ovaj pretrazivac svaki put kao sto je planirano umesto neki drugi popularnost na Alex-u ce znacajno skociti tako da ce zarada od reklama biti znacajno veca od par hiljada ( lako je se prijaviti sa novootvorenim nalogom, treba izreklamirati i napraviti mrezu korisnika ispod sebe, pa ako nesto i bude od ovoga privoleti sve te ljude da koriste neku novotariju umesto google za koju nisu ni culi ). | |
| | | MORNAR VIP
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/14/2012, 21:30 | |
| Biće dovoljno korisnika, ne brini. Nego, molim dva člana s ovog foruma koji su se registrovali da verifikuju svoju registraciju. Možda im je mail za verifikaciju odlutao u Junk-mail kao spam! Registrovali su se kao Dejan i Vladimir (sbb i telekom). Hvala. | |
| | | MORNAR VIP
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/21/2012, 02:53 | |
| | |
| | | Ilija Member
Broj poruka : 480 Points : 1261 Datum upisa : 30.09.2009
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/21/2012, 07:40 | |
| Koliko se ja razumem u ovo zelje, dizajn sajta www.WAZZUB.com ne deluje profesionalno, pre bih rekao vašarski i prevarantski. | |
| | | ILoveRoses VIP
Broj poruka : 178 Points : 377 Datum upisa : 08.02.2010
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/21/2012, 10:13 | |
| Potpis. Spameri i klošari. Izbegavati u širokom luku. | |
| | | MORNAR VIP
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 3/22/2012, 13:31 | |
| Sve opet radi kako treba.
Prijavite se putem linka:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=f1d42f6e
| |
| | | MORNAR VIP
| Naslov: Re: www.WAZZUB.com 4/25/2012, 13:11 | |
| https://s6-eu3.startpage.com/do/search?cmd=process_search&pid=861499d3c15b399fd5cecd1208cb14b0 | |
| | | | www.WAZZUB.com | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |