| Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) | |
|
+55BRANKICA baba_milojka Jova.123 Milorad NS Momir Sony25 dglavonjic philips1 Bumbar Aleks Voiceoflaw Admin truba Musa Kesedzija mojabaka NEGLASAJ ZA RAVNOPRAVNOST Fmember Takami ajoV Smile Frend Sretoje Smilley Boranija Friz Greta Limited011 Mister24 BojanNS Milojka MASTER Rogy nomak Pampur fmesaros Branislava023 Bond Pera Zdera MilaNost Sneki Jovan023 Bans Srebrni_Zmaj sljaker Maca pepsiman Kobe Bryant Sekula PAGINOL Ars Vivendi AAA Paja Patak Nadeždica KASRA Gogisa 59 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sekula Our family
Broj poruka : 255 Points : 264 Datum upisa : 04.08.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/5/2012, 16:39 | |
| Ma mogu da odbijaju sta oce,grobar broji zadnje dane u JGRM.Treba polako da pakuje kofer i nek kup koji boks cigara tamo negde ce propsiti ,ako vec nije.M ogu da kazem da procenat punomocija koji akcjonari daju udruzenju3 rapidno raste iz dana u dan. | |
|
| |
Pampur Member
Broj poruka : 365 Points : 581 Datum upisa : 21.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/5/2012, 17:02 | |
| ...A i nije problem ponovo skupiti 5%, kada je za 2 dana skupljeno ~13% . | |
|
| |
KASRA Member
Broj poruka : 383 Points : 405 Datum upisa : 11.07.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/5/2012, 17:05 | |
| Promenite advokate ,ako je to ikako moguće. Stvarno na jednom mestu obrazloženja piše "podnose zahtev za vanrednu skupštinu" , to nije razlog da se predlog odbije ali je odraz krajnje nepažnje advokata i nepostupanje po standardu dobrog stručnjaka. Nadalje ne razumem smisao tačke razrešenje vd-a , to se samo po sebi dešava kada se izabere novi odbor direktora . Ja sam mislila da ste stvarno želeli da na dnevni red ubacite neku novu tačku , tačka izbor odbora direktora već postoji , vi samo želite drugi predlog odluke . Ne mogu da se izjašnjavam o g.Radišiću pošto ne znam činjenično stanje , ali ako je zaposlen ne može biti u neizvršnim direktorima , to je još jedna greška advokata , što vam nije skrenuo pažnju na to. | |
|
| |
NEGLASAJ ZA RAVNOPRAVNOST Just looking
Broj poruka : 34 Points : 34 Datum upisa : 04.05.2012
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/5/2012, 19:00 | |
| - KASRA ::
- Promenite advokate ,ako je to ikako moguće. Stvarno na jednom mestu obrazloženja piše "podnose zahtev za vanrednu skupštinu" , to nije razlog da se predlog odbije ali je odraz krajnje nepažnje advokata i nepostupanje po standardu dobrog stručnjaka.
Nadalje ne razumem smisao tačke razrešenje vd-a , to se samo po sebi dešava kada se izabere novi odbor direktora . Ja sam mislila da ste stvarno želeli da na dnevni red ubacite neku novu tačku , tačka izbor odbora direktora već postoji , vi samo želite drugi predlog odluke . Ne mogu da se izjašnjavam o g.Radišiću pošto ne znam činjenično stanje , ali ako je zaposlen ne može biti u neizvršnim direktorima , to je još jedna greška advokata , što vam nije skrenuo pažnju na to. Svaka Vam je na mestu KASRA! - Pampur ::
- ...A i nije problem ponovo skupiti 5%, kada je za 2 dana skupljeno ~13% .
Ako nije problem, zašto je onda u novoj dopuni dnevnog reda isključen Predlog sprovođenja posebne ili vanredne revizije?Koliko me pamćenje služi, u prvobitnoj verziji Predloga za dopunu dnevnog reda je čak i odabrana revizorska kuća.Eto to bi mogao da bude jedan konstruktivan Predlog dopune dnevnog reda koji može svima nama da pruži pragmatičan odgovor o finansijskom kolapsu same firme. *Ako ste za samo 2 dana skupili 13% akcija sa pravom glasa a Zakonom o privrednim društvima je regulisano da je za podnošenje predloga radi sprovođenja posebne ili vanredne revizije potrebno najmanje 10% akcija sa pravom glasa zašto je onda taj isti predlog u sadašnjoj Dopuni dnevnog reda isključen? | |
|
| |
Pampur Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/5/2012, 20:44 | |
| @KASRA Ne menjaju se "konji" u sred trke.
@NEGLASAJ ZA RAVNOPRAVNOST A zašto ti misliš da tebi neko sve mora da objašnjava? Ta tvoja pitanja mi više liče na maliciozna nego dobronamerna, a i šta si uopšte radio do 04.05.2012, kada si se na volšeban način našao ovde? Ako misliš da bi ti to bolje radio, zašto se nisi prihvatio nekog posla? Pa šta ako i ostane ta tačka, na skupštini se glasa za ili protiv, a kod promene rukovodstva se svakako rade vanredni inventar i revizije, tako da zbog toga ne moraš da se uzbuđuješ.
PS: ne bi me čudilo da je još danas sakupljeno tih 5%. | |
|
| |
KASRA Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/5/2012, 20:52 | |
| @ Pampur donekle si u pravu , problem je i ko bi se prihvatio da u ovoj fazi preuzme postupak ali bar ispregovarajte popust, npr trebao bi da ne naplati ovaj predlog sa štamparskom greškom. Najbitnija stvar je ipak prikupljanje punomoći ... | |
|
| |
NEGLASAJ ZA RAVNOPRAVNOST Just looking
Broj poruka : 34 Points : 34 Datum upisa : 04.05.2012
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/5/2012, 21:26 | |
| - Pampur ::
@NEGLASAJ ZA RAVNOPRAVNOST A zašto ti misliš da tebi neko sve mora da objašnjava? Ne objašnjavate Vi meni pampur ništa, ja odgovore na sva moja postavljena pitanja unapred znam, ali je problem taj, što drugi odgovore na njih ne zna pa sam rad da im baš Vi na iste odgovorite. - Pampur ::
@NEGLASAJ ZA RAVNOPRAVNOST Ta tvoja pitanja mi više liče na maliciozna nego dobronamerna, a i šta si uopšte radio do 04.05.2012, kada si se na volšeban način našao ovde? Ako misliš da bi ti to bolje radio, zašto se nisi prihvatio nekog posla? Lepo je zapisano u Jevanđelju po Mateju: "Pazite da pravednost svoju ne vršite pred ljudima, da vas oni vide; inače nemate nagrade kod Oca vašega koji je na nebesima.Kada dakle činiš milostinju, ne trubi pred sobom, kako čine licemeri u sinagogama i po ulicama, da ih ljudi slave. Zaista vam kažem, primili su svoju platu". Još jednom, neka Vam je sa srećom svima Vama koji prikupljate punomoćja.Istrajte ka Vašem cilju i cilj će biti Vaš. Pozdrav | |
|
| |
Pampur Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/5/2012, 21:40 | |
| @NEGLASAJ ZA RAVNOPRAVNOST Jednostavno nemam reči, ako se pozivavaš na Jevanđelje, tu nisam kod kuće. Ako sve znaš, a nas proveravaš, zar to nije oholost ili nadmenost? Šta kaže Jevanđelje na to?
Edit: neće biti u prilici da ti odgovori jer je banovan. Dupli nik odavno banovanog prevaranta i provokatora. Mod D. | |
|
| |
KASRA Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/5/2012, 22:15 | |
| Manite se teških reči i religijskih citata, ko može kome da sudi
1. OBEZBEDITE KVORUM bez toga sledi likvidacija
2. OBEZBEDITE POLOVINU OD PRISUTNIH DA BI IZABRALI ORGANE to je kraj vd-a
CELA FILOZOFIJA OKO SKUPŠTINE , a šta će biti posle je najviše pitanje finansija. | |
|
| |
Sekula Our family
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/6/2012, 09:23 | |
| KASRA | |
|
| |
Sekula Our family
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/7/2012, 14:46 | |
| Euricevi skupljaci se prestavljaju da su radnici opstine i da su za smenu Deurica.Na sta su sve spremni,olos ko i njihov vodja. | |
|
| |
Nadeždica Still learning
Broj poruka : 124 Points : 125 Datum upisa : 26.10.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/7/2012, 16:23 | |
| Akcionari kod kojih su Deurićevci danas dolazili po potpisna punomoćva ubeđivali su akcionare da Meho Omerović otkupljuje akcije ali samo od onih koji podrže Deurića. Ljudi su ovo obaveštenje prosledili Udruženju. Takođe nam je prijavljeno da se predstavljaju kao oni koji sakupljaju protiv Deurića.
Molim akcionare kojima se ovako nešto desilo da napišu izjave i da ih dostave udrženju. | |
|
| |
KASRA Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/7/2012, 18:35 | |
| Predizborna kampanja je za ovo bila kulturna i pristojna. Svi koji potpisuju punomoć moraju najpre proveriti da ne piše negde ime iVAN ZLATIĆ , pa ako piše dalje od toga. | |
|
| |
Nadeždica Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/7/2012, 21:51 | |
| Želim da obavestim sve male akcionare da je Vlada Republike Srbije posle intervencije američke ambasade odgovorila Dušanu Davidu na zahtev da preuzme 42% akcija. On je odbijen i obavešten da država neće otuđivati svoj deo bez predhodnog dogovora sa svim malim akcionarima.
Toliko o tome.... | |
|
| |
Pampur Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/8/2012, 10:48 | |
| UO JGRM je da današnjoj sednici prihvato zahtev za dopunu dnevnog reda. | |
|
| |
KASRA Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/8/2012, 11:39 | |
| Poslali ste novu dopunu ili? Koje su to nove tačke , nema još ništa na sajtu | |
|
| |
Pampur Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/8/2012, 13:52 | |
- Poslali ste novu dopunu ili? Koje su to nove tačke ..
Da, ovako su izgledala punomoćja: Za ~24 sata, skupljena su ~9% od ukupnog broja akcija, odnosno ~16% od akcija sa pravom glasa. - KASRA ::
- ...nema još ništa na sajtu
Po zakonu bi morali da istaknu u roku od 24h. | |
|
| |
KASRA Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/8/2012, 20:31 | |
| Istaknuto i na sajtu i uvršteno u zvanični predlog odluka , sada samo ostaje skupljanje punomoći za glasanje ... Usput i najava kulturno-umetničkog događaja: " U proizvodnim pogonima Penpharm , izvođenje pozorišne predstave "Izlet u Rusiju" 12.06." , to je kao pogon za antbiotike ha ha ha | |
|
| |
Pampur Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/8/2012, 21:08 | |
- ...."Izlet u Rusiju" 12.06." , to je kao pogon za antbiotike ha ha ha
Izlet i u Sibir sa kartom u jednom pravcu . | |
|
| |
Nadeždica Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/8/2012, 21:11 | |
| Hvala svim akcionarima koji su podržali Udruženje. Hvala svima koji su se potrudili da se inicijativa potpiše u najkraćem mogućem roku. Moramo tako nastaviti i dalje....
Što se predstave u PehPharmi tiče, pa zar na konfenciji sa potencijalnim gradonačelnicima Zrenjanina pre mesec i po dana nije najavljeno pokretanje proizvodnje u toj fabrici. Opet neistina, ccc, da su oni čuli za reč DOSLEDAN? Pa i ja svašta pitam.
U listu "Zrenjanin" objavljen je demanti Udruženja na prošlonedeljnu izjavu vd-a. Jučerašnji članak u "Novostima" takođe je propratio naše aktivnosti. | |
|
| |
KASRA Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/8/2012, 21:20 | |
| Demanti je izuzetno napisan , vrlo direktan i precizan a bez preteških reči | |
|
| |
Pampur Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/8/2012, 21:47 | |
- Istaknuto i na sajtu i uvršteno u zvanični predlog odluka...
Tako je; evo ga: http://www.jugoremedija.rs/dokumenti/skupstina_2012/odluka_UO_o_predlogu_odluka.pdf | |
|
| |
Sekula Our family
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/8/2012, 22:35 | |
| Valjda "izlet u Gundulicevu" | |
|
| |
KASRA Member
| |
| |
Sekula Our family
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/11/2012, 16:50 | |
| Prica se po gradu da se otvara novo pozoriste.Vec su pocele svadje oko radnog meesta prodavca karata.Brasa izmelenaca ce biti statista u kukuruzu,a kum sindikalac pun mesec. | |
|
| |
Nadeždica Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/11/2012, 19:39 | |
| | |
|
| |
sljaker Our family
Broj poruka : 185 Points : 227 Datum upisa : 10.12.2010
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/11/2012, 21:45 | |
| | |
|
| |
Paja Patak Still learning
Broj poruka : 58 Points : 60 Datum upisa : 11.12.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/12/2012, 10:11 | |
| Ne budite tako euforični unapred, prošle godine pred skupštinu smo bili sigurni da je gotov, pa ništa, bojim se da će i ovaj put biti tako. | |
|
| |
Pampur Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/12/2012, 10:17 | |
| Nije bitno tako šta mi mislimo, bitije je šta oni misle, ako su se samo par noći trzali u snu, ja sam zadovoljan . | |
|
| |
KASRA Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/12/2012, 12:24 | |
| Pa neće valjda vd opet nakupiti dovoljno punomoći za skupštinu , ako tako bude očigledno da ne vredi ništa ni spašavati | |
|
| |
Nadeždica Still learning
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/12/2012, 15:12 | |
| - Paja Patak ::
- Ne budite tako euforični unapred, prošle godine pred skupštinu smo bili sigurni da je gotov, pa ništa, bojim se da će i ovaj put biti tako.
Ti si izgleda zadužen za širenje panike u "protivničkom" taboru. Javljao si se sa sličnim pričama u februaru kada se potpisivala inicijativa i sada kada je opet nesigurno za Deurića. Koji je tvoj doprinos da se nešto promeni? Sve je manje ljudi koji nasedaju na te vaše fore. | |
|
| |
Paja Patak Still learning
Broj poruka : 58 Points : 60 Datum upisa : 11.12.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/12/2012, 18:26 | |
| @Nadezdica Sva dosadašnja dogadjanja, tj, nedogadjanja daju mi za pravo da tako govorim. Ni prošle godine Eurić nije imao dovoljno punomoćja, pa je ostao na vlasti, rečeno je da oni garantuju da imaju većinu, ja prisustvovao skupštini, plašim se i mislim da će tako biti i sada. Moje, odnodno naše zelje su jedno, a realnost nešto deseto. Daj Bože da ja ne budem u pravu. | |
|
| |
Pampur Member
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/13/2012, 11:16 | |
| Čujem da je iz BG stigao Ferman i Svilen Gajtan ? | |
|
| |
Voiceoflaw VIP
Broj poruka : 541 Points : 1212 Datum upisa : 20.05.2011
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/13/2012, 11:26 | |
| Zrenjaninska fabrika "Luxol" u stečaju izdala je svoj poslovni prostor u Pančevačkoj ulici za mesečni najam od 600.000 dinara+ pdv Lux Hemu iz Novog Sada, sestrinskoj firmi Delta Farma.Delta Farm je javnosti poznat po aferi prodaje lekova zrenjaninskoj apoteci koja je i do danas ostala nerazjašnjena.Kako televizija Santos saznaje, Luxhem planira da proizvodi dečiju kozmetiku.Još nije poznato koliko će radnika zaposliti. Da podsetimo, u Luxolu je proglašen stečaj u novembru 2011.godine a za stečajnog upravnika je postavljen Milan Nićetin. | |
|
| |
Sekula Our family
| Naslov: Re: Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) 6/13/2012, 12:25 | |
| Pampur pricaj.Kupite sutra Tabloid. | |
|
| |
| Klub prijatelja JUGOREMEDIJE AD ZRENJANIN (4. DEO) | |
|